twincle
275 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 12:35
De la: kali13, la data 2009-05-13 18:51:50De la: ariams_2007, la data 2009-05-13 16:14:05BA SA CANDIDEZE CA SUNT MULTI CARE VOR SA-L VOTEZE SI SA CASTIGE ALEGERILE,SA DEVINA TARA REGAT CA NE-AM SATURAT DE ACESTI GUVERNANTI CARE-SI FAC PENSII DE SUTE DE MILIOANE DE LEI,RUSINE SA LE FIE!!
Zii sa mori tu,pe duda vor sa-l voteze aia multi si prosti,asa ca tine,sclavule,sluga regala  Din cite vad sint destui care cred ca daca il vor vota pe acest "pui de rege adoptat "! Cred ca ar face bine unii dintre ei , sa -si aminteasca intii declaratiile regelui Mihai , cind nu i s-a permis intrarea in tara , si sustinea sus si tare ca din prea mult "patriotism "vrea sa se intoarca in tara , si nu are nevoie de nimic , iar cind a intrat in tara , se stie foarte bine :"nu a vrut nimic " , decit castele , palate , munti , lacuri.....La fel va fi si cu duda : vrea binele poporului , pina se aranjeaza , apoi stie el ce are de facut !
teo
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
172 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 12:38
Este cel mai simplu, curat si garantat mod de a fi liber ca cetatean, de a fi respoectat de stat si institutiile statului, de a fi...democrat! Presedinte sau rege, parlament sau Congres, partid sau sindicat...toate trebuie sa isi respecte si sa isi apere cetatenii, fie intr-o repubilca, fie intr-un regat sau alta forma de guvernamant (vezi Australia...).
|
twincle
275 mesaje
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 12:45
De la: monarom2000, la data 2009-05-15 17:26:00De la: CAMELYA_, la data 2009-04-06 21:14:29De la: lorduljohn, la data 2009-04-06 19:28:48[quote name='CAMELYA_
Un actor care a dat de pasarica de principesa,....vrea sa ajunga presedintele nostru
Cica ...dup nnobilarea sa de la 1 ianuarie 1999, prinul Radu a ncetat s mai joace teatru i s-a dedicat exclusiv activitilor de reprezentare a familiei regale i a Romniei.
De asemenea ..acest printzisor ..a fost pomenit in multe ziare ca cica ar fi fost informator al temutei poliii secrete comuniste Securitate n timpul dictaturii lui Ceauescu.
Parca ai fi nepoata lui Vadim si stranepoata lui Iliescu! Mai bine sa fii considerat urmasul cuiva ca Vadim , dar sa fii ROMAN , cu sufletul curat , decit aliati cu urmasii celor care ne-au stat veacuri in spate !! Stie cineva cu ce bani se intretin cei din familia regala , daca muncesc undeva , asa cum muncesc milioane de romani pe doi bani sa reziste , de pe o zi pe alta ???De unde au venituri , daca ei se ocupa doar de "pozitia sociala " dar munca , ioc ???Cine ii finanteaza , daca nici unul dintre ei nu munceste ? aceste intrebari , nu si le pune nimeni??????????
teo
|
mariuskey
47 mesaje
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 12:47
din pacate avem o mare majoritate care nu poate sa vada dincolo de sentimentalisme si prejudecati aici nu e vorba de indemnul votati principele sau de a convinge pe cineva sa o faca aici e vorba de a discuta de o alternativa destul de plauzibila la viitorul nostru ca cetateni romani de aceea va rog sa va deschideti mintile si sa acceptati si parerile celor care gandesc altfel de cat va convin fiecaruia
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
172 mesaje
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 12:50
DOI SIMPATICI COMENTATORI A CAROR MENTALITATE S-A FORMAT mai la fara frecventa...realitatilor politice si sociale, ramanand undeva la coada turmei, intoxicati, manipulati, depersonalizati...abrutizatiu...
In arta conversatiei (!) nu stiu daca isi gassc locul exemplarele de tarla, de stadion, de limbaj stradal...
De la: teodor_el, la data 2009-05-16 12:35:30De la: kali13, la data 2009-05-13 18:51:50De la: ariams_2007, la data 2009-05-13 16:14:05BA SA CANDIDEZE CA SUNT MULTI CARE VOR SA-L VOTEZE SI SA CASTIGE ALEGERILE,SA DEVINA TARA REGAT CA NE-AM SATURAT DE ACESTI GUVERNANTI CARE-SI FAC PENSII DE SUTE DE MILIOANE DE LEI,RUSINE SA LE FIE!!
Zii sa mori tu,pe duda vor sa-l voteze aia multi si prosti,asa ca tine,sclavule,sluga regala Din cite vad sint destui care cred ca daca il vor vota pe acest "pui de rege adoptat "! Cred ca ar face bine unii dintre ei , sa -si aminteasca intii declaratiile regelui Mihai , cind nu i s-a permis intrarea in tara , si sustinea sus si tare ca din prea mult "patriotism "vrea sa se intoarca in tara , si nu are nevoie de nimic , iar cind a intrat in tara , se stie foarte bine :"nu a vrut nimic " , decit castele , palate , munti , lacuri.....La fel va fi si cu duda : vrea binele poporului , pina se aranjeaza , apoi stie el ce are de facut !
CAMELYA_
414 mesaje
Oras: Mangalia
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 21:14 Citeaza Raspunde
De la: lorduljohn, la data 2009-04-06 19:28:48
De la: CAMELYA_, la data 2009-04-05 21:27:50
Principele Radu al Romaniei a anuntat ca nu exclude posibilitatea de a candida, anul acesta, la alegerile prezidentiale.
Ce parere aveti???
Cine i-a dat lui Radu Duda titlul de Principe al Romaniei ?
Nici casa de Hoherntzolern nu a acceptat sa-i acorde titlul de principe !
faptul ca foloseste un titlu pricial este un fals si un abuz.
In Roamania nu exista titluri nobiliare .
Dar nimic nu ne interzice sa ne consideram fiecare ce dorim !
Asa si cu... Radu Duda...Principele .
Un actor care a dat de pasarica de principesa,....vrea sa ajunga presedintele nostru
Cica ...dup nnobilarea sa de la 1 ianuarie 1999, prinul Radu a ncetat s mai joace teatru i s-a dedicat exclusiv activitilor de reprezentare a familiei regale i a Romniei.
De asemenea ..acest printzisor ..a fost pomenit in multe ziare ca cica ar fi fost informator al temutei poliii secrete comuniste Securitate n timpul dictaturii lui Ceauescu.
|
Fosta membra 9am.ro
172 mesaje
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 12:51
De la: mariuskey, la data 2009-05-16 12:47:47din pacate avem o mare majoritate care nu poate sa vada dincolo de sentimentalisme si prejudecati aici nu e vorba de indemnul votati principele sau de a convinge pe cineva sa o faca aici e vorba de a discuta de o alternativa destul de plauzibila la viitorul nostru ca cetateni romani de aceea va rog sa va deschideti mintile si sa acceptati si parerile celor care gandesc altfel de cat va convin fiecaruia
VA FELICIT! ATI PUNCTAT ADMIRABIL.
|
corneliuticlos
8 mesaje
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 12:52
Nu vad ce asi avea de pierdut daca l-as vota. Oricum de vreo 20 de ani incoace nu am castigat mai nimic.
Doar am auzit vorbe... Sincer nu stiu daca are sanse prea mari, dar totusi, voi vota cu el.
|
|
|
mariuskey
47 mesaje
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 12:53
Concret avem nevoie de conducatori cu coloana vertebrala nu de cameleoni care se agata de putere in speranta ca vor putea influenta mereu justitia asa incat niciodata sa nu raspunda in fata nimanui de faptele lor si sincer sa fiu acest domn radu nu mi se pare sa faca parte dintre cei mai sus mentionati
|
|
|
twincle
275 mesaje
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 12:55
De la: monarom2000, la data 2009-05-16 12:38:44Este cel mai simplu, curat si garantat mod de a fi liber ca cetatean, de a fi respoectat de stat si institutiile statului, de a fi...democrat! Presedinte sau rege, parlament sau Congres, partid sau sindicat...toate trebuie sa isi respecte si sa isi apere cetatenii, fie intr-o repubilca, fie intr-un regat sau alta forma de guvernamant (vezi Australia...).  Doamne , dar noi sintem in ROMANIA !!!!!De ce sa copiem alte tari , cind si noi , avem destule valori , dar care prefera sa stea in umbra ! Acei tineri valorosi , romani , pot candida cu succes la alegeri !De ce nu o fac ??? Ei , ne-ar putea ajuta sa avem un altfel de presedinte , pentru ca ei au fost in tara in momentele dificile , ei au invatat aici , rebuie sa aiba doar forta necesara , de a se impune in fata marilor rechini , dar nu unul ca duda !!!!Oare de ce nu se inscrie pe aceste liste si ...florin piersic ??Pentru ca , pe plan social , ca actor este o somitate , dar pe plan politic , nu ! dar acest duda ,daca a dat chics ca actor , ce va face ca politician ?????
teo
|
Fosta membra 9am.ro
172 mesaje
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 12:59
De la: teodor_el, la data 2009-05-16 12:55:56De la: monarom2000, la data 2009-05-16 12:38:44Este cel mai simplu, curat si garantat mod de a fi liber ca cetatean, de a fi respoectat de stat si institutiile statului, de a fi...democrat! Presedinte sau rege, parlament sau Congres, partid sau sindicat...toate trebuie sa isi respecte si sa isi apere cetatenii, fie intr-o repubilca, fie intr-un regat sau alta forma de guvernamant (vezi Australia...). Doamne , dar noi sintem in ROANIA !!!!!De ce sa copiem alte tari , cind si noi , avem destule valori , dar care prefera sa ste in umbra ! Acei tineri valorosi , romani , pot candida cu succes la alegeri !De ce nu o fac ??? Ei , ne-ar putea ajuta sa avem un altfel de presedinte , pentru ca ei au fost in tara in momentele dificile , ei au invatat aici , rebuie sa aiba doar forta necesara , de a se impune in fata marilor rechini , dar nu unul ca duda !!!!Oare de ce nu se inscrie pe aceste liste si ...florin piersic ??Pentru ca , pe plan social , ca actor este o somitate , dar pe plan politic , nu ! dar acest duda ,daca a dat chics ca actor , ce va face ca politician ?????
TARA ASTA, ROMANII, TINERII au nevoie de MODELE MORALE! Doua decenii, dupa altele 5 de comunism, tara asta nu a mai avut modele la varf, ci tradatori, scursori, trisori...
|
Fosta membra 9am.ro
172 mesaje
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 13:01
Un popor in deriva, in cautare de lideri morali, indiferent de formatia, orientarea lor politica...Dar MORALI.
|
Fosta membra 9am.ro
172 mesaje
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 13:04
PLANETA (BSESCU) LA CONTROL...
Dup cteva averse intempestive de guvernare precpitat cu descrcri sociale i ploi abundente de ordonane i legi de modificarea a legilor rsmodificate, de vijelii cu vitejii de ngheri ale veniturilor i cu criv pseudoantibirocratic, de rafale forfetare i spulberri de firme i aa infirme, i dup isteria arestrilor epocale (!) un fel de tuse mgreasc (i junghi...) de oftic i orgoliu a aparatului respirator-transpirator intern al ...internelor i justiiei, iat, vremea i vremurile politice s-au mai limpezit, pesedeaua i pedele()ul s-au mai rzbunat, resemnat i calmat iar n ar nfloresc cmpiile, ceru-i ca oglindaaa(!), preedintele parc a intrat n repaus vocal, foniatric i mediatic...Linitea dinaintea furtunii, o furtun ntr-un pahar cu ap... De ploaie...
Nici de Pate nu a fost atta linite n ospiciul politic romnesc unde psihiatrii stau n cma de for i sunt supravegheai n saloane i pavilioane izolate iar nebunii sunt liberi, n halate imaculate, prescriu reete pentru criz i se joac de-a doctorii cu sntatea mental a unei naiuni de pacieni abandonai, sraci, manipulai, prostii i prosternai, prost tratai, abuzai, disperai... O criz generalizat n linitea neltoare de dinaintea alegerilor europarlamentare i cotrocezideniale. E mai cald i au ieit oamenii la iarb, la halb, la botezurile, cununiile, parastasurile, pomenile i pomenirile electorale unde politicienii ofer generoi gogoi, circ i (des)cntece de duc sau apuc..., a nceput sezonul cltoriilor i promenadelor traseitilor n interes de campanie, n ar la ar, la munte i la mare n orice-mprejurare(!)...Se benchetuiete, se grtrete(!), se (ne)cinstete, se ciocnete, se primete...Se emite, se trimite, se promite, se permite, se comite...Se minte cuminte, naional, tradiional i (i)raional, fr jen, fr gen...Scribioroii i mercenraii trusturilor de pres preseaz i presteaz precum marii meteri mari, calfe i zidari (!) ...Meteresc, demoleaz, demitizeaz, desfiineaz, re-zidesc i tencuiesc noi faade, noi edificii i monumente de minciun i propagand, la comand, dup voia i nevoia mogulilor care iar au fraternizat mpotriva Bsescului marea lor ameninare, dumanul de dodii i zodii pe care nu l iart pentru c nu s-a lsat suspendat-demis ca lecie
|
twincle
275 mesaje
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 13:05
De la: monarom2000, la data 2009-05-16 12:59:29De la: teodor_el, la data 2009-05-16 12:55:56De la: monarom2000, la data 2009-05-16 12:38:44Este cel mai simplu, curat si garantat mod de a fi liber ca cetatean, de a fi respoectat de stat si institutiile statului, de a fi...democrat! Presedinte sau rege, parlament sau Congres, partid sau sindicat...toate trebuie sa isi respecte si sa isi apere cetatenii, fie intr-o repubilca, fie intr-un regat sau alta forma de guvernamant (vezi Australia...). Doamne , dar noi sintem in ROANIA !!!!!De ce sa copiem alte tari , cind si noi , avem destule valori , dar care prefera sa ste in umbra ! Acei tineri valorosi , romani , pot candida cu succes la alegeri !De ce nu o fac ??? Ei , ne-ar putea ajuta sa avem un altfel de presedinte , pentru ca ei au fost in tara in momentele dificile , ei au invatat aici , rebuie sa aiba doar forta necesara , de a se impune in fata marilor rechini , dar nu unul ca duda !!!!Oare de ce nu se inscrie pe aceste liste si ...florin piersic ??Pentru ca , pe plan social , ca actor este o somitate , dar pe plan politic , nu ! dar acest duda ,daca a dat chics ca actor , ce va face ca politician ?????
TARA ASTA, ROMANII, TINERII au nevoie de MODELE MORALE! Doua decenii, dupa altele 5 de comunism, tara asta nu a mai avut modele la varf, ci tradatori, scursori, trisori...  Si credeti ca familia regala , este un MODEL MORAL ????Sinteti sigur de afirmatiile facute ?Observ din cele scrise pina acum ca sinteti o persoana bine pregatita (ma refer la cultura !) dar nu cumva ati omis anumite paragrafe ce tin de moralitatea casei regale ????
teo
|
Fosta membra 9am.ro
172 mesaje
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 13:18
Am omis paragrafe?...Care? Unde este imoralitatea? Credinta in Dumnezeu, in popor? Sau invocati si Dvs palatale redobandite...in mare parte lasate circuitului turistic, domenii de care un stat falimentar nu mai poate sa se ocupe, ca patrimoniu, intretinerea acestor "palate" costa imens punand in calcul si cum, cat se fura din buget...EW foarte incalcit si lung subiectul, cere, intradevar, cultura, cunoastere, debarasarea de prejudecati si preconceptii, de opinii preformate, inoculate de catre regimurile indoielnice...
|
mariuskey
47 mesaje
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 13:19
De la: mariuskey, la data 2009-05-16 12:53:15Concret avem nevoie de conducatori cu coloana vertebrala nu de cameleoni care se agata de putere in speranta ca vor putea influenta mereu justitia asa incat niciodata sa nu raspunda in fata nimanui de faptele lor si sincer sa fiu acest domn radu nu mi se pare sa faca parte dintre cei mai sus mentionati
asta pana la proba contrarie
|
mariuskey
47 mesaje
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 13:21
D-le monarom 2000 adresa mea este mariuskey daca doriti putem discuta mai multe pe mes
|
Fosta membra 9am.ro
172 mesaje
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 13:26
De la: mariuskey, la data 2009-05-16 13:21:56D-le monarom 2000 adresa mea este mariuskey daca doriti putem discuta mai multe pe mes
Am retinut, multumesc pentru invitatie, o voi onora...
|
mariuskey
47 mesaje
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 13:31
De la: teodor_el, la data 2009-05-16 13:05:45De la: monarom2000, la data 2009-05-16 12:59:29De la: teodor_el, la data 2009-05-16 12:55:56De la: monarom2000, la data 2009-05-16 12:38:44Este cel mai simplu, curat si garantat mod de a fi liber ca cetatean, de a fi respoectat de stat si institutiile statului, de a fi...democrat! Presedinte sau rege, parlament sau Congres, partid sau sindicat...toate trebuie sa isi respecte si sa isi apere cetatenii, fie intr-o repubilca, fie intr-un regat sau alta forma de guvernamant (vezi Australia...). Doamne , dar noi sintem in ROANIA !!!!!De ce sa copiem alte tari , cind si noi , avem destule valori , dar care prefera sa ste in umbra ! Acei tineri valorosi , romani , pot candida cu succes la alegeri !De ce nu o fac ??? Ei , ne-ar putea ajuta sa avem un altfel de presedinte , pentru ca ei au fost in tara in momentele dificile , ei au invatat aici , rebuie sa aiba doar forta necesara , de a se impune in fata marilor rechini , dar nu unul ca duda !!!!Oare de ce nu se inscrie pe aceste liste si ...florin piersic ??Pentru ca , pe plan social , ca actor este o somitate , dar pe plan politic , nu ! dar acest duda ,daca a dat chics ca actor , ce va face ca politician ?????
TARA ASTA, ROMANII, TINERII au nevoie de MODELE MORALE! Doua decenii, dupa altele 5 de comunism, tara asta nu a mai avut modele la varf, ci tradatori, scursori, trisori... Si credeti ca familia regala , este un MODEL MORAL ????Sinteti sigur de afirmatiile facute ?Observ din cele scrise pina acum ca sinteti o persoana bine pregatita (ma refer la cultura !) dar nu cumva ati omis anumite
paragrafe ce tin de moralitatea casei regale ????
Nu e vorba numai de moralitatea casei regale e vorba de faptul ca toti suntem oameni si uni au mai multa moralitate decat altii dar o stiti cu totii din pacate valorile stau deoparte din lasitate unii altii din bun simt multi din sila asta este pacat ca nu se implica cine trebuie iar faptul ca acest domn radu vrea sa se implice este salutar pt ca moral mi se pare ca e mai presus decat ceilalti candidati si dain mai multe rele orice om normal o alege pe cea mai putin rea .Asta e parerea mea personala va rog sa nu fiti de accord cu mine daca nu am dreptate
|
mariuskey
47 mesaje
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 13:33
|
9am036121
11 mesaje
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 14:42
Individul de-si zice Principe, este un excroc mincinos, care si-a falsificat CV, este un tip violent si nesimtit, prost ca noaptea si arogant, deoarece are acces la fustele Margaretei. Nimeni, in Romania, nu da doi bani pe actorasul ratat. Daca Margareta se plictiseste de pezevenghi, si-l evacueaza, DUDA RADU isi zice in continuare Principe ?!
|
aligator_roz
30 mesaje
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 14:47
 pina acum cred ca este singurul care are ceva de spus,care are tinuta si poate reprezenta Romania,de ceilalati nu sunt sigura,Goana nu este un model bun,iar Crin antonescu mi se pare cam nepregatit pt aceasta functie.Chiar daca unii nu-l cred pe Princepe bun,e problema lui,votul este al fiecaruia,de ce sa ne amestecama in voturile alatora,fiecare voteaza in fond cu cine vrea.
|
aligator_roz
30 mesaje
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 14:47
 pina acum cred ca este singurul care are ceva de spus,care are tinuta si poate reprezenta Romania,de ceilalati nu sunt sigura,Goana nu este un model bun,iar Crin antonescu mi se pare cam nepregatit pt aceasta functie.Chiar daca unii nu-l cred pe Princepe bun,e problema lui,votul este al fiecaruia,de ce sa ne amestecama in voturile alatora,fiecare voteaza in fond cu cine vrea.
|
twincle
275 mesaje
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 15:01
De la: aligator_roz, la data 2009-05-16 14:47:19 pina acum cred ca este singurul care are ceva de spus,care are tinuta si poate reprezenta Romania,de ceilalati nu sunt sigura,Goana nu este un model bun,iar Crin antonescu mi se pare cam nepregatit pt aceasta functie.Chiar daca unii nu-l cred pe Princepe bun,e problema lui,votul este al fiecaruia,de ce sa ne amestecama in voturile alatora,fiecare voteaza in fond cu cine vrea.  Si crezi ca tinuta unei persoana , ii da dreptul de a reprezenta Romania .....?Nu crezi ca in afara de prestanta , tinuta , ar trebui sa aiba si ceva minte ?De spus fiecare are ceva de spus , si eu si altii , toti avem ceva de spus , dar asta nu ne spune ca , "am gura mare , sint diplomat cind vorbesc , asa , ca sa nu inteleaga prea multi ce vreau sa spun si , gata , ma inscriu in cursa catre Cotroceni !!" Da Geoana , nu este omul politic visat , si gindindu-ma la crinisor , nu pot sa nu ma gindesc la toate grupurile de interese care vor conduce Romania daca ar avea iesi el (conducind de fapt Patriciu )! Dar nu stiu , ceva ma face sa cred ca si Duda este acaparat de aceleasi personaje , (Nastase , Patriciu , Geoana , si citi altii.....)
teo
|
twincle
275 mesaje
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 15:07
De la: 9am036121, la data 2009-05-16 14:42:09Individul de-si zice Principe, este un excroc mincinos, care si-a falsificat CV, este un tip violent si nesimtit, prost ca noaptea si arogant, deoarece are acces la fustele Margaretei. Nimeni, in Romania, nu da doi bani pe actorasul ratat. Daca Margareta se plictiseste de pezevenghi, si-l evacueaza, DUDA RADU isi zice in continuare Principe ?!  In nici uncaz!!!Atunci se va intreba ce cal l-a lovit peste inteligenta , de a renuntat la actorie , pentru o femeie , considerindu-se vinovat ca in loc sa ia o cana cu lapte , a cumparat toata vaca
teo
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 15:17
9am036...da-mi voie sa te-ntreb un lucru ? de unde atita ura si nevoia de improsca "lucruri" urit mirositoare catre altcineva despre care habar n-ai ?... atit iti poate screme mintea,nu-i asa !?
teodor el- regele Eduard al VIII si relatia cu doamna Simson,iti spune ceva ?daca nu si am impresia ca nu stii,cauta si ai sa gasesti de ce ti l-am dat ca exemplu !
|
mihai5_2
291 mesaje
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 15:21
De la: teodor_el, la data 2009-05-16 15:01:17 ... Si crezi ca tinuta unei persoana , ii da dreptul de a reprezenta Romania .....? .. Dreptul de a reprezenta Romnia va fi dat de voturile alegtorilor. Doar c voturile se obin i prin inuta persoanei n cauz.
|
Siena
89 mesaje
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 15:43
Citesc si nu pot sa cred, ca dupa 20 de ani de marasm haotic ... oamenii nu au invatat nimic din greselile lor ... ci-si mentin aceleasi judecati superficiale, impanate de vulgaritate si prejudecati ... Chiar ne meritam soarta cu atatea camelii al caror nume sta scris cu "Y" ...
... ganduri scrise pe frunze de mesteacan ...
|
banceanuvasile
105 mesaje
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 15:57
Principe;e Radu Iuda , nu are fata decit de baiat de salon. Nu neg ca nu ar fi suficient de cizelat , insa sunt sigur ca nu are demnitate si verticalitate. In fond fiind roman , este la fal ca si Basescu , Joiana, Vanghelie . Asa ca nimic nou sub soare.Din partea mea sa le crape fierea ca au construit cel mai mafiot sistem democratic din Europa de dupa 1989, iar clanurile politice au devalizat tara si nu se lasa pina nu vor desfiinta intru totul Romania . In viitor se va vorbi doar la trecut de Romania. Si nu exagerez deloc . imi bazez pesimismul pe lacomia excarbata dusa in campaniile elctorale desantate impotriva propriului popor.
|
florescu_vasile2001_2
326 mesaje
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 21:24
 Saraca tara...!!!Ce popor inconstient are...Noua democratie,tipic romaneasca,iti da dreptul sa jignesti,sa te mandresti ca habar n-ai de trecutul istoric,sa-l aplauzi pe iliescu.Sara catara...!
|
Fosta membra 9am.ro
172 mesaje
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 22:17
De la: mihai5_2, la data 2009-05-16 15:21:10De la: teodor_el, la data 2009-05-16 15:01:17 ... Si crezi ca tinuta unei persoana , ii da dreptul de a reprezenta Romania .....? .. Dreptul de a reprezenta Romnia va fi dat de voturile alegtorilor. Doar c voturile se obin i prin inuta persoanei n cauz.
Copiii astia nu stiu nimic despre carisma, despre libertatea de exprimare, de opinie...Nu stiuy nimic despre proprii lor parinti, bunici, strabunici, inaintasi...Sau stiu putin, prea putin, si putinuyl pe care il stiu este fals, o cimiulitura diun gura in gura, un folclor vulgar fara atestare etmologica, fara recunoastere...
|
|
|