Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:06
JOIANO,LASA PROSTIILE SI PUNE MANA LA MUNCA CAMPULUI,DE ACOLO VINE PROSPERITATEA,TUTO,NU DIN CARTILE POPESTI,STI CATE DE-ASTEA CA TINE MI-AU PLANS LA USA SA LE SCAP DIN GHEARELE POPILOR DUPA CE SINGURE AU ACCEPTAT SA SE PROSTITUEZE PENTRU BINELE BISERICII?MOARTE TRADATORILOR DE NEAM SI TARA!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:09
JOIANO,BAI TARANCO,TREZESTE-TE SI MULGE VACA,DA MANCARE LA ORATANII,VINE INSAMANTATUL,ASTEA SUNT PENTRU TINE NU FRECAREA MENTEI PE TEME CRETINOIDE DESPRE POPI SI PREOTESE!
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:10
Pt @Freddy
Danga langa, langa danga,
Suna-n asfintit talanga,
Si de la pasune, iaca,
Tacticoasa vine vaca.
Nu mai vrea sa umble creanga!
Vine-acasa... Danga... Langa...
Vaco, vaco,
Ti-am adus un bou,
Am sa ti-l fac cadou,
Sa mi-l cresti ca pe-un erou !
Andromaca mulge vaca.
Vaca linge Andromaca.
Andromaca bate vaca.
Vaca-mpunge Andromaca.
Andromaca-mpusca vaca!
Morala:
Ce facusi, fa..... Andromaca?
Uite, nu mai este vaca!
Andromaca suparata,
Ia talanga de la vaca,
Fredy, atarna-ti la gat talanga !
Si, uschiala !...langa danga, danga langa......
compilatiuni
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:10
RELIGIA E OPIUMUL POPOARELOR!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
37 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:12
De la: freddythebestman, la data 2009-03-15 19:09:19JOIANO,BAI TARANCO,TREZESTE-TE SI MULGE VACA,DA MANCARE LA ORATANII,VINE INSAMANTATUL,ASTEA SUNT PENTRU TINE NU FRECAREA MENTEI PE TEME CRETINOIDE DESPRE POPI SI PREOTESE!
Si tu ce cauti aici? De ce nu esti la munca si iti pierzi vremea injurand lumea?
|
Fosta membra 9am.ro
1639 mesaje
Oras: Mangalia
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:13
De la: freddythebestman, la data 2009-03-15 19:09:19JOIANO,BAI TARANCO,TREZESTE-TE SI MULGE VACA,DA MANCARE LA ORATANII,VINE INSAMANTATUL,ASTEA SUNT PENTRU TINE NU FRECAREA MENTEI PE TEME CRETINOIDE DESPRE POPI SI PREOTESE!
Ai grija Freddy ca o sa mori in curand din motive subite
Creierul tau este foarte atrofiat ... care este acum in stare de balega.
Nici pamantul nu te va accepta sa putrerzesti in el..asa ca toti din jurul tau iti vor da foc  .
Toata lumea din jurul tau te uraste si iti vrea moartea  .
Legionarii, crestinii si comunistii nu vor muri...iar tu vei crapa de ciuda  .
Uite-te bine in jurul tau ..pentru ca toate femeile din nemul tau vor face sex cu preotii
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:14
BAI MASONULE DE AZAZEL CE ESTI,SCHIMBA FREDDY CU JOIANA SI-I TOTUL OK,MOARTE TRADATORILOR!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:16
CUCOANA SA FIE DE CAPUL TAU!
|
|
|
adipopa
3001 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:16
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-15 17:19:02De la: racukoto, la data 2009-03-15 17:09:16Ioana....a fost datata cu metoda C14 si este din anul 280 e.n.
In completare, de ce sa cred ca singura religie este cea ..ortodoxa ..sau cea musulmana sau budist sau, de ce nu cea catolica ?
In momentul cand toate aceste religii propavaduiesc....fiecare in parte, adevarul lor absolut, logica mea, dar de la Dumnezeu, ma face sa fiu sceptic asupra...adevarurilor absolute, propavaduite de fiecare ...religie, fiecare cu ...adevarul ei. Deci sunt adeptul......gnosticilor...Dumnezeu este unul si este asa cum in vede ...fiecare individ, in credinta lui. Important nu este ...ritualul religios al manifestarii...credintei ci credinta fiecarui.
Important este sa respectam tablele lui Moise si sa nu abdicam de la respectarea celor ....10 porunci. In rest.....beletristica, cu prozeliti cu tot
Da, sunt originale acele scrieri apocrife.....dar asta nu le face " adevãruri absolute".
Tu spui de religii mai sus.....dar uiþi sã specifici ceva destul de important ºi anume faptul cã ºi la catolici, ortodoxi, islamici...toate au la bazã Vechiul Testament. Între toate aceste religii nu existã decât conflict de interpretare a Bibliei.....
Ioana, datarea manuscriselor se face prin metoda C4. Manuscrisul Evangheliei lui Iuda a fost datat cu o marjã de eroare nu mai mare de 40 de ani.
Descoperirea Evanghelia lui Iuda însã nu trebuie pusã pe seama unei conspiraþii anticreºtine, chiar dacã mulþi au încercat sã se foloseascã de aceastã ea pentru a propune biografii alternative ale lui Iisus. Este într-adevãr o lucrare scrisã în sec. II d.H., iar manuscrisul-copie pe care acum îl avem dateazã aproximativ din sec. III-IV.
ªtim cã originea acestei evanghelii þine de sfârºitul sec. II d.H. din douã motive. Unu, comparând conþinutul Evangheliei lui Iuda cu celelalte scrieri gnostice cunoscute, se poate observa o cosmologie tipicã acestei perioade: creaþia lumii nu este lucrarea unui Dumnezeu bun ºi înþelept, cum susþin scripturile ebraice, ci a unor demiurgi inferiori cãrora nu le prea ies lucrurile ºi ajung sã creeze materia (iar materia este rea). Iuda ne spune cã Adam ºi Eva au fost creaþi de un demiurg inferior numit Sakla.
Doi, chiar dacã în urma descoperirii recente avem acum Evanghelia lui Iuda completã, s-a ºtiu de fapt despre existenþa ei. Fragmente din evanghelie au fost citate de Irineu, care combate ideile gnostice ºi atribuie evanghelia unor gnostici cainiþi (aºa numiþi de personajul biblic Cain pe care îl reabilitaserã, alãturi de sodomiþi, Esau, Core, etc.). Deci, conþinutul acestei evanghelii ne este cunoscut, în mare, de 1.800 de ani!
Descoperirea nu dovedeºte cã în primele secole creºtinismul ar fi fost diversificat ºi cã ar fi acceptat fãrã probleme biografii alternative ale vieþii lui Iisus. Gnosticii au fost combãtuþi încã de la primele apariþii (proto-gnostice) de cãtre scriitorii nou-testamentali (Pavel, Ioan) ºi au fost consideraþi tot timpul de bisericã drept eretici.
Evanghelia lui Iuda nu are însã nici o valoare istoricã: nu ne spune absolut nimic credibil despre Iisus (sau despre Iuda, ucenicul lui). Iisus este o invenþie, un mit, un presonaj re-croit de scriitor dupã tipare gnostice. E ca ºi cum cineva ar spune astãzi cã rãzboaiele napoleonice s-au purtat cu arme nucleare. Mai mult, între universul gândirii gnostice (în care materia ºi spiritul sunt radical despãrþite ºi antagonice) ºi universul gândirii iudeo-creºtine (în care lumea este bunã ºi creatã de un Dumnezeu bun ºi înþelept) este o prãpastie uriaºã!
Gnosticii au apãrut de fapt ca o reacþie radicalã la proiectul dumnezeiesc propovãduit de creºtini privind restaurarea întregii creaþii sub domnia fiului lui David. Dacã ar fi câºtigat mai multã influenþã asupra bisericii, gnosticii ar fi paralizat însãºi trãirea practicã a creºtinilor în lume ºi ar fi orientat preocupãrile acestora cãtre salvarea sufletelor prin eliberarea de trup. Probabil cã gnosticismul, în diverse forme, se recunoaºte ºi astãzi în multe curente religioase sau laice, iar descoperirea primului manuscris a dat un imbold nou încercãrilor de discreditare ale evangheliei creºtine autentice.
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:17
De la: freddythebestman, la data 2009-03-15 19:14:16BAI MASONULE DE AZAZEL CE ESTI,SCHIMBA FREDDY CU JOIANA SI-I TOTUL OK,MOARTE TRADATORILOR!
dobitoc!!!
|
Fosta membra 9am.ro
37 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:18
De la: freddythebestman, la data 2009-03-15 19:14:16BAI MASONULE DE AZAZEL CE ESTI,SCHIMBA FREDDY CU JOIANA SI-I TOTUL OK,MOARTE TRADATORILOR!
Mai esti si pervers.
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:19
MOARTE POPILOR SI ODRASLELOR ACESTORA!
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:20
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:23
LUME.LUME,FEREALA CA A APARUT IDEOLOGUL DE SERVICIU CU NUME PREDESTINAT DE SLUGOI IMPUTIT AL BISERICII TRADATOARE!MOARTE TRADATORILOR!
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:25
De la: adipopa, la data 2009-03-15 19:16:24De la: dora_visinescu, la data 2009-03-15 17:19:02De la: racukoto, la data 2009-03-15 17:09:16Ioana....a fost datata cu metoda C14 si este din anul 280 e.n.
In completare, de ce sa cred ca singura religie este cea ..ortodoxa ..sau cea musulmana sau budist sau, de ce nu cea catolica ?
In momentul cand toate aceste religii propavaduiesc....fiecare in parte, adevarul lor absolut, logica mea, dar de la Dumnezeu, ma face sa fiu sceptic asupra...adevarurilor absolute, propavaduite de fiecare ...religie, fiecare cu ...adevarul ei. Deci sunt adeptul......gnosticilor...Dumnezeu este unul si este asa cum in vede ...fiecare individ, in credinta lui. Important nu este ...ritualul religios al manifestarii...credintei ci credinta fiecarui.
Important este sa respectam tablele lui Moise si sa nu abdicam de la respectarea celor ....10 porunci. In rest.....beletristica, cu prozeliti cu tot
Da, sunt originale acele scrieri apocrife.....dar asta nu le face " adevãruri absolute".
Tu spui de religii mai sus.....dar uiþi sã specifici ceva destul de important ºi anume faptul cã ºi la catolici, ortodoxi, islamici...toate au la bazã Vechiul Testament. Între toate aceste religii nu existã decât conflict de interpretare a Bibliei.....
Ioana, datarea manuscriselor se face prin metoda C4. Manuscrisul Evangheliei lui Iuda a fost datat cu o marjã de eroare nu mai mare de 40 de ani.
Descoperirea Evanghelia lui Iuda însã nu trebuie pusã pe seama unei conspiraþii anticreºtine, chiar dacã mulþi au încercat sã se foloseascã de aceastã ea pentru a propune biografii alternative ale lui Iisus. Este într-adevãr o lucrare scrisã în sec. II d.H., iar manuscrisul-copie pe care acum îl avem dateazã aproximativ din sec. III-IV.
ªtim cã originea acestei evanghelii þine de sfârºitul sec. II d.H. din douã motive. Unu, comparând conþinutul Evangheliei lui Iuda cu celelalte scrieri gnostice cunoscute, se poate observa o cosmologie tipicã acestei perioade: creaþia lumii nu este lucrarea unui Dumnezeu bun ºi înþelept, cum susþin scripturile ebraice, ci a unor demiurgi inferiori cãrora nu le prea ies lucrurile ºi ajung sã creeze materia (iar materia este rea). Iuda ne spune cã Adam ºi Eva au fost creaþi de un demiurg inferior numit Sakla.
Doi, chiar dacã în urma descoperirii recente avem acum Evanghelia lui Iuda completã, s-a ºtiu de fapt despre existenþa ei. Fragmente din evanghelie au fost citate de Irineu, care combate ideile gnostice ºi atribuie evanghelia unor gnostici cainiþi (aºa numiþi de personajul biblic Cain pe care îl reabilitaserã, alãturi de sodomiþi, Esau, Core, etc.). Deci, conþinutul acestei evanghelii ne este cunoscut, în mare, de 1.800 de ani!
Descoperirea nu dovedeºte cã în primele secole creºtinismul ar fi fost diversificat ºi cã ar fi acceptat fãrã probleme biografii alternative ale vieþii lui Iisus. Gnosticii au fost combãtuþi încã de la primele apariþii (proto-gnostice) de cãtre scriitorii nou-testamentali (Pavel, Ioan) ºi au fost consideraþi tot timpul de bisericã drept eretici.
Evanghelia lui Iuda nu are însã nici o valoare istoricã: nu ne spune absolut nimic credibil despre Iisus (sau despre Iuda, ucenicul lui). Iisus este o invenþie, un mit, un presonaj re-croit de scriitor dupã tipare gnostice. E ca ºi cum cineva ar spune astãzi cã rãzboaiele napoleonice s-au purtat cu arme nucleare. Mai mult, între universul gândirii gnostice (în care materia ºi spiritul sunt radical despãrþite ºi antagonice) ºi universul gândirii iudeo-creºtine (în care lumea este bunã ºi creatã de un Dumnezeu bun ºi înþelept) este o prãpastie uriaºã!
Gnosticii au apãrut de fapt ca o reacþie radicalã la proiectul dumnezeiesc propovãduit de creºtini privind restaurarea întregii creaþii sub domnia fiului lui David. Dacã ar fi câºtigat mai multã influenþã asupra bisericii, gnosticii ar fi paralizat însãºi trãirea practicã a creºtinilor în lume ºi ar fi orientat preocupãrile acestora cãtre salvarea sufletelor prin eliberarea de trup. Probabil cã gnosticismul, în diverse forme, se recunoaºte ºi astãzi în multe curente religioase sau laice, iar descoperirea primului manuscris a dat un imbold nou încercãrilor de discreditare ale evangheliei creºtine autentice.
adi...despre kr iuda e vorba???....din start nu poate fii vorba de cel din biblie(pentru k ala s-a sinucis in anul 30...deci nu avea cum sa mai traiasca pe la anul 280)
gnosticismul din cate stiu eu este o erezie(insa nu sunt foarte bine documentata la acest capitol)
in orice caz....e bine k stim cand a fost scrisa....deci...autorul nu este contemporan cu evenimentele din timpul lui iisus hristos....atunci...ce surse foloseste?....de unde se inspira?....cat de credibile sunt sursele sale??
adi...repet...e primul document despre kr aflu k a fost datat cu carbon 14.....
la noi la facultate datarea documentelor se face altfel....
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:29
PRIVITI-O SI PE IDEOLOAGA,MAI MULT OLOAGA DECAT CU IDEI,CARE PASTE TURMELE DE MIEI AI DOMNULUI,CUM VORBESTE DIN FUND DE OALA S-O ASCULTE TASU MARE,MOARTE TRADATORILOR!
|
Fosta membra 9am.ro
37 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:31
De la: freddythebestman, la data 2009-03-15 19:29:29PRIVITI-O SI PE IDEOLOAGA,MAI MULT OLOAGA DECAT CU IDEI,CARE PASTE TURMELE DE MIEI AI DOMNULUI,CUM VORBESTE DIN FUND DE OALA S-O ASCULTE TASU MARE,MOARTE TRADATORILOR!
MAI TACA-TI FLEANCA.
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:34
CUCOANA NU SE SPUNE FLEANCA CI FLEICA,SI NU SE SUFLA IN EA POATE TU MAI SUFLI IN EA DIN CAND IN CAND,IN LIPSA DE OCUPATIE,IA VEZI DE SUFLA SI-N A MEA,MOARTE CRESTINILOR!
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:35
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:37
De la: freddythebestman, la data 2009-03-15 19:35:28RELIGIA E OPIUMUL POPOARELOR!
ce vrei de la vietile noastre?
ce ai cu noi?
ce ti-am facut?
|
Fosta membra 9am.ro
37 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:37
De la: freddythebestman, la data 2009-03-15 19:34:24CUCOANA NU SE SPUNE FLEANCA CI FLEICA,SI NU SE SUFLA IN EA POATE TU MAI SUFLI IN EA DIN CAND IN CAND,IN LIPSA DE OCUPATIE,IA VEZI DE SUFLA SI-N A MEA,MOARTE CRESTINILOR!
SE PARE CA TU NU AI OCUPATIE. DU-TE SI FA CEVA UTIL , PLIMBA-TE, CITESTE O CARTE SAU AI GRIJA DE COPII IN LOC SA INJURI LUMEA PE FORUMURI. NU TE-AI PLICTISIT DEJA?
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:40
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:42
NU MAI SCHEUNATI PE FORUM,ARDETI CARTILE POPESTI SI PUNETI MANA LA MUNCA,LASILOR SI TRADATORILOR,MOARTE CRESTINILOR!
|
twincle
275 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:46
teo
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:49
BAI FRUNZA GALBENA CA STEJARUL TI-AM SPUS CA IO-S VENIT AICI CU TREABA PENTRU A FACE TOATE CELE CUVENITE PENTRU INMORMANTAREA CRESTINILOR DE FORUM,MOARTE TRADATORILOR DE NEAM SI TARA!
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:50
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:52
ADMIN 9 a.m !....esti un cretin de nu-l opresti pe FREDDY
raportez abuz de limbaj de-ora,.... si ?.....nici un efect !....
|
obliografic
1094 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:54
De la: freddythebestman, la data 2009-03-15 19:49:21BAI FRUNZA GALBENA CA STEJARUL TI-AM SPUS CA IO-S VENIT AICI CU TREABA PENTRU A FACE TOATE CELE CUVENITE PENTRU INMORMANTAREA CRESTINILOR DE FORUM,MOARTE TRADATORILOR DE NEAM SI TARA!
Bai fraiere dupa adresa de IP am ghicit de unde esti asa ca ia si bagati mintile in cap sau sar putea sa ai de suferit, asa ca iati viteza de pe forum . Dute frate in cimitir si mai stai de vorba cu nea Nicu ca doar ala te mai baga in seama ( am vazut ca nu faci mult pana acolo de la tine de acasa.
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui.
Cand tu plangi, plang si eu.
Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu.
Cand tu te arunci in cap...
O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
|
Fosta membra 9am.ro
46 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:55
De la: freddythebestman, la data 2009-03-15 16:11:09IMBECILULE AM AVUT PAROHIE 20 DE ANI,AM VAZUT TOATE MARSAVIILE SI TRADARILE LOR,PROSTULE!
super bun venit intre noi.. pai uite eu sustin ideea ta... prea multi distrusi fac avere pe nepotism si pe prostia oamenilor.. zi-le freddy
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:55
FACE AZAZEL MASONUL RAPOARTE,FERITI-VA DE TRADATORII CA EL,MOARTE TRADATORILOR!
|
|
|