Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 16:26
RELIGIA E OPIUMUL POPOARELOR!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 16:35
De la: racukoto, la data 2009-03-15 16:18:08Ioana..."neagra", proprunerea facuta lui mytcor, daca mi-ai fi facut-o mie, raspunsul ar fi fost:
Deoarece ..religia bisericii nu ma mai satisface, inclusiv cea a ...bisericii ortodoxe, din cate am citit in....Biblii ( am spus Biblii deoarece fiecare...biserica are ..traducerea ei ) si in multe alte carti religioase...nerecunoscute de biserica crestina si....viceversa, Dumnezeu, care este marul discordie intre religii, poate fi inteles si....individual si consider ca de fapt asta ar fi esenta...credintei, nu religia.. altora, impusa de ...ritualuri staine individului.
M-am bucurat in sinea mea cand am aflat ca ultima Evanghelie, cea a lui Iuda, tradusa fara...clerici, releva faptul ca in timpul lui Hristos si imediat dupa, existau mult mai multe ...variante ale religiei lui Hristos, atat de multe incat, o stirpe a ...preotilor antici a trebuit sa ......contrafaca faptele ca ele sa justifice...sacrificiul lui Hristos si sa ...justifice.....rasplata credintei in el.
Altfel, crucificarea lui Hristos ar fi fost un lucru banal, asa si cum era pe timpul...inceputirlor. De fapt Evanghelia lui Iuda, singurul care a stiut ce vrea Isus, nici macar nu pomneste...rastignirea.
Deci pentru mine reintoarcerea la simplistul...ortodoxism este ...imposibila.
nu te amagi ...evanghelia lui iuda e o scriere aporificrifa...cine stie dak nu o fii fost scrisa acum 10 ani?
rakukoto...se duce o campanie intensa de discreditare a religiilor clasice...oamenii trebuie sa-si piarda increderea in ele pentru a putea adera la o noua religie...o religie unik a pacii si intelegerii .....asta se urmareste...dar....vai!!!....acea religie nu este ortodoxia lasata de sfintii apostoli ci satanismul....e o conspiratie la nivel mondial pentru impunerea lui tuturor poparelor...multi s-au lasat amagiti ...nu fii si tu unul dintre ei!!!
cum mai spuneam ...ortodoxia se opune tendintelor unora de a instaura o noua ordine mondiala...in acest context e foarte important sa nu ne pierdem credinta stramosilor nostri.....credinta lasata noua de sfintii apostoli!!!
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 16:38
rakukoto...mai remarca un lucru...nu se urmareste numai discreditarea crestinismului....acelasi lucru se intampla si ce cea islamica...astazi...oricine este musulman este catalogat automat k *terorist*....
si...cu toate religiile.....
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 16:39
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 16:40
LA GUNOI CU CARTILE DE RELIGIE,MOARTE TRADATORILOR DE NEAM SI TARA!
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 16:43
VICTORIA COMUNISMULUI AI GRIJA DE AZI INCOLO CUM DORMI,VEI MURI SUFOCATA IN SOMN PE 5 APRILIE,DAR INAINTE VEI AVEA O GRAMADA DE SUFOCARI IN VISELE TALE POPESTI SI TRADATOARE!
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 16:44
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-15 16:38:46rakukoto...mai remarca un lucru...nu se urmareste numai discreditarea crestinismului....acelasi lucru se intampla si ce cea islamica...astazi...oricine este musulman este catalogat automat k *terorist*....
Ioana, cum poþi spune cã niºte texte vechi de aproape 2000 de ani, sunt de fapt niºte fãcãturi sau invenþii de nici 10 ani?!
 De ce nu dai explicaþii logice ºi raþionale....cã sunt destule?!  Of, of,....
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 16:46
BAI AGEAMIULE VEZI CA URMEAZA SA AI UN ACCIDENT,AI MARE GRIJA SA NU RAMAI PARALIZAT SA VEDEM CARE POPA TE MAI SALVEAZA,IDIOTULE!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 16:47
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-15 16:44:35De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-15 16:38:46rakukoto...mai remarca un lucru...nu se urmareste numai discreditarea crestinismului....acelasi lucru se intampla si ce cea islamica...astazi...oricine este musulman este catalogat automat k *terorist*....
Ioana, cum poþi spune cã niºte texte vechi de aproape 2000 de ani, sunt de fapt niºte fãcãturi sau invenþii de nici 10 ani?!
De ce nu dai explicaþii logice ºi raþionale....cã sunt destule?! Of, of,....
dora...unde a fost descoperita acea evanghelie?...cum de se stie sigur k are 2000 de ani(imi inchipui cum ar arata un manuscris de 2000 de ani).....cum a fost datat?....in functie de ce?
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 16:49
 Biblia este cea mai sfanta carte,cartea de capatai a crestinismului, biblia este o istorie a religiei, nu literatura .Pana la Isus si in timpul Lui se respecta vechiul testament, dupa inaltarea Lui, a ramas noul testament lasat de El .!!!!
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 16:51
COPIL IDIOT,RELIGIA E OPIUMUL POPOARELOR!
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 16:53
mai remarcati ceva....mult vestitul *cod al lui da vinci*...cartea a devenit in scurt timp un bestseller....multi au cumparat-o si unii chiar au crezut aberatiile de acolo...scopul a fost atins....crestinismul a fost discreditat....
vai....cat s-au amagit unii oameni crezand tampeniile de acolo!!!...si cat de mult s-au indepartat de ortodoxie!!!
acei oameni au fost pregatiti sufleteste pentru indoctrinare in vedere aderarii la acea noua religie....
|
racukoto
209 mesaje
Oras: Tulcea
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 16:54
Dora..si care este diferenta. Toate evanghelii au fost scrise dupa moartea Apostolilor...nemuritori.
Gnostici au existat si inaintea lui Isus. Poate ca ei au fost primii care au crezut in Isus, trimisul lui Dumnezeu, deci au fost primii...protocrestini, dar, culmea, au fost desfiintat de......prima structura a bisricii crestine.
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 16:55
SPINTECATI-I PE TOTI CRESTINII SI IN SPECIAL PE ORTODOCSI SI POPII LOR CARE SUNT CEI MAI FANATICI SI LACOMI!
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 16:56
|
symy1
4661 mesaje
Oras: Zalau
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 17:01
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 17:03
RELIGIA E OPIUMUL POPOARELOR,LOVI-V-AR TRENUL DE CRESTINI ANALFABETI!
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 17:05
|
symy1
4661 mesaje
Oras: Zalau
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 17:07
Nu cuva ai fugit de la manastire???...De la TANACU????...
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
racukoto
209 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 17:09
Ioana....a fost datata cu metoda C14 si este din anul 280 e.n.
In completare, de ce sa cred ca singura religie este cea ..ortodoxa ..sau cea musulmana sau budist sau, de ce nu cea catolica ?
In momentul cand toate aceste religii propavaduiesc....fiecare in parte, adevarul lor absolut, logica mea, dar de la Dumnezeu, ma face sa fiu sceptic asupra...adevarurilor absolute, propavaduite de fiecare ...religie, fiecare cu ...adevarul ei. Deci sunt adeptul......gnosticilor...Dumnezeu este unul si este asa cum in vede ...fiecare individ, in credinta lui. Important nu este ...ritualul religios al manifestarii...credintei ci credinta fiecarui.
Important este sa respectam tablele lui Moise si sa nu abdicam de la respectarea celor ....10 porunci. In rest.....beletristica, cu prozeliti cu tot
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 17:10
De la: racukoto, la data 2009-03-15 16:54:17Dora..si care este diferenta. Toate evanghelii au fost scrise dupa moartea Apostolilor...nemuritori.
Gnostici au existat si inaintea lui Isus. Poate ca ei au fost primii care au crezut in Isus, trimisul lui Dumnezeu, deci au fost primii...protocrestini, dar, culmea, au fost desfiintat de......prima structura a bisricii crestine.
Nu, nu ºi iar nu....eºti cât se poate de confuz!
Gnosticii nu au existat nici înainte, nici în timpul vieþii lui Isus! Ei s-au "afirmat" mult, mult mai târziu!
ªi încã ceva, dacã un text este vechi, el nu este neapãrat adevãrat!!
Iuda nu avea cum sã-ºi scrie evanghelia  cã era mort de cel puþin 100 de ani!
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 17:11
|
racukoto
209 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 17:16
Dora....unde-i logica ta ?
Citat ! "ªi încã ceva, dacã un text este vechi, el nu este neapãrat adevãrat!!
Dupa fraza ta, insemna ca si.......Evangheliile Noului Testament sunt sub suspiciunea "neadevarului" fiind ...scrieri vechi.
Pana aici suntem in ..acelasi tom. Mai departe ?
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 17:18
PANA ACUM ERA VORBA CU CINCI BANI,ZECE BANI,DATI POMANA LA TIGANI,ACUM E ALTA VORBA UN TECHIN DOI TECHINI,DATI POMANA LA CRESTINI,MOARTE TRADATORILOR!
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 17:19
De la: racukoto, la data 2009-03-15 17:09:16Ioana....a fost datata cu metoda C14 si este din anul 280 e.n.
In completare, de ce sa cred ca singura religie este cea ..ortodoxa ..sau cea musulmana sau budist sau, de ce nu cea catolica ?
In momentul cand toate aceste religii propavaduiesc....fiecare in parte, adevarul lor absolut, logica mea, dar de la Dumnezeu, ma face sa fiu sceptic asupra...adevarurilor absolute, propavaduite de fiecare ...religie, fiecare cu ...adevarul ei. Deci sunt adeptul......gnosticilor...Dumnezeu este unul si este asa cum in vede ...fiecare individ, in credinta lui. Important nu este ...ritualul religios al manifestarii...credintei ci credinta fiecarui.
Important este sa respectam tablele lui Moise si sa nu abdicam de la respectarea celor ....10 porunci. In rest.....beletristica, cu prozeliti cu tot
Da, sunt originale acele scrieri apocrife.....dar asta nu le face " adevãruri absolute".
Tu spui de religii mai sus.....dar uiþi sã specifici ceva destul de important ºi anume faptul cã ºi la catolici, ortodoxi, islamici...toate au la bazã Vechiul Testament. Între toate aceste religii nu existã decât conflict de interpretare a Bibliei.....
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 17:21
De la: racukoto, la data 2009-03-15 17:09:16Ioana....a fost datata cu metoda C14 si este din anul 280 e.n.
In momentul cand toate aceste religii propavaduiesc....fiecare in parte, adevarul lor absolut, logica mea, dar de la Dumnezeu, ma face sa fiu sceptic asupra...adevarurilor absolute, propavaduite de fiecare ...religie, fiecare cu ...adevarul ei. Deci sunt adeptul......gnosticilor...Dumneyeu este unul si este asa cum in vede ...fiecare individ, in credinta lui. Inportanta nu este ...ritualul religios almanifestarii...credintei ci credinta fiecarui.
Important este sa respectam tablele lui Moise si sa nu abdicam de la rfespectarea celor ....10 porunci. In rest.....bletristica, cu prozeliti cu tot
stai...k din cate stiu eu prin metoda c14 nu se poate data decat ceramik.....documentele se dateaza altfel!!!...pik din start ideea de datare cu carbon....
off...vezi...la asta s-a incercat sa se ajunga....k oamenii sa creada intr-un singur dumnezeu cu totii!!!...cum spuneam religia se opune tendintelor de creere a unei noi ordini mondiale....iar asta nu convine elitelor !!!...astfel...solutia a fost gasita!!!...desfiintarea tuturor religiilor...si inlocuirea lor cu una singura in kr ei sa fie venerati k mesia(sau mantuitori)...sunt unele religiii kr nu reunosc faptul k iisus este mantuitorul lumii...si ink il mai asteapta pe cel kr ii va mantui....
dak ne mai gandim si la faptul k rokeffer,bush si multi altii ale kror decizii conteaza la nivel mondial sunt masoni ne putem da usor seama km ce fel de religie vor ei sa instaureze....
si-au vandut sufletul!!!..si in schimb li s-a promis k vor stapani lumea!!!
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 17:24
STALE-AR IN GAT TUTUROR POPILOR HOTI SI TRADATORI TOATA ACEASTA ADUNATURA DE SEMIDOCTI CRESTINI,LA MOARTE CU EI,IN CELE MAI INALTE TEPE SA FIE INALTATI,MOARTE TRADATORILOR SI LENESILOR!
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 17:25
Ioana....aºa nu convingi pe nimeni. Sfatul meu, trage adânc aer în piept ºi nu mai gândi în stil conspiraþionist sau prin intermediul inimii!
Te rog, de dragul adevãrului....apeleazã la stilul lui Adi Popa.
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 17:25
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 17:27
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-15 17:25:28Ioana....aºa nu convingi pe nimeni. Sfatul meu, trage adânc aer în piept ºi nu mai gândi în stil conspiraþionist sau prin intermediul inimii!
Te rog, de dragul adevãrului....apeleazã la stilul lui Adi Popa.
o sa incerc sa fiu mai calma....
|
|
|