adipopa
3001 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 13:02
De la: eclaudesvd, la data 2009-03-15 12:49:41Ceea ce spui tu este adevarat, daca raportam mesajul la un crestin. Dar ce faci cu un ateu sau xu unul care nu e crestin? Nu pot accepta ca numai aproape doua miliarde de crestini se mantuiesc si ceilalti nu. Samburele Adevarului care este Crisots se regaseste si in celelalte religii si culturi necrestine. Calea pe care o propune Paul este una dintre cai, dar nu singura de a ajunge la mantuire. Nu putem sa limitam puterea lui Dumnezeu sau iubirea sa numai la o singura cale. daca Paul vorbeste de o restaurare a creatiei in Cristos de ce nu ar fi posibila si o mantuire a celor care nu/l cunosc in mod direct pe Cristos? Ateul poate sa-l refuze pe Dumnezeu, insa cine mantuieste este El. Ar fi oare un scandal sa ne intalnim in rai cu musulmanul, sau budistul sau hinduistul??? Eu nu cred!
Hmmm. Mi-a fost teamă că nu te-am înțeles bine în prima ta intervenție. Dar universalismul soteriologic pe care îl dezvolți acum părăsește suficiența scripturilor. Nu am fost convins niciodată de ideea creștinului anonim a lui Hans Kung și am considerat că sacrifică evanghelia și credința apostolică (dată sfinților odată pentru totdeauna) pe altarul bunei conviețuiri cu toate religiile.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 13:09
De la: lorduljohn, la data 2009-03-15 11:30:56De la: The, la data 2009-03-15 11:26:45De la: lorduljohn, la data 2009-03-15 11:24:09Si inca ceva:
Niciodata can vei face unu bine sa nu te astepti la o raspalta in bine !
Intotdeuna vei fi "rasplatit" cu rau !
Uf, ce pesimist esti !
Eu am incetat sa astept o "rasplata" .... incerc sa ajut pe cei din jurul meu in masura posibilitatilor mele si daca primesc in schimb un zambet, pentru mine este mai mult decat suficient
cam asa e...daca e sa ne referim la reltiile interumane...adica fa un bine omului fara sa ai alte asteptari de la omul caruia i-ai facut un bine!
CORECT !
DAR NU SUNT PESIMIST .
SUNT REALIST !
Sfânta Evanghelie după Luca
Cap. 14
14. Și fericit vei fi că nu pot să-ți răsplătească. Căci ți se va răsplăti la învierea drepților.
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 13:10
De la: click_cont, la data 2009-03-15 13:01:29De la: dora_visinescu, la data 2009-03-14 23:45:29Din păcate...sunt mulți care înțeleg Biblia după bunul lor plac! Și fac asocieri în mod gratuit anumite erori genetice sau ale naturii, cu "păcatul".
Dar de ce nu este mai ușor să gândești așa: "nimeni nu este perfect!"
Erorile genetice se nasc din pacat. Pacat este tot ce dauneaza atat sufletului cat si trupului. Dumnezeu a lasat legi pentru ocolirea pacatelor. Oamenii au posibilitatea sa aleaga. Poti sa mergi sa te feresti pe calea religiei sau pe calea medicinei. Eu aleg calea religiei pentru ca e dovedita, e mai sigura din toate punctele de vedere daca o respecti. Desigur asta nu inseamna ca medicina trebuie ignorata chiar daca azi cam pune semne de intrebare. Nu trebuie sa devii habotnic ca sa respecti ce scrie in biblie, trebuie doar sa o intelegi ca pe o baza solida de educatie.
Fată, ai trăit degeaba! Ce simplu și ce confoirtabil este pentru tine să gândești așa de limitat! Aproape că mi-e milă de tine, dar de fapt Tu și cei ca și tine îmi provoacă silă!
Ce simplu este să punem toate durerile și neajunsurile pe seama păcatului...nu-i așa imbecilă ce ești?!
Proast-o! înțelege că un tratament prost, dat de un medic nepregătit sau faptul că acum 30 de ani, o boală nu se putea trata, dar acum se poate ...nu are nici o legătură cu nici un "păcat".
Sau ce....acum 30 de ani erau mai mulți păcătoși? Dar între timp medicina a evoluat pentreu că acum sunt mai puțini păcătoși?
Tu chiar nu vezi cât ești de idioată? Scroafă ordinară ce ești...jignește pe măta și pe tac-tu și nu familia mea..clar?!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 13:14
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-15 13:10:33De la: click_cont, la data 2009-03-15 13:01:29De la: dora_visinescu, la data 2009-03-14 23:45:29Din păcate...sunt mulți care înțeleg Biblia după bunul lor plac! Și fac asocieri în mod gratuit anumite erori genetice sau ale naturii, cu "păcatul".
Erorile genetice se nasc din pacat. Pacat este tot ce dauneaza atat sufletului cat si trupului. Dumnezeu a lasat legi pentru ocolirea pacatelor. Oamenii au posibilitatea sa aleaga. Poti sa mergi sa te feresti pe calea religiei sau pe calea medicinei. Eu aleg calea religiei pentru ca e dovedita, e mai sigura din toate punctele de vedere daca o respecti. Desigur asta nu inseamna ca medicina trebuie ignorata chiar daca azi cam pune semne de intrebare. Nu trebuie sa devii habotnic ca sa respecti ce scrie in biblie, trebuie doar sa o intelegi ca pe o baza solida de educatie.
Fată, ai trăit degeaba! Ce simplu și ce confoirtabil este pentru tine să gândești așa de limitat! Aproape că mi-e milă de tine, dar de fapt Tu și cei ca și tine îmi provoacă silă!
Ce simplu este să punem toate durerile și neajunsurile pe seama păcatului...nu-i așa imbecilă ce ești?!
Proast-o! înțelege că un tratament prost, dat de un medic nepregătit sau faptul că acum 30 de ani, o boală nu se putea trata, dar acum se poate ...nu are nici o legătură cu nici un "păcat".
Sau ce....acum 30 de ani erau mai mulți păcătoși? Dar între timp medicina a evoluat pentreu că acum sunt mai puțini păcătoși?
Tu chiar nu vezi cât ești de idioată? Scroafă ordinară ce ești...jignește pe măta și pe tac-tu și nu familia mea..clar?!
prin vorbele pe cale le scoti dovedesti inca o data faptul ca neamul tau e imbecil altfen nu puteai sa te nasti nici tu si nici altii la fel ca tine. nu vezi ca su tu ai un handicap? dar unul mental. Cum iti asterni asa o s dormi Pa debilo
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 13:15
De la: adipopa, la data 2009-03-15 13:02:30De la: eclaudesvd, la data 2009-03-15 12:49:41Ceea ce spui tu este adevarat, daca raportam mesajul la un crestin. Dar ce faci cu un ateu sau xu unul care nu e crestin? Nu pot accepta ca numai aproape doua miliarde de crestini se mantuiesc si ceilalti nu. Samburele Adevarului care este Crisots se regaseste si in celelalte religii si culturi necrestine. Calea pe care o propune Paul este una dintre cai, dar nu singura de a ajunge la mantuire. Nu putem sa limitam puterea lui Dumnezeu sau iubirea sa numai la o singura cale. daca Paul vorbeste de o restaurare a creatiei in Cristos de ce nu ar fi posibila si o mantuire a celor care nu/l cunosc in mod direct pe Cristos? Ateul poate sa-l refuze pe Dumnezeu, insa cine mantuieste este El. Ar fi oare un scandal sa ne intalnim in rai cu musulmanul, sau budistul sau hinduistul??? Eu nu cred!
Hmmm. Mi-a fost teamă că nu te-am înțeles bine în prima ta intervenție. Dar universalismul soteriologic pe care îl dezvolți acum părăsește suficiența scripturilor. Nu am fost convins niciodată de ideea creștinului anonim a lui Hans Kung și am considerat că sacrifică evanghelia și credința apostolică (dată sfinților odată pentru totdeauna) pe altarul bunei conviețuiri cu toate religiile.
Ar fi oare un scandal sa ne intalnim in rai cu musulmanul, sau budistul sau hinduistul...NICICUM!
raiul este pt toti!
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 13:19
De la: click_cont, la data 2009-03-15 13:14:50De la: dora_visinescu, la data 2009-03-15 13:10:33De la: click_cont, la data 2009-03-15 13:01:29De la: dora_visinescu, la data 2009-03-14 23:45:29Din păcate...sunt mulți care înțeleg Biblia după bunul lor plac! Și fac asocieri în mod gratuit anumite erori genetice sau ale naturii, cu "păcatul".
prin vorbele pe cale le scoti dovedesti inca o data faptul ca neamul tau e imbecil altfen nu puteai sa te nasti nici tu si nici altii la fel ca tine. nu vezi ca su tu ai un handicap? dar unul mental. Cum iti asterni asa o s dormi Pa debilo
Click..cu aceste argumente nu poti convinge pe nimeni!
La Dora..sa inteleg ca are o sora ...suferinda...in fine, o inteleg pe ea f mult!..nu intru in detalii....insa , acum fara sa fac referire la cazul ei, cand ai in famile un copil nascut cu un hadicap f grav fizic sau psihic...este f dificil ca sa-i spui parintilor ca e din cauza lor...
Fii mai diplomata!
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 13:21
 Ce-i Victorța??? Așa-i că e deranjant adevărul??? Mă bucur că ți-ai dat arama pe față!
Oricum...rămâi așa cum am stabilit: mai proastă decât prevede legea!!!!
Poate dacă mai pui mâna și mai citești și mai asculți pe alții mai citiți și mai înțelepți decât tine (vezi Adi Popa)....nu-i sigur...dar poate îți mai revii!
|
|
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 13:22
Nici nu doresc sa conving. M-a enervat nemernica. Atat.
|
|
|
iulian_slc
2 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 13:25
Cred ca ar fi mai bine cu vorbe care nu prea isi au loc acuma mai ales ca este Postul Sfintelor Pasti
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 13:26
RELIGIA E OPIUMUL POPOARELOR!
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 13:28
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 13:30
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 13:36
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 13:38
Știi ce Victorița?! Îți doresc din tot sufletul să-ți dea acel D-zeu, exact așa după cum aiurezi vorbind...asta așa ca să te sature, să nu mai caști gura și să-i faci pe alții "păcătoși". Dacă toți ai tăi au fost"sfinți" și de-aia nu aveți handicapați....atunci o să înceapă cu tine și urmașii tăi! Pentru că acum , prin ceea ce spui contra tuturor care au astfel de probleme...păcătuiești exact ca un criminal!!!!
Așa să-ți ajute D-zeu!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 13:41
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-15 13:38:25Știi ce Victorița?! Îți doresc din tot sufletul să-ți dea acel D-zeu, exact așa după cum aiurezi vorbind...asta așa ca să te sature, să nu mai caști gura și să-i faci pe alții "păcătoși". Dacă toți ai tăi au fost"sfinți" și de-aia nu aveți handicapați....atunci o să înceapă cu tine și urmașii tăi! Pentru că acum , prin ceea ce spui contra tuturor care au astfel de probleme...păcătuiești exact ca un criminal!!!!
Dora...nu raspunde cu aceasi moneda...lasa acest infern!
Te inteleg perfect!
am si eu...pe cineva drag mie...in aceeasi situatie.
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 13:41
De la: rieddell2, la data 2009-03-15 00:37:04De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-10 18:44:04eu ma refeream la importanta ortodoxiei in contextul incercarilor unora de a crea o noua ordine mondiala...
insa...si la nivelul fiecarui individ ortodoxia are un rol extrem de important....mantuirea si linistea sufletului se obtin foarte greu ...e practic imposibil fara ortodoxie...
descoperind ortodoxia descoperim modul in kr putem fii fericiti si pe pe acest pamant si putem ajunge si in rai...
acum...sincer...tu poti spune despre tine cu mana pe inima k esti fericit?
Intr-un fel e buna ortodoxia asta, pt ca oarecum s-ar pune de-acurmezisul impotriva "Noua Ordine Mondiala". Si mai e buna pt altele. Dar! eu cred cu tarie ca a crede in Dumnezeu, si nu in dumnezeu, vine mai ales si in special din interiorul tau, trebuie ca sa accepti ca ceea ce iti zice biserica este o abureala ieftina pt cei mici, o minciuna la fel cum ni-se spunea cand eram noi mici ca e baubau nush unde, si atunci ce faceai? mai intrai? desi vroiai sa intri cu toata vointa ta si cu toata curiozitatea ta aveai o oarecare retinere fata de necunoascut, si astfel tocmai frica a fost cea care te-a scos din bucluc. Si mai trebuie sa accepti ca Dumnezeu este acea/acel ceva pt care noi stam si scriem.
Poate ca pana la urma lumea asta nu exista, poate ca e in inchipuirea fiecaruia ceea ce se intampla, poate ca e doar energie pura tot ceea ce ne inconjoara, dar noi deformam realitatea si o percepem altfel, poate ca in fond si definitiv noi suntem inchipuirea cuiva, o scriere, sau o gandire ... nu poti sa sti exact si cu cat incerci sa te apropii de o explicatie cu atat ti-se pare mai ilogic. Fara sens.
Eu mai cred ca de fapt asta e iadul. Nu poate fi nimic mai urat si mai chinuitor ca lumea in care traim. Ce anume posibil poti face ca sa meriti o asemenea soarta? Sa fi obligat sa te chinui sa iti castigi existenta timp de 80 de ani (inainte era cva de gen 20-30 de ani) si in cele mai rele cazuri peste 100, dupa care ce? ce sa vezi mori. Devi ingrasamant pt plante, asta dupa ce o viata intreaga ai agonisit lucruri, sentimente si memorii. Ce poate fi mai rau posibil, decat pierderea acestor 3 comori? ASTA! ASTA E IADUL.
Ma intrebai dk eu sunt fericit. Nu inteleg ... in ce sens fericit, ca fericirea poate fi de diverse forme.
eu am mare incredere in ortodoxie...este religia pe kr ne-au lasat-o sfintii apostoli....
hei...lumea asta exista...e reala...!!!...si in afara de lumea asta mai exista si alta...una in kr vom intra dupa ce vom muri...si in functie de faptele noastre bune va fii mai buna decat asta sau mai rea....
*Eu mai cred ca de fapt asta e iadul. Nu poate fi nimic mai urat si mai chinuitor ca lumea in care traim. Ce anume posibil poti face ca sa meriti o asemenea soarta? Sa fi obligat sa te chinui sa iti castigi existenta timp de 80 de ani (inainte era cva de gen 20-30 de ani) si in cele mai rele cazuri peste 100, dupa care ce? ce sa vezi mori. Devi ingrasamant pt plante, asta dupa ce o viata intreaga ai agonisit lucruri, sentimente si memorii. Ce poate fi mai rau posibil, decat pierderea acestor 3 comori? ASTA! ASTA E IADUL.***
hei...ce ti s-a intamplat asa de rau de ai ajuns sa crezi k lumea asta e un iad?...hai...fii mai optimist...viata asta e frumoasa...asa grea cum e.....
ps:cand vorbeam de fericire ma refeream la singurul lucru de pe lumea asta pe kr il vrem pentru el insusi...si nu petru a obtine altceva prin intermediul lui...
sentimentul suprem....deci...poti spune despre tine *sunt fericit!!!...nu mai am nevoie de nimik pe lume!!!*
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 13:44
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-15 13:38:25Știi ce Victorița?! Îți doresc din tot sufletul să-ți dea acel D-zeu, exact așa după cum aiurezi vorbind...asta așa ca să te sature, să nu mai caști gura și să-i faci pe alții "păcătoși". Dacă toți ai tăi au fost"sfinți" și de-aia nu aveți handicapați....atunci o să înceapă cu tine și urmașii tăi! Pentru că acum , prin ceea ce spui contra tuturor care au astfel de probleme...păcătuiești exact ca un criminal!!!!
ACEASTA ESTE O PARERE DE OM INRAIT. ASTA ESTI TU. PACAT CA O SA MAI AIBA SI ALTII DE SUFERIT. BLESTEMELE SE PRIND ATUNCI CAND AU O BAZA REALA ALTFEL SE INTORC IMPOTRIVA , FERESTE-TE!
|
adipopa
3001 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 13:46
De la: mari_uka, la data 2009-03-15 13:15:22De la: adipopa, la data 2009-03-15 13:02:30De la: eclaudesvd, la data 2009-03-15 12:49:41Ceea ce spui tu este adevarat, daca raportam mesajul la un crestin. Dar ce faci cu un ateu sau xu unul care nu e crestin? Nu pot accepta ca numai aproape doua miliarde de crestini se mantuiesc si ceilalti nu. Samburele Adevarului care este Crisots se regaseste si in celelalte religii si culturi necrestine. Calea pe care o propune Paul este una dintre cai, dar nu singura de a ajunge la mantuire. Nu putem sa limitam puterea lui Dumnezeu sau iubirea sa numai la o singura cale. daca Paul vorbeste de o restaurare a creatiei in Cristos de ce nu ar fi posibila si o mantuire a celor care nu/l cunosc in mod direct pe Cristos? Ateul poate sa-l refuze pe Dumnezeu, insa cine mantuieste este El. Ar fi oare un scandal sa ne intalnim in rai cu musulmanul, sau budistul sau hinduistul??? Eu nu cred!
Ar fi oare un scandal sa ne intalnim in rai cu musulmanul, sau budistul sau hinduistul...NICICUM!
raiul este pt toti!
Dacă celelalte religii ar fi oferit o cale autentică de mântuire, nu ar fi fost necesară întruparea Fiului lui Dumnezeu, nu ar fi fost necesară eclesia creștină și nu ar fi fost necesară nici propovăduirea evangheliei în toată lumea.
Dar aceste lucruri s-au întâmplat (și se întâmplă) tocmai pentru că nu a fost (și nu este) nici o altă cale de cunoaștere a lui Dumnezeu, de îndreptățire înaintea lui și îndumnezeire în viața de fiecare zi - decât prin acela care s-a numit pe sine calea, adevărul și viața.
Nu înseamnă că disprețuim islamul sau budismul atunci când respectăm unicitatea și exclusivitatea evangheliei creștine. Nu avem de ales.
Însăși faptul că nu există mântuire afară de Hristos și biserica sa ar trebui să încurajeze lucrarea misionară și apologetică creștină. Numai știind că fără Hristos lumea este pierdută veșnic ne poate aprinde pasiunea pentru mântuirea oamenilor.
Cred că universalismul cu adevărat biblic este acela care propovăduiește cu blândețe și înțelepciune mântuirea tuturor popoarelor prin Iisus Hristos cel răstignit și înviat.
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 13:49
De la: click_cont, la data 2009-03-15 13:44:25De la: dora_visinescu, la data 2009-03-15 13:38:25Știi ce Victorița?! Îți doresc din tot sufletul să-ți dea acel D-zeu, exact așa după cum aiurezi vorbind...asta așa ca să te sature, să nu mai caști gura și să-i faci pe alții "păcătoși". Dacă toți ai tăi au fost"sfinți" și de-aia nu aveți handicapați....atunci o să înceapă cu tine și urmașii tăi! Pentru că acum , prin ceea ce spui contra tuturor care au astfel de probleme...păcătuiești exact ca un criminal!!!!
ACEASTA ESTE O PARERE DE OM INRAIT. ASTA ESTI TU. PACAT CA O SA MAI AIBA SI ALTII DE SUFERIT. BLESTEMELE SE PRIND ATUNCI CAND AU O BAZA REALA ALTFEL SE INTORC IMPOTRIVA , FERESTE-TE!
Așa să ne ajute D-zeu!!! Am zis! Eu știu că sora mea nu este așa din cauza vreunui așa-zis păcat...așa că să cadă pe cel care nu are dreptater!
Eu mă simt cu sufletul împăcat! Oricum n-ar fi prima dată când zic asta...și se prinde!
Ține minte! Prostia și domnia întotdeauna se plătesc!
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 13:50
Victorița, tu ai spus-o cu gurița ta aia spurcată: " ...când este o bază reală"
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 13:53
TRANSFORMA-TI BISERICILE IN MUZEE,BAGATI-I IN OSPICII PE TOTI CARE MAI CRED CA DUMNEZEU DIN BIBLIE E VIU,MOARTE TRADATORILOR!
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 13:53
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-15 13:50:47Victorița, tu ai spus-o cu gurița ta aia spurcată: " ...când este o bază reală"
DA ASA E. APROPO, MA CHEAMA VICTORIA
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 13:55
De la: adipopa, la data 2009-03-15 13:46:11De la: mari_uka, la data 2009-03-15 13:15:22De la: adipopa, la data 2009-03-15 13:02:30De la: eclaudesvd, la data 2009-03-15 12:49:41Ceea ce spui tu este adevarat, daca raportam mesajul la un crestin. Dar ce faci cu un ateu sau xu unul care nu e crestin? Nu pot accepta ca numai aproape doua miliarde de crestini se mantuiesc si ceilalti nu. Samburele Adevarului care este Crisots se regaseste si in celelalte religii si culturi necrestine. Calea pe care o propune Paul este una dintre cai, dar nu singura de a ajunge la mantuire. Nu putem sa limitam puterea lui Dumnezeu sau iubirea sa numai la o singura cale. daca Paul vorbeste de o restaurare a creatiei in Cristos de ce nu ar fi posibila si o mantuire a celor care nu/l cunosc in mod direct pe Cristos? Ateul poate sa-l refuze pe Dumnezeu, insa cine mantuieste este El. Ar fi oare un scandal sa ne intalnim in rai cu musulmanul, sau budistul sau hinduistul??? Eu nu cred!
raiul este pt toti!
Dacă celelalte religii ar fi oferit o cale autentică de mântuire, nu ar fi fost necesară întruparea Fiului lui Dumnezeu, nu ar fi fost necesară eclesia creștină și nu ar fi fost necesară nici propovăduirea evangheliei în toată lumea.
Dar aceste lucruri s-au întâmplat (și se întâmplă) tocmai pentru că nu a fost (și nu este) nici o altă cale de cunoaștere a lui Dumnezeu, de îndreptățire înaintea lui și îndumnezeire în viața de fiecare zi - decât prin acela care s-a numit pe sine calea, adevărul și viața.
Nu înseamnă că disprețuim islamul sau budismul atunci când respectăm unicitatea și exclusivitatea evangheliei creștine. Nu avem de ales.
Însăși faptul că nu există mântuire afară de Hristos și biserica sa ar trebui să încurajeze lucrarea misionară și apologetică creștină. Numai știind că fără Hristos lumea este pierdută veșnic ne poate aprinde pasiunea pentru mântuirea oamenilor.
Cred că universalismul cu adevărat biblic este acela care propovăduiește cu blândețe și înțelepciune mântuirea tuturor popoarelor prin Iisus Hristos cel răstignit și înviat.
"Cred că universalismul cu adevărat biblic este acela care propovăduiește cu blândețe și înțelepciune mântuirea tuturor popoarelor prin Iisus Hristos cel răstignit și înviat"....da, dar cum bine spui "Nu înseamnă că disprețuim islamul sau budismul atunci când respectăm unicitatea și exclusivitatea evangheliei creștine"....asa este dar eu cred ca raiul este pentru toti cei care cred in Dumnezeu, in toate formele sale! Isus si Buda au fost niste cai! Dupa parerea mea!
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 13:56
De la: freddythebestman, la data 2009-03-15 13:53:05TRANSFORMA-TI BISERICILE IN MUZEE,BAGATI-I IN OSPICII PE TOTI CARE MAI CRED CA DUMNEZEU DIN BIBLIE E VIU,MOARTE TRADATORILOR!
ink cateva mesaje de-astea si o sa lesin de atata ras.....
te rog eu...nu mai posta....am auzit k rasul ingrasa(  )...chiar nu-ti pasa deloc de siluetele noastre???
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 13:57
Dora si Victoria...va proiectati una alteia toate fricile voastre!. gata cu galceava! nu ajuta!
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 13:57
|
adipopa
3001 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 13:58
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-15 13:50:47Victorița, tu ai spus-o cu gurița ta aia spurcată: " ...când este o bază reală"
Fetelor, eu cred că, în afară de Dora și alții care știu cu adevărat ce înseamnă o persoană cu handicap în familie, oricine altcineva care se pronunță asupra acestui subiect o face cu lipsa decenței și bunei cuviințe. Dreptul la o opinie contrară trebuie câștigat plângând, schimbând scutece, nedormind nopțile, însoțindu-ți sora sau fratele la spital, hrănindu-i din tub sau cu lingurița... Până nu ai parte de așa ceva, nu ar trebui să vorbești!
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 13:59
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 13:59
De la: freddythebestman, la data 2009-03-15 13:57:56MOARTE CRESTINILOR!
IMBECILULE TE PLIMBI?
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 14:00
AHA VICTORIA TE CHEAMA,CE NUME DE TRADATOARE AI,VICTORIA COMUNISMULUI,LA MOARTE CU TINE,IMPERTINENTO!
|
|
|