Info
x
Putem citi ºi discuta biblia ca literaturã – indiferent dacã o acceptãm (sau nu) ca sursã pentru gândi teologic ºi a trãi creºtineºte?
|
Fosta membra 9am.ro 481 mesaje Membru din: 14/03/2009 |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 15:14
MOARTE VIPERELOR COMUNISTE SI ALIATILOR LOR POPII!
|
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 15:15
RELIGIA E OPIUMUL POPOARELOR!
|
|
Fosta membra 9am.ro 52 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 15:17
ROMANI UNITIVA SI FACETI CVA CA NU SE MAI POATE 50 LEI FACTURA DE APA CU APA LA BOT CE E SAHARA ROMANI! MANCAREA MAI SCUMPA DECAT AFARA SI AVEM SOL BETOON PT CULTURI!IMPORTAM PORCI SI AU TERMINAT COMBINAT DE PORCI DIN MOLDOVA CEL MAI MARE DIN EST EU!IMPOZITE LA GREU!BA STATUL ESTE IN SLUJBA NOASTRA NU NOI IN SLUJBA STATULUI
|
|
Fosta membra 9am.ro 205 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 15:23
De la: angelo007buk, la data 2009-03-14 15:17:09ROMANI UNITIVA SI FACETI CVA CA NU SE MAI POATE 50 LEI FACTURA DE APA CU APA LA BOT CE E SAHARA ROMANI! MANCAREA MAI SCUMPA DECAT AFARA SI AVEM SOL BETOON PT CULTURI!IMPORTAM PORCI SI AU TERMINAT COMBINAT DE PORCI DIN MOLDOVA CEL MAI MARE DIN EST EU!IMPOZITE LA GREU!BA STATUL ESTE IN SLUJBA NOASTRA NU NOI IN SLUJBA STATULUI Poate cã condiþiile de viaþã din ce în ce mai grele pot sã dea naºtere ºi la acest fel de a riposta. Totuºi, o discuþie despre o alternativã viabilã ºi realã, în cazul în care aºa ceva ar exista, care sã poatã rãspunde acestor probleme ar putea fi o soluþie mai potrivitã. Mai ales dacã din asta am avea de câºtigat cu toþii. Ce zici? |
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 15:26
LA GUNOI CU TOTI VANZATORII DE TARA,POPII SI CAMARAZII LOR COMUNISTII DEGHIZATI!
|
|
mariatu 320 mesaje Membru din: 4/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 17:44
De la: freddythebestman, la data 2009-03-14 12:52:07DUMNEZEU NU EXISTA,E MORT,INGROPAT SI PUTREZIT,DAR IL MAI RESUSCITEAZA DIN CAND IN CAND POPII,CAND AU NEVOIE DE BANII CLASEI MUNCITOARE!JOS TIRANIA POPILOR SI A BISERICII! Mai, dumnezeii facuti de maini omenesti, da, sunt morti, au mai reinventat unii contemporani altii dumnezei sau cei vechi au fost metamorfozat in altii, dar UNICUL DUMNEZEU, DUMNEZRUL LUI AVRAM, ISAC, IACOV, ..NEEMIA,EZRA,...DAVID, SOLOMON.....ESTE VIU, IN VECI VECILOR, AMIN. Acest Dumnezeu te-a creat si ...te asteapta si pe tine sa te intorcil la El , dar pana nu e prea tarziu.
Domnul este Pastorul meu.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 17:52
De la: freddythebestman, la data 2009-03-14 15:01:19MOARTE TRADATORILOR DE NEAM SI TARA! de la opium treci la nazism? esti nebun! |
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 17:55
De la: freddythebestman, la data 2009-03-14 15:14:25MOARTE VIPERELOR COMUNISTE SI ALIATILOR LOR POPII! Daca ai fi mai explicit prin detalii poate te-am intelege..dar prin enunturile tale sloganice....scuza-ma, dar nimeni nu te aproba! |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 18:08
De la: adipopa, la data 2009-03-14 10:06:14Ioana, cum Vali Stan a fost înclinat spre dreapta tot aºa sunteþi ºi voi (inclusiv Dora, Irina, Emrreno) spre stânga. Cum însã nici verticalitate absolutã nu existã, n-am putea totuºi încerca mãcar moderat-stânga sau moderat-dreapta? De ce sunteþi niºte reacþionari atât de radicali? *Nici expansiunea aºezãrilor albe spre Vest, nici practicarea sclaviei în Sud nu ar trebui decontextualizate. E uºor acum sã le condamni fãrã nici un drept de apel, dar gândeºte-te cã o faci numai pentru cã stai unde stai, trãieºti timpurile pe care le trãieºti, iar ei nu mai au posibilitatea sã-þi rãspundã.* adi...la faza asta sunt de acord cu tine....insa nu poti sa negi faptul k masacrul indienilor a fost cel mai mare genocid din istorie....pur si simplu nu ai cum!!!.... *Cred cã America a promovat ºi alte valori, influente ºi benefice, în lume: libertate, egalitate, democraþie, familie, religie, drept de proprietate, liberalism economic, antreprenoriat, divertisment, fericire (pursuit of happiness), etc.* fraza asta ma face sa cred k nu ai citit cartea lui tocqueville(sau te-ai rezumat doar la primul volum) adi...libertatea si egalitatea nu fac casa buna impreuna....nu poate exista egalitate intr-un stat democratic...si din acest motiv s-a introdus o notiune foarte perfida *egalitatea sanselor*... familie?....poi nu ei au promovat emanciparea femeii si abolirea familiei traditionale?...contraceptivele si avortul sunt cea mai buna metoda de a distruge o familie... drept de proprietate?.... liberalism economic?....explica sintagma asta k are foarte multe intelesuri....si...de ce crezi tu k e o valuare in sine? restul ...bla bla bla..... adi...stiu k nu toti americanii sunt rai...insa exista unii kr promoveaza doar doua valori...banii si puterea!!!!....si ei le-au spalat creierii americanilor asa de bine k au ajuns sa-i vada k pe niste *parinti ai tarii*.....si acum incearca sa fak acest lucru la nivel mondial.....cu totii trebuie sa fim impresionati de bunatatea sufletelor lor ...sa credem in ei si eventual sa ajungem sa le sarutam si mana.... realitatea este alta....nu vor binele tuturor oamenilor de pe planeta ci doar controlul si manipularea lor...vor sa-i transforme pe toti in sclavi... ps:pentru a realiza mai bine ce e cu libertatea si egalitatea(valori pe kr crezi tu k le promoveaza americanii) mai uita-te odata peste capitolele *de ce gasesti in america atat de multi ambitiosi si atat de putine ambitii mari* si *de ce vor deveni rare marile revolutii* din cartea lui tocqueville..... am promis k revin cu informatii despre planul marshall insa nu am avut timp sa caut...revin de indata ce gasesc.... |
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 18:11
De la: cristianbalan1, la data 2009-03-14 14:58:05CORECT, AI DREPTATE, dar lozinca, neciuntita, era: |
|
adipopa 3001 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 19:48
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-14 18:08:13*Nici expansiunea aºezãrilor albe spre Vest, nici practicarea sclaviei în Sud nu ar trebui decontextualizate. E uºor acum sã le condamni fãrã nici un drept de apel, dar gândeºte-te cã o faci numai pentru cã stai unde stai, trãieºti timpurile pe care le trãieºti, iar ei nu mai au posibilitatea sã-þi rãspundã Nu am nici o intenþie sã neg atrocitãþile comise de albi împotriva indienilor. Tot ce am cerut a fost o abordare contextualã ºi istoricã în locul uneia complet defazate (de telespectator modern al meciurilor din Liga lui Miticã). Într-o analizã destul de pertinentã a acestui subiect, Wlliam M. Osborn a fãcut o trecere în revistã a tuturor atrocitãþilor comise de cele douã pãrþi asupra populaþiei lipsite de apãrare, a civililor necombatanþi ºi prizonierilor de rãzboi, între 1511 ºi 1890, ajungând la urmãtorul bilanþ: indienii au masacrat 9,156 albi, albii au masacrat 7,193 de indieni. Cifrele nu spun întreaga poveste - nici mãcar numãrul mai mare de atrocitãþi comise de indieni nu înclinã neaparat balanþa în favoarea europenilor. Dar toate acestea ne obligã la contextualizare. Ar trebui probabil sã citeºti, dacã îþi cade în mânã, 'The Wild Frontier: Atrocities during the American-Indian War from Jamestown Colony to Wounded Knee.' De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-14 18:08:13*Cred cã America a promovat ºi alte valori, influente ºi benefice, în lume: libertate, egalitate, democraþie, familie, religie, drept de proprietate, liberalism economic, antreprenoriat, divertisment, fericire (pursuit of happiness), etc.* Nu-mi vine sã cred cã îl citezi pe Alexis de Tocqueville cu 'Democracy in America' (publicatã în 1835!) în favoarea reacþionarismului radical pe care îl reprezinþi! Tocqueville este, în cel mai rãu caz, un moderat-dreapta - nicidecum un posibil aliat al celor spuse anterior postãrii mele pe forum. Tocqueville, da, face o observaþie extrem de finã (ºi probabil adevãratã) asupra diferenþei dintre egalitate ºi libertate, arãtând inter alia cã naþiunile democratice (inclusiv Franþa acelor vremuri) pun mai mare preþ pe egalitate decât pe libertate. Dar motivul, ne spune Tocqueville, este unul simplu ºi condiþionat istoric: dorinþa de libertate nu este unicã democraþiei, manifestându-se în orice sistem socio-politic, pe când egalitatea este idealul principal ºi apanajul exclusiv al democraþiei. De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-14 18:08:13familie?....poi nu ei au promovat emanciparea femeii si abolirea familiei traditionale?...contraceptivele si avortul sunt cea mai buna metoda de a distruge o familie... America are multe derapaje morale. Dar toate studiile sociologice aratã cã familia continuã sã fie una din valorile fundamentale a societãþii americane. Pentru promovarea femeii în societate (dacã aceastã idee îºi are într-adevãr rãdãcinile în Statele Unite) nu pot decât sã mã bucur; iar despre contracepþie am mai discutat destul de amãnunþit cu tine. Avortul este mult mai permisiv în România decât în SUA. Mãcar la americani se dezbate public ºi se face lobby de ambele pãrþi, se scriu cãrþi, se investeºte în cercetare. La noi, nici mãcar atât. Noi nu avem de fapt o societate civilã educatã ºi capabilã sã susþinã un argument în viaþa publicã. De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-14 18:08:13drept de proprietate?.... Nu cred cã nu înþelegi importanþa dreptului de proprietate într-o democraþie (poþi reciti probabil tot Tocqueville) sau ce înseamnã liberalism economic. Americanul este de un pragmatism debordant, ºtie cã nimic nu i se cuvine ºi cã nu moºteneºte nimic, de aceea trebuie sã munceascã. |
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 20:08
|
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 20:41
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-14 20:08:21apologeticum.wordpress.com/2009/03/13/instigare-la-rugaciune/ Mãi Ioana, nu ºtiu cine mã pune sã tot deschid link-urile tale. ªtiu acum prea bine ce poate 'apologeticum.wordpress' aºa cã ar trebui doar sã te ignor. Dar uite cã am deschis din nou. Mã mir pur ºi simplu cã pânã ºi rugãciunea devine acum un instrument al radicalismului. Þi-am mai spus, Ioana, consumi prea multã energie pentru o himerã ºi permiþi unei obsesii sã-þi seducã universul fiinþei, sã-þi intoxice orice altã ambiþie... |
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 20:50
De la: adipopa, la data 2009-03-14 20:41:58De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-14 20:08:21apologeticum.wordpress.com/2009/03/13/instigare-la-rugaciune/ adi..faci bine k deschizi link-urile date de mine....sunt link-uri ale unor site-uri ortodoxe de unde ai ce sa inveti.... adi...ce vezi rau in ideea de a ne ruga cu totii pentru k dumnezeu sa le trimita un gand bun parlamentarilor si sa aboleasca legea ce permite introducerea cipurilor in documente...??? am fost astazi la o plimbare prin bucuresti cu o prietena.....orasul se prezinta cam asa:camere de filmat la tot pasul si reclame imense cu diverse banci sau magazine kr ne prezinta cu multa nerusinare noile lor carduri cu cip indemnand oamenii sa-si fak asa ceva..... referitor la banci si magazine...duca-se *....* cu cardurile lor!!!....ma lipsesc !!!...insa nu ma pot lipsi (si nici nu imi doresc) de actele pe kr statul ne impune sa ni le facem....sunt cetatean al acestei tari...si vreau sa respect toate legile...vreau sa am toate actele in regula....insa....NU VREAU CIPURI!!!!....vreau acte fara cip....cer prea mult??? pretentiile nu sunt exagerate....mie asa mi se pare....tu ce crezi? |
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 21:01
Ioana, noile acte de identitate înseamnã biometrie, iar biometrie nu înseamnã implant de cipuri umane. Ne întoarcem de unde am plecat: existã o diferenþã importantã între cele douã care îmi permite sã susþin biometria ºi sã mã opun cipurilor umane fãrã a fi schizofrenic.
Sigur cã, într-o democraþie idealã, ar trebui sã poþi alege pe motive de conºtiinþã. Dar întrucât scopul acestui demers este siguranþa europeanã, documentul alternativ pe care îl deþii nu poate fi egalul celuilalt (probabil ar trebui sã fie unul temporar). |
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 21:29
De la: adipopa, la data 2009-03-14 21:01:03Ioana, noile acte de identitate înseamnã biometrie, iar biometrie nu înseamnã implant de cipuri umane. Ne întoarcem de unde am plecat: existã o diferenþã importantã între cele douã care îmi permite sã susþin biometria ºi sã mã opun cipurilor umane fãrã a fi schizofrenic. niciodata nu mi-ai spus motivul pentru kr esti de acord cu cipurile din acte,dar cu cele implantate in corpul uman nu ai fii..... am inteles...cipurile din pasapoarte sunt pentru siguranta europeana,dar....cele din permisele de conducere??? adi...roaga-te si tu....conteaza foarte mult o rugaciune!!! |
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 21:46
uite,adi...niste mesaje despre care iti vorbeam
eu nu imi pot da seama cum pot fii unii atat de orbi incat sa nu vada calea spre mantuire pe kr le-o deschide dumnezeu....ingrijrea unui om bolnav este unul dintre cele mai bune mijloace prin kr un om isi poate mantui sufletul...e o fapta foarte buna...dak nu ar mai exista bolnavi in lume si posibilitatea k oamenii sa se mantuiasca s-ar reduce mult.... dar nu este *corect politic* nu-i asa,adi? |
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 21:51
dumnezeu nu ne-a lasat pe lume aiurea ci cu un scop..scopul este mantuirea...cei kr sufera pe pamnt vor suferi mai putin in ceruri....iar cei kr ii ajuta pe cei aflati in suferita fac fapte bune kr le vor fii rasplatite pe deplin...suferinta e lasata de dumnezeu cu scopul k oamenii sa se mantuiasca prin ea....viata asta nu conteaza,florin...conteaza doar viata viitoare....
insa unii nu-si dau seama k si suferinta e un dar de la dumnezeu....si atunci cand sufera in loc sa se bucure si sa il laude pe dumnezeu in continuare ei incep sa huleasca... florin...nu asta e solutia...trebuie sa-i multumim lui dumnezeu pentru tot ce ne-a dat....dak suferim pe pamant foarte rau nu vom mai suferi in ceruri...ne vom mantui...si se vor mantui pe langa noi si cei kr ne sunt aproape.... suferinta unui om e o ocazie buna pentru cei din jurul lui sa fak fapte bune....si pentru el sa-si mantuiasca sufletul.... |
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 21:53
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-14 21:51:16dumnezeu nu ne-a lasat pe lume aiurea ci cu un scop..scopul este mantuirea...cei kr sufera pe pamnt vor suferi mai putin in ceruri....iar cei kr ii ajuta pe cei aflati in suferita fac fapte bune kr le vor fii rasplatite pe deplin...suferinta e lasata de dumnezeu cu scopul k oamenii sa se mantuiasca prin ea....viata asta nu conteaza,florin...conteaza doar viata viitoare.... Unde anume in ceruri? Raiul ca si Nirvana nu se afla in ceruri. Atunci iadul unde il pozitionezi, sub pamant? |
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 21:57
maria....raiul se afla intr-o alta lume...una mult mai buna decat a noastra......
este un loc de verdeata si de odihna vesnik in kr am vrea cu totii sa intram ....si vom intra dak facem fapte bune ...si ingrijirea unei persoane bolnave este una dintre cele mai bune fapte..... |
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 21:59
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-14 21:29:01niciodata nu mi-ai spus motivul pentru kr esti de acord cu cipurile din acte,dar cu cele implantate in corpul uman nu ai fii... Tocmai am spus lucrul acesta: actele de identitate biometrice nu au cip-uri. Citirea retinei sau amprentei conferã siguranþã privind utilizatorul unor resurse. De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-14 21:29:01am inteles...cipurile din pasapoarte sunt pentru siguranta europeana,dar....cele din permisele de conducere? Stabilirea exactã a identitãþii este importantã nu doar pentru cãlãtoriile internaþionale, ci ºi pentru identificarea alternativã (cu un permis auto) în interiorul þãrii. |
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 22:06
cum adik *nu au cipuri*???
atunci vrei sa spui k nici cardurile bancare nu au? |
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 22:14
De la: adipopa, la data 2009-03-14 21:59:35De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-14 21:29:01niciodata nu mi-ai spus motivul pentru kr esti de acord cu cipurile din acte,dar cu cele implantate in corpul uman nu ai fii... nu stiu ce se intamapla cu situl asta...scriu ceva...si mi se sterge of revin..cipurile astea biometrice inlocuiesc practic masuratorile scrise manual (inaltime, culoarea ochilor, etc) pe actele de identitate..asa mi-a explicat sotul meu care este informatician de profesie..adica in loc sa scrie de mana inaltiamea, culaorea parului si a ochilor..aceste date sunt stocate digital |
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 22:16
bine...maria....as putea fii de acord cu tine si adi popa...dar.....de cardurile bancare ce ziceti?
|
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 22:18
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-14 21:57:37maria....raiul se afla intr-o alta lume...una mult mai buna decat a noastra...... Atunci te intreb un om nascut in triburile din Afica zilelor noastre care nu are nicio treaba cu identittea sa scrisa invreun act de identitate...acesta unde ajunge? in rai sau in iad, caci conform doctrinei noastre crestine...raiul exista doar pentru crestini...dar toti ceilalti care sau nascut sub o alta religie...unde ajung..si ma refer la religiile orintale.. de asta imi vine sa dau replica..acel loc intr-o alta lume..de fapt se afla in sufletul nostru..in noi! ci nu in lata parte! |
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 22:19
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-14 21:46:59eu nu imi pot da seama cum pot fii unii atat de orbi incat sa nu vada calea spre mantuire pe kr le-o deschide dumnezeu....ingrijrea unui om bolnav este unul dintre cele mai bune mijloace prin kr un om isi poate mantui sufletul...e o fapta foarte buna...dak nu ar mai exista bolnavi in lume si posibilitatea k oamenii sa se mantuiasca s-ar reduce mult.... Hai sã împãrþim obiectivizarea problemei în douã, relativ la persoana cu handicap ºi cel care o îngrijeºte. (1) Nevoia persoanei cu handicap în relaþia sa cu Dumnezeu este de a înþelege de ce a îngãduit el sã i se întâmple aºa ceva. Un rãspuns de genul celui dat de tine (Dumnezeu a îngãduit acest lucru pentru ca alþii sã aibã ocazia sã te îngrijeascã) este revoltãtor! O persoanã cu handicap ar urî probabil un astfel de dumnezeu. Întrebarea mea pentru tine este dacã tu crezi cã, în descoperirea sa de sine în Sfânta Scripturã, Dumnezeu a dat vreodatã un astfel de rãspuns sau a lãsat sã se înþeleagã cã motivul suferinþei unuia este prilejuirea mântuirii altora. (2) Nevoia persoanei care îngrijeºte o persoanã cu handicap în relaþia sa cu Dumnezeu este de a înþelege de ce a îngãduit sã i se întâmple semenului sãu aºa ceva. Chiar dacã rãspunsul tãu (Dumnezeu a îngãduit acest lucru pentru ca alþii sã aibã ocazia sã-l îngrijeascã) ar putea întãri pe moment dedicarea acestei persoane, pe termen lung s-ar putea mai degrabã sã erodeze convingerea cu privire la bunãtatea lui Dumnezeu. Nu caut sã fiu politic corect, ci consecvent teologic. Dumnezeu nu este nici sadic, nici nedrept. El nu îngãduie suferinþa unui om pentru a crea astfel altora ocazia de a face o faptã bunã! Eu vãd în scripturã mai multã modestie ºi inscrutabilitate (chiar Deus absconditus) când e vorba de cauzele ºi scopul suferinþei. Consider un astfel de rãspuns mai aproape de Sfânta Scripturã ºi de tragicul care ne înconjoarã. |
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 22:27
De la: adipopa, la data 2009-03-14 22:19:28De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-14 21:46:59eu nu imi pot da seama cum pot fii unii atat de orbi incat sa nu vada calea spre mantuire pe kr le-o deschide dumnezeu....ingrijrea unui om bolnav este unul dintre cele mai bune mijloace prin kr un om isi poate mantui sufletul...e o fapta foarte buna...dak nu ar mai exista bolnavi in lume si posibilitatea k oamenii sa se mantuiasca s-ar reduce mult.... adi...referitor la punctul unu...poate acel handicapat se va simti mai bine cand va auzi k prin suferinta va fii mantuit nu crezi? pentru punctul 2.... afara de crestini toti ceilalti considera k handicapatii traiesc degeaba pe lume....sau...doar k sa-i incurce pe ceilati.....noi le-am gasit roastul lor bine definit...traiesc pentru a se mantui si ei si a se mantui si cei kr ii ingrijesc.... e simplu adi...nu e nimik complicat....cineva are grija de un om bolnav ...acel om kr sufera se mantuieste...si se mantuieste si cel kr face fapta buna.... e acelasi lucru cu a ajuta un sarac....dak nu ar exista saraci si posibilitatile k cei bagati sa se mantuiasca s-ar reduce..... |
|
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-14 22:16:57bine...maria....as putea fii de acord cu tine si adi popa...dar.....de cardurile bancare ce ziceti? Uite Ioana..am fost si eu la o conferinta pe tema cipurilor..la fel cum spune Adi..asa imi spunea si sotul meu...imi aloc prea mult timp si energie pt ceva ce nu ar trebui sa ne infricoseze asa tare...ce nu mi-a placut la acesat conferinta ca se prezenta un ortodoxism radical...atacand oarecum celelate confesiuni religioase..dupa parerea celor care au luat cuvantul nuami crestinul ortodox se bucura de rai prin refuzul acestor acte biometrice..pe cand toate celelalte confesiuni erau deja sortite iadului...de unde acesta revelatie totusi? Intorcandu-ma acasa..am vazut un documentar depre ritualurile "pagane" din Africa...si apoi despre religiile orientale...mi se pare totusi absurd cum este pusa problema raiului si a iadului...este o contradictie...adica unul se naste in africa, rupt de civilizatia noastra care presupune printre altele si un act de identitate...sa ajunga in iad pentru ca el practica cu credinta sa modul de viata in care s-a nascut in acel trib...sau intr-o alta confesiune religioasa. |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-14 21:51:16dumnezeu nu ne-a lasat pe lume aiurea ci cu un scop..scopul este mantuirea...cei kr sufera pe pamnt vor suferi mai putin in ceruri....iar cei kr ii ajuta pe cei aflati in suferita fac fapte bune kr le vor fii rasplatite pe deplin...suferinta e lasata de dumnezeu cu scopul k oamenii sa se mantuiasca prin ea....viata asta nu conteaza,florin...conteaza doar viata viitoare.... Mamãããã...ce noroc pe mine! Gata...îs mântuitã! Poi cât am mai îngrijit eu la bolnavi...n-am cuvinte! Mda....în cazul în care sunt mulþi care cred cã boala sau handicapul unei persoane este din cauza pãcatului, nu mã mai mirã faptul cã sunt o grãmadã de femei care-ºi abandoneazã la naºtere acei copii, spunând cã...a murit la naºtere..de exemplu.
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 22:29
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-14 22:16:57bine...maria....as putea fii de acord cu tine si adi popa...dar.....de cardurile bancare ce ziceti? Ioana, vorbim despre o tehnologie capabilã sã citeascã direct retina sau amprenta, sã verifice ºi sã identifice ordonarea ºi dispunerea elementelor biometrice cu cele stocate într-o bazã de date legatã în reþea; sau despre citirea indirectã a acestor elemente de pe un suport gen card sau act de identitate. Cardul bancar ar putea conjuga de fapt mai multe elemete de siguranþã: card, PIN ºi amprentã digitalã. |
|
|
|