Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:06
JOIANA IA-TI TALANGA SI MARS LA MULS!
|
|
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:08
De la: racukoto, la data 2009-03-15 18:02:17Dora. Asa-i. Islamismul sau mai degraba ...Mahomedanismul, (intre cele doua fiind diferente substantiale) a aparut datorita lui ...Mahomed, asa cun crestinismul a aparut datorita lui Isus.
Mai pregnant este insa la mahomedanism....linia de aparitia a cultului.
Poate nu stii ca prima varianta scrisa a Coranului a aparut dupa ....400 anu de la...aparitie. Pana atunci a fost ...oral. Prima varianta a fosr scrisa numai cu...consoane, ulterior u fost puse si vocalele, odata cu modernizarea..limbilor asiatice.
In consecinta, a exista mii de ...hectare de interpretari...subiective ale povestii lui Mahomed. Sinonim credca s-a intimplat si cu ..istoria lui...Isus.
Consecinta. Nu te increde in...povestile oamenilor....interesat. Povrstile lor vor fi subiective si mai ale , in favoarea lor. Prosti sunt multi pe Pamant, dar putini.....destepti. Numai de prostie nu poti sa-i acuzi pe ...capii ...religiilor.
Coranul a avut ca bazã Vechiul Testament...asta nu poate sã o nege nimeni! Deci, cum am spus...nu face decât sã plagieze...
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
twincle
275 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:10
De la: freddythebestman, la data 2009-03-15 18:04:53IARBA VERDE,VEZI-TI DE TREABA SI NU MAI TE BAGA AICI EU AM TREABA MULTA DE REZOLVAT CU CRESTINII ASTIA DE FORUM,MOARTE POPILOR SI ODRASLELOR LOR CARE SE BUCURA DE FURACIUNILE PARINTILOR!  :  mare mare suparare!cind ma bucuram si eu ca a scapat lumea de un nebun si a fost repus in camasa de forta ,acolo unde ii este locul...JALE ARE
teo
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:10
RELIGIA E OPIUMUL POPOARELOR!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:13
De la: freddythebestman, la data 2009-03-15 18:06:30JOIANA IA-TI TALANGA SI MARS LA MULS!
doamne, mare ti-e gradina!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
152 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:13
freddythebestman, baiatule! Ai cazut in capcanele ideologiei dominante? Au reusit sa iti manipuleze gandirea si simtirea? Au reusit sa iti faca o veritrabila spalare de creier! Imi apre rau, dar trebuie sa ti-o spun: pentru tine nu mai exista salvare! Te-au anihilat ca individ. Ai devenit un simplu instrument pentru ei. Asta se intampla cu toti cei care nu isi cinstesc radacinile. Sfarsesc prin a se usca incet, incet; Fara radacina, cum poate sa se formeze si sa se dezvolte coroana.
*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !*
*Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.*
*Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia*
*Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent.
Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat.
Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere."
(Serban Milcoveanu)**
|
Fosta membra 9am.ro
336 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:14
ba fredi ce ne facem ca nu a auzit nimeni de vanzatoru de valuta,,,,,da lasa asta zi carei treaba ce ai patit ori iti este rusinica
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:14
IN CELE MAI INALTE TEPE CU CEI CE SUSTIN RELIGIA SI HOTII DE POPI!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
336 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:16
bai copil pribeag oricine oricare are o salvare toti suntem nascuti sa traim vesnic depinde unde tre doar sa facem ce trebe
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:19
SMECHERE AI GRIJA CAND VII IN TARA CA S-AR PUTEA S-O IEI IN BOT,AM CREZUT CA ESTI SMECHER DE MILITARI DAR TU ESTI FRAIER DE GUNOAIE,CAUTA-MA IN CRANGASI,LANGA TARABA CU CARTOFI DIN PIATA,IMBECILULE!
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:19
Lerov....tu enervezi mai tare decât Iulcar ºi decât oricine altcineva! Nu faci decât sã dai copy-paste la un mesaj care nu are nici o legãturã cu discuþia de pe topic!
Dacã n-ai nimic de spus , cu cuvintele tale ºi în concordanþã cu ce se discutã aici...scuteºte-ne!!!
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:20
|
lerolv4
282 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:23
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-15 18:19:21Lerov....tu enervezi mai tare decât Iulcar ºi decât oricine altcineva! Nu faci decât sã dai copy-paste la un mesaj care nu are nici o legãturã cu discuþia de pe topic!
Dacã n-ai nimic de spus , cu cuvintele tale ºi în concordanþã cu ce se discutã aici...scuteºte-ne!!!
Da dora visina eu precum alti, vreau sa va repet cum sta treaba.
Daca te enervez imi pare rau. Mesajul meu nu este pentru tine, care nu ai ce face, e pentru cei ce pot face.
Pace si Intelepciune.
|
racukoto
209 mesaje
Oras: Tulcea
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:24
Dora, imi pare rau, Coranul nu are nimic comun cu...Vechiul Testament. Coranul este o insuruire de povestiri pilduitoare cu privire la ...credinta in alah , dar mai ales despre ...rasplata credinciosului...islaMIST.
Asa ca mai...documenteyate drguta, fara suparare.
Si eu care crededam ca am cu cine sa ma "contrez" ?
Nu sunr eu de valoarea lui Adipopa sau mytcor, dar nici sa mi se zica ca Coranul este...interpretarea....Vechiului Testament
|
Fosta membra 9am.ro
336 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:28
ba fredy esti distrus prietene ce tiam zis sa nu iei bunatatea mea drept slabiciune vrei sa te caut cand vin in tara ba terminatule esti prost tu chiar ai impresia ca te joci cu mine ,,vinzi cartofi in crangasi si crezi ca esti smecher,,ba cartof alterat te bat cu toata familia ta de fata pana te bag in spital prostule nu te pune cu mine ca te distrug din temeli ,,imi cer scuze pentru limboj oamenilor cu mintea la cap de pe aici
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:28
De la: racukoto, la data 2009-03-15 18:24:44Dora, imi pare rau, Coranul nu are nimic comun cu...Vechiul Testament. Coranul este o insuruire de povestiri pilduitoare cu privire la ...credinta in alah , dar mai ales despre ...rasplata credinciosului...islaMIST.
Nu sunr eu de valoarea lui Adipopa sau mytcor, dar nici sa mi se zica ca Coranul este...interpretarea....Vechiului Testament
Nu ºtiu ce ai înþeles tu prin cuvântul BAZÃ.
Bazã la mine înseamnã Geneza......poate la tine e altceva...
|
obliografic
1094 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:29
De la: freddythebestman, la data 2009-03-15 18:20:06RELIGIA E OPIUMUL POPOARELOR!
Mai baiete tu esti dus tare de tot de unde dracul ai mai aparut si tu oi fi si tu un dascal prost si te rogi sa moara preotul din parohie sa-i ei locul sau ce boala mai vrei si tu. Nu vezi ca toti comunistii care au fost la putere au murit in fel si chip, asta vrei si tu????????????
Spune ca te aranjam repede frate tu esti minciuna pe langa nea Nicu, pe ala sa consumat cam 3 incarcatoare de boabe, pe tine te facem cu o grenada ca acum sau cam scumpit cartusele si cu recesiunea asta economica le gasesc cam greu.
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui.
Cand tu plangi, plang si eu.
Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu.
Cand tu te arunci in cap...
O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:30
BAI CRETINULE DE MAHALA,TRIMITE-TI MAIMUTOII SA INTREBE DE FREDDY THE BIG BOSS PE MOINESTI SI-AI SA AFLI CU CINE CREZI CA TE VA IERTA,RUPEATI-AS GATUL DE GAINA BEATA!
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:33
TUGUIATULE,NU TE BAGA CA S-AR PUTEA SA NU SE STIE,EU STIU TOT CE MISCA IN TARA ASTA SI IN LUME,FRAIERE!
|
Fosta membra 9am.ro
336 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:36
prietene singurul maimutoi de aici esti tu ,,chiar crezi ca e nevoie sa trimit pe cineva pentru tine,,,dupa cate vad esti un distrus care nu prea are ce face ori mai sigur ya penetrat vrun popa nevasta ,,,da iti dau cu pace fredy ca stiu ca esti doar un copil pe care lau sucit la cap filmele
|
lerolv4
282 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:40
De la: freddythebestman, la data 2009-03-15 18:30:32BAI CRETINULE DE MAHALA,TRIMITE-TI MAIMUTOII SA INTREBE DE FREDDY THE BIG BOSS PE MOINESTI SI-AI SA AFLI CU CINE CREZI CA TE VA IERTA,RUPEATI-AS GATUL DE GAINA BEATA!
Si cine e fraierul? Doar o greseala genetica, se numeste asa ca si tine.
Mai era unu dar poate esti tot tu acela.
Cat despre cine esti tu prea putin ma intereseaza.
Si daca esti ce spui ca esti, ce cauti aici?
Oricum nimeni nu ii va ucide pe PREOTII din Romania, asa ca calmeazate.
Mai degraba vor muri tradatori si asassini econumici, decat preotii care vestesc mesajele catre crestini.
Acum zeci de ani in urma preotii erau inchis,i daca nu colaborau cu securitatea.
Acum sunt sub acoperire si vor da semnale tuturor, cand va fi cazul si mai mult ei sunt ai nostrii nu ai celor pe care ii servesc.
Asa ca Numele tau este conspirativ, deci nu reprezinti incredere decat pentru cei de generatia 2003.
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:40
DISTRUS ESTI TU CU TOT NEAMUL VOSTRU DE MARTAFOI,VEZI SA NU TE PENETREZ EU CUM PENETREAZA CRETA SUBSTANTA AIA,RATATULE,DACA ERAI SMECHER STATEAI IN TARA CA MINE SI FACEAI BANI AICI,TRADATORULE!
|
obliografic
1094 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:41
De la: freddythebestman, la data 2009-03-15 18:33:52TUGUIATULE,NU TE BAGA CA S-AR PUTEA SA NU SE STIE,EU STIU TOT CE MISCA IN TARA ASTA SI IN LUME,FRAIERE!
De unde stii ma mortule de langa taraba de cartofi din piata, nu vezi ca puti a cartofi stricati de la o posta. Sa dea domnul sa-ti ia foc pc. poate asa mai scapam de un prost, ca zau va-ti inmultit tare repede in ultima vreme, mai ceva ca ciupercile.
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui.
Cand tu plangi, plang si eu.
Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu.
Cand tu te arunci in cap...
O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:42
MOARTE TRADATORILOR DE NEAM SI TARA!
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:43
|
Fosta membra 9am.ro
336 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:46
pai ce bani ba fredy ba sa sti tu sa faci cartofare ,,,,,,,,haaa si tu sti sa faci bani ba hai ca vad ca esti terminat hai pa ma duc ca am treaba ,,,,,hai sa-ti bagi mintile in cap da,,,,,
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:50
AI GRESIT O LITERA CRETINULE E VORBA DE CARTOFOR,SA VEZI CATI FRAIERI SUNT PE AICI PE MOINESTI CARE-SI PIERD FEMEILE SI CASELE LA CARTI SI LA BARBUT,RATATULE!
|
Fosta membra 9am.ro
481 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:54
BAI MORCOV FLESCAIT LASA CA MA INTERESEZ EU DE TINE SI SA VEZI CAT DAI TU DE BAUT SA TE LAS IN VIATA,IMBECILULE!
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:01
De la: racukoto, la data 2009-03-15 17:51:52Metoda ...C14 ...le are cu carbonul sau cu cracteristicile carbonului radioactiv, ce se gaseste in orice element. Bineinteles ca si ...ceramica are carbon. Nu vreau sa jignesc, dar nici nu vreau sa fiu contrazis eu, ca eu, dar ....oamenii de stiinta, de profani in ale.....metodei C14.
Cu conspiratia modiala inclin sa-ti dau dreptate, dar in acest sens se poate numi si.....crestinismul, conspiratie, impus,a cateudata cu schingiuirea, arderea pe rug, si alte ...pedepse angelice, aplicate de preotii inchizitiei .....gnosticilor sau cum s-or fi numit opozantii...bisericii.
Ca la societatea prezenta, modul de "perseverenta" al biserici de a impune dogme vechi de peste 2000 de ani, nu mai tine, se observa din...indiferenta tinerilor fata de biserica.
Cred ca nu noi....atei sau dreptcredinciosi atipici trebuie sa ne ...pocaim, ci biserica trerebuie sa persevereze intru ..adevarata menire a ei, de a pastra icopul sacrificiului lui Isus, dar ...inoindu-se, integrand ...ritualurile religioase in contextul tehnocrt al mileniului nostru. Poate biserica catolice va .....continua, dar biserica ortodoxa nu cred, cu toate ca a infiinta...Trinitas.
rakukoto...referitor la aceasta metoda de datare c 14 ...eu asa imi aduc aminte...k se poate folosi numai pe arsura (deci pe ceramica...si doar cea provenita din arderea lutului)....
ma mai interez....insa....evanghelia lui iuda de kr imi vorbesti tu e primul document de kr aud k este datat cu c 14....!!!!
**Cu conspiratia modiala inclin sa-ti dau dreptate, dar in acest sens se poate numi si.....crestinismul, conspiratie, impus,a cateudata cu schingiuirea, arderea pe rug, si alte ...pedepse angelice, aplicate de preotii inchizitiei .....gnosticilor sau cum s-or fi numit opozantii...bisericii.***
rakukoto....nu ortodoxia a facut arderi pe rug,cruciade sau mai stiu eu ce tampenii.....catolicismul....ortodoxia e o religie absolut ok!!!
*Ca la societatea prezenta, modul de "perseverenta" al biserici de a impune dogme vechi de peste 2000 de ani, nu mai tine, se observa din...indiferenta tinerilor fata de biserica.***
indiferenta tinerilor fata de biserik vine din faptul k gandirea asta le-a fost impusa....ti-am spus k e vorba de o cospiratie la nivel mondial ce urmareste discreditarea religiilor clasice si spalarea creierilor tuturor tinerilor...ei trebuie sa-si uite de tot credinta stramosilor lo pentru a putea adera la una noua!!!
ce innoire vrei sa vezi in biserik ortodoxa?....adaptarea ei la contextul crearii noii ordini mondiale?
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:04
De la: racukoto, la data 2009-03-15 18:24:44Dora, imi pare rau, Coranul nu are nimic comun cu...Vechiul Testament. Coranul este o insuruire de povestiri pilduitoare cu privire la ...credinta in alah , dar mai ales despre ...rasplata credinciosului...islaMIST.
cine sunt adipopa si mytcor?....or fii niste academicieni si nu am aflat eu ink....
|
|
|