back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sa ne cunoastem credinta ortodoxa

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:11

De la: anonymus_los, la data 2009-01-10 00:05:02aaa si brusc conform spuselor bibliei dumnezeu ne-a gasit pe noi in stare sa evoluam si sa ne dam seama k de fapt biblia e un basm ... o poveste ... si s-a scris in biblie ... nu certa ... stai acolo jos cuminte si crede .... dar in ce sa cred knd nu sunt semne k ar exista un dumnezeu ... dak ar exista dc se ascunde ... si nu ni se arata ... makr stim .. da frate exista ... pana cand nu se intampla n-am in ce sa cred .. nu ma cred in niste cuvinte si niste povesti ... si dak va intereseaza in vremea in care "a trait" hristo au exista multi istorici .. si doar doi dintre cei multi precizeaza numele Cristos in scrierile lor ... si doar in cate o fraza scurta ... deci nu cred sa nu existe nicio dovada plauzibila a existentei lui iisus ...dak si piramidele au fost in mare parte descoperite in complexitatea lor .. alte referiri ale existentei unui Iisus Cristos nu exista nici de mari istorici nici inregistrate pe alte cai... dekt in biblie .. :))) .... si in 2 propozitii simple ale unor istorici kre pomenesc doar cuvantul Cristos .. nimic mai mult. ..

am mai explicat pe un alt topic...90% din opera autorilor antici s-a pierdut...
ce a ajuns pana la noi din ceea ce au scris ei sunt doar operele pe care a reusit sa le salveze Carol cel Mare(pe la anul 800)...
in 800 de ani de neglijenta de lucrarile autorilor antici s-a ales praful....s-au mai salvat doar putine fragmente din ele....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:11

De la: anonymus_los, la data 2009-01-10 00:07:48ioana ... eu sunt student la ASE anul I .. dar imi place sa citesc si sa ma informez :)

Deci......informeaza-te....citeste Biblia.

Joana, cred ca te place.

anonymus_los

16 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:12

De la: Jesus_my_Brother, la data 2009-01-10 00:06:05Anonymus!!!???

Tu sti ca sa dovedit stiintific ca exista viata dupa moarte,datorita oamenilor ce reveneau din nou in trup,dupa ce erau declarati ,,Morti" !!???

Si ca milioane de oameni din toata lumea,au vazut ca exista o alta lume dupa ce sufletul paraseste trupul omenesc (hoitul omenesc)!!?/
Ai auzit de fenomenul asta numit de doctori ,,Moarte Clinica"?????????????

Santem mai salbatici ca cei din trecut ,care nu aveau acces la atatea informatii!!!???

Se pare ca da ,unii vin din Epoca de Piatra!!!! Sa ajuns la fel ca in timpul Inchizitiei,cand foarte multi crestini erau omorati pentru ca, credeau in Isus Hristos Dumnezeu!!!

Draga "Cine oi fi" inchizitia nu persecuta credinciosi ... inchizitia persecuta omora tortura si cum mai vrei tu sa-i zici pe cei asa zisi "heretici" adik matematicieni .. biologi ... geografi ... si tot ce tine de actuala stiinta pt k ei vroiau sa afle cat mai multe despre natura noastra ... si k o concluzie lumea ar fi evoluat de mult ... dar inchizitia a tinut totul pe loc mult timp doar k sa nu-l scape pe om din frau... asa k imi pare rau k tu citesti aceleasi carti despre inchizitie pe kre le citeste Gigi becalli .. dar ai putea merge intr-un anticariat sau librarie adevarata si sa cauti niste carti bune ;)

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:13

De la: maria_tudorie, la data 2009-01-10 00:08:59Unii, dar lasa-i!
Mai e un topic pe aici.
Daca-l citesti, te .....crucesti!

Stai ca o sa apara si ei curand!

Dar sa te vad atunci!
Daca adopti politica strutului si o lasi doar pe Joana ,Moon,Irina pe noi si cativa....
iar o sa ramana doar ...pisici si ...unele...mai blonde pe aici.

Am venit si eu acasa dupa o saptamana de lucru plina, crezi ca stau sa ma cert de dragul certei. Atunci era vacanta de am scris asa de mult... Scriu si acum dar doar daca are sens.. Asa daca unii se cearta cu extraterestrii sau se iau la injuraturi ce sa mai dicut cu ei...

Hazardul este mãsura ignoranþei noastre. (Henry Poincare)
anonymus_los

16 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:15

De la: maria_tudorie, la data 2009-01-10 00:11:49
De la: anonymus_los, la data 2009-01-10 00:07:48ioana ... eu sunt student la ASE anul I .. dar imi place sa citesc si sa ma informez :)

Joana, cred ca te place.

dak vreau sa citesc basme pot citi ileana consanzeana si praslea .. nu- mi trebe biblia .. si pentru joana ... da au fost pierdute multe scrieri ... dar chiar toate de iisus? ma indoiesc

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:16

De la: anonymus_los, la data 2009-01-10 00:12:01
De la: Jesus_my_Brother, la data 2009-01-10 00:06:05Anonymus!!!???

Tu sti ca sa dovedit stiintific ca exista viata dupa moarte,datorita oamenilor ce reveneau din nou in trup,dupa ce erau declarati ,,Morti" !!???

Si ca milioane de oameni din toata lumea,au vazut ca exista o alta lume dupa ce sufletul paraseste trupul omenesc (hoitul omenesc)!!?/
Ai auzit de fenomenul asta numit de doctori ,,Moarte Clinica"?????????????

Santem mai salbatici ca cei din trecut ,care nu aveau acces la atatea informatii!!!???

Se pare ca da ,unii vin din Epoca de Piatra!!!! Sa ajuns la fel ca in timpul Inchizitiei,cand foarte multi crestini erau omorati pentru ca, credeau in Isus Hristos Dumnezeu!!!

Draga "Cine oi fi" inchizitia nu persecuta credinciosi ... inchizitia persecuta omora tortura si cum mai vrei tu sa-i zici pe cei asa zisi "heretici" adik matematicieni .. biologi ... geografi ... si tot ce tine de actuala stiinta pt k ei vroiau sa afle cat mai multe despre natura noastra ... si k o concluzie lumea ar fi evoluat de mult ... dar inchizitia a tinut totul pe loc mult timp doar k sa nu-l scape pe om din frau... asa k imi pare rau k tu citesti aceleasi carti despre inchizitie pe kre le citeste Gigi becalli .. dar ai putea merge intr-un anticariat sau librarie adevarata si sa cauti niste carti bune ;)

da-ne exemplu de carti bune....
trimite-ne la sursa istorik pe care te bazezi....
altfel o sa credem k tot ce scrii aici sunt doar speculatii de-ale tale....
nu mai faceti afirmatii fara sa specificati pe ce va bazati...dak vreti sa aveti vreo credibilitate....valabil pentru toti....s-ar putea k acele informatii sa fie chiar bune,dar dak nu specificati sursa sunt egale cu zero....

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:17

Joana, cred ca te place.

Maria dar de unde a aparut chestia asta ca Biblia concentreaza totul...? Biblia e doar o parte din scrieri...

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:19

anonymus...e vorba de 90% din operele acelea...

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:21

MATEI 10:34
34. Nu socotiþi cã am venit sã aduc pace pe pãmânt; n-am venit sã aduc pace, ci sabie.

Se pare ca a avut dreptate nu-i asa...

vasi_david

6 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:31

IN BIBLIE SCRIE CREDE SI NU CERCETA DAR SCRIE ASA PTR CA TREBUIE SA CITIM BIBLIA SA O INTELEGEM NU SA O COMBATEM,DOMNUL ISUS KIAR NE INDEAMNA SA CITIM SCRIPTURILE PTR CA SOCOTIM CA IN ELE AVEM VIATZA VESNICA.DACA NOI NE TRAGEM DIN MAIMUTZA,MAIMUTZA DIN CE SE TRAGE SI CELELALTE ANIMALE TOT DIN MAIMUTZA SE TRAG?A INVENTAT OMUL FOCUL ,LEGUMELE FRUCTELE ,APA SI MULTE ALTE LUCRURI DE CARE NE PUTEM BUCURA SI FARA DE CARE NU AM PUTEA TRAI?MAJORITATEA OAMNENILOR CARE GANDESC CA TINE NU AU CITIT NICIODATA BIBLIA SI VORBESC IN NECUNOSTINTZA,ADICA SUNT PARALELI.MAJORITATEA CARE NU VOR SA CREADA CA EXISTA DUMNEZEU O FAC CA SCUZA LA VIATZA MURDARA PE CARE O TRAIESC.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:32

Toti cei care nu considerati Biblia ca fiind cuvantul lui Dumnezeu ,si ca pe un mesaj special din partea LUI , stiti ce indemn a dat Isus unor astfel de oameni ?
M-ai bine ar fi ptr.voi sa va legati o piatra de moara de gat si sa va aruncati in mare.
E valabila in special si pt.generatia de azi .

vasi_david

6 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:34

LA CE A SPUS GABITA EU SPUN:AMIN

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:35

De la: gabita, la data 2009-01-10 00:32:07

Toti cei care nu considerati Biblia ca fiind cuvantul lui Dumnezeu ,si ca pe un mesaj special din partea LUI , stiti ce indemn a dat Isus unor astfel de oameni ?
M-ai bine ar fi ptr.voi sa va legati o piatra de moara de gat si sa va aruncati in mare.

... gabita tot cu pocainta ? ... mai baiat, oameni trebuie sa mearga la biserica ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:37

Joana, cred ca te place.

... si dute la biserica cit mai des ...

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:39

De la: gabita, la data 2009-01-10 00:32:07

Biblia este o carte scrisa de oamenii unei Biserici sa nu uiti asta. Hristos nu a scris cu mana lui nimic din Biblie. Oamenii care au scris Biblia (Noul Testament) apartineau in momentul in care au scris cartile din Biblie unei Biserici. Oamenii despre care se scrie in Biblie au fost si ei membrii aceleiasi Biserici si au mai scris si ei carti. De ce crezi tu ca poti interpreta mai bine ca ei ce scrie in biblie?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:40

Anonymus!!!

Vezi ca ramai repetent la Istorie!!!

Milioane de crestini adevarati,care nu il recunosteau pe Papa(Antihristul)ca invatator superior (sef) si Catolicismul ca religie adevarat (falsa) erau arsi pe rug,taiati in doua,spanzurati ,batuti,lasati sa moara de foame.etc

Doar pentru simplu fapt ca nu recunosteau pe Papa ca invatator superior si catolicismul ca religie adevarata
(falsa) !!!
Erau considerati hulitori !!!! Si condamnati la moarte!!!!

Catolicismul institutie criminala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- 1867, Statele Unite ale Americii RUP (Break) orice legatura diplomatica cu Vaticanul, din cauza implicarii Vaticanului/Iezuitilor in asasinarea Presedintelui A. Lincoln...

1963, 22 Noiembrie, John. F. Kennedy este asasinat de catre Vatican/Iezuiti prin acoperire masonica. (Cavalerii de Malta).

Invata mai bine despre Inchizitie ca ramai repetent la Istorie!!!!

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:41

De la: maria_tudorie, la data 2009-01-09 09:13:54Moon, nu prea corect "sa ne cunoastem credinta ortodoxa"
nu crezi ca unii "ortodocsi" ne pot trimite la "plimbare" cand o sa-i deranjam?

... nu te trimite nimeni la plimbare daca nu sa incepi numai cu biblia si cu criticatul ... intelegi ? ... biserica ortodoxa are ce spune oricui ... si ce invata pe oricine ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:41

Marcelll

ce faci, unde mi-ai fost pana acum?

facem...PACE?

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:43

... pentru inceput ...

www.credo.ro/

...

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje

De la: Jesus_my_Brother, la data 2009-01-10 00:40:29Anonymus!!!

Milioane de crestini adevarati,care nu il recunosteau pe Papa(Antihristul)ca invatator superior (sef) si Catolicismul ca religie adevarat (falsa) erau arsi pe rug,taiati in doua,spanzurati ,batuti,lasati sa moara de foame.etc

Doar pentru simplu fapt ca nu recunosteau pe Papa ca invatator superior si catolicismul ca religie adevarata
(falsa) !!!

- 1867, Statele Unite ale Americii RUP (Break) orice legatura diplomatica cu Vaticanul, din cauza implicarii Vaticanului/Iezuitilor in asasinarea Presedintelui A. Lincoln...

1963, 22 Noiembrie, John. F. Kennedy este asasinat de catre Vatican/Iezuiti prin acoperire masonica. (Cavalerii de Malta).

Si ce te faci cu ortodocsii care in 1054 nu au fost de acord cu papa si au continuat sa slujeasca lui Hristos fara sa schimbe nimic din Dreapta Credinta invatata de la apostoli si nu au facut greselile cu inchizitia si altele asemenea???

necunoscut

1 mesaj

De la: Jesus_my_Brother, la data 2009-01-10 00:40:29Anonymus!!!

(falsa) !!!

MAI ZI-LE!!!

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:46

De la: homemarcel0, la data 2009-01-10 00:41:18
De la: maria_tudorie, la data 2009-01-09 09:13:54Moon, nu prea corect "sa ne cunoastem credinta ortodoxa"

... nu te trimite nimeni la plimbare daca nu sa incepi numai cu biblia si cu criticatul ... intelegi ? ... biserica ortodoxa are ce spune oricui ... si ce invata pe oricine ...

Marcel,

Sper sa nu-i iei la injurat pe toti de pe forumul asta (am vazut ce le-ai facut la celalalt forum)... E mai bine zic eu sa invete ceva bun de la noi decat sa aruncam cu pietre in stanga si in dreapta. Majoritatea nu stiu mai nimic despre credinta ortodoxa si poate le e mai de folos un dialog prin care sa inteleaga principiile credintei noastre...

homemarcel0

1937 mesaje

De la: maria_tudorie, la data 2009-01-10 00:41:41Marcelll

ce faci, unde mi-ai fost pana acum?

facem...PACE?

... draga eu nu propovaduiesc pe net ... spun ce am de spus (chiar daca nu ascultati ceea ce e foarte rau) si imi vad de treaba mea ...

... prieteni vom fi cind treci la ortodoxie ... si cred ca o sa treci inapoi ... esti o boaba de fasole care a sarit din farfurie ... esti asteptata ... este nevoie de tine ... no jokes ...

necunoscut

1 mesaj

16.Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete,sa mustre,sa indrepte,sa dea intelepciune in neprihanire,

17.pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.

2 Timotei capitolul 3 versetul 16,17!!!!

homemarcel0

1937 mesaje

De la: Andu30, la data 2009-01-10 00:46:16

Marcel,

Sper sa nu-i iei la injurat pe toti de pe forumul asta (am vazut ce le-ai facut la celalalt forum)... E mai bine zic eu sa invete ceva bun de la noi decat sa aruncam cu pietre in stanga si in dreapta. Majoritatea nu stiu mai nimic despre credinta ortodoxa si poate le e mai de folos un dialog prin care sa inteleaga principiile credintei noastre...

... corect ... acolo cred ca ai inteles de ce m-am umflat ... acolo mai am treaba ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:48

Da,homemarcel...
Oamenii trebuie si au datoria sa mearga la biserica ... DAR ,cu biblia in mana nu uita ...
ei sa cerceteze, sa verifice, sa se informeze daca ce spun soaitele e adevarat sau nu .

Vezi ca sunt gen feminin,nici atata lucru nu ti-ai dat seama ?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:49

Marcel,

TRAGE-L DE URECHI CA TARE NE-A MAI....ALERGAT!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:51

De la: gabita, la data 2009-01-10 00:48:12

Da,homemarcel...
Oamenii trebuie si au datoria sa mearga la biserica ... DAR ,cu biblia in mana nu uita ...
ei sa cerceteze, sa verifice, sa se informeze daca ce spun soaitele e adevarat sau nu .

Vezi ca sunt gen feminin,nici atata lucru nu ti-ai dat seama ?

Mai gabita, m-a facut odata sa verific, m-am dus la profil, pe bune!

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:51

De la: Jesus_my_Brother, la data 2009-01-10 00:46:4116.Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete,sa mustre,sa indrepte,sa dea intelepciune in neprihanire,

17.pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.

2 Timotei capitolul 3 versetul 16,17!!!!

Corect ca este insuflata de Dumnezeu, dar asta nu inseamna ca cuprinde toata invatatura. Este scris ca nu ar ajunge cartile de pe lumea asta sa scrie tot ce a facut Hristos. Si nici ce i-a invatat pe apostoli nu e scris... si nici ce au invatat apostolii neamurile nu e scris.. si multe multe nu sunt scrise... dar e scris ca apostolii au fost trimisi sa infiinteze Biserica lui Hristos si apoi epistolele dovedesc ca Biserica era deja infiintata cand epistolele erau scrise.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:52

De la: homemarcel0, la data 2009-01-10 00:46:59

Marcel,

... corect ... acolo cred ca ai inteles de ce m-am umflat ... acolo mai am treaba ...

Cere-ti scuze!!!

Eu am facut-o!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Sa ne cunoastem credinta ortodoxa
Mergi la: