Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 21:33
nu suntem ortodocsi cu totii ci doar 80%...e grav...grecii sunt in proportie de 97% ortodocsi...
nu inteleg cum de unii romani s-au gandit sa-si lepede religia stramosilor lor si sa devina adepti ai unei religii aparute de curand....ce i-o fii determinat?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 21:34
ce puncte slabe i-ati gasit voi bisericii ortodoxe?
de ce ati crezut k e mai bine sa deveniti membrii ai unei alte biserici?
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 21:45
Nicaieri in Biblie nu gasim scris ca exista mai multi Dumnezei sau ca trebuie sa ne inchinam unei persoane de pe pamant.
Nu gasim nici ca Dumnezeu este de acord cu atatea culte,religii.
Nici ca mama Lui Isus sau ca o alta persoana fie dintr-un anumit cult,religie sau Biblie are vreo putere de mijlocire la Dumnezeu pentru pacatele noastre.
Exemplu din Biblie:5.Caci este un singur Dumnezeu si este un singur mijlocitor intre Dumnezeu si oameni:Omul Isus Hristos.1 Timotei cap 2 vers 5.
Asa ca nicaieri in Biblie nu scrie sa apartin unui cult, sau unei religii pentru ca Dumnezeu este100% adevar,iar orice alt cult ,religie nu spune 100% adevarul.Aceste denumiri omit multe lucruri importante ce trebuiesc aduse la cunostiinta acelui om care se lasa calauzit de aceste persoane care stau la conducerea acestor culte,religii nefacand altceva decat sa debusoleze oamenii ,fiind pusi in postura de a nu sti ce sa mai creada.In felul acesta oamenii s-au indepartat de adevar si de Dumnezeu.Toate aceste secte, culte si religii s-au format din cauza neintelegerilor(rautatii) intre oameni,fiecare grup nefiind de acord cu un anume lucru.Asa ca oamenii s-au despartit in grupulete mici la inceput,dar in timp fiecare grupare a devenit mare,ajungand chiar sa aibe si milioane de membrii,fiecare grupare avand cate un nume.Deci oamenii au creat aceste culte ,religii din cauza rautatii nu din cauza ca asa spune Dumnezeu,ba din contra Dumnezeu ne invata sa fim uniti cu aceleasi invataturi si fapte bune,sa ne iubim unii pe altii ajutandu-ne unii pe altii.
Ce folos daca ma laud cu un anume cult,religie,si nu il am pe Dumnezeu?
Exemplu din Biblie:17.Ci oricine se lauda,sa se laude in Domnul.18.Pentru ca nu cine se lauda singur va fi primit,ci acela pe care Domnul il lauda.2 Corinteni cap 10 vers 17,18.
Oare ce vrem cu adevarat?Sa tinem de un nume ,sa ne folosim de acel nume?Cautam prin aceste nume faima noastra personala(mandria)sau nu stim adevarul?
Acum cand stiinta a evoluat foarte mult si omul poate sa se informeze atat de usor si repede.
Santem mai salbatici ca cei din trecut ,care nu aveau acces la atatea informatii sau pur si simplu sunt unele persoane care vor sa opreasca adevarul ca omul sa fie informat prost.Adevarul este ca nu aceste culte si denumiri ma duc in Rai,ba din contra unii ma indeparteaza100% de Dumnezeu prin invatatura pe care o dau nespunand lucrurile cele mai importante de facut.In Biblie ni se spune sa fim crestini,adica sa facem voia Lui Dumnezeu fiind buni,milosi ,smeriti oricand si oriunde,sa se vada cu adevarat ca suntem copii de Dumnezeu gata oricand pentru o lucrare buna.Dumnezeu poate fi cu mine peste tot,nu cultul,religia,biserica(cladirea) ma mantuieste,doar Dumnezeu poate sa o faca.Cu totii santem creati de un singur Dumnezeu ,asa ca ce atatea culte si religii?Nici una nu este buna si adevarata,doar unul singur este bun si adevarat Isus Hristos Dumnezeu.
Adevarul este ca:
4.Este un singur trup,un singur Duh,dupa cum si voi sunteti chemati la o singura nadejde a chemarii voastre.5.Este un singur Domn,o singura credinta,un singur botez.6.Exista un singur Dumnezeu si Tata al tuturor,care este mai presus de toti,prin toti si in toti.Efeseni cap 4 vers 4,5,6.
CONCLUZIE FINALA
Nici o alta persoana in afara de Isus Hristos nu va poate mantuii,doar printr-o relatie personala cu Isus putem ajunge in Paradis(Rai)la Tatal Ceresc Dumnezeu.
Incepeti a va ruga la Dumnezeul cel adevarat nu mai apelati la nici o persoana pentru ca nimeni nu va poate ajuta ,doar Isus Hristos poate.Dumnezeu va asculta rugaciunea si acasa,la serviciu,in masina ,oriunde poti sa fi cu Dumnezeu,trebuie doar sa vreau din toata inima sa fiu mantuit,sa-l cunosc pe Cel adevarat.
Exemplu din Biblie:Cereti si vi se va da;cautati si veti gasi;bateti si vi se va deschide.Caci oricine cere,primeste;cine cauta,gaseste;si celui care bate,I se deschide.Matei cap 7 vers 7,8.
Aveti grija cu cine umblati,ce invataturi primiti,sunt in slujba Lui Dumnezeu sa marturiseasca adevarul sau in slujba avantajelor folosindu-se de cuvantul Lui Dumnezeu pentru profitul lui material sau sa capete laude(mandria)de la oameni.
Dovedeste ca esti copil de Dumnezeu prin purtarea ta de zi cu zi,.Fi o lumina pentru aproapele tau,chiar acolo unde lucrezi,oriunde ai fi!Sa reflecte Isus prin tine.Si daca nu poti striga la Isus,doar cu El o sa reusesti,prin Duhul Lui cel Sfant. Salom
Exemplu din Biblie:Laudati-L pe DOMNUL!Cantati-I DOMNULUI o cantare noua,cantatii
laudele Lui in adunarea credinciosilor Lui!Sa se bucure Israel de Cel care l-a facut,sa se veseleasca fiii Sionului de Imparatul lor!Sa laude Numele Lui prin dans,sa-l laude cu tamburina si cu harpa!Caci Domnul Isi gaseste placerea in poporul Sau,si ii impodobeste pe cei smeriti cu mantuire.Sa tresalte de bucurie credinciosii Lui imbracati in slava!Sa strige de bucurie in asternutul lor!Laudele lui DUMNEZEU sa fie in gura lor si sabia cu doua taisuri in mana lor,ca sa se razbune pe neamuri si sa pedepseasca popoarele;sa ii lege pe imparatii lor cu lanturi si pe domnitorii lor cu catuse de fier,ca sa duca la indeplinire impotriva lor judecata scrisa!Aceasta este o cinste pentru toti credinciosii Lui.Laudati-L pe DOMNUL! Psalmii capitolul 149
Exemplu din Biblie:14.Chiar daca suferiti pentru neprihanire,ferice de voi!Nu va temeti de amenintarea lor si nu va tulburati, 15.ci adorati-L pe DOMNUL DUMNEZEU in inimile voastre .Fiti gata intotdeauna sa raspundeti oricui va cere socoteala de nadejdea care este in voi,cu blandete si teama, 16.pastrand o constinta curata,incat sa ramana de rusine cei care va defaimeaza ca raufacatori si vorbesc de rau purtarea voastra buna in HRISTOS. 17.Caci este mai bine sa suferiti pentru ca faceti binele decat pentru ca faceti raul,daca asa este voia lui DUMNEZEu.1Petru capitolul 3 versetele 14 pana la 17.
Exemplu din Biblie: 12.Ferice de cel care biruie ispita.Caci dupa ce a fost gasit bun,va primi coroana vietii,pe care a promis-o DUMNEZEU celor care-L iubesc. ….Iacov capitolul 1 versetul 12.
Pacea Domnului nostru Isus Hristos sa ramana cu noi ,cu toti si fie ca El sa ne lumineze pe noi pe toti,voia Lui sa se faca in veci:AMIN.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 21:53
Nu inteleg ce religie ,ce stramosi!! Tu citesti Biblia?
Ce traditie inventata de pagani si preoti ,cu icoane, cu pomeni+moaste si alte aberatii !!!
Santem mai salbatici ca cei din trecut ,care nu aveau acces la atatea informatii!!!???
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 22:04
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-01-09 21:34:26ce puncte slabe i-ati gasit voi bisericii ortodoxe?
Felicitarile mele Joana!
Deci....membrii ai unei alte bisericii.!
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 22:07
De la: Jesus_my_Brother, la data 2009-01-09 21:53:36Nu inteleg ce religie ,ce stramosi!! Tu citesti Biblia?
Ce traditie inventata de pagani si preoti ,cu icoane, cu pomeni+moaste si alte aberatii !!!
Santem mai salbatici ca cei din trecut ,care nu aveau acces la atatea informatii!!!???
nu inteleg...
la ce te referi?
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 22:09
De la: maria_tudorie, la data 2009-01-09 22:04:31De la: joanna_dark_2007, la data 2009-01-09 21:34:26ce puncte slabe i-ati gasit voi bisericii ortodoxe?
Felicitarile mele Joana!
acelasi mesaj si pentru tine....nu inteleg la ce te referi....
nu ai devenit membru al bisericii evanghelice?
termenul de biserica are 2 acceptiuni....lacas de cult si comunitate de oamenii....
|
|
|
rhey
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 22:13
 ?care dumnezeu?cel care lasa copii nevinovati sa moara?daca exista atunci e foarte indiferent
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 22:14
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-01-09 21:29:35stai...sa ne intelegem...
ortodoxia e adevarat...ii sfatuieste pe credinciosi sa faca fapte bune...intreba de exemplu un preot ortodox dak iti da dezlegare sa avortezi...in mod sigur nu o sa-ti raspunda k e libera ta alegere...o sa-ti interzik asta amenitandu-te cu chinuri vesnice...
nu ne da biserica voie sa luam viata nimanui...
intr-adevar... rolul BOR nu este acela de a limita libertatea umana ci de a-i sfatui pe oameni sa alega binele...dak insa omul este nechibzuit si alege raul este cu atat mai vrednic de pedeapsa...
sper k intelegi la ce ma refer....
Vezi ca putem discuta civilizat?
Preotii nu tb sa ameninte, ei tb sa foloseasca Duhul blandetei, sa invete, sa stabileasca o relatie cu membrii bisericii (enoriasii), sa-i cunoasca, sa le stie problemele, sa le fie mereu alaturi, dar in primul rand tb sa fie un exemplu in comunitatea din care face parte si totodata sa-i sanctioneze (acum nu stiu cum , stiti voi asta), pentru ca el sa nu mai faca.
Totodata, daca a pacatuit, iar acesta se smereste,...samd, trebuie iertat si ajutat sa-si "revina".
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 22:18
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-01-09 22:09:33De la: maria_tudorie, la data 2009-01-09 22:04:31De la: joanna_dark_2007, la data 2009-01-09 21:34:26ce puncte slabe i-ati gasit voi bisericii ortodoxe?
Felicitarile mele Joana!
acelasi mesaj si pentru tine....nu inteleg la ce te referi....
nu ai devenit membru al bisericii evanghelice?
termenul de biserica are 2 acceptiuni....lacas de cult si comunitate de oamenii....
Ai inceput sa ne numesti ....membrii ai alte biserici, nu sectanti, nu?
Daca am interpretat gresit, scuze.
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 22:27
da,maria...
stiu k trebuie sa fiu mai ingaduitoare...injurand si jignind nu conving pe nimeni de nimik....
BOR doar sfatueste oamenii sa aleaga binele....spuneam k dak omul alege raul in ciuda acestor sfaturi...este cu atat mai vrednic de pedeapsa....
pe langa rolul acesta BOR se roaga in permanenta pentru membrii ei...de exemplu cand preotul iese cu sfintele daruri....
de asemenea un alt rol este acela de a savarsi sfintele taine(in care noi credem cu tarie)...
chiar in aceste momente incerc sa conving pe un alt topic pe cineva sa-si faca sfantul maslu...nu vrea ,dar....nu ar avea nimik de pierdut dak i-ar cere ajutorul lui Dumnezeu....
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 22:32
La numele de ortodox nu gasesc ceva rau,pentru ca:ortodox inseamna direct credincios!
Dar gasesc alte lucruri diabolice in spatele acestui nume(ortodox),folosit de preoti si oameni si anume: pomenile ,inchinarea la anumite persoane din Biblie,sub forma reala,ori sub forma de statuie,poza &pictura (icoanele),aprinderea lumanarilor cand moare o persoana,puparea mainilor preotilor,sarbatorirea unor persoane numite de ei sfiinte,sarbatorirea craciunului si alte aberatii.
Reamintesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O mentionare din biblie,sub forma de introducere,in vederea luminarii mintii,pentru a vedea ca doar de Isus prin Duhul Lui cel Sfant avem nevoie pentru a ajunge in Paradis(Rai) la Tatal Ceresc Dumnezeu!
Exemplu declaratii adevarate din Biblie!!!
8.Voi sa nu va numiti Rabi!Fiindca Unul singur este Invatatorul vostru: Hristos si voi toti santeti frati.
9.Si ,,Tata”sa nu numiti pe nimeni pe pamant;pentruca Unul singur este Tatal vostru:Acela care este in ceruri.
10.Sa nu va numiti ,,Dascali”;caci Unul singur este Dascalul vostru: Hristosul. Matei cap 23 vers 8,9,10. Concluzie:fara preotii,ori alte persoane!!
Exemplu declaratii adevarate din Biblie:Caci este un singur Dumnezeu si este un singur mijlocitor intre Dumnezeu si oameni:Omul Isus Hristos.1 Timotei cap 2 vers 5. Concluzie:fara preoti,icoane ori alte persoane!!!!
Exemplu din Biblie: DUMNEZEU este DUH si cine I se inchina Lui trebuie sa I se inchine in DUH si adevar.Ioan cap 4 vers 24 Concluzie: Deci prin asta inteleg ca nu am nevoie de nici o poza (icoane) cu asemanare vreunui chip de animal,om sau sa ma inchin unui animal in viata sau a unui om viu sau mort.(moaste,)
Exemplu din Biblie:12.Isus le-a vorbit din nou si a zis:Eu sant lumina lumii:cine Ma urmeaza pe Mine,nu va umbla in intuneric,ci va avea lumina vietii.Ioan cap 8 vers 12. Concluzie: Isus este lumina lumii,nu lumanarea.
Adevarul este ca:
4.Este un singur trup,un singur Duh,dupa cum si voi sunteti chemati la o singura nadejde a chemarii voastre.5.Este un singur Domn,o singura credinta,un singur botez.6.Exista un singur Dumnezeu si Tata al tuturor,care este mai presus de toti,prin toti si in toti.Efeseni cap 4 vers 4,5,6.
CONCLUZIE FINALA
Nici o alta persoana in afara de Isus Hristos nu va poate mantuii,doar printr-o relatie personala cu Isus putem ajunge in Paradis(Rai)la Tatal Ceresc Dumnezeu.
Incepeti a va ruga la Dumnezeul cel adevarat nu mai apelati la nici o persoana pentru ca nimeni nu va poate ajuta ,doar Isus Hristos poate.Dumnezeu va asculta rugaciunea si acasa,la serviciu,in masina ,oriunde poti sa fi cu Dumnezeu,trebuie doar sa vreau din toata inima sa fiu mantuit,sa-l cunosc pe Cel adevarat.
Exemplu din Biblie:Cereti si vi se va da;cautati si veti gasi;bateti si vi se va deschide.Caci oricine cere,primeste;cine cauta,gaseste;si celui care bate,I se deschide.Matei cap 7 vers 7,8.
Pacea Domnului nostru Isus Hristos sa ramana cu noi ,cu toti si fie ca El sa ne lumineze pe noi pe toti,voia Lui sa se faca in veci:AMIN.
|
Fosta membra 9am.ro
1499 mesaje
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 22:58
De la: Jesus_my_Brother, la data 2009-01-09 22:32:55La numele de ortodox nu gasesc ceva rau,pentru ca:ortodox inseamna direct credincios!
Dar gasesc alte lucruri diabolice in spatele acestui nume(ortodox),folosit de preoti si oameni si anume: pomenile ,inchinarea la anumite persoane din Biblie,sub forma reala,ori sub forma de statuie,poza &pictura (icoanele),aprinderea lumanarilor cand moare o persoana,puparea mainilor preotilor,sarbatorirea unor persoane numite de ei sfiinte,sarbatorirea craciunului si alte aberatii.
Reamintesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O mentionare din biblie,sub forma de introducere,in vederea luminarii mintii,pentru a vedea ca doar de Isus prin Duhul Lui cel Sfant avem nevoie pentru a ajunge in Paradis(Rai) la Tatal Ceresc Dumnezeu!
Exemplu declaratii adevarate din Biblie!!!
8.Voi sa nu va numiti Rabi!Fiindca Unul singur este Invatatorul vostru: Hristos si voi toti santeti frati.
9.Si ,,Tata”sa nu numiti pe nimeni pe pamant;pentruca Unul singur este Tatal vostru:Acela care este in ceruri.
10.Sa nu va numiti ,,Dascali”;caci Unul singur este Dascalul vostru: Hristosul. Matei cap 23 vers 8,9,10. Concluzie:fara preotii,ori alte persoane!!
Exemplu declaratii adevarate din Biblie:Caci este un singur Dumnezeu si este un singur mijlocitor intre Dumnezeu si oameni:Omul Isus Hristos.1 Timotei cap 2 vers 5. Concluzie:fara preoti,icoane ori alte persoane!!!!
Exemplu din Biblie: DUMNEZEU este DUH si cine I se inchina Lui trebuie sa I se inchine in DUH si adevar.Ioan cap 4 vers 24 Concluzie: Deci prin asta inteleg ca nu am nevoie de nici o poza (icoane) cu asemanare vreunui chip de animal,om sau sa ma inchin unui animal in viata sau a unui om viu sau mort.(moaste,)
Exemplu din Biblie:12.Isus le-a vorbit din nou si a zis:Eu sant lumina lumii:cine Ma urmeaza pe Mine,nu va umbla in intuneric,ci va avea lumina vietii.Ioan cap 8 vers 12. Concluzie: Isus este lumina lumii,nu lumanarea.
Adevarul este ca:
CONCLUZIE FINALA
Cine este dumnezeul tau? Cine este dumnezeul tau de ti-a vorbit tie si ti-a spus ca judecata ta e buna? Spune-mi tu mie de cand vorbesti tu in numele lui Dumnezeu? Cine ti-a pus tie o carte in mana si ti-a spus ca il ai pe Dumnezeu ca sa intelegi ce scrie acolo? Cine L-a adus pe Hristos la tine? Cine este inceputul credintei tale? Oare a trait Hristos in timpul tau si te-a invatat ce sa faci? Oare crezi ca Dumnezeu se descopera oricui zice Doamne Doamne???
De unde ai tu Biblia aia? Ai imbibat tu pamantul cu sange ca s-o aduci pana in anul 2000 si sa dai tu sfaturi de credinta? De unde este invatatura ta spune-mi tu mie de unde este invatatura asta straina si cine a inventat-o? Ca invatatura de la apostoli e alta si eu nu-l cunosc pe hristosul de care vorbesti tu!!!!
Hazardul este mãsura ignoranþei noastre. (Henry Poincare)
|
Fosta membra 9am.ro
1499 mesaje
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 23:03
Ti-a vorbit tie Hristos fata catre fata de vorbesti tu in numele Lui? Ti-a zis tie du-te si vesteste-mi numele? Te-a trimis pe tine cineva sa ne inveti pe noi cine este Hristos? Ei afla tu de la mine ca "caile Domnului sunt departe de caile oamenilor" si logica ta e logica de om. Daca ai acum o Biblie in mana este pentru ca mii si mii de crestini au adus-o pana la tine in ziua de astazi. Si crestinii acestia l-au avut pe Hristos 2000 de ani si nu au avut "logica ta". Asa ca invataturile tale ciudate or fi logice pentru tine, ca pentru mine nu sunt deloc logice...
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 23:09
Eu sant Copil de Dumnezeu!! Ma orientez dupa cuvantul Lui Dumnezeu= Biblia
|
Fosta membra 9am.ro
1499 mesaje
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 23:12
De la: Jesus_my_Brother, la data 2009-01-09 23:09:42Eu sant Copil de Dumnezeu!! Ma orientez dupa cuvantul Lui Dumnezeu= Biblia
Esti ce ma? Omule DOAR HRISTOS E NASCUT DIN DUMNEZEU!!!
Tu esti CREATIE dupa "chipul si asemanarea lui Dumnezeu". Intelegi ce spun: ESTI CREATIE!!! NU COPIL DE DUMNEZEU!!!
|
anonymus_los
16 mesaje
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 23:14
frate revenitiva pe bune .... ce o tot lungiti atat cu dumnezeu si chestii de genu ... e timpul sa ne intoarcem la adevaratele radacini ma oameni orbi ce sunteti .... natura ... momentan criza economica si a resurselor nu tine de dumnezeu si biblie alea sunt niste povesti sa va tina pe voi cu ochii departe de adevar... toate astea sunt provocate de oamenii sus pusi habar nu aveti ce se intampla pe lumea asta ... va lasati pe mana lu nezeu su ajungem la razboaie foamete discriminare .... trezetiva la realitate
|
Fosta membra 9am.ro
1499 mesaje
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 23:18
De la: Jesus_my_Brother, la data 2009-01-09 23:09:42Eu sant Copil de Dumnezeu!! Ma orientez dupa cuvantul Lui Dumnezeu= Biblia
Biblia este doar o parte din relatarile unor martori despre Dumnezeu!! Luca spre exemplu nu l-a vazut pe Hristos in viata lui facand o minune si a scris o Evanghelie. Oamenii care ii vezi scrisi in Biblie erau intr-o Biserica omule!!! Apostolii vorbesc despre o Biserica acolo deja infaptuita!! Epistolele care le vezi acolo sunt trimise unor Biserici omule!!! O Biserica a ales niste carti si a facut Biblia, dar asta nu inseamna ca acolo este totul!!! Tu nu ai partasie cu Biserica asta ma intelegi?? Tu ai o invatatura INVENTATA!!! Ai luat o carte de la o Biserica deja existenta si imi spui mie ca ai reinventat roata!!!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 23:18
Nu te mai da mare,Ca nu cunosti nimic!!!
Si Tata sa nu numiti pe nimeni pe pamant;pentru ca Unul singur este Tatal vostru:Acela care este in ceruri.Matei cap 23 vers 9.
|
Fosta membra 9am.ro
1499 mesaje
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 23:21
De la: anonymus_los, la data 2009-01-09 23:14:23frate revenitiva pe bune .... ce o tot lungiti atat cu dumnezeu si chestii de genu ... e timpul sa ne intoarcem la adevaratele radacini ma oameni orbi ce sunteti .... natura ... momentan criza economica si a resurselor nu tine de dumnezeu si biblie alea sunt niste povesti sa va tina pe voi cu ochii departe de adevar... toate astea sunt provocate de oamenii sus pusi habar nu aveti ce se intampla pe lumea asta ... va lasati pe mana lu nezeu su ajungem la razboaie foamete discriminare .... trezetiva la realitate
Asta e criza??? Criza era cand murea o jumatate de Europa de ciuma.. Criza era cand se ardeau oamenii ca mustele in crematoriii... Criza era cand navaleau turcii... Toate crizele au fost provocate de oameni... Nu e nimic nou sub soare..
|
Fosta membra 9am.ro
1499 mesaje
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 23:23
De la: Jesus_my_Brother, la data 2009-01-09 23:18:46Nu te mai da mare,Ca nu cunosti nimic!!!
Si Tata sa nu numiti pe nimeni pe pamant;pentru ca Unul singur este Tatal vostru:Acela care este in ceruri.Matei cap 23 vers 9.
Sa inteleg ca dupa logica ta nici tatalui tau nu-i spui TATA ca incalci cuvantul lui Dumnezeu dupa logica ta...
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 23:25
De la: Andu30, la data 2009-01-09 23:03:59Ti-a vorbit tie Hristos fata catre fata de vorbesti tu in numele Lui? Ti-a zis tie du-te si vesteste-mi numele? Te-a trimis pe tine cineva sa ne inveti pe noi cine este Hristos? Ei afla tu de la mine ca "caile Domnului sunt departe de caile oamenilor" si logica ta e logica de om. Daca ai acum o Biblie in mana este pentru ca mii si mii de crestini au adus-o pana la tine in ziua de astazi. Si crestinii acestia l-au avut pe Hristos 2000 de ani si nu au avut "logica ta". Asa ca invataturile tale ciudate or fi logice pentru tine, ca pentru mine nu sunt deloc logice...
De ce esti nervos?
Nu inteleg ce vrei sa spui.
Preotii ce logica au?
|
anonymus_los
16 mesaje
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 23:25
o biserica destramata nu mai e o biserica religia asta pe kre o adoptati voi are numa vreo 30000 de sectiuni si culte ... asa k lasati-o balta tot respectul pt ala kre a fraierit sute de generatii cu religia .... sunteti niste orbi mai lasati deoparte religie si deschideti ochii puneti ochii pe alte carti ... dak dumnezeu era adevarat nu se intamplau toate cele.... culmea dumnezeu ne iubeste pe toti .. dar zilnic mor cel putin 3000000 de oameni inocenti fie de foamete fie de saracie fie din diferite interese ;) plus k nu mai zic de porunca " sa nu ucizi" iar biserica a organizat cruciadele si a fost intemeietorul inchizitiei ... minciuni ... religia e doar fum si oglinzi k "magia"
|
Fosta membra 9am.ro
1499 mesaje
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 23:28
De la: maria_tudorie, la data 2009-01-09 23:25:32De la: Andu30, la data 2009-01-09 23:03:59Ti-a vorbit tie Hristos fata catre fata de vorbesti tu in numele Lui? Ti-a zis tie du-te si vesteste-mi numele? Te-a trimis pe tine cineva sa ne inveti pe noi cine este Hristos? Ei afla tu de la mine ca "caile Domnului sunt departe de caile oamenilor" si logica ta e logica de om. Daca ai acum o Biblie in mana este pentru ca mii si mii de crestini au adus-o pana la tine in ziua de astazi. Si crestinii acestia l-au avut pe Hristos 2000 de ani si nu au avut "logica ta". Asa ca invataturile tale ciudate or fi logice pentru tine, ca pentru mine nu sunt deloc logice...
De ce esti nervos?
Preotii ce logica au?
Pai vad atatea aberatii... fiecare are o logica si IL vede pe Dumnezeu in felul lui, parca s-a impartit Dumnezeu intr-o mie de dumnezei dupa pofta fiecaruia...
|
Fosta membra 9am.ro
1499 mesaje
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 23:30
De la: anonymus_los, la data 2009-01-09 23:25:59o biserica destramata nu mai e o biserica religia asta pe kre o adoptati voi are numa vreo 30000 de sectiuni si culte ... asa k lasati-o balta tot respectul pt ala kre a fraierit sute de generatii cu religia .... sunteti niste orbi mai lasati deoparte religie si deschideti ochii puneti ochii pe alte carti ... dak dumnezeu era adevarat nu se intamplau toate cele.... culmea dumnezeu ne iubeste pe toti .. dar zilnic mor cel putin 3000000 de oameni inocenti fie de foamete fie de saracie fie din diferite interese ;) plus k nu mai zic de porunca " sa nu ucizi" iar biserica a organizat cruciadele si a fost intemeietorul inchizitiei ... minciuni ... religia e doar fum si oglinzi k "magia"
Pe vremea cruciadelor erau doua Biserici despartite datorita unor diferente teologice. Una a organizat cruciadele si una si-a vazut de treaba ei.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 23:31
Desteptule! Cine a creat pe mama? Raspuns=Maicasa.
Si pe maicasa? Raspuns=Maicasa!
Si pe maicasa ? Raspuns=Maicasa!
Si pe maicasa?Raspuns=Maicasa!
Si pe maicasa? Raspuns=Adam si Eva!
Si pe Adam si Eva =Raspuns final=Dumnezeu
|
anonymus_los
16 mesaje
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 23:36
dak te interseaza pe vremea cruciadelor erau cel putin 500 de secte religioase apartinand crestinismului ;) .. mai pune mana si citeste niste carti adevarate nu numa basmele bibliei ... dar nush dak niste incuiati k voi puteti adopta o gandire logica si rationala... cam greu sa te emancipezi dak te iei dupa cuvintele "crede si nu cerceta" ;) adik mai cu alte cuvinte stai pe dosul tau si taci
|
Fosta membra 9am.ro
1499 mesaje
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 23:36
De la: Jesus_my_Brother, la data 2009-01-09 23:31:16Desteptule! Cine a creat pe mama? Raspuns=Maicasa.
Si pe maicasa? Raspuns=Adam si Eva!
Si pe Adam si Eva =Raspuns final=Dumnezeu
Frumos... Ai folosit verbul A CREA... asa da... imi place asa
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 23:39
Andu!!1
Aici am fost chemati la dialog, nu sa ne aratam "muschii".
Tu cand nu esti de acord cu ceva devi ori nervos, ori agresiv, ori nu renunti la tema respectiva.
Sau mai rau, dispari.
Te rog sa ne respecti si noua opiniile, moon mi-a trimis mesaj sa venim aici sa dialogam.
O sa ajungi sa vorbesti singur sau sa apara si aici....unele pisici..sau unele ...mai blonde
Nu toti avem pregatirea ta sau a lui ovllo sau a lui dan....
Sunt unii care vor sa invete.
Chiar sa vada cum niste crestini pot purta un dialog.
Macar atat.
Nu fii nervos, ca altfel nu inteleg ce vrei sa spui, iar data urmatoare s-ar putea sa spicuiesc nu sa-l citesc (MESAJUL, INFORMATIA)
|
fl_brasov
21 mesaje
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 23:39
De la: maria_tudorie, la data 2009-01-09 23:25:32De la: Andu30, la data 2009-01-09 23:03:59Ti-a vorbit tie Hristos fata catre fata de vorbesti tu in numele Lui? Ti-a zis tie du-te si vesteste-mi numele? Te-a trimis pe tine cineva sa ne inveti pe noi cine este Hristos? Ei afla tu de la mine ca "caile Domnului sunt departe de caile oamenilor" si logica ta e logica de om. Daca ai acum o Biblie in mana este pentru ca mii si mii de crestini au adus-o pana la tine in ziua de astazi. Si crestinii acestia l-au avut pe Hristos 2000 de ani si nu au avut "logica ta". Asa ca invataturile tale ciudate or fi logice pentru tine, ca pentru mine nu sunt deloc logice...
De ce esti nervos?
Preotii ce logica au?
Dar preotii nu vorbesc de la ei asta e faza, i-a invatat Hristos pe Apostoli Invatatura Sa apoi i-a trimis sa o propovaduiasca.Sub stricta supraveghiere si indrumare a Duhului Sfant Invatatura s-a pastrat nealterata pana acum si pana la sfarsitul lumii...
Iar cei care incep sa creada ca fara de biserica pot sa se apropie de Dumnezeu se inseala.Biserica nu inseamna numai cladirea si preotii din ea, biserica este formata din totalitatea credinciosilor mireni.
Nu e greu de inteles.
|
|
|