back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sa ne cunoastem credinta ortodoxa

Pagini: << 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 >> Sari la pagina:

balabanandrei

335 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 13:54

Adi nu incerca sa gasesti o justificare rationala si una raportata exclusiv la lumea asta, ci incearca sa gasesti o justificare duhovniceasca.
Referitor la faptul ca tu spui ca Cuviosul Paisie Aghioritul ca ar fi un sarman mistic ratacit, si ca profetiile Sfantului Lavrentie le asociezi cu profetii iehoviste, faci cel mai mare pacat: pacatul impotriva Duhului Sfant. Cum poti vorbi asa de acesti oameni sfinti ai lui Dumnezeu? Nu ti-e frica de Dumnezeu?

„Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și celelalte se vor adăuga vouă!“
adipopa

3001 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 14:42

De la: balabanandrei, la data 2009-02-05 13:54:45Adi nu incerca sa gasesti o justificare rationala si una raportata exclusiv la lumea asta, ci incearca sa gasesti o justificare duhovniceasca.

Andrei, nu eu trebuie să ofer această justificare. Eu doar mă întreb dacă ea există sau nu. Postările tale nu au oferit nici una.

De la: balabanandrei, la data 2009-02-05 13:54:45Referitor la faptul ca tu spui ca Cuviosul Paisie Aghioritul ca ar fi un sarman mistic ratacit, si ca profetiile Sfantului Lavrentie le asociezi cu profetii iehoviste, faci cel mai mare pacat: pacatul impotriva Duhului Sfant. Cum poti vorbi asa de acesti oameni sfinti ai lui Dumnezeu? Nu ti-e frica de Dumnezeu?

M-ai înțeles greșit. Nu mă îndoiesc de probitatea morală a niciunuia dintre cei doi. Dimpotrivă: îi respect deopotrivă ca oameni cucernici și pioși ai bisericii.

Rătăcirea despre care vorbesc este una exegetică. Inspirația duhovnicească din spatele acestor profeții despre viitor trebuie stabilită nu doar presupusă. Mileriții, iehoviștii și dispensaționaliștii proferă aceleași profeții. De ce crezi că unii greșesc, iar alții au dreptate?

Trebuie să avem criterii exegetice clare pentru a 'cerceta duhurile.' Arată-mi din scripturi, contextual și nu speculativ, că aplicații de acest gen pot fi asociate cu vreunul dintre apostoli.

Nu putem abdica de la rațiune de teamă să nu păcătuim împotriva Duhului Sfânt. Mai mare păcat este să nu folosim discernământul cu care Dumnezeu ne-a înzestrat prin creație...

Calatorul

68 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 14:47

Andu...Dumnezeu este EXTRATERESTRU...!!!!!Locuieste in al3-lea cer..!!!!
Poti gandi duhovniceste???

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 14:50

Andu-le cu penultimul tau mesaj m-ai lasat PERPLEX. Mi-a stat mintea-n loc. Experimentez niste sentimente .. nu stiu ce sa fac ...sa rad ..sau sa plang.
"Frații mei și onorați părinți, voi un lucru nu-l pricepeți și nu-l știți. Eu nu spun doar pentru Rusia noastră, ci pentru întreaga lume. Cuvintele mele sunt adevărate, iar mie mi le-a arătat pe toate Duhul Sfânt, prim milostivirea Bunului Dumnezeu asupra mea."

Ma interb... CAT DE PROST SA FII (nu ma refer la ANDU) sa crezi pe cineva care spune "mie mi le-a arătat pe toate Duhul Sfânt". ma intreb si eu ... duhul asta sfant... de ce i-a spus doar aluia? ...doar ala merita sa afle? sau ca ala sa transmita mai departe? In primul caz imi este greu sa cred ca duhul sfant umbla asa prin lume si din cand in cad ii mai vine sa-l lumineze pe unul sau pe altul. Iar in cazul doi... daca vrei sa transimiti cuiva un mesaj... de ce sa folosesti intermediari? Aaa... stiu ... ca sa mai manance si "intermediarii" o paine.

"Noi, ortodocsii, nu urmarim decat salvarea sufletului si castigarea Imparatiei Cerurilor si acest lucru ni-l poate oferi Biserica Ortodoxa. Una este doar Biserica Ortodoxa Soborniceasca si Apostoleasca, celelalte ce se numesc “biserici” nu sunt biserici, ci samanta stearpa a diavolului in lanul de grau al lui Hristos." Ho ho ho... mai ce parabole, ce artifii literare...o frumusete. O frumusete... falsa. Se pare ca exista oameni capabili... dar nu fac ce trebuie. Revenid... textul de mai sus este foarte instigator. Si culmea ... numele site-ului de pe care este luat se numeste RAZBOIntrucuvant.ro. Hai sa va mai spun odata ... de Israel ... asa au inceput si aia... un mic raboi de cuvinte, alt mic razboi pe ici pe colo, o instigare pe ici pe colo si GATA ... reteta RAZBOIULUI CIVIL e gata.

Sa va spun ceva mai credinciosilor : Inainte imi parea oarecum rau pt voi... acum IMI ESTE SCARBA DE VOI... cu toate astea ..."nu v-as da in cap".
Paoate nu am dreptate si poate pur si simplu sunteti INCAPABILI...NU VA DATI SEAMA DE INSTIGATIILE PE CARE LE POSTATI si de cuvintele folosite... dar tot sunteti demni de scarba. Stati linistiti ca nu o sa ard in focurile iadului... ca daca ar fi foc in iad ... atunci ar fii si lumina... si atunci urmatoarea fraza "Cum să nu plâng, când întunericul cel veșnic (bezna- iadul) este plin de suflete omenești" nu si-ar avea explicatia. Deci pana la urma cum este cu focul iadului? Exista un foc care arde dar NU degaja lumina? HABAR NU AVETI NICI VOI!

Ma impresioneaza foarte putine lucruri si sun un om foarte calm. Acestea fiind spuse vreau sa zic depere celalat topic de pe 9am ... "A doua venire a lui Hristos". S-au scris acolo aproape 200 !!! de pagini... am mai citit si eu pe ici pe colo. In 10 min "fierbea" sangele in mine. Creiere mai spalate si oameni mai PROSTI ca acolo NU AM AVAZUT IN VIATA MEA.
Am fost pur si simplu socat. Ce vroiam sa zic ..Andule... vezi ca incepi sa semeni cu aia. Si daca tot va rugati ... mai rugativa sa va dea dumnezeu si un pic de logica, un pic de inteligenta si mai putine instigari, si mai putine cuivte(extrase din textul lui Andu) ca : "samantaStearpa", "foc", "razboi", "bombe", "lacrimi".

Calatorul

68 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 14:52

Maressall...sti ce inseamna un CAR DE FOC???? In zilele noastre???TANC DE LUPTA....Iar acum 4-5000 de ani nu era alta comparatie pentru o arma ,mijloc de transport,mai studiaza,pune cap la cap.

Fosta membra 9am.ro

46 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 14:58

bai daca aveti cev acu adevarat important de spus incercati sa va rezumati.. is unii pe aici care cred ca daca scriu 10 pagini devin mai tari si jmecheri decat aia care scriu 5 randuri.. daca nu va rezumati chiar am impresia ca vb aici doar din lipsa de ocupatie sau lipsa unei vieti reale.

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 15:12

De la: Calatorul, la data 2009-02-05 14:52:12Maressall...sti ce inseamna un CAR DE FOC???? In zilele noastre???TANC DE LUPTA....Iar acum 4-5000 de ani nu era alta comparatie pentru o arma ,mijloc de transport,mai studiaza,pune cap la cap.

Calatorule Esti schizofrenic? spune ca sa stim... in mesajul trecut AI SCRIS : CAL DE FOC nu CAR DE FOC !!! Suferi de alzheimer?

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 15:38

Lumina Sfanta de la Ierusalim-Mare minciuna

www.youtube.com/watch?v=Bfdb0d6o_hc&feature=related

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 15:42

De la: Calatorul, la data 2009-02-05 14:47:15Andu...Dumnezeu este EXTRATERESTRU...!!!!!Locuieste in al3-lea cer..!!!!
Poti gandi duhovniceste???

"Cunosc un om în Hristos, care acum paisprezece ani - fie în trup, nu știu; fie în afară de trup, nu știu, Dumnezeu știe - a fost răpit unul ca acesta până la al treilea cer. "

Nu te supara eu nu stiu la ce spui tu "al treilea cer", dar nu e vorba de cosmos.

"Și El le zicea: Voi sunteți din cele de jos; Eu sunt din cele de sus. Voi sunteți din lumea aceasta; Eu nu sunt din lumea aceasta. "

Prin "lumea acesta" se refera la toata creatia adica la tot ce este creat: pamantul, luna, soarele stelele si tot cosmosul.

Hazardul este măsura ignoranței noastre. (Henry Poincare)
Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:02

De la: maressalul, la data 2009-02-05 14:50:26Andu-le cu penultimul tau mesaj m-ai lasat PERPLEX. Mi-a stat mintea-n loc. Experimentez niste sentimente .. nu stiu ce sa fac ...sa rad ..sau sa plang.
"Frații mei și onorați părinți, voi un lucru nu-l pricepeți și nu-l știți. Eu nu spun doar pentru Rusia noastră, ci pentru întreaga lume. Cuvintele mele sunt adevărate, iar mie mi le-a arătat pe toate Duhul Sfânt, prim milostivirea Bunului Dumnezeu asupra mea."

Ma interb... CAT DE PROST SA FII (nu ma refer la ANDU) sa crezi pe cineva care spune "mie mi le-a arătat pe toate Duhul Sfânt". ma intreb si eu ... duhul asta sfant... de ce i-a spus doar aluia? ...doar ala merita sa afle? sau ca ala sa transmita mai departe? In primul caz imi este greu sa cred ca duhul sfant umbla asa prin lume si din cand in cad ii mai vine sa-l lumineze pe unul sau pe altul. Iar in cazul doi... daca vrei sa transimiti cuiva un mesaj... de ce sa folosesti intermediari? Aaa... stiu ... ca sa mai manance si "intermediarii" o paine.

"Noi, ortodocsii, nu urmarim decat salvarea sufletului si castigarea Imparatiei Cerurilor si acest lucru ni-l poate oferi Biserica Ortodoxa. Una este doar Biserica Ortodoxa Soborniceasca si Apostoleasca, celelalte ce se numesc “biserici” nu sunt biserici, ci samanta stearpa a diavolului in lanul de grau al lui Hristos." Ho ho ho... mai ce parabole, ce artifii literare...o frumusete. O frumusete... falsa. Se pare ca exista oameni capabili... dar nu fac ce trebuie. Revenid... textul de mai sus este foarte instigator. Si culmea ... numele site-ului de pe care este luat se numeste RAZBOIntrucuvant.ro. Hai sa va mai spun odata ... de Israel ... asa au inceput si aia... un mic raboi de cuvinte, alt mic razboi pe ici pe colo, o instigare pe ici pe colo si GATA ... reteta RAZBOIULUI CIVIL e gata.

Sa va spun ceva mai credinciosilor : Inainte imi parea oarecum rau pt voi... acum IMI ESTE SCARBA DE VOI... cu toate astea ..."nu v-as da in cap".
Paoate nu am dreptate si poate pur si simplu sunteti INCAPABILI...NU VA DATI SEAMA DE INSTIGATIILE PE CARE LE POSTATI si de cuvintele folosite... dar tot sunteti demni de scarba. Stati linistiti ca nu o sa ard in focurile iadului... ca daca ar fi foc in iad ... atunci ar fii si lumina... si atunci urmatoarea fraza "Cum să nu plâng, când întunericul cel veșnic (bezna- iadul) este plin de suflete omenești" nu si-ar avea explicatia. Deci pana la urma cum este cu focul iadului? Exista un foc care arde dar NU degaja lumina? HABAR NU AVETI NICI VOI!

Ma impresioneaza foarte putine lucruri si sun un om foarte calm. Acestea fiind spuse vreau sa zic depere celalat topic de pe 9am ... "A doua venire a lui Hristos". S-au scris acolo aproape 200 !!! de pagini... am mai citit si eu pe ici pe colo. In 10 min "fierbea" sangele in mine. Creiere mai spalate si oameni mai PROSTI ca acolo NU AM AVAZUT IN VIATA MEA.
Am fost pur si simplu socat. Ce vroiam sa zic ..Andule... vezi ca incepi sa semeni cu aia. Si daca tot va rugati ... mai rugativa sa va dea dumnezeu si un pic de logica, un pic de inteligenta si mai putine instigari, si mai putine cuivte(extrase din textul lui Andu) ca : "samantaStearpa", "foc", "razboi", "bombe", "lacrimi".

Formele de adresare, exprimarea de un anumit gen provin dintr-o cultura si un limbaj mai vechi care in lumea moderna a inceput sa dispara. Modernismul a scos din uz anumite cuvinte care pana acum 50 de ani erau folosite frecvent. Si acum sunt folosite dar in medii mai izolate cum sunt manastirile.

Daca ai citit Biblia ai observat ca si Hristos sau apostolii la fel se exprima folosind acelasi gen de limbaj.

" Și marea a dat pe morții cei din ea și moartea și iadul au dat pe morții lor, și judecați au fost, fiecare după faptele sale.
i moartea și iadul au fost aruncate în râul de foc. Aceasta e moartea cea de a doua: iezerul cel de foc. "
sau
"Vai vouă, cărturarilor și fariseilor fățarnici! Că semănați cu mormintele cele văruite, care pe din afară se arată frumoase, înăuntru însă sunt pline de oase de morți și de toată necurăția. "

PS Referitor la focul din iad atat timp cat acum dupa moarte (trupul ramane in cosciug) doar sufletul merge in iad, nicidecum nu poate fi vorba de un foc material nu-i asa?

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:04

Era cineva care mi-a scris acum ceva timp(pe acest topic) ca daca ii demonstrez ca lumina de Ierusalim si alte chestii nu sunt adevarate...nu mai crede in dumnezeu. Dragi credinciosi va propun sa vizionati acest mic filmulet si apoi sa-l comentam impreuna :

www.youtube.com/watch?v=j_gvLmDpsYk&feature=related

Stiam foarte putine despre acest fenomen... mi-a povestit un prieten (student la teologie) ca fuses un profeseor de al lui acolo cu un prieten si au vaut "minunea". Si imi povestea asta : Ca profesorul lui a vazut lumina venind de sus si apoi cum aprinde lumanarile de acolo. Mai zicea ca prietenul profesorului nu a vazut cum venea lumina si cand l-a batut pe umar pe profesor si i-a zis ca nu vede lumina ... atunci l-a deranjat pe profesor si nici profesorul nu a mai vazut lumina. Mai sa raman impresionat. A mfacut tot felul de presupuneri dar pareau destul de improbabile... pana cand am vazut acest filmulet.

Nu este un trucaj sau inventaciune... sunt imagini surprinse in noaptea de inviere de la Ierusalim. Acum sunt ABSOLUT CONVINS ca este o FACACIUNE.

In realitate se intampla asa : lumina nu coboara de sus... un preot intra in altarul ala sfant si de acolo iese cu lumina(niste chestii aprinse)... deci nu vede nimeni ce se intampla acolo. Dupa cum se vede ...cand iese cu lumina un grup de oameni.... se fac mici poteci printre oamenii adunati acolo, alti cativa aprind niste lumanari de la acel preot si incep sa alerge ca DISPERATII pe acele mici coridoare create printre oameni. Se vede CLAR ca focul se propaga de la lumanare la lumanare.

O FACATURA ABSOLUT ORDINARA.

Se pare ca intradevar exista chestia ca in primele minute nu arde... dar au expicat-o o gramada de oameni ... pe baza fosforului. oricum ce tin aia in mana nu-mi seamana a lumanari ...ci a torte... cred ca era greu de falsificat folosind lumanari obisnuite. "Dragilor"... va mia spun o data :

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:11

De la: maressalul, la data 2009-02-05 16:04:24Era cineva care mi-a scris acum ceva timp(pe acest topic) ca daca ii demonstrez ca lumina de Ierusalim si alte chestii nu sunt adevarate...nu mai crede in dumnezeu. Dragi credinciosi va propun sa vizionati acest mic filmulet si apoi sa-l comentam impreuna :

Stiam foarte putine despre acest fenomen... mi-a povestit un prieten (student la teologie) ca fuses un profeseor de al lui acolo cu un prieten si au vaut "minunea". Si imi povestea asta : Ca profesorul lui a vazut lumina venind de sus si apoi cum aprinde lumanarile de acolo. Mai zicea ca prietenul profesorului nu a vazut cum venea lumina si cand l-a batut pe umar pe profesor si i-a zis ca nu vede lumina ... atunci l-a deranjat pe profesor si nici profesorul nu a mai vazut lumina. Mai sa raman impresionat. A mfacut tot felul de presupuneri dar pareau destul de improbabile... pana cand am vazut acest filmulet.

Nu este un trucaj sau inventaciune... sunt imagini surprinse in noaptea de inviere de la Ierusalim. Acum sunt ABSOLUT CONVINS ca este o FACACIUNE.

In realitate se intampla asa : lumina nu coboara de sus... un preot intra in altarul ala sfant si de acolo iese cu lumina(niste chestii aprinse)... deci nu vede nimeni ce se intampla acolo. Dupa cum se vede ...cand iese cu lumina un grup de oameni.... se fac mici poteci printre oamenii adunati acolo, alti cativa aprind niste lumanari de la acel preot si incep sa alerge ca DISPERATII pe acele mici coridoare create printre oameni. Se vede CLAR ca focul se propaga de la lumanare la lumanare.

Se pare ca intradevar exista chestia ca in primele minute nu arde... dar au expicat-o o gramada de oameni ... pe baza fosforului. oricum ce tin aia in mana nu-mi seamana a lumanari ...ci a torte... cred ca era greu de falsificat folosind lumanari obisnuite. "Dragilor"... va mia spun o data :

deci...cum vine acel foc din cer pe pamant?...k nu am inteles....
de ce nu arde?...fosforul?...poi dak nu ma insel(si nu ma pot insela) fosforul e aceeasi substanta din care sunt confectionate si capetele betelor de chibrit...

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:16

De la: maressalul, la data 2009-02-05 16:04:24Era cineva care mi-a scris acum ceva timp(pe acest topic) ca daca ii demonstrez ca lumina de Ierusalim si alte chestii nu sunt adevarate...nu mai crede in dumnezeu. Dragi credinciosi va propun sa vizionati acest mic filmulet si apoi sa-l comentam impreuna :

Minunea nu consta numai in lumina din mana patriarhului ci si prin faptul ca se aprind candelele singure in Biserica si prin faptul ca se aprind lumanarile oamenilor credinciosi din multime. Peste tot flacara se comporta la fel: nu arde pret de cateva minute.

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:17

""Daca ai citit Biblia ai observat ca si Hristos sau apostolii la fel se exprima folosind acelasi gen de limbaj.""

Da Andule .. mari PROSTI mai sunt astia de la CNA ca vor sa ceznureze luptele pana la o anumita ora. Af rebui sa fie

numia foc , bombe si razboi...sa fie in ton cu apostolii lui Hristos.

"PS Referitor la focul din iad atat timp cat acum dupa moarte (trupul ramane in cosciug) doar sufletul merge in iad, nicidecum nu poate fi vorba de un foc material nu-i asa? ""
DA Andu .. ai dreptate .. este un foc sipritual!!!

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:23

De la: maressalul, la data 2009-02-05 14:50:26Andu-le cu penultimul tau mesaj m-ai lasat PERPLEX. Mi-a stat mintea-n loc. Experimentez niste sentimente .. nu stiu ce sa fac ...sa rad ..sau sa plang.

maresal...duhul sfant se arata doar celor care il poseda....si numai dak sunt foarte credinciosi(stai linistit ...tie nu o sa ti se arate!!!)
in iad nu exista lumina...totul se vede intr-un clar obscur....dar cu toate astea...focul arde!!!...e o minune!!!
ti-am mai spus-o si pe celalalt topic...dak minunile ar putea fii explicate ar insemna k nu exista dumnezeu....dar...culmea...el exista!!!...in biblie spune clar...ceea ce nu este cu putinta la oameni este cu putinta la dumnezeu!!
in rest am priceput din mesajul tau doar cateva expresii...*sila*,*creiere spalate*,*incapabili*....
ai vazut si tu filmul zeitgeist si acum te dai mare ....ei...uite k l-au mai vazut si altii.....nu esti singurul!!!....insa esti singurul kr crede toate tampeniile debitate de aia!!!...si cik noi avem creierii spalati.....

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:25

@Ioana ... o sa ma documentez cu este cu fosforul si cu betele de chibtit.Aaaa... focul ala de il ia preotul ala este deja in altarul ala.

@Andu... imi poti arata si mie in filmulet un credioncios al carui foc se aprinde
independent de celelalte? NU CRED! Si tortele sunt o facatura.Cred ca ai vazut si acele aprinzatoare de aragaza gu gaz metan care au partea superioara ca un pix si se pot aprinde la o apasare de buton. La cat de groase sunt candelele alea este extrem de simplu sa fie "masluite".

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:29

De la Ioana :

ai vazut si tu filmul zeitgeist si acum te dai mare ....ei...uite k l-au mai vazut si altii.....nu esti singurul!!!....insa esti singurul kr crede toate tampeniile debitate de aia!!!...si cik noi avem creierii spalati.....

@Ioana
Din perspectiva mea esti un "om pierdut". Nu ma contrzic cu tine ca tu o dai in MINUNI. Nu este vorba de zeitgeist ..am vut mulate alte chestii mult mai complete decat zeitgeist... nu ma mai lua cu prostii din astea.

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:30

maresal...am vazut filmuletul de pe youtube pe care l-ai dat...oamenii aia alearga cu flacara pentru a da foc sfant tuturor celorlati....e foarte multa lume acolo....e normal sa ia lumina unii de la altii....nu pot lua toti de la patriarh...important e k ala este foc sfant!!!...si nu arde!!!

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:32

De la: maressalul, la data 2009-02-05 15:38:32Lumina Sfanta de la Ierusalim-Mare minciuna

www.youtube.com/watch?v=Bfdb0d6o_hc&feature=related[/quote]

uita-te si la comenturi....

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:38

De la: maressalul, la data 2009-02-05 16:29:30De la Ioana :

@Ioana
Din perspectiva mea esti un "om pierdut". Nu ma contrzic cu tine ca tu o dai in MINUNI. Nu este vorba de zeitgeist ..am vut mulate alte chestii mult mai complete decat zeitgeist... nu ma mai lua cu prostii din astea.

deci...om care crede in dumnezeu=om pierdut?....de ce e mai bine sa nu crezi?...de ce nu ai vazut documentarul pe kr ti l-am dat?
eu am avut multe experiente in viata kr mi-au demonstrat k dumnezeu exista...mi s-au intamplat lucruri kr in mod firesc nu s-ar fii intamplat....slavit fie dumnezeu in veci!!!

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:47

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-05 16:38:21
De la: maressalul, la data 2009-02-05 16:29:30De la Ioana :

@Ioana

deci...om care crede in dumnezeu=om pierdut?....de ce e mai bine sa nu crezi?...de ce nu ai vazut documentarul pe kr ti l-am dat?

eu am avut multe experiente in viata kr mi-au demonstrat k dumnezeu exista...mi s-au intamplat lucruri kr in mod firesc nu s-ar fii intamplat....slavit fie dumnezeu in veci!!!

Ioana ... dar de ce umbla politistii in numar asa mare printre credinciosi? Oare este un semn ca NU SUNT CIVILIZATI?

Apropo de... "om care crede in dumnezeu" = om pierdut. Nu era vorba de dumnezeu ci de capacitatea ta mentala. Tu nu crezi doar in dumnezeu, tu mai crezi in Isus, in maica domnului, in biserica, in sfanta treime , in duhul sfant, in sfintii porinti, in preoti, in bliblie, in apocalipsa, in iad, in rai, in inviere.... BLA BLA BLA.

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:50

cei kr comit infractiuni nu sunt ortodocsi,ci atei de-ai tai!!!
dak ar fii ortodocsi s-ar teme de dumnezeu si de mania lui...

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:52

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-05 16:50:00cei kr comit infractiuni nu sunt ortodocsi,ci atei de-ai tai!!!

Joanna, pana acum nu cred ca ai dat vreun raspuns mai sus de nivelul unui copil de 6 ani.
Ori e minune, ori e duhul sfant ori asa tre' facut ca au zis sfintii parinti.
Si toate celelalte sunt aduse de dracu'.
Really, grow a brain!

Vanity, definitely my favorite sin.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:53

De la: maressalul, la data 2009-02-05 16:25:05@Ioana ... o sa ma documentez cu este cu fosforul si cu betele de chibtit.Aaaa... focul ala de il ia preotul ala este deja in altarul ala.

@Andu... imi poti arata si mie in filmulet un credioncios al carui foc se aprinde
independent de celelalte? NU CRED! Si tortele sunt o facatura.Cred ca ai vazut si acele aprinzatoare de aragaza gu gaz metan care au partea superioara ca un pix si se pot aprinde la o apasare de buton. La cat de groase sunt candelele alea este extrem de simplu sa fie "masluite".

Fosforul alb.

Fosforul alb se obtine prin calcinarea fosfatului de calciu (apatite sau fosforite) cu carbune. In procedeul industrial se adauga insa dioxid de siliciu (nisip) , al carui rol este de a pune in libertate din ionul de fosfat, pentaoxidul de fosfor mai reactiv.

Reactia necesita o temperatura ridicata (peste 2000ºC) si se efectueaza de aceea in cuptorul electric, cu electrozi de carbune. Vaporii de fosfor formati sunt condusi in apa (spre a evita aprinderea lor in contact cu aerul) si se condenseaza astfel, sub forma de fosfor alb, P4.

Fosforul alb se prezinta ca o masa cristalina, transparenta, de consistenta cerii. El poate fi taiat cu cutitul (sub apa, din cauza pericolului de aprindere). Expus la lumina, fosforul alb se acopera cu o pojghita de fosfor rosu, care il face sa apara galben; de aici numele de fosfor galben care i se da adesea.

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:54

De la: maressalul, la data 2009-02-05 16:25:05@Ioana ... o sa ma documentez cu este cu fosforul si cu betele de chibtit.Aaaa... focul ala de il ia preotul ala este deja in altarul ala.

O sa vad ce pot gasi pentru tine, dar stii prea bine ca orice as spune eu tu poti ataca in fel si chip.

Ce mai stiu ca este cea mai veche minune documentata la fel ca si Intoarcerea Iordanului de Boboteaza cand Patriarhul Ierusalimului arunca crucea in el.

Despre Sfanta Lumina iti mai pot spune ca nu vine in fiecare an in acelasi chip. In unii ani se poate vedea o incandescenta care coboara din turla Bisericii.

Cel mai bine ar fi sa mergi acolo sa vezi cu ochii tai. De notat faptul ca paznicii mormantului si cei care fac controlul mormantului si al patriarhului nu sunt crestini ci musulmani si evrei.

Din aceasta cauza si datorita acestei minuni singurul loc unde musulmanii se roaga impreuna cu crestinii este aceasta Biserica ridicata pe mormantul Domnului.

Poate stii si minunea care s-a intamplat intr-un an cand armenii au platit pe turci ca sa-i dea afara pe ortodocsi din Biserica. Atunci ortodocsii au facut slujba intr-o alta Biserica in apropiere dupa ce turcii le golisera toate candelele de ulei si ii tineau paziti.

Atunci Sfanta Lumina a crapat o coloana de marmura si a tasnit de acolo si a aprins lumanarea din mana patriarhului si toate candelele din Biserica (coloana de marmura este ca marturie in Biserica Sf Mormant si astazi si oricine o poate vedea).

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:56

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-05 16:50:00cei kr comit infractiuni nu sunt ortodocsi,ci atei de-ai tai!!!

Atunci ateii sunt la conducerea BOR !!!

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 17:00

Deci stai linistit ca pana la tine timp de 2000 de ani s-au chinuit multi sa demonstreze ca este un fals. Si ei erau si de alta credinta si toti s-au intors rusinati.

Uite aici detalii:

www.credo.ro/lumina-sfanta-pelerinul.php
www.credo.ro/lumina-sfanta.php

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 17:00

Ia uite, a mai publicat dracu' un articol despre bor.
newsgroups.derkeiler.com/pdf/Archive/Soc/soc.culture.romanian/20...

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 17:05

De la: maressalul, la data 2009-02-05 16:56:13

faci afirmatii gratuite....ce infractiuni a savarsit patriarhul sau vreunul din mitropoliti?
si pentru keny...exista minuni...si nu e nimik grav dak asculti ce spun sfintii parinti....un ortodox kr face ceea ce spune biserik va fii si un bun cetatean...
am mai spus-o...de obicei aia *certati cu legea* nu cred in dumnezeu....

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 17:10

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-05 17:05:21
De la: maressalul, la data 2009-02-05 16:56:13

faci afirmatii gratuite....ce infractiuni a savarsit patriarhul sau vreunul din mitropoliti?
si pentru keny...exista minuni...si nu e nimik grav dak asculti ce spun sfintii parinti....un ortodox kr face ceea ce spune biserik va fii si un bun cetatean...
am mai spus-o...de obicei aia *certati cu legea* nu cred in dumnezeu....

Arunca un ochi pe articolul din link.
Biserica e o institutie ca oricare alta. Iar ca orice institutie are ca scopuri de baza 2:
1. -self-preservation
2. - profit

Daca buserica = institutie iar presedentie = institutie, ar trebui sa faci tot ce spune Base? E si el detinatorul adevarului absolut?

Pagini: << 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Sa ne cunoastem credinta ortodoxa
Mergi la: