symy1
4661 mesaje
Oras: Zalau
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 12:11
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
|
symy1
4661 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 12:17
The
Sa sti un lucru....ADDEVARUL ESTE IN INIMA TA.....Cu o conditie....sa-l primesti in inima ta.!!! NU face ce fac eu....fa MULT mai bine..!!!Cere si ti se va da....bate si ti se va deschide.!!!
|
Fosta membra 9am.ro
637 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 12:31
Da Symy ! Insa sunt om .... si ca orice om gresesc si ma doare !
Ca orice om am indoieli si temeri .... caut raspunsuri si vreau sa scap de frica ..... am vazut multa, multa suferinta care ma urmareste si ma provoaca sa gandesc si sa pun intrebari. In primul rand pun intrebari fiintei mele , sufletului meu.
Ce am invatat pana acum ??? Ca sunt o fiinta imperfecta ... ca mai am multe de invatat ... ca am primit mult si nu am daruit suficient ... asta este !
Este tare usor pentru un om sa judece si sa condamne reactiile si actiunile semenilor insa in momentul in care fiinta sa este pusa la incercare va avea rabdarea lui Iov ? Sau va ceda la prima incercare ?
Caracterul fără înțelepciune poate mult, dar inteligența fără caracter nu valorează nimic - Cicero
|
symy1
4661 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 13:10
NU exista OM PERFECT....DOAR UNUL A FOST ....ISUS.
Noi suntem doar copii....imperfecte,dar va veni o zi cand vom fi ca EL.
Iar prin incercarile prin care trecem,de multe ori suferim,fizic sau sufleteste,e normal...DAR daca ai CREDINTA....sti ca Dumnezeu nu-ti da mai mult decat poti duce..!!!....Gandeste pozitiv,si maine e o zi...
Incearca sa te sprijini si pe oameni(multi te vor dezamagi)dar vei invata sa fi o luptatoare....
|
|
|
balabanandrei
335 mesaje
Oras: Bacau
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 13:31
De la: symy1, la data 2009-03-18 11:01:11Virgil
Pe acest Pamant NU EXISTA RELIGIE PERFECTA!!!!!!Nici chiar voi,aveti multe "fisuri"
Iata una din dovezi:Sta scris:"SA IUBESTI PE APROAPELE TAU CA PE TINE INSUSI"...spune Domnul ISUS.....Dar voi lasati sa MOARA UN OM (FRATE)PE MASA DE OPERATIE....NEACCEPTAND SAI FACA TRANSFUZIE DE SANGE..!!!!!!!
OARE ESTE MAI IMPORTANTA RELIGIA CA VIATA APROAPELUI TAU??????MA DEZGUSTI VIRGIL....NU AVETI SUFLET...!!!!!
Nu sunt de acord cu termenul perfect. Termenul corect e drept. Adica credinta dreapta exista, oamenii nu sunt drepti (perfecti). E o mare diferenta!
Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și celelalte se vor adăuga vouă!
|
mariatu
320 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 14:06
De la: The, la data 2009-03-18 12:31:28Da Symy ! Insa sunt om .... si ca orice om gresesc si ma doare !
Ca orice om am indoieli si temeri .... caut raspunsuri si vreau sa scap de frica ..... am vazut multa, multa suferinta care ma urmareste si ma provoaca sa gandesc si sa pun intrebari. In primul rand pun intrebari fiintei mele , sufletului meu.
Ce am invatat pana acum ??? Ca sunt o fiinta imperfecta ... ca mai am multe de invatat ... ca am primit mult si nu am daruit suficient ... asta este !
Este tare usor pentru un om sa judece si sa condamne reactiile si actiunile semenilor insa in momentul in care fiinta sa este pusa la incercare va avea rabdarea lui Iov ? Sau va ceda la prima incercare ?
Nu toti ne ridicam la inaltimea lui Iov, sunt caderi dar avem la Tatal un Mijlocitor.
Domnul este Pastorul meu.
|
Fosta membra 9am.ro
637 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 14:09
Caracterul fără înțelepciune poate mult, dar inteligența fără caracter nu valorează nimic - Cicero
|
|
|
mariatu
320 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 15:32
Stie cineva ID lui emrreno????
|
|
|
symy1
4661 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 15:33
Andrei
Cum poti spune ca e DREAPTA CREDINTA...??????Cum ai intrat in Biserica....tot asa ai si iesit....(majoritatea)NU AVETI NASTEREA DIN NOU..(citeste pilda cu preotul Nicodim)...Tot asa injura,beau,fumeaza,fura,se omoara,divorteaza,...ASTA NUMESTI TU ""Dreapta"Credinta??????
|
Fosta membra 9am.ro
195 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 15:35
|
mariatu
320 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 15:46
Florin, sincer, nu te mint, nu am nici o veste de la emrreno, aseara am vazut ca si-a sters contul, sper ca sa vada ca il cautam.
Si eu vreau sa mai vb cu el.
Cred ca s-a saturat de postiile debitate de unii pe aici.
|
mariatu
320 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 15:47
 deschide un topic pe tema asta, poate ne "vede" si ne va raspunde.
|
Fosta membra 9am.ro
195 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 16:34
Recunosteti personajele?... acum sa vedem cati trec pe la biserica.
 img.9am.ro/comunitate/photos/8/6/8/648681.jpg" border="13" >
|
mariatu
320 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 16:37
Esti bun!!!
Ce o sa se mai bucure unii!!
|
renesmee
59 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 16:39
De la: maressalul, la data 2009-03-18 16:34:10
Sunt arhanghelii MIHAIL SI GAVRIL.
P.S.:Nu merg des la biserica! Sa-mi fie rusineeee!
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 16:40
sfintii arhangheli mihail si gavril,corect?cel cu sabia este mihail,este?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
195 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 16:46
De la: mariatu, la data 2009-03-18 15:46:04Florin, sincer, nu te mint, nu am nici o veste de la emrreno, aseara am vazut ca si-a sters contul, sper ca sa vada ca il cautam.
Întru fericită adormire, veșnică odihnă dă, Doamne, sufletului adormitului robului Tău, și-i fă lui veșnică pomenire! Veșnică pomenire, veșnică pomenire, veșnicaaaaaaaaaaaaaaa pomeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiire!
|
mariatu
320 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 16:48
De la: maressalul, la data 2009-03-18 16:46:12De la: mariatu, la data 2009-03-18 15:46:04Florin, sincer, nu te mint, nu am nici o veste de la emrreno, aseara am vazut ca si-a sters contul, sper ca sa vada ca il cautam.
Întru fericită adormire, veșnică odihnă dă, Doamne, sufletului adormitului robului Tău, și-i fă lui veșnică pomenire! Veșnică pomenire, veșnică pomenire, veșnicaaaaaaaaaaaaaaa pomeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiire!
Hei, nu a murit, nu te stresa!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
195 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 16:58
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-18 16:40:20sfintii arhangheli mihail si gavril,corect?cel cu sabia este mihail,este?
Mai Florine ... da ce credincios esti DEODATA. Din partea ta ma asteptam al un raspuns, gen, "mihail si gavril" si nu sfintii arhangheli.. WOW... de unde atatea "tittluri"?
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 17:00
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
1639 mesaje
Oras: Mangalia
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 17:02
Nu trebuie sa fi extrem de credincios ca sa recunosti personajele dintr-o icoana  .
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 17:03
mai incearca sa pui poze de genu',facem intrecere cu credinciosii lu'peste prajit,marinat si oceanic,vrei?
|
Fosta membra 9am.ro
1639 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 17:06
De la: maressalul, la data 2009-03-18 16:34:10
Zi-ne si noua macar o legenda cu sfantul Mihail
 Pleaseee
|
Fosta membra 9am.ro
307 mesaje
Oras: Sibiu
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 17:27
Ajunge un negru in America intr-o regiune in care negrii nu erau bine priviti.In fine merge in tot felul de locuri sa se angajeze ca sa-si poata intretine familia dar este inlaturat si marginalizat oriunde ar ajunge.Se gandeste el mai bine si ajunge la concluzia ca ar trebui sa apeleze la partea divina.Bine
ajunge el la catedrala se roaga la o icoana mai mult timp si cand iese din incaperea sfanta
surpriza..tocmai Sf Arhanghel Mihail il asteapta.. cu un buchet de flori(am glumit in banc haha)
.il asteapta sa il ajute! Dupa ce isi revenise din uimire negrul impreuna cu Sf Mihail se indreptau catre o cladire inalta.Ajunsi ei pe acoperisul cladirii au urmatoare conversatie :
-Negrule m-am hotarat sa te ajut prin harul meu mnezeiesc dar trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii
-Care Mihaile?
-Pai trebuie sa te imbraci in costumul asta alb si cand iti spun eu te arunci de pe cladire, eu voi face niste rugaciuni speciale si cand ajungi jos te transformi in alb si vei fi angajat oriunde
-Nici nu mai stau pe ganduri Sfinte
-Bine..se arunca negrul cade jos..pleosc
Sf Mihail se uita jos il vede intr-o balta de sange pe negru si zice:
Ce boala am pe negrii astia !!! lol )))
« Previous Page Next Page »
|
symy1
4661 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 17:39
Maressai
Nu sunt de la noi din Biserica..!!!!  Nui cunosc..!!!Noi suntem pasnici,nu avem sabii...nici aripi....
|
msutaca
79 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 17:41
"simy 1" draga,
Exista si in ortodoxie credinciosi care inca nu au inteles ca sa-si traiasca credinta ! Dar pe cei care au ales ca sa si-o traiasca nu-i vezi ?! Ca acestia au ajuns Sfinti este greu de vazut ?! Ca Dumnezeu trimite Lumina Sfinta numai de Pastele Ortodox, asta iarasi nu vezi !!!? Pe Maica Domnului pe care Insusi Domnul Iisus Hristos a cinstit-o si a a les-o pe Ea ca sa-L aduca in aceasta lume (poate fi cinste mai mare pentru un muritor ?!) iar voi n-o cinstiti !!! Pe cea mai curata faptura umana care a existat si va exista vreodata pe Pamint, voi nu o cinstiti ????????!!!!! FEREASCA DUMNEZEU DE ASA ORBIRE SUFLETEASCA !!!!!
sa-mi fie cu iertare, dar in afara ortodoxiei, toate celelalte religii, culte, secte sau ce or mai fi, sunt cursa diavolului pentru cei slabi in credinta ! Cei ce cauta sincer Adevarul aceia vor simti ca adevarata credinta de la Domnul Iisus Hristos, credinta care a ramas neschimbata de-a lungul veacurilor, este ORTODOXIA !!!!!! Marturie stau si Sfintii, Sfinta Lumina de la Ierusalim, minunile care se intimpla pentru indreptare, s.a.m.d.
DOAMNE SCOATE DIN INTUNERIC TOATE SUFLETELE !!!! AMIN !!!!!
Mircea, un pacatos ortodox
|
symy1
4661 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 17:48
MUSTACA.....GOD BLESS YOU......AM CREZUT CA AI DAT COLTU....SAU TE-AU RAPIT EXTRATERESTRII......  SAU TE-AU ELIBERAT CONDITIONAT????
|
Fosta membra 9am.ro
195 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 17:49
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-18 17:03:17mai incearca sa pui poze de genu',facem intrecere cu credinciosii lu'peste prajit,marinat si oceanic,vrei?
Ok ... Diseara cand ajung acasa ... am unele chiar grele.
|
Fosta membra 9am.ro
1639 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 17:50
|
Fosta membra 9am.ro
195 mesaje
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 19:00
De la: CAMELYA_, la data 2009-03-18 17:06:41De la: maressalul, la data 2009-03-18 16:34:10
Zi-ne si noua macar o legenda cu sfantul Mihail
Pleaseee
Aici cred ca Adipopa ne poate ajuta sau Andu.
|
|
|