back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sa ne cunoastem credinta ortodoxa

Pagini: << 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 09:57

De la: virgil_gina2001, la data 2009-03-18 09:43:56

Cele doua fraze de mai sus se contrazic intre ele. Daca ai fi stiut vreodata ce inseamna Dumnezeul UNUL in esenta si trei in persoane nu ai fi confundat Sfanta Treime cu 3 dumnezei. Si ai fi avut si argumentele pentru tine mai intai inainte sa le spui cuiva...

Nici Badea Ion nu confunda una cu alta precum ai spus si tu: Badea Ion stie ca este UN Dumnezeu si noi stim asta , dar tu vrei sa ne convingi ca noi spunem altceva. Iti repet eu in speranta ca nu vei mai spune asemenea aberatii: NU SUNT TREI DUMNEZEI ci UNUL!!!!

Daca ai fi stiut Crezul ortodox pe care Badea Ion il stie ai fi stiut ca prima fraza este:
CRED INTR-UNUL DUMNEZEU....

...si ai fi stiut ca noi crestinii ortodocsi marturisim un singur Dumnezeu, in toata istoria noastra de la apostoli si pana in prezent.[/quote]

Ce-mi spui tu acum eu aș ilustra astfel.

Amândoi stăm și privim o ,,operă de artă" de cea mai proastă calitate. O vedem cât e de jalnică.

Dar apare un critic de artă de de cea mai joasă speță.
Nu-i așa că vrea să ne schimbe total optica?[/quote]

Fara suparare daca aceasta este o pilda eu nu am inteles nimic din ea. E posibil sa fiu eu mai limitat.

Eu iti spun asa: timp de 2000 de ani de la Hristos pana in prezent crestinii au crezut in Dumnezeu UNUL in fiinta, intreit in persoane. Eu iti spun ca invatatura adusa de apostoli este aceasta.

Daca vrei ceva jalnic uita-te ce se intampla in zilele noastre cum oamenii isi inventeaza dumnezei pentru ca nu-L pot intelege pe Dumnezeul adus de apostoli... pentru care invatatura noi avem incredintarea de la Hristos ca este o invatatura dreapta.

Hazardul este măsura ignoranței noastre. (Henry Poincare)
Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje

Cele doua fraze de mai sus se contrazic intre ele. Daca ai fi stiut vreodata ce inseamna Dumnezeul UNUL in esenta si trei in persoane nu ai fi confundat Sfanta Treime cu 3 dumnezei. Si ai fi avut si argumentele pentru tine mai intai inainte sa le spui cuiva...

Nici Badea Ion nu confunda una cu alta precum ai spus si tu: Badea Ion stie ca este UN Dumnezeu si noi stim asta , dar tu vrei sa ne convingi ca noi spunem altceva. Iti repet eu in speranta ca nu vei mai spune asemenea aberatii: NU SUNT TREI DUMNEZEI ci UNUL!!!!

Daca ai fi stiut Crezul ortodox pe care Badea Ion il stie ai fi stiut ca prima fraza este:

...si ai fi stiut ca noi crestinii ortodocsi marturisim un singur Dumnezeu, in toata istoria noastra de la apostoli si pana in prezent.[/quote]

Amândoi stăm și privim o ,,operă de artă" de cea mai proastă calitate. O vedem cât e de jalnică.

Fara suparare daca aceasta este o pilda eu nu am inteles nimic din ea. E posibil sa fiu eu mai limitat.

Eu iti spun asa: timp de 2000 de ani de la Hristos pana in prezent crestinii au crezut in Dumnezeu UNUL in fiinta, intreit in persoane. Eu iti spun ca invatatura adusa de apostoli este aceasta.

Daca vrei ceva jalnic uita-te ce se intampla in zilele noastre cum oamenii isi inventeaza dumnezei pentru ca nu-L pot intelege pe Dumnezeul adus de apostoli... pentru care invatatura noi avem incredintarea de la Hristos ca este o invatatura dreapta.

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

andulica,baiat bun si pus pe harta,eu nu am afirmat ca vreau denigrarea a nimic,nu mai interpreta dupa capsorul tau spusele altora,eu am afirmat ca religiile au fost candva un rau necesar iar acum sunt o piedica in calea progresului si a civilizatiei,corect?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2009, ora 09:58

andulica,baiat bun si pus pe harta,eu nu am afirmat ca vreau denigrarea a nimic,nu mai interpreta dupa capsorul tau spusele altora,eu am afirmat ca religiile au fost candva un rau necesar iar acum sunt o piedica in calea progresului si a civilizatiei,corect?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

205 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 10:00

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-18 09:48:23eu nu vreau nimic de la nimeni,imi ajunge ce am castigat prin munca mea,doresc ca lumea sa se trezeasca si sa-si dea seama ca sunt lucruri cu mult mai importante de infaptuit in viata decat rumegarea unor minciuni asa zis sfinte din care nimeni niciodata nu a castigat si nici nu va castiga ceva,decat sa-i invrajbeasca pe oamenii adevarati si cinstiti impotriva lor,religiile sunt o piedica in calea transformarii omului,ele reprezinta un balast care trebuie de urgenta pus acolo unde ii este locul,adica la gunoi,ai inteles?

De multe ori nu am fost de acord cu felul în care te exprimi, dar acum îți dau dreptate.
Biblia spune că religiile vor fi distruse de elementele politice. Prin lege.
Acum doar trăim perioada în care încă religia mai prosperă.
Dar viitorul ne va arăta o întoarcere la 180 de grade, elementele politice la nivel planetar se vor întoarce contra religiei pe care dumnezeu a găsito vinovată de varsare de sânge. Apocalipsa 17: 12, 16, 17.

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Martie 2009, ora 10:04

si vor fi salvati doar martorii lui Iehova

Caracterul fără înțelepciune poate mult, dar inteligența fără caracter nu valorează nimic - Cicero
Fosta membra 9am.ro

205 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 10:09

andu30 tu erai persoana care posta argumente biblice.
Ceva despre ,,substanță" și crez ai în Biblie?
Bineânțeles că nu.

Dogma treimei o găsim cel mai bine în ,,Dogmele Bisericii Ortodoxe" , manual de studiu la seminar, pagina 25.
Dar eu am renunțat la învățătura altor cărți afară de Biblie.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

De la: The, la data 2009-03-18 10:04:28

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Fosta membra 9am.ro

205 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 10:13

Tu de unde știi?
M-ai auzit pe mine spunând așa ceva?
Sau pe alt martor?
Noi suntem convinși că vor supraviețui multe peroane care provin din religiile distruse. Dacă vor respecta ce este scris la Apocalipsa 18. 4.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2009, ora 10:13

ticule,zi-mi ce fel de istorie citesti,te rog,de elisabeta rizea ai auzit?de ion preda ai auzit?de cei care au luptat in munti in zona raului doamnei,ce sti?nu mai face afirmatii tembele si neverificate,scoase din manualele comuniste de istorie,te rog!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2009, ora 10:15

hent,ca am luat-o,raspunsul era pt,ticu pe un alt topic,scuze!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2009, ora 10:15

hent,ca am luat-o,raspunsul era pt,ticu pe un alt topic,scuze!

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 10:18

De la: virgil_gina2001, la data 2009-03-18 10:09:00andu30 tu erai persoana care posta argumente biblice.
Ceva despre ,,substanță" și crez ai în Biblie?
Bineânțeles că nu.

Dogma treimei o găsim cel mai bine în ,,Dogmele Bisericii Ortodoxe" , manual de studiu la seminar, pagina 25.
Dar eu am renunțat la învățătura altor cărți afară de Biblie.

Biblia nu este o carte care a cazut din cer. Sfanta Scriptura este o carte scrisa de crestinii unei Biserici din care tu NU faci parte. Cum crezi tu ca poti lua o carte unei Biserici si o poti folosi dupa cum crezi tu.

Epistolele apostolilor sunt scrise unor Biserici (Corint, Efeseni, Tesaloniceni etc). Cum poti sa iei cartile unei Biserici dar sa nesocotesti Biserica in cadrul careia au fost scrise?

Oare te-ai interesat acele Biserici cum cred in Dumnezeu? Daca tu crezi ca "furand" o carte dintr-o Biserica si interpretand-o dupa bunul tau plac inseamna ceva te inseli. Si nici macar nu pomenesc de traducerea stramba.

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2009, ora 10:24

De la: virgil_gina2001, la data 2009-03-18 10:13:19

Tu de unde știi?
Sau pe alt martor?
Noi suntem convinși că vor supraviețui multe peroane care provin din religiile distruse. Dacă vor respecta ce este scris la Apocalipsa 18. 4.

In Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul 18.4. scrie asa :

"4. Și am auzit un alt glas din cer, zicând: Ieșiți din ea, poporul meu, ca să nu vă faceți părtași la păcatele ei și să nu fiți loviți de pedepsele sortite ei; "

Dar poate ca in biblia ta ... scrie altfel

In alta ordine de idei ..... uite ca mai stiu si eu cate ceva acolo .....
Am cunoscut si cunosc martori ..... am citit "Turnul de veghe" si in romana si in engleza si in italiana ..... asadar nu pot sa spun decat ca sunteti INTOLERANTI

Caracterul fără înțelepciune poate mult, dar inteligența fără caracter nu valorează nimic - Cicero
Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 10:30

Vrei argumente biblice. Sunt cu gramada:

Biserica asezata pe apostoli nu va cadea niciodata dupa cuvantul lui Hristos:

18. Și Eu îți zic ție, că tu ești Petru și pe această piatră voi zidi Biserica Mea și porțile iadului nu o vor birui.

Bineinteles ca tu contesti acea Biserica si spui ca a cazut si il faci pe Hristos mincinos.

sau

19. Drept aceea, mergând, învățați toate neamurile, botezându-le în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh,
20. Învățându-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă, și iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârșitul veacului. Amin.

Iata, Hristos este tot timpul in Biserica Lui pana la sfarsitul veacurilor, dar tu iar il faci mincinos, pentru ca spui ca Hristos ar fi abandonat Biserica pusa pe apostoli...

Daca tu te lepezi de apostoli si de invatatura lor:

16. Cel ce vă ascultă pe voi pe Mine Mă ascultă, și cel ce se leapădă de voi se leapădă de Mine; iar cine se leapădă de Mine se leapădă de Cel ce M-a trimis pe Mine.

Iata ce putere le da apostolilor, incat oricine se leapada de ei se leapada de Hristos. Dar bineinteles tu contesti si lucrul acesta, cu toate ca stim amandoi ca nu ai invatatura apostolilor.

Fosta membra 9am.ro

205 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 10:30

De la: The, la data 2009-03-18 10:24:00
De la: virgil_gina2001, la data 2009-03-18 10:13:19

Tu de unde știi?
Sau pe alt martor?

In Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul 18.4. scrie asa :

"4. Și am auzit un alt glas din cer, zicând: Ieșiți din ea, poporul meu, ca să nu vă faceți părtași la păcatele ei și să nu fiți loviți de pedepsele sortite ei; "

Exact la fel scrie și în Biblia mea.
De unde să iasă și cine? Poporul lui Dumnezeu din mijlocul organizației care l-a trădat pe Dumnezeu prin imoralitate cu împărații pământului, religia falsă, prostituata

Dar poate ca in biblia ta ... scrie altfel

In alta ordine de idei ..... uite ca mai stiu si eu cate ceva acolo .....
Am cunoscut si cunosc martori ..... am citit "Turnul de veghe" si in romana si in engleza si in italiana ..... asadar nu pot sa spun decat ca sunteti INTOLERANTI

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 10:37

IOAN 10:30. Iar Eu și Tatăl Meu una suntem.

Adica suntem UNA in substanta si totusi persoane diferite...

Asa trebuie inteles Dumnezeu... nu mai multi dumnezei ci Unul

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2009, ora 10:41

Virgile voi acuzati pe oricine nu este martor ca are o religie falsa

Dar voi sunteti cei ce interpreteaza si rasucesc Biblia dupa bunul plac

Repet : SUNTETI INTOLERANTI !!!

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2009, ora 10:44

Si dupa cum bine a argumentat Andu :

"18. Și Eu îți zic ție, că tu ești Petru și pe această piatră voi zidi Biserica Mea și porțile iadului nu o vor birui."

tu cu a cui putere negi acest lucru Virgile ???

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 18 Martie 2009, ora 11:01

Virgil
Pe acest Pamant NU EXISTA RELIGIE PERFECTA!!!!!!Nici chiar voi,aveti multe "fisuri"
Iata una din dovezi:Sta scris:"SA IUBESTI PE APROAPELE TAU CA PE TINE INSUSI"...spune Domnul ISUS.....Dar voi lasati sa MOARA UN OM (FRATE)PE MASA DE OPERATIE....NEACCEPTAND SAI FACA TRANSFUZIE DE SANGE..!!!!!!!
OARE ESTE MAI IMPORTANTA RELIGIA CA VIATA APROAPELUI TAU??????MA DEZGUSTI VIRGIL....NU AVETI SUFLET...!!!!!

symy-apocalipsa.blogspot.ro
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 11:18

OrtoDox - ADEVARATA DOCTRINA.

Ce lagatura are cu a fi CRESTIN?

Oare exista ceva legat de CNOSEOLOGIE care este perfect? Ori numai perfectibil.

Religia fiind o transcriptie UMANA - facuta de vietuitoare ale regnului animal din grupa PRIMATELOR si denumita de insasi indivizii com ponenti ca fiind HOMO SAPIENS, cum poate cineva sa creada ca RELIGIA este ceva imuabil, imaculat.

Indivizi din acesta specie pot avea trairi IMACULATE, pot avea CREZURI INALTATOARE, dar ramin indivizi chiar si atunci cind acele sentimente ori trairi pot deveni cvsi-colective momentane ori pseudo-colectivizator-permanete.

Fiti siguri va mai veni inca un salt al RELIGIEI. Va aparea o noua RELIGIE, chiar daca nu o vom recunoaste ca atare la momentul aparitiei.

9am014055

2 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 11:26

Isus , apostolii, ucenici lor ...ce religii au avut ?...și ce i-a determinat să-si schimbe religia ...e un aspect l-a care am putea medita ...fiecare ar trebui să ne întrebăm : îi place lui Dumnezeu modul nostru de închinare ...?

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2009, ora 11:30

De la: symy1, la data 2009-03-18 11:01:11Virgil

Pe acest Pamant NU EXISTA RELIGIE PERFECTA!!!!!!Nici chiar voi,aveti multe "fisuri"

Iata una din dovezi:Sta scris:"SA IUBESTI PE APROAPELE TAU CA PE TINE INSUSI"...spune Domnul ISUS.....Dar voi lasati sa MOARA UN OM (FRATE)PE MASA DE OPERATIE....NEACCEPTAND SAI FACA TRANSFUZIE DE SANGE..!!!!!!!

OARE ESTE MAI IMPORTANTA RELIGIA CA VIATA APROAPELUI TAU??????MA DEZGUSTI VIRGIL....NU AVETI SUFLET...!!!!!

Nu scrie nicăieri în Biblie să nu7 faci transfuzie de sânge! La vremea respectivă, nici nu se visa, că medicina va ajunge atât de departe.
La fel cum nu scrie nicăieri în Biblie, că să nu-ți aperi țara de dușmani!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 18 Martie 2009, ora 11:33

014055

In Imparatia lui Dumnezeu....NU SUNT:catolici;ortodoxi;baptisti;penticostali....ect

Sunt doar.....ADEVARATII CRESTINI...... Sa ne straduim sa ne regasim printre ei

symy-apocalipsa.blogspot.ro
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 11:36

Salut,

Vreau sa-mi transmiti parerea ta fate de cele srise mai jos.

APOCALIPSA

1. Fiara pe care ai văzut-o era și nu este și va să se ridice din adânc și să meargă spre pieire. Și se vor mira cei ce locuiesc pe pământ ale căror nume nu sunt scrise de la întemeierea lumii în cartea vieții, văzând pe fiară că era și nu este, dar se va arăta – GRUPUL G7.

ARGUMENTE :

Aici trebuie minte care are înțelepciune. Cele șapte capete sunt șapte munți - GRUPUL CELOR 7 TARI INDUSTRIALIZATE - deasupra cărora șade femeia – UNIUNEA EUROPEANA.

2. Dar sunt și șapte împărați: cinci au căzut, unul mai este, celălalt încă nu a venit, iar când va veni are de stat puțină vreme.

CEI 7 IMPARATI SUNT CEI SAPTE PRIM MINISTRII AI CELOR 7 TARI INDUSTRIALIZATE : Germania, Canada, SUA, Franta, Marea Britanie, Italia si Japonia).

3. Cinci tari au cazut din cauza crizei financiare din America si Europa: Germania, SUA, Franta, Marea Britanie si Italia.” Unul mai este”: Canada nu a fost afectata de criza financiara.”Celalalt inca nu a venit, iar când va veni are de stat puțină vreme ».Este vorba de Japonia care inca nu a ajutat financiar America si Europa, dar care va ajuta, insa va fi exclusa din planul globalizarii, va fi inlaturata, va sta putina vreme.

Ministrii economiei si finantelor ai tarilor G7 au declarat ca "s-au angajat sa ia masuri decisive si sa se foloseasca de toate mijloacele disponibile" pentru a face fata crizei financiare si au anuntat un plan in cinci puncte pentru pentru a scoate economia mondiala din criza, anunta BBC. Ministrii economiei si finantelor si guvernatorii bancilor centrale din tarile G7 s-au reunit vineri, la Washington, in plina accelerare a crizei care face ravagii pe pietele financiare din intreaga lume.

Dupa inchiderea burselor, Grupul celor 7 a declarat ca este nevoie de adoptarea unor "masuri urgente" pentru a stabiliza sistemul financiar din intreaga lume. Reprezentantii G7 au precizat ca analizeaza diverse mijloace pentru a preveni falimentul celor mai importante institutii financiare si au asigurat ca bancile pot atrage capital si din surse publice, si din surse private.

La intalnirea din capitala americana au participat ministrii economiei si finantelor si guvernatorii bancilor centrale din tarile G7 (Germania, Canada, SUA, Franta, Marea Britanie, Italia si Japonia).

Japonia va propune G7 crearea unui fond de urgenta de circa 200 miliarde de dolari (146 miliarde de euro) pentru a imprumuta tarile mici afectate de criza financiara mondiala, scrie vineri presa japoneza citata de AFP.
SURSA: EXTRAS DIN HOTNEWS.RO

4. Și fiara care era și nu mai este - este al optulea împărat și este dintre cei șapte și merge spre pieire.

AL OPTULEA IMPARAT ESTE RUSIA CARE S-A ALATURAT GRUPULUI G7.

“Intrunirea ministrilor de finante si a guvernatorilor bancilor centrale din grupul G7 plus Rusia a dus la crearea unui plan de actiune pentru stabilizarea pietelor financiare. Stategia prezentata publicului, structurata in cinci puncte majore, nu a oferit insa si detalii asupra modului de implementare ».
SURSA : EXTRAS ARTICOL – ALEXANDRA POPA – WWW.CONSO.RO

5. Și cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împărați, care încă n-au luat împărăția, dar care vor lua stăpânire de împărați, un ceas, împreună cu fiara.

Dupa umila mea parere, cei zece imparati sunt urmatoarele state : Germania, Canada, SUA, Franta, Marea Britanie, Italia, Japonia, Rusia, China si Vatican.

6. Aceștia au un singur cuget și puterea și stăpânirea lor o dau fiarei - grupului G7si Uniunii Europene.

7. Ei vor porni război împotriva Mielului, dar Mielul îi va birui, pentru că este Domnul domnilor și Împăratul împăraților și vor birui și cei împreună cu El - chemați și aleși și credincioși.

Urmarile crizei financiare vor fi devastatoare.Oamenii vor declansa revolte ne mai intalnite impotriva guvernelor tarilor mentionate, datorita crizei financiare profunde din intreaga lume.Acesti oameni sunt cei care au participat la sustinerea guvernelor si care au profitat de toate bogatiile fiarei, cei care au acceptat semnul fiarei( microcipul de identificare ).Prabusirea sistemului financiar mondial va conduce la disparitia banilor si iminenta implantare a oamenilor cu microcipul de identificare(sclavie).Cei care nu vor accepta semnul sunt alesii mielului – Isus Cristos – si armatele tarilor implicate in acest dezastru planetar, in cele din urma vor porni razboi impotriva acestora, deci, implicit impotriva lui Isus Cristos – fiul lui Dumnezeu.Se va declansa, in cele din urma, cel de-al 3-lea razboi mondial care va fi si ultimul.Isus Cristos impreuna cu cei alesi vor invinge coalitia fiarei, indiferent de forta acesteia care este insignifianta fata de forta lui Dumnezeu.

8. Și mi-a zis: Apele pe care le-ai văzut și deasupra cărora șade desfrânata, sunt popoare și gloate și neamuri și limbi.

Acest paragraf din Apocalipsa descrie ceea ce am mentionat mai sus: Multimea de oameni din intreaga Europa va declansa revolta( mentionez ca in Europa se vor declansa mari revolte populare).

9. Și cele zece coarne pe care le-ai văzut și fiara vor urî pe desfrânată și o vor face pustie și goală și carnea ei o vor mânca și pe ea o vor arde în foc.

Cele zece state - Germania, Canada, SUA, Franta, Marea Britanie, Italia, Japonia, Rusia, China si Vatican – nu vor mai ajuta financiar Europa, datorita revoltelor populare foarte puternice si in cele din urma, continentul european va fi distrus.Orasele mari din Europa vor arde si vor fi pustiite de furia multimii.

10. Căci Dumnezeu a pus în inimile lor să facă voia Lui și să se întâlnească într-un gând și să dea fiarei împărăția lor, până se vor împlini cuvintele lui Dumnezeu.

Cei care conduc aceasta lume nu realizeaza nici acum in al 12 – lea ceas ca indeplinesc voia lui Dumnezeu si se indreapta spre pierzanie.

11. Iar femeia pe care ai văzut-o este cetatea cea mare care are stăpânire peste împărații pământului.

Femeia, asa cum am aratat mai sus reprezinta UNIUNEA EUROPEANA care stapaneste toti sefii de state si de guverne din intreaga lume.

12. Și a strigat cu glas puternic și a zis: A căzut! A căzut Babilonul cel mare și a ajuns locaș demonilor, închisoare tuturor duhurilor necurate, și închisoare tuturor păsărilor spurcate și urâte.

13. Pentru că din vinul aprinderii desfrânării ei au băut toate neamurile și împărații pământului s-au desfrânat cu ea și neguțătorii lumii din mulțimea desfătărilor ei s-au îmbogățit.

INTR-ADEVAR, IN URMA REVOLTELOR POPULARE, UNIUNEA EUROPEANA SE VA PRABUSI DATORITA FAPTULUI CA TOTI BOGATII – BANCHERI, SEFI DE STATE, SEFI DE CORPORATII MULTINATIONALE, FRANCMASONI, SIONISTI – TOTI S-AU IMBOGATIT PE SEAMA POPOARELOR PE CARE LE-AU ASUPRIT SI LE-AU TINUT IN STADIUL DE SCLAVAGISM, DIN CELE MAI VECHI TIMPURI SI PANA IN PREZENT.

14. Și am auzit un alt glas din cer, zicând: Ieșiți din ea, poporul meu, ca să nu vă faceți părtași la păcatele ei și să nu fiți loviți de pedepsele sortite ei;

15. Fiindcă păcatele ei au ajuns până la cer și Dumnezeu Și-a adus aminte de nedreptățile ei.

DUMNEZEU II AVERTIZEAZA PE CEI CREDINCIOSI INTRU ISUS CRISTOS, FIUL LUI DUMNEZEU, PE CEI CARE NU VOR ACCEPTA SEMNUL FIAREI(MICROCIPUL), SA NU SE FACA PARTASI LA PACATELE SAVARSITE DE CEI CARE AU ACCEPTAT SEMNUL SI CARE AU PROFITAT IMPREUNA CU CEI BOGATI LA DESFRAU SI LACOMIE. SA NU SE ALATURE LA REVOLTELE CARE VOR AVEA LOC( CACI REVOLTELE VOR FI DECLANSATE DE CATRE CEI CARE AU ACCEPTAT ACEASTA SITUATIE, CARE AU AVUT DE PROFITAT DE PE URMA CELOR BOGATI PRIN FUNCTII, PRIVILEGII SI BOGATII SI PE CARE, IN CELE DIN URMA, LE-AU PIERDUT DATORITA CRIZEI FINANCIARE).DE NOI CEI SARACI CARE NU AM FOST PARTASI LA INFAPTUIREA ACESTUI DEZASTRU, DUMNEZEUL ARE GRIJA PRIN SIMPLUL FAPT CA, NU AM DEVENIT SCLAVII FIAREI SI NU AM ACCEPTAT SEMNUL EI(MICROCIPUL).DE ACEEA, VA SFATUIESC SA NU VA IMPLICATI IN REVOLTELE CARE VOR AVEA LOC CURAND IN INTREAGA EUROPA.

16. Dați-i înapoi, precum v-a dat și ea și, după faptele ei, cu măsură îndoită, îndoit măsurați-i; în paharul în care v-a turnat, turnați-i de două ori.

DUMNEZEUL NE SFATUIESTE SA-I DAM EUROPEI CEEA CE NE-A DAT SI EA : SARACIE, HAOS, CRIME, DESFRANARE SI MULTE ALTE PACATE.SA-I DAM CHIAR INDOIT.ACEASTA INSEAMNA SA-I LASAM PE CEI BOGATI SA DEVINA SI EI DE DOUA ORI MAI SARACI DECAT NOI.SA-I LASAM PE TOTI ACEIA CARE AU SAVARSIT ACESTE FAPTE SA DEVINA DE DOUA ORI MAI DESFRANATI, CRIMINALI, IDOLATRII.SA NU PARTCIPAM ALATURI DE ACESTIA LA REVOLTELE CARE VOR AVEA LOC CHIAR DACA VOM AVEA MULT DE SUFERIT.SA NE INTARIM IN CREDINTA.DUMNEZEU VA AVEA GRIJA DE NOI SI NE VA OCROTI.VOM AVEA VIATA VESNICA ALATURI DE DUMNEZEU SI FIUL SAU ISUS CRISTOS.

17. Pe cât s-a mărit pe sine și a fost în desfătări, tot pe atâta dați-i chin și plângere. Fiindcă în inima ei zice: Șed ca împărăteasă și văduvă nu sunt și jale nu voi vedea nicidecum!

EUROPA, IMPREUNA CU SEFII DE STATE, CU CEI BOGATI SI TOTI CEI CARE I-AU ACEPTAT PE ACESTIA, AU FOST AROGANTI, S-AU CREZUT DUMNEZEI INVINCIBILI, S-AU DEDAT LA DESFATARI SI LACOMIE DE BOGATII, NE-AU PRIGONIT PE NOI CEI SARACI SI CREDINCIOSI IN ISUS CRISTOS.DUMNEZEU NE SFATUIESTE SA-I LASAM SA SE DISTRUGA, SA SE CHINUIE LA FEL CUM NE-AU CHINUIT SI EI.SA-I LASAM SA-SI PLANGA PROPRIILE LOR FAPTE.BOGATII LUMII SI AI EUROPEI NU AU VAZUT SAU NU AU VRUT SA VADA BATJOCURA LA CARE NE-AU SUPUS.

18. Pentru aceea într-o singură zi vor veni pedepsele peste ea: moarte și tânguire și foamete și focul va arde-o de tot, căci puternic este Domnul Dumnezeu, Cel ce o judecă.

PRIN VOIA LUI DUMNEZEU, TOTUL SE VA IMPLINI FOARTE RAPID.REVOLTELE POPULARE VOR FI INECATE IN SANGE DE CATRE ARMATELE FIAREI PENTRU APARAREA PRIVILEGIILOR CELOR BOGATI.EUROPA VA ARDE LA PROPRIU DE FURIA OARBA A CELOR NECREDINCIOSI IN ISUS.

19. Iar împărații pământului, care s-au desfrânat cu ea și s-au dezmierdat cu ea, se vor jeli și se vor bate în piept pentru ea, când vor vedea fumul focului în care arde,

Stând departe de frica chipurilor ei, și zicând: Vai! Vai! Cetatea cea mare, Babilonul, cetatea cea tare, că într-un ceas a venit judecata ta!

BOGATII STATELOR LUMII CARE S-AU IMBOGATIT DE PE URMA RESURSELOR EUROPEI VOR REGRETA ENORM DISTRUGERILE PE CARE EI INSISI LE-AU DECLANSAT.

20. Și neguțătorii lumii plâng și se tânguiesc asupra ei, căci nimeni nu mai cumpără marfa lor,

Marfă de aur și de argint, pietre prețioase și mărgăritare, vison și porfiră, mătase și stofă stacojie, tot felul de lemn bine mirositor și tot felul de lucruri de fildeș, de lemn de mare preț și marfă de aramă și de fier și de marmură,

Și scorțișoară și balsam și mirodenii și mir și tămâie și vin și untdelemn și făină de grâu curat și grâu și vite și oi și cai și căruțe și trupuri și suflete de oameni.

Și roadele cele dorite de sufletul tău s-au dus de la tine și toate cele grase și strălucite au pierit de la tine și niciodată nu le vor mai găsi.

Iar neguțătorii de aceste lucruri, care s-au îmbogățit de pe urma ei, vor sta departe, de frica chinurilor ei, plângând și tânguindu-se,

Și zicând: Vai! Vai! Cetatea cea mare, cea înveșmântată în vison și în porfiră și în stofă stacojie și împodobită cu aur și cu pietre scumpe și cu mărgăritare! Că într-un ceas s-a pustiit atâta bogăție!

Și toți cârmacii și toți cei ce plutesc pe mare și corăbierii și toți câți lucrează pe mare stăteau departe,

Și strigau, uitându-se la fumul focului în care ardea, zicând: Care cetate era asemenea cu cetatea cea mare!

Și își puneau țărână pe capetele lor și strigau plângând și tânguindu-se și zicând: Vai! Vai! Cetatea cea mare, în care s-au îmbogățit din comorile ei toți cei ce țin corăbii pe mare, că într-un ceas s-a pustiit!

IN URMA ACESTOR REVOLTE POPULARE SI A RAZBOIULUI CARE SE VA DECLANSA, EUROPA VA FI PARJOLITA.TOTI CEI CARE S-AU IMBOGATIT DE PE URMA RESURSELOR EUROPEI, A BOGATIILOR EI, TOTI BANCHERII, COMERCIANTII, INDUSTRIASII CARE AU FACUT AVERI INCOMENSURABILE, FARA SA REDISTRIBUIE ACEASTA BOGATIE IN MOD ECHITABIL TUTUROR OAMENILOR PE CARE I-AU TRANSFORMAT IN SCLAVI, SE VOR TANGUI DIN CAUZA PIERDERII ACESTOR BOGATII SI SE VOR TINE DEPARTE DE ACESTE EVENIMENTE.VOR ASISTA CU UIMIRE LA DISTRUGEREA SI PUSTIIREA EUROPEI.

21. Veselește-te de ea, cerule și voi sfinților, și voi apostolilor, și voi proorocilor, pentru că Dumnezeu a pronunțat judecata voastră asupra ei.

TOTI OAMENII CREDINCIOSI IN ISUS CRISTOS, TOTI APOSTOLII, SFINTII SI PROROCII LUI DUMNEZEU VOR FI RAZBUNATI PRIN ACEASTA DREAPTA JUDECATA.

22. Și glasul celor ce cântă din chitară și din gură și din flaut și din trâmbiță nu se va mai auzi de acum în tine și nici un meșteșugar de orice fel de meșteșug nu se va mai afla în tine și huruit de mori nu se va mai auzi în tine niciodată!

Și niciodată lumina de lampă nu se va mai ivi în tine; și glasul de mire și mireasă nu se vor mai auzi în tine niciodată, pentru că neguțătorii tăi erau stăpânitorii lumii și pentru că toate neamurile s-au rătăcit cu fermecătoria ta.

Și s-a găsit în ea sânge de prooroci și de sfinți și sângele tuturor celor înjunghiați pe pământ.

IN EUROPA, DATORITA REVOLTELOR POPULARE SI A RAZBOIULUI DEVASTATOR, TOTUL VA FI DISTRUS SI PARJOLIT.NIMENI NU VA MAI PRODUCE SI VA VINDE, BOGATII LUMII VOR DISPAREA, NU VOR MAI EXISTA ASUPRITI SI ASUPRITORI.

SA NE BUCURAM NOI CEI CREDINCIOSI IN ISUS CRISTOS, CACI DREAPTA VA FI JUDECATA LUI DUMNEZEU PENTRU CEI CARE AU LUAT IN DERADERE NUMELE DOMNULUI.

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2009, ora 11:53

@virgil_gina2001

Cu toate ca nu-mi sta in caracter sa citesc tarlale intregi de copy/paste... am facut-o. Motivul pt care am "raspuns" este ca am observat prea multe BAZACONII/metru patrat.

Ești tulburat de crimele comise în numele religiei? Consideri că războiul, terorismul și corupția practicate de cei ce pretind că îi slujesc lui Dumnezeu sfidează dreptatea? De ce este religia cauza atâtor probleme?
Vina pentru toate acestea nu este a religiei în general, ci numai a religiei false.

Vina religiei false nu? Adica toti oamenii sunt destepti ... doar ca religia falsa ii face rai/prosti. Din sutele de mii de credinte (se estimeaza ca numarul aproximativ al religiilor este 930.284)... care este cea falsa? HABAR N-AI! Si a ta este cea "dreapta"? Bai ne lasi? Donsoara' stai foarte PROST cu logica. Si hai ca te luminez eu... poate inveti si aritmetica de baza. Deci ..sunt 930.248 de religii DIFERITE. Ca daca ar fii 2 la fel atunci ar fi 930.247 ( 930.248-1 ). Finnd diferite si existand un singur adevar ...rezulta ca UNA SINGURA este buna... celelate fiind logic false. Tu zici ca "Vina pentru toate acestea nu este a religiei în general..." si eu zic BA DA... cand te gandesti la 930.247 raportat la 930.248 .... te gandesti la MAJORITATE... la acel general pe care n-il expui tu. Corest era ... "Vina pentru toate acestea ESTE a religiei în general, nu a religiei adevarate". Mai profund... undeva mai jos textului tau scrie "... ci toate religiile care 'produc rod putred'" Ahaaa ...acum sunt mai multe? Ce TERMINATA esti.

Religia falsă . . .
▪ SE IMPLICĂ ÎN RĂZBOAIE ȘI ÎN POLITICĂ:

Pardon ..religiile. Gandindu-ne ca religia a fost creata de politica... nu ma surprinde implicarea in razboaie ...si chiar politica. zici de conducatori insetati de putere care profita de pe urma religiei? Stii de ce nu face religia nimic ..si nici nu o sa faca... pr ca le taie "ploitica" subventiile. Totul se reduce la profit... si nu se paote obtine profit daca religia se pune de-a curmezisul politicii. Asta e la mintea cocosului.

▪ PREDĂ DOCTRINE FALSE:

Sincer nu cred ca exista om care sa faca diferenta intre doctrine false si adevarate. Si poate ar fi ...daca nu ar exista "milioane" de biblii si sute de mii de religii... si nu in ultimul rand, "milioane" de falsificari. Este prea relativa treaba. unii cotizeaza pt "rugăciuni în folosul sufletelor care au părăsit corpul" si tu cotizezi pt altceva. Tot "tzeapa" se numeste. Daca altii o ia altfel decat tine ...crede-ma nu esti mai presus ca ei.

▪ TOLEREAZĂ IMORALITATEA SEXUALĂ:

Ha ha ha ...daca amesteci religia cu sex-ul => bomba cu hidrogen. De cand ma stiu nu am vazut, in vreun context, cuvinte ca sex, biserica, religie de aceasi parte a baricadei.

Imaginează-ți următoarea scenă:... bla bla ...

Hmmm... am ajuns la partea ca mai sensibila... IMAGINATIA. Marea GRESEALA a "neamului" vosru este ca vorbiti de parca ati stii TOT... inclusiv viitorul. Pt voi biblia nu se interpreteaza ... pr voi este deja stiuta. Voi stiti ca va veni Iisus... va va judeca , veti sta 1000 de ani in palatul domnului, dupa care o sa piara dracii si pacatosii si voi veti fi ferici in continuare. Apropo ... cam "rotunda" cifra aia 1000. Oameni ca voi vorbesc de parca se duc in weekend cu Iisus la gratar ...si va poveste de apocalipsa dumnezeiasca. Asta consider eu "NEISMTIRE RELIGIOASA". Iar reteta pt asa ceva este PROSTIE + MANDRIE;

Concluzia ...

Esti ... ZOB, PRAF, TANDARI. Eu sunt considerat "ateu". Si crede-ma pot fi obiectiv. Am vazut si parerea "religiei" tale si parelile unor ortodoxi ...aici pe forum. Nu se compara religia ta cu ortodoxia. Ortodoxia este MUULT superioara, etic, valoric, moral si chiar rational.

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2009, ora 12:06

Asa este Symy ! De aceasta data te aprob 100%

M-a ranit faptul ca o familie de martori a lasat fiul sa moara deoarece au refuzat transfuzia pentru fiul lor , dupa un accident de moto ... baiatul se intorcea de la liceu, nu a vazut ca semaforul era deja galben, a avut impresia ca are timp sa treaca intersectia si a fost lovit de un SUV .... cu toate ca acesta nu avea viteza mare baiatul a suferit mai multe fracturi si avea o hemoragie interna ..... putea fi salvat ..... si toti in sectie se rugau de rude sa permita transfuzia insa mama si tatal baiatului continuau sa se tina de mana , sa planga si sa spuna ca sangele este sfant si daca Dumnezeu vrea fiul lor va trai fara transfuzie , iar daca Dumnezeu decide ca fiul trebuie sa treaca "dincolo" ei nu se pot opune vointei lui Dumnezeu ...... si baiatul a murit dupa 2 - 3 ore ....... a murit cu zile ....... putea fi salvat
ASTA NU AM INTELES !!!!!! Eu stiu ca Dumnezeu nu vrea moartea nimanui !!!

Cunosc si martori si baptisti si evanghelisti si catolici si ortodocsi din Siria .... la mine la serviciu suntem adunati parca din toate colturile pamantului !
Am incercat sa inteleg si am citit materiale daruite de colegii mei si am pus mai presus de tot respectul .
Ceea ce ma doare este ca aici la institutul la care lucrez discut cu prietenie cu evanghelisti ce nu vorbesc limba mea si nu apartin poporului meu ... insa as dori sa gasesc prietenie la AI MEI la ROMANI indiferent de Biserica din care fac parte

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2009, ora 12:08

De la: dora_visinescu, la data 2009-03-18 11:30:20

Nu scrie nicăieri în Biblie să nu7 faci transfuzie de sânge! La vremea respectivă, nici nu se visa, că medicina va ajunge atât de departe. La fel cum nu scrie nicăieri în Biblie, că să nu-ți aperi țara de dușmani!

Dora

Pagini: << 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Sa ne cunoastem credinta ortodoxa
Mergi la: