Tycu
3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 07:57
Ticu
|
|
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 08:05
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-08 07:53:22ticule,iar esti bou,ti-am spus sa stai deoparte,panarama care esti!
Florine, iar ai umblat de dimineata pe la damigene ? sau te-a lovit "din greseala" in cap un baston de miner in Piata Universitatii ??Revino la realitate, !
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 08:10
 Se apropie alegerile ! C.V.Tudor ca presedinte , ne poate scapa de mafia, coruptia si hotia din tara ! Votati C.V.TUDOR !  :
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
156 mesaje
Oras: Onesti
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 08:45
De la: ticu, la data 2009-04-08 08:10:09 Se apropie alegerile ! C.V.Tudor ca presedinte , ne poate scapa de mafia, coruptia si hotia din tara ! Votati C.V.TUDOR ! :
Aiurea.Nu avem un Vladimir in Basarabia?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 09:03
De la: ticu, la data 2009-04-08 07:51:23 Ai facut parte din cei care urlau ca "apucatii" in Piata Universitatii ?
Ne-am saturat de minciunile , insinuarile lor !!
BUNA DIMINETA domnu' Ticu .Eu chiar am facut parte din cei care urlau in Piata Universitatii si iti dau dreptate intr-o privinta .Chiar urlam ca "apucatul",ma saturasem de minciunile si insinuarile LOR .Si acum m-am saturat de minciunile lui Base si a gastii lui de la putere ,am observat insa ca poti urla adevarurile cat vrei in gura mare si este degeaba ,unii oameni NU SE POT TREZI din punct de vedere politic si al intelegerii lucrurilor ,pentru ei nu exista dimineata !.  ...
|
Fosta membra 9am.ro
182 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 10:39
Vadim +PRM ...ce ar putea sa faca pt. ca romanii sa ajunga la un nivel european de trai?
oare chiar credeti ca romani sunt tampiti?!
|
gabiborcan_2
1 mesaj
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 12:55
Mare dreptate avea jidanul Brucan (Bruckner): Asa un popor prost, n-a fost, nu este da' nici nu-i nevoie
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
156 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 15:20
De la: ticu, la data 2009-04-07 11:37:46De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-06 21:09:47pai bine ticule,parca erai impotriva monarhiilor de orice fel,acum votezi cu poponarul de duda?
Domnule Florin,nicio data minerii nu au terorizat populatia, nu au fost bande de mineri. de unde ai scos prostia asta ? Totul a fost pus la cale de taranisti . Minerii, au facut ce trebuia sa faca normal guvernul , adica au curatat Piata Universitatii de golanimea , boschetarimea si de oamenii manipulati ai lui Coposu si Cimpeanu , adica de mizeria de acolo .
In legatura cu postarea de mai sus, adica cu votarea printului , cu Duda ,cu legionarii,aceasta postare nu-mi apartine, normal ca sunt impotriva monarhiei, ca oricare PRM-ist , si cu fantomaticul Duda sau alt monarhist , nicio data n-as vota , !
Ticule,daca vreounul dintre minerii veniti in Bucuresti te-ar fi altoit pe tine sau pe un frate al tau,vorbeai cu totul altfel.Te urmaresc atent la tot ce postezi si ma mir ca mai pot fi in tara noastra mai sunt oameni ca tine.Sincer te compatimesc si gandesc ca sunt prea bland cu tine daca iti spun:Saraca minte omeneasca!!!!!!!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
156 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 15:23
|
Fosta membra 9am.ro
156 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 15:31
De la: ticu, la data 2009-04-08 08:10:09 Se apropie alegerile ! C.V.Tudor ca presedinte , ne poate scapa de mafia, coruptia si hotia din tara ! Votati C.V.TUDOR ! :
Ticule,eu cred ca pe tine,minerii,nu te-au atins la partea moale a corpului ci direct in crestetul capului.Aferim.
|
Fosta membra 9am.ro
156 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 15:41
De la: vali_mihai2004, la data 2009-04-07 10:00:15o sa-l votez nu pt ca va scapa tara de saracie, ci pt ca sunt sigur ca ii va scapa pe altii de bogatie :)
Si pe tine te-au atins minerii in crestetul capului????//
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 15:50
De la: trnmh16, la data 2009-04-08 15:23:30
Corect.Un exemplu foarte plastic esti tu!!!!!!Saraca minte omeneasca!!!!!Si ne mai miram de unii oameni de la tara de la noi sau din Basarabia!!!!!!!Felicitari.Mai ai frati pe acasa?Adui aici ca meritati.
Pareti cam nervos !Va inteleg si eu simt uneori nervi cand citesc parerile unor oameni despre Piata Universitatii,cand vad ca dupa atatia ani mai exista oameni care cred intoxicarile de atunci , cand vad ode adresate minerilor si regrete fata de comunism .Intre noi doi insa este o deosebire ,eu citesc atent sa vad ce vrea sa spuna omul iar dumnevoastra va grabiti.
PS:Daca aveti frati sa le spuneti sa fie mai atenti si mai putin nervosi decat dumnevoastra .
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 16:24
Imnul golanilor liberi
Melodia-hit a primaverii lui 1990 a fost compusa in toaleta Facultatii de Geologie din Bucuresti, unde era mai multa liniste pentru "a face cantecele".
Cantecul care insoteste si astazi orice amintire legata de Fenomenul "Piata Universitatii", "Imnului golanilor", a fost compus de Cristi Paturca in cinci minute, in toaleta Facultatii de Geologie a Universitatii Bucuresti. Acolo, departe de vacarmul zecilor de mii de manifestanti, s-au nascut aproape toate melodiile Pietei.
"Sa faci muzica e ca si cand ai face dragoste"
"Mai bine haimana, decat tradator, / Mai bine huligan, decat dictator" Versurile se canta uneori singure, spune astazi Cristi Paturca, cel care a compus muzica "Imnului golanilor". "Uneori, sa faci muzica pentru niste versuri este ca si cand ai face dragoste. Vine de la sine. Asa a fost si in cazul acestui text, scris de o studenta, Laura Botolan", explica Paturca.
El avea atunci 24 de ani si, numai cat s-a uitat peste refren, l-a si cantat cu chitara. Era in toaleta Facultatii de Geologie a Universitatii, impreuna cu Laura Botolan, cu profesorul cunoscut sub numele de Dr. Barbi, cu Vali Sterian, cu Stelian Maria.
Ca sa intregeasca muzica pentru tot textul "Imnului" i-a luat vreo cinci minute, spune Cristi, "daca nu chiar trei". Fostul presedinte Emil Constantinescu era pe atunci prorectorul Universitatii Bucuresti si profesor la Catedra de Mineralogie a Facultatii de Geologie.
Isi aminteste foarte bine acele zile: "Sigur ca acolo s-au creat cantecele Pietei Universitatii. Eu eram atunci responsabil in locul rectorului Cristescu - era plecat din tara - si am aprobat accesul reprezentantilor protestatarilor la balconul Decanatului, de unde s-au tinut discursurile si s-au cantat melodiile".
Cand au cantat la microfonul din balconul universitatii "Imnul golanilor", multimea a intrat in delir, povesteste Dr. Barbi. Cristi Paturca este si acum coplesit de sentimentul pe care l-a avut atunci: "Cand vezi 20.000-30.000 de oameni care canta cu tine, te cuprinde un sentiment ciudat, foarte puternic Mi-am dat seama atunci ca, din balcon, lumea se vede altfel si cantam cu ochii inchisi de teama sa nu puna stapanire pe mine sentimentul de putere". Nu-i venea a crede ca lumea care pleca, seara, spre casa fredona "Mai bine mort, decat comunist"
"N-am sa scap de cantecul asta niciodata"
Dar nu "Imnul golanilor" a fost primul cantec care a facut sa vibreze Piata Universitatii in acea primavara, ci "Nu plecam acasa", scris de Stelian Maria in ziua de 24 aprilie, dupa prima interventie violenta a politistilor asupra manifestantilor adunati de doua zile in Piata. "Noi de-aicea nu plecam / Nu plecam acasa" au ramas si azi in memoria romanilor. Ba chiar, ca o ironie, a observat Dr. Barbi, "au inceput sa-l foloseasca si muncitorii de la IMGB cand fac greve", cei care i-au ajutat pe mineri sa tabaceasca spinarile protestatatilor in 13-15 iunie 1990.
Cam opt cantece au ramas, de atunci, bine cunoscute, dar au fost multe, unele compuse chiar ad-hoc. "Era o chestie inexplicabila atunci", simte Paturca. "Prea veneau repede melodiile, era prea usor". Dr. Barbi spune acelasi lucru despre versuri: "Se compunea foarte repede, erau dictate, parca, de sus. Lucram noaptea acasa, apoi ne adunam in toaleta de la Geologie, fiecare spunea ce mai facuse, si Paturca incerca melodia la chitara".
Timp de 50 de zile, inainte de 13 iunie, in Piata Universitatii s-a cantat mult. "Ne simteam bine unul langa altul acolo si ne bucuram ca suntem impreuna", retraieste Dr. Barbi bucuria din mai 1990. "Imnul golanilor" a lasat urme in memoria romanilor, iar Cristi Paturca resimte efectele succesului de atunci: "Eu n-am sa scap de cantecul asta nici dupa moarte. Am incercat sa mai cant altceva, dar nu, daca nu-l cant pe asta, degeaba!".
Artistii pietei
Dr. Barbi pe numele sau real Petre Constantin, era si este inca profesor de diplomatie si relatii internationale, preda in Bucuresti, la ASE si la Facultatea de Litere. In iunie 1990 avea 45 de ani.
Cristian Paturca este compozitor si interpret, da lectii de muzica folk - voce si chitara. A facut parte din Cenaclul Flacara pana in 1985, este membru in Cenaclul "Totusi iubirea". In 1990 avea 24 de ani.
Imnul golanilor
A fost odata ca-n povesti, a fost in Romania
O gasca mare de golani ce-au alungat sclavia
Noi nu ne-am confundat nicicand cu oamenii de bine
Veniti si neocomunisti si fara de rusine.
Refren:
Mai bine haimana, decat tradator
Mai bine huligan, decat dictator
Mai bine golan, decat activist
Mai bine mort, decat comunist.
Vrem libertate, nu comunism si nici schimbari de forma
Si de aceea securisti, sa nu ne puneti norma.
Noi nu vrem neocomunism nici neolibertate
Democratii originale si nici minciuni sfruntate.
Ne-ati intrebat ce vrem aici, dar stie toata tara
Noi sustinem punctul 8 de la Timisoara.
A cazut 473, ce tinea TVR
Legata in lanturile ei, dar tot degeaba e.
Alegeri fara comunisti, fara nomenclatura
Si nu va temeti de golani fara coloratura.
Din cei care-au murit aici, ne-am reintors naluci
Sa nu mai fie cum a fost, macelul de atunci.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 19:33
De la: vaneamarin, la data 2009-04-08 09:03:50De la: ticu, la data 2009-04-08 07:51:23 Ai facut parte din cei care urlau ca "apucatii" in Piata Universitatii ?
Ne-am saturat de minciunile , insinuarile lor !!
BUNA DIMINETA domnu' Ticu .Eu chiar am facut parte din cei care urlau in Piata Universitatii si iti dau dreptate intr-o privinta .Chiar urlam ca "apucatul",ma saturasem de minciunile si insinuarile LOR .Si acum m-am saturat de minciunile lui Base si a gastii lui de la putere ,am observat insa ca poti urla adevarurile cat vrei in gura mare si este degeaba ,unii oameni NU SE POT TREZI din punct de vedere politic si al intelegerii lucrurilor ,pentru ei nu exista dimineata !. ...
Domnule Vanea,aici intr-u totul de acord, adevarul e ca atunci cu multimea in Piata Universitatii,si eu m-am bucurat,ca am crezut intr-o schimbare pe care au vruto cei care au murit impuscati, si am avut incredere in ei mai ales cand am vazut actori, ingineri, medici, studenti, dar cand am vazut rezultatul,la ce s-a ajuns acum, cu minciunile lui Basescu,si a gastii lui si de geaba le arati adevarul in fata ca NU se pot trezi politic ,parca...am pierdut orice speranta .! Nu domnule Vanea , mai exagerez eu,sa-l mai necajesc pe Florin, .dar nu am nimic cu cei din Piata Univrsitatii,pentru ca si ei au crezut in ceva ireal !
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
336 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 19:37
De la: ticu, la data 2009-04-08 08:10:09 Se apropie alegerile ! C.V.Tudor ca presedinte , ne poate scapa de mafia, coruptia si hotia din tara ! Votati C.V.TUDOR ! : bai ticule esti de belea ,,,,,,,tu chiar crezi ca te poate scapa cineva de mafie,,,,,,,,,,,,,,,haaaaaaaaaaa,,,nu te poate scapa nimeni prietene
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 19:41
De la: tell, la data 2009-04-08 10:39:35Vadim +PRM ...ce ar putea sa faca pt. ca romanii sa ajunga la un nivel european de trai?
oare chiar credeti ca romani sunt tampiti?!  Nu sunt tampiti,dar au crescut hotia , mafia, borfasismul in tara si Vadim ar starpi asta. Asta ar face, numai sa fie votat.!Votati-l si va veti convinge.!
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 19:43
De la: gangsta1, la data 2009-04-08 19:37:55De la: ticu, la data 2009-04-08 08:10:09 Se apropie alegerile ! C.V.Tudor ca presedinte , ne poate scapa de mafia, coruptia si hotia din tara ! Votati C.V.TUDOR ! : bai ticule esti de belea ,,,,,,,tu chiar crezi ca te poate scapa cineva de mafie,,,,,,,,,,,,,,,haaaaaaaaaaa,,,nu te poate scapa nimeni prietene
Ba da , C.V.TUDOR si PRM. votati-l si va veti convinge !
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 19:57
De la: trnmh16, la data 2009-04-08 15:20:51De la: ticu, la data 2009-04-07 11:37:46De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-06 21:09:47pai bine ticule,parca erai impotriva monarhiilor de orice fel,acum votezi cu poponarul de duda?
Domnule Florin,nicio data minerii nu au terorizat populatia, nu au fost bande de mineri. de unde ai scos prostia asta ? Totul a fost pus la cale de taranisti . Minerii, au facut ce trebuia sa faca normal guvernul , adica au curatat Piata Universitatii de golanimea , boschetarimea si de oamenii manipulati ai lui Coposu si Cimpeanu , adica de mizeria de acolo .
In legatura cu postarea de mai sus, adica cu votarea printului , cu Duda ,cu legionarii,aceasta postare nu-mi apartine, normal ca sunt impotriva monarhiei, ca oricare PRM-ist , si cu fantomaticul Duda sau alt monarhist , nicio data n-as vota , !
Ticule,daca vreounul dintre minerii veniti in Bucuresti te-ar fi altoit pe tine sau pe un frate al tau,vorbeai cu totul altfel.Te urmaresc atent la tot ce postezi si ma mir ca mai pot fi in tara noastra mai sunt oameni ca tine.Sincer te compatimesc si gandesc ca sunt prea bland cu tine daca iti spun:Saraca minte omeneasca!!!!!!!  Domnule, m-am uitat peste album, sa vad varsta, si am ramas uimit cum un om asa poate sa exagereze! Domnule,si eu in multe lucruri exagerez, dar nu asa. Minerii, nu au fost adusi de Iliescu , si ei nu au lovit pe nimeni nevinovat,este adevarat ca unii s-au luat cu ei la imbranceli, si normal ca au fost inlaturati ., dar ei acolo au venit cu alt scop. Pe tot drumul pe unde au venit ieseau oameni cu mancare sa le dea.Dumneata ai fost vreo data in mina? ti-au trecut sobolani pe la picioare si sa tremuri cand scartaie tavanul galeriei ? la 200 m in pamant ? Eu am lucrat la automatizari in mina , la benzi si m-a saturasem , dar minerii !
Ticu
|
costelino1967
89 mesaje
Oras: Braila
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 20:52
De la: shlomo_imre, la data 2009-01-18 21:17:50Dar de ce ii trebuie un nou partid?Stiam ca-i dobitoc,dar nici chiar asa! Roman adevarat!La moarte cu ungurii,bulgarii,sarbii,albanezii,ucrainienii,croatii,rusii s.a.m.d!!!Vrem o Romanie Mare,chiar FF Mare:de la Urali pana la Alpi,de la Mediterana pana laMarea Nordului!
ESTI UN AMARAT DE EVREU SAU UNGUR, PE VOI V-ASI IMPUSCA
a fi sau a nu fi
|
Fosta membra 9am.ro
156 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 16:01
De la: vaneamarin, la data 2009-04-08 15:50:48De la: trnmh16, la data 2009-04-08 15:23:30
Corect.Un exemplu foarte plastic esti tu!!!!!!Saraca minte omeneasca!!!!!Si ne mai miram de unii oameni de la tara de la noi sau din Basarabia!!!!!!!Felicitari.Mai ai frati pe acasa?Adui aici ca meritati.
Pareti cam nervos !Va inteleg si eu simt uneori nervi cand citesc parerile unor oameni despre Piata Universitatii,cand vad ca dupa atatia ani mai exista oameni care cred intoxicarile de atunci , cand vad ode adresate minerilor si regrete fata de comunism .Intre noi doi insa este o deosebire ,eu citesc atent sa vad ce vrea sa spuna omul iar dumnevoastra va grabiti.
PS:Daca aveti frati sa le spuneti sa fie mai atenti si mai putin nervosi decat dumnevoastra .
Domnule,daca te-a deranjat tonul meu,te rog sa ma scuzi si sa ma intelegi ca,basarabean fiind de origine,dar crescut si scolit in Romania de la o varsta frageda,ma scot din sarite unii oameni care nu sunt in stare sa aprecieze corect tot ce se intampla in zilele noastre.Om de varsta a treia,am fost intotdeauna constient ca societatea comunista nu are viata prea lunga,dar nici nu ma asteptam sa fiu martorul realizarii acestui deziderat al maeu.Si acum,daca te deranjeaza ceva din ce ti-am spus,din nou scuze.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 16:08
De la: trnmh16, la data 2009-04-09 16:01:44De la: vaneamarin, la data 2009-04-08 15:50:48De la: trnmh16, la data 2009-04-08 15:23:30
Domnule,daca te-a deranjat tonul meu,te rog sa ma scuzi si sa ma intelegi ca,basarabean fiind de origine,dar crescut si scolit in Romania de la o varsta frageda,ma scot din sarite unii oameni care nu sunt in stare sa aprecieze corect tot ce se intampla in zilele noastre.Om de varsta a treia,am fost intotdeauna constient ca societatea comunista nu are viata prea lunga,dar nici nu ma asteptam sa fiu martorul realizarii acestui deziderat al maeu.Si acum,daca te deranjeaza ceva din ce ti-am spus,din nou scuze.
Nu ma deranjeaza deloc ce ati scris si nici nu era nevoie de scuze .Stati linistit ,am inteles perfect despre ce este vorba si mai mult ,va dau perfecta dreptate .Sa ne citim cu bine
|
Fosta membra 9am.ro
156 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 16:14
De la: ticu, la data 2009-04-08 19:57:32De la: trnmh16, la data 2009-04-08 15:20:51De la: ticu, la data 2009-04-07 11:37:46De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-06 21:09:47pai bine ticule,parca erai impotriva monarhiilor de orice fel,acum votezi cu poponarul de duda?
Ticule,daca vreounul dintre minerii veniti in Bucuresti te-ar fi altoit pe tine sau pe un frate al tau,vorbeai cu totul altfel.Te urmaresc atent la tot ce postezi si ma mir ca mai pot fi in tara noastra mai sunt oameni ca tine.Sincer te compatimesc si gandesc ca sunt prea bland cu tine daca iti spun:Saraca minte omeneasca!!!!!!! Domnule, m-am uitat peste album, sa vad varsta, si am ramas uimit cum un om asa poate sa exagereze! Domnule,si eu in multe lucruri exagerez, dar nu asa. Minerii, nu au fost adusi de Iliescu , si ei nu au lovit pe nimeni nevinovat,este adevarat ca unii s-au luat cu ei la imbranceli, si normal ca au fost inlaturati ., dar ei acolo au venit cu alt scop. Pe tot drumul pe unde au venit ieseau oameni cu mancare sa le dea.Dumneata ai fost vreo data in mina? ti-au trecut sobolani pe la picioare si sa tremuri cand scartaie tavanul galeriei ? la 200 m in pamant ? Eu am lucrat la automatizari in mina , la benzi si m-a saturasem , dar minerii !
Domnule Ticu,iti multumesc pentru vizita albumului meu.Te asigur ca am fost in mina,drept ca vizitator,dar am lucrat candva la fabricarea nitroglicerinei si te asigur ca este cu mult mai stresant decat daca ai lucra in mina.Eu am fost si in mina de mangan de la Iacobeni, si cu toate astea,lucrul sau vizitele in aceste locuri nu m-au schimbat modul de a gandi.
Apropo,in timpul vizitei minerilor la Bucuresti,cu absolut totul intamplator,fiind in zona centrala a Bucurestilor la sediul Cimimport,la iesire am fost abordat de mineri,perchezitionat in buzunare si in geanta pe care o aveam.Nu mi-au facut nimic,decat cami-au luat:tigarile(pe atunci fumam),stiloul Pelikan,si ceasul Atlantic de la mana.N-am fost injurat,nici bruscat,dar iti dai seama ca nici bine nu mi-a venit sa fiu tratat asa,fara sa am vreo vina in plin centrul Capitalei.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 16:58
doamne,@ticule ,pe ce lume traiesti ? am avut sansa sa filmez la un film a lui M.Daneliuc in 90,exact la momentul Mineriadei ! in scenariul filmului apareau personaje ca Hitler si altii din conducerea lor ; ca atare,citorva barbati care semanau cu el ,li s-a cerut sa nu se tunda si barbiereasca si la momentul potrivit li s-a aranjat mustata si frizura cu a personajului interpretat.....si vin minerii in buc. ! in dimineata zilei de 14iunie trebuia sa filmam si pctul de intilnire ptr.a pleca spre locul de filmare, era la gradina icoanei ; il vedem cu groaza pe nea victor-unul dintre " hitler " ,cel mai asemanator de fapt- urmarit de'o haita de mineri care strigau legionarilor-legionarilor ! ne-am repezit in intimpinarea lui si minerii au batut in retragere ....nea victor,om in toata firea se pipi pe el de spaima ,ticule si tremura din toate incheieturile,ticule ! si eu am fost golan din aia vechi si daca sunt impotriva celor de azi care ne conduc,este pentru ca inca de atunci am inteles cine,cum si de ce ne-a furat revolutia ! fenomenul ptii universitatii asa s-a si nascut : din nevoia de a ne striga disperarea ca s-a murit degeaba ! INTELEGI ?
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 20:06
De la: trnmh16, la data 2009-04-09 16:14:17De la: ticu, la data 2009-04-08 19:57:32De la: trnmh16, la data 2009-04-08 15:20:51De la: ticu, la data 2009-04-07 11:37:46De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-06 21:09:47pai bine ticule,parca erai impotriva monarhiilor de orice fel,acum votezi cu poponarul de duda?
Ticule,daca vreounul dintre minerii veniti in Bucuresti te-ar fi altoit pe tine sau pe un frate al tau,vorbeai cu totul altfel.Te urmaresc atent la tot ce postezi si ma mir ca mai pot fi in tara noastra mai sunt oameni ca tine.Sincer te compatimesc si gandesc ca sunt prea bland cu tine daca iti spun:Saraca minte omeneasca!!!!!!! Domnule, m-am uitat peste album, sa vad varsta, si am ramas uimit cum un om asa poate sa exagereze! Domnule,si eu in multe lucruri exagerez, dar nu asa. Minerii, nu au fost adusi de Iliescu , si ei nu au lovit pe nimeni nevinovat,este adevarat ca unii s-au luat cu ei la imbranceli, si normal ca au fost inlaturati ., dar ei acolo au venit cu alt scop. Pe tot drumul pe unde au venit ieseau oameni cu mancare sa le dea.Dumneata ai fost vreo data in mina? ti-au trecut sobolani pe la picioare si sa tremuri cand scartaie tavanul galeriei ? la 200 m in pamant ? Eu am lucrat la automatizari in mina , la benzi si m-a saturasem , dar minerii !
Domnule Ticu,iti multumesc pentru vizita albumului meu.Te asigur ca am fost in mina,drept ca vizitator,dar am lucrat candva la fabricarea nitroglicerinei si te asigur ca este cu mult mai stresant decat daca ai lucra in mina.Eu am fost si in mina de mangan de la Iacobeni, si cu toate astea,lucrul sau vizitele in aceste locuri nu m-au schimbat modul de a gandi.
Apropo,in timpul vizitei minerilor la Bucuresti,cu absolut totul intamplator,fiind in zona centrala a Bucurestilor la sediul Cimimport,la iesire am fost abordat de mineri,perchezitionat in buzunare si in geanta pe care o aveam.Nu mi-au facut nimic,decat cami-au luat:tigarile(pe atunci fumam),stiloul Pelikan,si ceasul Atlantic de la mana.N-am fost injurat,nici bruscat,dar iti dai seama ca nici bine nu mi-a venit sa fiu tratat asa,fara sa am vreo vina in plin centrul Capitalei.  Domnule stiu ca in Valea Jiului,Cosma i-a avertizat pe mineri ,ca daca vre-un miner face ceva rau, loveste persoane in capitala , talhareste , sparge ,darama e.t.c. acela va raspunde in fata lui. Ce sa intamplat cu matale, se chiama talharie, si acei talhari asta fac si in Valea Jiului, si pentru asta au venit, matale trebuia sa te plangi la unul din sefii lor chiar la Cosma , si sigur aia ar fi ras puns zdravan, !
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 20:15
ticule,golisi damigeana si ai inceput sa visezi frumos?cui dracu' sa-i spui in balamucu' de atunci,lu' mama omida,poate?!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 20:31
De la: gabigabi, la data 2009-04-09 16:58:01doamne,@ticule ,pe ce lume traiesti ? am avut sansa sa filmez la un film a lui M.Daneliuc in 90,exact la momentul Mineriadei ! in scenariul filmului apareau personaje ca Hitler si altii din conducerea lor ; ca atare,citorva barbati care semanau cu el ,li s-a cerut sa nu se tunda si barbiereasca si la momentul potrivit li s-a aranjat mustata si frizura cu a personajului interpretat.....si vin minerii in buc. ! in dimineata zilei de 14iunie trebuia sa filmam si pctul de intilnire ptr.a pleca spre locul de filmare, era la gradina icoanei ; il vedem cu groaza pe nea victor-unul dintre " hitler " ,cel mai asemanator de fapt- urmarit de'o haita de mineri care strigau legionarilor-legionarilor ! ne-am repezit in intimpinarea lui si minerii au batut in retragere ....nea victor,om in toata firea se pipi pe el de spaima ,ticule si tremura din toate incheieturile,ticule ! si eu am fost golan din aia vechi si daca sunt impotriva celor de azi care ne conduc,este pentru ca inca de atunci am inteles cine,cum si de ce ne-a furat revolutia ! fenomenul ptii universitatii asa s-a si nascut : din nevoia de a ne striga disperarea ca s-a murit degeaba ! INTELEGI ?  Gabi , iarta-ma dar aceasta postare ma binedispus, am ras cu pofta ,stiu ca nu e de ras,nu mi-o lua in nume de rau inca o data scuze, dar a fost tare , am ras!. Nu stiu ce sa raspund, mi-l inchipui pe "saracul" ne'a Victor alias Hitler , fugind cu o haita de mineri dupa el , pana a ajuns sa faca pipi ! Nu inteleg ce aveau cu legionarii, ca Hitler nu era de a lui Sima .Poate daca semana cu Iliescu scapa ! In legatura cu Piata Universitatii, adevarul e ca atunci si mie mi-a placut, multimea stransa acolo a crezut ca o sa fie altfel asa cum au vrut sa fie cei care au murit ucisi, dar au fost mintiti, iata rezultatul in ziua de azi !
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
440 mesaje
Oras: Tg Jiu
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 22:43
De la: costelino1967, la data 2009-04-08 20:52:06De la: shlomo_imre, la data 2009-01-18 21:17:50Dar de ce ii trebuie un nou partid?Stiam ca-i dobitoc,dar nici chiar asa! Roman adevarat!La moarte cu ungurii,bulgarii,sarbii,albanezii,ucrainienii,croatii,rusii s.a.m.d!!!Vrem o Romanie Mare,chiar FF Mare:de la Urali pana la Alpi,de la Mediterana pana laMarea Nordului!
ESTI UN AMARAT DE EVREU SAU UNGUR, PE VOI V-ASI IMPUSCA Ba costica,da-mi pistolul si ma impusc singur daca-mi demonstrezi ca esti mai roman decat mine!Cu limba romana te descurci greu....Shalom!
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 08:21
De la: shlomo_imre, la data 2009-04-09 22:43:27De la: costelino1967, la data 2009-04-08 20:52:06De la: shlomo_imre, la data 2009-01-18 21:17:50Dar de ce ii trebuie un nou partid?Stiam ca-i dobitoc,dar nici chiar asa! Roman adevarat!La moarte cu ungurii,bulgarii,sarbii,albanezii,ucrainienii,croatii,rusii s.a.m.d!!!Vrem o Romanie Mare,chiar FF Mare:de la Urali pana la Alpi,de la Mediterana pana laMarea Nordului!
ESTI UN AMARAT DE EVREU SAU UNGUR, PE VOI V-ASI IMPUSCA Ba costica,da-mi pistolul si ma impusc singur daca-mi demonstrezi ca esti mai roman decat mine!Cu limba romana te descurci greu....Shalom!
Pai daca omu' are impresia ca impuscatul de unguri si evrei este dovada de romanism atunci este clar mai bun roman decat tine  .Tu cati unguri sau evrei ai impusca in timpul tau liber ?...
|
Fosta membra 9am.ro
440 mesaje
Oras: Tg Jiu
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 08:25
De la: vaneamarin, la data 2009-04-10 08:21:03De la: shlomo_imre, la data 2009-04-09 22:43:27De la: costelino1967, la data 2009-04-08 20:52:06De la: shlomo_imre, la data 2009-01-18 21:17:50Dar de ce ii trebuie un nou partid?Stiam ca-i dobitoc,dar nici chiar asa! Roman adevarat!La moarte cu ungurii,bulgarii,sarbii,albanezii,ucrainienii,croatii,rusii s.a.m.d!!!Vrem o Romanie Mare,chiar FF Mare:de la Urali pana la Alpi,de la Mediterana pana laMarea Nordului!
Pai daca omu' are impresia ca impuscatul de unguri si evrei este dovada de romanism atunci este clar mai bun roman decat tine .Tu cati unguri sau evrei ai impusca in timpul tau liber ?... M-ai prins!Ce sa fac,nu prea am timp liber!Se ocupa gigilipianu si ticu de ei.
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 11:54
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-09 20:15:20ticule,golisi damigeana si ai inceput sa visezi frumos?cui dracu' sa-i spui in balamucu' de atunci,lu' mama omida,poate?!  Domnule Florin ,las damigeana , cred ca trec pe sifon, ca ori ma lasa nevasta , ori dau in ciroza !.  Cred ca , si sigur sunt dupa cum ii cunosc pe mineri, ca cei care l-au talharit pe domnul trnmh16, nu erau mineri,din galerii, dupa cum am auzit de la unii de acolo ca multi boschetari, si vagabonzi ai Vaii Jiului, s-au imbracat in salopete, au profitat ca se pleaca la Bucuresti, s-au imbarcat impreuna cu minerii ,dar cu ganduri necurate.Domnul trnmh16,a spus ca a vazut cum e in mina si mineri, si tot asa a fost atacat ?De fapt si minerul e un muncitor ca oricare altul dintr-o fabrica, daca muncitorii ar talharii oamenii pe strada unde am ajunge ?
Ticu
|
|
|