back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vadim si noul sau partid

Pagini: << 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >> Sari la pagina:

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 19:52

De la: gigilipianu, la data 2009-04-24 19:50:02 Aceasta hora numita Hava Nagila este prelucrarea unei hore evreesti pe care am vazut-o prima data intr-o barca pe Marea (Galileea) Tiberiada. Eu n-am jucat caci eram bolnav. Un evreu ne invita sa dansam. Dar ai nostri nu le-a trebuit mult s-o invete spre uimirea unor evrei care nu cunosteau Romania. Influienta acestei hore vechi se vede si in alte dansuri ale altor popoare, greci, bulgari si chiar sarbi. Gigi.

Eu nu am stiut pana acum ca si evrei fac hora . Tot ce se poate !

Ticu
9am021704

6 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 20:12

DA.VOI VOTA ACEST PARTID.CONSIDER CA ESTE MOMENTUL PT.O SCHIMBARE RADICALA!!!!!! !!!!! !!!!!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 21:17

De la: mytcor, la data 2009-04-14 16:57:56WoW !...si-a facut Rudotel o pleascaaaaaa, de toata momosetzea !...@ G.

...auzi Ticu-Tic-Taci,....am auzit ca l-a luat in drezina p.r.m pe nenea Jiji Beee-he-he-ecali...
....va dati seama, s-a luat la bratete Justitiaru' cu Mafiotu' Luminii

Phai cum facem Ticule, daca-l votam pe Rudotel asta devine preten cu toti interlopii de prin puscarii, le "trage" un decred de gratiere si ne trezim maine - poimaine pe strada si cu Tolea a lui Ciumac ( cela ce-a vrut sa-l impacheteze pe D.D.D. si sa-l puna la pastrat in tomberon )
Ticu-Tic-Taci, da' rau ai ajuns ,...sa-ti dai tu pretiosul tau VOT la asa mangafale ....

Ticu-Tic-T aci

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 21:20

De la: ticu, la data 2009-04-15 11:12:18
De la: shlomo_imre, la data 2009-04-14 22:07:25@ticule,nu-i lua in seama sunt platiti de Coposu!Ce-ai zice mai bine de-o hora?www.youtube.com/watch?v=BFtv5qe5o3c Sa se bucure si nati meir!

merge de hora , dar de unde luam muzica ?

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 07:17

De la: ticu, la data 2009-04-24 19:52:42
De la: gigilipianu, la data 2009-04-24 19:50:02 Aceasta hora numita Hava Nagila este prelucrarea unei hore evreesti pe care am vazut-o prima data intr-o barca pe Marea (Galileea) Tiberiada. Eu n-am jucat caci eram bolnav. Un evreu ne invita sa dansam. Dar ai nostri nu le-a trebuit mult s-o invete spre uimirea unor evrei care nu cunosteau Romania. Influienta acestei hore vechi se vede si in alte dansuri ale altor popoare, greci, bulgari si chiar sarbi. Gigi.

Eu nu am stiut pana acum ca si evrei fac hora . Tot ce se poate !
www.youtube.com/watch?v=ndVfO1-3IFo Hora veseliei!

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 07:26

www.youtube.com/watch?v=PzI8E6mu73M O hora si mai vesela!Nebunul si paduchele s-au infratit! Peggy: Drag, nu vrei s facem i noi dragoste?
Al: Pentru numele lui Dumnezeu, eti nevast-mea!

plesuardei

245 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 09:30

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 09:33

Nu conteaza cate partide face Vadim, important este ca toate vor fii ca PRM ,adica cinstite, loiale tarii si poporului, luptatoare impotriva mafiei Romane , vanzatorilor de tara si saraciei de aici !

Ticu
Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 09:37

Cu sau fara paduchi,drogati,maimute,ciobani repetenti...

twincle

275 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 10:21

De la: ticu, la data 2009-04-25 09:33:19 Nu conteaza cate partide face Vadim, important este ca toate vor fii ca PRM ,adica cinstite, loiale tarii si poporului, luptatoare impotriva mafiei Romane , vanzatorilor de tara si saraciei de aici !
Ar trebui sa se vada mai bine o anumita filiala din cine este formata , daca sint asa cum sustineti , si aici ma refer la cea din Iasi , si atunci toate aceste elogii aduse lui Vadim , respectiv P.R.M. ,veti vedea ca nu au nici o justificare ! intimplator , cunosc destui membri ai acestui partid , si , sincer , nu este nici o diferenta intre P.S.D. si acest atit de elogiat partid !!! Sau , poate ,ideile partidului in sine sint bune , dar aplicate si intelese de fiecare membru dupa propriul interes.....

teo
Fosta membra 9am.ro

172 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 11:33

CND ΪI VR COADA ...C.V.TUDOR

ROMEO TARHON, ziarul NATIUNEA mnr.505

Dup scandalul Doi i-un sfert i arestarea latifundiarului din Pipera, opinia public matur, instruit sau inept, informat sau naiv, pe strad, n piee, pe forumuri, n instituii, guvern i parlament, a fost fracturat n dou mase adverse: becalofili contra becalofobi, un fel de folclorul contraatac i, n paralel, pe invers, n dou fronturi de manipulare i conflict: bsescofobi i bsescofili.
Miraculoasa i contradictoria decizie a ultimului complet (sau complot) de magistrai a fcut posibil imposibila(!) slobozirea condiionat a inculpatului Becali, dup penitena, schimbarea la fa i vocabular, (po)cina i cerirea eliberrii cu preul oricror condiii juridiciare, dup ce n zilele de arest, n puinele declaraii (dozate) care au ieit la lumina presei, a cerut procurorilor i justiiei iertare i a pupat pe fa i (mai ales) n ...dos Piaa Independenei...Astfel, n mod mirabolizant, salvator i salutar justiia romn handicapat (oarb, surd, mut...) a decis subit c pericolul public numrul unu nu mai reprezint pericol public(!) i poate fi lsat la vatr s ia Pate i Lumin din Pipera. Iar mutarea lui Tutilescu (sau Titulescu n poceala botezului lui Becali, dator astfel cu muli miei efului poliiei) i cercetarea adjuncilor pentru nendeplinirea sarcinilor de serviciu sunt puse (de presa de partea bsescului) pe seama sforarului pesedist Hrebenciuc, invocndu-se bine tiutele lui relaii cu Becali i cu ministrul de interne Dan Nica.
Sunt (ne)demne de citat unele declaraii i ale latifundiarului pe parcursul sptmnilor de post negru n care denuntorul abuzeaz de numele Domnului spre a-i spla pcatele nclcrii: Dumnezeu a fcut dreptate. Ei ziceau c l bag la pucrie pe Becali, acum sunt ei la pucrie... Tot ce mi s-a ntmplat n ultimii ani, anchetele mpotriva mea, problemele cu Steaua, cu fiscul, au fost dirijate din umbr de acest om, Popoviciu... Mi-avrut rul i acuma a ajuns la pucrie. Dumnezeu l ajut pe Becali... Sunt dou dintre numeroasele declaraii cu afect i efect, cu infatuare ale spitului latifundiar dup reinerea celor patru evangheliti penali ( din dosarul Bneasa) , care au rmas trei, doi, unul... niciunul (n arest).
nclcite mai sunt cile Domnului cnd i vr i ne-curatul (de Vadim) coada! n urm cu o lun ncepea iureul mediatic i potopul judiciar: arestri, decapitri, capitulri, demisii, remisii, anchete, banchete, declaraii, speculaii... ntre timp, rzboinicul luminiii a stat la ntuneric, la beci, trecnd prin grele patimi i prin cinci nfiri judectroreti. La ultima strigare, cea de vineri, invocnd pildele biblice i voia lui Dumnezeu, a convins i cei trei magistrai (nelustrai) au hotart eliberarea condiionat a acestui penibil personaj paranoic i para-biblic, un farsor extrem de vulgar i obscen, care, deunzi, se compara cu Mntuitorul artndu-i ctuele, iar n ajun de Pate mulumea Vntului i Voiculescului, trusturilor i scribilor mogulilor, cerind spit ndurare anchetatorilor pe care i becalirise(!) i betelise. i fr s i pomeneasc numele ne-curatului tribun, rzboinicul ndatorat nu s-a sfiit s spurce n Vinerea Mare i s ia n deert numele domnului (Bsescu) cu o fraz-blestem bun de scos din context de Realitatea, Antene i OTV n completarea registrului de ocri, afurisenii i injurii ale diavolului de Vadim, care nu putea scpa prilejul electoral al arestrii i victimizrii lui Becali. Astfel, la comand, nfrnt , smerit i ndatorat ( vadimului) Becali a blestemat: S-i dea Dumnezeu lui Traian Bsescu s nu-i plng fetele... Dar nu e normal c s-a purtat aa preedintele i nu a intervenit... i, ca s fie i mai electoral, partinic i partidic parodia, a nclcat porunca a noua a becalogului(!) minind, denaturnd i denunnd strmb: M-au aprat politicienii din PNL , din PSD, dar din PD-L nu m-a aprat nimeni, pentru c nu au fost lsai(de ctre pctosul de preedinte care, n vinerea miraculoasei lui eliberri, graia prin decret un btrn de 82 ani condamnat la o lun pentru violen n form deosebit de grav pentru cine tie ce rui mutai...)

Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Oras: Giurgiu

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 12:06

Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Oras: Giurgiu

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 12:07

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 12:44

De la: e_frunza, la data 2009-04-25 10:21:02
De la: ticu, la data 2009-04-25 09:33:19 Nu conteaza cate partide face Vadim, important este ca toate vor fii ca PRM ,adica cinstite, loiale tarii si poporului, luptatoare impotriva mafiei Romane , vanzatorilor de tara si saraciei de aici !
Ar trebui sa se vada mai bine o anumita filiala din cine este formata , daca sint asa cum sustineti , si aici ma refer la cea din Iasi , si atunci toate aceste elogii aduse lui Vadim , respectiv P.R.M. ,veti vedea ca nu au nici o justificare ! intimplator , cunosc destui membri ai acestui partid , si , sincer , nu este nici o diferenta intre P.S.D. si acest atit de elogiat partid !!! Sau , poate ,ideile partidului in sine sint bune , dar aplicate si intelese de fiecare membru dupa propriul interes.....

Eu sunt membru PRM de mult si cunosc multi PRM-isti si din Dobrogea si Valcea si din Ardeal, si nu cred ca cei din Iasi sunt altfel, toate elogiile aduse lui Vadim si PRM au justificare . e singurul partid care lupta impotriva mafiei romane .; nu vezi ce au facut din noi ,odioasele partide PNL-PDL ? PSD-ul , o singura greseala are ca nu -i condamna pe escroci, [cazul A. Nastase ] dar in rest au facut lucruri bune in tara cu situatia sociala a muncitorilor si pensionarilor.! ; pe timpul lor cresteau salarile, pensile. Acum odioasele PNL-PDL sunt pusi sa ne extermine !

Ticu
Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 12:50

Cresteau pensiile si salariile,da .Dar acele cresteri nu reprezentau decat un palid raspuns la inflatia galopanta din acele vremuri!Cresteri reale au fost in perioada guv Tariceanu.

twincle

275 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 13:07

Imi pare rau dar trebuie sa contrazic unele lucruri !Un ex. viu este legat de P.S,D. , partid care nu numai ca a incercat sa explice tuturor cit bine au facut pentru pensionari , muncitori cu salarii mici , dar care nu uita niciodata sa spaguiasca in sensul clar al cuvintului , pe cei care le dau informatii despre cei care incearca sa isi exprime simpatia fata de alt partid , sau au avut multa grija sa-si organizeze campanie electorala stimulind financiar anumite persoane , si sincer unele dintre ele sint si acum tirite la sedunte , dar ei nici nu stiu sa scrie -persoane destul de in virsta -iar cind se intorc sint atit de beti ca nici nu mai pot vorbi.......cit despre unii din P.R.M.pe care ii cunosc , chiar nu merita asa de milta atentie incit sa mai si spun -doar ca o paranteza , unul a fost putin inchis pentru delapidare , unul pentru spargeri unitati comerciale- deci nu are rost sa imi dau cu parerea la integritatea membrilor...

teo
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 15:59

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-04-25 12:50:02Cresteau pensiile si salariile,da .Dar acele cresteri nu reprezentau decat un palid raspuns la inflatia galopanta din acele vremuri!Cresteri reale au fost in perioada guv Tariceanu.

Tocmai de Tariceanu bre ? Omul asta merita judecat in public, si executat ca vanzator de tara :- a vandut petrolul din Insula Serpilor la canadieni!-a vandut aurul nostru din Rosia Montana, -a vandut sursele de petrol de la noi unei berarii din Austria, a ajutat pe cel mai mare escroc al Romaniei ,Dinu Patriciu sa vanda petrolul nostru la rusi, plus afacerile lui dubioase . ! merita executat in public !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 16:10

De la: e_frunza, la data 2009-04-25 13:07:04 Imi pare rau dar trebuie sa contrazic unele lucruri !Un ex. viu este legat de P.S,D. , partid care nu numai ca a incercat sa explice tuturor cit bine au facut pentru pensionari , muncitori cu salarii mici , dar care nu uita niciodata sa spaguiasca in sensul clar al cuvintului , pe cei care le dau informatii despre cei care incearca sa isi exprime simpatia fata de alt partid , sau au avut multa grija sa-si organizeze campanie electorala stimulind financiar anumite persoane , si sincer unele dintre ele sint si acum tirite la sedunte , dar ei nici nu stiu sa scrie -persoane destul de in virsta -iar cind se intorc sint atit de beti ca nici nu mai pot vorbi.......cit despre unii din P.R.M.pe care ii cunosc , chiar nu merita asa de milta atentie incit sa mai si spun -doar ca o paranteza , unul a fost putin inchis pentru delapidare , unul pentru spargeri unitati comerciale- deci nu are rost sa imi dau cu parerea la integritatea membrilor...

Pai cu PSD asa am spus si eu ca singura greseala a lor , ca nu lupta impotriva mafiei romanesti, ba mai mult , o incurajeaza , dar in rest au facut bine ceea ce astia nu o sa faca niciodata! Din astia cu inchisori sau alte fapte nelegale sunt peste tot in toate partidele ,ce mai zici de Basescu, care a vandut flota tarii, pai asta cum e ?sau Tariceanu ca a subminat economia tarii prin vanzarea petrolului romanesc si a aurului , aia ce mai e ?si sunt mai multi din alte partide care intr-adevar merita in catuse !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 16:13

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-04-25 12:50:02Cresteau pensiile si salariile,da .Dar acele cresteri nu reprezentau decat un palid raspuns la inflatia galopanta din acele vremuri!Cresteri reale au fost in perioada guv Tariceanu.

Domnule shlomo, sa fim realisti, adevaratele cresteri salariale si a pensilor a fost pe timpul lui Iliescu- trebuie sa recunoastem !

Ticu
Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 16:20

De la: ticu, la data 2009-04-25 15:59:12

Tocmai de Tariceanu bre ? Omul asta merita judecat in public, si executat ca vanzator de tara :- a vandut petrolul din Insula Serpilor la canadieni!-a vandut aurul nostru din Rosia Montana, -a vandut sursele de petrol de la noi unei berarii din Austria, a ajutat pe cel mai mare escroc al Romaniei ,Dinu Patriciu sa vanda petrolul nostru la rusi, plus afacerile lui dubioase . ! merita executat in public !
Eu nu contest ca Tariceanu a facut si magarii,dar in ceea ce priveste nivelul de trai,anii 2004-2008 au fost cei mai buni.Parerea mea.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 18:48

Pardon ! Ungurii sunt ultranationalisti nu numai la ei in tara, ci si la noi.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 18:48

Pardon ! Ungurii sunt ultranationalisti nu numai la ei in tara, ci si la noi.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 18:54

De la: 9am12501, la data 2009-04-25 18:48:57Pardon ! Ungurii sunt ultranationalisti nu numai la ei in tara, ci si la noi.

Ticu
Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 18:57

De la: 9am12501, la data 2009-04-25 18:48:57Pardon ! Ungurii sunt ultranationalisti nu numai la ei in tara, ci si la noi.
Iuliu Furo?

9am037202

136 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 21:46

De la: shlomo_imre, la data 2009-01-18 21:17:50Dar de ce ii trebuie un nou partid?Stiam ca-i dobitoc,dar nici chiar asa! Roman adevarat!La moarte cu ungurii,bulgarii,sarbii,albanezii,ucrainienii,croatii,rusii s.a.m.d!!!Vrem o Romanie Mare,chiar FF Mare:de la Urali pana la Alpi,de la Mediterana pana laMarea Nordului!

Foarte corect. Si unde cei ca draguta de Kali13 sa fie evident minoritari si sa vedem atunci cu ce ardoare ar mai milita ea pentru drepturile ei micuute in marele stat ce va apare.!
Utranationalismul gen kali13 nu prea mai are ce cauta in UE unde se pune problema desfiintarii granitelor, a spatiului Schengen, a monedei unice etc. Vor ramane evident trasaturile specifice fiecarui popor, cultura, traditiile etc., dar problemele astea cu granitele , cu autonomiile mai mult sau mai putin dezvoltate, cu ura fata de minoritarii care sunt si ei in UE si majoritari in alte tari, astea probabil se vor estompa si poate chiar vor dispare in timp.

danyel34_es2000

1 mesaj
Oras: Galati

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 22:38

asa vadime....sparge-i pe toti cocalarii astia de bozgori....noi fratia romaneasca te vom vota cu totii.....bafta vadime...huuuuuuuuuuuuuuu ungurilor.....

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 22:42

De la: danyel34_es2000, la data 2009-04-25 22:38:33asa vadime....sparge-i pe toti cocalarii astia de bozgori....noi fratia romaneasca te vom vota cu totii.....bafta vadime...huuuuuuuuuuuuuuu ungurilor.....
Cu ce bai fraiere,nu vezi ca-i un impotent?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 03:05

www.youtube.com/v/IohJuEYmPAs&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/IohJuEYmPAs&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 03:18

www.youtube.com/v/Q_wv2RB6j8s&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/Q_wv2RB6j8s&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 03:24

www.youtube.com/v/6Pq5DGaYfGw&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/6Pq5DGaYfGw&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Pagini: << 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Vadim si noul sau partid
Mergi la: