back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vadim si noul sau partid

Pagini: << 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 16:23

asa crezi tu,dar nu este neaparata nevoie sa fie asa ! dupa cum eu cred ca Radu D.are prestanta de presedinte,chiar mai multa decit Crin A,care in paranteza fie spus,imi chiar place si ce spune si cum spune !....si Tariceanu are "fata"de presedinte ca nu degeaba a ricanat marinarul ofticat pe "fata lui de european cu papion ".....dar,de gustibus !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 16:29

De la: ticu, la data 2009-04-14 14:40:57
De la: gabigabi, la data 2009-04-13 14:53:35ete scirtz,mai @ticulica ! de ce te ei de meseria cuiva ?adica e mai sic sa fii miner decit actor ? sau oricare alta meserie ? acum ii judecam pe oameni dupa meseria lor ? esti chiar grozav,ce sa zic !

Nu, nu ma intereseaza meseria lui, ma deranjeaza ideea lui, de a candida la sefie , daca iese , va conduce in stil monarhic, si asta e rau, si mai e un lucru. ;- nu oricine poate sa fie presedinte de tara,trebuie sa ai niste calitati deosebite,; exemplu,: au spus la TV ca la sondaje pe locul din fata e Crin Antonescu liberalu. ori omul acela, cat o fi el de destept, nu este pentru presedinte ! Pana acum avem doi care au "stofa " de presedinte , VADIM SI GEOANA.- Nu o sa spui ca Duda are fata!. sau chiar Stolo. !

...adica Rudotel si Prostanacu' !....

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 16:37

mytcor - dar sa stii ca ma intriga faptul ca oamenii nu vad cum i se lungeste nasul lui Geoana si-i tremura si se subtiaza cind vorbeste,iar Vadim e tot o apa ....nu numai la gura ,ci ii picura pe frunte-n jos pe nas ,semn de mare emotivitate ,cred....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 16:57

WoW !...si-a facut Rudotel o pleascaaaaaa, de toata momosetzea !...@ G.

...auzi Ticu-Tic-Taci,....am auzit ca l-a luat in drezina p.r.m pe nenea Jiji Beee-he-he-ecali...
....va dati seama, s-a luat la bratete Justitiaru' cu Mafiotu' Luminii

Phai cum facem Ticule, daca-l votam pe Rudotel asta devine preten cu toti interlopii de prin puscarii, le "trage" un decred de gratiere si ne trezim maine - poimaine pe strada si cu Tolea a lui Ciumac ( cela ce-a vrut sa-l impacheteze pe D.D.D. si sa-l puna la pastrat in tomberon )
Ticu-Tic-Taci, da' rau ai ajuns ,...sa-ti dai tu pretiosul tau VOT la asa mangafale ....

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 22:07

@ticule,nu-i lua in seama sunt platiti de Coposu!Ce-ai zice mai bine de-o hora?www.youtube.com/watch?v=BFtv5qe5o3c Sa se bucure si nati meir!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 22:14

www.petitieonline.ro/petitie-p14933050.html
Romanii sunt rugati sa semneze aici!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 22:21

aici merge votul cu vadim,mergem mai departe

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 08:37

De la: gabigabi, la data 2009-04-14 16:23:12asa crezi tu,dar nu este neaparata nevoie sa fie asa ! dupa cum eu cred ca Radu D.are prestanta de presedinte,chiar mai multa decit Crin A,care in paranteza fie spus,imi chiar place si ce spune si cum spune !....si Tariceanu are "fata"de presedinte ca nu degeaba a ricanat marinarul ofticat pe "fata lui de european cu papion ".....dar,de gustibus !

Ai dreptate, e bun Tariceanu, ca tot ne-a vandut petrolul marin canadienilor si aurul de la Rosia Montana si petrolul unei berarii din Austria, si prieten cu cel mai mare excroc al romaniei, D. Patriciu .! -cate realizari !!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 08:45

De la: mytcor, la data 2009-04-14 16:57:56WoW !...si-a facut Rudotel o pleascaaaaaa, de toata momosetzea !...@ G.

...auzi Ticu-Tic-Taci,....am auzit ca l-a luat in drezina p.r.m pe nenea Jiji Beee-he-he-ecali...
....va dati seama, s-a luat la bratete Justitiaru' cu Mafiotu' Luminii

Phai cum facem Ticule, daca-l votam pe Rudotel asta devine preten cu toti interlopii de prin puscarii, le "trage" un decred de gratiere si ne trezim maine - poimaine pe strada si cu Tolea a lui Ciumac ( cela ce-a vrut sa-l impacheteze pe D.D.D. si sa-l puna la pastrat in tomberon )
Ticu-Tic-Taci, da' rau ai ajuns ,...sa-ti dai tu pretiosul tau VOT la asa mangafale ....
: sml-mad0225:
MYTCOR, lasa-l pe Tolea ca nu e cu PRM, ; ce sa fac, cu Vadim am inceput , cu el merg ! dar vad ca ai ramas singur , pe unde mai Zegetina , ca erati prieteni,te-a lasat singur ?

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 11:10

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-14 22:21:01aici merge votul cu vadim,mergem mai departe

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 11:12

De la: shlomo_imre, la data 2009-04-14 22:07:25@ticule,nu-i lua in seama sunt platiti de Coposu!Ce-ai zice mai bine de-o hora?www.youtube.com/watch?v=BFtv5qe5o3c Sa se bucure si nati meir!

merge de hora , dar de unde luam muzica ?

Ticu
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 11:57

eu ma refeream la prestanta @ticulica ! la acel ceva care inca de la prima privire,iti place sau nu ; impune sau nu ; te face sa ai incredere in persoana respectiva sau nu !

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 19:45

De la: gabigabi, la data 2009-04-15 11:57:56 eu ma refeream la prestanta @ticulica ! la acel ceva care inca de la prima privire,iti place sau nu ; impune sau nu ; te face sa ai incredere in persoana respectiva sau nu !
E buna si orientarea asta, eu de obicei, ma iau dupa cum vorbeste si ce promite ca face .

Ticu
gigilipianu

443 mesaje

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 20:39

De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-04-14 13:17:55
De la: gigilipianu, la data 2009-04-13 19:30:55Citind postarile constat cu tristete ca toti partenerii care mai aveau ceva serios de spus s-au retras. Este normal. Cand te bagi in valau te mananca porcii. Cu toate ca nu ma astept sa fiu inteles as dori sa fac o constatare dureroasa. Nici-o natie parca nu seamana cu a noastra. Pe langa multe caracteristici bune si foarte bune este si una rea care ne caracterizeaza de jos si pana sus si din ce in ce mai mult: traim numai pentru prezent iar din trecut nu luam decat numai ceea ce este mai rau. Nimic sfant, nimic care sa ne inalte, nimic care sa ne conduca la lumina. Desi astazi exista atatea mijloace de investigatie, statistici, sondaje de opinie, literatura de specialitate care sa ne ajute sa vedem viitorul, pe nimeni nu-l intereseaza. Am zis de sus si pana jos pentru ca asistam zilnic la decizii guvernamentale care se iau prea tarziu, se iau pentru o anumita clientela sau se hotarasc in necunostinta de cauza. In primavara aceasta am avut ocazia cu totii sa vedem mai clar acest lucru. Nimeni nu vede, nimeni nu aude, nimeni nu striga, nimeni nu plange. Raul odata inceput se rostogoleste ca o avalansa ce nu mai poate fi oprita si culmea; ii va lovi cel mai mult pe cei care nu stiu nimic. Spunea cineva ca cele mai fericite - daca se poate spune asa - sunt animalele. De ce ? Pentru ca ele nu stiu ca mor. Noi suntem cu sabia la grumaz dar facem bascalie de cea mai joasa speta pe FORUM. Aveam un stalp pentru reazem moral si spiritual in crestinism acum acesta este atacat. Aveam un model in personalitatile din istoria si literatura noastra, acestea sunt ignorate sau chiar terfelite. Aveam niste institutii de invatamant si cercetare stiintifica serioase acestea au fost desfiintate sau parasite. Aveam o rezerva de viata adevarata la sate acum aceasta s-a stins. Aveam copii acum avem animale de companie. Oare ce s-ar mai putea face ? Logos.

La multi ani cu sanatate dle Lipianu !

Multumesc, asemenea si sarbatori fericite ! Gigi.

mirceanedelcuhd

139 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 15:14

Va doresc dumneavoastra si celor dragi dumneavoastra , dar si membrilor PRM din jud.Gorj , ca Minunea Invierii Mantuitorului , Imparatul nostru , al tuturor crestinilor , Isus Hristos , sa va aduca pace , fericire , prosperitate si liniste in suflete si casele dumneavoastra . Un Paste Fericit !
Aceleasi urari le adresez si celorlalti participanti si cititori ai acestui topic . Sarbatori Fericite !

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 15:36

De la: gabigabi, la data 2009-04-14 16:37:50mytcor - dar sa stii ca ma intriga faptul ca oamenii nu vad cum i se lungeste nasul lui Geoana si-i tremura si se subtiaza cind vorbeste,iar Vadim e tot o apa ....nu numai la gura ,ci ii picura pe frunte-n jos pe nas ,semn de mare emotivitate ,cred....[/quot

Pentru gabigabi.Sa stii ca oamenii vad si procedeaza in consecinta.

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 15:40

De la: gabigabi, la data 2009-04-14 16:23:12asa crezi tu,dar nu este neaparata nevoie sa fie asa ! dupa cum eu cred ca Radu D.are prestanta de presedinte,chiar mai multa decit Crin A,care in paranteza fie spus,imi chiar place si ce spune si cum spune !....si Tariceanu are "fata"de presedinte ca nu degeaba a ricanat marinarul ofticat pe "fata lui de european cu papion ".....dar,de gustibus !

Mai ales ca Tariceanu si vorbeste literar si gramatical,cand in loc de pe pronunta pa,in loc de temperatura pronunta tamparatura si in loc de perja pronuta perje ,viu in loc de vin,etc.......Si cand foloseste genetivul in loc de acuzativ cand spune care in loc de pe care.De,este si cadru didactic universitar......

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 15:50

De la: trnmh16, la data 2009-04-16 15:40:47
Mai ales ca Tariceanu si vorbeste literar si gramatical,cand in loc de pe pronunta pa,in loc de temperatura pronunta tamparatura si in loc de perja pronuta perje ,viu in loc de vin,etc.......Si cand foloseste genetivul in loc de acuzativ cand spune care in loc de pe care.De,este si cadru didactic universitar......

www.audionova.ro/Promotia-curenta/

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 16:34

De la: kali13, la data 2009-01-15 17:59:11Nationalismul este un sentiment normal pe care il poseda orice natiune cu trecut istoric.Asadar,este salutara,aparitia unui astfel de partid in peisajul politic romanesc,din pacate,imaginea lui Vadim a fost denaturata constant prin campanii mass-media,menite sa amorteasca spiritul national romanesc si sa destepte alte nationalisme minoritare.De condamnat si de scos in afara legii este nationalismul iredentist maghiar,nostalgiile lor aberante,fals istorice,pretentiile lor anormale intr-un stat de drept,cerintele lor care depasesc orice limita pe care o are conceptul de identitate nationala minoritara.Vreau partidul lui Vadim....vreau sa se termine odata cu hartuirea romanilor in Ardeal si bozgorii astia care chiar sunt solidari cu UDMR-UL sa se duca dracu in Ungaria si sa caute acolo doleante(daca vor ungurii se le ofere asa ceva),autonomie,sa le intre bine in cap ca nu fac ei legea in Ardeal pentru ca Ardealul este al ROMANILOR,SI EI SUNT NISTE TOLERATI IN TARA NOASTRA,asa ca fac ceva pe autonomia pe care o cersesc

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 16:38

De la: trnmh16, la data 2009-04-16 15:40:47

Aveti dreptate domnu' trnmh16

Ticu
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 18:11

minunat ;ce-am zis eu si ce mi-ati raspuns voi !

gigilipianu

443 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 19:32

Tuturor participantilor de pe acest topic si altora de pe FORUM care-l deschid, le doresc multa sanatate, impliniri si un Paste fericit ! La multi ani ! Gigi.

9am029946

6 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 14:05

9am029946

6 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 14:05

FORTA MUNCITOARE

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 14:20

www.youtube.com/v/BFtv5qe5o3c&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/BFtv5qe5o3c&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
agentul

17 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 14:24

De la: kali13, la data 2009-01-15 17:59:11Nationalismul este un sentiment normal pe care il poseda orice natiune cu trecut istoric.Asadar,este salutara,aparitia unui astfel de partid in peisajul politic romanesc,din pacate,imaginea lui Vadim a fost denaturata constant prin campanii mass-media,menite sa amorteasca spiritul national romanesc si sa destepte alte nationalisme minoritare.De condamnat si de scos in afara legii este nationalismul iredentist maghiar,nostalgiile lor aberante,fals istorice,pretentiile lor anormale intr-un stat de drept,cerintele lor care depasesc orice limita pe care o are conceptul de identitate nationala minoritara.Vreau partidul lui Vadim....vreau sa se termine odata cu hartuirea romanilor in Ardeal si bozgorii astia care chiar sunt solidari cu UDMR-UL sa se duca dracu in Ungaria si sa caute acolo doleante(daca vor ungurii se le ofere asa ceva),autonomie,sa le intre bine in cap ca nu fac ei legea in Ardeal pentru ca Ardealul este al ROMANILOR,SI EI SUNT NISTE TOLERATI IN TARA NOASTRA,asa ca fac ceva pe autonomia pe care o cersesc

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 22:46

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-23 14:20:21
Asta-i hora@ticule.Shalom!

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 22:47

De la: ticu, la data 2009-04-15 11:12:18
De la: shlomo_imre, la data 2009-04-14 22:07:25@ticule,nu-i lua in seama sunt platiti de Coposu!Ce-ai zice mai bine de-o hora?www.youtube.com/watch?v=BFtv5qe5o3c Sa se bucure si nati meir!

Ce zici,te bagi?

gigilipianu

443 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 19:50

Aceasta hora numita Hava Nagila este prelucrarea unei hore evreesti pe care am vazut-o prima data intr-o barca pe Marea (Galileea) Tiberiada. Eu n-am jucat caci eram bolnav. Un evreu ne invita sa dansam. Dar ai nostri nu le-a trebuit mult s-o invete spre uimirea unor evrei care nu cunosteau Romania. Influienta acestei hore vechi se vede si in alte dansuri ale altor popoare, greci, bulgari si chiar sarbi. Gigi.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 19:50

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-04-23 22:47:31
De la: ticu, la data 2009-04-15 11:12:18

Ce zici,te bagi?

Ticu
Pagini: << 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Vadim si noul sau partid
Mergi la: