back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vadim si noul sau partid

Pagini: << 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 2 Mai 2009, ora 19:07

Si noi,Asociatia Ungurilor Revizionisti din Calafat il votam pe nea cornelush.Dupa ce s-a porcait vartos cu nea jiji,iata ca demonstreaza cat e de iertacios si lipsit de ranchiura,bagandu-l pe gigel pe listele prm pentru europarlamentare.Daca ajunge tribunul cornel prezident,atunci noi suntem siguri ca nu va putea propune parlamentului alt premier decat pe Marko Bela! www.youtube-nocookie.com/v/b7qhWo4WinY&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3...">www.youtube-nocookie.com/v/b7qhWo4WinY&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3..." type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="660" height="525">

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2009, ora 19:19

....www.youtube-nocookie.com/v/lmQ78Wt-lBw&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3...">www.youtube-nocookie.com/v/lmQ78Wt-lBw&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3..." type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="660" height="525">

july

563 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 16:39

Ticu si toti cei care vreti sa votati cu Vadim....vizionati va rog de cateva ori acest filmulet...chiar vreti ca acest neghiob sa ne conduca? Mi se face rau!!!

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Mai 2009, ora 11:16

De la: blagaiulia, la data 2009-05-03 16:39:58Ticu si toti cei care vreti sa votati cu Vadim....vizionati va rog de cateva ori acest filmulet...chiar vreti ca acest neghiob sa ne conduca? Mi se face rau!!!

Pai bine domnita, cu asa exemplu vi matale sa ma convingi ? cu un filmulet, facut de cea mai oribila, mincinoasa,cu audienta cea mai mica si aiurita TV ; Pro-tv ? - si ce vroia sa explice ala? s-o arate pe cu--r---va de Sandru ? [scuze expresia] Nu domnita, C.V.Tudor este un om hotarat , cu o gandire sanatoasa, patriot si fara frica de borfasimea si mafia romaneasca . !

Ticu
9am037202

136 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 12:53

Pai bine domnita, cu asa exemplu vi matale sa ma convingi ? cu un filmulet, facut de cea mai oribila, mincinoasa,cu audienta cea mai mica si aiurita TV ; Pro-tv ? - si ce vroia sa explice ala? s-o arate pe cu--r---va de Sandru ? [scuze expresia] Nu domnita, C.V.Tudor este un om hotarat , cu o gandire sanatoasa, patriot si fara frica de borfasimea si mafia romaneasca . ! [/quote]

Nea Ticule, un mare filozof a spus:somnul ratiunii naste monstrii!. Matale ai grija ca le cam dormi! Daca grimasele anormale si gesturile teatrale de cabotin de provincie ale lui Vadim nu-ti spun nimic deosebit inseamana ca ceva e de rau cu ratiunea matale. E de apreciat patriotismul la orice cetatean dar atunci cand devine adulatie fara limite ceva pe undeva lipseste la mansarda.
Imi aduc aminte cum se lupta Vadim cu cate un moderator pe la TV-uri si de cate ori era prins cu fofarlica si nu mai avea loc de intors, uita imediat tot ce combatea cu foc de cateva ore si se scuza "hai , mai , ati luat-o in serios? era doar un pamflet!" Un misto perpetuu, asta e Vadim!

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Mai 2009, ora 15:43

da' si mie imi place de el ! cind apare la tv., seara devine amuzanta !

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 4 Mai 2009, ora 16:11

Stiu eu care-i treaba la romani:una zic alta fumeaza!Am impresia ca doar noi ungurii cinstiti l-am votat pe vadim pana in prezent.Cum altfel s-ar explica procentajele obtinute de el la alegeri?Prea mare coincidenta:7% populatie de origine maghiara,7% voturi pentru vadim.Sa ne traiasca-n veci vadimu'

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 5 Mai 2009, ora 14:10

De la: 9am037202, la data 2009-05-04 12:53:35 Pai bine domnita, cu asa exemplu vi matale sa ma convingi ? cu un filmulet, facut de cea mai oribila, mincinoasa,cu audienta cea mai mica si aiurita TV ; Pro-tv ? - si ce vroia sa explice ala? s-o arate pe cu--r---va de Sandru ? [scuze expresia] Nu domnita, C.V.Tudor este un om hotarat , cu o gandire sanatoasa, patriot si fara frica de borfasimea si mafia romaneasca . !

Nea Ticule, un mare filozof a spus:somnul ratiunii naste monstrii!. Matale ai grija ca le cam dormi! Daca grimasele anormale si gesturile teatrale de cabotin de provincie ale lui Vadim nu-ti spun nimic deosebit inseamana ca ceva e de rau cu ratiunea matale. E de apreciat patriotismul la orice cetatean dar atunci cand devine adulatie fara limite ceva pe undeva lipseste la mansarda.
Imi aduc aminte cum se lupta Vadim cu cate un moderator pe la TV-uri si de cate ori era prins cu fofarlica si nu mai avea loc de intors, uita imediat tot ce combatea cu foc de cateva ore si se scuza "hai , mai , ati luat-o in serios? era doar un pamflet!" Un misto perpetuu, asta e Vadim![/quote]

La un presedinte nu conteaza "gesturile teatrale" si nici fizicul lui, conteaza ,gandirea lui, patriotismul, curajul demascarea fara frica a mafiei romanesti, si asta numai la Vadim gasesti; pana acum . Important pentru noi este sa scapam de Basescu, de PNL-PDL-UDMR,ca ne"ingroapa" de tot; inca 4 ani si nu mai existam .! Toti care nu-l vor pe Vadim si comenteaza ,de ce nu spun care ar fi bun ! ? ;

Ticu
Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 5 Mai 2009, ora 16:32

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-05-04 16:11:12Stiu eu care-i treaba la romani:una zic alta fumeaza!Am impresia ca doar noi ungurii cinstiti l-am votat pe vadim pana in prezent.Cum altfel s-ar explica procentajele obtinute de el la alegeri?Prea mare coincidenta:7% populatie de origine maghiara,7% voturi pentru vadim.Sa ne traiasca-n veci vadimu'

Salutare domnule Shlomo,tine-o tot asa.Da ai mare dreptate!Ungurii din Romania,in frunte cu parintele Tokesh si cu Marco Bela si cuSogor Czaba l-au votat intotdeauna pe VC Tudor.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

mary_13luk

4 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 5 Mai 2009, ora 17:01

De ce sa nu recunoastem ca avem nevoie de unul ca Vadim! de ce sa luam totul in tragic cand e vorba de el,...cunosc foarte multe persoana care o sa-l voteze,eu cred ca a sosit timpul sa faca cineva CURAT si in tara asta a noastra.
Avem o tara foarte bogata,extraordinar de bogata si noi ce facem lasam strainii sa ne acapareze cu totul ca noi romanii nu stim sa avem grija de ce este al nostru.
Suntam o tara bogata in AUR,PADURI CARBUNE si multe alte bogatii de care unii le vand strainilor pe nimic.
CHIAR AVEM NEVOIE DE UN VADIM IN ACEASTA PERIOADAwww.9am.ro/comunitate/forum/post_reply/19450.html#

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 5 Mai 2009, ora 20:46

De la: trnm16h, la data 2009-05-05 16:32:05
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-05-04 16:11:12Stiu eu care-i treaba la romani:una zic alta fumeaza!Am impresia ca doar noi ungurii cinstiti l-am votat pe vadim pana in prezent.Cum altfel s-ar explica procentajele obtinute de el la alegeri?Prea mare coincidenta:7% populatie de origine maghiara,7% voturi pentru vadim.Sa ne traiasca-n veci vadimu'

Salutare domnule Shlomo,tine-o tot asa.Da ai mare dreptate!Ungurii din Romania,in frunte cu parintele Tokesh si cu Marco Bela si cuSogor Czaba l-au votat intotdeauna pe VC Tudor.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Domnule trnm16h,am curaj sa pun pariu ca ,daca,maine i s-ar intampla vreo nenorocire distinsului pastor reforat,primul care s-ar ingrijora ar fi vadimul.Nu stiu de ce am ferma convingere ca nu pot exista unul fara celalalt.O seara placuta va doresc!PS Nu cred c-ar fi rau sa va schimbati nick-ul,am facut entorsa la limba incercand sa-l pronunt!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 5 Mai 2009, ora 23:47

De la: mary_13luk, la data 2009-05-05 17:01:03De ce sa nu recunoastem ca avem nevoie de unul ca Vadim! de ce sa luam totul in tragic cand e vorba de el,...cunosc foarte multe persoana care o sa-l voteze,eu cred ca a sosit timpul sa faca cineva CURAT si in tara asta a noastra.
Avem o tara foarte bogata,extraordinar de bogata si noi ce facem lasam strainii sa ne acapareze cu totul ca noi romanii nu stim sa avem grija de ce este al nostru.
Suntam o tara bogata in AUR,PADURI CARBUNE si multe alte bogatii de care unii le vand strainilor pe nimic.
CHIAR AVEM NEVOIE DE UN VADIM IN ACEASTA PERIOADAwww.9am.ro/comunitate/forum/post_reply/19450.html#[/quote]

Perfecta dreptate,

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 5 Mai 2009, ora 23:54

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-05-05 20:46:46

Domnule trnm16h,am curaj sa pun pariu ca ,daca,maine i s-ar intampla vreo nenorocire distinsului pastor reforat,primul care s-ar ingrijora ar fi vadimul.Nu stiu de ce am ferma convingere ca nu pot exista unul fara celalalt.O seara placuta va doresc!PS Nu cred c-ar fi rau sa va schimbati nick-ul,am facut entorsa la limba incercand sa-l pronunt!

Asa e domnule Shlomo, si stii de ce ? pentru ca e sufletist,asta e un caracter a lui C. V. TUDOR. ! Crezi ca-l interesa de Becali ? nuu, dar stia ca toata lumea de fapt, ca era nevinovat si Vadim a facut gestul asta sa-l scape . De ce nu s-a bagat Basescu? ca au baut sprit impreuna .

Ticu
Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 01:22

Dom ticu,nu conteaza c-au baut sprit impreuna,am impresia ca base ar baga-o si pe ma-sa la parnaie daca i-ar iesi ceva la afacerea asta!El n-are domnule prieteni,are oameni de care se foloseste atunci cand poate,cand nu mai poate sau nu-i mai sunt de folos, ii arunca ca p-o masea stricata!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 02:07

De la: ticu, la data 2009-05-01 14:24:38
De la: dora_visinescu, la data 2009-04-30 21:10:21
De la: ticu, la data 2009-04-30 17:46:19
De la: dora_visinescu, la data 2009-04-30 17:09:23
De la: blagaiulia, la data 2009-04-30 17:05:10ticu, nu vorbi despre lucruri pe care ni le stii! Eu sunt din Ardeal...nu de 4 ani...niciodata nu au fost probleme intre romani si maghiari! Numai nationalistii ca tine fac din tantar armasar!Si un nebun ca Vadim.
Sper sa-si procure din timp medicamente in cazul in care va fi din nou " furat " la alegeri!

Aºa este, noi aici, loco, ºtim mai bine!!!!

Nu domnita , stim si noi cum e, numai ca noua nu ne e frica de ei. !

Fricãããã????
Ticule...tu cred cã ai glume-n program!!!! Auzi la el...fricã...
Super-amuzant!

Domnita Dora, daca frica nu e bine, cauta matale un cuvant care sa arate adevarul, adica, ce fac ungurii in Ardeal si de ce nu spuneti realitatea .!

Ticule, tu eºti scãpat în cap?! Ce fac ungurii la noi în ardeal...mã rog frumos?!
Pãi ce pot face? Trãiesc ºi ei, alãturi de noi, fãrã sã avem probleme unii cu alþii...indiferent de SF-urile pe care le aveþi voi ãºtia de prin alte pãrþi, vis-a-vis de ei!
Am prieteni atât români get-beget cât ºi unguri...nu fac nici o deosebire între ei, ca oameni!
Sunt doar basme....cum cã am fi conduºi de unguri!
ªi sincer...nu-mi pasã ce crezi tu sau alþi ºovini!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 08:11

@ticulica - numai nevinovat e Jiji ! are o puzderie de bube-n cap ,dar cum la noi se fura cu acte-n regula,trebuia sa-l apuce de undeva si i-au facut-o pe asta cu masina !

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 10:14

De la: Dorulet, la data 2009-05-06 02:07:06
De la: ticu, la data 2009-05-01 14:24:38
De la: dora_visinescu, la data 2009-04-30 21:10:21
De la: ticu, la data 2009-04-30 17:46:19
De la: dora_visinescu, la data 2009-04-30 17:09:23
De la: blagaiulia, la data 2009-04-30 17:05:10ticu, nu vorbi despre lucruri pe care ni le stii! Eu sunt din Ardeal...nu de 4 ani...niciodata nu au fost probleme intre romani si maghiari! Numai nationalistii ca tine fac din tantar armasar!Si un nebun ca Vadim.
Sper sa-si procure din timp medicamente in cazul in care va fi din nou " furat " la alegeri!

Aºa este, noi aici, loco, ºtim mai bine!!!!

Nu domnita , stim si noi cum e, numai ca noua nu ne e frica de ei. !

Fricãããã????
Ticule...tu cred cã ai glume-n program!!!! Auzi la el...fricã...
Super-amuzant!

Domnita Dora, daca frica nu e bine, cauta matale un cuvant care sa arate adevarul, adica, ce fac ungurii in Ardeal si de ce nu spuneti realitatea .!

Ticule, tu eºti scãpat în cap?! Ce fac ungurii la noi în ardeal...mã rog frumos?!
Pãi ce pot face? Trãiesc ºi ei, alãturi de noi, fãrã sã avem probleme unii cu alþii...indiferent de SF-urile pe care le aveþi voi ãºtia de prin alte pãrþi, vis-a-vis de ei!
Am prieteni atât români get-beget cât ºi unguri...nu fac nici o deosebire între ei, ca oameni!
Sunt doar basme....cum cã am fi conduºi de unguri!
ªi sincer...nu-mi pasã ce crezi tu sau alþi ºovini!

Domnita Dora,matale ai inteles altfel problema. ! ;cum ce fac ungurii ? Eu nu ma refer la forta , normal ca nu da ungurul in cap romanului,nu-i ataca la drumul mare , sau batai , scandaluri,adica poti sa mergi linistit prin Ardeal ca nu ne ataca ungurul,poti sa bei o bere linistit cu ungurul la masa, ca au si ei oameni civilizati, scoliti,Eu m-am referit la ce vor ei de la noi, ce pretentii au ei si cum ne vad ei.!- mai clar. Ei Ivor Ardealul,sa-l faca stat independent maghiar ; asta si un copil observa.'In general ii urasc pe romani,; exem.: au ponegrit statuile noasre,drapelul nostru ,si tot ce simbolizeaza romanismul acolo, limba romana e nebagata in seama cand ai nevoie de ceva la o institutie, trebuie sa stii ungureste, la locuri de munca ei au prioritate, neofascistii UDMR siTokes comanda acolo, cum si-au permis sa treaca numele localitatilor si in ungureste? ;de ce e universitatea Babes Bolyai, si nu Babes? noi nu avem in Ungaria universitatea "Tokes-Eminescu " ! Astea sunt o parte din ce fac ei acolo,! Si la noi sunt lipoveni, macedoneni, greci, turci, rusi, si toti la un loc nu cer si fac de cer si fac ungurii acolo ! Astea le vezi domnita?

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 10:30

De la: gabigabi, la data 2009-05-06 08:11:45@ticulica - numai nevinovat e Jiji ! are o puzderie de bube-n cap ,dar cum la noi se fura cu acte-n regula,trebuia sa-l apuce de undeva si i-au facut-o pe asta cu masina !

"Bubele " din capul lui Jiji, toata tara le stie,are destule, dar eu m-am referit la furtul masinii si sechestrarea hotilor .! E posibil hotii in libertate, si pagubasul arestat ? El tot afost bun, ca i-a iertat , eu le taiam beregata cu briciul , ca asta meritau .!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 10:34

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-05-06 01:22:14Dom ticu,nu conteaza c-au baut sprit impreuna,am impresia ca base ar baga-o si pe ma-sa la parnaie daca i-ar iesi ceva la afacerea asta!El n-are domnule prieteni,are oameni de care se foloseste atunci cand poate,cand nu mai poate sau nu-i mai sunt de folos, ii arunca ca p-o masea stricata!

Domnule Shlomo, tot respectul din partea mea, pentru gandirea si logica sanatoasa pe care ai postato aici ! ; asa este cu Base.!!!!!!!!! Din partea mea,

Ticu
fero

2 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 13:04

Tu esti timpit,analfabet,sovinist. Tara de aia nu poate sa mearga bine ca sint citeva timpit ca tine.Cred ca niciodata nai fost in ardeal,ar fii bine sa vi odata sa vezi ca nu e asa cum crez tu.

Fosta membra 9am.ro

74 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 14:22

Buna ziua tuturor .
Tin sa va anunt ca nu am nimic cu unii unguri dar unii sunt nesimtiti si au o ura pe romani de foc nu altceva .
Sunt sofer de TIR si am venit acasa de cateva zile .
Am stat la vama nadlag cateva ore deoarece niste spurcati de vamesi asa au vrut ei .
Pana nu am dat 10 euro nu am trecut in romania .
Si culmea inclusiv romanii nostri se aliaza cu ei .
Bine ar fi ca VADIM sa vina la putere sa puna la punct unele jigodii .
Oricum eu m-am saturat de golania guvernului actual .
Uitativa ca inclusiv sindicatele ne prostesc pe fata .
At-i vazut de 1MAI romanul a fost prostit cu un mic si-o bere pe cand in occident aia cereau drepturi .
AS A NE TRBUIE CA SUNTEM UN POPOR DE PROSTI .

july

563 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 14:58

mary si virgilvlad...voi nu vreti sa traiti linistiti? Vreti dusmanie, revolte...acest lucru va aduce cu el Vadim! El nu critica, nu spune lucrurilor pe nume ci jigneste murdar.Daca Becali ar face la fel as zice ca saracul nu are prea multa scoala...insa de la unul care se tine ( si chiar este ) invatat nu pot admite asemenea comportament!

Intr-adevar nu stiu cine ar putea sa ne conduca...nu prea avem de unde alege. Dar sigur nu vreau pe unul ca Vadim!

july

563 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 15:02

ticule, maghiarii nu vreau,ca Ardealul sa fie un stat independent! Autonomia pe care o vor ei ( Secuimea ) nu inseamna acest lucru! In nici un caz nu vor nici lipirea de Ungaria.Referitor la Tokes..este la fel de sovin ca Vadim.
Ca sa intelegi de ce se numeste Babes-Bolyai ar trebui sa citesti un pic de istorie!

Fosta membra 9am.ro

74 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 15:27

Stimata doamna sa stii ca vreau sa traiesc linistit dar uitate la hienele astea de guvernanti .
Banuiesc ca nu esti de acord cu ei .
Acum privesc la TV si ma minunez cat de usor poate fi prostit romanul .
Noi nu avem guvernanti capabili si nici sindicate asa ca o schimbare cred ca ar fi buna .
Nu contest ca VADIM va face mare lucru dar merita sa incercam .
Noi suntem un popor care ne adaptam foarte usor si tot asa cum am mai spus usor de pacalit .
In toti acesti ani vechile partide au facut ceva pentru poporul roman ?
Dati exemple si daca este asa ridic miinile .

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 15:52

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-05-05 20:46:46

Ok,domnule Slomo,voi incerca sa-mi schimb Id-ul.Imi pare rau ca aveti dificultati in a mi-l pronunta.Sa auzim numai de bine.

Fosta membra 9am.ro

74 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 19:25

Pentru cine nu stie popa Tokesh a fost spion maghiar asa ca Vadim nu poate avea prietenie cu el .
Inainte de inceperea circului din 1989 informatiile de la secu sunau cam asa :
SERVICIILE SECRETE RUSESTI SI CELE UNGARE CONDUSE DE PASTORUL REFORMAT TOKESH ACTIONEAZA OSTIL PE TERITORIUL ROMANIEI .
Asa ca daca va veni Vadim la conducere va avea mare grija de ei .

9am037202

136 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 20:46

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-05-06 01:22:14Dom ticu,nu conteaza c-au baut sprit impreuna,am impresia ca base ar baga-o si pe ma-sa la parnaie daca i-ar iesi ceva la afacerea asta!El n-are domnule prieteni,are oameni de care se foloseste atunci cand poate,cand nu mai poate sau nu-i mai sunt de folos, ii arunca ca p-o masea stricata!

100%corect. As mai aduga si:sforar( intrigant), lipsit de cuvant,cabotin(plans la comanda),cam sovin(tiganca imputita, armean folositor), antipresa, popularos(prin tara, podul Maracineni si inundatiile) fortat, mare amator de taxe si impozite suplimentare samd. Adica numai bun pentru inca un mandat pentru ca, nu-i asa, fiecare popor are conducatorii pe care-i merita!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 21:30

De la: fero, la data 2009-05-06 13:04:15Tu esti timpit,analfabet,sovinist. Tara de aia nu poate sa mearga bine ca sint citeva timpit ca tine.Cred ca niciodata nai fost in ardeal,ar fii bine sa vi odata sa vezi ca nu e asa cum crez tu.

Tara nu merge bine, din cauza guvernantilor care-i avem, Am fost prin multe locuri in Ardeal,am stat 4 ani in Fagaras, dar acum ori esti nationalitate maghiara, ori esti legat la ochii, si dopuri in urechi. In Ardeal mai sunt sasii, ei de ce nu sunt asa? pentru ca e o minoritate civilizata, care merita sa traiasca alaturi de noi .! mai stim si noi cei din podisurile dobrogene, ce-i dincolo de Carpati .!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 21:36

De la: virgilvlad, la data 2009-05-06 14:22:36Buna ziua tuturor .
Tin sa va anunt ca nu am nimic cu unii unguri dar unii sunt nesimtiti si au o ura pe romani de foc nu altceva .
Sunt sofer de TIR si am venit acasa de cateva zile .
Am stat la vama nadlag cateva ore deoarece niste spurcati de vamesi asa au vrut ei .
Pana nu am dat 10 euro nu am trecut in romania .
Si culmea inclusiv romanii nostri se aliaza cu ei .
Bine ar fi ca VADIM sa vina la putere sa puna la punct unele jigodii .
Oricum eu m-am saturat de golania guvernului actual .
Uitativa ca inclusiv sindicatele ne prostesc pe fata .
At-i vazut de 1MAI romanul a fost prostit cu un mic si-o bere pe cand in occident aia cereau drepturi .
AS A NE TRBUIE CA SUNTEM UN POPOR DE PROSTI .

Domnule Virgil , mai scrie matale o data, sa vada si fero, poate intelege de ce nu merge tara.!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 21:57

De la: blagaiulia, la data 2009-05-06 15:02:43ticule, maghiarii nu vreau,ca Ardealul sa fie un stat independent! Autonomia pe care o vor ei ( Secuimea ) nu inseamna acest lucru! In nici un caz nu vor nici lipirea de Ungaria.Referitor la Tokes..este la fel de sovin ca Vadim.
Ca sa intelegi de ce se numeste Babes-Bolyai ar trebui sa citesti un pic de istorie!

N-o fi vrand Ardealul , dar Transilvania sigur o vor . ! Domnita, cand Basescu nu a recunoscut independenta Kosovo, [ cinste lui ] au iesit la rampa foart nervosi UDMRISTO fascistii si i-au cerut lui Basescu [parca -l obligau ] sa recunoasca imediat independenta ca sa poata cere ei independenta Ardealului [ a facuto public .] Nu ei, ci Ungaria nu vrea alipirea Ardealului.! Iar numele de Bolyai e dat de comunistii lui Dej, ca asa i-au cerut "pretenii" URSS.

Ticu
Pagini: << 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Vadim si noul sau partid
Mergi la: