back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vadim si noul sau partid

Pagini: << 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

74 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 16:10

Doresc ca VADIM sa vina la putere dar daca nu se va tine de cuvant la cea ce a anuntat ar trebui sa se impuste .
De cand candideaza eu si familia mea suntem devotati PRM
Pacat ca nu este iubit de occident , dar nui problema pana la urma daca este eles de poporrechinii nu au ce face .

july

563 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 16:35

Vadim nu este iubit de cei din occident pt ca ei vad realitatea...rad de noi, ca vrema acest bufon! Pe buna dreptate! Doar ca adevarul doare.

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 Mai 2009, ora 17:26

De la: blagaiulia, la data 2009-05-31 16:35:57Vadim nu este iubit de cei din occident pt ca ei vad realitatea...rad de noi, ca vrema acest bufon! Pe buna dreptate! Doar ca adevarul doare.

Aoooleuu! domnita . !! pai de occident vorbesti matale?Matale , ai auzit de proverbul cu paiul stalpul si ochiul.?asta e paguba ? auzi cine !!!! occidentul . !!!stii ce e occidentul ? -- este mizeria , gunoiul Europei. -focarul de infectie a lumii .! acolo e stransa toata incultura lumii ! v-au mintit cu tot felul de embleme mizerabile .; arata-mi matale un lucru bun la occident .

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2009, ora 17:30

De la: CAMELYA_, la data 2009-05-31 08:40:59
De la: ticu, la data 2009-05-30 17:26:46
De la: CAMELYA_, la data 2009-05-29 15:09:13Romania este tara unde aviatia e la pamant, iar agricultura e in aer. (Corneliu Vadim Tudor)

Haios Vadim asta!
:

sml-confused0067: Domnita camelya, hai sa recunoastem, este ca Vadim are dreptate ? -are !!!!

Nea Ticule , personajul Vadim mi se pare doar o prezentza haioasa cu cu caracter coleric in viata politica romaneasca
Adevaru e ca PRM supravietuieste datorita lui
In curand toate partidele mici vor dispare de pe scena politca deoarece vor fi inchitite de cele mari (exemplu PC)

Asa e domnita, 'vi se pare ' ca realitatea e alta ; PRM si Vadim supravietuiesc , ca sunt iubiti de adevaratii romani .!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2009, ora 17:39

De la: Septembrie, la data 2009-05-31 09:23:35
De la: 9am037202, la data 2009-05-31 01:24:57Daca as fi vrut sa te injur nu te-ar fi spalat toata Marea Neagra! Zi mersi ca ai scapat ieftin de data asta si iti promit ca daca te mai obraznicesti pe aici o sa capeti ce meriti! Si mai vezi-ti de primaria ta si lasa-i pe unii cu minte in cap nu sub fusta sa se ocupe de Vadim. Tuta!

Frumusetze>> Eu zic ca daca stii bine sa injuri, sa amenintzi... Esti o buna prm-ista..Foloseste limbajul politicos aici... Nu esti la prm!! Esti pe un topic de bascalie la adresa prm-ului... dupa cum citesc..Data viitoare te rog politicos sa ma injuri pe mine.. nu pe Camelya.. ok? Sa te vedem de ce esti in stare! Viteazo!

Stii care e norocul PRM-ului ca mai exista ? - ca nu esti membru PRM ca altfel s-ar desfinta. !

Ticu
9am037202

136 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 01:00

De la: CAMELYA_, la data 2009-05-30 11:03:31
De la: 9am037202, la data 2009-05-29 19:50:17Mai fata, tu-l iubesti pe Vadim! Ai facut o colectie de ziceri ale "tribunului" care l-ar umple de mandrie si pe nenea Ticu! Mai zi-ne si noua amanunte: il visezi noaptea? te duci sa-l votezi de 2 ori(odata la tine si odata in Tulcea lui nea Ticu)? Ca tot a ramas Vadim fara "coledziu" ,vorba lui Dandanache, la ultimele alegeri si ar fi pacat sa nu prinda "agricultura" de Bruxelles!

"Mai fata" sa-i spui lui fiica-ta
Pe cine visez eu noaptea si pe cine votez e treaba mea
Nesimtzito !

Cine pe cine injura aici? Cine a inceput? Hai ca nu merita sa vorbim de Camelya ca stricam orzul pe gasca!
Revenind la Vadim , sunt de acord ca este un adevarat patriot si ca isi iubeste tara si poporul in felul lui. Singurul lucru pe care i-l reprosez este ca nu gaseste totdeauna mijloacele cele mai potrivite pentru a arata asta.
Fie ca ,chiar ca metafora, vrea sa traga pe unii in tepe in Piata Victoriei, fie ca l-a apucat iubirea de evrei si i-a facut statuie lui Itzhac Rabin ca dupa aia sa inceapa sa-i injure din nou, fie ca isi spala rufele in public porcaindu-i in ultimul hal pe cei care din varii motive l-au parasit, dar care au mers o buna bucata de drum alaturi de el si au contribuit din plin la dezvoltarea partidului etc, Vadim se arata a fi un temperament coleric care nu suporta sa fie cineva de alta parere sau contrazis intr-o discutie si care , pana la urma, datorita temperamentului sau poate fi periculos intr-o functie importanta. Cum ar fi de ex. un sef de stat impulsiv al unei mari puteri mondiale care ar avea pe mana raspunderea butonului nuclear?
Deci Vadim merita apreciat pentru patriotismul sau dar atat! In nici un caz nu consider ca e omul potrivit pentru o functie politica de raspundere in stat!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 11:17

De la: 9am037202, la data 2009-06-01 01:00:12
De la: CAMELYA_, la data 2009-05-30 11:03:31
De la: 9am037202, la data 2009-05-29 19:50:17Mai fata, tu-l iubesti pe Vadim! Ai facut o colectie de ziceri ale "tribunului" care l-ar umple de mandrie si pe nenea Ticu! Mai zi-ne si noua amanunte: il visezi noaptea? te duci sa-l votezi de 2 ori(odata la tine si odata in Tulcea lui nea Ticu)? Ca tot a ramas Vadim fara "coledziu" ,vorba lui Dandanache, la ultimele alegeri si ar fi pacat sa nu prinda "agricultura" de Bruxelles!

"Mai fata" sa-i spui lui fiica-ta
Pe cine visez eu noaptea si pe cine votez e treaba mea
Nesimtzito !

Cine pe cine injura aici? Cine a inceput? Hai ca nu merita sa vorbim de Camelya ca stricam orzul pe gasca!
Revenind la Vadim , sunt de acord ca este un adevarat patriot si ca isi iubeste tara si poporul in felul lui. Singurul lucru pe care i-l reprosez este ca nu gaseste totdeauna mijloacele cele mai potrivite pentru a arata asta.
Fie ca ,chiar ca metafora, vrea sa traga pe unii in tepe in Piata Victoriei, fie ca l-a apucat iubirea de evrei si i-a facut statuie lui Itzhac Rabin ca dupa aia sa inceapa sa-i injure din nou, fie ca isi spala rufele in public porcaindu-i in ultimul hal pe cei care din varii motive l-au parasit, dar care au mers o buna bucata de drum alaturi de el si au contribuit din plin la dezvoltarea partidului etc, Vadim se arata a fi un temperament coleric care nu suporta sa fie cineva de alta parere sau contrazis intr-o discutie si care , pana la urma, datorita temperamentului sau poate fi periculos intr-o functie importanta. Cum ar fi de ex. un sef de stat impulsiv al unei mari puteri mondiale care ar avea pe mana raspunderea butonului nuclear?
Deci Vadim merita apreciat pentru patriotismul sau dar atat! In nici un caz nu consider ca e omul potrivit pentru o functie politica de raspundere in stat!
:

sml-confused0067: Multi vorbesc de Vadim , ca il lauda , sau il critica,nu poti sa sti despre el daca nu-l vezi "la lucru " [ presedinte si PRM la conducere ] E usor sa ne legam de un om numai dupa vorbe, important sa-l vedem in practica .Pai cum sa-l vedem , cand la toate alegerile, e furat [ si un prescolar vede asta ] .cand alegatorul e orbit [ prostit, amagit ] sa voteze ce nu trebuie ,adicaPNL-PDL,- PSD,fara sa vada in ce haos nu duc .! Daca un an e deajuns sa fie presedinte si PRM in frunte, lumea s-ar convinge de realitate, si i-ar vota incontinu. ! Spui de tepe, ? eu. as trage in tepe pe multi din Romania.! Vadim , intotdeuna i-a respectat pe evrei si cultura lor!

Ticu
gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 16:36

ei vezi ca zici c-ai trage pe multi in tzepe si i-ai termina pe cei din "fascistosecuime",cind tocmai spuneai ca tu nici-o musca n-ai storcosi !?

DanubianKnight

746 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 01:16

Vadim este din punct de vedere politic la fel de fosilizat ca un trilobit paleozoic, dar nici pe departe atat de interesant.

Si, apropo, "fascistosecuimea" nu se combate cu "fascistoromanism" decat daca vrem ca Romania sa fie rupta in bucati ca si Iugoslavia pentru crime impotriva minoritatilor... Tocmai moderatia este cea care a impiedicat pana acum planurile oculte de iugoslavizare a Romaniei, iar parte a acestei moderatii este tocmai faptul ca personaje gen Vadim nu au ajuns la putere.

Amintiti-va si de Hitler, un mare patriot german, ale carui actiuni au oferit pretextul perfect expulzarii a milioane de germani din Prusia Orientala, Silezia, Pomerania- privincii istorice ale Germaniei- si regiunea sudeta.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 04:29

De la: gabigabi, la data 2009-06-01 16:36:42ei vezi ca zici c-ai trage pe multi in tzepe si i-ai termina pe cei din "fascistosecuime",cind tocmai spuneai ca tu nici-o musca n-ai storcosi !?
Asa e crestineste,nu omoram noi musca,asteptam salvatorul cu pliciul!Dom' ticu,tot cu vadim? Te asigur de tot sprijinul secuilor revizionisti din Calafat!

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 04:34

De la: ticu, la data 2009-05-31 17:30:45
De la: CAMELYA_, la data 2009-05-31 08:40:59
De la: ticu, la data 2009-05-30 17:26:46
De la: CAMELYA_, la data 2009-05-29 15:09:13Romania este tara unde aviatia e la pamant, iar agricultura e in aer. (Corneliu Vadim Tudor)

Haios Vadim asta!
:

sml-confused0067: Domnita camelya, hai sa recunoastem, este ca Vadim are dreptate ? -are !!!!

Nea Ticule , personajul Vadim mi se pare doar o prezentza haioasa cu cu caracter coleric in viata politica romaneasca
Adevaru e ca PRM supravietuieste datorita lui
In curand toate partidele mici vor dispare de pe scena politca deoarece vor fi inchitite de cele mari (exemplu PC)

Asa e domnita, 'vi se pare ' ca realitatea e alta ; PRM si Vadim supravietuiesc , ca sunt iubiti de adevaratii romani .!
Da multi mai sunteti bre,adevaratii romani!Vad p-aici pe virgilvlad,pe finul intelectual gigel si pe matale....cam putin,cam putin!Ah,era s-o uit pe sora 13...

dorina27

24 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 08:01

De la: shlomo_imre, la data 2009-01-18 21:17:50Dar de ce ii trebuie un nou partid?Stiam ca-i dobitoc,dar nici chiar asa! Roman adevarat!La moarte cu ungurii,bulgarii,sarbii,albanezii,ucrainienii,croatii,rusii s.a.m.d!!!Vrem o Romanie Mare,chiar FF Mare:de la Urali pana la Alpi,de la Mediterana pana laMarea Nordului!

buna dimineata.
Asta este o alta aberatie scornita de presa ticaloasa(vad ca a prins si aici),
- Vadim tudor este membru fondator(nu presedinte fondator)
- nu schimba nimeni denumirea PRM-ului(doar in mintea ziaristilor care au fost mai mult sau mai putin in vizorul lui V.Tudor,demascati de ''lingaism''si excrocherii.
- Magherizarea este in mintea liderilor UDMR-isti, nu si a maghearilor, care au un pic de carte si care, a invatat si romana.
Ei !,da. ce ne-am face daca toate etniile din romania ar vrea autonomie?,nu spune nimeni sa nu vorbeasca fiecare in limba lui dar,oficial nu. ""ROMANIA ESTE SUVERANA'' PRIN CONSTITUTIE.Nu va obosit vesnicile discutii si scandaluri pe aceasta tema?.
Da eram sa uit...si Mihail Eminescu a fost internat si omorit intru-n ospiciu, pentru ca, era nationalist.
se vede treaba ca, a-ti iubi tara cu bune si cu rele, in opinea unora, trebuie sa fii nebun?, daca demasti o escrocherie pe banii tarii, esti nebun?. si etc...

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 08:07

De la: dorina27, la data 2009-06-02 08:01:19
De la: shlomo_imre, la data 2009-01-18 21:17:50Dar de ce ii trebuie un nou partid?Stiam ca-i dobitoc,dar nici chiar asa! Roman adevarat!La moarte cu ungurii,bulgarii,sarbii,albanezii,ucrainienii,croatii,rusii s.a.m.d!!!Vrem o Romanie Mare,chiar FF Mare:de la Urali pana la Alpi,de la Mediterana pana laMarea Nordului!

buna dimineata.
- nu schimba nimeni denumirea PRM-ului(doar in mintea ziaristilor care au fost mai mult sau mai putin in vizorul lui V.Tudor,demascati de ''lingaism''si excrocherii.
- Magherizarea este in mintea liderilor UDMR-isti, nu si a maghearilor, care au un pic de carte si care, a invatat si romana.
Ei !,da. ce ne-am face daca toate etniile din romania ar vrea autonomie?,nu spune nimeni sa nu vorbeasca fiecare in limba lui dar,oficial nu. ""ROMANIA ESTE SUVERANA'' PRIN CONSTITUTIE.Nu va obosit vesnicile discutii si scandaluri pe aceasta tema?.
Da eram sa uit...si Mihail Eminescu a fost internat si omorit intru-n ospiciu, pentru ca, era nationalist.
se vede treaba ca, a-ti iubi tara cu bune si cu rele, in opinea unora, trebuie sa fii nebun?, daca demasti o escrocherie pe banii tarii, esti nebun?. si etc...
Fiecare cu parerile si interesele lui.Voteaza-l sanatoasa,nu te tine nimeni s-o faci...Shalom!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 08:17

Nu stiam ca a fost internat Eminescu in ospiciu DEOARECE ERA NATIONALIST,credeam ca din alte motive ...Nu stiam nici ca A FOST OMORAT , asa ca, la modul cel mai sincer ma intereseaza problema asta .Simteam si eu ca se ascunde ceva in internarea si moartea lui Eminescu ,este absolut nefiresc ca un geniu sa inebuneasca si la fel de nefiresc este si sa moara!

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 08:23

Sa-nteleg ca Dorina il compara pe vadim cu Eminescu?Pai,ce au ei in comun in afara de sex?

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 12:29

De la: gabigabi, la data 2009-06-01 16:36:42ei vezi ca zici c-ai trage pe multi in tzepe si i-ai termina pe cei din "fascistosecuime",cind tocmai spuneai ca tu nici-o musca n-ai storcosi !?

Gabi, pai matale nu intelegi sensul frazei cu moartea.! Eu am spus ca nu as ucide oameni si alte fiinte nevinovate, dar sunt pentru reintroduceea pedepsei cu moartea, si cei care merita, si nu are legatura cu credinta . !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 12:30

reintroducerea

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 12:32

buna dimineata.
:

sml-happy0065:

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 12:34

De la: vaneamarin, la data 2009-06-02 08:17:31

Nu stiam ca a fost internat Eminescu in ospiciu DEOARECE ERA NATIONALIST,credeam ca din alte motive ...Nu stiam nici ca A FOST OMORAT , asa ca, la modul cel mai sincer ma intereseaza problema asta .Simteam si eu ca se ascunde ceva in internarea si moartea lui Eminescu ,este absolut nefiresc ca un geniu sa inebuneasca si la fel de nefiresc este si sa moara!
:

sml-happy0065: Domnule Vanea, din pacate asta-i adevarul cu Emnescu . !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 12:34

EMINESCU

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 12:40

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-02 08:23:56Sa-nteleg ca Dorina il compara pe vadim cu Eminescu?Pai,ce au ei in comun in afara de sex?
:

sml-happy0065: De unde sti cum arata sexul lu' Eminescu,? eu pe a lui Vadim nu-l cunosc . Mai glumim si noi domnu ' Shlomo, sa nu ma injuri !

Ticu
mirceanedelcuhd

139 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 14:25

name='ticu'

: Gabi, pai matale nu intelegi sensul frazei cu moartea.! Eu am spus ca nu as ucide oameni si alte fiinte nevinovate, dar sunt pentru reintroduceea pedepsei cu moartea, si cei care merita, si nu are legatura cu credinta . !

Curat nationalism.
Tipic eroilor si vitejilor patrioti din preajma Tribunului . Ei nu fac rau nici unei musculite. Nu agreaza violenta fizica . Nu ar omori pe nimeni dar ...cu drag...ar cere altora s-o faca in numele unei ipotetice Legi de ei agreata !
Ei sunt crestini practicanti dupa cum se prea lauda Tribunul , dar dorinta asta de a-i pune pe altii sa-i omoare pe cei , la fel de "aprinsi" ca si ei , nationalisti secui , maghiari sau ce-or mai fi , nu are nimic cu credinta .

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 14:54

De la: ticu, la data 2009-06-02 12:32:23

buna dimineata.
:

sml-happy0065:

Cei mai simpatici postatori pe acest sit sunt domnii Shlomo si Ticu.As vrea sa-i cunosc personal.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 19:41

De la: trnmh16, la data 2009-06-02 14:54:40
De la: ticu, la data 2009-06-02 12:32:23

buna dimineata.
:

sml-happy0065:

Cei mai simpatici postatori pe acest sit sunt domnii Shlomo si Ticu.As vrea sa-i cunosc personal.

Multumec de apreciere, poate o sa ne cunoastem mai bine !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 19:46

De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-06-02 14:25:22
name='ticu'

: Gabi, pai matale nu intelegi sensul frazei cu moartea.! Eu am spus ca nu as ucide oameni si alte fiinte nevinovate, dar sunt pentru reintroduceea pedepsei cu moartea, si cei care merita, si nu are legatura cu credinta . !

Curat nationalism.
Tipic eroilor si vitejilor patrioti din preajma Tribunului . Ei nu fac rau nici unei musculite. Nu agreaza violenta fizica . Nu ar omori pe nimeni dar ...cu drag...ar cere altora s-o faca in numele unei ipotetice Legi de ei agreata !
Ei sunt crestini practicanti dupa cum se prea lauda Tribunul , dar dorinta asta de a-i pune pe altii sa-i omoare pe cei , la fel de "aprinsi" ca si ei , nationalisti secui , maghiari sau ce-or mai fi , nu are nimic cu credinta .

Matale bre faci confuzii. In nationalism intra adevaratii patrioti care stiu sa respecte poporul si tara asta . ! la restul ce ai postat matale, cred ca e un scenariu de S. Nicolaescu .!

Ticu
gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 20:25

Treziti-va .... si mergeti la vot, dand acum in al 12 -lea ceas un semn ca mai putem sa ne corectam destinul. Ca vrem sa fim o societate condusa bine si nu lasata in voia sortii. Ganditi-va ca am gresit prea de multe ori ca sa ne mai permitem un esec si anul acesta. Lasati povestile si simtiti realitatea, mergeti la cauza tuturor relelor care ni se intampla ... si reflectati. Gigi.

21goot

103 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 20:25

buna
cum -unde se vb despre vadim in occident etc . ca nu este iubit
dar am o intrebare toti ce-i pana acum dupa 89 au fost iubiti de occident
domnilor voi nu cu occidentul traiti ce-i care ganditi asa poate nu stiti nici unde este occidentu
dar vb ca , si taranu de euro inainte de al vedea deja taranu era smecher ca stie si a vb despre o moneda la care nu a vazut-o etc .
pt multi romani saracia nu i-a atins pragul asta este o veste buna
dar sa nu uitam cat la suta dintre rom pot trai cu acest salariu etc si cu multe altele la care le stim cu toti -
atunci eu nu vad de ce nu am incerca a merge inainte cu un om care iubeste tara etc -
toti acestia guvernanti care sant ce va-u dat domnilor .ca vau adus din occident domnilor saracie -boala decesuri de stres lipsa foamei
da de multe ori eu nici nu rasp la mesaje pt ca nu are rost eu nu votez de foarte multi ani . fiind membra la PRM votul meu va merge mereu acolo .
pt hoti si criminali -inmoralisti -etc .
prob ce ma doare nu este ca fura statu . este ca pe noi poporul i-l fura sant bani vostri muncici cu sudoare si ei traiesc bine . si mereu am observat inainte de alegeri mereu au programe pt a atrage cati mai multi alegatori etc .
apoi se schimba anual ministri dezvoltarea -economia procesele -pt proiecte mereu sant uitate si in final inghetate vin mereu pa-i sa vadeti etc . stiti etc .
si rom creste in floare cand va fi bunica fata mare .
eu am scris in multe parerea mea ori monarhie -ori VADIM
doamne ajuta
multumesc ciao rom

cristal
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 20:44

De la: 9am013721, la data 2009-06-02 20:25:43buna
cum -unde se vb despre vadim in occident etc . ca nu este iubit
dar am o intrebare toti ce-i pana acum dupa 89 au fost iubiti de occident
domnilor voi nu cu occidentul traiti ce-i care ganditi asa poate nu stiti nici unde este occidentu
dar vb ca , si taranu de euro inainte de al vedea deja taranu era smecher ca stie si a vb despre o moneda la care nu a vazut-o etc .
pt multi romani saracia nu i-a atins pragul asta este o veste buna
dar sa nu uitam cat la suta dintre rom pot trai cu acest salariu etc si cu multe altele la care le stim cu toti -
atunci eu nu vad de ce nu am incerca a merge inainte cu un om care iubeste tara etc -
toti acestia guvernanti care sant ce va-u dat domnilor .ca vau adus din occident domnilor saracie -boala decesuri de stres lipsa foamei
da de multe ori eu nici nu rasp la mesaje pt ca nu are rost eu nu votez de foarte multi ani . fiind membra la PRM votul meu va merge mereu acolo .
pt hoti si criminali -inmoralisti -etc .
prob ce ma doare nu este ca fura statu . este ca pe noi poporul i-l fura sant bani vostri muncici cu sudoare si ei traiesc bine . si mereu am observat inainte de alegeri mereu au programe pt a atrage cati mai multi alegatori etc .
apoi se schimba anual ministri dezvoltarea -economia procesele -pt proiecte mereu sant uitate si in final inghetate vin mereu pa-i sa vadeti etc . stiti etc .
si rom creste in floare cand va fi bunica fata mare .
eu am scris in multe parerea mea ori monarhie -ori VADIM
doamne ajuta
multumesc ciao rom

etc...asa e tantelu' etc ! am inteles profund ce-ai vrut sa etc...ne spui din putul gandirii etc.
Dupa cum si eu tot etc sunt de acord etc.
Sa ne traiesti o mie de etc, c-avem nevoie de cati mai multi etc asa cum este etc

Ajuta Doamne Romania cu-mpic de etc. si da-le romanilor etc si spune noua drept, mataluta etc nu esti cumva etc Leonida Lari etc sau Vasileasca etc ? .. ori etc-ul tau functioneza din etc-in-etc ?..

CIao ragata italiano-romena ciao a tutti .etc !
gluma!

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 06:36

De la: ticu, la data 2009-06-02 12:40:56
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-02 08:23:56Sa-nteleg ca Dorina il compara pe vadim cu Eminescu?Pai,ce au ei in comun in afara de sex?
:

sml-happy0065: De unde sti cum arata sexul lu' Eminescu,? eu pe a lui Vadim nu-l cunosc . Mai glumim si noi domnu ' Shlomo, sa nu ma injuri !
Nu te-njur neica,da' sexu' lui vadim credeam ca l-ai vazut! Daca nu,scuze pentru confuzie. Daca ne mai trimitem multe floricele s-ar putea sa fim trimisi pe topicul cu bulangii!

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 06:46

De la: trnmh16, la data 2009-06-02 14:54:40
Domnule cu nume greu de pronuntat,ma faceti sa rosesc!In general ma simt in siguranta atunci cand sunt injurat,stiu ca cel ce o face,o spune din tot sufletul.Poate ca o sa ne cunoastem,cine stie...

Pagini: << 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Vadim si noul sau partid
Mergi la: