back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vadim si noul sau partid

Pagini: << 61 62 63 64 65 Sari la pagina:

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 02:19

VADIM PRESEDINTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 14:37

De la: vaneamarin, la data 2010-09-25 12:11:19
De la: vasile_vali, la data 2010-09-24 17:13:30
PS 1: Am fost in Ungaria, ca tot o laudati..si da, strazile sunt mai curate, produsele sunt mai ieftine, pare ca totul e ok. Insa ungurii nu stiu mai deloc o limba straina, is neprimitori, reci, mercantili, pentru ei esti un numar...Si in plus, Ungaria este pe locul 6 in lume in ceea ce priveste rata sinuciderilor la 100.000 de locuitori...Sa insemne ca ungurii sunt fericiti? Acest model de comunitate propovaduiti?

Bun,in acest caz inseamna ca Finlanda,Elvetia ,Franta,Austria,Africa de Sud,Noua Zeelanda ,Suedia,Canada sau Norvegia sunt mult mai nefericiti decat noi deoarece au o rata a sinuciderilor mult mai mare.Cei mai fericiti trebuie sa fie Egiptenii deoarece chiar daca traiesc ingrozitor de greu ,intr-o saracie cumplita ,au o rata a sinucuderii de 0,1% si doar in randul barbatilor (femeile probabil au treaba sa gateasca pentru copii )

en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_suicide_rate

PS:Foarte multi unguri vorbeau engleza, iar neprimitori si reci nu mi-au parut absolut deloc.

Probabil ati mers mai la vest decat mine, eu la Budapesta..Culmea ca am fost cu un ungur di Cluj, care nici el sau cineva din familia lui nu pricepeau engleza....
Nu stiam ca avem diferende teritoriale cu Finlanda sau Africa de Sud, cu atat mai putin Noua Zeelanda ca sa ne comparam cu aceste tari...Ce vreau sa spun, domnule VM: atentie!, aceste tari enumerate de dvs. au recunoscut Kosovo ca Stat, deci o vor face fara remuscari si daca vreun grup de unguri agitati [si nu folosesc apelativul] vor declara "autonomie"/"independenta" locala!!!

Intelegeti, d-le VM, ce comparatii faceti?

"Nihil sine Deo!

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 14:42

De la: vasile_vali, la data 2010-09-27 14:37:15
De la: vaneamarin, la data 2010-09-25 12:11:19
De la: vasile_vali, la data 2010-09-24 17:13:30
PS 1: Am fost in Ungaria, ca tot o laudati..si da, strazile sunt mai curate, produsele sunt mai ieftine, pare ca totul e ok. Insa ungurii nu stiu mai deloc o limba straina, is neprimitori, reci, mercantili, pentru ei esti un numar...Si in plus, Ungaria este pe locul 6 in lume in ceea ce priveste rata sinuciderilor la 100.000 de locuitori...Sa insemne ca ungurii sunt fericiti? Acest model de comunitate propovaduiti?

Bun,in acest caz inseamna ca Finlanda,Elvetia ,Franta,Austria,Africa de Sud,Noua Zeelanda ,Suedia,Canada sau Norvegia sunt mult mai nefericiti decat noi deoarece au o rata a sinuciderilor mult mai mare.Cei mai fericiti trebuie sa fie Egiptenii deoarece chiar daca traiesc ingrozitor de greu ,intr-o saracie cumplita ,au o rata a sinucuderii de 0,1% si doar in randul barbatilor (femeile probabil au treaba sa gateasca pentru copii )

en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_suicide_rate

PS:Foarte multi unguri vorbeau engleza, iar neprimitori si reci nu mi-au parut absolut deloc.

Probabil ati mers mai la vest decat mine, eu la Budapesta..Culmea ca am fost cu un ungur di Cluj, care nici el sau cineva din familia lui nu pricepeau engleza....
Nu stiam ca avem diferende teritoriale cu Finlanda sau Africa de Sud, cu atat mai putin Noua Zeelanda ca sa ne comparam cu aceste tari...Ce vreau sa spun, domnule VM: atentie!, aceste tari enumerate de dvs. au recunoscut Kosovo ca Stat, deci o vor face fara remuscari si daca vreun grup de unguri agitati [si nu folosesc apelativul] vor declara "autonomie"/"independenta" locala!!!

Intelegeti, d-le VM, ce comparatii faceti?

"Nihil sine Deo!

Mai la vest de Budapesta unde ?

Ducu

162 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 15:24

De la: TEPARUL, la data 2010-09-27 02:19:30VADIM PRESEDINTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
:

sml-happy0158: Crezi ca te aude ?

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 16:24

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 14:41

Mai la vest de Budapesta unde ?[/quote]

La Kabul ! Chiar nu stii ca Budapesta nu e la granita de vest a Ungariei?

"Nihil sine Deo!"

Pagini: << 61 62 63 64 65 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Vadim si noul sau partid
Mergi la: