back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vadim si noul sau partid

Pagini: << 60 61 62 63 64 65 >> Sari la pagina:

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 09:40

Dom' Ticu, la analiza pe puncte: "1]- Au trait PCR-istii bine dar nu cred ca matale ai dus o rau , pentru ca se traia mai bine,pentru ca nimeni nu traia rau ,numai cine nu voia sa o duca bine !--sa fim cinstiti sa recunoastem adevarul !!
2]-Deacord cu punctul asta !!

3]-SRI-ul nu consuma banii de geaba , este siguranta Romaniei, a poporului si bogatiei ei,fara SRI am fii jupuiti de dusmanii din afara !!-Fiecare tara din lume are un asemenea serviciu. Sa nu mai spui prostia asta cu SRI-ul !!!
4]-Pe timpul regimului trecut nu cred ca aveai buzunarul gol, in regimul asta
cred !!
5]-O persoana care are un respect pentru tara si neamul sau este nationalistul !Da, Ardealul este in pericol , religia la fel !!

6]-Sa nu exageram ca nu am vazut chiar arhiva tarii , dar am avut ocazia sa vad unele documente despre ce mai se intampla prin tara asta , despre anumite persoane ,despre... lucruri marunte !!!

Da jandarmeria , secu, militia sunt lucruri necesare in tara asta !!!!"

Dom' Ticu, tocmai ce spuneam randul anterior ca nu am trait doua vieti si ca eu mi-am trait doar viata mea! Si iata, iar stiti mai bine decat mine ce s-a intamplat cu mine! Asta nu e semn ca va credeti superior mie? Ca aveam bani, da, dar ce puteam sa fac cu ei? NIMIC, PENTRU CA NU AVEAU CORESPONDENTA IN PRODUSE! Nu se gasea mai nimic din ceea ce astazi este si la un biet magazin de tara, produsele de baza, o tigara buna, o cafeluta buna etc. samd ca le-am mai insirat o data...Erau in schimb din belsug FRICA, FOAMEA, FRIGUL, MINCIUNA, DUBLUL-LIMBAJ, ODELE MARETE etc. inoculate de un partid-Stat, care prin Secu - SI NU INVERS, cum incerci mata sa ne aburesti- controla pana si ce se intampla in dormitor...
Si am mai spus asta, peceroii au reusit sa produca destui "oameni de tip nou": fara memorie, fara cultura istorica/religioasa/artistica, roboti fara alti neuroni decat cei responsabili de hranire/inmultire, dedublati, lachei. DE ASTA NU PUTEM CONSTRUI CAPITALISMUL, pentru ca pentru asta fiecare trebuie sa posede UN CREIER cu multe circumvolutiuni!
PS:1. Ardealul este in pericol din 1919, gogoasa asta ca acum e cel mai rau e tipic comunista si exagerata de cei care traiesc din exploatarea exagerata a acetui subiect;
2. Religia nu e in niciun pericol, din simplul motiv ca noi, romanii, nu suntem credinciosi: in numele "Sfantului Euro", ne-am vinde-o si pe mama...; suntem cel mult superstitiosi si sigur ipocriti in pb. Religiei;
3. Nu e suficient sa citesti ceva si sa crezi ca intelegi toate sensurile acelui text/document/letopiset...De asta am invatat integralele triple, sa integram informatiile si sa obtinem - cu tot cu marja de eroare- rezultatul cel mai apropiat de realitate; si asta in conditiile in care datele de intrare sunt corecte, or ce era corect in comunism?;
4. Avem si acus cel mai mare numar de ofiteri de servicii secrete pe cap de locuitor, exact ca in comunism, desi acum avem umbrela NATO; cui folosesc ei, cu ce se ocupa astazi, pentru a-si justifica salaroaiele? Un raspuns sa fie cel de a-l informa pe basex cu cine se intalneste Geoana inainte de turul 2 al Prezidentialelor? Asta nu se cheama ilegalitate? Nu cumva cel care a raportat asta a incalcat Legea si ROI-ul SRI/SIE/DIA/0215/SPP sau al carui serviciu mancator degeaba de bani publici?
5. Nationalismul e o stare de spirit, nu o calitate umana...Cata vreme respecta principiile unanim recunoscute, nu este ceva de care sa-ti fie rusine. Insa atunci cand iti este o unealta in atingerea unui castig de orice fel, atunci devine hidos si la un moment dat periculos...Nu multi sunt acei ce-si zic nationalisti care sa constientizeze limita de la care ar putea fi catalogati extremisti...
6. Va rog frumos sa nu mai folositi subst. minciuna atunci cand imi raspundeti textelor mele: v-am spus ca sunt fost artilerist si riscati o analiza mult mai detaliata a ceea ce scrieti si tot pertractati...

"Nihil sine Deo!"

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 16:27

De la: profesor2010, la data 2010-09-20 23:02:38Da domnu Ticu , asa de "pe drept" au iesit comunistii aia , atunci , cam la fel cum si Vadim al tau a parasit parlamentul Romaniei acum doi ani . Desi cu Vadim e discutabil , dar eu totusi inclin sa cred ca pe langa razboiul mediatic ce l-a pierdut pe mana lui si a liderilor sai locali , a fost si putin vitregit de ceva voturi .
Dar oricum , pe bunicii mei nu i-au reprezentat nici-cum acei comunisti de care faci vorbire , dle Ticu. Si din cate stiu eu nici pe foarte multi altii . Dar asa am fost noi romanii , mereu , un popor rabdator si docil cu lideri importati de aiurea , de-a lungul istoriei noastre , inclusiv cu acei cominternisti .

Cât adevãr ai reuºit aici sã spui ....ne mai pomenit, mulþumesc ! pentru cã existã ºi oameni inteligenþi în Þara asta...! Sincer mã bucur cã mai existã oameni sã-l pune la punct pe acest indivit, care tot laudã comuniºtii....dacã i-a plãcut atât demultde aceºti imbecili....de ce nu a fãcut efortul, ca în 21 decembrie 1989 sã-l ia acasã, pe toþi ºi þãl þinã pânã spun eu de aici hoo... cã eu de asta am plecat din þarã, bine înþeles sã nu mint cã nu-mi intrã în caracter, dar eram ºi foarte îndrãgostit...ºi nu de.... Germania, Dar a trecut ºi acum sunt îndrãgostit de Ungaria.... nu ºtiu dar lucrurile aceste a ... dar Ardealul....

Pai asta e o calitate a romanilor sa fie inteligenti ! Si un om inteligent ar fi observat ca eu nu laud comunistii mai ales ca PRM-ist si nationalist pai comunistii m-ar fi"terminat ", ci doar fac o comparatie intre cum se traia atunci si acum !!! Domnule matale ai plecat din tara pentru ca urasti tara asta, poporul asta,pentru ca nu vezi cu "ochi buni " caArdealul e la Romania , pentru ca esti indragostit de Ungaria care inca nu pot" dormii" linistiti din cauza Ardealului !, ramai domnule acolo, nu mai venii aici ca nu mai ai loc si ia-l si pe mizeria de Tokes si lasa romanii in pace ca ne descurcam si singuri !

Raporteaza abuz de limbaj
Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 16:27

De la: profesor2010, la data 2010-09-20 23:02:38Da domnu Ticu , asa de "pe drept" au iesit comunistii aia , atunci , cam la fel cum si Vadim al tau a parasit parlamentul Romaniei acum doi ani . Desi cu Vadim e discutabil , dar eu totusi inclin sa cred ca pe langa razboiul mediatic ce l-a pierdut pe mana lui si a liderilor sai locali , a fost si putin vitregit de ceva voturi .
Dar oricum , pe bunicii mei nu i-au reprezentat nici-cum acei comunisti de care faci vorbire , dle Ticu. Si din cate stiu eu nici pe foarte multi altii . Dar asa am fost noi romanii , mereu , un popor rabdator si docil cu lideri importati de aiurea , de-a lungul istoriei noastre , inclusiv cu acei cominternisti .

Cât adevãr ai reuºit aici sã spui ....ne mai pomenit, mulþumesc ! pentru cã existã ºi oameni inteligenþi în Þara asta...! Sincer mã bucur cã mai existã oameni sã-l pune la punct pe acest indivit, care tot laudã comuniºtii....dacã i-a plãcut atât demultde aceºti imbecili....de ce nu a fãcut efortul, ca în 21 decembrie 1989 sã-l ia acasã, pe toþi ºi þãl þinã pânã spun eu de aici hoo... cã eu de asta am plecat din þarã, bine înþeles sã nu mint cã nu-mi intrã în caracter, dar eram ºi foarte îndrãgostit...ºi nu de.... Germania, Dar a trecut ºi acum sunt îndrãgostit de Ungaria.... nu ºtiu dar lucrurile aceste a ... dar Ardealul....

Pai asta e o calitate a romanilor sa fie inteligenti ! Si un om inteligent ar fi observat ca eu nu laud comunistii mai ales ca PRM-ist si nationalist pai comunistii m-ar fi"terminat ", ci doar fac o comparatie intre cum se traia atunci si acum !!! Domnule matale ai plecat din tara pentru ca urasti tara asta, poporul asta,pentru ca nu vezi cu "ochi buni " caArdealul e la Romania , pentru ca esti indragostit de Ungaria care inca nu pot" dormii" linistiti din cauza Ardealului !, ramai domnule acolo, nu mai venii aici ca nu mai ai loc si ia-l si pe mizeria de Tokes si lasa romanii in pace ca ne descurcam si singuri !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 19:31

De la: vasile_vali, la data 2010-09-21 09:40:29Dom' Ticu, la analiza pe puncte: "1]- Au trait PCR-istii bine dar nu cred ca matale ai dus o rau , pentru ca se traia mai bine,pentru ca nimeni nu traia rau ,numai cine nu voia sa o duca bine !--sa fim cinstiti sa recunoastem adevarul !!
2]-Deacord cu punctul asta !!

3]-SRI-ul nu consuma banii de geaba , este siguranta Romaniei, a poporului si bogatiei ei,fara SRI am fii jupuiti de dusmanii din afara !!-Fiecare tara din lume are un asemenea serviciu. Sa nu mai spui prostia asta cu SRI-ul !!!
4]-Pe timpul regimului trecut nu cred ca aveai buzunarul gol, in regimul asta
cred !!
5]-O persoana care are un respect pentru tara si neamul sau este nationalistul !Da, Ardealul este in pericol , religia la fel !!

6]-Sa nu exageram ca nu am vazut chiar arhiva tarii , dar am avut ocazia sa vad unele documente despre ce mai se intampla prin tara asta , despre anumite persoane ,despre... lucruri marunte !!!

Da jandarmeria , secu, militia sunt lucruri necesare in tara asta !!!!"

Dom' Ticu, tocmai ce spuneam randul anterior ca nu am trait doua vieti si ca eu mi-am trait doar viata mea! Si iata, iar stiti mai bine decat mine ce s-a intamplat cu mine! Asta nu e semn ca va credeti superior mie? Ca aveam bani, da, dar ce puteam sa fac cu ei? NIMIC, PENTRU CA NU AVEAU CORESPONDENTA IN PRODUSE! Nu se gasea mai nimic din ceea ce astazi este si la un biet magazin de tara, produsele de baza, o tigara buna, o cafeluta buna etc. samd ca le-am mai insirat o data...Erau in schimb din belsug FRICA, FOAMEA, FRIGUL, MINCIUNA, DUBLUL-LIMBAJ, ODELE MARETE etc. inoculate de un partid-Stat, care prin Secu - SI NU INVERS, cum incerci mata sa ne aburesti- controla pana si ce se intampla in dormitor...
Si am mai spus asta, peceroii au reusit sa produca destui "oameni de tip nou": fara memorie, fara cultura istorica/religioasa/artistica, roboti fara alti neuroni decat cei responsabili de hranire/inmultire, dedublati, lachei. DE ASTA NU PUTEM CONSTRUI CAPITALISMUL, pentru ca pentru asta fiecare trebuie sa posede UN CREIER cu multe circumvolutiuni!
PS:1. Ardealul este in pericol din 1919, gogoasa asta ca acum e cel mai rau e tipic comunista si exagerata de cei care traiesc din exploatarea exagerata a acetui subiect;
2. Religia nu e in niciun pericol, din simplul motiv ca noi, romanii, nu suntem credinciosi: in numele "Sfantului Euro", ne-am vinde-o si pe mama...; suntem cel mult superstitiosi si sigur ipocriti in pb. Religiei;
3. Nu e suficient sa citesti ceva si sa crezi ca intelegi toate sensurile acelui text/document/letopiset...De asta am invatat integralele triple, sa integram informatiile si sa obtinem - cu tot cu marja de eroare- rezultatul cel mai apropiat de realitate; si asta in conditiile in care datele de intrare sunt corecte, or ce era corect in comunism?;
4. Avem si acus cel mai mare numar de ofiteri de servicii secrete pe cap de locuitor, exact ca in comunism, desi acum avem umbrela NATO; cui folosesc ei, cu ce se ocupa astazi, pentru a-si justifica salaroaiele? Un raspuns sa fie cel de a-l informa pe basex cu cine se intalneste Geoana inainte de turul 2 al Prezidentialelor? Asta nu se cheama ilegalitate? Nu cumva cel care a raportat asta a incalcat Legea si ROI-ul SRI/SIE/DIA/0215/SPP sau al carui serviciu mancator degeaba de bani publici?
5. Nationalismul e o stare de spirit, nu o calitate umana...Cata vreme respecta principiile unanim recunoscute, nu este ceva de care sa-ti fie rusine. Insa atunci cand iti este o unealta in atingerea unui castig de orice fel, atunci devine hidos si la un moment dat periculos...Nu multi sunt acei ce-si zic nationalisti care sa constientizeze limita de la care ar putea fi catalogati extremisti...
6. Va rog frumos sa nu mai folositi subst. minciuna atunci cand imi raspundeti textelor mele: v-am spus ca sunt fost artilerist si riscati o analiza mult mai detaliata a ceea ce scrieti si tot pertractati...

"Nihil sine Deo!"

Pai daca am puteri paranormale normal ca stiu ce s-a intamplat cu fiecare !! Fii domnu' serios cum sa fiu eu superior cuiva , nici nu am spus asa ceva !!..." Ca aveam bani, da, dar ce puteam sa fac cu ei?"...Aveai ce sa faci cu ei domnu' Vasile, nu eram asa saraci ,acum degeaba sunt produse de lux daca nu sunt bani si preturile sunt astronomice !....".Erau in schimb din belsug FRICA, FOAMEA, FRIGUL, MINCIUNA, DUBLUL-LIMBAJ, ODELE MARETE..." acum nu e la fel ?este domnu Vasile Vali, chiar mai rau !! E adevarat , am mai spus , in unele situatii securitatea exagera, cu atributile care le avea !! -Si acum "gorilele" oamenilor de afaceri dubiosi cum fac ? - tot la fel !!
1]Ardealul este mai in pericol acum ca in 1919,
2] De acord cu punctul asta !
3] Ce era corect in comunism ?? - ce nu e corect acum !!
4]Avem umbrela NATO ?- ce bine a [ne-a ] facut NATO? razboaie necinstite? caz Iraq, Serbia, Grecia !!Eu as arunca umbrela asta !!
5]Nationalism inseamna patriotism , -Cu exceptia UDMR -ului nu avem partide extremiste pana acum !!
6]Domnu artilerist [ frumoasa arma ] si eu am rugamintea sa nu mai folosesti si matale expresii ca ;.." DE ASTA NU PUTEM CONSTRUI CAPITALISMUL"... domnuV.V. eu am mai sus ca urasc aceasta forma de subjugare "Capitalismul ", o oranduire apropiata de sclavagism ce duce un popor in noroi !!Ma mir ca matale nu observi asta !!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 20:06

De la: Tycu, la data 2010-09-21 16:27:26

Da,romanii sunt inteligenti .Nu sunt insa cred eu chiar atat de inteligenti incat sa ajunga la performantele impuse de dumneavoastra , si sa realizeze ca de fapt nu laudati comunistii. .Sunt sigur domnule Tycu ca nici Einstein nu isi dadea seama de acest lucru, si credea si el ca prostu', ca dumneavoastra laudati comunismul .Asa pareau dom'le multe afirmatii ale dumneavoastra si sincer,cred ca ca si un geniu putea sa fie pacalit de ele .

Probabil insa ca romanii sunt suficient de inteligenti incat sa nu caute amanuntit citatele dumneavostra legate de laudat comunismul, si sa va accepte ca un om bun si inteligent ,dar care are damblaua de a il sustine pe Vadim.Asta este,nimeni nu este perfect .

profesor2010

438 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 21:55

Auzi, omule...când am zis cã existã oameni inteligenþi în România, nici de cum nu m-am referit la matale.... matale eºti un caz terminat un prostãnac de doi lei , care nu ºtii altceva decât sã jigneºti oamenii....poate eu sunt mai român decât matale... ºi am explicat destul de clar de ce am plecat, dar asta matale cu materia cenuºie, ...de 0,15 gr. ...Cum îþi permiþi sã spui cã eu urãsc þara natale....imbecil idiot ce eºti...cã mã ºi inervez...sã-þi fie ruºine ...dacã naþionalismul de tip idiot, care-l debitezi nu mai pânã aici te duce este treaba Dvs. ....dar nu încerca sã dai lecþii nimãnui.... naþionalitatea ºi þara nu-l poate contesta nimeni....dacã nu sunt de acord tâmpeniile dvs. asta nu înseamnã cã sunt mai puþin patriot ca matale... Unde, când, pe ce forum am zis cã vreau ca Ardealul sã fie în altã parte? Dobitociile nu-mi plac. Eu sunt ardelean, cu mamã secui, dar sunt un om drept ºi nu admit ca un dobitoc, care ºi recunoaºte ....prin cea ce declarã cã este un caz, ca ºi idolul sãu WC TUDOR...un caz destul de grav.....Domnule du te ºi te trateazã... Îl descrii pe Bela ca un salvator al naþiunii , iar Tokes inamicul naþiuni...vezi cum nu înþelegi nimic, vorbeºti – vorbeºti ºi habar nu ai de nimic...Cu cât înaintãm în timp mã faci sã mã conving cã eºti un securist împuþit care îºi linge rãnile.... Dar oricum om bolnav eºti....medicamente....aºa cum spun cârcotaºii prietenului matale W.C.Tudor.... Iar ce priveºte intervenþia Dvs. Mai timpurie prin care spui cã eu aº urmãrii numai .tv DUNA, care oricum este un post care se urmãreºte în toatã lumea , sã ºtii matale....Dar prin grija „Autonomiei Ungarã” la Zalaegerszeg ( ºi meritã sã vezi unde este situatã!) eu acasã urmãresc prin tv. cablu emisiunile din România dacã am cumpãrat pachetul „Diverse.RO”. Aºa de curiozitate, pentru cultura mea generalã, spuneþi-m dacã, aº domicilia la Buzãu ºi în România aºi putea sã vãd posturi Tv, de gen impuþit ca Valoare O tv. sau B1 cu tembelul mincinos manipulator de opinii ca Naºul... În Viaþa mea nu am vãzut Posturi, ºi credeþi-mã cã aici vãd destui, ca cele din urmã....Despre care spuneþi cã sunt posturi serioase....de fapt ce aºtept de la unu ca ....Da Domnule puneþi mâna ºi mai citiþi...învãþaþi ...poate se prinde ...deºi...mã îndoiesc....Sunteþi un caz pierdut, dar un caz pentru specialiºti....

sunt un tip timid,nu vrei sã mã cunoști,fromoaso! Au încercat toate nevestele mele dar....
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 10:08

De la: vaneamarin, la data 2010-09-21 20:06:53

Da,romanii sunt inteligenti .Nu sunt insa cred eu chiar atat de inteligenti incat sa ajunga la performantele impuse de dumneavoastra , si sa realizeze ca de fapt nu laudati comunistii. .Sunt sigur domnule Tycu ca nici Einstein nu isi dadea seama de acest lucru, si credea si el ca prostu', ca dumneavoastra laudati comunismul .Asa pareau dom'le multe afirmatii ale dumneavoastra si sincer,cred ca ca si un geniu putea sa fie pacalit de ele .

Probabil insa ca romanii sunt suficient de inteligenti incat sa nu caute amanuntit citatele dumneavostra legate de laudat comunismul, si sa va accepte ca un om bun si inteligent ,dar care are damblaua de a il sustine pe Vadim.Asta este,nimeni nu este perfect .

Domnu'V.M, sa nu ne grabim bre, ca facem confuzii ! Eu nu ii laud pe comunisti, ca nationalist nu am cum,eu spun ca o comparatie ca atunci se traia mult mai bine ca acum cu ordinarul asta d PDL si Basescu in frunte , ata-i adevarul si repet asta de cate ori vrei matale'. Da, Vadim si PRM e singura salvare a tarii pana acum !!!

Ticu
vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 10:11

Dom' Ticu scrie: "Pai daca am puteri paranormale normal ca stiu ce s-a intamplat cu fiecare !! Fii domnu' serios cum sa fiu eu superior cuiva , nici nu am spus asa ceva !!..." Ca aveam bani, da, dar ce puteam sa fac cu ei?"...Aveai ce sa faci cu ei domnu' Vasile, nu eram asa saraci ,acum degeaba sunt produse de lux daca nu sunt bani si preturile sunt astronomice !....".Erau in schimb din belsug FRICA, FOAMEA, FRIGUL, MINCIUNA, DUBLUL-LIMBAJ, ODELE MARETE..." acum nu e la fel ?este domnu Vasile Vali, chiar mai rau !! E adevarat , am mai spus , in unele situatii securitatea exagera, cu atributile care le avea !! -Si acum "gorilele" oamenilor de afaceri dubiosi cum fac ? - tot la fel !!
4]Avem umbrela NATO ?- ce bine a [ne-a ] facut NATO? razboaie necinstite? caz Iraq, Serbia, Grecia !!Eu as arunca umbrela asta !!
5]Nationalism inseamna patriotism , -Cu exceptia UDMR -ului nu avem partide extremiste pana acum !!
6]Domnu artilerist [ frumoasa arma ] si eu am rugamintea sa nu mai folosesti si matale expresii ca ;.." DE ASTA NU PUTEM CONSTRUI CAPITALISMUL"... domnuV.V. eu am mai sus ca urasc aceasta forma de subjugare "Capitalismul ", o oranduire apropiata de sclavagism ce duce un popor in noroi !!Ma mir ca matale nu observi asta !! "

Dom' Ticu, daca aveti puteri paranormale, cum pretindeti - desi cred ca exagerati- puteti trai linistit in orice tip de Societate, mamele Omizi au dus-o bine pe seama fraierilor si "inainte", traiesc si acus: deschideti-va un cabinet de chiromantie! Sau si mai bine: faceti ce fac si altii confrati de-ai dvs. cu informatiile din "dosarele" unora/tuturora, santajati-i pe cei santajabili! Se traieste bine si din asta!

Ca dvs. sunteti adeptul lui Marx, ce vina am eu, capitalist convins? D-le Ticu, va mai dau un sfat: emigrati in Cuba, acolo marxismul inca mai e doctrina oficiala...dar si acolo se pare ca nu pt mult timp...Ati citit chestia cu "capitalismul e cea mai proasta organizare sociala, dar alta mai buna nu exista!"? Egalitatea oamenilor si fiecaruia dupa nevoi sunt niste prostii socialisto/comuniste care nu tin cont de natura umana: nu suntem la fel, nu gandim la fel, nu avem aceleasi puteri fizice/psihice, nu avem acelasi noroc in viata! Or capitalismul asta si e: lupta fiecaruia pt existenta, pentru resurse, pentru un loc mai bun de munca etc.
PS In Grecia nu am participat la vreun razboi, noi sau NATO in ultimii 50 de ani...La fel in Serbia, de unde le scoateti, aveti o sitorie paralela? Cat despre Irak, ne-am dus pasnic, fara intentii militaroase..Nu mi-ati raspuns la nr. de SRI-ist/SIE-isti/SPP-isti/DIA-isti raportat la nr. de locuitori [din ce in ce mai mic...] ai Romaniei si cu ce se mai ocupa ei...

"Nihil sine Deo!"

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 10:51

De la: profesor2010, la data 2010-09-21 21:55:18Pai asta e o calitate a romanilor sa fie inteligenti ! Si un om inteligent ar fi observat ca eu nu laud comunistii mai ales ca PRM-ist si nationalist pai comunistii m-ar fi"terminat ", ci doar fac o comparatie intre cum se traia atunci si acum !!! Domnule matale ai plecat din tara pentru ca urasti tara asta, poporul asta,pentru ca nu vezi cu "ochi buni " caArdealul e la Romania , pentru ca esti indragostit de Ungaria care inca nu pot" dormii" linistiti din cauza Ardealului !, ramai domnule acolo, nu mai venii aici ca nu mai ai loc si ia-l si pe mizeria de Tokes si lasa romanii in pace ca ne descurcam si singuri !

Auzi, omule...când am zis cã existã oameni inteligenþi în România, nici de cum nu m-am referit la matale.... matale eºti un caz terminat un prostãnac de doi lei , care nu ºtii altceva decât sã jigneºti oamenii....poate eu sunt mai român decât matale... ºi am explicat destul de clar de ce am plecat, dar asta matale cu materia cenuºie, ...de 0,15 gr. ...Cum îþi permiþi sã spui cã eu urãsc þara natale....imbecil idiot ce eºti...cã mã ºi inervez...sã-þi fie ruºine ...dacã naþionalismul de tip idiot, care-l debitezi nu mai pânã aici te duce este treaba Dvs. ....dar nu încerca sã dai lecþii nimãnui.... naþionalitatea ºi þara nu-l poate contesta nimeni....dacã nu sunt de acord tâmpeniile dvs. asta nu înseamnã cã sunt mai puþin patriot ca matale... Unde, când, pe ce forum am zis cã vreau ca Ardealul sã fie în altã parte? Dobitociile nu-mi plac. Eu sunt ardelean, cu mamã secui, dar sunt un om drept ºi nu admit ca un dobitoc, care ºi recunoaºte ....prin cea ce declarã cã este un caz, ca ºi idolul sãu WC TUDOR...un caz destul de grav.....Domnule du te ºi te trateazã... Îl descrii pe Bela ca un salvator al naþiunii , iar Tokes inamicul naþiuni...vezi cum nu înþelegi nimic, vorbeºti – vorbeºti ºi habar nu ai de nimic...Cu cât înaintãm în timp mã faci sã mã conving cã eºti un securist împuþit care îºi linge rãnile.... Dar oricum om bolnav eºti....medicamente....aºa cum spun cârcotaºii prietenului matale W.C.Tudor.... Iar ce priveºte intervenþia Dvs. Mai timpurie prin care spui cã eu aº urmãrii numai .tv DUNA, care oricum este un post care se urmãreºte în toatã lumea , sã ºtii matale....Dar prin grija „Autonomiei Ungarã” la Zalaegerszeg ( ºi meritã sã vezi unde este situatã!) eu acasã urmãresc prin tv. cablu emisiunile din România dacã am cumpãrat pachetul „Diverse.RO”. Aºa de curiozitate, pentru cultura mea generalã, spuneþi-m dacã, aº domicilia la Buzãu ºi în România aºi putea sã vãd posturi Tv, de gen impuþit ca Valoare O tv. sau B1 cu tembelul mincinos manipulator de opinii ca Naºul... În Viaþa mea nu am vãzut Posturi, ºi credeþi-mã cã aici vãd destui, ca cele din urmã....Despre care spuneþi cã sunt posturi serioase....de fapt ce aºtept de la unu ca ....Da Domnule puneþi mâna ºi mai citiþi...învãþaþi ...poate se prinde ...deºi...mã îndoiesc....Sunteþi un caz pierdut, dar un caz pentru specialiºti....

Domnule ..profesor 2010.. sa nu ne grabim ca sa intelegem :Domnule ,o persoana indiferent nationalitatea [ poate sa fie si tata daca inviaza tot asa ii spuneam ] care paraseste definitiv tara, care declara pe post ca e "indragostit" de Ungaria care se stie cat de ostila ne este, cat ne uraste si ce urmareste acest stat de la noi , care il jigneste pe adevaratul roman C.V.Tudor si lauda pe mizeria infectioasa Tokes , poti sa-l mai numesti patriot ?? nuuu! Alt exemplu, au plecat dupa 1947 multi romani [chiar nationalitate romana ] in strainatate si s-au intors dupa 1989 ,sub chipul de "mari patrioti " ! In realitate ei sund niste jigodii dusmanoase tarii,tradatori de tara,antipatrioti naparci capitaliste !Matale spui ca "sunt ardelean " , corect se spune..."am fost ardelean " ! Domnu 'profesor 2010 ..pe alt topic i-ai spus lui Gbispas ceva de genul ca ar fii mai bine ca Ardealul sa aiba autonomie,!si faptul ca il venerezi pe infectul Tokes care vrea ruperea Ardealului.....!Eu nu il laud pe Marko Bela [ nu fac asta nici pe bani ] si el vrea separarea Ardealului, numai ca nu e de acord cu iesirea in strada cu forta cum voia Tokes si cum ii indemna pe secui sa faca !!Da, Tokes este inamicul natunii, chiar ma intreb daca aceasta jigodie e preot reformat ??? nu cred , e fals !Domnule, nu stiu cati urmaresc postul TV Duna , dar eu il am prin satelit si crede-ma ca parca am observat ca se cam atinge de Romania ! De ce urasti posturile OTV si mai ales B1 ? Spun eu, pentru ca aceste posturi arata adevarul , mizeria , saracia din tara asta, pentru ca la ele a vorbit ROMANUL Vadim , pentru ca sun romanesti si spun adevarul in fata ,pentru ca nu ocolesc adevarul precum Antena 1 sau lingaul de ProTV vandut americii , de asta le urasti matale , domnu' profesor 2 010 !!!Asa-i ?

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 14:44

De la: vasile_vali, la data 2010-09-22 10:11:21Dom' Ticu scrie: "Pai daca am puteri paranormale normal ca stiu ce s-a intamplat cu fiecare !! Fii domnu' serios cum sa fiu eu superior cuiva , nici nu am spus asa ceva !!..." Ca aveam bani, da, dar ce puteam sa fac cu ei?"...Aveai ce sa faci cu ei domnu' Vasile, nu eram asa saraci ,acum degeaba sunt produse de lux daca nu sunt bani si preturile sunt astronomice !....".Erau in schimb din belsug FRICA, FOAMEA, FRIGUL, MINCIUNA, DUBLUL-LIMBAJ, ODELE MARETE..." acum nu e la fel ?este domnu Vasile Vali, chiar mai rau !! E adevarat , am mai spus , in unele situatii securitatea exagera, cu atributile care le avea !! -Si acum "gorilele" oamenilor de afaceri dubiosi cum fac ? - tot la fel !!
6]Domnu artilerist [ frumoasa arma ] si eu am rugamintea sa nu mai folosesti si matale expresii ca ;.." DE ASTA NU PUTEM CONSTRUI CAPITALISMUL"... domnuV.V. eu am mai sus ca urasc aceasta forma de subjugare "Capitalismul ", o oranduire apropiata de sclavagism ce duce un popor in noroi !!Ma mir ca matale nu observi asta !! "

Dom' Ticu, daca aveti puteri paranormale, cum pretindeti - desi cred ca exagerati- puteti trai linistit in orice tip de Societate, mamele Omizi au dus-o bine pe seama fraierilor si "inainte", traiesc si acus: deschideti-va un cabinet de chiromantie! Sau si mai bine: faceti ce fac si altii confrati de-ai dvs. cu informatiile din "dosarele" unora/tuturora, santajati-i pe cei santajabili! Se traieste bine si din asta!

Ca dvs. sunteti adeptul lui Marx, ce vina am eu, capitalist convins? D-le Ticu, va mai dau un sfat: emigrati in Cuba, acolo marxismul inca mai e doctrina oficiala...dar si acolo se pare ca nu pt mult timp...Ati citit chestia cu "capitalismul e cea mai proasta organizare sociala, dar alta mai buna nu exista!"? Egalitatea oamenilor si fiecaruia dupa nevoi sunt niste prostii socialisto/comuniste care nu tin cont de natura umana: nu suntem la fel, nu gandim la fel, nu avem aceleasi puteri fizice/psihice, nu avem acelasi noroc in viata! Or capitalismul asta si e: lupta fiecaruia pt existenta, pentru resurse, pentru un loc mai bun de munca etc.
PS In Grecia nu am participat la vreun razboi, noi sau NATO in ultimii 50 de ani...La fel in Serbia, de unde le scoateti, aveti o sitorie paralela? Cat despre Irak, ne-am dus pasnic, fara intentii militaroase..Nu mi-ati raspuns la nr. de SRI-ist/SIE-isti/SPP-isti/DIA-isti raportat la nr. de locuitori [din ce in ce mai mic...] ai Romaniei si cu ce se mai ocupa ei...

"Nihil sine Deo!"

Nu, nu sunt adeptul lui Marx ca aude Vadim si ma da afara din partid , Marxistii se inteleg cu nationalistii ca lupul cu mielu !Stii ce a spus Marx in lucrarea "socialism stiintific ? " sistemul capitalist, produce tensiuni interne care îl conduc la distrugere".[ cam asa ceva } si are dreptate si a incheiat cu.. " feriti-va de burghezia comunista"!! Nici in Cuba nu plec ca nu ma primesc aia !!Domnu'VV tocmai asta din pacate este murdaria capitalismului... "capitalismul asta si e: lupta fiecaruia pt existenta, pentru resurse, pentru un loc mai bun de munca etc. " asa e , si e bine ? nuuuuu, e un fel de sclavagism mai modern, ori trebuie sa existe o egalitate a oamenilor , statul sa le asigure loc de munca fiecaruia , ca fiecare om are o calitate in ceva aduce o contributie statului, asa ca trebuie egalitate si in drepturi !! In memoria mea cautand gasesc ca in 1978 {parca , asa e ?} cand Turcia a invadat Grecia , o cearta pe Cipru ,stiu ca NATO a intrat peste Greci, apoi in Serbia cand Nato a luat cu forta Kosovo de Sirbi ,in Iraq lupta pentru petrol, si alte interventii ! SRI, ;SIE,; SPP; sunt niste servicii necesare sigurantei tarii,a demnitarilor tarii foarte necesare care din pacate au nr. mic de oameni fata de populatie !

Ticu
vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 15:34

De la: Tycu, la data 2010-09-22 14:44:22
De la: vasile_vali, la data 2010-09-22 10:11:21Dom' Ticu scrie: "Pai daca am puteri paranormale normal ca stiu ce s-a intamplat cu fiecare !! Fii domnu' serios cum sa fiu eu superior cuiva , nici nu am spus asa ceva !!..." Ca aveam bani, da, dar ce puteam sa fac cu ei?"...Aveai ce sa faci cu ei domnu' Vasile, nu eram asa saraci ,acum degeaba sunt produse de lux daca nu sunt bani si preturile sunt astronomice !....".Erau in schimb din belsug FRICA, FOAMEA, FRIGUL, MINCIUNA, DUBLUL-LIMBAJ, ODELE MARETE..." acum nu e la fel ?este domnu Vasile Vali, chiar mai rau !! E adevarat , am mai spus , in unele situatii securitatea exagera, cu atributile care le avea !! -Si acum "gorilele" oamenilor de afaceri dubiosi cum fac ? - tot la fel !!

"Nihil sine Deo!"

Nu, nu sunt adeptul lui Marx ca aude Vadim si ma da afara din partid , Marxistii se inteleg cu nationalistii ca lupul cu mielu !Stii ce a spus Marx in lucrarea "socialism stiintific ? " sistemul capitalist, produce tensiuni interne care îl conduc la distrugere".[ cam asa ceva } si are dreptate si a incheiat cu.. " feriti-va de burghezia comunista"!! Nici in Cuba nu plec ca nu ma primesc aia !!Domnu'VV tocmai asta din pacate este murdaria capitalismului... "capitalismul asta si e: lupta fiecaruia pt existenta, pentru resurse, pentru un loc mai bun de munca etc. " asa e , si e bine ? nuuuuu, e un fel de sclavagism mai modern, ori trebuie sa existe o egalitate a oamenilor , statul sa le asigure loc de munca fiecaruia , ca fiecare om are o calitate in ceva aduce o contributie statului, asa ca trebuie egalitate si in drepturi !! In memoria mea cautand gasesc ca in 1978 {parca , asa e ?} cand Turcia a invadat Grecia , o cearta pe Cipru ,stiu ca NATO a intrat peste Greci, apoi in Serbia cand Nato a luat cu forta Kosovo de Sirbi ,in Iraq lupta pentru petrol, si alte interventii ! SRI, ;SIE,; SPP; sunt niste servicii necesare sigurantei tarii,a demnitarilor tarii foarte necesare care din pacate au nr. mic de oameni fata de populatie !

Am inteles, nu sunteti marxist, dar nici capitalist, nici comunist dar nationalist/nostalgic al traiului "bun" din comunism , egalitarist in drepturi, dar aparator al gretosilor securoi, de azi sau de ieri...
Dom' Ticu, mai am o ultima intrebare si va pot incheia profilul: Aveti ceva sfant, ceva fata de care sa va rusinati cand gresiti? Sau sunteti infailibil -ca vadim?

"Nihil sine Deo!"

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 17:44

De la: vasile_vali, la data 2010-09-22 15:34:51
De la: Tycu, la data 2010-09-22 14:44:22

"Nihil sine Deo!"

Am inteles, nu sunteti marxist, dar nici capitalist, nici comunist dar nationalist/nostalgic al traiului "bun" din comunism , egalitarist in drepturi, dar aparator al gretosilor securoi, de azi sau de ieri...
Dom' Ticu, mai am o ultima intrebare si va pot incheia profilul: Aveti ceva sfant, ceva fata de care sa va rusinati cand gresiti? Sau sunteti infailibil -ca vadim?

"Nihil sine Deo!"

Da, sunt numai nationalist , nostalgic e mult spus,dar care sustine ca in comparatie cu traiul de acum , se traia mai bine atunci !Matale ai vazut ce a fost azi in Bucuresti ? -crezi ca oamenii aia au iesit de placere in strada ? sau poate nu esti de acord cu ei !Nu sunt aparatorul securistilor , am precizat doar ca printre multe abuzuri ale lor , mai aveau si lucruri bune !Ce am sfant ? Ce avem noi nationalistii ! tara , poporul si dreptatea , cinstea si taria de a spune adevarul ,de a recunoaste unde am gresit ! Matale ai observat ca asa este si Vadim ! de aia multi il urasc , ca spune adevarul in fata , asa cum e el si bineinteles ca mai avem sfanta credinta in Dumnezeu !!!Asa suntem noi , nu ne imbatam cu apa rece !!!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 20:11

Nenorocirea este ca Romania,dupa 21 de ani,nu este socialista,comunista,dar nici capitalista,este Tagma jefuitorilor !

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 03:40

pai sa-l ia si pe morcov belit ,sau cumiimai zice marco o belea

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 03:42

De la: TEMERAR, la data 2010-09-22 20:11:19Nenorocirea este ca Romania,dupa 21 de ani,nu este socialista,comunista,dar nici capitalista,este Tagma jefuitorilor !

asa-i? asa cred si eu si 99% DIN ROMANI

vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 11:09

Dom' Ticu a scris:" Da, sunt numai nationalist , nostalgic e mult spus,dar care sustine ca in comparatie cu traiul de acum , se traia mai bine atunci !Matale ai vazut ce a fost azi in Bucuresti ? -crezi ca oamenii aia au iesit de placere in strada ? sau poate nu esti de acord cu ei !Nu sunt aparatorul securistilor , am precizat doar ca printre multe abuzuri ale lor , mai aveau si lucruri bune !Ce am sfant ? Ce avem noi nationalistii ! tara , poporul si dreptatea , cinstea si taria de a spune adevarul ,de a recunoaste unde am gresit ! Matale ai observat ca asa este si Vadim ! de aia multi il urasc , ca spune adevarul in fata , asa cum e el si bineinteles ca mai avem sfanta credinta in Dumnezeu !!!Asa suntem noi , nu ne imbatam cu apa rece !!!! "

Aha, finally mai scapati cate ceva din adevarurile doar de dvs. citite...Numai ca nu aveti curajul sa mergeti mai departe, sa vedeti cat a contribuit securitatea de ieri si de azi la haosul din mintea romanilor de acum: pt. ca saracia materiala provine din saracia mentala, din imposibilitatea de a analiza/cantari/lua decizii a romanilor in general! Asa am fost "creati" de comunism - spirite de slugi - si asa vom muri, DACA nu se va intampla ceva cu mentalul colectiv!
Cat despre vadim, el nu minte, adevarat!, ci umbla cu jumatati de adevaruri, cele care ii pot aduce ceva, indiferent ce, inclusiv o functie de vicepresedinte al Senatului [ati uitat deja trocul cu pedalaii?; eu nu!]..Asta ma enerveaza la aceasta ciudatenie obeza: ma sileste sa ma intorc la "mapa profesionala" a lui, crezand ca-s la fel de uituc ca majoritatea aplaudacilor lui...
Apropos, va e teama ca va poate da vadimul afara din partid pentru opiniile dvs. divergente de la "linia parrtidului"? Unde e atunci verticalitatea dvs., unde va pozitionati daca, sa spunem, vadimul uita sa-si ia medicamentele si scoate alte traznai?
PS-uri: Am vazut ce a fost in Bucuresti, apa de ploaie! Nu reprezinta decat o mica parte dintre cei in nu-mele carora vorbesc, pt. ca nu sunt cine se pretind a fi - lideri de opinie mandatati de cei de jos...
"Tara, poporul si dreptatea , cinstea si taria" ziceti: vorbe, lozinci, clisee asta sunt...Din Tara si popor fac parte si eu si cei apropiati mie, or eu/noi nu v-am delegat sa vorbiti in numele meu, nici pe dvs. nici pe vadim.... La rima "ceausescu, Romania!" ca tot nu sunteti nostalgic!? Dreptatea e instrumentul din mana celor puternici -cel putin in Romanica- deci nu e la indemana dvs. Altceva?

"Nihil sine deo!"

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 16:48

De la: vasile_vali, la data 2010-09-23 11:09:30Dom' Ticu a scris:" Da, sunt numai nationalist , nostalgic e mult spus,dar care sustine ca in comparatie cu traiul de acum , se traia mai bine atunci !Matale ai vazut ce a fost azi in Bucuresti ? -crezi ca oamenii aia au iesit de placere in strada ? sau poate nu esti de acord cu ei !Nu sunt aparatorul securistilor , am precizat doar ca printre multe abuzuri ale lor , mai aveau si lucruri bune !Ce am sfant ? Ce avem noi nationalistii ! tara , poporul si dreptatea , cinstea si taria de a spune adevarul ,de a recunoaste unde am gresit ! Matale ai observat ca asa este si Vadim ! de aia multi il urasc , ca spune adevarul in fata , asa cum e el si bineinteles ca mai avem sfanta credinta in Dumnezeu !!!Asa suntem noi , nu ne imbatam cu apa rece !!!! "

Aha, finally mai scapati cate ceva din adevarurile doar de dvs. citite...Numai ca nu aveti curajul sa mergeti mai departe, sa vedeti cat a contribuit securitatea de ieri si de azi la haosul din mintea romanilor de acum: pt. ca saracia materiala provine din saracia mentala, din imposibilitatea de a analiza/cantari/lua decizii a romanilor in general! Asa am fost "creati" de comunism - spirite de slugi - si asa vom muri, DACA nu se va intampla ceva cu mentalul colectiv!
Cat despre vadim, el nu minte, adevarat!, ci umbla cu jumatati de adevaruri, cele care ii pot aduce ceva, indiferent ce, inclusiv o functie de vicepresedinte al Senatului [ati uitat deja trocul cu pedalaii?; eu nu!]..Asta ma enerveaza la aceasta ciudatenie obeza: ma sileste sa ma intorc la "mapa profesionala" a lui, crezand ca-s la fel de uituc ca majoritatea aplaudacilor lui...
Apropos, va e teama ca va poate da vadimul afara din partid pentru opiniile dvs. divergente de la "linia parrtidului"? Unde e atunci verticalitatea dvs., unde va pozitionati daca, sa spunem, vadimul uita sa-si ia medicamentele si scoate alte traznai?
PS-uri: Am vazut ce a fost in Bucuresti, apa de ploaie! Nu reprezinta decat o mica parte dintre cei in nu-mele carora vorbesc, pt. ca nu sunt cine se pretind a fi - lideri de opinie mandatati de cei de jos...
"Tara, poporul si dreptatea , cinstea si taria" ziceti: vorbe, lozinci, clisee asta sunt...Din Tara si popor fac parte si eu si cei apropiati mie, or eu/noi nu v-am delegat sa vorbiti in numele meu, nici pe dvs. nici pe vadim.... La rima "ceausescu, Romania!" ca tot nu sunteti nostalgic!? Dreptatea e instrumentul din mana celor puternici -cel putin in Romanica- deci nu e la indemana dvs. Altceva?

"Nihil sine deo!"

Mie nu-mi plac exagerarile, e adevarat ca securitatea nu a fost sfanta , mai aveau si ei cateva pacate , dar nici ca a contribuit la haosul din mintea oamenilor; care haos ? saracia materiala provine din oranduirea asta capitalista de subjugare in care au crezut in 1989 dar s-au dezamagit , nu comunismul a facut imposibilitatea omului de a lua decizii , de a-i duce in stadiul de spirite de slugi,ci acest regim sclavagist , capitalismul ,asta-i adevarul !! Vadim nu minte,pentru ca lui nu-i e frica de nimeni, el spune adevarul in fata fiecaruia , in legatura cu "trocul " cu PDL-istii a recunoscut ca a fost o greseala de-a lui,o intelegere pe care a anulat-o rupand hartia in fata televiziunilor ! Nu e vorba ca ma da Vadim afara ,ca oricum nu-mi place la ei un lucru ca nu sunt nationalisti cum vreau eu ,dar m-am referit ca in PRM nu sunt admisi cei cu idei comuniste, ! In Bucuresti din pacate a fost o lasitate din partea acelor slugi subjugate care lucreaza la patroni ca nu au colaborat cu bugetarii,.Domnule , eu nu vorbesc in numele nimanui, nu inteleg ce vrei sa spui !!!

Ticu
profesor2010

438 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2010, ora 13:25

~Domnule ..profesor 2010.. sa nu ne grabim ca sa intelegem :Domnule ,o persoana indiferent nationalitatea [ poate sa fie si tata daca inviaza tot asa ii spuneam ] care paraseste definitiv tara, care declara pe post ca e "indragostit" de Ungaria care se stie cat de ostila ne este, cat ne uraste si ce urmareste acest stat de la noi , care il jigneste pe adevaratul roman C.V.Tudor si lauda pe mizeria infectioasa Tokes , poti sa-l mai numesti patriot ?? nuuu! Alt exemplu, au plecat dupa 1947 multi romani [chiar nationalitate romana ] in strainatate si s-au intors dupa 1989 ,sub chipul de "mari patrioti " ! In realitate ei sund niste jigodii dusmanoase tarii,tradatori de tara,antipatrioti naparci capitaliste !Matale spui ca "sunt ardelean " , corect se spune..."am fost ardelean " ! Domnu 'profesor 2010 ..pe alt topic i-ai spus lui Gbispas ceva de genul ca ar fii mai bine ca Ardealul sa aiba autonomie,!si faptul ca il venerezi pe infectul Tokes care vrea ruperea Ardealului.....!Eu nu il laud pe Marko Bela [ nu fac asta nici pe bani ] si el vrea separarea Ardealului, numai ca nu e de acord cu iesirea in strada cu forta cum voia Tokes si cum ii indemna pe secui sa faca !!Da, Tokes este inamicul natunii, chiar ma intreb daca aceasta jigodie e preot reformat ??? nu cred , e fals !Domnule, nu stiu cati urmaresc postul TV Duna , dar eu il am prin satelit si crede-ma ca parca am observat ca se cam atinge de Romania ! De ce urasti posturile OTV si mai ales B1 ? Spun eu, pentru ca aceste posturi arata adevarul , mizeria , saracia din tara asta, pentru ca la ele a vorbit ROMANUL Vadim , pentru ca sun romanesti si spun adevarul in fata ,pentru ca nu ocolesc adevarul precum Antena 1 sau lingaul de ProTV vandut americii , de asta le urasti matale , domnu' profesor 2 010 !!!Asa-i ?~

Domnule Ticu!...vãd cã nici nu doriți sã-mi schimb pãrerea despre Dumneavoastrã… Este foarte interesat cã sunteți în posesia adevãrului suprem, a adevãrului absolut…cel filozofic, dar asta explic eu cui …Matale mã ataci iar cu idiotisme care eu nici nu știu dacã meritã sã discut cu matale…ei ceva din context și vorbești fãrã sã gândești… este cred starea naturalã a matalei înainte de tratament… Cum îți permiți sã pui la îndoialã simțãmântele unui om? Drept cine te crezi descreieratule? Domnule Ticu cine îți dã dreptul sãi caracterizezi matale pe cei care au plecat din țarã, persecutați fiind … eu nu vreau iar sã ți spun ce pãrere am despre dumneata dar …te invit politicos dute la Doctor nene….ai mari probleme… comuniștii ãia te-au molopsit complet…sau este vorba de boala profesionalã a securiștilor…? În ce mã privește spun rãspicat și mândru, și aici cã da sunt ardelean, asta indiferent de pãrerea tâmpitã a unui tip bolnav psihic ca matale…Dacã dupã pãrerea matalei WC TUDOT este adevãrul român atunci eu nici nu vreau sã am de a face cu românia… tâmpit este cel ce are un astfel de idol. În România sunt destui oameni inteligenți, care meritã sã fie privit ca un idol, dar WC Tudor , care spune cã va face executãri în stadioane….scuzat sã fiu omul acesta este nebun de legat, nu un viitor președinte….Ãsta per unde calcã numai…se veștejește totul… DA , da am zis cel mai bine ar fi ca Ținutul Secuiesc sã aibã Autonomie, culturalã, politicã, sã nu se dea ora exactã de la București… Ați vãzut zilele trecute, a fost cea mai bunã demonstrație cã este o rupturã dintre București și țara. Demonstrații din țarã nu au fost sprijiniți de loc de capitalã. Nu comentezi tâmpeniile matale în ce privește pe Tokes… pentru cã nu ești ãndreptãțit sã judeci pe unu pe care nici nu-l cunoști și vor5bești din auzite și inventezi prostii, pe care numei capul dumitale bolnav poate inventa… Postul de Tv. Duna dacã spune unele lucruri care nu corespund cu punctul Dvs. de idiotism nu înseamnã cã este ostilã României… Duna TV este un post care se urmãrește peste tot în lume. Asta este adevãrul… Posturile idioate pe care-i numești matale posturi serioase…sunt jalnice aservite puterii… Da posturi serioase Realitatea și Antena 3 , asta da,aici se spun lucrurilor pe nume, dar acolo nu sunt invitați lichelke de genul lui WC Tudor su Bãsecu… Dar nu ați dat rãspuns dacã la Galați ași putea vedea 1o posturi maghiare….

sunt un tip timid,nu vrei sã mã cunoști,fromoaso! Au încercat toate nevestele mele dar....
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2010, ora 17:02

De la: profesor2010, la data 2010-09-24 13:25:06~Domnule ..profesor 2010.. sa nu ne grabim ca sa intelegem :Domnule ,o persoana indiferent nationalitatea [ poate sa fie si tata daca inviaza tot asa ii spuneam ] care paraseste definitiv tara, care declara pe post ca e "indragostit" de Ungaria care se stie cat de ostila ne este, cat ne uraste si ce urmareste acest stat de la noi , care il jigneste pe adevaratul roman C.V.Tudor si lauda pe mizeria infectioasa Tokes , poti sa-l mai numesti patriot ?? nuuu! Alt exemplu, au plecat dupa 1947 multi romani [chiar nationalitate romana ] in strainatate si s-au intors dupa 1989 ,sub chipul de "mari patrioti " ! In realitate ei sund niste jigodii dusmanoase tarii,tradatori de tara,antipatrioti naparci capitaliste !Matale spui ca "sunt ardelean " , corect se spune..."am fost ardelean " ! Domnu 'profesor 2010 ..pe alt topic i-ai spus lui Gbispas ceva de genul ca ar fii mai bine ca Ardealul sa aiba autonomie,!si faptul ca il venerezi pe infectul Tokes care vrea ruperea Ardealului.....!Eu nu il laud pe Marko Bela [ nu fac asta nici pe bani ] si el vrea separarea Ardealului, numai ca nu e de acord cu iesirea in strada cu forta cum voia Tokes si cum ii indemna pe secui sa faca !!Da, Tokes este inamicul natunii, chiar ma intreb daca aceasta jigodie e preot reformat ??? nu cred , e fals !Domnule, nu stiu cati urmaresc postul TV Duna , dar eu il am prin satelit si crede-ma ca parca am observat ca se cam atinge de Romania ! De ce urasti posturile OTV si mai ales B1 ? Spun eu, pentru ca aceste posturi arata adevarul , mizeria , saracia din tara asta, pentru ca la ele a vorbit ROMANUL Vadim , pentru ca sun romanesti si spun adevarul in fata ,pentru ca nu ocolesc adevarul precum Antena 1 sau lingaul de ProTV vandut americii , de asta le urasti matale , domnu' profesor 2 010 !!!Asa-i ?~

Domnule Ticu!...vãd cã nici nu doriți sã-mi schimb pãrerea despre Dumneavoastrã… Este foarte interesat cã sunteți în posesia adevãrului suprem, a adevãrului absolut…cel filozofic, dar asta explic eu cui …Matale mã ataci iar cu idiotisme care eu nici nu știu dacã meritã sã discut cu matale…ei ceva din context și vorbești fãrã sã gândești… este cred starea naturalã a matalei înainte de tratament… Cum îți permiți sã pui la îndoialã simțãmântele unui om? Drept cine te crezi descreieratule? Domnule Ticu cine îți dã dreptul sãi caracterizezi matale pe cei care au plecat din țarã, persecutați fiind … eu nu vreau iar sã ți spun ce pãrere am despre dumneata dar …te invit politicos dute la Doctor nene….ai mari probleme… comuniștii ãia te-au molopsit complet…sau este vorba de boala profesionalã a securiștilor…? În ce mã privește spun rãspicat și mândru, și aici cã da sunt ardelean, asta indiferent de pãrerea tâmpitã a unui tip bolnav psihic ca matale…Dacã dupã pãrerea matalei WC TUDOT este adevãrul român atunci eu nici nu vreau sã am de a face cu românia… tâmpit este cel ce are un astfel de idol. În România sunt destui oameni inteligenți, care meritã sã fie privit ca un idol, dar WC Tudor , care spune cã va face executãri în stadioane….scuzat sã fiu omul acesta este nebun de legat, nu un viitor președinte….Ãsta per unde calcã numai…se veștejește totul… DA , da am zis cel mai bine ar fi ca Ținutul Secuiesc sã aibã Autonomie, culturalã, politicã, sã nu se dea ora exactã de la București… Ați vãzut zilele trecute, a fost cea mai bunã demonstrație cã este o rupturã dintre București și țara. Demonstrații din țarã nu au fost sprijiniți de loc de capitalã. Nu comentezi tâmpeniile matale în ce privește pe Tokes… pentru cã nu ești ãndreptãțit sã judeci pe unu pe care nici nu-l cunoști și vor5bești din auzite și inventezi prostii, pe care numei capul dumitale bolnav poate inventa… Postul de Tv. Duna dacã spune unele lucruri care nu corespund cu punctul Dvs. de idiotism nu înseamnã cã este ostilã României… Duna TV este un post care se urmãrește peste tot în lume. Asta este adevãrul… Posturile idioate pe care-i numești matale posturi serioase…sunt jalnice aservite puterii… Da posturi serioase Realitatea și Antena 3 , asta da,aici se spun lucrurilor pe nume, dar acolo nu sunt invitați lichelke de genul lui WC Tudor su Bãsecu… Dar nu ați dat rãspuns dacã la Galați ași putea vedea 1o posturi maghiare….

Domnule profesor 2010,nu e nevoie de o alta parere, e deajuns ca am aici multi care sunt de acord cu mine; de ce ii caracterizez pe cei care pleaca din tara ? -pai domnule , sunt doua cauze de pleaca omul din tara, ;1] pentru reantregirea familiei,[ cazul sasilor ] si cu ei nu e nicio problema, si..2] din motive personale care pentru el pot fii bune dar daunatoare tarii,aici e problema, ori e cautat de lege,ori acele naparci capitaliste care ii subjugau pe cei saraci si au fugit de comunisti, ori cei dupa 1989 care au plecat la milogit [ cersit ] munca , fapt este ca toti acestia au facut Romania de ras si atunci...sa-i laud ??? nuuu!!! Matale ne tot spui ca esti ardelean , am inteles , dar nu ne spui nationalitatea, am inteles ca ai fii ungur [ daca nu ma insel, ]asa e? Pai domule, in cazul asta inteleg de ce nu esti patriot, ....ungur patriot in Romania ???!!! ..de asta jignesti un adevarat patriot CVTudor , tremura ungurimea de el ha, ha, ha ,de unde ai inventat asta cu stadioanele ??-nu a zis niciodata asa ceva -ar fii bine sa fie asa,dar din pacate sunt prea moi, eu da, as trage fara mila pe stadioane in toti care ne fac raul . Domnule, niciodata nu s-a rupt Bucurestiul de tara, infectul asta de PDL insa da, ca el a vandut posturi ungurilor pentru voturi , dar o sa scapam de el. Cum poti afirma prostia asta ca secuimea sa aiba autonomie ? -NICIODATAA! -ar insemna vanzare si tradare de tara, noi vrem ora exacta de la Bucuresti sa fie data, eu nu vreau sa intru in Ardeal cu pasaport ca asa vor secuii si infectul Tokes !!Nu postul Duna este ostil Romaniei , ci la postul asta mai vorbesc cate unii care ne sunt ostili ! Nu stiu la Galati se poate vedea dar in Dobrogea da, ca romanii sunt oameni, dar spune matale in Ungaria cate posturi romanesti se vad ???-oare se vad !!!!! ?

Ticu
vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2010, ora 17:13

De la: profesor2010, la data 2010-09-24 13:25:06~Domnule ..profesor 2010.. sa nu ne grabim ca sa intelegem :Domnule ,o persoana indiferent nationalitatea [ poate sa fie si tata daca inviaza tot asa ii spuneam ] care paraseste definitiv tara, care declara pe post ca e "indragostit" de Ungaria care se stie cat de ostila ne este, cat ne uraste si ce urmareste acest stat de la noi , care il jigneste pe adevaratul roman C.V.Tudor si lauda pe mizeria infectioasa Tokes , poti sa-l mai numesti patriot ?? nuuu! Alt exemplu, au plecat dupa 1947 multi romani [chiar nationalitate romana ] in strainatate si s-au intors dupa 1989 ,sub chipul de "mari patrioti " ! In realitate ei sund niste jigodii dusmanoase tarii,tradatori de tara,antipatrioti naparci capitaliste !Matale spui ca "sunt ardelean " , corect se spune..."am fost ardelean " ! Domnu 'profesor 2010 ..pe alt topic i-ai spus lui Gbispas ceva de genul ca ar fii mai bine ca Ardealul sa aiba autonomie,!si faptul ca il venerezi pe infectul Tokes care vrea ruperea Ardealului.....!Eu nu il laud pe Marko Bela [ nu fac asta nici pe bani ] si el vrea separarea Ardealului, numai ca nu e de acord cu iesirea in strada cu forta cum voia Tokes si cum ii indemna pe secui sa faca !!Da, Tokes este inamicul natunii, chiar ma intreb daca aceasta jigodie e preot reformat ??? nu cred , e fals !Domnule, nu stiu cati urmaresc postul TV Duna , dar eu il am prin satelit si crede-ma ca parca am observat ca se cam atinge de Romania ! De ce urasti posturile OTV si mai ales B1 ? Spun eu, pentru ca aceste posturi arata adevarul , mizeria , saracia din tara asta, pentru ca la ele a vorbit ROMANUL Vadim , pentru ca sun romanesti si spun adevarul in fata ,pentru ca nu ocolesc adevarul precum Antena 1 sau lingaul de ProTV vandut americii , de asta le urasti matale , domnu' profesor 2 010 !!!Asa-i ?~

Dom profesor exagerati si cu limbajul fata de dom' Ticu, dar si cu Tokes! Ca dvs. aveti alte pareri, ok, e tb. dvs., nu numai Tokes a luptat pt. pluralism...ci au fost multi romani care l-au aparat in '89 de securitate/militie, chiar mai multi decat maghiarii lui...
In ceea ce priveste pb. autonomiei secuiesti, sa fim seriosi: o stiti dvs., dar o stim si noi, astia mai "estici" ca nu se poate pune problema! Constitutional, Romania este un stat unitar si indivizibil, secuii - daca doresc autonomie- pot merge in Franta, isi fac o comunitate a lor si sa ceara acolo autonomie! Sau Franta nu este un model de democratie?
PS 1: Am fost in Ungaria, ca tot o laudati..si da, strazile sunt mai curate, produsele sunt mai ieftine, pare ca totul e ok. Insa ungurii nu stiu mai deloc o limba straina, is neprimitori, reci, mercantili, pentru ei esti un numar...Si in plus, Ungaria este pe locul 6 in lume in ceea ce priveste rata sinuciderilor la 100.000 de locuitori...Sa insemne ca ungurii sunt fericiti? Acest model de comunitate propovaduiti?
PS2: Tokes nu va fi niciodata un pastor/preot crestin - Religia uneste, nu dezbina cum ne-ar vrea el: dezbinati pe noi, romanii-, ci doar un popa tuns nereformat, nevorbitor de lb. romana literara, un antiroman prin tot ceea ce afirma si face pe unde se foieste! Tb. lui, dar e si tb. noastra - a acelora care stam cu ochii treji la granita de vest...

"Nihil sine Deo!"

profesor2010

438 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2010, ora 19:51

Domnule profesor 2010,nu e nevoie de o alta parere, e deajuns ca am aici multi care sunt de acord cu mine; de ce ii caracterizez pe cei care pleaca din tara ? -pai domnule , sunt doua cauze de pleaca omul din tara, ;1] pentru reantregirea familiei,[ cazul sasilor ] si cu ei nu e nicio problema, si..2] din motive personale care pentru el pot fii bune dar daunatoare tarii,aici e problema, ori e cautat de lege,ori acele naparci capitaliste care ii subjugau pe cei saraci si au fugit de comunisti, ori cei dupa 1989 care au plecat la milogit [ cersit ] munca , fapt este ca toti acestia au facut Romania de ras si atunci...sa-i laud ??? nuuu!!! Matale ne tot spui ca esti ardelean , am inteles , dar nu ne spui nationalitatea, am inteles ca ai fii ungur [ daca nu ma insel, ]asa e? Pai domule, in cazul asta inteleg de ce nu esti patriot, ....ungur patriot in Romania ???!!! ..de asta jignesti un adevarat patriot CVTudor , tremura ungurimea de el ha, ha, ha ,de unde ai inventat asta cu stadioanele ??-nu a zis niciodata asa ceva -ar fii bine sa fie asa,dar din pacate sunt prea moi, eu da, as trage fara mila pe stadioane in toti care ne fac raul . Domnule, niciodata nu s-a rupt Bucurestiul de tara, infectul asta de PDL insa da, ca el a vandut posturi ungurilor pentru voturi , dar o sa scapam de el. Cum poti afirma prostia asta ca secuimea sa aiba autonomie ? -NICIODATAA! -ar insemna vanzare si tradare de tara, noi vrem ora exacta de la Bucuresti sa fie data, eu nu vreau sa intru in Ardeal cu pasaport ca asa vor secuii si infectul Tokes !!Nu postul Duna este ostil Romaniei , ci la postul asta mai vorbesc cate unii care ne sunt ostili ! Nu stiu la Galati se poate vedea dar in Dobrogea da, ca romanii sunt oameni, dar spune matale in Ungaria cate posturi romanesti se vad ???-oare se vad !!!!! ?

Da am remarcat câți sunt de acord cu matale, din cei ce scriu pe forum…fiecare al doilea se leagã de comentariile tâmpite, fãrã nici o logicã, a dumitale…nu vezi ? sau nu vrei sã vezi…. Nici nu încerc sã comentez tâmpeniile dumitale referitor la cei ce pleacã, mai precis cei ce pãrãsesc locurile natale…cum poate cineva sã fie atât de strâmt la minte? Zãu nu înțeleg?...Sãi numești, pe nenorociții care mor de foame, în România și merg sã lucreze în strãinãtate sã-i cataloghezi…nu, nu ești numai nesimțit…ești un imbecil…nene nu te înțeleg …cum adicã ãștia care muncesc din greu, acesta este cel ce face de râs România? Nu țiganii pe care voi dupã 1989 cu mare plãcere l-ați botezat Rromi? Ca sã vã zilele trecute pe CNN un reportaj despre România , unde se aflu cã în România sunt monitorizați 6, 5 milioane de rromi….și te miri cã se confundã România cu Rromânia… Dar în idiotismul sincer și mândru al dumitale exact cum l-am auzit, pe idolul dumitale alt, idiot de renume WC TUDOR , el a zis la o emisiune al lui Tucã, cã ar stânge pe toți maghiarii în stadioane și le-ar executa…nu nega cã dacã negi îți trimit înregistrarea… cã a circulat în toatã comunitãțile de sași și maghiari care trãiam în jurul Frankfurtului … și vã mirați cã nimeni nu-l ia în serios nici la Parlamentul European… Domnule Ticu, pentru cultura dumitale generalã, de securist îți raportez cã încã și la ora asta sunt cetãțean român! Da, sunt ardelean. Tata a fost român . Mama secui. Eu sunt conform legilor nescrise a Secuimii – secui. Și sunt mândru de cea ce sunt! Dar matale nu ai cum sã înțeleg…pentru cã te duce mintea numai pânã acolo sã spui cã vei merge în secuime cu pașaport…în condițiile când în Europa deja cãlãtorim cu cartea de identitate… nu realizezi ce prostii vorbești? Nu te doare? Sau ești atât de șovin cã nici asta nu poți înțelege… Cã cea ce nu vrei sã înțelegi tot nu înțeleg…cum am mai spus la matale de câteva ori cã, În Ungaria, la Zalaegerszeg, oraș situat la 43 km de Austria, ACASÃ LA MINE VIZIONEZ, câte odatã, mai ales la ANTENA 3, și intervin telefonic sau pe forum…Da Ungaria pe care dumneata îl descrii ca o țarã, ostilã României, pe canalul tv, bine înțeles în pachete speciale pune la dispoziția celor interesați emisiuni din România….cea ce voi nu faceți ….de ce nu vezi asta domnule Ticu? De asta întrebam, cã am fost astã varã în deltã… Nu poți acolo sã vezi nici o emisiune maghiarã… Și vorbești matale… cã Ungurii sunt dușmani… care pe care? EU ai vãd TOATE trei ANTENE, ProTV asta este… aici ai dreptate nici nu mã uit cã este… ca și O Tv, B1, aserviți puterii și sunt invitați toți idioții, Prima, Favorit, R1, R2, TV Internațional, Realitatea sunt cum sunt dar de obicei mai ales seara mã uit la Antena 3 , la Gâdea…și invitații precum la realitatea asta sunt posturi adevãrate. Și ca sã închei nea Ticu, nu-ți fã probleme cu problema secuimii cu Autonomia, cã asta se va realiza cu sau fãrã voia dumitale, a mea sau a altuia… Istoria nu se poate ține în loc. În 1989 primãvarã nici nu te gândeai cã Comunismul o sã pice pânã la sfârșitul anului…și vezi?dar asta nu înseamnã nimic… fii fãrã grijã… pune mânuța pe o cãrticicã care descrie democrațiile din Europa… nu mai fi atât de încordat, șovin, îți face rãu la sãnãtate….

profesor2010

438 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2010, ora 20:28

`Dom profesor exagerati si cu limbajul fata de dom' Ticu, dar si cu Tokes! Ca dvs. aveti alte pareri, ok, e tb. dvs., nu numai Tokes a luptat pt. pluralism...ci au fost multi romani care l-au aparat in '89 de securitate/militie, chiar mai multi decat maghiarii lui...
In ceea ce priveste pb. autonomiei secuiesti, sa fim seriosi: o stiti dvs., dar o stim si noi, astia mai "estici" ca nu se poate pune problema! Constitutional, Romania este un stat unitar si indivizibil, secuii - daca doresc autonomie- pot merge in Franta, isi fac o comunitate a lor si sa ceara acolo autonomie! Sau Franta nu este un model de democratie?
PS 1: Am fost in Ungaria, ca tot o laudati..si da, strazile sunt mai curate, produsele sunt mai ieftine, pare ca totul e ok. Insa ungurii nu stiu mai deloc o limba straina, is neprimitori, reci, mercantili, pentru ei esti un numar...Si in plus, Ungaria este pe locul 6 in lume in ceea ce priveste rata sinuciderilor la 100.000 de locuitori...Sa insemne ca ungurii sunt fericiti? Acest model de comunitate propovaduiti?
PS2: Tokes nu va fi niciodata un pastor/preot crestin - Religia uneste, nu dezbina cum ne-ar vrea el: dezbinati pe noi, romanii-, ci doar un popa tuns nereformat, nevorbitor de lb. romana literara, un antiroman prin tot ceea ce afirma si face pe unde se foieste! Tb. lui, dar e si tb. noastra - a acelora care stam cu ochii treji la granita de vest...`

Dacã prostului nu-i spui cã este prost nu-l înțelege…ce sã fac, degeaba explic omului ceva dacã el nu poate, realiza în cãpșorul acela a lui… Dragul tati ai tot dreptul sã povestești vrute și nevrute despre Ungaria…dar cã nu vorbesc limbi strãine… da nu vorbesc franceza nefiind un popor francofon, sau engleza…dar matale nu vorbești germana probabil dacã nu ai reușit sã te descurci…în Ungaria…Pãcat cã este o țarã primitoare. Referitor pastorul Tokes degeaba, sunteți voi supãrat cã am auzit cã vã mai spune unele lucruri pe nume și dacã tenta matale este spre șovinism…te superi…Uitați cã este un vicepreședinte al Parlamentului UE…în loc sã ascultați ce vrea sã vã comunice…voi sãriți la gâtul lui numai cã este un om recunoscut de toatã Europa și în lume… Este singurul Cetãțean Român care are intrare liberã la președintele Americi… NU știți voi sã-l prețuiși , cã dacã ar pune mintea ar putea crea probleme României, dar el este un creștin…chestia cu Constituția lãsați cã asta ați mai schimbat din 1944 de vre-o patru cinci ori cã nu este o problemã… Am vãzut în direct la TV cum sunt votați legile…la voi în parlament..,. Sunteți singurii din UE…este fãrã precedent….Așa cã…oricum vã rog sã realizați cã nu mor cânii când vor stãpânii…Aveți dreptate religia unește…noi suntem creștini….nu ortodox…dar rãutatea Dvs. …scuzați mã…Nu uitați cã vorbiți despre un vicepreședinte a Parlamentului European…Cã nu vorbește românește chiar bine …asta este dar l-am auzit nu odatã vorbind o englezã veritabilã… Stați voi ochii la ceva dragule…sau voi nu urmãriți și posturi TV de informare? Zilele trecute am aflat la postul Tv CNN cã în România existã 6.5 milioane de rromi…. Asta ar trebuii sã vã preocupe…cã pe mine zãu mã preocupã, pentru cã deși am plecat de vreo douãzeci de ani, din țarã dar încã am cetãțenia românã , la care nu am renunțat nici când nu era bine vãzut asta în Germania anilor 1987….Cã sun secui am fost mândru și în Germania…învãțând bãieți mei și în românește și bine înțeles și ungurește…Am învãțat eu când eram mic de la bunicul cã câte limbi cunoști atâta om ești…Dar țigãnește nu știu…și mi-e fricã cã la anul ce vine când vin în țarã….sã nu fie limba oficialã a țãrii limba...Cât scriam mi/a venit prin email o scrisoarã, cu o poezie...? Citți și mai zâmbiți.....
ADIO, CHIORULE!

O poezie savuroasa scrisa de Vadim

Tovarãºe Ceauºescu
Fã-i chemare lui Bãsescu
Pîn' la toamnã s-o mierleascã
Sã nu se mai chinuiascã.
Sã-l vedem pe catafalc
Fardat cu pudrã de talc.
Sã-l vedem cu floarea-n gurã
Lecuit de bãuturã.
Ia-l, Nea Nicule, la tine
Cã ne face de ruºine.
Planeta rîde de noi
N-a vãzut aºa gunoi!
Era pînã ºi Rîmaru
Mai normal ca Marinaru!
Monstrul de Idi Amin
A fost parcã mai creºtin.
Plînge specia umanã
De-o astfel de lighioanã.
Totul e urît la el:
Nume, faþã, cerebel.
Zici Bãse - zici Butan Gas
Lumea se þine de nas.
Nume stupid ºi jenant
(Trece cu deodorant).
Doamne, ce pãcat plãtim
ªi ce blestem ispãºim?
Ne-ai dat o caricaturã
Un beþiv spurcat la gurã.
Nici mãcar nu e român
Ci os de tãtar pãgîn.
Acu' zici cã a crãpat
Mitocanul Cur Pictat
Dar uite-l c-a înviat!
Fiindcã-i posedat de draci
(Neam de vechi aurolaci!)
Hai, Nea Nicu, nu fi rãu
Cheamã-l tu la pieptul tãu
ªi bagã-l cu capu-n smoalã
Pînã o sã dea în boalã.
Dacã cere de bãut
Dã-i, Nea Nicule, un ºut.
Dacã cere o þigarã
Vîrã-i o sîrmã în narã .
Iar dacã vrea ºi gagici
De-Andreea Pora ce zici?
Pentru un aºa nebun
Si iadul este prea bun.
Deci, ne-am înþeles, Nea Nicu?
Scapã-ne tu de limbricu'
De ciuma portocalie
(Nu sînt mulþi, numai fo mie).
E o urã în popor
Cruntã împotriva lor.
Românii, dac-ar putea
Pur ºi simplu i-ar linºa!
Acest an, 2010,
Veþi vedea ce se petrece:
Chiorul va crãpa-n spital
Sau aruncat la canal!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 11:35

De la: vasile_vali, la data 2010-09-24 17:13:30

Dom profesor exagerati si cu limbajul fata de dom' Ticu, dar si cu Tokes! Ca dvs. aveti alte pareri, ok, e tb. dvs., nu numai Tokes a luptat pt. pluralism...ci au fost multi romani care l-au aparat in '89 de securitate/militie, chiar mai multi decat maghiarii lui...
PS2: Tokes nu va fi niciodata un pastor/preot crestin - Religia uneste, nu dezbina cum ne-ar vrea el: dezbinati pe noi, romanii-, ci doar un popa tuns nereformat, nevorbitor de lb. romana literara, un antiroman prin tot ceea ce afirma si face pe unde se foieste! Tb. lui, dar e si tb. noastra - a acelora care stam cu ochii treji la granita de vest...

"Nihil sine Deo!"

Asa este, domnu V.V. ,frumoasa postare , ai perfecta dreptate !!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 12:11

Bun,in acest caz inseamna ca Finlanda,Elvetia ,Franta,Austria,Africa de Sud,Noua Zeelanda ,Suedia,Canada sau Norvegia sunt mult mai nefericiti decat noi deoarece au o rata a sinuciderilor mult mai mare.Cei mai fericiti trebuie sa fie Egiptenii deoarece chiar daca traiesc ingrozitor de greu ,intr-o saracie cumplita ,au o rata a sinucuderii de 0,1% si doar in randul barbatilor (femeile probabil au treaba sa gateasca pentru copii )

en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_suicide_rate

PS:Foarte multi unguri vorbeau engleza, iar neprimitori si reci nu mi-au parut absolut deloc.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 13:01

De la: profesor2010, la data 2010-09-24 19:51:04Domnule profesor 2010,nu e nevoie de o alta parere, e deajuns ca am aici multi care sunt de acord cu mine; de ce ii caracterizez pe cei care pleaca din tara ? -pai domnule , sunt doua cauze de pleaca omul din tara, ;1] pentru reantregirea familiei,[ cazul sasilor ] si cu ei nu e nicio problema, si..2] din motive personale care pentru el pot fii bune dar daunatoare tarii,aici e problema, ori e cautat de lege,ori acele naparci capitaliste care ii subjugau pe cei saraci si au fugit de comunisti, ori cei dupa 1989 care au plecat la milogit [ cersit ] munca , fapt este ca toti acestia au facut Romania de ras si atunci...sa-i laud ??? nuuu!!! Matale ne tot spui ca esti ardelean , am inteles , dar nu ne spui nationalitatea, am inteles ca ai fii ungur [ daca nu ma insel, ]asa e? Pai domule, in cazul asta inteleg de ce nu esti patriot, ....ungur patriot in Romania ???!!! ..de asta jignesti un adevarat patriot CVTudor , tremura ungurimea de el ha, ha, ha ,de unde ai inventat asta cu stadioanele ??-nu a zis niciodata asa ceva -ar fii bine sa fie asa,dar din pacate sunt prea moi, eu da, as trage fara mila pe stadioane in toti care ne fac raul . Domnule, niciodata nu s-a rupt Bucurestiul de tara, infectul asta de PDL insa da, ca el a vandut posturi ungurilor pentru voturi , dar o sa scapam de el. Cum poti afirma prostia asta ca secuimea sa aiba autonomie ? -NICIODATAA! -ar insemna vanzare si tradare de tara, noi vrem ora exacta de la Bucuresti sa fie data, eu nu vreau sa intru in Ardeal cu pasaport ca asa vor secuii si infectul Tokes !!Nu postul Duna este ostil Romaniei , ci la postul asta mai vorbesc cate unii care ne sunt ostili ! Nu stiu la Galati se poate vedea dar in Dobrogea da, ca romanii sunt oameni, dar spune matale in Ungaria cate posturi romanesti se vad ???-oare se vad !!!!! ?

Da am remarcat câți sunt de acord cu matale, din cei ce scriu pe forum…fiecare al doilea se leagã de comentariile tâmpite, fãrã nici o logicã, a dumitale…nu vezi ? sau nu vrei sã vezi…. Nici nu încerc sã comentez tâmpeniile dumitale referitor la cei ce pleacã, mai precis cei ce pãrãsesc locurile natale…cum poate cineva sã fie atât de strâmt la minte? Zãu nu înțeleg?...Sãi numești, pe nenorociții care mor de foame, în România și merg sã lucreze în strãinãtate sã-i cataloghezi…nu, nu ești numai nesimțit…ești un imbecil…nene nu te înțeleg …cum adicã ãștia care muncesc din greu, acesta este cel ce face de râs România? Nu țiganii pe care voi dupã 1989 cu mare plãcere l-ați botezat Rromi? Ca sã vã zilele trecute pe CNN un reportaj despre România , unde se aflu cã în România sunt monitorizați 6, 5 milioane de rromi….și te miri cã se confundã România cu Rromânia… Dar în idiotismul sincer și mândru al dumitale exact cum l-am auzit, pe idolul dumitale alt, idiot de renume WC TUDOR , el a zis la o emisiune al lui Tucã, cã ar stânge pe toți maghiarii în stadioane și le-ar executa…nu nega cã dacã negi îți trimit înregistrarea… cã a circulat în toatã comunitãțile de sași și maghiari care trãiam în jurul Frankfurtului … și vã mirați cã nimeni nu-l ia în serios nici la Parlamentul European… Domnule Ticu, pentru cultura dumitale generalã, de securist îți raportez cã încã și la ora asta sunt cetãțean român! Da, sunt ardelean. Tata a fost român . Mama secui. Eu sunt conform legilor nescrise a Secuimii – secui. Și sunt mândru de cea ce sunt! Dar matale nu ai cum sã înțeleg…pentru cã te duce mintea numai pânã acolo sã spui cã vei merge în secuime cu pașaport…în condițiile când în Europa deja cãlãtorim cu cartea de identitate… nu realizezi ce prostii vorbești? Nu te doare? Sau ești atât de șovin cã nici asta nu poți înțelege… Cã cea ce nu vrei sã înțelegi tot nu înțeleg…cum am mai spus la matale de câteva ori cã, În Ungaria, la Zalaegerszeg, oraș situat la 43 km de Austria, ACASÃ LA MINE VIZIONEZ, câte odatã, mai ales la ANTENA 3, și intervin telefonic sau pe forum…Da Ungaria pe care dumneata îl descrii ca o țarã, ostilã României, pe canalul tv, bine înțeles în pachete speciale pune la dispoziția celor interesați emisiuni din România….cea ce voi nu faceți ….de ce nu vezi asta domnule Ticu? De asta întrebam, cã am fost astã varã în deltã… Nu poți acolo sã vezi nici o emisiune maghiarã… Și vorbești matale… cã Ungurii sunt dușmani… care pe care? EU ai vãd TOATE trei ANTENE, ProTV asta este… aici ai dreptate nici nu mã uit cã este… ca și O Tv, B1, aserviți puterii și sunt invitați toți idioții, Prima, Favorit, R1, R2, TV Internațional, Realitatea sunt cum sunt dar de obicei mai ales seara mã uit la Antena 3 , la Gâdea…și invitații precum la realitatea asta sunt posturi adevãrate. Și ca sã închei nea Ticu, nu-ți fã probleme cu problema secuimii cu Autonomia, cã asta se va realiza cu sau fãrã voia dumitale, a mea sau a altuia… Istoria nu se poate ține în loc. În 1989 primãvarã nici nu te gândeai cã Comunismul o sã pice pânã la sfârșitul anului…și vezi?dar asta nu înseamnã nimic… fii fãrã grijã… pune mânuța pe o cãrticicã care descrie democrațiile din Europa… nu mai fi atât de încordat, șovin, îți face rãu la sãnãtate….

Domnu' Profesor 2010, sunt destui care ma aproba; in legatura cu cei care pleaca la munca , de ce ii cataloghez asa ? nu eu ii cataloghez cersetori de munca , ci strainii la care se duc ei asa ii catalogheaza ,asa ii vede pe romanii nosrtrii. Anul trecut am fost in vizita la un nepot aflat la lucru in Spania, in plimbare [ nu la lucru ] si el m-a dus la un prieten al lui spaniol,parintii lui cand au aflat ca-s roman , primele lor cuvinte au fost "la ce ai venit ca nu avem de lucru' ' - m-au jignit cuvintele astea si cand le-am spus ca am venit doar in vizita ,atunci s-au linistit si foarte bine am fost primit si omenit si mi-au spus [ si mai multi au spus } ca romanii au ajuns sa se milogeasca la ei de munca!- asta inseamna o pata neagra adusa Romaniei, eu de ce nu mor de foame aici ???Asa este cu tiganii ,ei intradevar aduc pata neagra Romaniei, ei reprezinta pericol mare pentru Romania ,ei trebuie expulzati toti din Romania , dar nu sunt romani,eu m-am referit doar la romani !!In legatura cu Vadim si executia pe stadioane , nu stiu cand a zis asa ceva , si nu ma iau ce spun strainii despre noi, nici cei din Frankfurt, acolo se spun numai minciuni la adresa tuturor romanilor , dar o sa ma interesez de curiozitate !!El este luat in serios de Parlamentul European dar a incercat sa-i faca necazuri aceasta infectie Tokes ,un infractor ales cu "ohii inchisi", prin tradare si vanzare [ chiar oprdinarul de PDL a contribuit la asta }. Puroiul Tokes nu are ce cauta in P.E. ,el este un pericol atat pentru unguri ,cat si pentru romani, ! Cum e posibil ca un preot de o credinta respectabila sa ceara secuilor sa iasa cu parul si forta sa ne ia Ardealul ? - ala mai e preot si vorbeste de Dumnezeu ???da, este vazut bine de Americani, ca [ am mai spus si pe alte topicuri]ca America este "intima Ungariei " ei pentru Ungaria sunt in stare sa rada toata Europa, ! In legatura cu Ungaria , nu suntem dusmani,dar are dreptate domnul Vasile, asa este , e o tara curata , dezvoltata economic dar nu ne sufera pe noi din cauza Ardealului,[ de fapt asa e cu toti vecinii ] , sunt foarte reci in omenie si ospitalitate !la ei sunt doua partide neofasciste si nu se spune nimic prin U.E Si P.E. -daca avea Romania , ne desfinta Europa !!D-le profesor, matale ca nationalitate esti ca mine, maica-mea este din Ucraina, Odesa , taica-meu este din samanta lui Decebat si Traian adica Roman , dar crede-ma ca nu-i simpatizez pe Ucrainieni ,ma declar Roman si niciodata nu o sa ma declar nationalitate ucrainiana ca aici m-am nascut ! la matale vad ca de geaba te-ai nascut in Romania ca te dai cu secuii,te inteleg ca e din cauza mamei lu' matale ,tot respectul pentru mamele noastre ,dar inteleg de ce nu simti ceva patriotism ,nu domnule din toate postarile lu' matale si pe celalalt topic s-a vazut clar ca nu simti nimic pentru Romania , si te inteleg ! Despre TVuri nu vad ce sa vorbim ca cu stiinta asta cu inventia parabolicelor se poate prinde toata lumea , si eu mai ma uit pe un post unguresc de muzica si-mi place , fiecare se uita la ce post vrea !! NICIODATA domnule nu se va realiza autonomia Ardealului cu toata prietenia Americii cu Ungaria !-Niciodata , PENTRU CA ROMANII NU-SI VIND TARA ! Sovinism adevarat gasesti la Tokes si UDMR !!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 15:11

De la: vaneamarin, la data 2010-09-25 12:11:19

Bun,in acest caz inseamna ca Finlanda,Elvetia ,Franta,Austria,Africa de Sud,Noua Zeelanda ,Suedia,Canada sau Norvegia sunt mult mai nefericiti decat noi deoarece au o rata a sinuciderilor mult mai mare.Cei mai fericiti trebuie sa fie Egiptenii deoarece chiar daca traiesc ingrozitor de greu ,intr-o saracie cumplita ,au o rata a sinucuderii de 0,1% si doar in randul barbatilor (femeile probabil au treaba sa gateasca pentru copii )

en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_suicide_rate

PS:Foarte multi unguri vorbeau engleza, iar neprimitori si reci nu mi-au parut absolut deloc.

Numai nebunii se sinucid indiferent din ce tara sunt !!! Sigur matale ai fost in Ungaria bre ??? sau poate intr-o localitate romaneasca cu populatie romana din Ungaria !!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

834 mesaje

Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 15:52

FIX PIX

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 16:34

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 16:36

: Asa versuri a scris Vadim?

Ca a scris el asa versuri, am ramas tare uimit!!
si din suflet ii voi spune ....domn'Vadim te felicit !
si mai te rugam poete , ca asa vrea si multimea,
sa ne scrii o poezie cu ce vrea secuimea !
cica s-a aflat in tara , stie toata Europa
ca vor Autonomie, ca le-o cere Tokes popa
ca le-a spus la intrunire .." voi secui va dau tot harul,
dar iesiti acum odata , hai iesiti in drum cu parul,
ca sa stie toata lumea , ca sa stie Romania
ca sa-i cerem lu' Basescu sa ne dea autonomia !"
de vor sa stie cat e ora si cum le merge la ceas secunda,
nu vor ora romaneasca , ci data de radioBuda!
Asta sa ne scrii poete si cand poezia -i gata
ca afle Romania , ce vrea minoritatea !!!

Ticu
DanubianKnight

746 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 23:19

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Pagini: << 60 61 62 63 64 65 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Vadim si noul sau partid
Mergi la: