back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vadim si noul sau partid

Pagini: << 58 59 60 61 62 63 64 65 >> Sari la pagina:

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 11:06

De la: vasile_vali, la data 2010-09-09 21:32:28Dom' Ticu, imperturbabil, zice:"Acum sigur ca vorbim lucruri diferite !! Eu cand m-am referit la castigurile din regimul comunist normal ca m-am referit la cazuri izolate adica unde se lucra in acord global,exemple ;nu stiu la Galati sau Brasov dar in Valea Jiului pana in 1989 un miner ajungea la 8-9mii pe luna, un mecanic Diesel ajungea si la 8 mii lei, la combinatul alumina se ajungea in acord si la 4-5 mii pe luna,la combinatul Craiova castiguri mari, la fabrica de boghiuri Bals un muncitor ajungea si la 9 mii pe luna, depindea de manageriatul fabricii ,de productie! Problema nu e cat castigau muncitorii in comunism , ci e ca aveau toti asigurat locul de munca platit, ca ce s-a construit atunci azi nu mai exista, ca in comparatie cu traiul de acum, atunci era mai bine ! Vadim nu are legatura cu comunismul , el avea dosar era urmarit de securitate,el si PRM vor sa starpeasca mafia de la noi, hotia, sa condamne pe cei care instraineaza si distrug avutia tarii, care lovesc in demnitatea romanului si a tarii !Pai nu e bine asa ??? "

Ok, hai sa zicem ca aveti dreptate cu castigurile, dom' Ticu, desi ...cum daca cele prezentate de dvs. ar fi asa cum de castigul mediu era de 3000 de lei...asta dupa statisticile pcr-ului, alea cu productii de 20 t porumb la hectar...Problema castigului in comunism/capitalism este nu marimea salariului, ci ce poti face cu el, daca iti acopera nevoile zilnice, pe cele de sanatate/recreere/fun etc. inculzand si pe cele de dezvoltare [locuinta, utilitati, transport samd]. Or, in regimul de care se pare ca nu va puteti desprinde, aceste nevoi nu erau acoperite. Am scris pe alte topicuri cate lucruri astazi firesti, "atunci" erau fie inaccesibile, fie posibile celor "descurcareti", adica cu pile la alimentara, la pecereu pt casa, la Colibasi pt masina noua, la militie ca sa scapi de amenzi etc.
Dom' Ticu diferenta dintre comunism si pseudocapitalismul asta chinuit ce-l traim acus [ceea ce nu este ce au visat tinerii din '90!!!] este cea dintr-o Dacie ruginita si un Logan nou, produs la aceeasi fabrica - Colibasi!!! Sau dintre Alimentara cu rafturi goale din '89 si orice butic amarat de tara, unde gasesti cel putin produse de stricta necesitate - sapun [nu "Cheia farmeca femeia"], pasta de dinti, paine, ulei, zahar, malai, salam etc.-; ca nu sunt bani pentru acoperirea tuturor nevoilor, da, este adevarat, insa aici Sistemul e de vina si cei ce l-au facut sau ingaduit sa fie asa, inclusiv peremeii!!! Caci la jaf au participat cu totii, in masura mai mare sau mai mica, Justitia ar putea -daca ar vrea [dar nu vrea!]- sa le "cantareasca" tuturor participarea la hotii! Dar despre ce Justitie vorbim, de studentii Rodicai Stanoiu si de sistemul de accedere in Magistratura [ca si in alte domenii ca Biserica, Armata, Politie adica acolo unde malaiul e gors..] bazat pe pcr = pile, cunostinte, relatii?
PS: Cum se poate ca cineva sa il cante "azi" pe taticul securitatii comuniste - ceausescul, cand acel cineva era "urmarit de securitate"? Trebuie or sa fie bolnav mintal sau un sarlatan, om normal nu e! Or un no-name d-asta sa vrea votul meu? NICIODATA!

"Nihil sine Deo!"
:

sml-confused0067: Domnu Vasile , se pare ca faci iar confuzii mari bre ! adica:in primul rand eu nu am treaba cu comunismul deoarece mi-am aratat vederile mele de nationalist! -am mai spus ca din pacate nici Vadim nu e nationalist cum as vrea eu sa fie, de aceea daca intra partidul"Noua Dreapta " in legalitate eu trec la ei !! Domnu Vasile , ca matale ai avut 3000lei si altul avea 7000 lei am spus ca asta depindea de acordul fabricii ,de manageriatul ei. Matale insa ai pus problema foarte bine numai ca era invers ,adica nu conta marimea castigului ci ce poti face cu el;aici matale faci confuzie ,pai bre domn Vasile cu 3000 lei matale puteai sa traiesti o luna bine, sa mergi si intr-o statiune si sa-ti iei si un costum de firma! Fiecare salariat putea sa-si acopere nevoile zilnice.Cum adica ..." cate lucruri astazi firesti, atunci erau fie inaccesibile, fie posibile celor "descurcareti", adica cu pile "....!!! Unde ai vazut matale asta ?Nu domnule , azi sunt inaccesibile,atunci fiecare pensionar isi permitea sa aiba carne la masa si sa-si plateasca si medicamentele, azi amaratul de pensionar mananca ce da primaria de pomana, [ caz la Constanta , unde se milogesc o zi intreaga la mila primariei ] , asa a ajuns pensionarul de la noi ! de geaba sunt de toate acum dar cati isi permit sa le cumpere ? au ajuns multi sa se sinucida din cauza saraciei, am vazut copii care renunta la scoli din cauza lipsei banilorsi la toata saracia asta nu Biserica e de vina, ci acest nenorocit regim asazis capitalist cu ordinarul de PDL in frunte ! Tocmai aici Vadim va indrepta lucrurile !! PS-domnu Vasile , Ceausescu nu era taticul securitatii , ca si pe el daca gresea cu ceva , era saltat de securitate , [ nu cunosti rolul securitatii in comunism ] iar Vadim nu il lauda pe Ceausescu ca om ci realizarile bune ale comunistilor si fii sigur ca erau destule !!!!

:

Ticu
vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 12:35

Dom' Ticu, crezandu-mi-se superior, ca vadim cel "urmarit", ma corecteaza:"Domnu Vasile , se pare ca faci iar confuzii mari bre ! adica:in primul rand eu nu am treaba cu comunismul deoarece mi-am aratat vederile mele de nationalist! -am mai spus ca din pacate nici Vadim nu e nationalist cum as vrea eu sa fie, de aceea daca intra partidul"Noua Dreapta " in legalitate eu trec la ei !! Domnu Vasile , ca matale ai avut 3000lei si altul avea 7000 lei am spus ca asta depindea de acordul fabricii ,de manageriatul ei. Matale insa ai pus problema foarte bine numai ca era invers ,adica nu conta marimea castigului ci ce poti face cu el;aici matale faci confuzie ,pai bre domn Vasile cu 3000 lei matale puteai sa traiesti o luna bine, sa mergi si intr-o statiune si sa-ti iei si un costum de firma! Fiecare salariat putea sa-si acopere nevoile zilnice.Cum adica ..." cate lucruri astazi firesti, atunci erau fie inaccesibile, fie posibile celor "descurcareti", adica cu pile "....!!! Unde ai vazut matale asta ?Nu domnule , azi sunt inaccesibile,atunci fiecare pensionar isi permitea sa aiba carne la masa si sa-si plateasca si medicamentele, azi amaratul de pensionar mananca ce da primaria de pomana, [ caz la Constanta , unde se milogesc o zi intreaga la mila primariei ] , asa a ajuns pensionarul de la noi ! de geaba sunt de toate acum dar cati isi permit sa le cumpere ? au ajuns multi sa se sinucida din cauza saraciei, am vazut copii care renunta la scoli din cauza lipsei banilorsi la toata saracia asta nu Biserica e de vina, ci acest nenorocit regim asazis capitalist cu ordinarul de PDL in frunte ! Tocmai aici Vadim va indrepta lucrurile !! PS-domnu Vasile , Ceausescu nu era taticul securitatii , ca si pe el daca gresea cu ceva , era saltat de securitate , [ nu cunosti rolul securitatii in comunism ] iar Vadim nu il lauda pe Ceausescu ca om ci realizarile bune ale comunistilor si fii sigur ca erau destule !!!! "

Am inteles, ba sunteti nostalgic comunist, ba nationalist; ba pro-vadim, ba anti-nu_stiu_ce! Dom' Ticu, m-am cam saturat de polemica cu dvs. unde eu nu prea inteleg ce am trait si, normal, dvs. stiti mai bine, nu? V-am mai spus: nu am trait nici eu si nici dvs. 2 vieti, ci fiecare pe a lui!! Insa povestile dvs. cu "marietili rrializarri" is niste basme de pacalit mancurtii; or se stie ca noi, romanii, nu prea punem pret pe tinerea de minte, ci pe ce tine de burtica...E si o vorba parca: "Carte multa nu se cere, sa fii prost sa ai putere!"
Ati ajuns atat de jos cu pervertirea adevarului, incat si despre securitate stiti mai bine decat multi preopinenti de pe aici...Oare asa sa fie? Si daca da, aveti stiri...din interior? Ca profilul va recomanda cel putin pentru un grad de ofiter...in haine civile, ochelari aveti, idei fixe da, incapacitate de nuantare asijderea...Un promitator general ati fi putut deveni, daca mai erau pcr-ul si securitatea lui azi!!!
Apropos, ce ati facut pe 23 august 2010, v-ati dus familia la monumentele comuniste, acolo unde se aduna nostalgicii "iepocii di aurr"?
PS: vad ca nu va ajuta diploma sa intelegeti: nu aveam 3000 de lei, ala era salariul mediu comunist, eu aveam vreo 2000, din care parrrtidu' lu' matale imi lua intre 15 si 25%!! Am luat doar 2 salarii intregi, pe 23 august si de Mos Gerila, ca Craciun murise la comunisti...Asta era dupa mata echitatea comunista, in timp ce mata luai [cred nefacand nimic util] vreo 4000? Asta e binele pe care eu nu il "inteleg", binele celor ca mata pe spinarea mea?

"Nihil sine Deo"

Raporteaza abuz de limbaj
9am037202

136 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 14:31

Adevarul e ca de obicei la mijloc, La comunisti aveam una din cele mai bune scoli din Europa de care acum s-a ales praful. La comunisti sanatatea era gratuita si spaga dadeai si atunci si acum, doar ca acum ori vii cu feshele si spirtul de acasa ori te duci intr-un spital privat pe niste milioane. La comunisti daca erai "clasa muncitoare" te rugau sa-ti dea casa , e drept mai greutz la intelectuali, iar acum e plin de case care abia asteapta sa fie cumparate de la 80 000 euro in sus. La comunisti daca nu aveai servici te strangeau ca erai vagabond si aveau ei grija sa -ti dea ceva , bun-rau dar aveai un salariu si nu dadeai in cap la nimeni iar acum sefii de la guvern nu stiu cum sa trimita in somaj cat mai multi, cum sa jupoaie pensionarii de spuma de bani ce inca o au dar cu mare grija pentru ei si vilele lor din Snagov, Predeal, Neptun etc. Armata pe care comunistii o foloseau pe post de sclavi, soldatii traind pe haine si mancare, a strans recolte, a construit transfagarasanul si canalul etc. acum nu mai avem armata asa ca am scapat de grija ei dar trimitem mercenari sa lupte aiurea echipata cu dotarile comunistilor :aro 240, mig 21,akm 47 etc. ca se tin de burta de ras americanii. E drept ca in ultimul timp au condimentat carnea noasta de tun cu ceva Humvee, Hercules C130 etc.
E adevarat , nu mai gasim pungi cu adidasi si fratii Petreus, nu mai avem 2 ore pe zi telejurNicu, putem merge oriunde in lume, putem injura linistit guvernul la orice televiziune, ne putem cumpara ce masina vrem si orice bijuterie ne place, ne putem imbraca ca la Paris sau chiar de la Paris, in hipermarketurile noastre gasim mai tot ce se gaseste si la Paris, Roma sau aiurea etc.etc. Dar avem si borduri, asfaltari din an in an ale acelorasi strazi, drumuri judetene asfaltate ultima data inainte de `89, ruine de blocuri ramase si azi cum le-a lasat nea Nicu, gramezi de banci si parculete de copii la sectorul 3, moguli si mogulasi, etc. Ne indreptam vijelios spre o republica bananiera cu 2 clase sociale:foarte bogati si foarte saraci. Daca nu te-a dus mintea si norocul sa faci parte dintre cei bogati , mai poti spera intr-o viata obisnuita in care sa poti avea cele necesare traiului in mod decent? O fi mai bine, o fi mai rau?

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 15:33

De la: vasile_vali, la data 2010-09-10 12:35:45Dom' Ticu, crezandu-mi-se superior, ca vadim cel "urmarit", ma corecteaza:"Domnu Vasile , se pare ca faci iar confuzii mari bre ! adica:in primul rand eu nu am treaba cu comunismul deoarece mi-am aratat vederile mele de nationalist! -am mai spus ca din pacate nici Vadim nu e nationalist cum as vrea eu sa fie, de aceea daca intra partidul"Noua Dreapta " in legalitate eu trec la ei !! Domnu Vasile , ca matale ai avut 3000lei si altul avea 7000 lei am spus ca asta depindea de acordul fabricii ,de manageriatul ei. Matale insa ai pus problema foarte bine numai ca era invers ,adica nu conta marimea castigului ci ce poti face cu el;aici matale faci confuzie ,pai bre domn Vasile cu 3000 lei matale puteai sa traiesti o luna bine, sa mergi si intr-o statiune si sa-ti iei si un costum de firma! Fiecare salariat putea sa-si acopere nevoile zilnice.Cum adica ..." cate lucruri astazi firesti, atunci erau fie inaccesibile, fie posibile celor "descurcareti", adica cu pile "....!!! Unde ai vazut matale asta ?Nu domnule , azi sunt inaccesibile,atunci fiecare pensionar isi permitea sa aiba carne la masa si sa-si plateasca si medicamentele, azi amaratul de pensionar mananca ce da primaria de pomana, [ caz la Constanta , unde se milogesc o zi intreaga la mila primariei ] , asa a ajuns pensionarul de la noi ! de geaba sunt de toate acum dar cati isi permit sa le cumpere ? au ajuns multi sa se sinucida din cauza saraciei, am vazut copii care renunta la scoli din cauza lipsei banilorsi la toata saracia asta nu Biserica e de vina, ci acest nenorocit regim asazis capitalist cu ordinarul de PDL in frunte ! Tocmai aici Vadim va indrepta lucrurile !! PS-domnu Vasile , Ceausescu nu era taticul securitatii , ca si pe el daca gresea cu ceva , era saltat de securitate , [ nu cunosti rolul securitatii in comunism ] iar Vadim nu il lauda pe Ceausescu ca om ci realizarile bune ale comunistilor si fii sigur ca erau destule !!!! "

Am inteles, ba sunteti nostalgic comunist, ba nationalist; ba pro-vadim, ba anti-nu_stiu_ce! Dom' Ticu, m-am cam saturat de polemica cu dvs. unde eu nu prea inteleg ce am trait si, normal, dvs. stiti mai bine, nu? V-am mai spus: nu am trait nici eu si nici dvs. 2 vieti, ci fiecare pe a lui!! Insa povestile dvs. cu "marietili rrializarri" is niste basme de pacalit mancurtii; or se stie ca noi, romanii, nu prea punem pret pe tinerea de minte, ci pe ce tine de burtica...E si o vorba parca: "Carte multa nu se cere, sa fii prost sa ai putere!"
Ati ajuns atat de jos cu pervertirea adevarului, incat si despre securitate stiti mai bine decat multi preopinenti de pe aici...Oare asa sa fie? Si daca da, aveti stiri...din interior? Ca profilul va recomanda cel putin pentru un grad de ofiter...in haine civile, ochelari aveti, idei fixe da, incapacitate de nuantare asijderea...Un promitator general ati fi putut deveni, daca mai erau pcr-ul si securitatea lui azi!!!
Apropos, ce ati facut pe 23 august 2010, v-ati dus familia la monumentele comuniste, acolo unde se aduna nostalgicii "iepocii di aurr"?
PS: vad ca nu va ajuta diploma sa intelegeti: nu aveam 3000 de lei, ala era salariul mediu comunist, eu aveam vreo 2000, din care parrrtidu' lu' matale imi lua intre 15 si 25%!! Am luat doar 2 salarii intregi, pe 23 august si de Mos Gerila, ca Craciun murise la comunisti...Asta era dupa mata echitatea comunista, in timp ce mata luai [cred nefacand nimic util] vreo 4000? Asta e binele pe care eu nu il "inteleg", binele celor ca mata pe spinarea mea?

"Nihil sine Deo"

Nu, n-ai inteles nimic ,eu nu am fost niciodata nostalgic comunist, am facut doar o comparatie intre cum se traia in comunism si cum se traieste acum,lucru de care s-a convins majoritatea ,cum iti explici domnu'Vasile ca la mormantul familiei Ceausescu din Ghencea -Bucuresti zilnic vin oameni si pun lumanari,flori si blesteama la criminalii care l-au ucis . Nu am fost in august la monumente comuniste , dar am fost in Ghencea si am aprins o lumanare ca nu mai aveam loc de oamenii care venisera !-multi regreta viata de atunci mai ales pensionarii,da sunt nationalist, sunt proVadim dar am spus ca din pacate Vadim si PRM nu sunt atat de nationalisti cum as fi vrut eu,da am avut legatura cu SRI -ul dupa 1989 o perioada ,stiu ce rol avea securitatea in regimul trecut si familiei Ceausescu le cam tremurau sezuturile de frica securitatii. !Decat in halul in care a dus tara acum aceasta oranduire nenorocitocapitalista ,mai bine era in regimul trecut !!Asa e capitalismul ??? mai bine mizerie !!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 15:38

De la: 9am037202, la data 2010-09-10 14:31:28Adevarul e ca de obicei la mijloc, La comunisti aveam una din cele mai bune scoli din Europa de care acum s-a ales praful. La comunisti sanatatea era gratuita si spaga dadeai si atunci si acum, doar ca acum ori vii cu feshele si spirtul de acasa ori te duci intr-un spital privat pe niste milioane. La comunisti daca erai "clasa muncitoare" te rugau sa-ti dea casa , e drept mai greutz la intelectuali, iar acum e plin de case care abia asteapta sa fie cumparate de la 80 000 euro in sus. La comunisti daca nu aveai servici te strangeau ca erai vagabond si aveau ei grija sa -ti dea ceva , bun-rau dar aveai un salariu si nu dadeai in cap la nimeni iar acum sefii de la guvern nu stiu cum sa trimita in somaj cat mai multi, cum sa jupoaie pensionarii de spuma de bani ce inca o au dar cu mare grija pentru ei si vilele lor din Snagov, Predeal, Neptun etc. Armata pe care comunistii o foloseau pe post de sclavi, soldatii traind pe haine si mancare, a strans recolte, a construit transfagarasanul si canalul etc. acum nu mai avem armata asa ca am scapat de grija ei dar trimitem mercenari sa lupte aiurea echipata cu dotarile comunistilor :aro 240, mig 21,akm 47 etc. ca se tin de burta de ras americanii. E drept ca in ultimul timp au condimentat carnea noasta de tun cu ceva Humvee, Hercules C130 etc.
E adevarat , nu mai gasim pungi cu adidasi si fratii Petreus, nu mai avem 2 ore pe zi telejurNicu, putem merge oriunde in lume, putem injura linistit guvernul la orice televiziune, ne putem cumpara ce masina vrem si orice bijuterie ne place, ne putem imbraca ca la Paris sau chiar de la Paris, in hipermarketurile noastre gasim mai tot ce se gaseste si la Paris, Roma sau aiurea etc.etc. Dar avem si borduri, asfaltari din an in an ale acelorasi strazi, drumuri judetene asfaltate ultima data inainte de `89, ruine de blocuri ramase si azi cum le-a lasat nea Nicu, gramezi de banci si parculete de copii la sectorul 3, moguli si mogulasi, etc. Ne indreptam vijelios spre o republica bananiera cu 2 clase sociale:foarte bogati si foarte saraci. Daca nu te-a dus mintea si norocul sa faci parte dintre cei bogati , mai poti spera intr-o viata obisnuita in care sa poti avea cele necesare traiului in mod decent? O fi mai bine, o fi mai rau?

Da, buna comparatie, a fost mai bine , va fii mai rau !!

Ticu
profesor2010

438 mesaje

Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 12:25

Da, nu e gluma, in PRM a ramas elita ! adevarul e ca la fiecare votare Vadim si PRM au fost furati la voturi din ordinul infectului de UDMR si Americii! Da nu exagerez, se stie ca la noi ungurii si americanii comanda politica noastra !!!

Of,of cte rutate, cte ur trebuie s existe ntr-un om, ca ori de cte ori vine vorba de ceva ce nu poți explica,singurul argument s fieinfectul maghiarDomnule totuși este extrem de interesat,m c nici dumneavoastr,cu puținul material cenușiu existent, dar cu att mai mult liderul Dvs. Distinsul poet de curte a secretarului general al PCR pn ieri (acum 20 ani) WC Tudor, nu sunteți suprați pe rromi. Interesant. Numai ungurii și americanii sunt de vin, și nu realizați de loc c nu mai suntem la nivelul anilor 90 cnd aveați ceva, ceva adepți, dar ncetul cu ncetul vasul condus de WC Tudor s-a cam golitprobabil deodat cu terminarea medicamentelor.medicamente aduceți medicamente c nu mai au efect . Sptmna trecut s-a cam șters cu el,podeaua și la parlamentul European, pentru discursul pe care l-a avutȘi i s-a explicat cu mult calm, și nțelepciune c n Europa zilelor noastre discursurile naționalist șovine nu-și mai au locul Alt lucru interesant, c nici Dvs. dar nici idolul Dvs. nu spuneți un cuvnt despre hoția, din țar, c ați ajuns la nivelul țrilor slabi dezvoltați, c pn și Albanezii v-au ajuns n urm.Nu pentru voi inamicul mare este o mic populați din centrul ArdealuluiNu puteți realiza odat c sunteți comicin PRM a rmas elita!... Care elita a securitții de ieri, a activiștilor PCR zeloși ? c un om serios , nu poate sta n apropierea unui partid de o persoan , W C TUDOR, și cțiva ginari, cu cultur și inteligenț destul de șubredCum se poate inventa un astfel de tmpenie c politica țrii este comandathai s fim serioșide multe poate fi bnuit Bsescu, dar cu faptul c el este dirijatgreu de imaginat, și de altfel dac politica țrii ar fi dirijat de americani, nu am fi acolo unde suntem sub curul broaștei dintr-o min.

sunt un tip timid,nu vrei s m cunoști,fromoaso! Au ncercat toate nevestele mele dar....
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 15:25

De la: profesor2010, la data 2010-09-11 12:25:10Da, nu e gluma, in PRM a ramas elita ! adevarul e ca la fiecare votare Vadim si PRM au fost furati la voturi din ordinul infectului de UDMR si Americii! Da nu exagerez, se stie ca la noi ungurii si americanii comanda politica noastra !!!

Of,of cte rutate, cte ur trebuie s existe ntr-un om, ca ori de cte ori vine vorba de ceva ce nu poți explica,singurul argument s fieinfectul maghiarDomnule totuși este extrem de interesat,m c nici dumneavoastr,cu puținul material cenușiu existent, dar cu att mai mult liderul Dvs. Distinsul poet de curte a secretarului general al PCR pn ieri (acum 20 ani) WC Tudor, nu sunteți suprați pe rromi. Interesant. Numai ungurii și americanii sunt de vin, și nu realizați de loc c nu mai suntem la nivelul anilor 90 cnd aveați ceva, ceva adepți, dar ncetul cu ncetul vasul condus de WC Tudor s-a cam golitprobabil deodat cu terminarea medicamentelor.medicamente aduceți medicamente c nu mai au efect . Sptmna trecut s-a cam șters cu el,podeaua și la parlamentul European, pentru discursul pe care l-a avutȘi i s-a explicat cu mult calm, și nțelepciune c n Europa zilelor noastre discursurile naționalist șovine nu-și mai au locul Alt lucru interesant, c nici Dvs. dar nici idolul Dvs. nu spuneți un cuvnt despre hoția, din țar, c ați ajuns la nivelul țrilor slabi dezvoltați, c pn și Albanezii v-au ajuns n urm.Nu pentru voi inamicul mare este o mic populați din centrul ArdealuluiNu puteți realiza odat c sunteți comicin PRM a rmas elita!... Care elita a securitții de ieri, a activiștilor PCR zeloși ? c un om serios , nu poate sta n apropierea unui partid de o persoan , W C TUDOR, și cțiva ginari, cu cultur și inteligenț destul de șubredCum se poate inventa un astfel de tmpenie c politica țrii este comandathai s fim serioșide multe poate fi bnuit Bsescu, dar cu faptul c el este dirijatgreu de imaginat, și de altfel dac politica țrii ar fi dirijat de americani, nu am fi acolo unde suntem sub curul broaștei dintr-o min.

Domnu' profesor eu am inteles ca matale nu ai inteles , dar trebuia intrebat bre !In primul rand eu nu am spus niciodata "infectul maghiar"[ mai ales ca am prieteni unguri din Ardeal !} am spus infectul UDMR adica politicienii din el impreuna cu puroiul Tokes, ca ei sunt cei care baga ura intre romani si maghiari , ei vor porcaria asta de autonomie si sa ne ia Ardealul !!am mai spus ca e bine ca etnia maghiara sa se departeze de UDMR si Tokes ! Tot la fel spun si despre ordinarul de PDLimpreuna cu terminator Boc si Basescu !Nu stiu cum ii vede Vadim pe tigani , dar eu i-as arde in crematorii de vii ca nu-i pacat ! am mai spus ca Vadim si PRM nu pun mare accent pe minoritati, problema lor este terminarea mafiei romane, a hotiei, afaceilor ilegale , apararea demnitatii romanului si a tarii si cand va intra partidul 'Noua Dreapta " in legalitate eu o sa trec la ei !!Domnu' profesor , [ aici matale nu ai habar }asa ca retine , C.V.Tudor este un poet de mare valoare literara, iar in comunism a laudat ce au facut bun comunistii si au facut destule bune si nu pe Ceausescu ca om.Asa este , faptul ca tara a saracit este datorita acestui guvern mafiotic PDL-UDMR! in frunte cu terminator Boc . Domnule , eu niciodata nu am fost deacord cu aceasta porcarie U.E.! Parlamentul European ,este o adunatura de cei ca Becali ,care nu fac altceva decat sa se amestece in treburile interne ale tarilor cu idei tampite .e o aiureala !Domnule ,din strainatate poate nu se vede , dar la noi politica tarii e comandata de americani, ei hotarasc cine sa fie si cine nu la conducere !!Asa ca unde nu intelegi matale sa intrebi ca la scoala !!!

Ticu
profesor2010

438 mesaje

Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 18:20

Domnu' profesor eu am inteles ca matale nu ai inteles , dar trebuia intrebat bre !In primul rand eu nu am spus niciodata "infectul maghiar"[ mai ales ca am prieteni unguri din Ardeal !} am spus infectul UDMR adica politicienii din el impreuna cu puroiul Tokes, ca ei sunt cei care baga ura intre romani si maghiari , ei vor porcaria asta de autonomie si sa ne ia Ardealul !!am mai spus ca e bine ca etnia maghiara sa se departeze de UDMR si Tokes ! Tot la fel spun si despre ordinarul de PDLimpreuna cu terminator Boc si Basescu !Nu stiu cum ii vede Vadim pe tigani , dar eu i-as arde in crematorii de vii ca nu-i pacat ! am mai spus ca Vadim si PRM nu pun mare accent pe minoritati, problema lor este terminarea mafiei romane, a hotiei, afaceilor ilegale , apararea demnitatii romanului si a tarii si cand va intra partidul 'Noua Dreapta " in legalitate eu o sa trec la ei !!Domnu' profesor , [ aici matale nu ai habar }asa ca retine , C.V.Tudor este un poet de mare valoare literara, iar in comunism a laudat ce au facut bun comunistii si au facut destule bune si nu pe Ceausescu ca om.Asa este , faptul ca tara a saracit este datorita acestui guvern mafiotic PDL-UDMR! in frunte cu terminator Boc . Domnule , eu niciodata nu am fost deacord cu aceasta porcarie U.E.! Parlamentul European ,este o adunatura de cei ca Becali ,care nu fac altceva decat sa se amestece in treburile interne ale tarilor cu idei tampite .e o aiureala !Domnule ,din strainatate poate nu se vede , dar la noi politica tarii e comandata de americani, ei hotarasc cine sa fie si cine nu la conducere !!Asa ca unde nu intelegi matale sa intrebi ca la scoala !

Gheorghe I. Brtianu, afirma c: "Noi trim aici la o rspntie de drumuri, la o rspntie de culturi i, din nefericire, la o rspntie de navalii i imperialisme. Noi nu putem fi desprii de ntregul complex geografic care, ne mrginete i ne hotrte destinul, ntre cele doua elemente care l stpnesc, muntele i marea. Ceea ce a vrea s apar lmurit este ca pentru a ne nelege trecutul, trebuie s nelegem mai nti ntregul complex geografic, istoric, geopolitic, din care acesta face parte". Eu știu c dac ca ceva ce nu știu trebuie s m duc la surs și s m documentez. Ori cum dup cum v dați mare Domnule Tycu, și de cte prostii ați debitat deja pe acest forum, ați fi ultimul om de la care a-și ntreba, c dac ntreb și eu de la un om inteligentori nu este cazul. Chiar domnule Tycu aveți mai mult școal dect trenurile care circul prin UE? Ce ați fost n vremea odiosului?...securist, activist? turntor? (la securitatec meseria de turntor este una necesit inteligențcea ce..mi pare ru) Ziceți c vorbeați de o organizație nu de oamenide un reprezentant de frunte cum este domnul Printe Tks, care vorba ntre noi a declanșat revoluția din decembrie, atunci cnd matale te ascundeai lng fusta nevesteiIar treaba cu bgatul autonomiei, asta se va rezolva foarte repede , cu sau fr aprobare Dvs.fr s țin cont de prerea Dvs. stimate, srmane pensionrașule. Iar ce privește pe ordinarul de PDLimpreuna cu terminator Boc si Basescu !- CE S SPUN NU AM VENIT EU S-L VOTEZ, TOT VOI Da, și uite c, iar dai matale, de ideile matale preconcepute, prin care de altfel și șeful matale, voi știți mai bine ce vor secuii din Ardeal, dect ei etnia maghiara sa se departeze de UDMR si Tokes !- cine v-a bgat prostia asta n cap? Ați discutat cu secuii? Miram-aș! Este un fals ! O minciun! Nu mai umblați cu astfel de prostii, v rog! De altfel ca și cea ce spuneți n continuare c am mai spus ca Vadim si PRM nu pun mare accent pe minoritati, problema lor este terminarea mafiei romane, a hotiei, afaceilor ilegale , interesant, dar atunci de ce marți n plenul lucrrilor Parlamentului UE, a trebuit s i se taie microfonul și s i se atrag atenția c, n anul de grație 2010, nu se admit astfel de discursuri șovine sau presa din Romnia nu v informeaz de tmpeniile șefului dvs? Și mergnd mai departe, cum puteți spune c șeful dvs. Marele WC Tudor, a cntat numai realizrile odiosului regim comunistMinciun, mare minciun el cnta și-l nlța pe Fiu cel mai iubit al poporului Geniu CarpațilorOi fii eu puțin mai tnr dar am o ținere de minteși mai am o boal c eu și citesc, comentarii despre țara care m-a nscut. Iar n ce privește UE, hai s fim serioși, dac nu era Becali nici șeful mate nu ar fi acoloC nu WC Tudor a fost ales ca parlamentar UE, ci cupletul Becali- C Tudor, iar al doi lea a intrat c foarte mulți simpatizau pe Becali S fim realiști Eu cred c de aici din strintate vd lucrurile destul de bine, și clarechidistant. S știți c vd și prostiile pe care-l ntreprinde și UDMR-l și cu ntrebarea de la cine ? Dac ntreb ntreb și eu un om inteligentCu bine! și mai meditațicu nscrierea n 'Noua Dreapta " c și aici toți proștii sau nscris, așa c poți s faci liniștit.!

sunt un tip timid,nu vrei s m cunoști,fromoaso! Au ncercat toate nevestele mele dar....
CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 19:54

Vadim este singurul deocamdata care poate si vrea sa salveze tara,banii se gasesc la hoti in conturile din banci straine ei au facut dezastrul ei sa plateasca.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 16:41

De la: profesor2010, la data 2010-09-11 18:20:36Domnu' profesor eu am inteles ca matale nu ai inteles , dar trebuia intrebat bre !In primul rand eu nu am spus niciodata "infectul maghiar"[ mai ales ca am prieteni unguri din Ardeal !} am spus infectul UDMR adica politicienii din el impreuna cu puroiul Tokes, ca ei sunt cei care baga ura intre romani si maghiari , ei vor porcaria asta de autonomie si sa ne ia Ardealul !!am mai spus ca e bine ca etnia maghiara sa se departeze de UDMR si Tokes ! Tot la fel spun si despre ordinarul de PDLimpreuna cu terminator Boc si Basescu !Nu stiu cum ii vede Vadim pe tigani , dar eu i-as arde in crematorii de vii ca nu-i pacat ! am mai spus ca Vadim si PRM nu pun mare accent pe minoritati, problema lor este terminarea mafiei romane, a hotiei, afaceilor ilegale , apararea demnitatii romanului si a tarii si cand va intra partidul 'Noua Dreapta " in legalitate eu o sa trec la ei !!Domnu' profesor , [ aici matale nu ai habar }asa ca retine , C.V.Tudor este un poet de mare valoare literara, iar in comunism a laudat ce au facut bun comunistii si au facut destule bune si nu pe Ceausescu ca om.Asa este , faptul ca tara a saracit este datorita acestui guvern mafiotic PDL-UDMR! in frunte cu terminator Boc . Domnule , eu niciodata nu am fost deacord cu aceasta porcarie U.E.! Parlamentul European ,este o adunatura de cei ca Becali ,care nu fac altceva decat sa se amestece in treburile interne ale tarilor cu idei tampite .e o aiureala !Domnule ,din strainatate poate nu se vede , dar la noi politica tarii e comandata de americani, ei hotarasc cine sa fie si cine nu la conducere !!Asa ca unde nu intelegi matale sa intrebi ca la scoala !

Gheorghe I. Brtianu, afirma c: "Noi trim aici la o rspntie de drumuri, la o rspntie de culturi i, din nefericire, la o rspntie de navalii i imperialisme. Noi nu putem fi desprii de ntregul complex geografic care, ne mrginete i ne hotrte destinul, ntre cele doua elemente care l stpnesc, muntele i marea. Ceea ce a vrea s apar lmurit este ca pentru a ne nelege trecutul, trebuie s nelegem mai nti ntregul complex geografic, istoric, geopolitic, din care acesta face parte". Eu știu c dac ca ceva ce nu știu trebuie s m duc la surs și s m documentez. Ori cum dup cum v dați mare Domnule Tycu, și de cte prostii ați debitat deja pe acest forum, ați fi ultimul om de la care a-și ntreba, c dac ntreb și eu de la un om inteligentori nu este cazul. Chiar domnule Tycu aveți mai mult școal dect trenurile care circul prin UE? Ce ați fost n vremea odiosului?...securist, activist? turntor? (la securitatec meseria de turntor este una necesit inteligențcea ce..mi pare ru) Ziceți c vorbeați de o organizație nu de oamenide un reprezentant de frunte cum este domnul Printe Tks, care vorba ntre noi a declanșat revoluția din decembrie, atunci cnd matale te ascundeai lng fusta nevesteiIar treaba cu bgatul autonomiei, asta se va rezolva foarte repede , cu sau fr aprobare Dvs.fr s țin cont de prerea Dvs. stimate, srmane pensionrașule. Iar ce privește pe ordinarul de PDLimpreuna cu terminator Boc si Basescu !- CE S SPUN NU AM VENIT EU S-L VOTEZ, TOT VOI Da, și uite c, iar dai matale, de ideile matale preconcepute, prin care de altfel și șeful matale, voi știți mai bine ce vor secuii din Ardeal, dect ei etnia maghiara sa se departeze de UDMR si Tokes !- cine v-a bgat prostia asta n cap? Ați discutat cu secuii? Miram-aș! Este un fals ! O minciun! Nu mai umblați cu astfel de prostii, v rog! De altfel ca și cea ce spuneți n continuare c am mai spus ca Vadim si PRM nu pun mare accent pe minoritati, problema lor este terminarea mafiei romane, a hotiei, afaceilor ilegale , interesant, dar atunci de ce marți n plenul lucrrilor Parlamentului UE, a trebuit s i se taie microfonul și s i se atrag atenția c, n anul de grație 2010, nu se admit astfel de discursuri șovine sau presa din Romnia nu v informeaz de tmpeniile șefului dvs? Și mergnd mai departe, cum puteți spune c șeful dvs. Marele WC Tudor, a cntat numai realizrile odiosului regim comunistMinciun, mare minciun el cnta și-l nlța pe Fiu cel mai iubit al poporului Geniu CarpațilorOi fii eu puțin mai tnr dar am o ținere de minteși mai am o boal c eu și citesc, comentarii despre țara care m-a nscut. Iar n ce privește UE, hai s fim serioși, dac nu era Becali nici șeful mate nu ar fi acoloC nu WC Tudor a fost ales ca parlamentar UE, ci cupletul Becali- C Tudor, iar al doi lea a intrat c foarte mulți simpatizau pe Becali S fim realiști Eu cred c de aici din strintate vd lucrurile destul de bine, și clarechidistant. S știți c vd și prostiile pe care-l ntreprinde și UDMR-l și cu ntrebarea de la cine ? Dac ntreb ntreb și eu un om inteligentCu bine! și mai meditațicu nscrierea n 'Noua Dreapta " c și aici toți proștii sau nscris, așa c poți s faci liniștit.!

Domnule, si eu ma intreb daca matale esti profesor sau vreun capsunar plecat la lucru !!!!dar.... asa scrie in avatar !... In vremea lu' Ceausescu eram un simplu elev . Si cum bre, aceasta spurcaciune infecta Tokes a facut revolutia ??? ma faci sa rad !..fii domnule serios; acest buboi unguresc Tokes a fost informatorul securitati,dar impreuna cu ordinarul de frate din Austria si cu cativa fascisti din Ungaria au hotarat sa revolte etnia maghiara de la noi pentru a lua Ardealul semnalul cand sa inceapa toti era o lumanare aprinsa in geam, securitatea "s-a prins " si a vrut sa-l mute din Timisoara ,[ mai bine il impuscau }} Tineretul roman a crezut ca securitatea il persecuta ca e reformat !si s-au dus la locuinta lui , asa a inceput revolutia ! Pai mai intereseaza-te si matale inainte de alte afirmatii . ! Spui de secui ? si minoritatea asta a fost maghiarizata cu forta, ei intr-adevar sunt ostili ai Romaniei, au vrut si facut numai rau tarii,ei ar trebuii expulzati din tara ;-eu mai bine prefer un ungur decat un secui !!Domnule ,parlamentul european este condus de politicieni din tarile puternice, Franta , Germania, Italia , Spania ! si acest parlament apara doar interesele lor ! Or sa vada neofascistii UDMR si cine mai vrea autonomie cand o sa-si vada ceafa ! Matale nu mai apartii Romaniei,esti strain , nu cunosti ce mai e pe aici, asa ca lasa sa vorbeasca cine sta la noi !!!!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 16:46

De la: TEPARUL, la data 2010-09-11 19:54:54Vadim este singurul deocamdata care poate si vrea sa salveze tara,banii se gasesc la hoti in conturile din banci straine ei au facut dezastrul ei sa plateasca.

Corect !! Asa este!

Ticu
vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 09:41

Dom' Ticu, superior, ma contracareaza:"Nu, n-ai inteles nimic ,eu nu am fost niciodata nostalgic comunist, am facut doar o comparatie intre cum se traia in comunism si cum se traieste acum,lucru de care s-a convins majoritatea ,cum iti explici domnu'Vasile ca la mormantul familiei Ceausescu din Ghencea -Bucuresti zilnic vin oameni si pun lumanari,flori si blesteama la criminalii care l-au ucis . Nu am fost in august la monumente comuniste , dar am fost in Ghencea si am aprins o lumanare ca nu mai aveam loc de oamenii care venisera !-multi regreta viata de atunci mai ales pensionarii,da sunt nationalist, sunt proVadim dar am spus ca din pacate Vadim si PRM nu sunt atat de nationalisti cum as fi vrut eu,da am avut legatura cu SRI -ul dupa 1989 o perioada ,stiu ce rol avea securitatea in regimul trecut si familiei Ceausescu le cam tremurau sezuturile de frica securitatii. !Decat in halul in care a dus tara acum aceasta oranduire nenorocitocapitalista ,mai bine era in regimul trecut !!Asa e capitalismul ??? "

De prosti, de aia se duc cu lumanari la mormantele daramatorilor de biserici! Ar trebui sa se duca cu gheare din pungile cu "fratii Petreus", cu insigne de pionier, cu ode marete, cu termometre, cu cantece patriotice, cu pomelnicul femeilor lasate sa moara pt ca nu spuneau cine le-a facut avort ilegal, cu acatistele copiilor bolnavi de SIDA, cu listele opozantilor lor si pe care i-au bagat in pamant!

Asta cu securitatea si sezuturile tremurande ale gunoaielor ceausiste, sa i-o spuneti lu' Mutu, dar nu jucatorului acum suspendat de la Fiorentina...Daca i-a fost frica cizmarului de ceva, apoi i-a fost frica de Armata, de asta a infiltrat-o cu CI-isti si a anihilat orice incercare de impotrivirea a capilor ei...vezi cazul generealului Ion Ionita...

Am vazut recent un reportaj cu modul de racolare a ofiterilor de informatii/contrainformatii...Dom' Ticu nu corespundeti profilului, nu aveti argumente [constat asta din modul in care scrieti] de a fi avut legaturi "dupa 1989" cu SRI-ul...decat ca "sursa"...Or in Romania "ciripitul" era si poate mai este sport national...Aveti cumva si o medalie/diploma/chitanta/factura pentru asta?
PS: Cand vorbiti de "majoritate", la cine faceti referire, la tovarrraseii care au primit ceva moaca de la Stat, fiecare avand un motiv intemeiat: spaga/denunt la Secu/copii turnati cu ghiotura etc.? Sa-i pun aici si pe securistii mai blegi, care nu au apucat niciun microfilm despre vreun comandant de vas trimis pe la Anvers?

"Nihil sine Deo!"

profesor2010

438 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 10:27

Domnule, si eu ma intreb daca matale esti profesor sau vreun capsunar plecat la lucru !!!!dar.... asa scrie in avatar !... In vremea lu' Ceausescu eram un simplu elev . Si cum bre, aceasta spurcaciune infecta Tokes a facut revolutia ??? ma faci sa rad !..fii domnule serios; acest buboi unguresc Tokes a fost informatorul securitati,dar impreuna cu ordinarul de frate din Austria si cu cativa fascisti din Ungaria au hotarat sa revolte etnia maghiara de la noi pentru a lua Ardealul semnalul cand sa inceapa toti era o lumanare aprinsa in geam, securitatea "s-a prins " si a vrut sa-l mute din Timisoara ,[ mai bine il impuscau }} Tineretul roman a crezut ca securitatea il persecuta ca e reformat !si s-au dus la locuinta lui , asa a inceput revolutia ! Pai mai intereseaza-te si matale inainte de alte afirmatii . ! Spui de secui ? si minoritatea asta a fost maghiarizata cu forta, ei intr-adevar sunt ostili ai Romaniei, au vrut si facut numai rau tarii,ei ar trebuii expulzati din tara ;-eu mai bine prefer un ungur decat un secui !!Domnule ,parlamentul european este condus de politicieni din tarile puternice, Franta , Germania, Italia , Spania ! si acest parlament apara doar interesele lor ! Or sa vada neofascistii UDMR si cine mai vrea autonomie cand o sa-si vada ceafa ! Matale nu mai apartii Romaniei,esti strain , nu cunosti ce mai e pe aici, asa ca lasa sa vorbeasca cine sta la noi !!!!!

S știi c am stat pe gnduri.eu de obicei nu rspund, la prostiiSe vede ns, c n capul tu nu prea este nimic luat de seamnu le-ai trit momentele revoluțieiiar prostiile pe care nșiri acolo, dau aer de copil prost a lui tataW.C. Tudor și propaganda lui tmpit. Faptul c ești suprat pe Tokes, nu ți d dreptul s minimalizezi valoarea lui politico-social n declanșarea așa zisei Revoluții Romnești. Ai dreptate, poporul romn niciodat n cursul istoriei contemporan nu a fost n stare s pun de o revoluțienu explodeaz mmliga romneascproști ca tine sunt mulți, c parc numai știa ați mai rmas, (Poate și pentru c nu v place munca) c restul s-au dus fie și la cpșuni, dar cștig in ban cinstit, vede lumea, și și d seama n ce nenorocire se triește n țara lui Boc Dar de inventat scenarii tmpite ești bun mi copileDar pentru purul adevr al istoriei contemporane, s știi c ntradevr revoluția Romn a fost pregtit la Malta, dar nu Ungurii, au fost cei ce pregteau, ci Rușii și Americanii, dar nu asta a fost scenariuRomnia trebuia s rmne sub influența RusieiCitește și tu puțin carte la Pacepa și o s nțelegi multepe de alt parte mi tembelule, nțelege odat pentru totdeauna c Romnia nu este o bucat de brnz pe care-l tai dup cum te duce minteaNimeni nu vrea s ia Ardealul. Numai ție și la Cțiva tembeli ca tine le este fric cu proclamarea Autonomiei secuiești, dar și tu ar trebuii s lupți pentru Autonomia locului unde domiciliezi, pentru c nu cred c ești de acord ca ora exact s se dea numai de la Bucureștiși n toat problemele s depinzi de eideși citindu-te nu m-ar miranimicȘi s nu mai vorbești prostii pe seama secuilorprecum c au fost maghiarizațitu știi ce vorbești? Cunoști istoria maghiarilor? Na pi pn aici te rogpoți jigni ct vrei, dar nu te atinge de lucruri de care habar nu ai!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 16:06

De la: profesor2010, la data 2010-09-13 10:27:45Domnule, si eu ma intreb daca matale esti profesor sau vreun capsunar plecat la lucru !!!!dar.... asa scrie in avatar !... In vremea lu' Ceausescu eram un simplu elev . Si cum bre, aceasta spurcaciune infecta Tokes a facut revolutia ??? ma faci sa rad !..fii domnule serios; acest buboi unguresc Tokes a fost informatorul securitati,dar impreuna cu ordinarul de frate din Austria si cu cativa fascisti din Ungaria au hotarat sa revolte etnia maghiara de la noi pentru a lua Ardealul semnalul cand sa inceapa toti era o lumanare aprinsa in geam, securitatea "s-a prins " si a vrut sa-l mute din Timisoara ,[ mai bine il impuscau }} Tineretul roman a crezut ca securitatea il persecuta ca e reformat !si s-au dus la locuinta lui , asa a inceput revolutia ! Pai mai intereseaza-te si matale inainte de alte afirmatii . ! Spui de secui ? si minoritatea asta a fost maghiarizata cu forta, ei intr-adevar sunt ostili ai Romaniei, au vrut si facut numai rau tarii,ei ar trebuii expulzati din tara ;-eu mai bine prefer un ungur decat un secui !!Domnule ,parlamentul european este condus de politicieni din tarile puternice, Franta , Germania, Italia , Spania ! si acest parlament apara doar interesele lor ! Or sa vada neofascistii UDMR si cine mai vrea autonomie cand o sa-si vada ceafa ! Matale nu mai apartii Romaniei,esti strain , nu cunosti ce mai e pe aici, asa ca lasa sa vorbeasca cine sta la noi !!!!!

S știi c am stat pe gnduri.eu de obicei nu rspund, la prostiiSe vede ns, c n capul tu nu prea este nimic luat de seamnu le-ai trit momentele revoluțieiiar prostiile pe care nșiri acolo, dau aer de copil prost a lui tataW.C. Tudor și propaganda lui tmpit. Faptul c ești suprat pe Tokes, nu ți d dreptul s minimalizezi valoarea lui politico-social n declanșarea așa zisei Revoluții Romnești. Ai dreptate, poporul romn niciodat n cursul istoriei contemporan nu a fost n stare s pun de o revoluțienu explodeaz mmliga romneascproști ca tine sunt mulți, c parc numai știa ați mai rmas, (Poate și pentru c nu v place munca) c restul s-au dus fie și la cpșuni, dar cștig in ban cinstit, vede lumea, și și d seama n ce nenorocire se triește n țara lui Boc Dar de inventat scenarii tmpite ești bun mi copileDar pentru purul adevr al istoriei contemporane, s știi c ntradevr revoluția Romn a fost pregtit la Malta, dar nu Ungurii, au fost cei ce pregteau, ci Rușii și Americanii, dar nu asta a fost scenariuRomnia trebuia s rmne sub influența RusieiCitește și tu puțin carte la Pacepa și o s nțelegi multepe de alt parte mi tembelule, nțelege odat pentru totdeauna c Romnia nu este o bucat de brnz pe care-l tai dup cum te duce minteaNimeni nu vrea s ia Ardealul. Numai ție și la Cțiva tembeli ca tine le este fric cu proclamarea Autonomiei secuiești, dar și tu ar trebuii s lupți pentru Autonomia locului unde domiciliezi, pentru c nu cred c ești de acord ca ora exact s se dea numai de la Bucureștiși n toat problemele s depinzi de eideși citindu-te nu m-ar miranimicȘi s nu mai vorbești prostii pe seama secuilorprecum c au fost maghiarizațitu știi ce vorbești? Cunoști istoria maghiarilor? Na pi pn aici te rogpoți jigni ct vrei, dar nu te atinge de lucruri de care habar nu ai!

Domnule profesor , esti departe de adevar bre, daca bestia infecta de Tokes e de valoare politica-sociala atunci si Dunarea o sa-si schimbe cursul!-si adevarul e ca in 1989 nici nu a fost revolutie , a fost lovitura de stat data de unguri de care unii ca Iliescu au profitat ! Eu stiu si am mai spus , ca americanii nu ne vad bine si ei impreuna cu infectul Tokes , frate-sau si banda lui au pus la cale lovitura de stat , nu cu Rusia !!Nu am ce sa citesc de tradatorul si vanzatorul de tara Pacepa, mi-e sila cand aud de numele lui !Ai deptate ca Boc si regimul lui a decazut tara asta, eu ii inteleg pe capsunari, menajerii si tucalisti, dar faptul ca cersesc munca in strainatate pune o emblema urata tarii !Nu Ungaria vrea sa ne ia Ardealul , nu am afirmat asta ci numai infectul ata de UDMR cu Tokes in frunte urmaresc asta ! iar se stie ca secuimea totdeuna a fost ostila tarii , ei niciodata nu au luptat pentru tara , iar tampenia cu autonomia sa li-se scoata din cap ca noi nu federalizam tara !!Toate judetele au autonomie economica , dar lasam ora sa se dea de la Bucuresti si eu nu vreau sa intru in ARDEAL cu viza pe buletin sau pasaport ca asa vor secuii si UDMR ! asa ca ....!

Ticu
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 16:10

De la: Tycu, la data 2010-09-13 16:06:22
De la: profesor2010, la data 2010-09-13 10:27:45Domnule, si eu ma intreb daca matale esti profesor sau vreun capsunar plecat la lucru !!!!dar.... asa scrie in avatar !... In vremea lu' Ceausescu eram un simplu elev . Si cum bre, aceasta spurcaciune infecta Tokes a facut revolutia ??? ma faci sa rad !..fii domnule serios; acest buboi unguresc Tokes a fost informatorul securitati,dar impreuna cu ordinarul de frate din Austria si cu cativa fascisti din Ungaria au hotarat sa revolte etnia maghiara de la noi pentru a lua Ardealul semnalul cand sa inceapa toti era o lumanare aprinsa in geam, securitatea "s-a prins " si a vrut sa-l mute din Timisoara ,[ mai bine il impuscau }} Tineretul roman a crezut ca securitatea il persecuta ca e reformat !si s-au dus la locuinta lui , asa a inceput revolutia ! Pai mai intereseaza-te si matale inainte de alte afirmatii . ! Spui de secui ? si minoritatea asta a fost maghiarizata cu forta, ei intr-adevar sunt ostili ai Romaniei, au vrut si facut numai rau tarii,ei ar trebuii expulzati din tara ;-eu mai bine prefer un ungur decat un secui !!Domnule ,parlamentul european este condus de politicieni din tarile puternice, Franta , Germania, Italia , Spania ! si acest parlament apara doar interesele lor ! Or sa vada neofascistii UDMR si cine mai vrea autonomie cand o sa-si vada ceafa ! Matale nu mai apartii Romaniei,esti strain , nu cunosti ce mai e pe aici, asa ca lasa sa vorbeasca cine sta la noi !!!!!

Domnule profesor , esti departe de adevar bre, daca bestia infecta de Tokes e de valoare politica-sociala atunci si Dunarea o sa-si schimbe cursul!-si adevarul e ca in 1989 nici nu a fost revolutie , a fost lovitura de stat data de unguri de care unii ca Iliescu au profitat ! Eu stiu si am mai spus , ca americanii nu ne vad bine si ei impreuna cu infectul Tokes , frate-sau si banda lui au pus la cale lovitura de stat , nu cu Rusia !!Nu am ce sa citesc de tradatorul si vanzatorul de tara Pacepa, mi-e sila cand aud de numele lui !Ai deptate ca Boc si regimul lui a decazut tara asta, eu ii inteleg pe capsunari, menajerii si tucalisti, dar faptul ca cersesc munca in strainatate pune o emblema urata tarii !Nu Ungaria vrea sa ne ia Ardealul , nu am afirmat asta ci numai infectul ata de UDMR cu Tokes in frunte urmaresc asta ! iar se stie ca secuimea totdeuna a fost ostila tarii , ei niciodata nu au luptat pentru tara , iar tampenia cu autonomia sa li-se scoata din cap ca noi nu federalizam tara !!Toate judetele au autonomie economica , dar lasam ora sa se dea de la Bucuresti si eu nu vreau sa intru in ARDEAL cu viza pe buletin sau pasaport ca asa vor secuii si UDMR ! asa ca ....!

Donu Tycu va fac chemare si nu va mai trebue viza

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 16:49

De la: vasile_vali, la data 2010-09-13 09:41:47Dom' Ticu, superior, ma contracareaza:"Nu, n-ai inteles nimic ,eu nu am fost niciodata nostalgic comunist, am facut doar o comparatie intre cum se traia in comunism si cum se traieste acum,lucru de care s-a convins majoritatea ,cum iti explici domnu'Vasile ca la mormantul familiei Ceausescu din Ghencea -Bucuresti zilnic vin oameni si pun lumanari,flori si blesteama la criminalii care l-au ucis . Nu am fost in august la monumente comuniste , dar am fost in Ghencea si am aprins o lumanare ca nu mai aveam loc de oamenii care venisera !-multi regreta viata de atunci mai ales pensionarii,da sunt nationalist, sunt proVadim dar am spus ca din pacate Vadim si PRM nu sunt atat de nationalisti cum as fi vrut eu,da am avut legatura cu SRI -ul dupa 1989 o perioada ,stiu ce rol avea securitatea in regimul trecut si familiei Ceausescu le cam tremurau sezuturile de frica securitatii. !Decat in halul in care a dus tara acum aceasta oranduire nenorocitocapitalista ,mai bine era in regimul trecut !!Asa e capitalismul ??? "

De prosti, de aia se duc cu lumanari la mormantele daramatorilor de biserici! Ar trebui sa se duca cu gheare din pungile cu "fratii Petreus", cu insigne de pionier, cu ode marete, cu termometre, cu cantece patriotice, cu pomelnicul femeilor lasate sa moara pt ca nu spuneau cine le-a facut avort ilegal, cu acatistele copiilor bolnavi de SIDA, cu listele opozantilor lor si pe care i-au bagat in pamant!

Asta cu securitatea si sezuturile tremurande ale gunoaielor ceausiste, sa i-o spuneti lu' Mutu, dar nu jucatorului acum suspendat de la Fiorentina...Daca i-a fost frica cizmarului de ceva, apoi i-a fost frica de Armata, de asta a infiltrat-o cu CI-isti si a anihilat orice incercare de impotrivirea a capilor ei...vezi cazul generealului Ion Ionita...

Am vazut recent un reportaj cu modul de racolare a ofiterilor de informatii/contrainformatii...Dom' Ticu nu corespundeti profilului, nu aveti argumente [constat asta din modul in care scrieti] de a fi avut legaturi "dupa 1989" cu SRI-ul...decat ca "sursa"...Or in Romania "ciripitul" era si poate mai este sport national...Aveti cumva si o medalie/diploma/chitanta/factura pentru asta?
PS: Cand vorbiti de "majoritate", la cine faceti referire, la tovarrraseii care au primit ceva moaca de la Stat, fiecare avand un motiv intemeiat: spaga/denunt la Secu/copii turnati cu ghiotura etc.? Sa-i pun aici si pe securistii mai blegi, care nu au apucat niciun microfilm despre vreun comandant de vas trimis pe la Anvers?

"Nihil sine Deo!"[/quote:

Domnu Vasile ,Oamenii aia nu erau prosti, erau oamenii amarati de care acest regim ordinar si-a batut joc ,acei pensionari care au ajuns cersetorii tarii, si cei cu reducerii din salarii ,pe timpul ala nu eraSIDA, iar cu ghiarele din pungi se cam exagereaza. Sa te lamuresc cu SRI, eu am facut armata la jandarmerie si era un grup , pluton din jandarmii militari din cei de la politehnica care era sub comanda SRI -ului,nu aveam treaba cu informatori si turnatori ,noi aveam alta misiune , apoi m-am eliberat si gata !! Cum sa-i fie frica lu' Ceausescu de armata ?ca era comandant suprem , bre domn Vasile , de securitate se temea el !ca patea ca Gorbaciov ! E adevarat ca in unele cazuri securitatea isi cam iesea din atributiuni , dar asa era regimul ! Nu Ceausescu a daramat bisericile , ci cei de la urbanizare si arhitectii, ca asa era regimul !!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 16:54

De la: Tramp, la data 2010-09-13 16:10:57
De la: Tycu, la data 2010-09-13 16:06:22

Donu Tycu va fac chemare si nu va mai trebue viza

Multumesc, crezi ca o sa vrea UDMR -ul ?

Ticu
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 16:57

De la: Tycu, la data 2010-09-13 16:49:36 E adevarat ca in unele cazuri securitatea isi cam iesea din atributiuni , dar asa era regimul ! Nu Ceausescu a daramat bisericile , ci cei de la urbanizare si arhitectii, ca asa era regimul !!

Domnule Tycu,cine conducea dom'le acest regim care facea asa de multe belele ?.... .Au vrut arhitectii aia de nebuni sa darame bisericile sau i-a fortat regimul ?Daca i-a fortat regimul atunci nenea Ceasca sau era tampit si nu stia nimic din ce se intampla, sau era chiar el cel vinovat de tot ce s-a intamplat rau,deoarece el conducea acel regim ...Deci ,ce era Ceasca,un tampit habarnist sau un dictator dement care si-a batut joc de propriul popor ?In ambele cazuri nu vad motivele pentru care cineva l-ar lauda sau admira ....

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 20:11

De la: vaneamarin, la data 2010-09-13 16:57:50
De la: Tycu, la data 2010-09-13 16:49:36 E adevarat ca in unele cazuri securitatea isi cam iesea din atributiuni , dar asa era regimul ! Nu Ceausescu a daramat bisericile , ci cei de la urbanizare si arhitectii, ca asa era regimul !!

Domnule Tycu,cine conducea dom'le acest regim care facea asa de multe belele ?.... .Au vrut arhitectii aia de nebuni sa darame bisericile sau i-a fortat regimul ?Daca i-a fortat regimul atunci nenea Ceasca sau era tampit si nu stia nimic din ce se intampla, sau era chiar el cel vinovat de tot ce s-a intamplat rau,deoarece el conducea acel regim ...Deci ,ce era Ceasca,un tampit habarnist sau un dictator dement care si-a batut joc de propriul popor ?In ambele cazuri nu vad motivele pentru care cineva l-ar lauda sau admira ....

Domnu' Vanea , in nicio tara republicana din lume presedintele nu conduce un regim !el conduce doar tara !!Un regim indiferent ca e comunist sau capitalist e condus de poporul tarii! La noi daca ar fi murit Ceausescu de inima in 1978 ,{ exemplu banal ] crezi ca se schimba regimul ?? nuu!! In regimul comunist , cei "mici" hotarau ce se face, nu seful tarii. Alt exemplu banal ; Ceausescu a permis sa se dea la TV-Radio slujbele religioase de duminica, si a lasat liber mersul la biserica, dar directorul TVsi radio , cu secretarii de partid au interzis asta ! [o stiu din surse sigure ]. La canalul Dunare -Agigea , Ceausescu a spus ca numai cine vrea sa munceasca si sa fie platit si sa nu aduca detinuti , iar prefectii au bagat munca voluntara obligatorie mai ales la detinuti !! Ceausescu a cerut mutarea bisericii brancovenesti parca! iar cei mici au daramato !!cateva exemple ,ca sa intelegi ca nu presedintele era seful ci regimul !!Apropos, ai vazut la TV in ce hal erau unele scoli azi cand au inceput cursurile ? Pe timpul lu' Ceausescu era asa ???? Nuuuu,. DE ce oare ?

Ticu
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 20:33

De la: Tycu, la data 2010-09-13 20:11:57

Domnu' Vanea , in nicio tara republicana din lume presedintele nu conduce un regim !el conduce doar tara !!Un regim indiferent ca e comunist sau capitalist e condus de poporul tarii! La noi daca ar fi murit Ceausescu de inima in 1978 ,{ exemplu banal ] crezi ca se schimba regimul ?? nuu!! In regimul comunist , cei "mici" hotarau ce se face, nu seful tarii. Alt exemplu banal ; Ceausescu a permis sa se dea la TV-Radio slujbele religioase de duminica, si a lasat liber mersul la biserica, dar directorul TVsi radio , cu secretarii de partid au interzis asta ! [o stiu din surse sigure ]. La canalul Dunare -Agigea , Ceausescu a spus ca numai cine vrea sa munceasca si sa fie platit si sa nu aduca detinuti , iar prefectii au bagat munca voluntara obligatorie mai ales la detinuti !! Ceausescu a cerut mutarea bisericii brancovenesti parca! iar cei mici au daramato !!cateva exemple ,ca sa intelegi ca nu presedintele era seful ci regimul !!Apropos, ai vazut la TV in ce hal erau unele scoli azi cand au inceput cursurile ? Pe timpul lu' Ceausescu era asa ???? Nuuuu,. DE ce oare ?

Domnule Ticu,presupun ca glumiti iar gluma este ,recunosc ,foarte buna. Cum dom'le a condus poporul pe vremea lui Ceausescu ?! Nu va mai amintiti domnule Ticu nici macar ca atunci era dictatura ? Poporul tacea si suferea, iar Ceasca visa ca ramane in istorie ca mare conducator . .Era un dement dom'le,un dement asa cum orice dictator ajunge ,puterea absoluta ii tampeste pe oameni, mai ales pe cei inculti si care brusc s-au trezit sus.

Nu stiu ce surse aveti dumnevoastra care sa arate "cei mici" hotarau peste Ceausescu ,eu NU CRED ASA CEVA.Au hotarat peste Ceausescu doar cand l-au dat jos(SI DE FAPT NU EI L-AU DAT JOS,ASTA ERA MERSUL LUMII IAR EI DOAR AU ALES PARTEA CARE TREBUIA),pana atunci au fost cuminti deoarece era viata lor in joc,olteanul asta incult nu avea simtul umorului cand el sau Leana lui se simteau in primejdie.

Nu-mi spuneti domnule Ticu nici ca "nu presedintele era seful ci regimul" deoarece asta este absurd. Ceausescu ERA REGIMUL domnule Ticu.Intr-adevar ,daca nu era el ,era un altul care lucra pentru regim.Este nevoie insa de jigodii insetate de putere ,cu oameni normali nu merge inainte un regim dement si care face rau tarii.

PS:Cu scolile pe vremea lui Ceasca aveti dreptate.Nu am vazut deloc la TV pe vremea aia ,ceva legat de starea scolilor . Probabil deci ca functionau bine.,nu?.....

profesor2010

438 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 21:00

Dl.Tycu, vd c tmpeniile matale scot din srituri, i pe alii atta prostie omeneasc nu tiu unde ncape...dar s zici c Ceac nu conducea....ci ia de pe lng...pi tat era dictatur, securitatea lui fcea numai la ordin...eu va-am mai ntrebat, matale erai securist sau activist cu propagande? Nu, nu puteai fi la coal ,c atunci sugerai ...i nu vorbeai a...indiferent, dat asta explic i faptul c eti un adept al lui Ceac i a lui W,C. Tudor...s fi sntos, c prostiile ce ai debitat, inclusiv cu fratele lui Tokes, care sunt neadevruri, uor de demonstrat, dar de obicei m contrazic, argumentez, pentru oameni inteligeni, capabil s neleag ori la dumneata explic , ncerc s argumentez, dar dumneata semeni cu un patefon stricat, repei nite tmpenii cu Tokes i UDMR...bine neleg att te ajut intelectul...s debitez prostii genul circulat cu paaport prin Romnia ...nu, nu are rost s pierd vreme cu matale...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 21:55

De la: profesor2010, la data 2010-09-13 21:00:40Dl.Tycu, vd c tmpeniile matale scot din srituri, i pe alii atta prostie omeneasc nu tiu unde ncape...dar s zici c Ceac nu conducea....ci ia de pe lng...pi tat era dictatur, securitatea lui fcea numai la ordin...eu va-am mai ntrebat, matale erai securist sau activist cu propagande? Nu, nu puteai fi la coal ,c atunci sugerai ...i nu vorbeai a...indiferent, dat asta explic i faptul c eti un adept al lui Ceac i a lui W,C. Tudor...s fi sntos, c prostiile ce ai debitat, inclusiv cu fratele lui Tokes, care sunt neadevruri, uor de demonstrat, dar de obicei m contrazic, argumentez, pentru oameni inteligeni, capabil s neleag ori la dumneata explic , ncerc s argumentez, dar dumneata semeni cu un patefon stricat, repei nite tmpenii cu Tokes i UDMR...bine neleg att te ajut intelectul...s debitez prostii genul circulat cu paaport prin Romnia ...nu, nu are rost s pierd vreme cu matale...

Dom' profesor,domnul Ticu este un om excelent din punctul meu de vedere si unul din oamenii pe care eu ii admir pe acest forum. Nu este nici prost,nici agresiv ,are simtul umorului ,este politicos,mie imi este foarte simpatic .Doar ca dansul crede (sau doar sustine), niste lucruri in care eu ,dumneavoastra sau altii nu credem . Asta este si farmecul forumului, iar fara puncte de vedere diferite ,poate ne-am plictisi ingrozitor.Incercati sa il intelegeti pe domnul Ticu si va garantez ca o sa va placa OMUL,chiar daca probabil niciodata nu veti avea puncte comune in politica .

profesor2010

438 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 22:16

S vedem eu unu sunt curioa n continuare...

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 14:14

De la: vaneamarin, la data 2010-09-13 20:33:45

Domnule Ticu,presupun ca glumiti iar gluma este ,recunosc ,foarte buna. Cum dom'le a condus poporul pe vremea lui Ceausescu ?! Nu va mai amintiti domnule Ticu nici macar ca atunci era dictatura ? Poporul tacea si suferea, iar Ceasca visa ca ramane in istorie ca mare conducator . .Era un dement dom'le,un dement asa cum orice dictator ajunge ,puterea absoluta ii tampeste pe oameni, mai ales pe cei inculti si care brusc s-au trezit sus.

Nu stiu ce surse aveti dumnevoastra care sa arate "cei mici" hotarau peste Ceausescu ,eu NU CRED ASA CEVA.Au hotarat peste Ceausescu doar cand l-au dat jos(SI DE FAPT NU EI L-AU DAT JOS,ASTA ERA MERSUL LUMII IAR EI DOAR AU ALES PARTEA CARE TREBUIA),pana atunci au fost cuminti deoarece era viata lor in joc,olteanul asta incult nu avea simtul umorului cand el sau Leana lui se simteau in primejdie.

Nu-mi spuneti domnule Ticu nici ca "nu presedintele era seful ci regimul" deoarece asta este absurd. Ceausescu ERA REGIMUL domnule Ticu.Intr-adevar ,daca nu era el ,era un altul care lucra pentru regim.Este nevoie insa de jigodii insetate de putere ,cu oameni normali nu merge inainte un regim dement si care face rau tarii.

PS:Cu scolile pe vremea lui Ceasca aveti dreptate.Nu am vazut deloc la TV pe vremea aia ,ceva legat de starea scolilor . Probabil deci ca functionau bine.,nu?.....

Domnu Vanea cred ca matale glumesti , pai asa am spus eu ? ca poporul conducea tara ? repet , regimul comunist [ adica legile date de regim] era condus de popor prin alesii , reprezentantii sai in MAN !!! MAN-ul era singuru organ care aproba sau nu legile, putea sa-l inlocuiasca pe Ceausescu,sa schimbe chiar si regimul tari in capitalist daca voiau [ exemplu banal ] cum e parlamentul azi !!Domnu Vanea , eu nu as numii regimul trecut " dictatura ". Asa era numit de cercurile reactionare care aveau invidie pe noi din occident !Dictatura era la Stalin , Hitler, Nero dar nu la noi ;Nici eu nu am fost adeptul comunismului fiind nationalist ,dar nici sa exageram cum inventa mizeria occidentala de invidie ! Sursele de unde stiu ? pai o ruda a mea era secretara secretarului de partid al radioTV, stia ce decizii ia conducerea RTv , apoi din armata ,am avut acces la dosarle fostilor demnitari comunisti !! si din alte surse de la cadrele politehnicii , si altele !! Si care popor suferea bre ? sufereau cativa din cauza cenzurii si accesului la diferite surse de informare , dar nu suferea ca acum din cauza saraciei si a alimentatiei !! Cu scolile fii sigur domnule ca erau moderne , in conditii invatau copii, nu cadeau tavane peste ei si in frig ca acum !!!Domnu Vanea , hai sa nu ne luam dupa cum descriau occidentalii viata de la noi, ca ei erau si invidiosi, atunci la noi nu erau someri,aurolaci, locuinte prin cavouri, pensionari la mila primariei, pe cand la occident era plin si atunci....invidia !!!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 15:13

De la: profesor2010, la data 2010-09-13 21:00:40Dl.Tycu, vd c tmpeniile matale scot din srituri, i pe alii atta prostie omeneasc nu tiu unde ncape...dar s zici c Ceac nu conducea....ci ia de pe lng...pi tat era dictatur, securitatea lui fcea numai la ordin...eu va-am mai ntrebat, matale erai securist sau activist cu propagande? Nu, nu puteai fi la coal ,c atunci sugerai ...i nu vorbeai a...indiferent, dat asta explic i faptul c eti un adept al lui Ceac i a lui W,C. Tudor...s fi sntos, c prostiile ce ai debitat, inclusiv cu fratele lui Tokes, care sunt neadevruri, uor de demonstrat, dar de obicei m contrazic, argumentez, pentru oameni inteligeni, capabil s neleag ori la dumneata explic , ncerc s argumentez, dar dumneata semeni cu un patefon stricat, repei nite tmpenii cu Tokes i UDMR...bine neleg att te ajut intelectul...s debitez prostii genul circulat cu paaport prin Romnia ...nu, nu are rost s pierd vreme cu matale...

Matale esti muult pe departe cu politica noastra din trecut ! In primul rand eu nu sunt adeptul lu' Ceausescu, a lui Vadim da sunt . Si mai retine un lucru , ca in nicio tara comunista sau capitalista din lume ,organele de securitate ,SRI. STASI, KGB, AVO, si ce'o mai fi nu erau , nu sunt la ordinul presedintelui tarii respective,sunt superioare presedintelui, se supun doar parlamrntului, MAN sau ce are fiecare tara !! Asa ca si familia Ceausescu si toti fostii demnitari comunisti se supuneau securitatii conduse de Iulian Vlad!! Iar de cate ori am ocazia o sa ma leg de infectii Tokes si puroiul UDMR , ca asa vor ei sa circul cu pasaport in Ardealul romanesc !Ramai matale printre integrale , derivate si alte binoame si lasa politica de la noi bre, ca-i grea !!!!

Ticu
july

563 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 15:51

..."Cu scolile fii sigur domnule ca erau moderne , in conditii invatau copii, nu cadeau tavane peste ei si in frig ca acum !!!Domnu Vanea , hai sa nu ne luam dupa cum descriau occidentalii viata de la noi, ca ei erau si invidiosi,"

Tycu, asta-i gluma secolului?
Scolile nici macar dupa ataia ani nu arata bine....din pacate jumatate dintre scoli. Cele care s-au modernizat au fost ajutati de cei din vest. Noi ( Romania) nu avem fonduri pt astfel de nimicuri! Gradinita in care am predat a fost ridicat numai din banii proveniti din Germania, Austria si Elvetia. Ai nostri au promis ca vor contribui, apoi s-au prefacut ca ploua...
Scoala in care predau momentan , la fel este ajutat de o fundatie din Anglia. Pana si pionezele sunt de la ei. Doar caldura , apa, electricitatea ar trebui finantata de la stat. Nu o fac regulat.
Te intrebi....Ai cui sunt acesti copii? Al celor din vest?
Inainte de 1989 nu vedeai la televizor imagini cu scoli, deoarece trebuia sa credem ca totul este frumos, aranjat. Din pacate si Funeriu ne minte la fel.cum facea Ceausescu.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 20:21

De la: july, la data 2010-09-14 15:51:06 ..."Cu scolile fii sigur domnule ca erau moderne , in conditii invatau copii, nu cadeau tavane peste ei si in frig ca acum !!!Domnu Vanea , hai sa nu ne luam dupa cum descriau occidentalii viata de la noi, ca ei erau si invidiosi,"

Tycu, asta-i gluma secolului?
Scolile nici macar dupa ataia ani nu arata bine....din pacate jumatate dintre scoli. Cele care s-au modernizat au fost ajutati de cei din vest. Noi ( Romania) nu avem fonduri pt astfel de nimicuri! Gradinita in care am predat a fost ridicat numai din banii proveniti din Germania, Austria si Elvetia. Ai nostri au promis ca vor contribui, apoi s-au prefacut ca ploua...
Scoala in care predau momentan , la fel este ajutat de o fundatie din Anglia. Pana si pionezele sunt de la ei. Doar caldura , apa, electricitatea ar trebui finantata de la stat. Nu o fac regulat.
Te intrebi....Ai cui sunt acesti copii? Al celor din vest?
Inainte de 1989 nu vedeai la televizor imagini cu scoli, deoarece trebuia sa credem ca totul este frumos, aranjat. Din pacate si Funeriu ne minte la fel.cum facea Ceausescu.

Domnita, matale ai perfecta dreptate in legatura cu scolile azi la noi, asa este cum afirmi matale aici, cu o mica corectura ; Inainte de 1989 aratau la Tv scolile noastre si erau super moderne domnita , numai ca dupa 1989 neangrijite , neantretinute, au ajuns asa cum afirmi matale aici ;Da , cei din Vest au mai ajutat ! Bine a zis Nicu Ceausescu ca " ce a construit tata , voi nici sa varuiti nu sunteti in stare ".... si a avut dreptate !!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 09:08

De la: Tycu, la data 2010-09-14 14:14:34

Domnu Vanea cred ca matale glumesti , pai asa am spus eu ? ca poporul conducea tara ? repet , regimul comunist [ adica legile date de regim] era condus de popor prin alesii , reprezentantii sai in MAN !!! MAN-ul era singuru organ care aproba sau nu legile, putea sa-l inlocuiasca pe Ceausescu,sa schimbe chiar si regimul tari in capitalist daca voiau [ exemplu banal ] cum e parlamentul azi !!Domnu Vanea , eu nu as numii regimul trecut " dictatura ". Asa era numit de cercurile reactionare care aveau invidie pe noi din occident !Dictatura era la Stalin , Hitler, Nero dar nu la noi ;Nici eu nu am fost adeptul comunismului fiind nationalist ,dar nici sa exageram cum inventa mizeria occidentala de invidie ! Sursele de unde stiu ? pai o ruda a mea era secretara secretarului de partid al radioTV, stia ce decizii ia conducerea RTv , apoi din armata ,am avut acces la dosarle fostilor demnitari comunisti !! si din alte surse de la cadrele politehnicii , si altele !! Si care popor suferea bre ? sufereau cativa din cauza cenzurii si accesului la diferite surse de informare , dar nu suferea ca acum din cauza saraciei si a alimentatiei !! Cu scolile fii sigur domnule ca erau moderne , in conditii invatau copii, nu cadeau tavane peste ei si in frig ca acum !!!Domnu Vanea , hai sa nu ne luam dupa cum descriau occidentalii viata de la noi, ca ei erau si invidiosi, atunci la noi nu erau someri,aurolaci, locuinte prin cavouri, pensionari la mila primariei, pe cand la occident era plin si atunci....invidia !!!!

Da domnu' Ticu,chiar asa ati spus dom'le si puteti sa verificati mai sus. Ati spus ca "un regim indiferent ca e comunist sau capitalist e condus de poporul tarii! ".Daca ati uitat asa de repede ce ati spus, va inteleg ca ati uitat si ca pe vremea lui Ceausescu era dictatura iar poporul traia AL DRACULUI DE GREU!

Acum naiba va mai intelege domnule Ticu,ba conducea poporul ,ba MANul ca reprezentanti ai poporului ,ba regimul in totalitatea lui,ba doar cei mici peste capul lui 'nea Nicu. Oricum,MANul putea dupa dumneavoastra sa il schimbe oricand pe Ceausescu si chiar sa aduca ...capitalismul in Romania .Pacat doar ca nu au vrut,nu-i asa domnule Tycu ? Cred ca au ezitat si nu au stiut exact care sa se ridice primul si sa propuna ca 'nea Nicu sa se duca la dracu'.

Oricum,inteleg domnule Tycu de ce dumneavoastra "nu ati numi regimul treut dictatura".Este si firesc ,dupa dumneavoastra era condus de popor prin reprezentantii sai care luau decizii si conduceau tara putand sa faca orice doreau dansii si orice considerau ca este in folosul poporului,inclusiv sa il dea jos pe Ceausescu cand doreau muschii lor."Cercurile reactionare capitaliste" ,insinuau intr-adevar ca nea' Nicu era dictator,(de fapt nu insinuau ci spuneau direct) dar acest lucru era o minciuna capitalista provenita din invidia lor fata de ...probabil fata de prosperitatea noastra si fata de modelul nostru avansat de democratie.

Ce va mai fac nepoteii domnule Ticu ?....

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 10:58

De la: vaneamarin, la data 2010-09-15 09:08:51
De la: Tycu, la data 2010-09-14 14:14:34

Da domnu' Ticu,chiar asa ati spus dom'le si puteti sa verificati mai sus. Ati spus ca "un regim indiferent ca e comunist sau capitalist e condus de poporul tarii! ".Daca ati uitat asa de repede ce ati spus, va inteleg ca ati uitat si ca pe vremea lui Ceausescu era dictatura iar poporul traia AL DRACULUI DE GREU!

Acum naiba va mai intelege domnule Ticu,ba conducea poporul ,ba MANul ca reprezentanti ai poporului ,ba regimul in totalitatea lui,ba doar cei mici peste capul lui 'nea Nicu. Oricum,MANul putea dupa dumneavoastra sa il schimbe oricand pe Ceausescu si chiar sa aduca ...capitalismul in Romania .Pacat doar ca nu au vrut,nu-i asa domnule Tycu ? Cred ca au ezitat si nu au stiut exact care sa se ridice primul si sa propuna ca 'nea Nicu sa se duca la dracu'.

Oricum,inteleg domnule Tycu de ce dumneavoastra "nu ati numi regimul treut dictatura".Este si firesc ,dupa dumneavoastra era condus de popor prin reprezentantii sai care luau decizii si conduceau tara putand sa faca orice doreau dansii si orice considerau ca este in folosul poporului,inclusiv sa il dea jos pe Ceausescu cand doreau muschii lor."Cercurile reactionare capitaliste" ,insinuau intr-adevar ca nea' Nicu era dictator,(de fapt nu insinuau ci spuneau direct) dar acest lucru era o minciuna capitalista provenita din invidia lor fata de ...probabil fata de prosperitatea noastra si fata de modelul nostru avansat de democratie.

Ce va mai fac nepoteii domnule Ticu ?....

Domn" Vanea, eu am crezut ca matale intelegi ce am spus ,! Da asa e, poporul conduce regimul dar se intelege ca prin reprezentantii, alesii sai , MAN sau parlament !Domnu Vaneamarin trebuie sa inteleaga toti ca adevaratii conducatori erau MAN si serviciul de securitate al statului chiar daca Ceausescu era un "sef dictator ", el era subordonat lor adica oricand putea sa fie schimbat sau arestat daca facea ceva ce nu multumea securitatea !De ce nu l-au schimbat ? pentru ca nu au vrut multi, pentru ca foarte multi traiau foarte bine domnule , pentru ca nu voia securitatea ! si sa fim mai drepti ,securitatea era si peste MAN ! Domnu VM sa-ti spun un secret , in 1989 a fost o lovitura de stat cu contributia infectului de Tokes cu fascistul de frate-sau si altii neofascisti din AustroUngaria pentru a lua Ardealul, asta se stie , dar caderea regimului comunist cu Ceausescu s-a facut si cu voia securitatii romane ca daca securitatea nu voia sa cada Ceusescu cu regimul lui, putea sa se dea infectul Tokes cu fascistii lui si-n fund si-n cap ca tot comunistii ramaneau si popa reformatul ajungea dupa gratii !! Da domnu' VM, in timpul ala [ de fapt si acum ] multe cercuri capitaliste ne vedeau rau din invidie si necaz ca si cu comunismul ei au pierdut multe, cum se face ca dupa 1989 au venit toate naparcile capitaliste din strainatate , fii mosierimii care isi bateau joc de taranul si muncitorul roman ,aceste jigodii cainoase dornici de a-s lua inapoi ce au jecmanit parintii lor ! Mi-e scarba de astia domnu VM !

Ticu
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 11:13

Omenirea in loc sa progreseze ea merge in regres,dovada situatia politico-sociala a Romaniei cxare a ajuns la punctul cel mai de jos,ce se rasfrange in nivelul de trai,scoala,sanatate.....................inclusiv in pierderea statutului de Suveranitate!Nu vr3eu sa ne intoarcem la conditiile dinainte de '89,dar acum parca cei pusi la conducerea tari confunda Romania Cu lagarele de concentrare ale nazistilor!Romania a ajuns dependenta de baniiFMI-ului ca si drogatrii de heroina!Cel mai rau ,cand ajunge in sevraj este guvernul,care sub lozinca ca ia bani pintru salarii si pensii,iei se milogesc la FMI precum salutul Francez inventat pentru Romania!Tara noastra a ajuns de rasul Globului pamantesc Sub lozinca sa traiti bine,este revesul;Inca mai traiti!

Pagini: << 58 59 60 61 62 63 64 65 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Vadim si noul sau partid
Mergi la: