Info
x
Vadim si noul sau partid
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 13:27
Dom' Ticu pertractand, a cata oara?:"Domn" Vanea, eu am crezut ca matale intelegi ce am spus ,! Da asa e, poporul conduce regimul dar se intelege ca prin reprezentantii, alesii sai , MAN sau parlament !Domnu Vaneamarin trebuie sa inteleaga toti ca adevaratii conducatori erau MAN si serviciul de securitate al statului chiar daca Ceausescu era un "sef dictator ", el era subordonat lor adica oricand putea sa fie schimbat sau arestat daca facea ceva ce nu multumea securitatea !De ce nu l-au schimbat ? pentru ca nu au vrut multi, pentru ca foarte multi traiau foarte bine domnule , pentru ca nu voia securitatea ! si sa fim mai drepti ,securitatea era si peste MAN ! Domnu VM sa-ti spun un secret , in 1989 a fost o lovitura de stat cu contributia infectului de Tokes cu fascistul de frate-sau si altii neofascisti din AustroUngaria pentru a lua Ardealul, asta se stie , dar caderea regimului comunist cu Ceausescu s-a facut si cu voia securitatii romane ca daca securitatea nu voia sa cada Ceusescu cu regimul lui, putea sa se dea infectul Tokes cu fascistii lui si-n fund si-n cap ca tot comunistii ramaneau si popa reformatul ajungea dupa gratii !! Da domnu' VM, in timpul ala [ de fapt si acum ] multe cercuri capitaliste ne vedeau rau din invidie si necaz ca si cu comunismul ei au pierdut multe, cum se face ca dupa 1989 au venit toate naparcile capitaliste din strainatate , fii mosierimii care isi bateau joc de taranul si muncitorul roman ,aceste jigodii cainoase dornici de a-s lua inapoi ce au jecmanit parintii lor ! Mi-e scarba de astia domnu VM ! "
Dom' Ticu, haideti sa ne amintim cum era ales MAN-ul, ca tot spuneti ca era forul reprezentativ al poporului...Am participat la alegerea MAN din 1987...si am avut de ales intre doi toarrrasi pecerai, unul mai neinsemnat ca altul, FARA a-si face campanie electorala, fara a veni in "randurile electoratului" cu o oferta electorala, cu planurile sale de viitor cincinale/decenale sau seculare...Deci aveam de ales intre 2 catei ai ceausescului, unul mai prost ca celalalt, unul mai aplaudac/somnambul la sedintele MAN...Chiar asa vreti sa ma/ne aburiti, ca Romania era condusa de popor? Dom' Ticu, daca mai continuati cu aceste mistificari ale adevarului, promit sa intorc foaia si sa trec la artileria grea, caci artilerist fui...candva! Sper sa nu mai incercati aceleasi imbrobodiri, pertractari, reveniri cu vechea placa cum ca "n-ati inteles"...Nu suntem prostii pe care se bazeaza prm-ul sa-i imbrobodeasca, noi mai avem si creier si mai ales memorie! "Nihil sine Deo!" |
|
inmandi 58 mesaje Membru din: 11/01/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 13:36
asa este e si ideea mea ,parerea mea mai veche ca poporul conduce ,adica mai concret in cele din urmac poporul conduce ,dar lumea nu percepe ca real conduce fiindca la un moment dat nu poate controla deraierile celor care se numesc executivu ldar dupa 5 ani cind ii bagam la puscarie pe unii daca justitia pune botul la normalitate,intra in exercitiul democratic poporul care conduce prin vointa si vot va alge alta grupare cu alta orientare si judecatorii nu vor mai fi intimidati de procurori si nici invers presedintele zicea ca procurorii ar trebuin sa fie liberi ca sa poata delibera etc ,da dar intr-o tara democratica cu oameni normali cu caracteristici deontologice pozitive nu cu spalatori de bani pe post de procurori cu acuzatii copy paste
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 13:38
De la: vasile_vali, la data 2010-09-16 13:27:23Dom' Ticu pertractand, a cata oara?:"Domn" Vanea, eu am crezut ca matale intelegi ce am spus ,! Da asa e, poporul conduce regimul dar se intelege ca prin reprezentantii, alesii sai , MAN sau parlament !Domnu Vaneamarin trebuie sa inteleaga toti ca adevaratii conducatori erau MAN si serviciul de securitate al statului chiar daca Ceausescu era un "sef dictator ", el era subordonat lor adica oricand putea sa fie schimbat sau arestat daca facea ceva ce nu multumea securitatea !De ce nu l-au schimbat ? pentru ca nu au vrut multi, pentru ca foarte multi traiau foarte bine domnule , pentru ca nu voia securitatea ! si sa fim mai drepti ,securitatea era si peste MAN ! Domnu VM sa-ti spun un secret , in 1989 a fost o lovitura de stat cu contributia infectului de Tokes cu fascistul de frate-sau si altii neofascisti din AustroUngaria pentru a lua Ardealul, asta se stie , dar caderea regimului comunist cu Ceausescu s-a facut si cu voia securitatii romane ca daca securitatea nu voia sa cada Ceusescu cu regimul lui, putea sa se dea infectul Tokes cu fascistii lui si-n fund si-n cap ca tot comunistii ramaneau si popa reformatul ajungea dupa gratii !! Da domnu' VM, in timpul ala [ de fapt si acum ] multe cercuri capitaliste ne vedeau rau din invidie si necaz ca si cu comunismul ei au pierdut multe, cum se face ca dupa 1989 au venit toate naparcile capitaliste din strainatate , fii mosierimii care isi bateau joc de taranul si muncitorul roman ,aceste jigodii cainoase dornici de a-s lua inapoi ce au jecmanit parintii lor ! Mi-e scarba de astia domnu VM ! " Pai aia din MAN erau niste paiate care nu stiau decat sa se ridice in picioare ca "sa rasune aplauze,urale si ovatii" ,iar domnul Tycu imi spune ca ei conduceau de fapt tara. Mai uita domnul Tycu si un alt lucru,ca de fapt comunisti nu aveau cum sa fie reprezentantii poporului pentru banalul motiv ca de fapt,pana in 1990 ,nu a votat mai nimeni cu comunistii(niste procente infime au avut in realitate la alegerile din '46) iar ei nu au castigat niciodata cinstit niste alegeri in Romania pana in 1990. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 115 mesaje Membru din: 6/09/2009 |
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 14:03
Nu mai are incredere in el nici celmai infocat roman , daca exista roman roman ca si sange ( nationalitate) curat la noi ! Iar in partide iar nu mai au crez ! Dar poate va fii invitat si el la DNA , pe curand > asa ca nu-i arde acum de partid nou , nici de cei vechi !! Nu avem nevoie de cei cu logonevroza ci oamnei calculati care si fac si pun mana ( si nu iau cu mana )> OK hai mai decuplati de aici aceste prostii .! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 15:01
De la: vasile_vali, la data 2010-09-16 13:27:23Dom' Ticu pertractand, a cata oara?:"Domn" Vanea, eu am crezut ca matale intelegi ce am spus ,! Da asa e, poporul conduce regimul dar se intelege ca prin reprezentantii, alesii sai , MAN sau parlament !Domnu Vaneamarin trebuie sa inteleaga toti ca adevaratii conducatori erau MAN si serviciul de securitate al statului chiar daca Ceausescu era un "sef dictator ", el era subordonat lor adica oricand putea sa fie schimbat sau arestat daca facea ceva ce nu multumea securitatea !De ce nu l-au schimbat ? pentru ca nu au vrut multi, pentru ca foarte multi traiau foarte bine domnule , pentru ca nu voia securitatea ! si sa fim mai drepti ,securitatea era si peste MAN ! Domnu VM sa-ti spun un secret , in 1989 a fost o lovitura de stat cu contributia infectului de Tokes cu fascistul de frate-sau si altii neofascisti din AustroUngaria pentru a lua Ardealul, asta se stie , dar caderea regimului comunist cu Ceausescu s-a facut si cu voia securitatii romane ca daca securitatea nu voia sa cada Ceusescu cu regimul lui, putea sa se dea infectul Tokes cu fascistii lui si-n fund si-n cap ca tot comunistii ramaneau si popa reformatul ajungea dupa gratii !! Da domnu' VM, in timpul ala [ de fapt si acum ] multe cercuri capitaliste ne vedeau rau din invidie si necaz ca si cu comunismul ei au pierdut multe, cum se face ca dupa 1989 au venit toate naparcile capitaliste din strainatate , fii mosierimii care isi bateau joc de taranul si muncitorul roman ,aceste jigodii cainoase dornici de a-s lua inapoi ce au jecmanit parintii lor ! Mi-e scarba de astia domnu VM ! " Domnu Vasile, matale ai dreptate in legatura cu alesii in MAN,nu toti ca mai erau si cu poporul ;EX Parvulescu care s-a certat cu Ceausescu, sau MAN-istul Brasovului , care a aparat muncitorii in miscarea lor din 1987, MAN-istul Gorjului care l-a adus pe "sefu" in Valea Jiului sa vada conditiile minerilor , al Tulcei a facut multe pentru Delta si alumina,am stat de vorba o data in armata cu un fost securist azi mare in SRI si mi-a spus ca daca as stii catii MAN-isti il injurau pe Ceausescu cu regimul lui ehe, dar cum nimeni voia sa cunoasca "belciugul " securitatii ..![ o sa explic alta data ce inseamna" Belciugul secu:],se prefaceau ca "aplauda ", dar in general asa este cum ai spus matale aici ai dreptate, insa eu am mai spus ca adevaratul conducator al tarii era organul de securitate si atunci voiai sau nu voiai trebuia sa votezi pe cine ti se cerea altfel cunosteai pe "baietii" de la securitate ! Domnu Vasile , asta e de domeniul trecutului , problema este ca si acum este la fel cu alegerile in parlament !Si minciunile spuse in campania electorala ? In parlament majoritatea sunt inculti , habar nu au ce fac acolo alesi obligatoriu sa aiba partidul majoritate si pentru imbogatire ,cum e posibil ca acesti ordinari PDL- UDMR sa mai aiba tupeul sa stea in parlament ? Asa ca matale vezi pe astia si lasa trecutul bre l !!!
Raporteaza abuz de limbaj
Ticu
|
|
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 15:09
De la: vaneamarin, la data 2010-09-16 13:38:38De la: vasile_vali, la data 2010-09-16 13:27:23Dom' Ticu pertractand, a cata oara?:"Domn" Vanea, eu am crezut ca matale intelegi ce am spus ,! Da asa e, poporul conduce regimul dar se intelege ca prin reprezentantii, alesii sai , MAN sau parlament !Domnu Vaneamarin trebuie sa inteleaga toti ca adevaratii conducatori erau MAN si serviciul de securitate al statului chiar daca Ceausescu era un "sef dictator ", el era subordonat lor adica oricand putea sa fie schimbat sau arestat daca facea ceva ce nu multumea securitatea !De ce nu l-au schimbat ? pentru ca nu au vrut multi, pentru ca foarte multi traiau foarte bine domnule , pentru ca nu voia securitatea ! si sa fim mai drepti ,securitatea era si peste MAN ! Domnu VM sa-ti spun un secret , in 1989 a fost o lovitura de stat cu contributia infectului de Tokes cu fascistul de frate-sau si altii neofascisti din AustroUngaria pentru a lua Ardealul, asta se stie , dar caderea regimului comunist cu Ceausescu s-a facut si cu voia securitatii romane ca daca securitatea nu voia sa cada Ceusescu cu regimul lui, putea sa se dea infectul Tokes cu fascistii lui si-n fund si-n cap ca tot comunistii ramaneau si popa reformatul ajungea dupa gratii !! Da domnu' VM, in timpul ala [ de fapt si acum ] multe cercuri capitaliste ne vedeau rau din invidie si necaz ca si cu comunismul ei au pierdut multe, cum se face ca dupa 1989 au venit toate naparcile capitaliste din strainatate , fii mosierimii care isi bateau joc de taranul si muncitorul roman ,aceste jigodii cainoase dornici de a-s lua inapoi ce au jecmanit parintii lor ! Mi-e scarba de astia domnu VM ! " Domnu VM comunistii nu reprezentau poporul deoare ce majoritatea poporului era comunista ,iar in 1946 au fost alegeri legale , nu au furat comunistii voturile cum incearca acum sa ne minta unii reactionari, comunistii au iesit pe drept !!!- hai sa nu mai exageram !!!!!!!
Ticu
|
|
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 15:28
De la: Tycu, la data 2010-09-16 15:09:04De la: vaneamarin, la data 2010-09-16 13:38:38De la: vasile_vali, la data 2010-09-16 13:27:23Dom' Ticu pertractand, a cata oara?:"Domn" Vanea, eu am crezut ca matale intelegi ce am spus ,! Da asa e, poporul conduce regimul dar se intelege ca prin reprezentantii, alesii sai , MAN sau parlament !Domnu Vaneamarin trebuie sa inteleaga toti ca adevaratii conducatori erau MAN si serviciul de securitate al statului chiar daca Ceausescu era un "sef dictator ", el era subordonat lor adica oricand putea sa fie schimbat sau arestat daca facea ceva ce nu multumea securitatea !De ce nu l-au schimbat ? pentru ca nu au vrut multi, pentru ca foarte multi traiau foarte bine domnule , pentru ca nu voia securitatea ! si sa fim mai drepti ,securitatea era si peste MAN ! Domnu VM sa-ti spun un secret , in 1989 a fost o lovitura de stat cu contributia infectului de Tokes cu fascistul de frate-sau si altii neofascisti din AustroUngaria pentru a lua Ardealul, asta se stie , dar caderea regimului comunist cu Ceausescu s-a facut si cu voia securitatii romane ca daca securitatea nu voia sa cada Ceusescu cu regimul lui, putea sa se dea infectul Tokes cu fascistii lui si-n fund si-n cap ca tot comunistii ramaneau si popa reformatul ajungea dupa gratii !! Da domnu' VM, in timpul ala [ de fapt si acum ] multe cercuri capitaliste ne vedeau rau din invidie si necaz ca si cu comunismul ei au pierdut multe, cum se face ca dupa 1989 au venit toate naparcile capitaliste din strainatate , fii mosierimii care isi bateau joc de taranul si muncitorul roman ,aceste jigodii cainoase dornici de a-s lua inapoi ce au jecmanit parintii lor ! Mi-e scarba de astia domnu VM ! " Domnule Ticu,s-au descoperit rezultatele reale ale alegerilor din 1946 doar pentru judetele Cluj,Somes si Turda.Va dau ca exemplu cifrele din Somes : Blocul Partidelor Democrate (alianta condusa de PCR). Cifra reala 22,8% ,cifra oficiala 67,9% Uniunea Populara Maghiara (partid satelit comunist ,isi exprimase adeziunea la Blocul Partidelor Democrate) Cifra reala 18,6%,cifra oficiala 15,4%(pana si pe aliati i-au micsorat putin!!!) PNT -Maniu Cifra reala 51,6%,cifra oficiala 11,1% . Patrascanu i-a cerut lui Teohari Georgescu sa ii arate cifrele oficiale pentru a sti cum trebuie organizata in viitor politica PCR iar acesta i-a raspuns ca fusesera arse si ca ,de atunci inainte,trebuie sa conteze numai cifrele oficiale.Iata insa ca nu toate au fost arse ... |
|
mirceanedelcuhd 139 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 15:39
Da domnu Ticu , asa de "pe drept" au iesit comunistii aia , atunci , cam la fel cum si Vadim al tau a parasit parlamentul Romaniei acum doi ani . Desi cu Vadim e discutabil , dar eu totusi inclin sa cred ca pe langa razboiul mediatic ce l-a pierdut pe mana lui si a liderilor sai locali , a fost si putin vitregit de ceva voturi . Dar oricum , pe bunicii mei nu i-au reprezentat nici-cum acei comunisti de care faci vorbire , dle Ticu. Si din cate stiu eu nici pe foarte multi altii . Dar asa am fost noi romanii , mereu , un popor rabdator si docil cu lideri importati de aiurea , de-a lungul istoriei noastre , inclusiv cu acei cominternisti . Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 17:54
De la: vaneamarin, la data 2010-09-16 15:28:32De la: Tycu, la data 2010-09-16 15:09:04De la: vaneamarin, la data 2010-09-16 13:38:38De la: vasile_vali, la data 2010-09-16 13:27:23Dom' Ticu pertractand, a cata oara?:"Domn" Vanea, eu am crezut ca matale intelegi ce am spus ,! Da asa e, poporul conduce regimul dar se intelege ca prin reprezentantii, alesii sai , MAN sau parlament !Domnu Vaneamarin trebuie sa inteleaga toti ca adevaratii conducatori erau MAN si serviciul de securitate al statului chiar daca Ceausescu era un "sef dictator ", el era subordonat lor adica oricand putea sa fie schimbat sau arestat daca facea ceva ce nu multumea securitatea !De ce nu l-au schimbat ? pentru ca nu au vrut multi, pentru ca foarte multi traiau foarte bine domnule , pentru ca nu voia securitatea ! si sa fim mai drepti ,securitatea era si peste MAN ! Domnu VM sa-ti spun un secret , in 1989 a fost o lovitura de stat cu contributia infectului de Tokes cu fascistul de frate-sau si altii neofascisti din AustroUngaria pentru a lua Ardealul, asta se stie , dar caderea regimului comunist cu Ceausescu s-a facut si cu voia securitatii romane ca daca securitatea nu voia sa cada Ceusescu cu regimul lui, putea sa se dea infectul Tokes cu fascistii lui si-n fund si-n cap ca tot comunistii ramaneau si popa reformatul ajungea dupa gratii !! Da domnu' VM, in timpul ala [ de fapt si acum ] multe cercuri capitaliste ne vedeau rau din invidie si necaz ca si cu comunismul ei au pierdut multe, cum se face ca dupa 1989 au venit toate naparcile capitaliste din strainatate , fii mosierimii care isi bateau joc de taranul si muncitorul roman ,aceste jigodii cainoase dornici de a-s lua inapoi ce au jecmanit parintii lor ! Mi-e scarba de astia domnu VM ! " Domnu' VM, nu prea au contat cifrele , comunistii au castigat din doua cauze, una este ca asa a hotarat URSS-ul, Romania nu aprimit nici un ajutor din partea occidentului si nici al americii pe care il astptau romanii ; de ce ? Atunci in Europa era sa zicem o lege ca tarile cele mai mici sa fie sub protectia tarilor puternice ; in Europa erau doua "imperii" , URSS si Anglia ! [ a fost pana in 1877 si "Inalta poarta "} -asa-i domnu ? -pentru ca Romania era sub influenta , "protectia " URSS-ului, ei hotarau politica la noi si ceilalti nu aveau voie sa se amestece ca iesea razboi , URSS a hotarat comunism la noi , ei au hotarat plecarea regelui si unii arestati politic sa fie dusi in Siberia ! Ei hotarau si ce si cat sa exporte si importe Romania de-l mai "certau" pe Dej cu treaba asta !A doua cauza erau promisiunile comunistilor , adica pana atunci nu se stia cum va fii in comunism si populatia saraca au luat o de buna promisiunea lor.mai ales ca nici u era vorba de viitoarele CAP-uri ,adica sa le ia pamanturile si pentru ca saracia dupa razboi predomina au vazut in promisiunile comunistilor o mantuire , ; ce au facut mai tarziu s-a vazut ! ! Asta spune si istoria domnule VM !!!!!
Ticu
|
|
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 18:02
De la: mirceanedelcuhd, la data 2010-09-16 15:39:40 Raporteaza abuz de limbaj
Ticu
|
|
profesor2010 438 mesaje Membru din: 31/08/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 08:33
Matale esti muult pe departe cu politica noastra din trecut ! In primul rand eu nu sunt adeptul lu' Ceausescu, a lui Vadim da sunt . Si mai retine un lucru , ca in nicio tara comunista sau capitalista din lume ,organele de securitate ,SRI. STASI, KGB, AVO, si ce'o mai fi nu erau , nu sunt la ordinul presedintelui tarii respective,sunt superioare presedintelui, se supun doar parlamrntului, MAN sau ce are fiecare tara !! Asa ca si familia Ceausescu si toti fostii demnitari comunisti se supuneau securitatii conduse de Iulian Vlad!! Iar de cate ori am ocazia o sa ma leg de infectii Tokes si puroiul UDMR , ca asa vor ei sa circul cu pasaport in Ardealul romanesc !Ramai matale printre integrale , derivate si alte binoame si lasa politica de la noi bre, ca-i grea !!!!
DaTovarasul Tycu...mtluț ești ori naiv, oridac crezi cea ce scrii acolo, las gargara, ce se scrie n regulamentul de funcționare, a serviciilorasta este o poveste de adormit copiis crezi matale c Ceaușescu, se supunea cuiva. Naivitatea cea mai mare de care dai dovad, mtluț, este c toți dictatorii comuniști, erau controlați de serviciile.Dictatorul nostru, cel mai iubit fiu al poporului, cu att mai mult nu accepta s fie controlat de un Iuliu Vlad, care era un cțel, cuminte care nu știa cum s-l serveasc pe dementul de Ceașcㅔ eu v-am mai propus s citiți literatur de specialitateoi fi eu cu științele exacte, dar mai pun mna și citesc și literatur.Iar tmpeniile matale, cu pastorul Tokes, zu eu nu știu cine ți-a bgat prostia n cap c fratele lui este n AustriaFals, fratele lui este la Trgu Mureș iar sora lui la Oradeaașa c ți-am mai spus citește, nvaț și dup acea s ai preri ca și cu pașaportulnici un secui de bine, nu ar fi de acord s se ntmpl un astfel de tmpenie..numai cte un descreierat poate inventa astfel de prostii așa c , cel puțin eu nu am pretenția c m pricep la politic, darnici matale s nu ncerci s dai sfaturi n politic Raporteaza abuz de limbaj
sunt un tip timid,nu vrei s m cunoști,fromoaso! Au ncercat toate nevestele mele dar....
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 10:38
De la: Tramp, la data 2010-09-17 10:17:05
alynutza27 acum 14 zile Criza KK-Maka Criza KK-Maka Criza KK-Maka Criza KK-Maka In 2006 se cumparau case Cu buletinu isi lua o plasma tot cretinu` In 2010 o frecam la rece S-a terminat,am consumat,dracu ne-a luat Bugetul e-n galeata Si tara-i scufundata Ne-ntrebam de ce (e e) Criza asta (ie ie) Mult mai rea aici la noi Si Udrea-i din plescoi Si-au taiat salariile KK-Maka (ee) Fara bani n-ai ce sa faci Ne mutam in copaci Suntem ca maimutele KK-Maka (ee) Creste si inflatia Exact ca-n Africa E jale mare prin buzunare Bota si Crin si-o trag putin si urla tare Base-i cu barca, Boc e cu vaca Remaniere,nici o placere doar KK-Maka Toti o fac pe desteptii Dar nu sunt decat frentzi Ne-ntrebam de ce (e e) Criza asta (ie ie) Mult mai rea aici la noi Si Udrea-i din plescoi Si-au taiat salariile KK-Maka (e e) Fara bani n-ai ce sa faci Ne mutam in copaci Suntem ca maimutele KK-Maka (ee) Creste si inflatia Exact ca-n Africa A weel la ma gioni Bigy, bigy mama Wan e tu zet A te fichi a ma gioni Bigy,bigy mama From is to west baieti La palatu victoria Vorbim ca in Africa Asta-i jungla de la noi Fara lei dar cu multi boi S-au scumpit bananele Le cojim si asta e Fara bani n-ai ce sa faci KK-Maka prin copaci Urla ca maimutele Toate sindicatele Leul nostru-i de belea Nu-i rege ca-n africa Bugetarii KK-Maka Asta-i jungla de la noi Fara lei dar cu multi boi Bugetarii KK-Maka Uite si inflatia Exact ca-n africa Exact ca-n afrïca Exact ca-n afrïca www.youtube.com/watch?v=NNhel3c-oQE Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 11:25
De la: Tramp, la data 2010-09-17 10:38:22De la: Tramp, la data 2010-09-17 10:17:05 Asa e domnu Tramp, asa e cu2010 , asa e cu frecatu-n rece , politica ne sfideaza, nicio lege nu-i prea breaza ,creste si eurocentul, s-a scumpit si rau curentul , rau ne vede occidentul,si uite asa tara saraca a ajuns de ...KK-Maka ! Mai avem o scapare cand vom fii la votare, cu toti sa ne unim sa-l votam pe domn' VADIM !!!!
Ticu
|
|
Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 12:10
De la: profesor2010, la data 2010-09-17 08:33:51Matale esti muult pe departe cu politica noastra din trecut ! In primul rand eu nu sunt adeptul lu' Ceausescu, a lui Vadim da sunt . Si mai retine un lucru , ca in nicio tara comunista sau capitalista din lume ,organele de securitate ,SRI. STASI, KGB, AVO, si ce'o mai fi nu erau , nu sunt la ordinul presedintelui tarii respective,sunt superioare presedintelui, se supun doar parlamrntului, MAN sau ce are fiecare tara !! Asa ca si familia Ceausescu si toti fostii demnitari comunisti se supuneau securitatii conduse de Iulian Vlad!! Iar de cate ori am ocazia o sa ma leg de infectii Tokes si puroiul UDMR , ca asa vor ei sa circul cu pasaport in Ardealul romanesc !Ramai matale printre integrale , derivate si alte binoame si lasa politica de la noi bre, ca-i grea !!!! Retine ideea asta ca prinde bine in strainatate.Da ,Ceausescu cu toti demnitarii prin functile care le aveau se supuneau hotararii MAN-ului, si cu totii erau obligati sa respecte dipozitiile securitatii statului !!Nu-l subaprecia pe I. Vlad ,dar dispozitia lui era luata in seama de demnitarii comunisti si nu numai ! Fii sigur ca daca Ceausescu ar fi gresit cu ceva era imediat "saltat" de securitate, unii fosti demnitari au declarat pe post TV ca familia Ceausescu ar fi avut microfoane in camere in Primaverii [asta am auzit de la ei la TV ] si nu ma mai contrazice ca asta-i adevarul si mai retine un lucru, ca dintre toate tarile din lagarul comunist Romania avea cel mai bun serviciu de securitate ,depasea KGB,AVO si care mai erau .! In problema acestui infect lepra Tokes , nu stiu de actualul frate din Tg.Mures , dar stiu ca pana in 1989 avea un frate in Austria [ doar era in " vizorul" securitatii romane si Tokes a fost informatorul securitatii, pai cati unguri a bagat el in beciurile securitatii,oho !} si impreuna cu el si cu o miscare neofascista din Ungaria [ etnia maghiara de la noi nu avea nici un amestec } au hotarat sa rupa Ardealul de la romani prin "agitarea " etniei maghiare de la noi, numai ca ei si cu tineretul roman au inteles altceva !! Sunt documente la SRI si acum !! Se stie ca secuimea intotdeuna a fost ostila Romaniei, in multe cazuri au tradat Romania, au facut probleme tarii !! !!
Ticu
|
|
Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 13:54
De la: Tycu, la data 2010-09-17 12:10:17De la: profesor2010, la data 2010-09-17 08:33:51Matale esti muult pe departe cu politica noastra din trecut ! In primul rand eu nu sunt adeptul lu' Ceausescu, a lui Vadim da sunt . Si mai retine un lucru , ca in nicio tara comunista sau capitalista din lume ,organele de securitate ,SRI. STASI, KGB, AVO, si ce'o mai fi nu erau , nu sunt la ordinul presedintelui tarii respective,sunt superioare presedintelui, se supun doar parlamrntului, MAN sau ce are fiecare tara !! Asa ca si familia Ceausescu si toti fostii demnitari comunisti se supuneau securitatii conduse de Iulian Vlad!! Iar de cate ori am ocazia o sa ma leg de infectii Tokes si puroiul UDMR , ca asa vor ei sa circul cu pasaport in Ardealul romanesc !Ramai matale printre integrale , derivate si alte binoame si lasa politica de la noi bre, ca-i grea !!!! Dom' Ticu, atatea enormitati pe comment rar mi-a fost dat sa citesc. Acuma va intreb serios: inainte de a posta, serviti "una mica" pentru curaj? Sau sunteti umorist de profesie la vreo fituica de-a vadimului? Dom' Ticu, mai lasati-va de sporturile astea ca duc la narcisism, nu vedeti ca sunteti depozitarul adevarului, doar dvs. aveti dreptate - si asta atunci cand nu va contraziceti flagrant!? Vedeti ca depasiti teatrul absurdului si duceti discutiile inspre copilarie, caci doar atunci ne negam spusele, gen "ba tu, ba tu"... PS: Microfoane aveau ceauseii, dar doar pentru a le comanda cateilor vlad, postelnicu, bobu, dascalescu etc. pe cine sa invite la vanatorrii tovarrrasesti, pe cine sa mai ucida dintre opozanti, pe cine sa mai bage la racoare dintre toarrasii cu deviatii doctrinarrre de la politica parrrtidului, singurrrul conducatorrrr al Romaniei de atunci! Ce spuneti dvs. is distorsionari jenante ale adevarului, la fel ca cele ale vadimului cel obez...O fi de la grija saracilor romaniei, cred ..."Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 14:41
De la: Tycu, la data 2010-09-17 12:10:17 Deci securitatea statului dadea dispozitii iar Ceausescu era obligat sa le respecte ? Norocos trebuie sa fi fost ala care numea sefu' securitatii. .Chiar cine oare numea seful securitatii,oamenii muncii presupun,nu ? Aveti cumva exemple de dispozitii date de securitatea statului, pe care Ceausescu a fost obligat sa le respecte? Eu am exemple de dispozitii date de Ceausescu si pe care securitatea le-a respctat.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 12:37
De la: vaneamarin, la data 2010-09-17 14:41:58De la: Tycu, la data 2010-09-17 12:10:17 Nu stiu ce intelegi matale prin "dispozitii ". Fosta securitate prin cele 6 directii avea misiunea sa apere siguranta statului , siguranta demnitarilor comunisti si respectarea legilor tarii!In cazul demnitarilor nu conta numele si omul , pentru ei conta functia,pentru securitate nu conta ca il chema Ceausescu,ca era omul Ceausescu,putea sa fie oricine chiar si matale ,pentru ei conta functia de presedinte , secretar general si ce mai avea ,;de exemplu directiile V si VI aveau misiunea ca acesti demnitari sa fie in siguranta sa nu aiba probleme si sa respecte legile partidului , ale tarii. Nu erau dispozitii ca la serviciu , erau niste obligatii ale demnitarilor sa faca ce le cereau legile ,asta urmarea aceste directii! In 1986 [7] ? ..cand a venit Gorbaciov in vizita , a fost o discutie aprinsa intre presedinti [ tot radioul occidental dadea stirea asta ] , Ceusescu voia sa se departeze de influenta sovietica,chiar a cerut desfintarea postului radio "Aici Radio Moscova", securitatea insa a spus" Nu" si i-a atras atentia cum sa vorbeasca cu prietenul de la Rasarit in relatia cu pretenii rusi!!El avea obligatia sa se consulte cu securitatea cand pleca in vizite in strainatate ce si cu cine sa vorbeasca , mai ales in occident ! Cand a fost" miscarea"in 1987 parca de la Brasov , Ceausescu a fost informat la cateva zile dupa ce securitatea luase deja masuri dure cu muncitorii de acolo ! Matale ma asteptam ca trebuia sa fii stiut astea, si era corect ce cerea securitatea. Asa ar fii bine sa fie si acum !!!
Ticu
|
|
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 12:49
De la: vasile_vali, la data 2010-09-17 13:54:35De la: Tycu, la data 2010-09-17 12:10:17De la: profesor2010, la data 2010-09-17 08:33:51Matale esti muult pe departe cu politica noastra din trecut ! In primul rand eu nu sunt adeptul lu' Ceausescu, a lui Vadim da sunt . Si mai retine un lucru , ca in nicio tara comunista sau capitalista din lume ,organele de securitate ,SRI. STASI, KGB, AVO, si ce'o mai fi nu erau , nu sunt la ordinul presedintelui tarii respective,sunt superioare presedintelui, se supun doar parlamrntului, MAN sau ce are fiecare tara !! Asa ca si familia Ceausescu si toti fostii demnitari comunisti se supuneau securitatii conduse de Iulian Vlad!! Iar de cate ori am ocazia o sa ma leg de infectii Tokes si puroiul UDMR , ca asa vor ei sa circul cu pasaport in Ardealul romanesc !Ramai matale printre integrale , derivate si alte binoame si lasa politica de la noi bre, ca-i grea !!!! In legatura cu microfoanele am spus ca asta am auzit si eu de la fostii demnitari comunisti , fostii oameni mari , si fostii mari securisti ai fostului CC, ce au declarat pe la emisiunile TV -urilor unde au fost invitati si eu personal ii cred; in rest eu am spus adevarul , matale crezi ce vrei !
Ticu
|
|
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 16:59
Retine ideea asta ca prinde bine in strainatate.Da ,Ceausescu cu toti demnitarii prin functile care le aveau se supuneau hotararii MAN-ului, si cu totii erau obligati sa respecte dipozitiile securitatii statului !!Nu-l subaprecia pe I. Vlad ,dar dispozitia lui era luata in seama de demnitarii comunisti si nu numai ! Fii sigur ca daca Ceausescu ar fi gresit cu ceva era imediat "saltat" de securitate, unii fosti demnitari au declarat pe post TV ca familia Ceausescu ar fi avut microfoane in camere in Primaverii [asta am auzit de la ei la TV ] si nu ma mai contrazice ca asta-i adevarul si mai retine un lucru, ca dintre toate tarile din lagarul comunist Romania avea cel mai bun serviciu de securitate ,depasea KGB,AVO si care mai erau .! In problema acestui infect lepra Tokes , nu stiu de actualul frate din Tg.Mures , dar stiu ca pana in 1989 avea un frate in Austria [ doar era in " vizorul" securitatii romane si Tokes a fost informatorul securitatii, pai cati unguri a bagat el in beciurile securitatii,oho !} si impreuna cu el si cu o miscare neofascista din Ungaria [ etnia maghiara de la noi nu avea nici un amestec } au hotarat sa rupa Ardealul de la romani prin "agitarea " etniei maghiare de la noi, numai ca ei si cu tineretul roman au inteles altceva !! Sunt documente la SRI si acum !! Se stie ca secuimea intotdeuna a fost ostila Romaniei, in multe cazuri au tradat Romania, au facut probleme tarii !! !!
Atta enormitate, nu pot s nchipui de unde puteți debitamedicamente, medicamenteEste uluitor ct de mult semnați, cu prostiile inventate, pe care-l țineți tare și sus, cu idolul politic al Dvs. W.C. Tudormedicamente.Domnule ticu mtluț, te scuzai nu de mult c pe vremea acea erai un biet elev de liceu este uluitor atunci, ct de documentat erai pe problemele de securitate a țrii.cte informații aveai, de pe atunci de activitatea serviciilor secrete maghiareDar, culmea idiotismului, este idea, c datorit faptului c mtluț nu l poți recunoaște, meritele marelui om politic, vice-președintele Parlamentului European, Tokes Laszlo, s spui c el a bgat oameni la prnaie Vezi cum nu cunoști de loc pe secui Secuii , dac prostia asta ce ai scris, ar fi adevrat, Pastorul Tokes din punct de vedere politic era terminat. La secui nici un fost demnitar comunist nu a fost lsat s se apropie de conducerea UDMR uluiacolo, s-a respectat prevederile Proclamației nr. 8 de la Timișoara Așa c Domnule Ticu, mai las-te de stilul asta de totul știutorc vorbești numai prostii omule! Și eu am trit n perioada respectiv știu cum era Dar prostiile pe care scrii matale, sunt copii de prostii pe care-l debiteaz deplasatul mintal , de W.C. Tudor Ceva original nu poți și matale? Raporteaza abuz de limbaj
sunt un tip timid,nu vrei s m cunoști,fromoaso! Au ncercat toate nevestele mele dar....
|
|
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 20:03
De la: profesor2010, la data 2010-09-18 16:59:35 Retine ideea asta ca prinde bine in strainatate.Da ,Ceausescu cu toti demnitarii prin functile care le aveau se supuneau hotararii MAN-ului, si cu totii erau obligati sa respecte dipozitiile securitatii statului !!Nu-l subaprecia pe I. Vlad ,dar dispozitia lui era luata in seama de demnitarii comunisti si nu numai ! Fii sigur ca daca Ceausescu ar fi gresit cu ceva era imediat "saltat" de securitate, unii fosti demnitari au declarat pe post TV ca familia Ceausescu ar fi avut microfoane in camere in Primaverii [asta am auzit de la ei la TV ] si nu ma mai contrazice ca asta-i adevarul si mai retine un lucru, ca dintre toate tarile din lagarul comunist Romania avea cel mai bun serviciu de securitate ,depasea KGB,AVO si care mai erau .! In problema acestui infect lepra Tokes , nu stiu de actualul frate din Tg.Mures , dar stiu ca pana in 1989 avea un frate in Austria [ doar era in " vizorul" securitatii romane si Tokes a fost informatorul securitatii, pai cati unguri a bagat el in beciurile securitatii,oho !} si impreuna cu el si cu o miscare neofascista din Ungaria [ etnia maghiara de la noi nu avea nici un amestec } au hotarat sa rupa Ardealul de la romani prin "agitarea " etniei maghiare de la noi, numai ca ei si cu tineretul roman au inteles altceva !! Sunt documente la SRI si acum !! Se stie ca secuimea intotdeuna a fost ostila Romaniei, in multe cazuri au tradat Romania, au facut probleme tarii !! !! Faptul ca il lauzi pe aceasta infectie puroiala , inamicul public unu , scarbosenia de popa Tokes , arata ca esti o persoana ostila tarii si romanilor , ca urasti tara si poporul , esti departe de romani ! Ce merite a avut acest infect gunoi Tokes ? ca a bagat oameni in beciurile securitatii? ca vrea desfintarea Romaniei ?nici un merit, la ponegrit si pe Dumnezeu , acest satanist !! Mi-e scarba cand il vad pe ecran ! Da asa e , secuimea se stie ca niciodata nu a fost pentru tara asta , a urat romanii , i-au tradat in toate razboaiele, nu ne-au vrut niciodata !De unde stiu multe ? Stagiu militar m-a ajutat mult sa pot vedea unele arhive ale SRI, din citite , si din informatii de la oameni cu functii mari [ nu in politica ] si alte surse sigure !!!!Nu conteaza , important e ca stiu !!!!
Ticu
|
|
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 21:12
Faptul ca l lauzi pe aceasta infectie puroiala , inamicul public unu , scarbosenia de popa Tokes , arata ca esti o persoana ostila tarii si romanilor , ca urasti tara si poporul , esti departe de romani ! Ce merite a avut acest infect gunoi Tokes ? ca a bagat oameni in beciurile securitatii? ca vrea desfintarea Romaniei ?nici un merit, la ponegrit si pe Dumnezeu , acest satanist !! Mi-e scarba cand il vad pe ecran ! Da asa e , secuimea se stie ca niciodata nu a fost pentru tara asta , a urat romanii , i-au tradat in toate razboaiele, nu ne-au vrut niciodata !De unde stiu multe ? Stagiu militar m-a ajutat mult sa pot vedea unele arhive ale SRI, din citite , si din informatii de la oameni cu functii mari [ nu in politica ] si alte surse sigure !!!!Nu conteaza , important e ca stiu !!!!
Nu pot crede! Recunoști aici n direct c ești trdtor de țarși eu am fcut armata, și am fcut-o n Romnia dar a trebuit s depun jurmnt, c nu voi divulga secrete n al cror posesie am intrat, pentru c altfel pot fi deferit justiției, ca trdtor de țar.Cu ct citesc mai multe prostii scrise de tine, ncep s cred c ai fost turntorul lorde unde ai primit unele informații pe care i arunci pe piaț, informații fr acoperire.mai zilele trecute ludai secuimea pentru loialitate, acum zici altcevaNea Ticule nu ai nici coloan vertebrnici idei, convingeri n afara faptului c, ca un tembel tot ataci pe Tokes, afirmnd niște tembelisme pe care nici mata nu cred c crezicum s trimite pastorul Tokes oameni n beciurile unde serveai matale ? Și ca s nu ncerci s spui alte prostii și eu sunt de4 religie reformat, ori la noi nu se spovedește așa c mai taieși las prostiile c și așa , ne dm seama de nivelul intelectual. Și de unde și pn unde aveți tupeul s spuneți despre secui c ei au fost trpdtorinu cunoașteți nici mcar istoria romniei, nici asta idilizat? Auzi matale ce grad ai avut? C puterai s intrii și s vezi arhicele securitții undenici azi nu se poate intra? Dai de bnuit nene..Ori sunteți un mincinos ordinar ori. V-ați molipsit de la W.C.Tudor? Medicamente, ,medicamente....Spitalul de nebuni v paște.... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 13:31
De la: profesor2010, la data 2010-09-18 21:12:32Faptul ca l lauzi pe aceasta infectie puroiala , inamicul public unu , scarbosenia de popa Tokes , arata ca esti o persoana ostila tarii si romanilor , ca urasti tara si poporul , esti departe de romani ! Ce merite a avut acest infect gunoi Tokes ? ca a bagat oameni in beciurile securitatii? ca vrea desfintarea Romaniei ?nici un merit, la ponegrit si pe Dumnezeu , acest satanist !! Mi-e scarba cand il vad pe ecran ! Da asa e , secuimea se stie ca niciodata nu a fost pentru tara asta , a urat romanii , i-au tradat in toate razboaiele, nu ne-au vrut niciodata !De unde stiu multe ? Stagiu militar m-a ajutat mult sa pot vedea unele arhive ale SRI, din citite , si din informatii de la oameni cu functii mari [ nu in politica ] si alte surse sigure !!!!Nu conteaza , important e ca stiu !!!! Domn' profesor... , zau asa eu sunt tradator de tara ca spun despre Ceausescu si Vadim ????? fii serios ,ma faci sa Ce am spus eu aici o spun si reporteritele la toate TV -urile pe posturi !!Eu spu adevarul , matale poti crede ce vrei !! Si zau bre, i-am laudat eu pe secui ?????-NICIODATA, nici daca mi-ar platii sau mi-ar pune pistolul la tampla nu as face asta !! Din etnia maghiara au mai fost cativa si loiali tarii dar secui NICI UNUL !-mai cunosc ceva istorie fii sigur si stiu ce spun !Nu ma leg de credinta reformata , o respect ca religie, dar din pacate e slujita de aceasta infectie satanista Tokes! -lepadati-va de satana Tokes sa aveti o religie curata !! Cand mai pronunti numele presedintelui Vadim, te ridici in picioare si spui sarutmana domnule Vadim !! -merita tot respectul !!!
Ticu
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 14:21
~Domn' profesor... , zau asa eu sunt tradator de tara ca spun despre Ceausescu si Vadim ????? fii serios ,ma faci sa Ce am spus eu aici o spun si reporteritele la toate TV -urile pe posturi !!Eu spu adevarul , matale poti crede ce vrei !! Si zau bre, i-am laudat eu pe secui ?????-NICIODATA, nici daca mi-ar platii sau mi-ar pune pistolul la tampla nu as face asta !! Din etnia maghiara au mai fost cativa si loiali tarii dar secui NICI UNUL !-mai cunosc ceva istorie fii sigur si stiu ce spun !Nu ma leg de credinta reformata , o respect ca religie, dar din pacate e slujita de aceasta infectie satanista Tokes! -lepadati-va de satana Tokes sa aveti o religie curata !! Cand mai pronunti numele presedintelui Vadim, te ridici in picioare si spui sarutmana domnule Vadim !! -merita tot respectul !!!~
Domnule Ticu, spuneți-mi sincer, cnd v-a vzut ultima dat un medicpsihiatruFaptul c rstlmciți cea ce am scris, nu am spus c sunteți trdtor de neam, c vorbiți vrute și nevrute, tmpenii și idiliznd pe Ceașc, și pe dezaxatul de W C Tudoram spus c n momentul depunerii jurmntului militar, ați jurat s nu divulgați secretele care ajung la cunoștința Dvs. Nu știu ce posturi, de Tv. vizionați Dvs. dar cert este c nu pe cele la care m uit eu poate televiziuni de O valoarea lui Diaconescu sau la același valoare profesional situndu-se și domnul Moraracolo poate c vorbesc prostiile pe care dumneavoastr debitați aici darcelelalte se respectDar unde ați cumprat dumneavoastr adevrul absolut pe care-l dețineți.și orice altceva nu este adevratdar sunteți și prost informat domnule Ticu n ce privește pe fratele lui Tokes care nu a fost, și nu este stabilit n strintateel este la Tg. Mureș. Și dac ați fii informat ați știi c domnul Tokes nu este membru UDMR. El și-a dat demisia din UDMR nc din 1995. Dnsul a fost cel ce a nființat Uniunea Civic, și care a promovat ideologia acestei formațiuni politice..asta c matale știi ceva istorieha ha... ha nici prezentul nu cunoști Și n ce privește pe WC Tudor, eu nu am nimic cu nebunii așa c s aveți o zi bun și matale (dar nainte s scrii, mai documenteaz-te) și nebunul acela Raporteaza abuz de limbaj
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 00:23
Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 11:24
De la: Tycu, la data 2010-09-18 12:49:59De la: vasile_vali, la data 2010-09-17 13:54:35De la: Tycu, la data 2010-09-17 12:10:17De la: profesor2010, la data 2010-09-17 08:33:51Matale esti muult pe departe cu politica noastra din trecut ! In primul rand eu nu sunt adeptul lu' Ceausescu, a lui Vadim da sunt . Si mai retine un lucru , ca in nicio tara comunista sau capitalista din lume ,organele de securitate ,SRI. STASI, KGB, AVO, si ce'o mai fi nu erau , nu sunt la ordinul presedintelui tarii respective,sunt superioare presedintelui, se supun doar parlamrntului, MAN sau ce are fiecare tara !! Asa ca si familia Ceausescu si toti fostii demnitari comunisti se supuneau securitatii conduse de Iulian Vlad!! Iar de cate ori am ocazia o sa ma leg de infectii Tokes si puroiul UDMR , ca asa vor ei sa circul cu pasaport in Ardealul romanesc !Ramai matale printre integrale , derivate si alte binoame si lasa politica de la noi bre, ca-i grea !!!! Dom' Ticu, hai s-o luam logic: deci, mata asculti prostiile fostilor ceausei - jigodiile mari, nu , gen "am fost un dobitoc"- ca doar trebuiau SA SE DISCULPE in fata poporului pentru grozaviile la care si ei au fost partasi, nu?- ii crezi, iti faci convingerile mata, apoi le scrii p-aci si apoi ne spui mata ca nu intelegem? Ca nu-i adevarat, ca stii mata mai bine, ca ba MAN-ul, ba poporul, ba securitatea conducea/conduceau Romania acelor vremi? Ca ba esti nationalist, ba se traia mai bine "atunci", ba tii cu securitatea, ba cu SRI-ul! Chiar asa de jos ne situezi mata? Chiar atata respect meritam noi din partea mata? Uite de-aia n-o sa votez eu niciodata cu prm-ul, de fapt o gasca de frustrati ai pcr - esalonul1, de fapt niste nostalgici ai vremurilor cand EI taiau si spanzurau in Tara asta, vremea salamurilor cu soia si a nechezolului, DAR NU SI PENTRU EI!!! "Nihil sine Deo" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 11:32
De la: profesor2010, la data 2010-09-19 14:21:36~Domn' profesor... , zau asa eu sunt tradator de tara ca spun despre Ceausescu si Vadim ????? fii serios ,ma faci sa Ce am spus eu aici o spun si reporteritele la toate TV -urile pe posturi !!Eu spu adevarul , matale poti crede ce vrei !! Si zau bre, i-am laudat eu pe secui ?????-NICIODATA, nici daca mi-ar platii sau mi-ar pune pistolul la tampla nu as face asta !! Din etnia maghiara au mai fost cativa si loiali tarii dar secui NICI UNUL !-mai cunosc ceva istorie fii sigur si stiu ce spun !Nu ma leg de credinta reformata , o respect ca religie, dar din pacate e slujita de aceasta infectie satanista Tokes! -lepadati-va de satana Tokes sa aveti o religie curata !! Cand mai pronunti numele presedintelui Vadim, te ridici in picioare si spui sarutmana domnule Vadim !! -merita tot respectul !!!~ Domnule ..profesor in ale stiintei exacte, in primul rand nemai fiind roman matale bre nu mai ai voie sa jignesti pe Ceausescu si Vadim ! Si care posturi TV urmaresti ? Duna TV si toate posturile unguresti ? Cum poti sa spui ca postul lui Morar nu e de valoare , cand ala e unul dintre cele mai bune TV-uri ! -acolo sunt invitate numai personalitati de valoare de unde poti afla multe !- da, printre alte posturi TV , alte surse si de acolo am aflat multe despre Ceausescu si comunism ! Apoi in legatura cu satanistul Tokes , am spus ca pana in 1989 avea un frate in Austria, dupa aceea nu mai stiu de fratii lui, o fii cel din Mures zic eu ! -si sa-ti zic un secret ; nu a plecat de buna voie din UDMR , ci a fost obligat de M.Bela deoarece a cerut partidului si etniei maghiare sa ia cu forta Ardealul de la romani [ adica autonomie ca tot aia este } dar Bela fiind mai cu ceva judecata , a refuzat stilul asta de iesiri in strada si forta , iar popa infectul i-a facut incapabili sa conduca etnia maghiara si conducerea UDMR i-a cerut sa-si ia talpasita ! !!si mai afla ca [ nu stiai ] acest popa nu are adepti nici in randurile etniei maghiare decat abia daca 10% [ spun sondajele } ; Sunt multe lucruri care nu le cunosti domnule profesor in stiinte exacte !!
Ticu
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 12:55
De la: vasile_vali, la data 2010-09-20 11:24:19De la: Tycu, la data 2010-09-18 12:49:59De la: vasile_vali, la data 2010-09-17 13:54:35De la: Tycu, la data 2010-09-17 12:10:17De la: profesor2010, la data 2010-09-17 08:33:51Matale esti muult pe departe cu politica noastra din trecut ! In primul rand eu nu sunt adeptul lu' Ceausescu, a lui Vadim da sunt . Si mai retine un lucru , ca in nicio tara comunista sau capitalista din lume ,organele de securitate ,SRI. STASI, KGB, AVO, si ce'o mai fi nu erau , nu sunt la ordinul presedintelui tarii respective,sunt superioare presedintelui, se supun doar parlamrntului, MAN sau ce are fiecare tara !! Asa ca si familia Ceausescu si toti fostii demnitari comunisti se supuneau securitatii conduse de Iulian Vlad!! Iar de cate ori am ocazia o sa ma leg de infectii Tokes si puroiul UDMR , ca asa vor ei sa circul cu pasaport in Ardealul romanesc !Ramai matale printre integrale , derivate si alte binoame si lasa politica de la noi bre, ca-i grea !!!! Raporteaza abuz de limbaj
Ticu
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 13:24
Dom' Ticu ma corecteaza, superior,a cata oara?: "Cu matale chiar trebuie sa o iau logic.In primul rand eu respect pe toti de pe forum la fel si iata cum sta problema , da, eu ascult tot ce declara fostii cu functii in regimul Ceausescu pe la TV-uri , dar e parerea mea cum ii consider eu si cum ii cred eu , adica ei nu spun prostii la TV -uri nu cauta sa se disculpe ci spun numai adevarul pentru ca acum au libertatea sa spuna! Matale crezi ca fostii demnitari , activisti din fostul CC care ii sarutau mana lu' Ceausescu , in realitate [pe ascuns } il iubeau ??? nuuu , cati il injurau si criticau,ehee! -si acum au libertatea sa spuna adevarul !!!Am vazut in armata fosti ofiteri de securitate ,care il injurau pe Ceausescu cu regimul lui pe ascuns , dar care pe fata erau "periculosi" daca spuneai ceva de rau ! Asa erau treburile atunci , iar "grozaviile" de care vorbesti, erau obligati de regim sa le faca, nu de placere,pentru ca securitatea cam ordona totu chiar si pe securitate [adica intre ei ]!! Domnule , despre mine cred ca majoritatea a inteles cum sunt, nu inteleg cum matale inca nu ma cunosti !!Adica; da, se traia mult mai bine atunci fata de traiul de acum ,da , securitatea avea si multe calitati bune adica era siguranta cetateanului asigurata si dusmanii straini erau inlaturati ,da avem nevoie de SRI ca de aer, e foarte necesar,da,sunt nationalist infocat , urasc regimul capitalist fiind regim de subjugare si sunt adeptul partidelor de stanga cu prioritate PRM , iar cand va venii in legalitate 'NOUA DREAPTA " voi adera la ei !! da, am facut armata la jandarmerie la un pluton special deferit SRI -ului, unde am avut ocazia sa vad multe dosare "din trecut " !Am luat o logic !!! "
Dom' Ticu, stiti unde va lipseste logica? Acolo unde ii bagati pe toarrasi printre oamenii de rand! S-o luam pe bucatele: 1. "Sursele" mata de informare, generali secu si peceroi, au dus-o bine pe vremea lui ceasca, eu si altii prost; 2. S-a schimbat regimul, acus ei o duc mai rau, eu si altii ca mine tot prost; 3. Atunci era esalonul 1 pcr la putere cu tot cu gorilele sale, acus e esalonul 2 cu o parte din secu_de-atunci, adica cu sri-ul, alti mancatori degeaba de bani publici; 4. Mata dai credit unora cu burtile pline, eu imi dau credit buzunarului meu gol; 5. Nationalismul dus la chestii de genul "Tara e in pericol" ca si Religia sunt armele celor incearca sa ii duca de nas pe cei manevrabili, care "muncesc, nu gandesc"; cei care gandesc si sunt nationalisti, reusesc sa-i inteleaga pe "dusmanii Tarii" si metodele lor si le demonteaza urezelile folosind materia cenusie!; 6. Cine a vazut "dosare" in trecut nu e neaparat mai bine informat, dosarele sunt scrise de cineva, cu un scop; cititorul/cititorii trebuie sa stie sa citeasca adevarul printre randuri, ca in rsr doar asa se mai putea obtine o informatie valabila.... Deci, d-le Ticu, ca sa-l parafrazez pe Descartes: folosesc expresia "Dubito ergo sum!", pt. ca nimeni nu-mi vrea binele a-priori, cine sunt eu pe EI ca sa-mi vrea binele? Am facut Armata la Jandarmerie/Secu/Militie cu ei, am fost eu la vanatori/femei/sprituri_tovarrasesti cu ei, m-am aprovizionat cu alimente de baza la aceleasi magazine ale pcr? "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 20:02
De la: vasile_vali, la data 2010-09-20 13:24:39Dom' Ticu ma corecteaza, superior,a cata oara?: "Cu matale chiar trebuie sa o iau logic.In primul rand eu respect pe toti de pe forum la fel si iata cum sta problema , da, eu ascult tot ce declara fostii cu functii in regimul Ceausescu pe la TV-uri , dar e parerea mea cum ii consider eu si cum ii cred eu , adica ei nu spun prostii la TV -uri nu cauta sa se disculpe ci spun numai adevarul pentru ca acum au libertatea sa spuna! Matale crezi ca fostii demnitari , activisti din fostul CC care ii sarutau mana lu' Ceausescu , in realitate [pe ascuns } il iubeau ??? nuuu , cati il injurau si criticau,ehee! -si acum au libertatea sa spuna adevarul !!!Am vazut in armata fosti ofiteri de securitate ,care il injurau pe Ceausescu cu regimul lui pe ascuns , dar care pe fata erau "periculosi" daca spuneai ceva de rau ! Asa erau treburile atunci , iar "grozaviile" de care vorbesti, erau obligati de regim sa le faca, nu de placere,pentru ca securitatea cam ordona totu chiar si pe securitate [adica intre ei ]!! Domnule , despre mine cred ca majoritatea a inteles cum sunt, nu inteleg cum matale inca nu ma cunosti !!Adica; da, se traia mult mai bine atunci fata de traiul de acum ,da , securitatea avea si multe calitati bune adica era siguranta cetateanului asigurata si dusmanii straini erau inlaturati ,da avem nevoie de SRI ca de aer, e foarte necesar,da,sunt nationalist infocat , urasc regimul capitalist fiind regim de subjugare si sunt adeptul partidelor de stanga cu prioritate PRM , iar cand va venii in legalitate 'NOUA DREAPTA " voi adera la ei !! da, am facut armata la jandarmerie la un pluton special deferit SRI -ului, unde am avut ocazia sa vad multe dosare "din trecut " !Am luat o logic !!! " 1]- Au trait PCR-istii bine dar nu cred ca matale ai dus o rau , pentru ca se traia mai bine,pentru ca nimeni nu traia rau ,numai cine nu voia sa o duca bine !--sa fim cinstiti sa recunoastem adevarul !!2]-Deacord cu punctul asta !! 3]-SRI-ul nu consuma banii de geaba , este siguranta Romaniei, a poporului si bogatiei ei,fara SRI am fii jupuiti de dusmanii din afara !!-Fiecare tara din lume are un asemenea serviciu. Sa nu mai spui prostia asta cu SRI-ul !!! 4]-Pe timpul regimului trecut nu cred ca aveai buzunarul gol, in regimul asta cred !! 5]-O persoana care are un respect pentru tara si neamul sau este nationalistul !Da, Ardealul este in pericol , religia la fel !! 6]-Sa nu exageram ca nu am vazut chiar arhiva tarii , dar am avut ocazia sa vad unele documente despre ce mai se intampla prin tara asta , despre anumite persoane ,despre... lucruri marunte !!! Da jandarmeria , secu, militia sunt lucruri necesare in tara asta !!!! Raporteaza abuz de limbaj
Ticu
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 23:02
Da domnu Ticu , asa de "pe drept" au iesit comunistii aia , atunci , cam la fel cum si Vadim al tau a parasit parlamentul Romaniei acum doi ani . Desi cu Vadim e discutabil , dar eu totusi inclin sa cred ca pe langa razboiul mediatic ce l-a pierdut pe mana lui si a liderilor sai locali , a fost si putin vitregit de ceva voturi .
Dar oricum , pe bunicii mei nu i-au reprezentat nici-cum acei comunisti de care faci vorbire , dle Ticu. Si din cate stiu eu nici pe foarte multi altii . Dar asa am fost noi romanii , mereu , un popor rabdator si docil cu lideri importati de aiurea , de-a lungul istoriei noastre , inclusiv cu acei cominternisti . Ct adevr ai reuit aici s spui ....ne mai pomenit, mulumesc ! pentru c exist i oameni inteligeni n ara asta...! Sincer m bucur c mai exist oameni s-l pune la punct pe acest indivit, care tot laud comunitii....dac i-a plcut att demultde aceti imbecili....de ce nu a fcut efortul, ca n 21 decembrie 1989 s-l ia acas, pe toi i l in pn spun eu de aici hoo... c eu de asta am plecat din ar, bine neles s nu mint c nu-mi intr n caracter, dar eram i foarte ndrgostit...i nu de.... Germania, Dar a trecut i acum sunt ndrgostit de Ungaria.... nu tiu dar lucrurile aceste a ... dar Ardealul.... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

Domnu Vasile, matale ai dreptate in legatura cu alesii in MAN,nu toti ca mai erau si cu poporul ;EX Parvulescu care s-a certat cu Ceausescu, sau MAN-istul Brasovului , care a aparat muncitorii in miscarea lor din 1987, MAN-istul Gorjului care l-a adus pe "sefu" in Valea Jiului sa vada conditiile minerilor , al Tulcei a facut multe pentru Delta si alumina,am stat de vorba o data in armata cu un fost securist azi mare in SRI si mi-a spus ca daca as stii catii MAN-isti il injurau pe Ceausescu cu regimul lui ehe, dar cum nimeni voia sa cunoasca "belciugul " securitatii ..![ o sa explic alta data ce inseamna" Belciugul secu:],se prefaceau ca "aplauda ", dar in general asa este cum ai spus matale aici ai dreptate, insa eu am mai spus ca adevaratul conducator al tarii era organul de securitate si atunci voiai sau nu voiai trebuia sa votezi pe cine ti se cerea altfel cunosteai pe "baietii" de la securitate ! Domnu Vasile , asta e de domeniul trecutului , problema este ca si acum este la fel cu alegerile in parlament !Si minciunile spuse in campania electorala ? In parlament majoritatea sunt inculti , habar nu au ce fac acolo alesi obligatoriu sa aiba partidul majoritate si pentru imbogatire ,cum e posibil ca acesti ordinari PDL- UDMR sa mai aiba tupeul sa stea in parlament ? Asa ca matale vezi pe astia si lasa trecutul bre l !!!
...
Nu stiu ce intelegi matale prin "dispozitii ". Fosta securitate prin cele 6 directii avea misiunea sa apere siguranta statului , siguranta demnitarilor comunisti si respectarea legilor tarii!In cazul demnitarilor nu conta numele si omul , pentru ei conta functia,pentru securitate nu conta ca il chema Ceausescu,ca era omul Ceausescu,putea sa fie oricine chiar si matale ,pentru ei conta functia de presedinte , secretar general si ce mai avea ,;de exemplu directiile V si VI aveau misiunea ca acesti demnitari sa fie in siguranta sa nu aiba probleme si sa respecte legile partidului , ale tarii. Nu erau dispozitii ca la serviciu , erau niste obligatii ale demnitarilor sa faca ce le cereau legile ,asta urmarea aceste directii! In 1986 [7] ? ..cand a venit Gorbaciov in vizita , a fost o discutie aprinsa intre presedinti [ tot radioul occidental dadea stirea asta ] , Ceusescu voia sa se departeze de influenta sovietica,chiar a cerut desfintarea postului radio "Aici Radio Moscova", securitatea insa a spus" Nu" si i-a atras atentia cum sa vorbeasca cu prietenul de la Rasarit in relatia cu pretenii rusi!!El avea obligatia sa se consulte cu securitatea cand pleca in vizite in strainatate ce si cu cine sa vorbeasca , mai ales in occident ! Cand a fost" miscarea"in 1987 parca de la Brasov , Ceausescu a fost informat la cateva zile dupa ce securitatea luase deja masuri dure cu muncitorii de acolo ! Matale ma asteptam ca trebuia sa fii stiut astea, si era corect ce cerea securitatea. Asa ar fii bine sa fie si acum !!!
Domn' profesor... , zau asa eu sunt tradator de tara ca spun despre Ceausescu si Vadim ????? fii serios ,ma faci sa