back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vadim si noul sau partid

Pagini: << 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >> Sari la pagina:

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 22:13

De la: 9am037202, la data 2009-05-06 20:46:10
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-05-06 01:22:14Dom ticu,nu conteaza c-au baut sprit impreuna,am impresia ca base ar baga-o si pe ma-sa la parnaie daca i-ar iesi ceva la afacerea asta!El n-are domnule prieteni,are oameni de care se foloseste atunci cand poate,cand nu mai poate sau nu-i mai sunt de folos, ii arunca ca p-o masea stricata!

100%corect. As mai aduga si:sforar( intrigant), lipsit de cuvant,cabotin(plans la comanda),cam sovin(tiganca imputita, armean folositor), antipresa, popularos(prin tara, podul Maracineni si inundatiile) fortat, mare amator de taxe si impozite suplimentare samd. Adica numai bun pentru inca un mandat pentru ca, nu-i asa, fiecare popor are conducatorii pe care-i merita!
As prefera sa vorbesc despre calitatile basescului,as termina-n trei secunde!Despre defecte,ar trebui angajat un romancier,n-avem aici timp si spatiu decat pentru o mica introducere.In schimb mi-as putea face timp sa-i fac un masaj thailandez cu senila stanga!

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 22:18

De la: blagaiulia, la data 2009-05-06 14:58:13mary si virgilvlad...voi nu vreti sa traiti linistiti? Vreti dusmanie, revolte...acest lucru va aduce cu el Vadim! El nu critica, nu spune lucrurilor pe nume ci jigneste murdar.Daca Becali ar face la fel as zice ca saracul nu are prea multa scoala...insa de la unul care se tine ( si chiar este ) invatat nu pot admite asemenea comportament!

Intr-adevar nu stiu cine ar putea sa ne conduca...nu prea avem de unde alege. Dar sigur nu vreau pe unul ca Vadim!

Domnita , Vadim aduce dusmanie, revolte, !? O doamnee,nu domnita , el aduce o viata mai buna, fara hotii, si el spune adevarul in fata. Bine, hai sa-l omoram pe Vadim ,ca o sa vina domnita blaga iulia cu unul mai bun. ; ziceti-i numele domnita >

Ticu
Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 22:27

De la: fero, la data 2009-05-06 13:04:15Tu esti timpit,analfabet,sovinist. Tara de aia nu poate sa mearga bine ca sint citeva timpit ca tine.Cred ca niciodata nai fost in ardeal,ar fii bine sa vi odata sa vezi ca nu e asa cum crez tu.
Bai fero,am impresia ca limba romana iti pune mari probleme.In privinta asta dom' ticu nu poate fi,in nici un caz mai tampit ca tine!"Cateva tampit" nu reprezinta o amenintare,boule,amenintarea o reprezinta majoritatea din care faci si tu parte!

fanisor3

1 mesaj
Oras: Galati

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 23:31

De la: alexandragrin, la data 2008-12-12 17:17:09Vadim Tudor a anuntat ca isi va forma in curand un nou partid politic. Acesta se va numi "Alianta Nationala Anti-Saracie". Vadim se vrea a fi salvatorul patriei si, desi mi se pare aberant, acesta se bazeaza in continuare pe voturile electoratului, preconizand alegeri anticipate pentru 2009. Vreau sa va intre, voi ati vota cu acest nou partid?...care reia doctrina ultranationalista a PRM-ului sub un nume mai mult decat penibil? Ce poate oferi acest partid in plus, fata de eternele elogii vadimisto-nationalisto-penibile?

DA, as VOTA ptr VADIM si ai lui, Funar si Vadim sunt tatici in politica, romani adevarati care gandesc cu sufletul si nu se gandesc doar pentru ei ca cei de pana acum, se gandesc si la viitorul Romaniei ca natiune. :)

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 23:41

De la: fanisor3, la data 2009-05-06 23:31:39
De la: alexandragrin, la data 2008-12-12 17:17:09Vadim Tudor a anuntat ca isi va forma in curand un nou partid politic. Acesta se va numi "Alianta Nationala Anti-Saracie". Vadim se vrea a fi salvatorul patriei si, desi mi se pare aberant, acesta se bazeaza in continuare pe voturile electoratului, preconizand alegeri anticipate pentru 2009. Vreau sa va intre, voi ati vota cu acest nou partid?...care reia doctrina ultranationalista a PRM-ului sub un nume mai mult decat penibil? Ce poate oferi acest partid in plus, fata de eternele elogii vadimisto-nationalisto-penibile?

DA, as VOTA ptr VADIM si ai lui, Funar si Vadim sunt tatici in politica, romani adevarati care gandesc cu sufletul si nu se gandesc doar pentru ei ca cei de pana acum, se gandesc si la viitorul Romaniei ca natiune. :)
www.youtube.com/v/qVOxtC3MNIw&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/qVOxtC3MNIw&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505">

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 09:14

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-05-06 22:27:36
De la: fero, la data 2009-05-06 13:04:15Tu esti timpit,analfabet,sovinist. Tara de aia nu poate sa mearga bine ca sint citeva timpit ca tine.Cred ca niciodata nai fost in ardeal,ar fii bine sa vi odata sa vezi ca nu e asa cum crez tu.
Bai fero,am impresia ca limba romana iti pune mari probleme.In privinta asta dom' ticu nu poate fi,in nici un caz mai tampit ca tine!"Cateva tampit" nu reprezinta o amenintare,boule,amenintarea o reprezinta majoritatea din care faci si tu parte!

Domnule Shlomo, deja esti trecut in lista de prieteni ai mei ; asa e, mai tampit ca fero nu sunt !

Ticu
gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 09:21

m-am uitat aseara la dragul de Vadim,pe antena 3 ! la intrebarea concreta ce va face ca sa fie mai bine ; ce va face cu acest parlament de 72% psd+pdl ; daca va returna datoria asta de 20 sau mai nou 26miliarde ,anulind contractul de imprumut, a DAT_O COTITA iubitorilor de haiducisme ! Nu are nici-un program,dragilor ! totul e la inspiratia de moment,facuta schita pe genunchi, din fuga calului ....

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 09:37

mwww.youtube.com/v/jxTlsTwAWds&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/jxTlsTwAWds&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 09:42

De la: blagaiulia, la data 2009-05-03 16:39:58Ticu si toti cei care vreti sa votati cu Vadim....vizionati va rog de cateva ori acest filmulet...chiar vreti ca acest neghiob sa ne conduca? Mi se face rau!!!

Lasati doamna Iulia oamenii sa-l voteze pe Vadim. .Eu unul va spun ca salut candidatura lui Vadim la prezidentiale. Ca votant al lui Crin Antonescu imi dau seama perfect ca voturile pentru Vadim nu de la Crin Antonescu vor fi luate ci de la Base si de la Geoana.Sa nu va lasati baieti !Trageti tare si ii urez lui Vadim macar un 10-15%.De iesit oricum nu iese presedinte,asta este clar-riscul este zero- dar cresc sansele lui Antonescu pentru turul doi . .Domnu Ticu,baieti,mobilizare maxima ,voi faceti tot ce este posibil sa-l scoateti presedinte pe Vadim!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 14:16

De la: gabigabi, la data 2009-05-07 09:21:08m-am uitat aseara la dragul de Vadim,pe antena 3 ! la intrebarea concreta ce va face ca sa fie mai bine ; ce va face cu acest parlament de 72% psd+pdl ; daca va returna datoria asta de 20 sau mai nou 26miliarde ,anulind contractul de imprumut, a DAT_O COTITA iubitorilor de haiducisme ! Nu are nici-un program,dragilor ! totul e la inspiratia de moment,facuta schita pe genunchi, din fuga calului ....

Gabi, C.V. Tudor a avut dreptate, [ ai vazut ce frumos a vorbit ?.] In primul rand , nu e bine, sa intrebi ce va face daca va fi ales, indiferent cine candideaza .; matale poti sa spui precis ce vei face peste 5 ani pe 7 mai ? nu stim de azi pe maine dar mai tarziu. ! Sa iasa el, si vede atunci, depinde de cum se va prezenta situatia atunci ! La profi. cum a fost ? le-a promis Boc ca daca ajunge sef de guvern la da 50% la bani ; si le-a dat ?

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 14:22

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-07 09:37:54m

Bine domnule Vadim, imi place ca le spui in fata adevarul acestor puslamale !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 14:30

De la: vaneamarin, la data 2009-05-07 09:42:04
De la: blagaiulia, la data 2009-05-03 16:39:58Ticu si toti cei care vreti sa votati cu Vadim....vizionati va rog de cateva ori acest filmulet...chiar vreti ca acest neghiob sa ne conduca? Mi se face rau!!!

Lasati doamna Iulia oamenii sa-l voteze pe Vadim. .Eu unul va spun ca salut candidatura lui Vadim la prezidentiale. Ca votant al lui Crin Antonescu imi dau seama perfect ca voturile pentru Vadim nu de la Crin Antonescu vor fi luate ci de la Base si de la Geoana.Sa nu va lasati baieti !Trageti tare si ii urez lui Vadim macar un 10-15%.De iesit oricum nu iese presedinte,asta este clar-riscul este zero- dar cresc sansele lui Antonescu pentru turul doi . .Domnu Ticu,baieti,mobilizare maxima ,voi faceti tot ce este posibil sa-l scoateti presedinte pe Vadim!

Domnu vanea, matale spui de Crin Antonescu ?- mi se pare un om foarte increzut,pe unde apuca sau are ocazia sa aiba microfon in fata, incepe sa se laude..... ca el ar face, si ar drege ! , ca ceilalti nu fac nimic.e.t.c. liberali ar fi buni, e un partid serios , dar fara "vanzatorul" Tariceanu .

Ticu
Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 21:29

De la: ticu, la data 2009-05-07 14:30:17
De la: vaneamarin, la data 2009-05-07 09:42:04

Domnu vanea, matale spui de Crin Antonescu ?- mi se pare un om foarte increzut,pe unde apuca sau are ocazia sa aiba microfon in fata, incepe sa se laude..... ca el ar face, si ar drege ! , ca ceilalti nu fac nimic.e.t.c. liberali ar fi buni, e un partid serios , dar fara "vanzatorul" Tariceanu .

Da.Mai ales ca Antonescu Crin a ramas repetent de doua ori la facultate.

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 22:46

De la: ticu, la data 2009-05-07 09:14:07
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-05-06 22:27:36

Domnule Shlomo, deja esti trecut in lista de prieteni ai mei ; asa e, mai tampit ca fero nu sunt !
Dom' @ticu,ce sa fac,dobitocul asta de @fero imi strica toate treburile.Eu incerc sa spun ca majoritatea maghiarilor sunt mai de treaba si mai destepti decat liderii lor si vine un dobitoc sa numere "cateva tampit"!In alta ordine de idei,ramanem prieteni,da' tot nu-l votez pe vadim!

9am031987

3 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 23:44

De la: schein1981, la data 2008-12-15 08:28:57salut,

iti trimit mai jos cateva detalii... detalii pe care le-am primit si eu ... totul e sa ai multa rabdare ...

CEA MAI SIMPLA METODA DE FACUT BANI!
Nu credeam ca va functiona, si totusi!!!!
MERGE!!!
Bani rapid si sigur pe internet. Testat! Eu am facut 38.130.000 in 3 saptamani!!! E randul tau!!!!!! si voi continua sa fac.
Functioneaza!!!! Singurul care functioneaza cu adevarat.
Nu este o gluma,crede-ma!Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 5 min. de
citit iti pot schimba viata, depinde numai de tine "POTI FACE BANI USOR SI REPEDE". Crede-ma am incercat toate metodele
posibile(si legale).Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge!
E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul. Eram sceptic, totusi... In
urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la felcum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator
cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu oinvestitie de numai 7 de lei. Imediat
m-am gandit"chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie". Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca
trebuie sa trimiti cate 1 leu nou la fiecare din cele 7 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si adresa
la sfarsitul listei in pozitia a 7-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau
prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni
m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 7 lei si 7 timbre? Cum este si normal, la inceput
eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar
e legal! Deci am facut infima investitie de 7 de lei. Surpriza!...Ghiciti ce s-a petrecut!!! Intr-un interval de 7 zile am
inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa
vina! In prima saptamana am primit 2.800.000 de lei. (280 lei noi) La sfarsitul celei de-a doua aveam 10.030.000. In a treia
saptamana stransesem 38.130.000 de lei! Si banii continua sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 7 lei
si cele 7 timbre (Am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la bingo!). Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce
functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana.

Cum?
PASUL 1:Iei 7 coli si scrii pe fiecare din ele: "M-AM ADAUGAT LA LISTA TA", astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge
la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forumuri, apoi
impaturesti fiecare coala.Acum iei 7 bancnote de 1 leu si pui CATE UNA in FIECARE din cele 7 coli(ca sa nu se vada prin plic
si sa nu se fure),apoi pui FIECARE coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile.Ar trebui sa ai acum 7 plicuri sigilate, cu
numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forumuri!), fiecare dintre ele continand o coala
de hartie si o bancnota de 1 leu.Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese:

1)TAKACS ELISABETA, OP 1, CP 65, Oradea, Bihor
2)TRIFAN MIOARA ,str.Avram Iancu Nr.24; Tg.Mures cod : 540089 Jud.Mures
3)SOIT MIRCEA, str.Gheorghe Asachi, nr.22, loc.Cugir, jud.Alba, cod.515600.
4)DRAGOMIR IONUT str. Poiana MaRULUI,NR. 29,Ramnicu Sarat,jud. Buzau cod:125300
5)STOICA CRISTINEL str. Centrala M, nr. 77, Maracineni, jud. BUZAU, COD 127325
6)SERBAN ANDREEA str Constantin brezeanu, nr 5, bl 202,et 3, ap 13,loc. Ploiesti,jud.Prahova
7)DIDA CRISTIAN, str Selimbarului, nr 1, bl F8, sc C, ap 12, loc. Oradea, jud. Bihor, cod 413055

PASUL 2: Acum STERGI din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc...).
Astfel numarul 7 devine liber: completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca
DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 7-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare
se diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri,
te excluzi singur din circuit semanind neincrederea.

PASUL 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica
anuntul la cit mai multe forum-uri/newsgroup-uri(sunt o groaza) SAU alt fel de site-uri cu discutii asemanatoare.
200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa
scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului;
deschizi un fisier gol cu 'notepad'si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 7-a; salvezi fisierul cu extensia
.txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti,
bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu
cat mai atractiv, pentru ca asa il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri
GATA! Felicitari... Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE :
MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200!
Calcule...Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala
din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicari pe care le-am facut sa
spunem ca primesc 10 raspunsuri (un exemplu FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 10 lei cu numele meu pe pozitia a 7- a.
Acum fiecare din cele 10 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole
cu numele meu pe pozitia a 6-a si primesc si ei cate 10 lei.Eu primesc astfel 10*10*1 leu = 100 lei. Continuand exemplul cu
acest numar mic (10) de persoane care raspund la articol, castig 11.250.000 de lei cu numele meu pe pozitia a 4-a,
16.250.000 cu numele meu pe pozitia a 3-a, 31.250.000 de lei pe pozitia a 2-a si ... DA! 156.250.000 DE LEI cu numele meu pe
pozitia intai. UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de
70.000 de lei (7 lei noi) si 7 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura : iei ultima varianta
a articolului si trimiti cate 1 leu la adresele care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a 7-a. Acum publici
articolul din nou de MINIM 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe Internet si citesc aceste
articole ASA CUM CITESTI TU ACUM !! Asa ca iti poti permite 7 lei sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da... Unii au spus
"dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?" Ce sanse sunt sa se intample asta, cand ZILNIC se alatura
20- 50.000 de useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce ?

Jucati cinstit si corect si adresa ta va ajunge pe mii de forumuri, astefel vei primi mii de plicuri. In fiecare zi intra
sute sau mii de oameni pe forum! Veti avea numai de castigat!!! Jocul se bazeaza pe o binecunoascuta lege din economie, si
anume legea Multiplicarii pe care cred ca poti sa o intelegi. Cred ca marile magazine se imbogatesc pt ca tu ai cumparat
o sticla de vin. Nu... Se cumpara industrial, deci daca joci corect si trimiti plicuri adresa ta va pareaPe mult mai multe
site-ri si vrei primi cu mult mai multi bani! Bafta!
P.s. Foarte important: o sa intalnesti oameni care nu sunt de acord cu asta si care nu au curaj sa incerce sa se imbogateasca
inteligent. Trebuie doar sa-i ignori asa cum fac eu, Joaca si o sa vezi cum plicurile incep sa soseasca.
Daca ai incredere si perseverezi o sa-mi multumesti, cat pentru cei care nu joaca... Va raciti gura DEGEABA, EU PRIMESC ZECI
DE PLICURI CU BANI SI O SA CONTINUI SA JOC... BAFTA! TOT CE TREBUIE SA FACETI ESTE CE AM SCRIS MAI SUS APOI POTI STA
LINISTIT/A ACASA SI BANII VIN!!!

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2009, ora 02:00

Atunci cand ai o afacere din care curg bani garla,o tii pentru tine,n-o dai moka decat daca esti frate cu jesus!Spor la bani!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2009, ora 08:50

bridge poate ca nu,dar sigur un wistisor sau o licitatie facuta-n trenul personal buc-busteni ,simbata dimineata cind te carai la munte fericit c-ai scapat dupa o saptamina de lucru,asta precis stie !

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2009, ora 08:57

nene marin,totul este sublim,dar lipseste cu desavarsire,nu spun ca nu ai avea dreptate,dar de unde stim noi care a fost cauza repetentiei crinisorului[asta pt.a fi obiectivi pana la capat],nu putem discuta despre ceva ce nu cunoastem sigur100%,eu unul nu-mi pot permite nici sa-l scuz,nici sa-l acuz,deoarece nu cunosc adevarul,daca talica il sti poate ni-l impartasesti si noua,te rog!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 09:02

De la: gabigabi, la data 2009-05-08 08:50:30bridge poate ca nu,dar sigur un wistisor sau o licitatie facuta-n trenul personal buc-busteni ,simbata dimineata cind te carai la munte fericit c-ai scapat dupa o saptamina de lucru,asta precis stie !

Daca a uitat sau daca nu a trait asa ceva ii dau eu un link care il va ajuta .Muzica este a ...acelor vremuri dar clipul este recent .M-a bucurat foarte mult sa vad ca si astazi exista tineri extraordinari,frumosi si sufleteste si fizic, si ca de fapt,generatiile NU SE SCHIMBA ESENTIAL ci doar noi devenim uneori intoleranti fata de ce am trait si noi si "prizonieri" ai vietii,ai responsabilitatilor neglijand bucuriile mici si usor de obtinut ale vietii.Mersul cu nasul pe tren ,camerele impartite la 11 oameni,noptile pierdute in discutii filozofice,politice ,cu bridge sau wist ,dragostea etc.Felicitari autorilor clipului,am mai retrait niste perioade din viata mea prin acest clip.

www.youtube.com/watch?v=CN4fwGirNrI

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 09:13

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-08 08:57:11nene marin,totul este sublim,dar lipseste cu desavarsire,nu spun ca nu ai avea dreptate,dar de unde stim noi care a fost cauza repetentiei crinisorului[asta pt.a fi obiectivi pana la capat],nu putem discuta despre ceva ce nu cunoastem sigur100%,eu unul nu-mi pot permite nici sa-l scuz,nici sa-l acuz,deoarece nu cunosc adevarul,daca talica il sti poate ni-l impartasesti si noua,te rog!

“În anul doi am decis, împreună cu încă doi sau trei colegi, să repetăm anul, pur și simplu așa am vrut noi. În sesiunea din iarnă trecusem toate examenele și colocviile cu notă maximă și acest lucru se poate verifica în foaia matricolă”, a spus Antonescu.

Președintele PNL a recunoscut că a repetat și ultimul an de facultate, pe care și l-a amânat pe motive medicale. “Ultimul an am decis să-l amân pentru că mă căsătorisem atunci și, cu complicitatea medicilor de la Spitalul Studențesc, am decis să invoc motive medicale, pentru că, în contextul anilor '80, când erau acele chestiuni cu repartițiile prin țară, nimeni nu se grăbea cu terminarea facultății”, a mai precizat Antonescu.

Șeful liberalilor a mai afirmat că este dispus oricând să lămurească această situație “care este una omenească, până la urmă, și pe care o poate înțelege oricine”.

www.cotidianul.ro/antonescu_spune_ca_a_repetat_intentionat_ultim...

PS:Crin Antonescu nu a spus tot adevarul. Avea niste prieteni asa de boemi si de interesanti de la arhitectura si arte(am cunoscut acum cativa ani pe unul din ei) incat este absolut de inteles ca nu se grabea sa ajunga profesor la tara .Ma rog,unii pot intege acest lucru iar altii doar vor zbiera aiurea fericiti ca i-au gasit ceva si lui Crin asta !

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2009, ora 09:32

mersi,nene marine,esti un boier,crede-ma ca nu sunt nici mafalda,nici vreun impatimit sustinator al crinului ofilit inainte de vreme,nu aveam cum sa stiu,acum iti dau dreptate sa-i tii partea,s-auzim numai de bine!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 09:44

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-08 09:32:25mersi,nene marine,esti un boier,crede-ma ca nu sunt nici mafalda,nici vreun impatimit sustinator al crinului ofilit inainte de vreme,nu aveam cum sa stiu,acum iti dau dreptate sa-i tii partea,s-auzim numai de bine!

S-auzim numai de bine Florine si vezi cu noul guvern ,poate sari la cap si pentru baiatu' cu ceva de soi. .Am si eu familie si copil si zau ,m-am saturat sa muncesc ca prostu' . NU TE GRABI CU DECIZIA DAR TIN SA-TI SPUN CA SUNT "ATENT" CU CEI CARE MA AJUTA ! .

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2009, ora 09:58

nea marine,vezi ca esti propus,uita-te bine,analizeaza si da-mi un raspuns ferm

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2009, ora 10:29

@vanea...da' o mima faceati ? sau jocul ala cu 10 intrebari bine tintite ca sa afli la ce personalitate s-a gindit celalalt ?! eh,drumul nu era prea lung,dar in cele 4-5 ore de mers cu haida-hai cu tata,aveai tot timpul de joaca ! ....am vrut sa clikez pe linkul ala ,dat de tine, dar nu s-a lasat...de fapt nu a aparut "minuta" cind m-am dus pe el si deci nu l-am putut deschide ! ce sa fac ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 11:03

De la: gabigabi, la data 2009-05-08 10:29:04@vanea...da' o mima faceati ? sau jocul ala cu 10 intrebari bine tintite ca sa afli la ce personalitate s-a gindit celalalt ?! eh,drumul nu era prea lung,dar in cele 4-5 ore de mers cu haida-hai cu tata,aveai tot timpul de joaca ! ....am vrut sa clikez pe linkul ala ,dat de tine, dar nu s-a lasat...de fapt nu a aparut "minuta" cind m-am dus pe el si deci nu l-am putut deschide ! ce sa fac ?

www.youtube.com/v/CN4fwGirNrI&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/CN4fwGirNrI&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2009, ora 17:03

vanea .... si sufletul meu intelege si n-a uitat nimc !

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2009, ora 08:47

De la: vaneamarin, la data 2009-05-08 08:41:35
De la: trnmh16, la data 2009-05-07 21:29:06
Da.Mai ales ca Antonescu Crin a ramas repetent de doua ori la facultate.

Bai Trnxxxx,hai sa-ti spun o chestie in speranta ca vei renunta sa mai repeti textul asta cu repetentia si vei intelege si tu cum stau lucruile. .Am avut un coleg de facultate ,unul dintre cei mai inteligenti oameni pe care i-am cunoscut ,acum este cetatean canadian si o duce extraordinar de bine fiind un specialist foarte apreciat in domeniul lui .Intr-un an a repetat deoarece avea un concurs de bridge(poate s-a auzit si pe la voi pe acolo ,nu este vorba de facut poduri ci de alta chestie) si nu a mai mers in toamna sa dea restanta la colocviul unui dement care atunci cand avea dureri de stomac (si era BOLNAV de stomac) te pica si daca erai cu materia perfect invatata .Dupa asta si-a asteptat si nevasta lucrand in Bucuresti inca un an deoarece stia ca daca el primeste repartitie in orasul X iar ea in Y atunci se duce dracului o dragoste frumoasa din cauza unui regim cretin.De ce mintea ta este asa de obtuza si asociezi obligatoriu repetentia cu prostia sau cu neinvatatul ?Nu ai facut facultate si matale sau te-au luat direct din santier si te-au facut "om cu carte"?Nu ai vazut papagali pupincuristi care aveau numai note mari deoarece erau membrii de partid si lingeau dosul profesorilor cat este ziua de lunga ?Cu idioti de genul asta incapabili traim noi azi ,vezi individul ala numit Boc care a avut note bune dar este prost de bubuie.Pe scurt ce are sula cu prefectura si repetatul din motive personale cu inteligenta ?

Domnu' Vanea, prietenul din Canada , a avut un motiv serios sa repete anul, s-au mai vazut cazuri din astea , dar ca sa repeti anul doar asa ,ca ai chef ca Antonescu, nu prea cred bre. Domnu Vanea, eu nu comentez din ce scoala sau santier a venit domnu' trnmh16, dar eu am trecut prin asta, si nu am vazut nici un coleg sa repete anul ca vrea el . cand noi trageam macar nici restante , boabe- sa nu avem , dar sa repetam ca vrem noi . !Crin a repetat din prostia lui, asta-i adevarul.

Ticu
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 09:11

De la: ticu, la data 2009-05-09 08:47:50 Domnu' Vanea, prietenul din Canada , a avut un motiv serios sa repete anul, s-au mai vazut cazuri din astea , dar ca sa repeti anul doar asa ,ca ai chef ca Antonescu, nu prea cred bre. Domnu Vanea, eu nu comentez din ce scoala sau santier a venit domnu' trnmh16, dar eu am trecut prin asta, si nu am vazut nici un coleg sa repete anul ca vrea el . cand noi trageam macar nici restante , boabe- sa nu avem , dar sa repetam ca vrem noi . !Crin a repetat din prostia lui, asta-i adevarul.

Pai da,concursul de bridge este chiar un motiv serios de repetat anul! .

Oricum,un altul care a vrut sa repete anul de buna voie am fost eu.Deoarece stiam ca parintii mei nu prea aveau bani (asa este cu profesorii astia si asa a fost mereu,nu au si nu au avut niciodata bani ) LE-AM CERUT VOIE domnule Ticu sa repet anul .Le-am spus ca pot sa-l trec lejer dar ca ,prefer sa mai am un an de facultate in plus deoarece imi place atmosfera de facultate .Heh,nu mi-au dat voie domnu' Ticu ,s-au gandit atent si mi-au spus pana la urma ca nu au bani si ca abia asteapta sa trec dracului pe banii mei ! .I-am inteles si eu si gata ,nu am repetat anul.DE VRUT INSA AM VRUT SA FAC ASTA!Nu domnule Ticu,Crin nu a repetat anul din prostie ci din cu totul alte motive pe care ,cu tot respectul pentru dumnevoastra ,nu cred ca le puteti intelege.

PS:In privinta boabelor eram foarte lejer si nu-mi placeau disperatii aia care "lesinau" de frica restantelor.Nici macar nu mergeam in vara la toate examenele deoarece imi placea ideea sa ma mai vad cu colegii si in toamna.Are farmec Bucurestiul toamna domnule Ticu,are mult farmec iar restantele nu ma stresau deloc din moment ce invatasem si era clar ca le iau fara probleme!

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2009, ora 13:34

Ce-ti doresc eu tie ,dulce Romanie,

Tara mea de glorii,tara mea de dor?

Bratele nervoase ,arme de tarie,

La trecutu-ti mare ,mare viitor!

Fiarba vinu-n cupe,spumege pocalul,

Daca fiii-ti mandrii aste le nutresc;

Caci ramane stanca ,desi moare valul ,

Dulce Romanie,asta ti-o doresc.

Vis de razbunare negru ca mormantul

Spada ta de sange dusman fumegand,

Si deasupra idrei fluture ca vantul

Visul tau de glorii falnic triumfand,

Spuna lumii large steaguri tricoloare,

Spuna ce-i poporul mare,romanesc,

Cand s-aprinde sacru candida-i valvoare,

Ingerul iubirii,ingerul de pace,

Pe altarul Vestei tainic surazand,

Ce pe Marte-n glorii sa-l orbeasca -l face,

Cand cu lampa-i zboara lumea luminand,

El pe pe sanu-ti vergin inca sa coboara,

Guste fericirea raiului ceresc,

Tu il strange-n brate,tu ii fa altare,

Ce-ti doresc eu tie,dulce Romanie,

Tanara mireasa,mama cu amor!

Fiii tai traiasca numai in fratie,

Ca a noptii stele,ca a zilei zori,

Viata in vecie,glorii bucurie,

Arme cu tarie,suflet romanesc,

Vis de vitejie,fala si mandrie,

Dulce Romanie,asta ti-o doresc!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2009, ora 14:36

@ticulica- pricepi cam greu,bre ! dar hai sa-ti dau o perla de-a ta ! citez dintr-un raspuns catre shlomo :
"....asa e, mai timpit ca fero nu sunt !" de unde s-ar deduce ca mai timpit nu, dar la fel, da !....

Pagini: << 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Vadim si noul sau partid
Mergi la: