Info
x
Vadim si noul sau partid
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 22:13
De la: 9am037202, la data 2009-05-06 20:46:10As prefera sa vorbesc despre calitatile basescului,as termina-n trei secunde!Despre defecte,ar trebui angajat un romancier,n-avem aici timp si spatiu decat pentru o mica introducere.In schimb mi-as putea face timp sa-i fac un masaj thailandez cu senila stanga!De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-05-06 01:22:14Dom ticu,nu conteaza c-au baut sprit impreuna,am impresia ca base ar baga-o si pe ma-sa la parnaie daca i-ar iesi ceva la afacerea asta!El n-are domnule prieteni,are oameni de care se foloseste atunci cand poate,cand nu mai poate sau nu-i mai sunt de folos, ii arunca ca p-o masea stricata! |
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 22:18
De la: blagaiulia, la data 2009-05-06 14:58:13mary si virgilvlad...voi nu vreti sa traiti linistiti? Vreti dusmanie, revolte...acest lucru va aduce cu el Vadim! El nu critica, nu spune lucrurilor pe nume ci jigneste murdar.Daca Becali ar face la fel as zice ca saracul nu are prea multa scoala...insa de la unul care se tine ( si chiar este ) invatat nu pot admite asemenea comportament! Domnita , Vadim aduce dusmanie, revolte, !? O doamnee,nu domnita , el aduce o viata mai buna, fara hotii, si el spune adevarul in fata. Bine, hai sa-l omoram pe Vadim ,ca o sa vina domnita blaga iulia cu unul mai bun. ; ziceti-i numele domnita >
Ticu
|
|
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 22:27
De la: fero, la data 2009-05-06 13:04:15Tu esti timpit,analfabet,sovinist. Tara de aia nu poate sa mearga bine ca sint citeva timpit ca tine.Cred ca niciodata nai fost in ardeal,ar fii bine sa vi odata sa vezi ca nu e asa cum crez tu.Bai fero,am impresia ca limba romana iti pune mari probleme.In privinta asta dom' ticu nu poate fi,in nici un caz mai tampit ca tine!"Cateva tampit" nu reprezinta o amenintare,boule,amenintarea o reprezinta majoritatea din care faci si tu parte! |
|
fanisor3 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 23:31
De la: alexandragrin, la data 2008-12-12 17:17:09Vadim Tudor a anuntat ca isi va forma in curand un nou partid politic. Acesta se va numi "Alianta Nationala Anti-Saracie". Vadim se vrea a fi salvatorul patriei si, desi mi se pare aberant, acesta se bazeaza in continuare pe voturile electoratului, preconizand alegeri anticipate pentru 2009. Vreau sa va intre, voi ati vota cu acest nou partid?...care reia doctrina ultranationalista a PRM-ului sub un nume mai mult decat penibil? Ce poate oferi acest partid in plus, fata de eternele elogii vadimisto-nationalisto-penibile? DA, as VOTA ptr VADIM si ai lui, Funar si Vadim sunt tatici in politica, romani adevarati care gandesc cu sufletul si nu se gandesc doar pentru ei ca cei de pana acum, se gandesc si la viitorul Romaniei ca natiune. :) |
|
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 23:41
De la: fanisor3, la data 2009-05-06 23:31:39De la: alexandragrin, la data 2008-12-12 17:17:09Vadim Tudor a anuntat ca isi va forma in curand un nou partid politic. Acesta se va numi "Alianta Nationala Anti-Saracie". Vadim se vrea a fi salvatorul patriei si, desi mi se pare aberant, acesta se bazeaza in continuare pe voturile electoratului, preconizand alegeri anticipate pentru 2009. Vreau sa va intre, voi ati vota cu acest nou partid?...care reia doctrina ultranationalista a PRM-ului sub un nume mai mult decat penibil? Ce poate oferi acest partid in plus, fata de eternele elogii vadimisto-nationalisto-penibile? |
|
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 09:14
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-05-06 22:27:36De la: fero, la data 2009-05-06 13:04:15Tu esti timpit,analfabet,sovinist. Tara de aia nu poate sa mearga bine ca sint citeva timpit ca tine.Cred ca niciodata nai fost in ardeal,ar fii bine sa vi odata sa vezi ca nu e asa cum crez tu.Bai fero,am impresia ca limba romana iti pune mari probleme.In privinta asta dom' ticu nu poate fi,in nici un caz mai tampit ca tine!"Cateva tampit" nu reprezinta o amenintare,boule,amenintarea o reprezinta majoritatea din care faci si tu parte! Domnule Shlomo, deja esti trecut in lista de prieteni ai mei ; asa e, mai tampit ca fero nu sunt !
Ticu
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 09:21
m-am uitat aseara la dragul de Vadim,pe antena 3 ! la intrebarea concreta ce va face ca sa fie mai bine ; ce va face cu acest parlament de 72% psd+pdl ; daca va returna datoria asta de 20 sau mai nou 26miliarde ,anulind contractul de imprumut, a DAT_O COTITA iubitorilor de haiducisme ! Nu are nici-un program,dragilor ! totul e la inspiratia de moment,facuta schita pe genunchi, din fuga calului ....
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 09:37
m
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 09:42
De la: blagaiulia, la data 2009-05-03 16:39:58Ticu si toti cei care vreti sa votati cu Vadim....vizionati va rog de cateva ori acest filmulet...chiar vreti ca acest neghiob sa ne conduca? Mi se face rau!!! Lasati doamna Iulia oamenii sa-l voteze pe Vadim. .Eu unul va spun ca salut candidatura lui Vadim la prezidentiale. Ca votant al lui Crin Antonescu imi dau seama perfect ca voturile pentru Vadim nu de la Crin Antonescu vor fi luate ci de la Base si de la Geoana.Sa nu va lasati baieti !Trageti tare si ii urez lui Vadim macar un 10-15%.De iesit oricum nu iese presedinte,asta este clar-riscul este zero- dar cresc sansele lui Antonescu pentru turul doi . .Domnu Ticu,baieti,mobilizare maxima ,voi faceti tot ce este posibil sa-l scoateti presedinte pe Vadim! |
|
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 14:16
De la: gabigabi, la data 2009-05-07 09:21:08m-am uitat aseara la dragul de Vadim,pe antena 3 ! la intrebarea concreta ce va face ca sa fie mai bine ; ce va face cu acest parlament de 72% psd+pdl ; daca va returna datoria asta de 20 sau mai nou 26miliarde ,anulind contractul de imprumut, a DAT_O COTITA iubitorilor de haiducisme ! Nu are nici-un program,dragilor ! totul e la inspiratia de moment,facuta schita pe genunchi, din fuga calului .... Gabi, C.V. Tudor a avut dreptate, [ ai vazut ce frumos a vorbit ?.] In primul rand , nu e bine, sa intrebi ce va face daca va fi ales, indiferent cine candideaza .; matale poti sa spui precis ce vei face peste 5 ani pe 7 mai ? nu stim de azi pe maine dar mai tarziu. ! Sa iasa el, si vede atunci, depinde de cum se va prezenta situatia atunci ! La profi. cum a fost ? le-a promis Boc ca daca ajunge sef de guvern la da 50% la bani ; si le-a dat ?
Ticu
|
|
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 14:22
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-07 09:37:54m Bine domnule Vadim, imi place ca le spui in fata adevarul acestor puslamale !
Ticu
|
|
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 14:30
De la: vaneamarin, la data 2009-05-07 09:42:04De la: blagaiulia, la data 2009-05-03 16:39:58Ticu si toti cei care vreti sa votati cu Vadim....vizionati va rog de cateva ori acest filmulet...chiar vreti ca acest neghiob sa ne conduca? Mi se face rau!!! Domnu vanea, matale spui de Crin Antonescu ?- mi se pare un om foarte increzut,pe unde apuca sau are ocazia sa aiba microfon in fata, incepe sa se laude..... ca el ar face, si ar drege ! , ca ceilalti nu fac nimic.e.t.c. liberali ar fi buni, e un partid serios , dar fara "vanzatorul" Tariceanu .
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 156 mesaje Membru din: 27/07/2008 Oras: Onesti |
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 21:29
De la: ticu, la data 2009-05-07 14:30:17De la: vaneamarin, la data 2009-05-07 09:42:04De la: blagaiulia, la data 2009-05-03 16:39:58Ticu si toti cei care vreti sa votati cu Vadim....vizionati va rog de cateva ori acest filmulet...chiar vreti ca acest neghiob sa ne conduca? Mi se face rau!!! Da.Mai ales ca Antonescu Crin a ramas repetent de doua ori la facultate. |
|
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 22:46
De la: ticu, la data 2009-05-07 09:14:07Dom' @ticu,ce sa fac,dobitocul asta de @fero imi strica toate treburile.Eu incerc sa spun ca majoritatea maghiarilor sunt mai de treaba si mai destepti decat liderii lor si vine un dobitoc sa numere "cateva tampit"!In alta ordine de idei,ramanem prieteni,da' tot nu-l votez pe vadim!De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-05-06 22:27:36De la: fero, la data 2009-05-06 13:04:15Tu esti timpit,analfabet,sovinist. Tara de aia nu poate sa mearga bine ca sint citeva timpit ca tine.Cred ca niciodata nai fost in ardeal,ar fii bine sa vi odata sa vezi ca nu e asa cum crez tu.Bai fero,am impresia ca limba romana iti pune mari probleme.In privinta asta dom' ticu nu poate fi,in nici un caz mai tampit ca tine!"Cateva tampit" nu reprezinta o amenintare,boule,amenintarea o reprezinta majoritatea din care faci si tu parte!
|
|
9am031987 3 mesaje Membru din: 14/04/2009 |
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 23:44
De la: schein1981, la data 2008-12-15 08:28:57salut, |
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 02:00
Atunci cand ai o afacere din care curg bani garla,o tii pentru tine,n-o dai moka decat daca esti frate cu jesus!Spor la bani!
|
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 08:50
bridge poate ca nu,dar sigur un wistisor sau o licitatie facuta-n trenul personal buc-busteni ,simbata dimineata cind te carai la munte fericit c-ai scapat dupa o saptamina de lucru,asta precis stie !
|
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 08:57
nene marin,totul este sublim,dar lipseste cu desavarsire,nu spun ca nu ai avea dreptate,dar de unde stim noi care a fost cauza repetentiei crinisorului[asta pt.a fi obiectivi pana la capat],nu putem discuta despre ceva ce nu cunoastem sigur100%,eu unul nu-mi pot permite nici sa-l scuz,nici sa-l acuz,deoarece nu cunosc adevarul,daca talica il sti poate ni-l impartasesti si noua,te rog!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 09:02
De la: gabigabi, la data 2009-05-08 08:50:30bridge poate ca nu,dar sigur un wistisor sau o licitatie facuta-n trenul personal buc-busteni ,simbata dimineata cind te carai la munte fericit c-ai scapat dupa o saptamina de lucru,asta precis stie ! Daca a uitat sau daca nu a trait asa ceva ii dau eu un link care il va ajuta .Muzica este a ...acelor vremuri dar clipul este recent .M-a bucurat foarte mult sa vad ca si astazi exista tineri extraordinari,frumosi si sufleteste si fizic, si ca de fapt,generatiile NU SE SCHIMBA ESENTIAL ci doar noi devenim uneori intoleranti fata de ce am trait si noi si "prizonieri" ai vietii,ai responsabilitatilor neglijand bucuriile mici si usor de obtinut ale vietii.Mersul cu nasul pe tren ,camerele impartite la 11 oameni,noptile pierdute in discutii filozofice,politice ,cu bridge sau wist ,dragostea etc.Felicitari autorilor clipului,am mai retrait niste perioade din viata mea prin acest clip. www.youtube.com/watch?v=CN4fwGirNrI |
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 09:13
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-08 08:57:11nene marin,totul este sublim,dar lipseste cu desavarsire,nu spun ca nu ai avea dreptate,dar de unde stim noi care a fost cauza repetentiei crinisorului[asta pt.a fi obiectivi pana la capat],nu putem discuta despre ceva ce nu cunoastem sigur100%,eu unul nu-mi pot permite nici sa-l scuz,nici sa-l acuz,deoarece nu cunosc adevarul,daca talica il sti poate ni-l impartasesti si noua,te rog! În anul doi am decis, împreună cu încă doi sau trei colegi, să repetăm anul, pur și simplu așa am vrut noi. În sesiunea din iarnă trecusem toate examenele și colocviile cu notă maximă și acest lucru se poate verifica în foaia matricolă, a spus Antonescu. Președintele PNL a recunoscut că a repetat și ultimul an de facultate, pe care și l-a amânat pe motive medicale. Ultimul an am decis să-l amân pentru că mă căsătorisem atunci și, cu complicitatea medicilor de la Spitalul Studențesc, am decis să invoc motive medicale, pentru că, în contextul anilor '80, când erau acele chestiuni cu repartițiile prin țară, nimeni nu se grăbea cu terminarea facultății, a mai precizat Antonescu. Șeful liberalilor a mai afirmat că este dispus oricând să lămurească această situație care este una omenească, până la urmă, și pe care o poate înțelege oricine. www.cotidianul.ro/antonescu_spune_ca_a_repetat_intentionat_ultim... PS:Crin Antonescu nu a spus tot adevarul. Avea niste prieteni asa de boemi si de interesanti de la arhitectura si arte(am cunoscut acum cativa ani pe unul din ei) incat este absolut de inteles ca nu se grabea sa ajunga profesor la tara .Ma rog,unii pot intege acest lucru iar altii doar vor zbiera aiurea fericiti ca i-au gasit ceva si lui Crin asta ! |
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 09:32
mersi,nene marine,esti un boier,crede-ma ca nu sunt nici mafalda,nici vreun impatimit sustinator al crinului ofilit inainte de vreme,nu aveam cum sa stiu,acum iti dau dreptate sa-i tii partea,s-auzim numai de bine!
|
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 09:44
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-08 09:32:25mersi,nene marine,esti un boier,crede-ma ca nu sunt nici mafalda,nici vreun impatimit sustinator al crinului ofilit inainte de vreme,nu aveam cum sa stiu,acum iti dau dreptate sa-i tii partea,s-auzim numai de bine! S-auzim numai de bine Florine si vezi cu noul guvern ,poate sari la cap si pentru baiatu' cu ceva de soi. .Am si eu familie si copil si zau ,m-am saturat sa muncesc ca prostu' . NU TE GRABI CU DECIZIA DAR TIN SA-TI SPUN CA SUNT "ATENT" CU CEI CARE MA AJUTA ! .
|
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 09:58
nea marine,vezi ca esti propus,uita-te bine,analizeaza si da-mi un raspuns ferm
|
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 10:29
@vanea...da' o mima faceati ? sau jocul ala cu 10 intrebari bine tintite ca sa afli la ce personalitate s-a gindit celalalt ?! eh,drumul nu era prea lung,dar in cele 4-5 ore de mers cu haida-hai cu tata,aveai tot timpul de joaca ! ....am vrut sa clikez pe linkul ala ,dat de tine, dar nu s-a lasat...de fapt nu a aparut "minuta" cind m-am dus pe el si deci nu l-am putut deschide ! ce sa fac ?
|
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 11:03
De la: gabigabi, la data 2009-05-08 10:29:04@vanea...da' o mima faceati ? sau jocul ala cu 10 intrebari bine tintite ca sa afli la ce personalitate s-a gindit celalalt ?! eh,drumul nu era prea lung,dar in cele 4-5 ore de mers cu haida-hai cu tata,aveai tot timpul de joaca ! ....am vrut sa clikez pe linkul ala ,dat de tine, dar nu s-a lasat...de fapt nu a aparut "minuta" cind m-am dus pe el si deci nu l-am putut deschide ! ce sa fac ? |
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 17:03
vanea
.... si sufletul meu intelege si n-a uitat nimc !
|
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 08:47
De la: vaneamarin, la data 2009-05-08 08:41:35De la: trnmh16, la data 2009-05-07 21:29:06 Domnu' Vanea, prietenul din Canada , a avut un motiv serios sa repete anul, s-au mai vazut cazuri din astea , dar ca sa repeti anul doar asa ,ca ai chef ca Antonescu, nu prea cred bre. Domnu Vanea, eu nu comentez din ce scoala sau santier a venit domnu' trnmh16, dar eu am trecut prin asta, si nu am vazut nici un coleg sa repete anul ca vrea el . cand noi trageam macar nici restante , boabe- sa nu avem , dar sa repetam ca vrem noi . !Crin a repetat din prostia lui, asta-i adevarul.
Ticu
|
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 09:11
De la: ticu, la data 2009-05-09 08:47:50 Domnu' Vanea, prietenul din Canada , a avut un motiv serios sa repete anul, s-au mai vazut cazuri din astea , dar ca sa repeti anul doar asa ,ca ai chef ca Antonescu, nu prea cred bre. Domnu Vanea, eu nu comentez din ce scoala sau santier a venit domnu' trnmh16, dar eu am trecut prin asta, si nu am vazut nici un coleg sa repete anul ca vrea el . Pai da,concursul de bridge este chiar un motiv serios de repetat anul! .Oricum,un altul care a vrut sa repete anul de buna voie am fost eu.Deoarece stiam ca parintii mei nu prea aveau bani (asa este cu profesorii astia si asa a fost mereu,nu au si nu au avut niciodata bani ) LE-AM CERUT VOIE domnule Ticu sa repet anul .Le-am spus ca pot sa-l trec lejer dar ca ,prefer sa mai am un an de facultate in plus deoarece imi place atmosfera de facultate .Heh,nu mi-au dat voie domnu' Ticu ,s-au gandit atent si mi-au spus pana la urma ca nu au bani si ca abia asteapta sa trec dracului pe banii mei ! .I-am inteles si eu si gata ,nu am repetat anul.DE VRUT INSA AM VRUT SA FAC ASTA!Nu domnule Ticu,Crin nu a repetat anul din prostie ci din cu totul alte motive pe care ,cu tot respectul pentru dumnevoastra ,nu cred ca le puteti intelege.PS:In privinta boabelor eram foarte lejer si nu-mi placeau disperatii aia care "lesinau" de frica restantelor.Nici macar nu mergeam in vara la toate examenele deoarece imi placea ideea sa ma mai vad cu colegii si in toamna.Are farmec Bucurestiul toamna domnule Ticu,are mult farmec iar restantele nu ma stresau deloc din moment ce invatasem si era clar ca le iau fara probleme! |
|
Fosta membra 9am.ro 810 mesaje Membru din: 11/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 13:34
Ce-ti doresc eu tie ,dulce Romanie,
Tara mea de glorii,tara mea de dor? Bratele nervoase ,arme de tarie, La trecutu-ti mare ,mare viitor! Fiarba vinu-n cupe,spumege pocalul, Daca fiii-ti mandrii aste le nutresc; Caci ramane stanca ,desi moare valul , Dulce Romanie,asta ti-o doresc. Vis de razbunare negru ca mormantul Spada ta de sange dusman fumegand, Si deasupra idrei fluture ca vantul Visul tau de glorii falnic triumfand, Spuna lumii large steaguri tricoloare, Spuna ce-i poporul mare,romanesc, Cand s-aprinde sacru candida-i valvoare, Dulce Romanie,asta ti-o doresc. Ingerul iubirii,ingerul de pace, Pe altarul Vestei tainic surazand, Ce pe Marte-n glorii sa-l orbeasca -l face, Cand cu lampa-i zboara lumea luminand, El pe pe sanu-ti vergin inca sa coboara, Guste fericirea raiului ceresc, Tu il strange-n brate,tu ii fa altare, Dulce Romanie,asta ti-o doresc. Ce-ti doresc eu tie,dulce Romanie, Tanara mireasa,mama cu amor! Fiii tai traiasca numai in fratie, Ca a noptii stele,ca a zilei zori, Viata in vecie,glorii bucurie, Arme cu tarie,suflet romanesc, Vis de vitejie,fala si mandrie, Dulce Romanie,asta ti-o doresc! |
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 14:36
@ticulica- pricepi cam greu,bre ! dar hai sa-ti dau o perla de-a ta ! citez dintr-un raspuns catre shlomo :
"....asa e, mai timpit ca fero nu sunt !" de unde s-ar deduce ca mai timpit nu, dar la fel, da !.... |
|
|
|

Domnita , Vadim aduce dusmanie, revolte, !? O doamnee,nu domnita , el aduce o viata mai buna, fara hotii, si el spune adevarul in fata. Bine, hai sa-l omoram pe Vadim ,ca o sa vina domnita blaga iulia cu unul mai bun. ; ziceti-i numele domnita >
Domnule Shlomo, deja esti trecut in lista de prieteni ai mei ; asa e, mai tampit ca fero nu sunt !
.Eu unul va spun ca salut candidatura lui Vadim la prezidentiale.
Ca votant al lui Crin Antonescu imi dau seama perfect ca voturile pentru Vadim nu de la Crin Antonescu vor fi luate ci de la Base si de la Geoana.Sa nu va lasati baieti !Trageti tare si ii urez lui Vadim macar un 10-15%.De iesit oricum nu iese presedinte,asta este clar-riscul este zero- dar cresc sansele lui Antonescu pentru turul doi .
Domnu vanea, matale spui de Crin Antonescu ?- mi se pare un om foarte increzut,pe unde apuca sau are ocazia sa aiba microfon in fata, incepe sa se laude..... ca el ar face, si ar drege ! , ca ceilalti nu fac nimic.e.t.c. liberali ar fi buni, e un partid serios , dar fara "vanzatorul" Tariceanu .
.... si sufletul meu intelege si n-a uitat nimc !
.Le-am spus ca pot sa-l trec lejer dar ca ,prefer sa mai am un an de facultate in plus deoarece imi place atmosfera de facultate .Heh,nu mi-au dat voie domnu' Ticu ,s-au gandit atent si mi-au spus pana la urma ca nu au bani si ca abia asteapta sa trec dracului pe banii mei !