Tycu
3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 15:02
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-03 06:36:59
De la: ticu, la data 2009-06-02 12:40:56
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-02 08:23:56Sa-nteleg ca Dorina il compara pe vadim cu Eminescu?Pai,ce au ei in comun in afara de sex?
:
sml-happy0065: De unde sti cum arata sexul lu' Eminescu,? eu pe a lui Vadim nu-l cunosc . Mai glumim si noi domnu ' Shlomo, sa nu ma injuri !
Nu te-njur neica,da' sexu' lui vadim credeam ca l-ai vazut! Daca nu,scuze pentru confuzie. Daca ne mai trimitem multe floricele s-ar putea sa fim trimisi pe topicul cu bulangii!
Eu la Vadim am vazut doar inteligenta, cu sexul se ocupa altii, lasa-i sa ne trimita pe ce topic vor, noi sa fim sanatosi si sa
Ticu
gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 15:49
dar ca sta prost cu nervii,ai vazut @ticulica ?ca sa iei carnet de conducere ai nevoie de un examen medical complet si-i musai sa treci si pe la psiholog ! propun ca si Candidatii la Presedentie sa treaca pe acolo,intrucit conducerea tarii nu-i ca pe bicicleta !
mirceanedelcuhd
139 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 16:16
De la: gigilipianu, la data 2009-06-02 20:25:30Treziti-va .... si mergeti la vot, dand acum in al 12 -lea ceas un semn ca mai putem sa ne corectam destinul. Ca vrem sa fim o societate condusa bine si nu lasata in voia sortii. Ganditi-va ca am gresit prea de multe ori ca sa ne mai permitem un esec si anul acesta. Lasati povestile si simtiti realitatea, mergeti la cauza tuturor relelor care ni se intampla ... si reflectati. Gigi.
Am reusit cu mare greutate sa urmaresc cativa candidati care si-au sustinut candidatura pe posturile de radio si tv . Din pacate pentru noi , cu totii , si asta este parerea mea , 90% dintre candidatii nostrii habar nu au ce inseamna sa fii europarlamentar , in afara faptului ca vor incasa remuneratii mari pentru nivelul cetatenilor romani . Astia ori sunt ei prosti si tampiti ori ne cred pe noi , alegatorii , prosti . Iertata sa-mi fie iesirea (si va rog pe voi partenerii te topic sa va excludeti) .Ce este mai grav insa , iar este parerea mea , este ca dintre putinii care stiu ce trebuie sa faca si cu ce se ocupa un europarlamentar , s-a dovedit a fi un candidat ungur , Wincler . Dar asta s-a scapat si a recunoscut ca unul dintre obiectivele europarlamentarilor UDMR va fi faramitarea "Euroregiunilor de Dezvoltare din Romania" fapt ce ne conduce la o serie de presupuneri alarmante daca vor avea si succes .Asa ca e greu sa mergi la vot dle Gigi , cand nu ai pe cine vota . Unde sunt nationalistii aia teribili ce merita votati sau mai bine zis care sa ne fi convins si pe noi cetatenii scarbiti de politica damboviteana ca exista o alternativa ...Eu nu i-am vazut pana astazi in aceasta Campanie !
Tycu
3787 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 20:01
De la: gabigabi, la data 2009-06-03 15:49:21dar ca sta prost cu nervii,ai vazut @ticulica ?ca sa iei carnet de conducere ai nevoie de un examen medical complet si-i musai sa treci si pe la psiholog ! propun ca si Candidatii la Presedentie sa treaca pe acolo,intrucit conducerea tarii nu-i ca pe bicicleta !
De acord cu examenul medical la candidati, dar la Vadm , nu e cazul, faptul ca spune adevarul , a arata unde e mafia, nu inseamna ca are probleme cu nervii ,cu toate ca ce se intampla pe aici, te mai aduce in stare .!
Ticu
necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 20:37
Domnule Ticu, i-ti bati gura degeaba cu domnul Istvan.
EL NU V-A VOTA CU NICI-UN CANDIDAT ROMAN LA PRSEDINTIA TARII,DACA, V-A PARTICIPA SI UN CANDIDAT MAGHIAR. Cu Vadim nu v-a vota in nici o situatie.
EU VOI VOTA CU VADIM TUDOR SI CU PARTIDUL SAU!!! TREBUIA SA O FC MAI DEMULT!!!
TOATE PARTIDELE MARI, CARE AU FOST LA PUTERE, M-AU DEZAMAGIT LA CULME!!!
U.D.M.R., C-A UNIUNE, NU M-A DEZAMAGIT!!! AR TREBUII SA-SI PUNA SI DENUMIREA DE PARTID (P.U.D.M.R.). Locul U.D.M.R. - ului in politica il stabileste in mare masura maghiarimea!!!!!!!
Fosta membra 9am.ro
156 mesaje
Oras: Onesti
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 20:55
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-03 06:46:50
De la: trnmh16, la data 2009-06-02 14:54:40
Cei mai simpatici postatori pe acest sit sunt domnii Shlomo si Ticu.As vrea sa-i cunosc personal.
Domnule cu nume greu de pronuntat,ma faceti sa rosesc!In general ma simt in siguranta atunci cand sunt injurat,stiu ca cel ce o face,o spune din tot sufletul.Poate ca o sa ne cunoastem,cine stie...
Domnule Shlomo,aprecierea am facut-o in modul cel mai sincer si serios posibil.Haghiti sabat.
gigilipianu
443 mesaje
Oras: Tg Jiu
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 22:55
Ce pacat ! Nu putem zari padurea din cauza copacilor. Neajunsul candidatilor o avem din 1990 incoace. Daca ati sti structura si compozitia profesionala si intelectuala a consilierilor locali din Romania ce ati spune ? Nu intelegeti ca votul este unul politic ? Ce importanta are candidatul X sau Y pentru viitorul politicii romanesti ? Nu ati vazut consecintele votului uninominal ? Mai reflectati. Gigi.
DanubianKnight
746 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 00:44
Traian Asanat, nu te=ai gandit ca ar fi bine ca inainte de a te declara un "roman mare" sa reusesti cel putin sa te exprimi coerent si sa scrii corect in limba romana?
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
Oras: Craiova
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 08:25
De la: 9am063438_traianasanat, la data 2009-06-03 20:37:10Domnule Ticu, i-ti bati gura degeaba cu domnul Istvan.
EL NU V-A VOTA CU NICI-UN CANDIDAT ROMAN LA PRSEDINTIA TARII,DACA, V-A PARTICIPA SI UN CANDIDAT MAGHIAR. Cu Vadim nu v-a vota in nici o situatie.
U.D.M.R., C-A UNIUNE, NU M-A DEZAMAGIT!!! AR TREBUII SA-SI PUNA SI DENUMIREA DE PARTID (P.U.D.M.R.). Locul U.D.M.R. - ului in politica il stabileste in mare masura maghiarimea!!!!!!!
Sincer sa fiu,banuiesc ca si tu vei vota cu UDMR-ul.Felicitari!Nici nu-mi fac probleme ca nu vei invata limba maghiara pana atunci!
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 08:30
De la: trnmh16, la data 2009-06-03 20:55:28
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-03 06:46:50
De la: trnmh16, la data 2009-06-02 14:54:40
Cei mai simpatici postatori pe acest sit sunt domnii Shlomo si Ticu.As vrea sa-i cunosc personal.
Domnule cu nume greu de pronuntat,ma faceti sa rosesc!In general ma simt in siguranta atunci cand sunt injurat,stiu ca cel ce o face,o spune din tot sufletul.Poate ca o sa ne cunoastem,cine stie...
Domnule Shlomo,aprecierea am facut-o in modul cel mai sincer si serios posibil.Haghiti sabat.
Iar eu,la modul cel mai serios va spun,da,va cred!Treaba cu injuraturile era adresata celor ce te considera dusmanul de moarte pentru simplul motiv ca ai alte pareri decat ale lor!Nici nu-si inchipuie ei ce multe avem in comun noi ,bozgorii jidanesti, cu romanii verzi!
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 08:33
"Neajunsul candidatilor o avem din 1990 incoace. "P-asta chiar n-o inteleg....Cat de romaneste poti gandi, sa emiti astfel de formulari?
Tycu
3787 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 08:52
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-02 04:29:03
De la: gabigabi, la data 2009-06-01 16:36:42ei vezi ca zici c-ai trage pe multi in tzepe si i-ai termina pe cei din "fascistosecuime",cind tocmai spuneai ca tu nici-o musca n-ai storcosi !?
Asa e crestineste,nu omoram noi musca,asteptam salvatorul cu pliciul!Dom' ticu,tot cu vadim? Te asigur de tot sprijinul secuilor revizionisti din Calafat!
De ce sa ma sprijine secuii din Calafat,si nu dobrogenii din Harghita si Covasna ?
Ticu
mirceanedelcuhd
139 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 08:54
De la: gigilipianu, la data 2009-06-03 22:55:58Ce pacat ! Nu putem zari padurea din cauza copacilor. Neajunsul candidatilor o avem din 1990 incoace. Daca ati sti structura si compozitia profesionala si intelectuala a consilierilor locali din Romania ce ati spune ? Nu intelegeti ca votul este unul politic ? Ce importanta are candidatul X sau Y pentru viitorul politicii romanesti ? Nu ati vazut consecintele votului uninominal ? Mai reflectati. Gigi.
Tocmai din acest motiv spuneam candva ca , cei care se considera buni romani , nationalisti convinsi , ar face bine sa se perfectioneze , sa se scoleasca , sa se cizeleze , sa se puna la punct cu materia in domeniile pe care vor sa le abordeze pentru ca altfel fac doar deservicii notiunii de nationalism si chiar natiunii romane pe care ei cred c-o slujesc cu credinta . Traim , de ceva vreme , timpuri in care romanii trebuie sa fie curati ca porumbeii si vicleni ca sarpele . Nu sunt un sustinator al UDMR dar nu pot sa nu recunosc calitatile liderilor sai care , de multe ori , ar trebui sa fie un exemplu pentru multi dintre cei care-si ragnesc in gura mare patriotismul si nationalismul romanesc . Si o spun cu sinceritate , asta ma intristeaza !
Cat priveste structura si compozitia profesionala si intelectuala a consilierilor din Romania , cine-i vinovat ca sunt pusi pe listele electorale dupa orice criteriu doar dupa cele ale valorilor si calitatilor morale si profesionale nu ?
Tycu
3787 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 09:00
De la: gigilipianu, la data 2009-06-03 22:55:58Ce pacat ! Nu putem zari padurea din cauza copacilor. Neajunsul candidatilor o avem din 1990 incoace. Daca ati sti structura si compozitia profesionala si intelectuala a consilierilor locali din Romania ce ati spune ? Nu intelegeti ca votul este unul politic ? Ce importanta are candidatul X sau Y pentru viitorul politicii romanesti ? Nu ati vazut consecintele votului uninominal ? Mai reflectati. Gigi.
:
sml-confused0067: Domnu'Gigi , asta nu inteleg nici la PRM-isti, ce e cu votul uninominal bre ? ce e rau in asta ,? ca eu il vad avantajos .!- ca sa votez partidul, si el imi baga in parlament toti ciumetii senatori,... nu-mi convine !
Ticu
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 09:02
De la: ticu, la data 2009-06-04 08:52:57
De la: gabigabi, la data 2009-06-01 16:36:42ei vezi ca zici c-ai trage pe multi in tzepe si i-ai termina pe cei din "fascistosecuime",cind tocmai spuneai ca tu nici-o musca n-ai storcosi !?
Asa e crestineste,nu omoram noi musca,asteptam salvatorul cu pliciul!Dom' ticu,tot cu vadim? Te asigur de tot sprijinul secuilor revizionisti din Calafat!
De ce sa ma sprijine secuii din Calafat,si nu dobrogenii din Harghita si Covasna ?
Lipovenii din HarCov sunt de multa vreme pe drumul cel bun.Mai greu a fost sa-i incolonez pe secu(ii) din Calafat!
Tycu
3787 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 09:10
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-04 09:02:19
De la: ticu, la data 2009-06-04 08:52:57
Lipovenii din HarCov sunt de multa vreme pe drumul cel bun.Mai greu a fost sa-i incolonez pe secu(ii) din Calafat!
Eiii, hai...! Lipovenii,nu cer autonomia Dobrogei,cum vor ....alti ... prin Ardeal !
Ticu
Tycu
3787 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 09:21
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-04 08:25:02
De la: 9am063438_traianasanat, la data 2009-06-03 20:37:10Domnule Ticu, i-ti bati gura degeaba cu domnul Istvan.
Sincer sa fiu,banuiesc ca si tu vei vota cu UDMR-ul.Felicitari!Nici nu-mi fac probleme ca nu vei invata limba maghiara pana atunci!
:
sml-confused0006: Domnu' Shlomo, nu conteaza nationalitatea , conteaza sa fie, ege'szseg az ege'sz vilag !
Ticu
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 09:39
De la: ticu, la data 2009-06-04 09:21:52
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-04 08:25:02
:
sml-confused0006: Domnu' Shlomo, nu conteaza nationalitatea , conteaza sa fie, ege'szseg az ege'sz vilag !
Conteaza sa fim noi insine si sa-ncercam sa-i intelegem si pe ce gandesc altfel decat gandim noi!Uitandu-ne la culoarea afisata de un semafor,crezi ca are vr-un sens sa-i rupem o mana s-un picior daltonistului?Asta-n cazul in care nu ne rupe el gatul...
mirceanedelcuhd
139 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 21:35
La unii ignoranta si suficienta merg mana-n mana cu aroganta . Pe la noi se zice , despre acestia , ca "prostu' daca nu-i fudul , nu-i prost destul"
Nu , domnule Gigi nu este nici pe departe o aluzie la dumneavoastra . Doar ca vazand la dumneavoastra mai mult decat la majoritatea "nationalistilor" din PRM care cred ca invatand si urland cele trei cuvinte de baza din invatatura PRM - Vadim Tudor Presedinte, este suficient pentru a convinge romanii sa li se alature , asteptam ca in aceste ultime zile , macar , din-naintea alegerilor europarlamentare , sa spuneti, cu curaj si hotarat , celor care au mai ramas pe topicul asta dece este important sa mearga la vot, si nu sa umblati cu subtilitati .Lasati-le altora care nu au ce spune ca sunt destui si pe aici. Dumneavoastra , domnule Gigi , explicati-le romanilor ca este vital sa mearga , acum , anul acesta , la votul pentru europarl.,pentru ca asa putem sa contracaram intentia celor de la UDMR de a umple Parlamentul European de extremistii sovini unguri raspanditi prin mai multe tari UE la care se vor alatura si altii si care vor putea prin arme democratice si nu cu mijloace violente sa-si satisfaca visele lor milenare de o suta de ani .Fiind prezenti cat mai multi romani la votul acesta vom diminua procentul de participare , la vot , al UDMR-istilor care sunt foarte disciplinati , si poate vom reusi astfel sa-i "pastram" aici , acasa la ei .
Aratati romanilor dle Gigi , in calitate de PRM-ist, ca liderii UDMR chiar zilele acestea , in campanie asta spuneau alegatorilor lor unguri cum planuiesc ei sa anuleze "consecintele" tratatului ce i-a pus in granitele firesti , si care lor nu le convin , printr-o prezenta masiva in Parlamentul European unde ii asteapta si pe "fratii" lor din teritoriile ex-sarbesti , pe care spera ei sa-i vada in curand in UE .Pana atunci , insa , vor "lucra" pentru faramitarea "euroreginilor de dezvoltare" actiune prin care spera ruperea tinutului cuprins de judetele Har-Cov si Mures. LOGOS
Tycu
3787 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 09:29
De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-06-04 21:35:56
La unii ignoranta si suficienta merg mana-n mana cu aroganta . Pe la noi se zice , despre acestia , ca "prostu' daca nu-i fudul , nu-i prost destul"
Nu , domnule Gigi nu este nici pe departe o aluzie la dumneavoastra . Doar ca vazand la dumneavoastra mai mult decat la majoritatea "nationalistilor" din PRM care cred ca invatand si urland cele trei cuvinte de baza din invatatura PRM - Vadim Tudor Presedinte, este suficient pentru a convinge romanii sa li se alature , asteptam ca in aceste ultime zile , macar , din-naintea alegerilor europarlamentare , sa spuneti, cu curaj si hotarat , celor care au mai ramas pe topicul asta dece este important sa mearga la vot, si nu sa umblati cu subtilitati .Lasati-le altora care nu au ce spune ca sunt destui si pe aici. Dumneavoastra , domnule Gigi , explicati-le romanilor ca este vital sa mearga , acum , anul acesta , la votul pentru europarl.,pentru ca asa putem sa contracaram intentia celor de la UDMR de a umple Parlamentul European de extremistii sovini unguri raspanditi prin mai multe tari UE la care se vor alatura si altii si care vor putea prin arme democratice si nu cu mijloace violente sa-si satisfaca visele lor milenare de o suta de ani .Fiind prezenti cat mai multi romani la votul acesta vom diminua procentul de participare , la vot , al UDMR-istilor care sunt foarte disciplinati , si poate vom reusi astfel sa-i "pastram" aici , acasa la ei .
Aratati romanilor dle Gigi , in calitate de PRM-ist, ca liderii UDMR chiar zilele acestea , in campanie asta spuneau alegatorilor lor unguri cum planuiesc ei sa anuleze "consecintele" tratatului ce i-a pus in granitele firesti , si care lor nu le convin , printr-o prezenta masiva in Parlamentul European unde ii asteapta si pe "fratii" lor din teritoriile ex-sarbesti , pe care spera ei sa-i vada in curand in UE .Pana atunci , insa , vor "lucra" pentru faramitarea "euroreginilor de dezvoltare" actiune prin care spera ruperea tinutului cuprins de judetele Har-Cov si Mures. LOGOS
Asa este, trebuie sa inteleaga fiecare roman, ca UDMR-ul,aceasta miscare sovina, neofascista ,extremista ,dusmanoasa Romaniei, condusa de fascistii ,Belo si satana in sutana Tokes reprezinta pentru Romania , un adevarat pericol mai ales daca aceste naparci vor ajunge in EP.Ei trebuie sa inteleaga , ca Ardealul nu va fi maghiarizat , pentru ca este al ROMANILOR . Veniti cat mai multi ROMANI la vot , sa fie cat mai multi romani alesi, numai asa vom impiedica fascismul UDMR-ist sa ne federalizeze tara , prin odioasa idee de autonomie .,altfel putem pierde Ardealul. !
Ticu
9am037202
136 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 10:43
Asa este, trebuie sa inteleaga fiecare roman, ca UDMR-ul,aceasta miscare sovina, neofascista ,extremista ,dusmanoasa Romaniei, condusa de fascistii ,Belo si satana in sutana Tokes reprezinta pentru Romania , un adevarat pericol mai ales daca aceste naparci vor ajunge in EP.Ei trebuie sa inteleaga , ca Ardealul nu va fi maghiarizat , pentru ca este al ROMANILOR . Veniti cat mai multi ROMANI la vot , sa fie cat mai multi romani alesi, numai asa vom impiedica fascismul UDMR-ist sa ne federalizeze tara , prin odioasa idee de autonomie .,altfel putem pierde Ardealul. ! [/quote]
Dom`Ticu , sa nu ma dezamagesti, te rooog! Asa cum ai pus-o matale , cu naparci, fascisti, odiosi s.a.m.d. mai e putin si ne vedem in Tg Muresul din martie 1990. Ardealul oricum ar fi ramane la locul lui ,acela dintotdeaauna si nu-l muta nimeni de acolo. Dar un nou razbel mediatic intre UDMR si Vatra Romaneasca, mai ales ca acum lui Coja i s-a mai luat de unguri si se agata mai mult de evrei, nu duce decat la fraze goale. ACUM e mai important cine are puterea economica si din pacate ungurii din Ungaria sunt foarte tari in HarCov. Pe tema asta trebuie luptat:investitii de capital romanesc pentru ca ungurii fac acum ce au facut evreii inainte de crearea Israelului:cumpara pamanturi legal bucata cu bucata, cumpara hoteluri, statiuni(Sovata), fabrici etc. Si uite asa ne trezim cu Ardealul cumparat bucata cu bucata, absolut legal si oficial!
Aici trebuie luptat nu cu "treceti batalioane romane Carpatii!"
Sa vina cat mai multi romani sa cumpere acolo! Cred ca e cazul sa dai si mata un exemplu personal aici, sa stim si noi!
Tycu
3787 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 15:11
De la: 9am037202, la data 2009-06-05 10:43:21 Asa este, trebuie sa inteleaga fiecare roman, ca UDMR-ul,aceasta miscare sovina, neofascista ,extremista ,dusmanoasa Romaniei, condusa de fascistii ,Belo si satana in sutana Tokes reprezinta pentru Romania , un adevarat pericol mai ales daca aceste naparci vor ajunge in EP.Ei trebuie sa inteleaga , ca Ardealul nu va fi maghiarizat , pentru ca este al ROMANILOR . Veniti cat mai multi ROMANI la vot , sa fie cat mai multi romani alesi, numai asa vom impiedica fascismul UDMR-ist sa ne federalizeze tara , prin odioasa idee de autonomie .,altfel putem pierde Ardealul. !
Dom`Ticu , sa nu ma dezamagesti, te rooog! Asa cum ai pus-o matale , cu naparci, fascisti, odiosi s.a.m.d. mai e putin si ne vedem in Tg Muresul din martie 1990. Ardealul oricum ar fi ramane la locul lui ,acela dintotdeaauna si nu-l muta nimeni de acolo. Dar un nou razbel mediatic intre UDMR si Vatra Romaneasca, mai ales ca acum lui Coja i s-a mai luat de unguri si se agata mai mult de evrei, nu duce decat la fraze goale. ACUM e mai important cine are puterea economica si din pacate ungurii din Ungaria sunt foarte tari in HarCov. Pe tema asta trebuie luptat:investitii de capital romanesc pentru ca ungurii fac acum ce au facut evreii inainte de crearea Israelului:cumpara pamanturi legal bucata cu bucata, cumpara hoteluri, statiuni(Sovata), fabrici etc. Si uite asa ne trezim cu Ardealul cumparat bucata cu bucata, absolut legal si oficial!
Aici trebuie luptat nu cu "treceti batalioane romane Carpatii!"
Sa vina cat mai multi romani sa cumpere acolo! Cred ca e cazul sa dai si mata un exemplu personal aici, sa stim si noi! [/quote] :
sml-confused0067: Stiu eu ca Ardealul ramane acolo geografic, eu ma refer la administrarea lui, eu nu vreau cand merg in Ardeal , sa trec granita in aceasta provincie cu pasaport sau viza ca [vezi doamne ] e autonoma . ! Ce sa faca si sfanta Vatra Romaneasca , lupta pentru demnitatea Ardealului, dar daca nu e ajutata . ! Asa e, cu acapararea acestei provincii romanesti bucata cu bucata, aveti dreptate, e buna metoda asta cu investitiile romanesti acolo,dar acolo dai de o mafie maghiara care se opune, pentru ca nu are cine sa-i starpeasca ; in lagare la gazare cu ei !
Ticu
gigilipianu
443 mesaje
Oras: Tg Jiu
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 17:30
De aceea nu-mi vine sa mai scriu pentru ca nu ma intelegeti. Eu invit la meditatie nu numai pentru a lupta prin intermediul votului contra UDMR caci ar fi prea putin. Eu sper sa dam vot negativ pentru toti cei care au fost permanent la guvernare din 1990 si pana azi. Le ajunge si ne ajunge. Deci sa fim prezenti cu totii la vot si sa votam pe oricine in afara acestora indiferent ce sanse au sau cine sunt pentru a le mai taia din nas acelora care nu se mai dau plecati desi i-au adus pe majoritatea romanilor in starea deplorabila de astazi. Chiar daca nu vom reusi asa cum o dorim, dar un semnal trebuie sa le dam ca sa stie cine suntem si ce putem. Sa stie ca nu vom mai sta multa vreme in genunchi de dragul nimanui si ca in tara aceasta inca mai traiesc si romani. Noi nu putem reusi decat impreuna impotriva mafiilor de tot felul de aceea ar fi necesar inca sa dam atentie partidelor politice mai mult decat indivizilor care au putere si influienta dar nu mai sunt de mult pentru romani (cu foarte putine exceptii). Este greu sa inteleaga pentru multi de pe topic, unii chiar de buna credinta dar cu multa nestiinta. Ei se cred pe stadion si zic:" - Cu cine tii ca sa vad daca te pocnesc !" Deci nu i-au in serios singura actiune prin care noi mai putem face ceva - votul. Gigi.
Tycu
3787 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 20:01
De la: gigilipianu, la data 2009-06-05 17:30:04De aceea nu-mi vine sa mai scriu pentru ca nu ma intelegeti. Eu invit la meditatie nu numai pentru a lupta prin intermediul votului contra UDMR caci ar fi prea putin. Eu sper sa dam vot negativ pentru toti cei care au fost permanent la guvernare din 1990 si pana azi. Le ajunge si ne ajunge. Deci sa fim prezenti cu totii la vot si sa votam pe oricine in afara acestora indiferent ce sanse au sau cine sunt pentru a le mai taia din nas acelora care nu se mai dau plecati desi i-au adus pe majoritatea romanilor in starea deplorabila de astazi. Chiar daca nu vom reusi asa cum o dorim, dar un semnal trebuie sa le dam ca sa stie cine suntem si ce putem. Sa stie ca nu vom mai sta multa vreme in genunchi de dragul nimanui si ca in tara aceasta inca mai traiesc si romani. Noi nu putem reusi decat impreuna impotriva mafiilor de tot felul de aceea ar fi necesar inca sa dam atentie partidelor politice mai mult decat indivizilor care au putere si influienta dar nu mai sunt de mult pentru romani (cu foarte putine exceptii). Este greu sa inteleaga pentru multi de pe topic, unii chiar de buna credinta dar cu multa nestiinta. Ei se cred pe stadion si zic:" - Cu cine tii ca sa vad daca te pocnesc !" Deci nu i-au in serios singura actiune prin care noi mai putem face ceva - votul. Gigi.
:
sml-happy0065: Domnu'gigilipianu,in totalitate de acord, frumos spus, bine gandit ! , da asa este ,aveti dreptate . !
Ticu
mirceanedelcuhd
139 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 21:51
De la: gigilipianu, la data 2009-06-05 17:30:04De aceea nu-mi vine sa mai scriu pentru ca nu ma intelegeti. Eu invit la meditatie nu numai pentru a lupta prin intermediul votului contra UDMR caci ar fi prea putin. Eu sper sa dam vot negativ pentru toti cei care au fost permanent la guvernare din 1990 si pana azi. Le ajunge si ne ajunge. Deci sa fim prezenti cu totii la vot si sa votam pe oricine in afara acestora indiferent ce sanse au sau cine sunt pentru a le mai taia din nas acelora care nu se mai dau plecati desi i-au adus pe majoritatea romanilor in starea deplorabila de astazi. Chiar daca nu vom reusi asa cum o dorim, dar un semnal trebuie sa le dam ca sa stie cine suntem si ce putem. Sa stie ca nu vom mai sta multa vreme in genunchi de dragul nimanui si ca in tara aceasta inca mai traiesc si romani. Noi nu putem reusi decat impreuna impotriva mafiilor de tot felul de aceea ar fi necesar inca sa dam atentie partidelor politice mai mult decat indivizilor care au putere si influienta dar nu mai sunt de mult pentru romani (cu foarte putine exceptii). Este greu sa inteleaga pentru multi de pe topic, unii chiar de buna credinta dar cu multa nestiinta. Ei se cred pe stadion si zic:" - Cu cine tii ca sa vad daca te pocnesc !" Deci nu i-au in serios singura actiune prin care noi mai putem face ceva - votul. Gigi.
Just dle Gigi .Ai , oarecum , dreptate si de-aia te rog , nu te supara si mai scrie pana reusim , cu totii , sa te intelegem . Ce zici dumneata este valabil dar vezi , este cam greu cu asa candidati care in campania asta pe posturile tv nu au stiut decat sa repete la nesfarsit , ca o placa stricata , Vadim si Becali trebuie sa ajunga in Parlamentul european , fara a demonstra practic , cu ce vor putea ei , PRM-istii contribui la activitatea ce se desfasoara acolo .Defapt ei , ca si multi ,prea multi din nefericire , dintre candidatii de anul acesta , habar nu au cu ce se mananca Parlamentul European si ce se poate face pe acolo concret.De-aia , cu regret , apreciam un candidat UDMR care a demonstrat mult pragmantism si profesionalism .Dar din pacate acesta este UDMR-ist , si fara a avea ceva cu el sau etnia sa , nu-l pot vota pentru motivele aratate ceva mai sus .
In alta ordine de idei , dle Gigi , imi place sa cred ca chemarea dumneatale , la lupta alaturi de PRM , la aceste alegeri europarlamentare , se vrea o "constructie" necesara in vederea viitoarelor Alegeri Parlamentare pt Parl. Romaniei , caci de rezultatul de Duminica 7 Iun. depinde in ft mare masura viitorul PRM .
Fosta membra 9am.ro
10 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 22:08
De la: vaneamarin, la data 2009-06-02 08:17:31
De la: dorina27, la data 2009-06-02 08:01:19
Da eram sa uit...si Mihail Eminescu a fost internat si omorit intru-n ospiciu, pentru ca, era nationalist.
se vede treaba ca, a-ti iubi tara cu bune si cu rele, in opinea unora, trebuie sa fii nebun?, daca demasti o escrocherie pe banii tarii, esti nebun?. si etc...
Nu stiam ca a fost internat Eminescu in ospiciu DEOARECE ERA NATIONALIST,credeam ca din alte motive ...Nu stiam nici ca A FOST OMORAT , asa ca, la modul cel mai sincer ma intereseaza problema asta .Simteam si eu ca se ascunde ceva in internarea si moartea lui Eminescu ,este absolut nefiresc ca un geniu sa inebuneasca si la fel de nefiresc este si sa moara!
Fosta membra 9am.ro
964 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 22:45
Religia este o rămășiță a copilăriei inteligenței noastre, ea se va stinge pe măsură ce adoptăm rațiunea și știința ca principii directoare.
Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
Fosta membra 9am.ro
964 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 22:47
Religia este o rămășiță a copilăriei inteligenței noastre, ea se va stinge pe măsură ce adoptăm rațiunea și știința ca principii directoare.
Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 15:10
SA-L TRAGETIO DE PIELE
PE VADIM SI PE VANGHELE!
9am037202
136 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 18:46
de la ticu: dar acolo dai de o mafie maghiara care se opune, pentru ca nu are cine sa-i starpeasca ; in lagare la gazare cu ei !
T-ul din numele matale vine cumva de la "Taliban"? Mi-ar parea sincer rau daca e asa. Toti apreciem patriotismul si dragostea de Neam si Tara dar daca singura solutie viabila in conceptia matale e Auschwitz-ul , eu ma retrag din afacerea asta! Vino cu idei mai realiste, cum ziceam, pana la a te lovi de mafia maghiara, sa se faca acolo investitii sprijinite de statul roman, cu actionar majoritar acesta, sa fie ajutati cei ce deschid afaceri acolo:ape minerale,ind.forestiera, turism etc. vointa sa fie! fa si mata un magazin de vandut peste de Dunare ca precis n-au!