DanubianKnight
746 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 13:38
De la: ticu, la data 2009-06-19 21:32:17
sml-confused006 Ca ne rad cu fundul n-ar fi pericol, dar sa nu ne ia cu pietrii, sau sa ne scoata in suturi!!!Poate o da Domnul sa nu plece din tara !!!!
[/quote]
Becali l-a bagat pe Vadim in PE, este foarte clar. De altfel asta a si fost socoteala lui Vadim. Si arata din plin cate "moral" este Tribunul.
Intr-adevar, omul care a vrut sa faca politician din Oana Zavoranu, care l-a inventat pe parlamentarul, acum candidat la presedintie, Nati Meir si care l-a sustinut pe Vacaroiu si guvernul care a dat cele mai mari tunuri si a falimentat banci altfel prospere o sa faca ordine si o sa puna capat coruptiei... Aferim!
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
9am079937
1 mesaj
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 15:01
De la: tzutzu_him, la data 2008-12-14 21:25:23eu as vota si pun pariu ca nu as fi singurul.rupe-i vadimeeee
Fosta membra 9am.ro
118 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 15:06
ticule ai ceva probleme. De la unguri putem invata demnitate.( Ai vazut ce i-au facut primului ministru?) In rest cum ramane cu Europa? sau nu stii ce ai votat? Problema noastra a ardelenilor si a tuturor romanilor este la Bucurersti. Noi spunem in orient, pentru ca orientul incepe de la Brasov. Daca nu geografic cel putin comportamental. Oricum meriti sa-ti scriu un banc. Un roman se lauda cu marea democratie instalata in Romania si spune el unui ungur ca daca vrea poate sa-si faca nevoile in fata presedintelui. Chiar asa la intrebat ungurul? Da chiar asa dar am uitat sa-ti spun ca nu-mi dau jos pantalonii.
titiana
42 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 15:15
ma de unde ai tu materiale din dosare. parca ai fi securist care a fugit cu dosarele dupa '89. de oameni ca tine are nevoie societatea actuala in frunte cu vaporeanul nostru brav care s-a imbogatit cu carpete si tigari
Tycu
3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 16:06
De la: Secuiul, la data 2009-06-19 23:09:38 se vede ca esti blonda, habar nu ai de istorie, poate vroiai in Parlamentul European.
1 Becali e roman?
2 Primarul Sibiului e roman?
3 Vanghelie e roman?
Dupa ce ai aflat raspunsul si ierarhia intelectuala a celor trei mai vorbim. Pa, pa!
Becali e macedonean, primarul e german, iar Vanghelie care este,...este!
Ticu
Tycu
3787 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 16:41
De la: DanubianKnight, la data 2009-06-20 13:30:14
De la: ticu, la data 2009-06-18 22:40:39
sml-confused0067: Domnule la propriu nu tremur de frica ungurilor, dar la figurat , da; toti romanii trebuie sa "tremuram " de frica lor, mai ales Ardealul . Matale nu vezi ce politica se duce pentru a ne lua Ardealul ? ei sunt sustinuti mai ales de americani .! ca daca nu ar fi Marea Neagra ca o legatura intre noi si Rusi , [ de care trebuie sa recunoastem ca americanii se tem ] Ardealul de mult era luat din trupul Romaniei.! Aici e frica,sa nu ajungem sa intram in Ardeal cu viza sau pasaport . !-asta-i realitatea
In Ardeal traiesc un milion si jumatate de unguri si sase milioane de romani. Un hap cam prea mare pentru Ungaria, mai ales cand traim in vremurile votului universal iar romanii aia in majoritate nu prea sunt iubitori de unguri. Cat priveste ideile alea a la Sabin Gherman cu independenta Ardealului, poate ca ar avea o sansa de succes intr-un Ardeal fara unguri... dar cand ungurii sunt campionii autonomismului, romanii nu vor fi de acord cu ei fie si din principiu. Singura problema reala este tentativa de creare a unei autonomii secuiesti, dar tot ce are guvernul roman de facut este sa nu dea curs la pretentiile autonomiste pana cand acestea vor muri de la sine, pe masura ce alte teme vor capta interesul iar batranii cu nostalgii horthiste vor da in primire.
Cat despre americani, ei sunt foarte fericiti sa ne aiba alaturi de ei in Irak si in Afganistan si in alte razboaie ale lor, iar putinta noastra militara si servilismul nostru sunt mai mari decat ale Ungariei. Daca prin 1990 poate ca ar fi favorizat o independenta a Ardealului, asta a trecut de mult. In plus, Romania este profund anti-rusa; ceea ce i-a pierdut pe sarbi in fata Americii a fost rusofilia, nu vreo dragoste a americanilor pentru albanezi.
Oricum, nu ma pot impiedica sa nu observ o alta voalata pupatura in fund a Rusiei... pai, domnule Ticu, Rusia nu ne apara si nu ne va apara in veci. Daca era dupa rusi, acum toata Moldova, nu doar Basarabia, era a lor, Dobrogea era in intregime a bulgarilor, Banatul integral al sarbilor iar Ardealul al ungurilor. Asa gandise lucrurile Cominternul, si, la pariu, tot asa le gandeste Putin.
Din pacate, PRM continua nationalismul de abureala al lui Ceausescu, care dupa ce lua caramida si se batea cu ea in piept de cat de nationalist e el trada miscarea de rezistenta din Basarabia (1970) si se ducea la Chisinau (1976) si declara cat de multumit e de configuratia granitelor Romaniei si ca nu exista probleme intre Romania si URSS (adica era OK si cu "limba moldovneneasca" si "poporul moldovean"). Si pentru ca orice nationalism totalitar are nevoie de un dusman ca sa-si justifice existenta si abuzurile, si cum adevaratul dusman, rusul, era prea mare si prea puternic, Ceausescu i-a folosit pe unguri, un neprieten practic inofensiv.
De fapt, PRM face un mare rau scenei politice romanesti, care ar avea nevoie de un nationalism democratic si autentic, in spiritul lui C.A. Rosetti si al Bratienilor, si nu de ghidusiile lui Vadim si cretinismele lui Becali.
Domnu"nu conteaza cati unguri ca numar sunt, poate sa fie si unul,conteaza ca ei cam fac legea in Ardeal, si asta din cauza ca au multi de partea lor inclusiv pe americani .;; exemplu, In Ungara sunt doua partide neofasciste , in UE, nu s-a pus problema asta , daca aveam noi , ne scotea din toata Europa, minoritatea de la noi si-a aratat pe fata dusmania , si ura fata de romani,apoi idiotenia cu autonomia, nimic in UE , daca faceam noi, ne termina UE, asa ca ..! Sabin Gherman, deja e cunoscut oficial ca bolnav psihic ! si cu nebunii nu te pune . Americanii se intelege ca in Irak si Afganistan duc un razboi nedrept , ne mint cu asa zisii teroristi,cand realitatea este petrolul .!ne vor alaturi, asta ca sa aiba mai multi militari , mai multa forta .Nuu, Romania , nu este anti-rusa , cum nu e nici un fel de anti. noi avem relatii bune cu rusii , ei au recunoscut ca Basarabia a apartinut Romaniei, ungurii nu recunosc ca detin ilegal o suprafata din Ardeal .Normal ca rusii nu ne apara, eu ma refer ca americanii, se cam tem de rusi,[ fostul razboi din Jugoslavia , cand rusii au impus niste reguli acolo .] Nu confunda pe Ceausescu cu PRM .Ceausescu , nicio data nu a fost de acord cu independenta Moldovei,; Scuze , dar matale nu cunosti ideologia PRM . PRM-ul foarte putin se ocupa cu partea externa a tarii, nu mai lega,asocia PRM cu Moldova, pe noi ne intereseaza romanii din Romania, bogatiile Romaniei,si teritoriul Romaniei .!
Ticu
Tycu
3787 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 16:50
De la: olaru_l_yahoo_com, la data 2009-06-20 15:06:58ticule ai ceva probleme. De la unguri putem invata demnitate.( Ai vazut ce i-au facut primului ministru?) In rest cum ramane cu Europa? sau nu stii ce ai votat? Problema noastra a ardelenilor si a tuturor romanilor este la Bucurersti. Noi spunem in orient, pentru ca orientul incepe de la Brasov. Daca nu geografic cel putin comportamental. Oricum meriti sa-ti scriu un banc. Un roman se lauda cu marea democratie instalata in Romania si spune el unui ungur ca daca vrea poate sa-si faca nevoile in fata presedintelui. Chiar asa la intrebat ungurul? Da chiar asa dar am uitat sa-ti spun ca nu-mi dau jos pantalonii.
Ungurii au demnitate ???? ma faci sa Iar cu Europa, eu nu inghit lozincile astea impuse .! Cu Bucurestiul ai dreptate . Iar cu Brasovul , aveti grija ca " cei cu demnitate " ni-l duc la Buda ! P.S. mi-a placut bancul >!
Ticu
kali13
233 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 17:32
De la: olaru_l_yahoo_com, la data 2009-06-20 15:06:58ticule ai ceva probleme. De la unguri putem invata demnitate.( Ai vazut ce i-au facut primului ministru?) In rest cum ramane cu Europa? sau nu stii ce ai votat? Problema noastra a ardelenilor si a tuturor romanilor este la Bucurersti. Noi spunem in orient, pentru ca orientul incepe de la Brasov. Daca nu geografic cel putin comportamental. Oricum meriti sa-ti scriu un banc. Un roman se lauda cu marea democratie instalata in Romania si spune el unui ungur ca daca vrea poate sa-si faca nevoile in fata presedintelui. Chiar asa la intrebat ungurul? Da chiar asa dar am uitat sa-ti spun ca nu-mi dau jos pantalonii.
Unde ai pomenit tu,demnitate la un trib nomad(ungurii)?,daca tot te tii de bancuri,citeste-l pe cel de mai jos,panarama ce esti
"Un ungur la magazin:
-Biscuiti este?
-Nu ,,este', ,,sunt'.
-Da rahat sunt?
-Da, esti!"
Tycu
3787 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 18:21
De la: kali13, la data 2009-06-20 17:32:55
Unde ai pomenit tu,demnitate la un trib nomad(ungurii)?,daca tot te tii de bancuri,citeste-l pe cel de mai jos,panarama ce esti
"Un ungur la magazin:
-Biscuiti este?
-Nu ,,este', ,,sunt'.
-Da rahat sunt?
-Da, esti!"
asa este !!!!!
Ticu
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
Oras: Craiova
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 19:23
De la: ticu, la data 2009-06-20 16:50:08
Ungurii au demnitate ???? ma faci sa Iar cu Europa, eu nu inghit lozincile astea impuse .! Cu Bucurestiul ai dreptate . Iar cu Brasovul , aveti grija ca " cei cu demnitate " ni-l duc la Buda ! P.S. mi-a placut bancul >!
Sa-nteleg ca romanii au demnitate? Nostim,foarte nostim!
9am037202
136 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 22:10
Ticu :Ungurii au demnitate ???? ma faci sa rad. Iar cu Europa, eu nu inghit lozincile astea impuse .!
**************************************************************************************************************************
Acum , serios,pentru frumusetea discutiilor nu cred ca e cazul sa dam cu piatra cand nu e cazul. Demnitatea ungurilor? caz concret: 1956 ! a noastra? cand i-am oferit pe tava rusilor pe Imre Nagy si guvernul lui dupa ce le-am promis ca nu li se va intampla nimic.
Afara de "problema" Ardealului, (poate mai bine sa-i zicem Transilvania din latina decat Erdely din maghiara ) ce program are PRM-ul in alte privinte:social, educativ etc. ? Ca daca tot l-am votat pe Vadim poate ca o sa-mi placa si ce sustine!
De la Vadim n-am auzit pana acum decat decat sforaieli cu Neamul, Ardealul, tiganii, evreii, ungurii, tepele lui Tepes pentru corupti, injuraturi cat cuprinde pentru cine se ia de el, ... Un fel de mixaj comunisto- legionar! Niste idei concrete mai cu picioarele pe pamant exista? Ce ar face el ca presedinte, ce legi ar da sau ar modifica?
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 00:56
999
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Tycu
3787 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 11:33
De la: 9am037202, la data 2009-06-20 22:10:12Ticu :Ungurii au demnitate ???? ma faci sa rad. Iar cu Europa, eu nu inghit lozincile astea impuse .!
**************************************************************************************************************************
Acum , serios,pentru frumusetea discutiilor nu cred ca e cazul sa dam cu piatra cand nu e cazul. Demnitatea ungurilor? caz concret: 1956 ! a noastra? cand i-am oferit pe tava rusilor pe Imre Nagy si guvernul lui dupa ce le-am promis ca nu li se va intampla nimic.
Afara de "problema" Ardealului, (poate mai bine sa-i zicem Transilvania din latina decat Erdely din maghiara ) ce program are PRM-ul in alte privinte:social, educativ etc. ? Ca daca tot l-am votat pe Vadim poate ca o sa-mi placa si ce sustine!
De la Vadim n-am auzit pana acum decat decat sforaieli cu Neamul, Ardealul, tiganii, evreii, ungurii, tepele lui Tepes pentru corupti, injuraturi cat cuprinde pentru cine se ia de el, ... Un fel de mixaj comunisto- legionar! Niste idei concrete mai cu picioarele pe pamant exista? Ce ar face el ca presedinte, ce legi ar da sau ar modifica?
Da asa e,corect e Transilvania, dar daca nu sti nimic de Vadim si PRM , e mai bine sa nu vorbesti. Da, PRM are programa,in toate ramurile sociale ale tarii, dar ca sa-l vezi ce poate, votati-i , ca sa-i vedeti la lucru, si apoi sa vorbiti ,si mai afla ca Vadim [PRM-ul ] nu are nimic cu evreii si tiganii, mai ales ca Vadim are prieteni evrei si e bine vazut in Israel ! Nu mai vorbi de legionari , daca nu -i cunosti. cum sa-i bagi in aceeasi oala cu comunistii bre ? Exista o adevarata miscare sfanta , din pacate nu e partid - Noua Dreapta, dar cand va ajunge in frunte, sigur o sa trec acolo !
Ticu
9am037202
136 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 17:20
De la: ticu, la data 2009-06-21 11:33:08
De la: 9am037202, la data 2009-06-20 22:10:12Ticu :Ungurii au demnitate ???? ma faci sa rad. Iar cu Europa, eu nu inghit lozincile astea impuse .!
Da asa e,corect e Transilvania, dar daca nu sti nimic de Vadim si PRM , e mai bine sa nu vorbesti. Da, PRM are programa,in toate ramurile sociale ale tarii, dar ca sa-l vezi ce poate, votati-i , ca sa-i vedeti la lucru, si apoi sa vorbiti ,si mai afla ca Vadim [PRM-ul ] nu are nimic cu evreii si tiganii, mai ales ca Vadim are prieteni evrei si e bine vazut in Israel ! Nu mai vorbi de legionari , daca nu -i cunosti. cum sa-i bagi in aceeasi oala cu comunistii bre ? Exista o adevarata miscare sfanta , din pacate nu e partid - Noua Dreapta, dar cand va ajunge in frunte, sigur o sa trec acolo !
******************************************************************************************************************************8
Facusi ce facusi si iar ai dat-o cotita pe dupa deget!
Cum vrei sa-l votez pe V. daca nici macar nu vrei sa ne spui ce vrea!. Mata cand te apuci sa faci o ciorba de peste te astepti sa iasa ceva cu aroma de peste nu de vaca! Adica stii dinainte cam la ce te astepti. Asa si cu V. spune-ne la ce lucruri de bine trebuie sa ne asteptam si poate crestem randurile PRM-ului,asta ca sa nu mai umblam te miri pe unde la sedii sa cautam programe! Nu cred ca nu-l stii! Sper pentru pastrarea bunei pareri despre un asemenea membru activ ca mata ca nu numai Ardealul si chestiunea maghiara te-au atras la PRM.
Spre dezamagirea matale , Vadim nu are nimic nici cu (toti)ungurii, chiar are si prieteni printre ei:vezi fostul deputat PRM Iuliu Furo, scriitorul Hajdu Gozo si nevasta actrita Adam Erzsebet etc.
Atat ca prin Romania Mare cand se vorbeste de cineva incomod daca se poate i se agata imediat de coada epitete gen:tiganul borat M.D., evreul Xovici cu numele adevarat daca si l-o fi schimbat,ungurul nu mai stiu cum etc. Asta o fi de bine?
Oportunistule mic! astepti sa ajunga unii la putere(Noua Dreapta !?)abandonezi tot si te muti la ei? Rusinica!
Lumea vorbeste (nu eu) ca PRM-ul a imbinat creator cate ceva de la legionari(ultranationalismul, retorica anti alogeni(straini) si crestinismul militantcu cate ceva de la comunisti( lupta contra imperialismului, egalitatea de sanse, programe sociale de masa in sanatate si invatamant). Poate ne luminezi mata!
Theodor
77 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 15:12
name='ticu'
: Da asa e,corect e Transilvania, dar daca nu sti nimic de Vadim si PRM , e mai bine sa nu vorbesti. Da, PRM are programa,in toate ramurile sociale ale tarii, dar ca sa-l vezi ce poate, votati-i , ca sa-i vedeti la lucru, si apoi sa vorbiti ,si mai afla ca Vadim [PRM-ul ] nu are nimic cu evreii si tiganii, mai ales ca Vadim are prieteni evrei si e bine vazut in Israel ! Nu mai vorbi de legionari , daca nu -i cunosti. cum sa-i bagi in aceeasi oala cu comunistii bre ? Exista o adevarata miscare sfanta , din pacate nu e partid - Noua Dreapta, dar cand va ajunge in frunte, sigur o sa trec acolo ! [/quote]
Domnu Ticu , hai domnu' , zi-ne si noua cateva "puncte" din programele alea ale voastre ,prmisti si Vadim , ca suntem si noi al dracu' de curiosi sa vedem daca macar voi astia aprinsii lu' tribunu ati retinut ceva din ele .Uite ca sa nu zici ca sunt rau te las pana maine sa te "inspiri" sa le copiezi de undeva ca le-o-ti avea scrise , tiparite p'undeva . Cat despre Noua Dreapta stai bland ca nu primesc aia , acolo , apucati ca matale . In general la ei nu prea au ce cauta ( cel putin asa declara liderul lor odata) oameni ce au fost inregimentati pe la alte partide . Si mi se pare logic sa faca asa . uite la matale , om cu facultate , cu familie frumoasa , cu o profesie frumoasa si atat de indoctrinat...ce sa cauti la ND cu apucaturile cu care ai fost deprins la PRM ? Ramai acolo unde esti ca faci parte , bine , rau de tot , din peisajul lor ; si grija la ce declari pe aci ca securistii din preajma lu Vadim sunt cu ochii pe noi si te paraste careva ca vrei la legionari !
Tycu
3787 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 15:56
De la: 9am037202, la data 2009-06-21 17:20:08
De la: ticu, la data 2009-06-21 11:33:08
******************************************************************************************************************************8
Facusi ce facusi si iar ai dat-o cotita pe dupa deget!
Cum vrei sa-l votez pe V. daca nici macar nu vrei sa ne spui ce vrea!. Mata cand te apuci sa faci o ciorba de peste te astepti sa iasa ceva cu aroma de peste nu de vaca! Adica stii dinainte cam la ce te astepti. Asa si cu V. spune-ne la ce lucruri de bine trebuie sa ne asteptam si poate crestem randurile PRM-ului,asta ca sa nu mai umblam te miri pe unde la sedii sa cautam programe! Nu cred ca nu-l stii! Sper pentru pastrarea bunei pareri despre un asemenea membru activ ca mata ca nu numai Ardealul si chestiunea maghiara te-au atras la PRM.
Spre dezamagirea matale , Vadim nu are nimic nici cu (toti)ungurii, chiar are si prieteni printre ei:vezi fostul deputat PRM Iuliu Furo, scriitorul Hajdu Gozo si nevasta actrita Adam Erzsebet etc.
Atat ca prin Romania Mare cand se vorbeste de cineva incomod daca se poate i se agata imediat de coada epitete gen:tiganul borat M.D., evreul Xovici cu numele adevarat daca si l-o fi schimbat,ungurul nu mai stiu cum etc. Asta o fi de bine?
Oportunistule mic! astepti sa ajunga unii la putere(Noua Dreapta !?)abandonezi tot si te muti la ei? Rusinica!
Lumea vorbeste (nu eu) ca PRM-ul a imbinat creator cate ceva de la legionari(ultranationalismul, retorica anti alogeni(straini) si crestinismul militantcu cate ceva de la comunisti( lupta contra imperialismului, egalitatea de sanse, programe sociale de masa in sanatate si invatamant). Poate ne luminezi mata!
Daca Vadim ar castiga , ar face prea putin atat timp cat este parlamentul asta la putere,[ poate sa-l dizolve ] dar cu PRM in frunte, se schimba situatia , multe ar face pentru tara . Cu ciorba asa este, faci ciorba de peste, si iese bors .! In primul rand starpeste coruptia , hotia , mafia din tara . ! va moderniza invatamantul, ar baga practica in scoli si facultati , cum se facea o data , ar marii salariile cadrelor , inainte de retrocedaraea unei locuinte fostilor propietari , ar asigura locuinta chiriasilor , nu in strada ca acum, ar marii pensile,salariile in functie de inflatie, nu ar vinde bogatiile tarii la straini, cum au facut astia cu petrolul , aurul de la Montana si petrolul marin , ar creste imaginea Romaniei in strainatate, cateva din ce va face el cu PRM .! Si nu e spre dezamagirea mea , ci m-asi bucura sa fie cat mai multi unguri in PRM.! Nu , Vadim nu a jignit pe tigani nicio data , eu da , ca merita .! cu Noua Dreapta , lasa asa ca eu cunosc destul de bine ce inseamna . !
Ticu
Tycu
3787 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 16:03
De la: Theodor, la data 2009-06-22 15:12:35 name='ticu'
: Da asa e,corect e Transilvania, dar daca nu sti nimic de Vadim si PRM , e mai bine sa nu vorbesti. Da, PRM are programa,in toate ramurile sociale ale tarii, dar ca sa-l vezi ce poate, votati-i , ca sa-i vedeti la lucru, si apoi sa vorbiti ,si mai afla ca Vadim [PRM-ul ] nu are nimic cu evreii si tiganii, mai ales ca Vadim are prieteni evrei si e bine vazut in Israel ! Nu mai vorbi de legionari , daca nu -i cunosti. cum sa-i bagi in aceeasi oala cu comunistii bre ? Exista o adevarata miscare sfanta , din pacate nu e partid - Noua Dreapta, dar cand va ajunge in frunte, sigur o sa trec acolo !
Domnu Ticu , hai domnu' , zi-ne si noua cateva "puncte" din programele alea ale voastre ,prmisti si Vadim , ca suntem si noi al dracu' de curiosi sa vedem daca macar voi astia aprinsii lu' tribunu ati retinut ceva din ele .Uite ca sa nu zici ca sunt rau te las pana maine sa te "inspiri" sa le copiezi de undeva ca le-o-ti avea scrise , tiparite p'undeva . Cat despre Noua Dreapta stai bland ca nu primesc aia , acolo , apucati ca matale . In general la ei nu prea au ce cauta ( cel putin asa declara liderul lor odata) oameni ce au fost inregimentati pe la alte partide . Si mi se pare logic sa faca asa . uite la matale , om cu facultate , cu familie frumoasa , cu o profesie frumoasa si atat de indoctrinat...ce sa cauti la ND cu apucaturile cu care ai fost deprins la PRM ? Ramai acolo unde esti ca faci parte , bine , rau de tot , din peisajul lor ; si grija la ce declari pe aci ca securistii din preajma lu Vadim sunt cu ochii pe noi si te paraste careva ca vrei la legionari ![/quote]
Si de unde sti pe cine primesc cei din Noua Dreapta ? Lasa , nu mai vorbi de ei daca nu-i cunosti, ci numai din auzite . !
Ticu
DanubianKnight
746 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 23:14
De la: ticu, la data 2009-06-20 16:41:57 Domnu"nu conteaza cati unguri ca numar sunt, poate sa fie si unul,conteaza ca ei cam fac legea in Ardeal, si asta din cauza ca au multi de partea lor inclusiv pe americani .;; exemplu, In Ungara sunt doua partide neofasciste , in UE, nu s-a pus problema asta , daca aveam noi , ne scotea din toata Europa, minoritatea de la noi si-a aratat pe fata dusmania , si ura fata de romani,apoi idiotenia cu autonomia, nimic in UE , daca faceam noi, ne termina UE, asa ca ..! Sabin Gherman, deja e cunoscut oficial ca bolnav psihic ! si cu nebunii nu te pune . Americanii se intelege ca in Irak si Afganistan duc un razboi nedrept , ne mint cu asa zisii teroristi,cand realitatea este petrolul .!ne vor alaturi, asta ca sa aiba mai multi militari , mai multa forta .Nuu, Romania , nu este anti-rusa , cum nu e nici un fel de anti. noi avem relatii bune cu rusii , ei au recunoscut ca Basarabia a apartinut Romaniei, ungurii nu recunosc ca detin ilegal o suprafata din Ardeal .Normal ca rusii nu ne apara, eu ma refer ca americanii, se cam tem de rusi,[ fostul razboi din Jugoslavia , cand rusii au impus niste reguli acolo .] Nu confunda pe Ceausescu cu PRM .Ceausescu , nicio data nu a fost de acord cu independenta Moldovei,; Scuze , dar matale nu cunosti ideologia PRM . PRM-ul foarte putin se ocupa cu partea externa a tarii, nu mai lega,asocia PRM cu Moldova, pe noi ne intereseaza romanii din Romania, bogatiile Romaniei,si teritoriul Romaniei .!
Fara suparare, mata esti cam prost. Si antinational pe deasupra ca orice comunist sadea. Rusia a recunoscut Basarabia ca pamant romanesc? Ne-au dat-o eventual si inapoi? Trezeste-te, nene, Armata a 14-a e tot la Tiraspol iar Rusia pompeaza in draci in a-l pastra la putere pe Voronin, cu toate aberatiile lui antiromanesti preluate direct din vechea propaganda sovietica, dar si pe jigodia de Smirnov in Transnistria.
Si ce-i aia nu ne intereseaza ce-i in afara Romaniei? Pai daca esti nationalist roman, si nu iuda cominternista, te intereseaza atata timp cat exista doua state romanesti si nu unul. Pai, daca lucrurile stau cum spui matale, Partidul Romania Mare, care Romanie nu poate fi mare fara Basarabia, ar trebui sa-si schimbe numele in Partidul Romania Bantustana. O Romanie Mica in care Vadim, ca si mentorul sau Ceausescu, sa se poarte ca pe mosia lui ta-su. Si nu te mai preface ca nu te prinzi care e legatura intre PRM si Ceausescu... PRM este papagalul care repeta mimetic discursul de abureala fals nationalista a lui Ceausescu. Ca nu degeaba era Vadim unul din marii lingai ai lui Ceausescu, iar "Saptamana" era oficiosul Securitatii.
Si, ia zi nene, de cand n-ai mai fost in Ardeal? Unde naiba fac ungurii legea, afara de Harghita, Covasna si un pic din Mures? Cred ca acolo la Dunare unde traiesti mata' e plin de unguri... Esti la fel de sovin ca si ungurii aia cu "nem tudom romano", si in final la fel de imbecil ca si ei.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Tycu
3787 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 10:42
De la: DanubianKnight, la data 2009-06-22 23:14:12
De la: ticu, la data 2009-06-20 16:41:57 Domnu"nu conteaza cati unguri ca numar sunt, poate sa fie si unul,conteaza ca ei cam fac legea in Ardeal, si asta din cauza ca au multi de partea lor inclusiv pe americani .;; exemplu, In Ungara sunt doua partide neofasciste , in UE, nu s-a pus problema asta , daca aveam noi , ne scotea din toata Europa, minoritatea de la noi si-a aratat pe fata dusmania , si ura fata de romani,apoi idiotenia cu autonomia, nimic in UE , daca faceam noi, ne termina UE, asa ca ..! Sabin Gherman, deja e cunoscut oficial ca bolnav psihic ! si cu nebunii nu te pune . Americanii se intelege ca in Irak si Afganistan duc un razboi nedrept , ne mint cu asa zisii teroristi,cand realitatea este petrolul .!ne vor alaturi, asta ca sa aiba mai multi militari , mai multa forta .Nuu, Romania , nu este anti-rusa , cum nu e nici un fel de anti. noi avem relatii bune cu rusii , ei au recunoscut ca Basarabia a apartinut Romaniei, ungurii nu recunosc ca detin ilegal o suprafata din Ardeal .Normal ca rusii nu ne apara, eu ma refer ca americanii, se cam tem de rusi,[ fostul razboi din Jugoslavia , cand rusii au impus niste reguli acolo .] Nu confunda pe Ceausescu cu PRM .Ceausescu , nicio data nu a fost de acord cu independenta Moldovei,; Scuze , dar matale nu cunosti ideologia PRM . PRM-ul foarte putin se ocupa cu partea externa a tarii, nu mai lega,asocia PRM cu Moldova, pe noi ne intereseaza romanii din Romania, bogatiile Romaniei,si teritoriul Romaniei .!
Fara suparare, mata esti cam prost. Si antinational pe deasupra ca orice comunist sadea. Rusia a recunoscut Basarabia ca pamant romanesc? Ne-au dat-o eventual si inapoi? Trezeste-te, nene, Armata a 14-a e tot la Tiraspol iar Rusia pompeaza in draci in a-l pastra la putere pe Voronin, cu toate aberatiile lui antiromanesti preluate direct din vechea propaganda sovietica, dar si pe jigodia de Smirnov in Transnistria.
Si ce-i aia nu ne intereseaza ce-i in afara Romaniei? Pai daca esti nationalist roman, si nu iuda cominternista, te intereseaza atata timp cat exista doua state romanesti si nu unul. Pai, daca lucrurile stau cum spui matale, Partidul Romania Mare, care Romanie nu poate fi mare fara Basarabia, ar trebui sa-si schimbe numele in Partidul Romania Bantustana. O Romanie Mica in care Vadim, ca si mentorul sau Ceausescu, sa se poarte ca pe mosia lui ta-su. Si nu te mai preface ca nu te prinzi care e legatura intre PRM si Ceausescu... PRM este papagalul care repeta mimetic discursul de abureala fals nationalista a lui Ceausescu. Ca nu degeaba era Vadim unul din marii lingai ai lui Ceausescu, iar "Saptamana" era oficiosul Securitatii.
Si, ia zi nene, de cand n-ai mai fost in Ardeal? Unde naiba fac ungurii legea, afara de Harghita, Covasna si un pic din Mures? Cred ca acolo la Dunare unde traiesti mata' e plin de unguri... Esti la fel de sovin ca si ungurii aia cu "nem tudom romano", si in final la fel de imbecil ca si ei.
Sefule, gandesti ca un copil de 5 ani ! sunt lucruri de care esti strain ...Cum adica ,comunistii sunt antinationalisti ? E prima data cand aud asa ceva, spune ca ai glumit , ca altii rad de asta !. Da, Rusia a recunoscut ca Basarabia a apartinut Romaniei, dar cum sa o dea inapoi, ca nu a fost a Rusiei ! Moldova ca si Rusia, au apartinut URSS-ului,erau tari separate .si ca sa se fi unit cu Romania , asta hotara poporul Basarabiei, si nimeni alt cineva .!Cu armata in Tiraspol , asa este .! Apoi, nu cunosti ce e nationalismul bre ! ; normal ca ma intereseaza ce se intampla in Basarabia, si vreau sa revina la Romania, asta ca roman , dar pe nationalist il intereseaza [ numele de nationalist, national} adica ce se intampla in tara lui, in Basarabia sunt probleme intre ei, comunistii cu democratii, nu au probleme cu strainatatea, si in problema interna a unei tari nu ne putem baga , nici PRM nici guvernul Romaniei .! Vadim nu are nici o legatura cu comunismul , mai ales ca avea dosar la securitate, fiind considerat periculos, iar lui Ceausescu i-a facut cateva poezii, pentru ce a facut el pentru tara , si fii sigur ca a facut si se traia mai bine atunci, din '89 nu s-a mai facut nimic se darama si se vinde la straini .! Da , ungurii fac legea mai ales in Harghita , Covasna, Mures , cam peste tot , nu vezi cu cata obraznicie cer autonomia Ardealului ? Si la Dunare traiesc multe minoritati , dar nu cer autonomia Dobrogei !
Ticu
Theodor
77 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 13:01
['ticu'='ticu'
Sefule, gandesti ca un copil de 5 ani ! sunt lucruri de care esti strain ...Cum adica ,comunistii sunt antinationalisti ? E prima data cand aud asa ceva, spune ca ai glumit , ca altii rad de asta !. Da, Rusia a recunoscut ca Basarabia a apartinut Romaniei, dar cum sa o dea inapoi, ca nu a fost a Rusiei ! Moldova ca si Rusia, au apartinut URSS-ului,erau tari separate .si ca sa se fi unit cu Romania , asta hotara poporul Basarabiei, si nimeni alt cineva .!Cu armata in Tiraspol , asa este .! Apoi, nu cunosti ce e nationalismul bre ! ; normal ca ma intereseaza ce se intampla in Basarabia, si vreau sa revina la Romania, asta ca roman , dar pe nationalist il intereseaza [ numele de nationalist, national} adica ce se intampla in tara lui, in Basarabia sunt probleme intre ei, comunistii cu democratii, nu au probleme cu strainatatea, si in problema interna a unei tari nu ne putem baga , nici PRM nici guvernul Romaniei .! Vadim nu are nici o legatura cu comunismul , mai ales ca avea dosar la securitate, fiind considerat periculos, iar lui Ceausescu i-a facut cateva poezii, pentru ce a facut el pentru tara , si fii sigur ca a facut si se traia mai bine atunci, din '89 nu s-a mai facut nimic se darama si se vinde la straini .! Da , ungurii fac legea mai ales in Harghita , Covasna, Mures , cam peste tot , nu vezi cu cata obraznicie cer autonomia Ardealului ? Si la Dunare traiesc multe minoritati , dar nu cer autonomia Dobrogei ! [/quote]
Nici nu poate fi altfel nene Ticule . Zile tot asa , zile cu spor nene , ca uite asa mai uitam si noi , astia de pe aici , de necazuri , ne mai descretim fruntile , ne mai amuzam cand citim din putul gandirii lu' matale . Ce mai , esti , poate nu unic ca ma gandesc ca s-or mai gasi multi ca matale in PRM ul lui Vadim , dar cu siguranta de "top" . Oricum nu te lasa impresionat , fi-i consecvent pe drumul pe care l-ai apucat ca ai mare viitor in politica romaneasca .
titiana
42 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 14:17
de unde faci tu diferenta intre cei care locuiesc in transilvania si cei din sud. eu am fratii in transilvania iar in dobrogea am colegi casatoriti cu transilvanence si chiar cu unguroaice. sunteti niste semidocti daca puneti problema asa. mai cititi. sau ati invatat carte dupa marea revolutie ruso americana din decembrie 1989?
9am037202
136 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 16:25
Ticu: Sefule, gandesti ca un copil de 5 ani ! sunt lucruri de care esti strain ...Cum adica ,comunistii sunt antinationalisti ? E prima data cand aud asa ceva, spune ca ai glumit , ca altii rad de asta !.
******************************************************************************************************************************
Iti spune ceva denumirea asta :Komintern, sau Internationala a treia? Da` la sedintele de partid nu cantai Internationala? "sculati voi oropsiti ai vietii/voi osanditi la foame sus/ ..../sa-nceapa-al lumii vechi apus. "adica al omenirii astia din jurul Romaniei ,treaba care nu merge foarte bine cu nationalismul in care te-ai (s)cufundat mata!
Mai bine zi-ne ceva de Noua Dreapta ca vad ca mi-a disparut postul! Cu ce se mananca si ce vor? Afara de faptul ca vor sa-i alunge (sau impuste?) pe poponari? Ca n-ai cazut matale intr-o admiratie sfielnica fata de ei degeaba! Nu ziceai ca asta e camasa de rezerva la vremuri grele?
nastasemihail
47672 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 16:30
Cam asa a fost o perioada. Cominternistii erau antinationalisti. Erau ptr unificarea tuturor de peste tot la rusi acasa. Deci antinationalisti.
Cam cum e acum cu internationalizarea asta, aiurea. Numai din birourile unora.
Nationalismul nu se afiseaza pe pancarte sau in sloganuri. Este sau nu este.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Tycu
3787 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 17:39
De la: Theodor, la data 2009-06-23 13:01:35['ticu'='ticu'
Sefule, gandesti ca un copil de 5 ani ! sunt lucruri de care esti strain ...Cum adica ,comunistii sunt antinationalisti ? E prima data cand aud asa ceva, spune ca ai glumit , ca altii rad de asta !. Da, Rusia a recunoscut ca Basarabia a apartinut Romaniei, dar cum sa o dea inapoi, ca nu a fost a Rusiei ! Moldova ca si Rusia, au apartinut URSS-ului,erau tari separate .si ca sa se fi unit cu Romania , asta hotara poporul Basarabiei, si nimeni alt cineva .!Cu armata in Tiraspol , asa este .! Apoi, nu cunosti ce e nationalismul bre ! ; normal ca ma intereseaza ce se intampla in Basarabia, si vreau sa revina la Romania, asta ca roman , dar pe nationalist il intereseaza [ numele de nationalist, national} adica ce se intampla in tara lui, in Basarabia sunt probleme intre ei, comunistii cu democratii, nu au probleme cu strainatatea, si in problema interna a unei tari nu ne putem baga , nici PRM nici guvernul Romaniei .! Vadim nu are nici o legatura cu comunismul , mai ales ca avea dosar la securitate, fiind considerat periculos, iar lui Ceausescu i-a facut cateva poezii, pentru ce a facut el pentru tara , si fii sigur ca a facut si se traia mai bine atunci, din '89 nu s-a mai facut nimic se darama si se vinde la straini .! Da , ungurii fac legea mai ales in Harghita , Covasna, Mures , cam peste tot , nu vezi cu cata obraznicie cer autonomia Ardealului ? Si la Dunare traiesc multe minoritati , dar nu cer autonomia Dobrogei !
Nici nu poate fi altfel nene Ticule . Zile tot asa , zile cu spor nene , ca uite asa mai uitam si noi , astia de pe aici , de necazuri , ne mai descretim fruntile , ne mai amuzam cand citim din putul gandirii lu' matale . Ce mai , esti , poate nu unic ca ma gandesc ca s-or mai gasi multi ca matale in PRM ul lui Vadim , dar cu siguranta de "top" . Oricum nu te lasa impresionat , fi-i consecvent pe drumul pe care l-ai apucat ca ai mare viitor in politica romaneasca .[/quote]
Asa am sa fac bre nene Theodor, dar nu vreau sa am viitor in politica, ca nu-mi place !
Ticu
Tycu
3787 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 18:47
De la: 9am054071, la data 2009-06-23 14:17:31de unde faci tu diferenta intre cei care locuiesc in transilvania si cei din sud. eu am fratii in transilvania iar in dobrogea am colegi casatoriti cu transilvanence si chiar cu unguroaice. sunteti niste semidocti daca puneti problema asa. mai cititi. sau ati invatat carte dupa marea revolutie ruso americana din decembrie 1989?
Cum adica diferenta ? -
Ticu
Tycu
3787 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 18:53
De la: 9am037202, la data 2009-06-23 16:25:05Ticu: Sefule, gandesti ca un copil de 5 ani ! sunt lucruri de care esti strain ...Cum adica ,comunistii sunt antinationalisti ? E prima data cand aud asa ceva, spune ca ai glumit , ca altii rad de asta !.
******************************************************************************************************************************
Iti spune ceva denumirea asta :Komintern, sau Internationala a treia? Da` la sedintele de partid nu cantai Internationala? "sculati voi oropsiti ai vietii/voi osanditi la foame sus/ ..../sa-nceapa-al lumii vechi apus. "adica al omenirii astia din jurul Romaniei ,treaba care nu merge foarte bine cu nationalismul in care te-ai (s)cufundat mata!
Mai bine zi-ne ceva de Noua Dreapta ca vad ca mi-a disparut postul! Cu ce se mananca si ce vor? Afara de faptul ca vor sa-i alunge (sau impuste?) pe poponari? Ca n-ai cazut matale intr-o admiratie sfielnica fata de ei degeaba! Nu ziceai ca asta e camasa de rezerva la vremuri grele?
In legatura cu cominternul , a raspuns domnul Nastasemihail ce am vrut eu sa spun, iar cu ND, lasa-l intai sa ajunga partid inregistrat. !
Ticu
gabigabi
12108 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 19:12
@ticulica,te salut ! sa stii ca tocmai d'aia a fost scos in afara legii ,prin ' 21 ,Partidul Comunist Roman,intrucit propovaduia unirea tarii cu marea sora Rusia !....Ceausescu a fost ceva mai nationalist,dar a esuat in cultul personalitatii....
Tycu
3787 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 19:51
De la: gabigabi, la data 2009-06-23 19:12:19@ticulica,te salut ! sa stii ca tocmai d'aia a fost scos in afara legii ,prin ' 21 ,Partidul Comunist Roman,intrucit propovaduia unirea tarii cu marea sora Rusia !....Ceausescu a fost ceva mai nationalist,dar a esuat in cultul personalitatii....
Buna Gabi ! Da, adica sa intre in URSS.! Una din greselile lui Ceausescu a fost cultul personalitatii .!
Ticu
kali13
233 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 21:42
De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-06-20 19:23:12
De la: ticu, la data 2009-06-20 16:50:08
Sa-nteleg ca romanii au demnitate? Nostim,foarte nostim!
Cand prazarii jidano-bozgoresti o sa aiba personalitatile intelectuale romanesti...atunci sa tastezi panarama ce esti.Romanii au demnitate, fata de jidanii si bozgorii care salasluiesc in Romania ,ca niste slugi ordinare,cand prazarii jidano-bozgori o sa dea un Blaga,Eminescu(pe care l-au omorat bozgorii),Eliade,Noica...atunci sa tastezi, retardule.
Fosta membra 9am.ro
156 mesaje
Oras: Onesti
Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 08:44
De la: ticu, la data 2009-06-20 16:06:27
De la: Secuiul, la data 2009-06-19 23:09:38 se vede ca esti blonda, habar nu ai de istorie, poate vroiai in Parlamentul European.
1 Becali e roman?
2 Primarul Sibiului e roman?
3 Vanghelie e roman?
Dupa ce ai aflat raspunsul si ierarhia intelectuala a celor trei mai vorbim. Pa, pa!
Becali e macedonean, primarul e german, iar Vanghelie care este,...este!
Primarul sibiului este profesor de fizica si este german.Daca si-ar depune candidatura la presedintia Romaniei,l-as vota cu cea mai mare tragere de inima si in mod gratuit i-as face propaganda electorala in localitatea mea si nu numai.Despre ceilalti doi ma abtin.