Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
Oras: Tulcea
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 20:33
sunt de acord cu Vadim!
Theodor
77 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 09:13
ticu
Nu domnule , sunt multe care nu inghit, nu inghit politica regimului de acum, hotia,mafia si minciunile de acum , asa ca mai buna era mancarea de atunci .! [/quote]
Domnule Ticu , partidu' matale nu mai face si el ceva scoli de vara , acolo , sa va mai cultive Tribunu' si pe voi astia de-i cantati in "goarna" de-i lipiti afisele ?
Tycu
3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 11:46
De la: Theodor, la data 2009-07-01 09:13:39 ticu
Nu domnule , sunt multe care nu inghit, nu inghit politica regimului de acum, hotia,mafia si minciunile de acum , asa ca mai buna era mancarea de atunci .!
Domnule Ticu , partidu' matale nu mai face si el ceva scoli de vara , acolo , sa va mai cultive Tribunu' si pe voi astia de-i cantati in "goarna" de-i lipiti afisele ?[/quote]
Pentru ce scoli ? ca in PRM toti sunt cultivati ! ;nu primim ciurucuri !!!
Ticu
Theodor
77 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 14:39
De la: ticu, la data 2009-07-01 11:46:31
Nu domnule , sunt multe care nu inghit, nu inghit politica regimului de acum, hotia,mafia si minciunile de acum , asa ca mai buna era mancarea de atunci .!
Domnule Ticu , partidu' matale nu mai face si el ceva scoli de vara , acolo , sa va mai cultive Tribunu' si pe voi astia de-i cantati in "goarna" de-i lipiti afisele ?
HAI DOM'LE LASA LOZINCILE ASTEA RASUFLATE CA TE VEDEM CLAR SI EXPLICIT PE MATALE SI NE-AM FACUT O IMAGINE CONCLUDENTA DESPRE CAT DE CULTIVATI SUNT TOTI ASTIA DIN PRM .MAI BINE RAMANEAI IN ANONIMAT ZAU ASA .
Tycu
3787 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 18:56
De la: Theodor, la data 2009-07-01 14:39:26
De la: ticu, la data 2009-07-01 11:46:31
HAI DOM'LE LASA LOZINCILE ASTEA RASUFLATE CA TE VEDEM CLAR SI EXPLICIT PE MATALE SI NE-AM FACUT O IMAGINE CONCLUDENTA DESPRE CAT DE CULTIVATI SUNT TOTI ASTIA DIN PRM .MAI BINE RAMANEAI IN ANONIMAT ZAU ASA .
In numele cui mai vorbesti ? "vedem"..."ne-am"..!!!!!!!! Indicat este sa vorbesti in numele lu' matale bre ! si cauta sa cunosti mai bine ce inseamna si cine e PRM .!- adica , cu ce se mananca !
Ticu
mirceanedelcuhd
139 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 08:48
Zilele trecute Vadim a obtinut inca un "balon de oxigen" pentru care "inamicii" sai , si ai PRM , vor avea de furca . Si-a adjudecat unul din posturile de viceprimar al capitalei inlocuind omul lui Becali cu unul care sta in preajma sa de ani buni . Insa si fostul vice a fost "multumit" pentru activitatea sa , si pasul in retragere , cu un post de MSS linga ...Videanu . Alianta cu PD-L, realizata de Vadim, la primaria capitalei si CGB va conta insa si in viitoarea campanie pentru prezidentiale , pentru ca un om pe o asemenea pozitie , daca este si devotat sefului sau , poate "cantari" mult in viitoarea confruntare mai ales ca locul principal de desfasurare a "ostilitatilor" va fi capitala !
Iata cum , cu pasi marunti si precisi insa , Vadim revine in prim-planul scenei politice romanesti fie ca place sau nu multor-a , fara a mai fi nevoit sa "creeze" alt partid . Mai ramane sa "marcheze" un punct-doua la Strasbourg si Bruxelles si ..."vom fi iar ce am fost si mai mult decat atat" va da frisoane multor clantai politici. Insa exista si o mare conditie : Sa nu faca greseli pana la viitoarele alegeri !
Theodor
77 mesaje
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 16:11
De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-07-02 08:48:11 Zilele trecute Vadim a obtinut inca un "balon de oxigen" pentru care "inamicii" sai , si ai PRM , vor avea de furca . Si-a adjudecat unul din posturile de viceprimar al capitalei inlocuind omul lui Becali cu unul care sta in preajma sa de ani buni . Insa si fostul vice a fost "multumit" pentru activitatea sa , si pasul in retragere , cu un post de MSS linga ...Videanu . Alianta cu PD-L, realizata de Vadim, la primaria capitalei si CGB va conta insa si in viitoarea campanie pentru prezidentiale , pentru ca un om pe o asemenea pozitie , daca este si devotat sefului sau , poate "cantari" mult in viitoarea confruntare mai ales ca locul principal de desfasurare a "ostilitatilor" va fi capitala !
Iata cum , cu pasi marunti si precisi insa , Vadim revine in prim-planul scenei politice romanesti fie ca place sau nu multor-a , fara a mai fi nevoit sa "creeze" alt partid . Mai ramane sa "marcheze" un punct-doua la Strasbourg si Bruxelles si ..."vom fi iar ce am fost si mai mult decat atat" va da frisoane multor clantai politici. Insa exista si o mare conditie : Sa nu faca greseli pana la viitoarele alegeri !
DA , IACA VEDEM CU TOTII CUM REVINE VADIM IN POLITICA : CU CORUPTI CERCETATI DE ANI PENTRU FALS IN DECLARATII. ASTIA SUNT JUSTITIARII CARE NE SCAPA DE CORUPTIE ?
Tycu
3787 mesaje
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 16:43
De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-07-02 08:48:11 Zilele trecute Vadim a obtinut inca un "balon de oxigen" pentru care "inamicii" sai , si ai PRM , vor avea de furca . Si-a adjudecat unul din posturile de viceprimar al capitalei inlocuind omul lui Becali cu unul care sta in preajma sa de ani buni . Insa si fostul vice a fost "multumit" pentru activitatea sa , si pasul in retragere , cu un post de MSS linga ...Videanu . Alianta cu PD-L, realizata de Vadim, la primaria capitalei si CGB va conta insa si in viitoarea campanie pentru prezidentiale , pentru ca un om pe o asemenea pozitie , daca este si devotat sefului sau , poate "cantari" mult in viitoarea confruntare mai ales ca locul principal de desfasurare a "ostilitatilor" va fi capitala !
Corect, asa e !
Ticu
Fosta membra 9am.ro
41 mesaje
Oras: Sibiu
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 19:11
pentru o turma de handicapati mintal, e cea mai buna alegere vadim e usor sa fii sef, peste o gramada de prosti
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 06:58
999
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
mirceanedelcuhd
139 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 15:27
De la: bbbbbbbbbbbb, la data 2009-07-05 19:11:00pentru o turma de handicapati mintal, e cea mai buna alegere vadim e usor sa fii sef, peste o gramada de prosti
ASA TI-A ZIS SEFUL TAU ?
Fosta membra 9am.ro
41 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 19:49
De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-07-06 15:27:19
De la: bbbbbbbbbbbb, la data 2009-07-05 19:11:00pentru o turma de handicapati mintal, e cea mai buna alegere vadim e usor sa fii sef, peste o gramada de prosti
ASA TI-A ZIS SEFUL TAU ?
te-ai simtit, asa-i?
Fosta membra 9am.ro
41 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 19:52
De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-07-02 08:48:11 Zilele trecute Vadim a obtinut inca un "balon de oxigen
nu e el destul de balonat si-n balon? la ce-i mai trebuie baloane cu oxigen? poate cu heliu
DanubianKnight
746 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 23:37
De la: ticu, la data 2009-06-29 16:44:12 Domnu' Danubian,se pare ca cu securitatea, matale cam exagerezi bre . ! E adevarat ca nu a fost sfanta , dar nu trebuie vazut chiar asa .!; Ca e responsabila cu reprimarea multor oameni ? care oameni? dusmanii tarii domnule, sabotorii si tradatorii domnule, naparcile chiabure, legionarii care nu vedeau cu ochi buni ce se construia, toti cei care isi bateau joc de poporul roman! Au luat pamanturile taranilor ? Si matale vrei sa spui ca fostele CAP-uri , nu au fost bune ? ele asigurau hrana tarii .!!! pai taranii aia in CAP, si-au facut vile, si ce limuzine aveau ! Spui de Canal ? Canalul ala a adus avantaje navigarii ! Cum adica , bandele criminalolegionare au salvat demnitatea romanilor ??- cred ca ai zis in gluma !! Ce rau au facut bandele ??? ooooo,dar cate nu au facut ! atacau nuntile, si luau tot si banii atacau excursile masinile cu turisti,devastau stanile luand de la ciobani tot ce se putea lua , au vrut sa arunce in aer santierul Bumbesti-Livezeni, cu toti tinerii de acolo, ardeau recoltele oamenilor de pe camp, impuscau militari tineri fara mila, e.t.c.! Ca sa vorbesc despre ei imi trebuie doua topicuri intregi . ! Mi-e scarba cand aud despre ei .! Domnu' Danubian, PRM nicio data nu s-a proclamat nationalist, si sa recunoastem,[ o fi facut ei rusii rau pe aici ] ca cea mai cruda ocupatie straina din Romania a fost ocupatia Austroungara din Ardeal .! Ce faceau rusii , era usor fata de ce faceau ungurii in Ardeal. Da, motivul care ii face pe rusii sa apere Moldova , este CSI, sa recunoastem ca majoritatea moldovenilor[mai ales comunistii ] ii vor pe rusii, ca multi regreta fostul URSS.Vin multi in Delta pe canalul Bastroe,cu lucruri la vanzare , altii se duc pe litoral, moldoveni , si pe care i-am intrebat multi spun ca mai bine ii vor pe rusi , ca era mai bine cu ei .!!Da, in secuime, sunt multi isterici !
Naparcile chiabure? Un milion de tradatori si sabotori? Legionarii care nu vedeau cu ochi buni ce se construia? Pe bune?... Mata stii ca Stalin din care vad citezi cu dor si drag a murit in 1953? Ce nunti au atacat partizanii? Cat despre ciobanii aia, tu stii ca le dadeau mancare de bunavoie? Crezi dumneata ca daca realitatea era aia din filmele lui Nicolaescu ar fi putut exista partizani in tara asta atatia amar de ani? Cum ar fi putut ei sa reziste si Securitatii, si militiei, si armatei fara sprijinul larg al populatiei? Eu ti-am zis cati oameni a omorat Securitatea aia pe care o iei in brate, acum zi-mi dumneata cati soldati tineri si nevinovati au omorat partizanii, cate nunti au devastat si alte aberatii fara baza pe care le-ai luat direct din minciunile fostului regim. Zici de aruncarea in aer a santierului de la Bumbesti-Livezeni, ce-ar fi sa vii cu date concrete, asa cum ti-am venit eu? Apropo, cand te uitai la "Pistruiatul" presupun ca nu te deranja cu nimic imaginea omorarii unor tineri militari nemti si pusul de bombe pe la poduri... pentru ca alea si le atribuiau bunii si minunatii dumitale comunisti.
Bine, hai sa spunem ca alea sunt lucruri vechi, dar vilele si limuzinele taranilor cooperatori?!? Pe unde sunt alea?... Ca bani pe vremea lui Ceausescu nu aveau decat taranii necooperativizati si ciobanii ramasi capitalisti; ceilalti de bine ce le era la CAP plecau in masa pe santiere si se mutau in cel mai bun caz la bloc. Ca sa nu mai vorbim cum li s-a luat pamantul si cum au fost fortati sa intre in CAP-uri...
Eu zic ca ocupatia rusa a fost cea mai rea dintre toate, dumneata spui ca cea austro-ungara. Acuma, departe de mine vreun gand de a apara Austro-Ungaria, dar in timp ce ocupatia austriaca, devenita in 1865 austro-ungara, a stimulat formarea si afirmarea natiunii romane ca o reactie fata de ea, ocupatia sovietica ne-a adus "binefacerile" comunismului, cu destructurarea aproape completa a societatii si promovarea non-valorii. Petru Maior, Sincai, Andrei Muresanu, Liviu Rebreanu, Goga nu au fost exterminati fizic si moral, asa cum s-a intamplat sub rusi. Sub Habsburgi Onisifor Ghibu a putut milita pentru scoala romaneasca si pentru natiunea romana; sub sovietici a fost aruncat la inchisoare. Fara indoiala in perioada austro-ungara (1865-1918) romanii au fost oprimati, dar sub ocupatia sovietica (1944-1958) intreaga societate a fost distrusa in ideea de a fi reconstuita dupa principiile unui musuroi de furnici obediente si depersonalizate.
PRM nu este un partid nationalist? Pe bune? Vadim spune exact inversul. E cazul sa vin cu citate?
Dupa ce am constatat cu cata usurinta ti-ai insusit balivernele propagandei comuniste din anii 1950, nu mai mai mira nici defetismul dumitale in problema Moldovei, care in prezent este adevarata cauza nationala pentru romani. Ardealul este castigat de 80 de ani, si nu va schimba niciun Tokes chestia asta; acum trebuie sa recastigam Basarabia si sa nu ne irosim energiile aiurea. Da, exista printre moldoveni o idee perfect simetrica cu nostalgia dupa comunism si Ceausescu a multor romani, inclusiv dumneata, dar ce importanta are? Cauza nationala trece dincolo de aberatiile de moment...
Cat despre unguri, unii dintre ei au nostalgiile lor stupide dar te intreb inca o data ce exact pot sa ne faca ca sa ne dam noi de ceasul mortii din cauza lor?
Si, in final, ca prea aparai Securitatea, dumneata ai fost cumva securist?
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Tycu
3787 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 16:39
De la: DanubianKnight, la data 2009-07-06 23:37:48
De la: ticu, la data 2009-06-29 16:44:12 Domnu' Danubian,se pare ca cu securitatea, matale cam exagerezi bre . ! E adevarat ca nu a fost sfanta , dar nu trebuie vazut chiar asa .!; Ca e responsabila cu reprimarea multor oameni ? care oameni? dusmanii tarii domnule, sabotorii si tradatorii domnule, naparcile chiabure, legionarii care nu vedeau cu ochi buni ce se construia, toti cei care isi bateau joc de poporul roman! Au luat pamanturile taranilor ? Si matale vrei sa spui ca fostele CAP-uri , nu au fost bune ? ele asigurau hrana tarii .!!! pai taranii aia in CAP, si-au facut vile, si ce limuzine aveau ! Spui de Canal ? Canalul ala a adus avantaje navigarii ! Cum adica , bandele criminalolegionare au salvat demnitatea romanilor ??- cred ca ai zis in gluma !! Ce rau au facut bandele ??? ooooo,dar cate nu au facut ! atacau nuntile, si luau tot si banii atacau excursile masinile cu turisti,devastau stanile luand de la ciobani tot ce se putea lua , au vrut sa arunce in aer santierul Bumbesti-Livezeni, cu toti tinerii de acolo, ardeau recoltele oamenilor de pe camp, impuscau militari tineri fara mila, e.t.c.! Ca sa vorbesc despre ei imi trebuie doua topicuri intregi . ! Mi-e scarba cand aud despre ei .! Domnu' Danubian, PRM nicio data nu s-a proclamat nationalist, si sa recunoastem,[ o fi facut ei rusii rau pe aici ] ca cea mai cruda ocupatie straina din Romania a fost ocupatia Austroungara din Ardeal .! Ce faceau rusii , era usor fata de ce faceau ungurii in Ardeal. Da, motivul care ii face pe rusii sa apere Moldova , este CSI, sa recunoastem ca majoritatea moldovenilor[mai ales comunistii ] ii vor pe rusii, ca multi regreta fostul URSS.Vin multi in Delta pe canalul Bastroe,cu lucruri la vanzare , altii se duc pe litoral, moldoveni , si pe care i-am intrebat multi spun ca mai bine ii vor pe rusi , ca era mai bine cu ei .!!Da, in secuime, sunt multi isterici !
Naparcile chiabure? Un milion de tradatori si sabotori? Legionarii care nu vedeau cu ochi buni ce se construia? Pe bune?... Mata stii ca Stalin din care vad citezi cu dor si drag a murit in 1953? Ce nunti au atacat partizanii? Cat despre ciobanii aia, tu stii ca le dadeau mancare de bunavoie? Crezi dumneata ca daca realitatea era aia din filmele lui Nicolaescu ar fi putut exista partizani in tara asta atatia amar de ani? Cum ar fi putut ei sa reziste si Securitatii, si militiei, si armatei fara sprijinul larg al populatiei? Eu ti-am zis cati oameni a omorat Securitatea aia pe care o iei in brate, acum zi-mi dumneata cati soldati tineri si nevinovati au omorat partizanii, cate nunti au devastat si alte aberatii fara baza pe care le-ai luat direct din minciunile fostului regim. Zici de aruncarea in aer a santierului de la Bumbesti-Livezeni, ce-ar fi sa vii cu date concrete, asa cum ti-am venit eu? Apropo, cand te uitai la "Pistruiatul" presupun ca nu te deranja cu nimic imaginea omorarii unor tineri militari nemti si pusul de bombe pe la poduri... pentru ca alea si le atribuiau bunii si minunatii dumitale comunisti.
Bine, hai sa spunem ca alea sunt lucruri vechi, dar vilele si limuzinele taranilor cooperatori?!? Pe unde sunt alea?... Ca bani pe vremea lui Ceausescu nu aveau decat taranii necooperativizati si ciobanii ramasi capitalisti; ceilalti de bine ce le era la CAP plecau in masa pe santiere si se mutau in cel mai bun caz la bloc. Ca sa nu mai vorbim cum li s-a luat pamantul si cum au fost fortati sa intre in CAP-uri...
Eu zic ca ocupatia rusa a fost cea mai rea dintre toate, dumneata spui ca cea austro-ungara. Acuma, departe de mine vreun gand de a apara Austro-Ungaria, dar in timp ce ocupatia austriaca, devenita in 1865 austro-ungara, a stimulat formarea si afirmarea natiunii romane ca o reactie fata de ea, ocupatia sovietica ne-a adus "binefacerile" comunismului, cu destructurarea aproape completa a societatii si promovarea non-valorii. Petru Maior, Sincai, Andrei Muresanu, Liviu Rebreanu, Goga nu au fost exterminati fizic si moral, asa cum s-a intamplat sub rusi. Sub Habsburgi Onisifor Ghibu a putut milita pentru scoala romaneasca si pentru natiunea romana; sub sovietici a fost aruncat la inchisoare. Fara indoiala in perioada austro-ungara (1865-1918) romanii au fost oprimati, dar sub ocupatia sovietica (1944-1958) intreaga societate a fost distrusa in ideea de a fi reconstuita dupa principiile unui musuroi de furnici obediente si depersonalizate.
PRM nu este un partid nationalist? Pe bune? Vadim spune exact inversul. E cazul sa vin cu citate?
Dupa ce am constatat cu cata usurinta ti-ai insusit balivernele propagandei comuniste din anii 1950, nu mai mai mira nici defetismul dumitale in problema Moldovei, care in prezent este adevarata cauza nationala pentru romani. Ardealul este castigat de 80 de ani, si nu va schimba niciun Tokes chestia asta; acum trebuie sa recastigam Basarabia si sa nu ne irosim energiile aiurea. Da, exista printre moldoveni o idee perfect simetrica cu nostalgia dupa comunism si Ceausescu a multor romani, inclusiv dumneata, dar ce importanta are? Cauza nationala trece dincolo de aberatiile de moment...
Cat despre unguri, unii dintre ei au nostalgiile lor stupide dar te intreb inca o data ce exact pot sa ne faca ca sa ne dam noi de ceasul mortii din cauza lor?
Si, in final, ca prea aparai Securitatea, dumneata ai fost cumva securist?
Domnu' Danubian apreciez cunostintele matale, despre istoria noastra , dar sunt cateva lucruri care nu vrei sa le iei in adevar. Eu nu ma refer ca obligatoriu toti au facut asa , m-am referit in general.Da , naparci chiabure, dupa cum se purtau si ii exploatau pe cei care munceau pentru ei .Mosierii din Murfatlar , puneau botnita la culegatorii de vie, in Prahova familia Campeanu facea la fel, ii indatora pe taranii pe viata , mai ales moldovenii, in Banat , mosierii ii luau la munca si pe copii taranilor pe mosia lor , patronii de fabrici , ii plateau pe muncitori cu "curba de sacrificiu " ei traind in lux, pe spinarile celor multi ,taranii si muncitorii mureau de boli periculoase, fara nici o ingrijire medicala . ! ;-numai cateva exemple.! de fapt si acum e la fel, ! Eu ,pe Stalin nu-l citez cu drag, [ nu eram in timpul ala ] dar vreau sa arat ca rusii, e adevarat ,faceau rau mai mult politic , adica obligau Romania la un comunism fortat, arestari in Siberia , platitul unor datorii cu petrol , e.t.c., dar acum gata, pe cand ungurii se purtau mult mai rau, ca si acum, cu romanii,in afara de politic [ autonomie si maghiarimea in posturi de conducere ] se mai poarta si salbatic , au ucis valori romanesti la Gherla si peManiu tot ei l-au ucis cu bataile lor, isi bat joc de drapel de statuile noastre,scandalurile cu romanii, !. Eu nu iau in brate securitatea ,dar stiu ca pe timpul lor era mai mare siguranta in tara, se vorbea atunci de impuscaturi in strada intre interlopi ? In 1955 muncitorii de la Bumbesti-Livezeni,erau atacati in timpul lucrului de "fugitii in munti " o data au ucis un jandarm din paza, ii atacau si bateau pe muncitori cand ieseau de la lucru, ardeau baracile unde dormeau ei .e.t.c.Au atacat cateva nunti in Sambata de Sus, in Turnu Rosu, si cateva stani, , e adevarat ca unii ii ajutau cu alimente ,altii de frica le dadeau, depindea de oameni.! E adevarat ca si eu vreau sa fie Moldova a Romaniei, dar asta depinde de vointa poporului moldovean daca vor .! Bine, PRM este nationalist, ca nationalism inseamna dragoste de tara si popor. -e un caracter PRM-ist. ! Da, canalul a adus avantaje si banii tarii, cam pana in '89 ,si acum dar mai putin .Matale ai fost prin Balta Brailei ? prin Fantanele? , Mulfatlar? Stii cat castiga un taran la aceste CAP-uri, sau in Baragan, sau in Banat? in anii197si... peste 5000lei pe luna plus produse, in 1988, s-a ajuns la 8000 lei pe luna, si sa vezi ce case au facut pe regimul comunist,[cunosc, ca am si rude care s-au pricopsit in fostele CAP-uri.!} Asa ca....!!!
Ticu
Fosta membra 9am.ro
59 mesaje
Oras: Tecuci
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 17:05
De la: alexandragrin, la data 2008-12-12 17:17:09Vadim Tudor a anuntat ca isi va forma in curand un nou partid politic. Acesta se va numi "Alianta Nationala Anti-Saracie". Vadim se vrea a fi salvatorul patriei si, desi mi se pare aberant, acesta se bazeaza in continuare pe voturile electoratului, preconizand alegeri anticipate pentru 2009. Vreau sa va intre, voi ati vota cu acest nou partid?...care reia doctrina ultranationalista a PRM-ului sub un nume mai mult decat penibil? Ce poate oferi acest partid in plus, fata de eternele elogii vadimisto-nationalisto-penibile?
Eu as intitula partidul "Alianta anti prostie si pro rudotel"
mirceanedelcuhd
139 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 14:33
Pana la "pro..." as fi de acord !
Theodor
77 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 14:58
Se pare ca "balonul" lui Vadim se cam dezumfla ca , uite , Gigi isi ia jucariile si pleaca suparat pe tribun ca , cica , asta i-a "suflat"postul de viceprimar de la Capitala. Cred ca se duce sa se joace cu Basescu ca-i mai bun pretin de pahar decat cu vadim si vin alegerile din toamna . Uite cum , iar a luat tribunelu teapa...
DanubianKnight
746 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 14:29
De la: Theodor, la data 2009-07-10 14:58:25
Se pare ca "balonul" lui Vadim se cam dezumfla ca , uite , Gigi isi ia jucariile si pleaca suparat pe tribun ca , cica , asta i-a "suflat"postul de viceprimar de la Capitala. Cred ca se duce sa se joace cu Basescu ca-i mai bun pretin de pahar decat cu vadim si vin alegerile din toamna . Uite cum , iar a luat tribunelu teapa...
Ca si cu Nati Meir, Oana Zavoranu si alte "valori" pe care le-a promovat.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
fero
2 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 20:25
Se vede ca esti BLONDA
mirceanedelcuhd
139 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 13:31
'DanubianKnight'
Ca si cu Nati Meir, Oana Zavoranu si alte "valori" pe care le-a promovat. [/quote]
Nu este , in totalitate , vina lui Vadim ca oamenii sunt cum sunt . El mai are in preajma si "sfatuitori de bine" care-l influenteaza cu privire la un individ ori altul care , dupa ce se vede "promovat" de Vadim , ii intoarce acestuia spatele . Este si el om , si caracterul , temperamentul sau ii joaca feste .
Theodor
77 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 13:59
De la: DanubianKnight, la data 2009-07-11 14:29:08
De la: Theodor, la data 2009-07-10 14:58:25
Ca si cu Nati Meir, Oana Zavoranu si alte "valori" pe care le-a promovat.
Daca ar fi numai astia ...dar sunt o multime care erau cei mai cei romani , si patrioti si specialisti si doctori-universitari ca ei nimenea , ce rand pe rand si-au dat seama ca nu li se potriveste doctrina si politica lui Vadim dupa ce acesta i-a facut senatori sau deputati ori i-a instalat prin consilii de administratie bine platite .
Ninu
58 mesaje
Oras: Cluj
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 14:10
Da,ai dreptate.In tara asta se vorbeste doar limba romana!E bine ca orice natie din lumea asta sa afle acest mic amanunt,esential pentru dezvoltarea ulterioara a acestei tarisoare.E stupid sa fii obligat{moral}sa te intretii in ungureste cu un nationalist maghiar.De ce el nu poate sa vorbeasca fortat limba romaneasca?Poporul acesta a fost silit intotdeauna sa faca ceea ce au vrut altii.Dar pana cand?Nu ne-am saturat nici noi?Ce naiba,suntem la noi acasa si nu permitem nimanui sa ne faca regulule.Daca le place bine,daca nu sa plece la ei in tara.
Si-apoi sa nu uitam ca zonele unde ei sunt majoritari,sunt tot proprietatea Romaniei.Au cumva pretentia ca le apartine?Cred ca se va isca un nou razboi interetnicsi regret asta.Ma trot intreb,printer ei oare nu se afla cineva cu o oarecare inteligenta politica in a nu mai abnorda astfel de probleme ?Sa nu ne lasam calcati in picioare!!!!
Cat despre Vadim....Dumnezeu sa-i ierte pacatele ca un netot mai mare ca asta in viata nu prea mia mai fost dat sa vad.Mai bine s-ar duce la bodega sa beie o bere si sa taca.
Theodor
77 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 14:25
De la: Ninu, la data 2009-07-13 14:10:50Da,ai dreptate.In tara asta se vorbeste doar limba romana!E bine ca orice natie din lumea asta sa afle acest mic amanunt,esential pentru dezvoltarea ulterioara a acestei tarisoare.E stupid sa fii obligat{moral}sa te intretii in ungureste cu un nationalist maghiar.De ce el nu poate sa vorbeasca fortat limba romaneasca?Poporul acesta a fost silit intotdeauna sa faca ceea ce au vrut altii.Dar pana cand?Nu ne-am saturat nici noi?Ce naiba,suntem la noi acasa si nu permitem nimanui sa ne faca regulule.Daca le place bine,daca nu sa plece la ei in tara.
Si-apoi sa nu uitam ca zonele unde ei sunt majoritari,sunt tot proprietatea Romaniei.Au cumva pretentia ca le apartine?Cred ca se va isca un nou razboi interetnicsi regret asta.Ma trot intreb,printer ei oare nu se afla cineva cu o oarecare inteligenta politica in a nu mai abnorda astfel de probleme ?Sa nu ne lasam calcati in picioare!!!!
Cat despre Vadim....Dumnezeu sa-i ierte pacatele ca un netot mai mare ca asta in viata nu prea mia mai fost dat sa vad.Mai bine s-ar duce la bodega sa beie o bere si sa taca.
Pai esti din Cluj si te supara maghiarii , fraticule ?
Atunci dara dece nu l-ai votat pe Funar primar si nici senator ca si asta are o "problema" de auz cand aude vorbindu-se in ungureste prin preajma si , parca pe vremea lui ungurii nu erau chiar asa de "avantati" ?!
gabigabi
12108 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 15:55
@nedelcu - daca dl.Vadim se lasa influentat de cei din jurul sau, facind si el greseli....deh, ca omu' , asta e o problema ! mai ales daca si se vrea presedinte de tara ! si,daca nu se pricepe la oameni si promoveaza non-valori, iarasi e o mare problema .....mai ales daca se doreste un presedinte de tara ! si,daca-i atit de naiv si se lasa "jumulit" de lingusitori si profitori ,atunci mai are inca o mare problema.....mai ales ca vrea sa fie presedintele tarii !
Fosta membra 9am.ro
41 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 23:49
tot partidul lui Vadim, e ca si Ion Noica unul si unul, dom-le astia sa ne conduca tara si sigur iesim la liman cumva
Tycu
3787 mesaje
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 16:10
Vadim este un om care are curajul de a spune adevarul in fata,el si PRMsunt antimafie, antihotie, anti escrocherie, da,sunt singurii care pot scoate tara la liman !!
Ticu
Fosta membra 9am.ro
41 mesaje
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 23:17
De la: ticu, la data 2009-07-14 16:10:11 Vadim este un om care are curajul de a spune adevarul in fata,el si PRMsunt antimafie, antihotie, anti escrocherie, da,sunt singurii care pot scoate tara la liman !!
da, ca si Noica. retardati si curvari cine se aseamana se aduna
Tycu
3787 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 11:18
De la: bbbbbbbbbbbb, la data 2009-07-14 23:17:59
De la: ticu, la data 2009-07-14 16:10:11 Vadim este un om care are curajul de a spune adevarul in fata,el si PRMsunt antimafie, antihotie, anti escrocherie, da,sunt singurii care pot scoate tara la liman !!
da, ca si Noica. retardati si curvari cine se aseamana se aduna
:
sml-confused0067: Se pare ca exagerezi cu Noica; de moldoveanca nu spui nimic ?Ce rau a facut? nu inteleg ce simplu vedeti lucrurile, s-a culcat cu o femeie si gata e curvar .!!! sa fim seriosi, e barbat , ce rau a facut ?cati nu se culca cu femei indiferent de functie ? Si unde l-ai vazut pe Vadim sau PRM-ist filmati facand asa ceva ?E bine sa ganditi cand mai postati asa ceva.!
Ticu
9am037202
136 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 14:54
Vadim parea tare obosit si fara chef la parlamentul european. Or fi de vina cei 60 de anisori? tare mi-e ca find PRM-ul anti orice, n-are cu cine sa iasa la razboi, avand-o (oastea) din ce in ce mai mica si de loc vesela! Poate mata sa aduci un suflu proaspat asa ca la 40-50 de primaveri!
Si nu inteleg de ce te te-ai luat de moldoveanca lui Noica! Omul "a aparat cu cinste" reputatia barbatilor romani, defiland si cu chilotii in vine si parca si fara ei in fata natiunii, atat ca ii cam placa sa faca treburi pe la "spate" . O fi de la scoala de diplomati invatatura asta? Iar moldoveanca evident ca era in serviciu comandat, serviciu de care s-a achitat cu brio atat pe partea sexuala cat si pe cea video! Asta ar trebui sa-ti placa matale ca te stiam sustinator al treburilor Securitatii! Sa traiasca Securitatea de pretutindeni! Pacat de fraierii care nu-si pot tine pantalonii pe ei si cad in plasa ei ca mustele!