Info
x
Vadim si noul sau partid
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 18:05
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-17 17:37:33De la: mytcor, la data 2009-07-17 17:03:55ERA INLOCUITOR DE REGE,ERA PRINT DE ALBA IULIA,NU IL NUMISE SI NICI NU PERMITEA CONSTITUTIA ASA CEVA,GREA MATERIE ESTE ISTORIA,O FACE FIECARE DUPA CUM I SE SCOALA,DUPA CALENDAR SAU DUPA URECHEDe la: gabigabi, la data 2009-07-17 16:20:57pai parca spuneai ca numele de MIHAI ARGESEANU,l-a luat cind a plecat din tara,adica-n ' 47 ! deci ,la 23 aug. '44 era REGELE MIHAI !....asta asa,ca sa fim corecti cu noi insine ! ...asa e Florinache, numai ca:depinde la ce trompeta ciulesti urechia,grija mare sa nu fie una d-aia de ... |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 18:08
De la: mytcor, la data 2009-07-17 18:05:14no problem,mytcor,am in ureche si scarita si ciocanel si trompa[nu trompeta],nu-mi duce grija ca stiu sa fac diferenta intre o goarne de tinichea si o trompeta de fanfara militara,oricum,mersi pt.grijaDe la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-17 17:37:33De la: mytcor, la data 2009-07-17 17:03:55ERA INLOCUITOR DE REGE,ERA PRINT DE ALBA IULIA,NU IL NUMISE SI NICI NU PERMITEA CONSTITUTIA ASA CEVA,GREA MATERIE ESTE ISTORIA,O FACE FIECARE DUPA CUM I SE SCOALA,DUPA CALENDAR SAU DUPA URECHEDe la: gabigabi, la data 2009-07-17 16:20:57pai parca spuneai ca numele de MIHAI ARGESEANU,l-a luat cind a plecat din tara,adica-n ' 47 ! deci ,la 23 aug. '44 era REGELE MIHAI !....asta asa,ca sa fim corecti cu noi insine !
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 18:19
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-17 18:08:00De la: mytcor, la data 2009-07-17 18:05:14no problem,mytcor,am in ureche si scarita si ciocanel si trompa[nu trompeta],nu-mi duce grija ca stiu sa fac diferenta intre o goarne de tinichea si o trompeta de fanfara militara,oricum,mersi pt.grijaDe la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-17 17:37:33De la: mytcor, la data 2009-07-17 17:03:55ERA INLOCUITOR DE REGE,ERA PRINT DE ALBA IULIA,NU IL NUMISE SI NICI NU PERMITEA CONSTITUTIA ASA CEVA,GREA MATERIE ESTE ISTORIA,O FACE FIECARE DUPA CUM I SE SCOALA,DUPA CALENDAR SAU DUPA URECHEDe la: gabigabi, la data 2009-07-17 16:20:57pai parca spuneai ca numele de MIHAI ARGESEANU,l-a luat cind a plecat din tara,adica-n ' 47 ! deci ,la 23 aug. '44 era REGELE MIHAI !....asta asa,ca sa fim corecti cu noi insine ! |
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 21:25
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-17 18:08:00De la: mytcor, la data 2009-07-17 18:05:14no problem,mytcor,am in ureche si scarita si ciocanel si trompa[nu trompeta],nu-mi duce grija ca stiu sa fac diferenta intre o goarne de tinichea si o trompeta de fanfara militara,oricum,mersi pt.grijaDe la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-17 17:37:33De la: mytcor, la data 2009-07-17 17:03:55ERA INLOCUITOR DE REGE,ERA PRINT DE ALBA IULIA,NU IL NUMISE SI NICI NU PERMITEA CONSTITUTIA ASA CEVA,GREA MATERIE ESTE ISTORIA,O FACE FIECARE DUPA CUM I SE SCOALA,DUPA CALENDAR SAU DUPA URECHEDe la: gabigabi, la data 2009-07-17 16:20:57pai parca spuneai ca numele de MIHAI ARGESEANU,l-a luat cind a plecat din tara,adica-n ' 47 ! deci ,la 23 aug. '44 era REGELE MIHAI !....asta asa,ca sa fim corecti cu noi insine ! De acord cu postarea lu' matale,asa este cu fostul rege , dar scoate cuvintele astea" DUPA CUM I SE SCOALA" ca mai citesc si doamne , si zgarie la trompa din ureche . !
Ticu
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 14:44
De la: 9am037202, la data 2009-07-15 14:54:29De la: ticu, la data 2009-07-14 16:10:11 Normal ca Vadim se plictiseste la Parlamentul European. Cam greu sa proclame Strasbourg-ul pamant romanesc si impuna limba romana ca singura limba admisa la Bruxelles. Darmite sa explice alora ce minunata a fost Securitatea si ce bun a fost Ceausescu.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 14:48
De la: ticu, la data 2009-07-15 21:44:24De la: Theodor, la data 2009-07-15 15:03:37:De la: 9am037202, la data 2009-07-15 14:54:29De la: ticu, la data 2009-07-14 16:10:11 E vorba de Securitatea lui Voronin- care apropo chiar asa se cheama- iar ce a patit Noica a fost pus la cale de respectivul serviciu ca sa compromita diplomatia romaneasca.
|
|
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 14:53
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-17 18:02:20De la: ticu, la data 2009-07-17 17:55:07ticusor,cu bla-blauri nu aduni voturi,vorbeste-ne concret despre oamenii mariei tale sau ,,toti oamenii presedintelui'',astept,vreau sa votez in cunostinta de cauzaDe la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-17 16:51:46ticusor,urmeaza discutii,propuneri si amendamente,de programe sunt satul,zi-mi concret ce poate face p.r.m.-ul,cu cine si de unde fonduri,nu-mi veni te rog,cu bolcas,cu funar etc. vreau nominalizari concrete si termeni economico-financiari reali,esti invitatul meu: Principiile ar fi minunate, daca PRM-ul chiar ar avea o treaba cu ele. Numai ca una scrie pe hartie, altceva iese din gura peremistilor in frunte cu Vadim si cu totul altceva se intampla in politica efectiva a acestui partid. De fapt, PRM-ul face un mare rau exact principiilor pe care le proclama in programul sau.
|
|
9am101757 31 mesaje Membru din: 18/07/2009 |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 15:20
www.shout.ro/user.html?u=shift intrati cel mai jmecher joc........... strategie ADEVARATA!!!!!!!!!! daca te ajuta capu poti castiga si bani adevarati!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 17:07
Fiul din prima casatorie al proaspatului ministru al Tineretului si Sportului, Sorina Placinta activeaza intr-una dintre cele mai dezvoltate organizatii laice din lume, Prima Biserica Ateista. Andrei Placinta, a devenit reverent in luna aprilie 2008 si are dreptul sa organizeze si sa participe la slujbe in zona localitatii elvetiene Montreux, unde de altfel isi are si resedinta din tara cantoanelor familia celui mai nou ministru din cabinetul Boc. In incercarea noastra de a vorbi cu ministrul tineretului si sportului, acesta nu a putut fi contactata pana la inchiderea editiei.
Cine si-ar fi inchipuit ca cel mai nou membru al Executivului, ministrul Tineretului si Sportului, Sorina Placinta, are legaturi extrem de stranse cu Biserica Ateista una dintre cele mai dezvoltate organizatii la nivel mondial. In timp ce pentru a ajunge senator PD-l de Vrancea, doamna ministru impartea pomeni electorale si sfintea biserici in circumscriptia din care facea parte, la mii de kilometri distanta fiul acesteia, Andrei Razvan Placinta, stabilit in Elvetia la resedinta familiei, se ocupa cu altfel de slujbe, anume acelea de negare a existentei lui Dumnezeu, in cadrul First Church of Atheism (Prima Bisterica ateista). Tanarul membru al familiei placinta, plecat initial pentru a-si desafarsi studiile in tara Cantoanelor si-a descoperit noi valente ale propriei personalitati, devenind in luna aprilie a anului trecut reverend al acestei organizatii laice intenationale, avand dreptul sa participe si sa organizeze slujbe ateiste, ale caror scop este acela de a elibera lumea de credinta religioasa prin promovarea anumitor principii ateiste pe baza terminologiei crestine. Stab in organizatie pentru bani Bisterica Ateista dispune de cele mai multe filiale in Statele Unite ale Amercii, dar organizatia s-a exstins cu ajutorul internetului si in tari ca Australia, Canada, China, Germania, Franta sau Marea Britanie.Chiar daca Romania nu bifase aceasta mica „portita de libertate spirituala” pana in prezent, tara noastra se poate lauda ca are un demn reprezentant si activist in interiorul organizatiei. Sustinut in Elvetia pe banii familiei ministrului Tineretului si Sportului, Razvan Placinta a devenit Primei Biserici Ateiste, organizatie in legatura cu care preotii sustin ca este o erezie, fiind similara asa-zisele biserici sataniste. Andrei Razvan Placinta a obtinut, pe internet, titlul de "reverend". Membrii acestei asa-zise biserici pot deveni "pastori", "reverenzi", care sint "hirotonisiti" direct pe internet. Ei jura sa elibereze lumea de credinta religioasa si "oficiaza" ceremonii ateiste la nunti si inmormintari, unde se neaga existenta lui Dumnezeu. Toate aceste date pot fi gasite pe pagina de interent a organiozatiei , locul unde se precizeaza ca aceasta ”s-a nascut din necesitate". A fost creata de Paul si Jacki McMaster, biserica fiind prima societate de acest gen. Este dedicata in exclusivitate ateilor hirotonisiti astfel incat si ei sa poata sustine ceremonii, care pana acum puteau fi sustinute doar de oameni religiosi." Principala ideee in jurul careia organizatia in orienteaza doctrinele este aceea ca stiinta si ratiunea formeaza baza vietii. "Vrem sa oferim un loc unde ateii sa fie hirotonisiti, pe gratis, si, in acelasi timp, un centru unde ateii sa gaseasca pastori care sa slujeasca la ceremoniile lor. Doctrina noastra este aceasta: ". Hranirea spiritului trece prin burta Reverenzii sau pastorii bistericii ateiste nu pot fi scosi la evenimente cu una cu doua, pentru a hrani spiritual „turmele” lipsite de orizont. Acestia pot fi scosi din casa doar in schimbul unor sume de bani, pentru ca, pana la urma oameni sunt si ei, iar problemele spirituale pot fi hranite doar cu „verzisori”, si asta pentru ca si ei la randul lor trebuie sa-si amortizeze investitiile facute in obtinerea ranului bisericesc.. Pretul pentru aceste servicii este negociabil, dar costul mediu este de 150 de dolari americani pentru fiecare ora de prestatie spirituala. Pe site-ul organizatiei se mai arata ca "pastorul" ateist va putea sa slujeasca la nunti, inmormantari, logodne si oricare alte ceremonii, ca orice preot. Preotii "Primei Biserici Ateiste" primesc "un certificat legal de hirotonisire" si o legitimatie, la pretul de 14,95 dolari, un pachet cu trei certificate de casatorie la pretul de 9,95 dolari, un permis pentru parcare care costa 8,95 dolari si sunt inclusi in lista de pastori a site-ului, daca platesc 6,95 dolari.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 19:57
De la: DanubianKnight, la data 2009-07-18 14:53:48:De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-17 18:02:20De la: ticu, la data 2009-07-17 17:55:07ticusor,cu bla-blauri nu aduni voturi,vorbeste-ne concret despre oamenii mariei tale sau ,,toti oamenii presedintelui'',astept,vreau sa votez in cunostinta de cauzaDe la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-17 16:51:46ticusor,urmeaza discutii,propuneri si amendamente,de programe sunt satul,zi-mi concret ce poate face p.r.m.-ul,cu cine si de unde fonduri,nu-mi veni te rog,cu bolcas,cu funar etc. vreau nominalizari concrete si termeni economico-financiari reali,esti invitatul meu: sml-confused0067: Vad ca matale vi aici cu tot felul de convingeri despre PRM, si in nemernicia mea intreb; de unde sti bre atatea lucruri despre PRM ca noi astia platitorii nu prea le stim ?
Ticu
|
|
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 20:04
Bravo domnule Basescu. !!! La Tusnad inca o data s-au vazut dusmania, ura ,barbaria si neofascismul bozgorilor fata de Romania ! Cand presedintele,a spus ca Romania este stat national , indivizibil, bozgorimea , aceasta etnie infecta , fascista , dusmanoasa tarii , au inceput sa huidue . Cat timp mai suntem nevoiti sa mirosim infectia bozgorimii la noi in tara ? Dincolo de Buda cu barbarii maghiari . !
Ticu
|
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 20:12
Degeaba te zbati .Ígérni könnyű, megtenni nehéz.
|
|
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 20:14
Magyarok a nemzet szar, nincs olyan ország, nincs Isten, piszkos és primitív
|
|
mirceanedelcuhd 139 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 15:37
De la: ticu, la data 2009-07-18 20:04:45 DLE TICU ," BRAVO DOMNULE BASESCU" ? ESTI SIGUR ? |
|
mirciu57 104 mesaje Membru din: 5/04/2009 Oras: Alba-Iulia |
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 15:45
nu te grabi ticule s-a intimplat ca acum sa fie la tusnad dar e doar inceputul o sa mai fie huiduit basescu el e cel mai mare rau pentru tara asta a ajuns la putere si s-a invatat acolo si-i place vom vedea ce va fi la toamna
|
|
mirceanedelcuhd 139 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 15:58
De la: mirciu57, la data 2009-07-20 15:45:47nu te grabi ticule s-a intimplat ca acum sa fie la tusnad dar e doar inceputul o sa mai fie huiduit basescu el e cel mai mare rau pentru tara asta a ajuns la putere si s-a invatat acolo si-i place vom vedea ce va fi la toamna Hei , dl Ticu se bucura ca Basescu a avut "curajul si verticalitatea " de a spune maghiarilor infocati un adevar pe care doar ei nu-l vad .Nicidecum pentru huiduielile primite .Probabil ca ,si el , ca multi dintre romani , nu au sesizat calculul presedintelui , premeditarea cu care si-a "adjudecat " huiduielile ! |
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 16:05
De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-07-20 15:58:11daca nu puteti vedea mai departe de gardul vostru de dogme,aiureli,balbaieli si cretinisme,n-o sa intelegeti gesturile marinelului niciodata,cativa sfetnici de-ai lui i-au spus cum se poate rupe o halca din electoratul p.r.m. si p.n.g. si el ca un bun primitor ce este, l-a primit si p'asta[sfatul],multi oameni de bun simt din votantii f.s.n. au cam trecut prin alte corabii,asta-i realitateaDe la: mirciu57, la data 2009-07-20 15:45:47nu te grabi ticule s-a intimplat ca acum sa fie la tusnad dar e doar inceputul o sa mai fie huiduit basescu el e cel mai mare rau pentru tara asta a ajuns la putere si s-a invatat acolo si-i place vom vedea ce va fi la toamna
|
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 16:33
De la: ticu, la data 2009-07-18 20:04:45N-am spus decat atat:''Usor de zis,greu de facut!"
|
|
Fosta membra 9am.ro 41 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 22:37
De la: ticu, la data 2009-07-18 20:04:45 nu crezi ca prea te crezi stapan pe bunurile altora? cu ce crezi ca ai mai multe drepturi in tara asta, decat au maghiarii? platesti vreo taxa in plus? de fapt la varsta ta, cred ca traiesti din taxele platite si de ei, profitorule. ce-ti da drepturi in plus, in tara asta? ti-a trecut cineva in proprietate tara asta, ca sa poti spune cine sa stea si cine sa plece? cine crezi ca iti da dreptul sa stabilesti care etnie este mai merituoasa? doar un om mic la suflet, poate sa-si atribuie niste drepturi ce nu le are. esti o nulitate. este tara noastra, a lor si a tuturor ce s-au nascut pe aceste meleaguri, muncesc, platesc taxe si se chinuie cot la cot cu noi. ai o gandire de retardat, mister ticu, vezi ca de atata ura, poate te ia dricu`.
|
|
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 12:59
De la: bbbbbbbbbbbb, la data 2009-07-20 22:37:49De la: ticu, la data 2009-07-18 20:04:45 D bb... nu stiu ce etnie esti,nu cred ca romana [ ar fi prea de tot !!} ; da , sunt stapan egal ca toti romanii de aici , ca suntem la noi acasa . Care bunurile altora ? S-au dus romanii sa ia bunurile altei tari ,cum fac ungurii la noi ? Da, normal romanii trebuie sa aiba mai multe drepturi decat maghiarii, ca ei sunt propietarii, iar maghiarii sa nu uite un lucru, ca ei sunt chiriasi la noi in tara .Romanii sunt domni ca le-au permis prea multe si ei au devenit obraznici . Cine le-a permis acestor venetici in tara noastra , aciuiti de prin pusta maghiara, sa ceara autonomie si sa schimbe constitutia ? nu le e rusine sa ceara limba de stat maghiara ? -vezi romanii din Ungaria ca nu au nici un drept, nici voie sa spuna ca sunt romani . ! Ungurii sa nu uite un lucru, ca se afla chiriasi intr-o tara straina pentru ei, sa-i respecte pe romani ca ei sunt stapanii acestei tari .!Te asigur ca deocamdata nu traiesc din taxele lor !
Ticu
|
|
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 13:12
De la: mirciu57, la data 2009-07-20 15:45:47nu te grabi ticule s-a intimplat ca acum sa fie la tusnad dar e doar inceputul o sa mai fie huiduit basescu el e cel mai mare rau pentru tara asta a ajuns la putere si s-a invatat acolo si-i place vom vedea ce va fi la toamna: sml-happy0158: Domnule Mirciu57, de acord cu matale, e adevarat ca Basescu e cel mai mare rau pentru tara ,nici eu nu sunt cu el,dar aici e vorba de unguri, ca ungurii l-au huiduit pentru afirmatia ca Romania este stat national indivizibil si nu se poate autonomie, nu l-au huiduit pentru traiul , situatia sociala a noastra . !Ungurimea nu are nici un drept sa huiduiasca , ca nu sunt la ei acasa, aici sunt chiriasi admisi de noi, si au devenit obraznici !
Ticu
|
|
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 13:17
De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-07-20 15:37:51De la: ticu, la data 2009-07-18 20:04:45 DA SIGUR, PENTRU CE LE-A SPUS UNGURILOR , MERITA "BRAVO "- LA ASTA M-AM REFERIT !
Ticu
|
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 13:32
Ticule, mai termina cu prostia cu chiriasii... Ei s-au nascut pe acele meleaguri, in mijlocul Romaniei. Atat.
|
|
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 15:10
De la: blagaiulia, la data 2009-07-21 13:32:24Ticule, mai termina cu prostia cu chiriasii... Ei s-au nascut pe acele meleaguri, in mijlocul Romaniei. Atat. Si daca s-au nascut aici , de ce nu-i respecta pe romani, legile tarii,ce inseamna prostia asta cu autonomia, scoaterea cuvantului "national" din constitutie, si sa fim toti obligati sa invatam maghiara, ca limba de stat ?Se simte ura fata de Romania, de romani, si sovinismul lor ? se simte .!
Ticu
|
|
9am037202 136 mesaje Membru din: 24/04/2009 |
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 15:23
De la: ticu, la data 2009-07-21 12:59:53De la: bbbbbbbbbbbb, la data 2009-07-20 22:37:49De la: ticu, la data 2009-07-18 20:04:45 ******************************************************************************************************************************** niste chiriasi de 1000 de ani care au si fost conducatorii Transilvaniei vreo 7-800 de ani nu-i poti numi venetici aciuiti , chiriasi fara drepturi etc. Pana si pe chiriasii din casa nu-i poti da afara dupa cheful tau daca au cu tine un contract legal inregistrat! Asa ca, oricat de putina simpatie as avea fata de unguri caci m-am lovit de nationalismul lor, nu pot sa accept ideile matale cu mai multe drepturi, cu proprietarii si chiriasii etc. Asta cu "suntem la noi acasa " o zic toate neamurile pamantului care nu incap unii de altii:vezi evreii si arabii, indienii si pakistanezii, chinezii si uigurii, azerii si armenii etc. Toti sunt "la ei acasa" si ceilalti sunt veneticii , motiv pentru care curge sange! Matale vrei un nou martie `90? Stai potolit si nu mai fenta sa ne zici extrase din programul PRM! ca tot o dai cotita! |
|
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 17:44
De la: 9am037202, la data 2009-07-21 15:23:57De la: ticu, la data 2009-07-21 12:59:53De la: bbbbbbbbbbbb, la data 2009-07-20 22:37:49De la: ticu, la data 2009-07-18 20:04:45 Nuu, nu sunt extrase din programul PRM ca nu au asa ceva ,pot fi de 1000 de ani in Ardeal, dar se stie ca au venit cu forta,si au condus in Ardeal tot cu forta,si prin faptele lor sovine necinstite, au decazut in fata noastra .De ce nu sunt corecti cu romanii si cu constitutia acestei tari ? cum isi permit sa ceara autonomie , acum vor sa modifice constitutia in favoarea lor, si sa fim obligati sa invatam maghiara ca limba de stat. ! pai vino in Dobrogea plina de minoritati, dar e o prietenie si respect intre ei si Romani acolo nimeni nu a cerut autonomie . De ce ungurii nu fac la fel ? De ei m-am lamurit ; sovini si neofascisti !
Ticu
|
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 18:37
Ticu, cine te obliga sa inveti lb maghiara? Nu le-a obligat nimeni nici pe cei care stau in Secuime sa vb ungureste. Si acolo vb pe ce limba vrei.
Referitor la cererea lor....aminteste-ti cum era in copilarie?Ceream 10 lei ca sa-mi dea cinci! Cam asa ceva se intampla! |
|
Fosta membra 9am.ro 156 mesaje Membru din: 27/07/2008 Oras: Onesti |
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 18:59
Domnule Ticu,stiti cumva de ce s-a stricat prietenia lui VC Tudor cu Oana Zavoranu si Olguta Vasilescu?
|
|
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 21:26
De la: ticu, la data 2009-07-21 15:10:18Am si eu o intrebare:Romanii ii respecta pe romani?Se pare ca-i acuzam pe altii pentru defectele pe care le avem si noi...De la: blagaiulia, la data 2009-07-21 13:32:24Ticule, mai termina cu prostia cu chiriasii... Ei s-au nascut pe acele meleaguri, in mijlocul Romaniei. Atat. |
|
Fosta membra 9am.ro 41 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 23:48
De la: ticu, la data 2009-07-21 15:10:18De la: blagaiulia, la data 2009-07-21 13:32:24Ticule, mai termina cu prostia cu chiriasii... Ei s-au nascut pe acele meleaguri, in mijlocul Romaniei. Atat. mai nene, tu chiar esti prost, bag seama pai tu te vezi ce scrii? cine te-a obligat frate sa inveti maghiara? eu stau in Ardeal si nimeni nu m-a obligat la asa ceva. cred ca vorbesti din cartile retardatilor de la PRM. mai ales daca zici ca esti din Dobrogea, nu cred ca au venit ungurii sa te invete ceva. mai bine te-ai culca sau ti-ai face de lucru prin jurul casei, decat sa debitezi tampenii a si ura ta sa stii ca nu se simte si nici sovinismul. esti tot o dragoste si un cantec.
|
|
|
|

De acord cu postarea lu' matale,asa este cu fostul rege , dar scoate cuvintele astea" DUPA CUM I SE SCOALA" ca mai citesc si doamne , si zgarie la trompa din ureche . !
Vadim este un om care are curajul de a spune adevarul in fata,el si PRMsunt antimafie, antihotie, anti escrocherie, da,sunt singurii care pot scoate tara la liman !!
este tara noastra, a lor si a tuturor ce s-au nascut pe aceste meleaguri, muncesc, platesc taxe si se chinuie cot la cot cu noi.
ai o gandire de retardat, mister ticu, vezi ca de atata ura, poate te ia dricu`.
a si ura ta sa stii ca nu se simte si nici sovinismul. esti tot o dragoste si un cantec.