back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vadim si noul sau partid

Pagini: << 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >> Sari la pagina:

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 08:26

www.youtube.com/v/PzI8E6mu73M&hl=en&fs=1&color1=0x5d1719&color2=...">www.youtube.com/v/PzI8E6mu73M&hl=en&fs=1&color1=0x5d1719&color2=..." type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="660" height="525">

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 11:21

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-26 03:05:21
:

sml-happy0065: Domnu' Florin esti mare,nu am gresit cand te-am trecut ca prieten, mai e sa votezi cu Vadim si esti cel mai mare!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 11:41

De la: 9am037202, la data 2009-04-25 21:46:53
De la: shlomo_imre, la data 2009-01-18 21:17:50Dar de ce ii trebuie un nou partid?Stiam ca-i dobitoc,dar nici chiar asa! Roman adevarat!La moarte cu ungurii,bulgarii,sarbii,albanezii,ucrainienii,croatii,rusii s.a.m.d!!!Vrem o Romanie Mare,chiar FF Mare:de la Urali pana la Alpi,de la Mediterana pana laMarea Nordului!

Foarte corect. Si unde cei ca draguta de Kali13 sa fie evident minoritari si sa vedem atunci cu ce ardoare ar mai milita ea pentru drepturile ei micuute in marele stat ce va apare.!
Utranationalismul gen kali13 nu prea mai are ce cauta in UE unde se pune problema desfiintarii granitelor, a spatiului Schengen, a monedei unice etc. Vor ramane evident trasaturile specifice fiecarui popor, cultura, traditiile etc., dar problemele astea cu granitele , cu autonomiile mai mult sau mai putin dezvoltate, cu ura fata de minoritarii care sunt si ei in UE si majoritari in alte tari, astea probabil se vor estompa si poate chiar vor dispare in timp.
:

sml-confused0067: Stii ce nu sufar eu si multi ca mine ? politica asta fortata cu prostia asta UE. De ce nu ne-a intrebat prin vot daca suntem si noi de acord cu intrarea in acest UE? Ce a facut acest UE pentru noi in afara de faptul ca ne distrug obiceiurile traditile ,o organizatie facuta de niste minti bolnave ! Da ultranationalismul e un lucru sfant ,poate asa mai punem minoritatile cu botul pe labe

Ticu
9am037202

136 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 14:41

cu discutia asta nu se ajunge nicaieri. In cazul punerii cu botul pe labe a minoritatilor atunci tu si ceilalti ca tine sa faca ciocu` mic cand e vorba de romanii din Italia, de cei ce fura din bancomatele spaniole etc.etc. Sau avem cumva 2 unitati de masura? de aia ne merge prost ca suntem foarte nationalisti cu altiii si ne mancam intre noi de nu se poate cand ar trebui sa fie invers.

Pana si la bloc m-am certat cu o vecina care fara nici o jena arunca toate gunoaiele peste balcon, in loc sa le duca la ghena!. "si ce sa le fac eu? sa nu stea la mine in casa! " afara e al nimanui, doar in casa e al meu. Si asta o fi facand parte din nationalism? Sa te doara in cot de toti si sa-ti vezi de ale tale!

Pariez ca daca o intrebam ce parere are de unguri sau tigani ar fi facut spume la gura!

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 14:57

De la: ticu, la data 2009-04-26 11:41:22
De la: 9am037202, la data 2009-04-25 21:46:53
De la: shlomo_imre, la data 2009-01-18 21:17:50Dar de ce ii trebuie un nou partid?Stiam ca-i dobitoc,dar nici chiar asa! Roman adevarat!La moarte cu ungurii,bulgarii,sarbii,albanezii,ucrainienii,croatii,rusii s.a.m.d!!!Vrem o Romanie Mare,chiar FF Mare:de la Urali pana la Alpi,de la Mediterana pana laMarea Nordului!

Foarte corect. Si unde cei ca draguta de Kali13 sa fie evident minoritari si sa vedem atunci cu ce ardoare ar mai milita ea pentru drepturile ei micuute in marele stat ce va apare.!
Utranationalismul gen kali13 nu prea mai are ce cauta in UE unde se pune problema desfiintarii granitelor, a spatiului Schengen, a monedei unice etc. Vor ramane evident trasaturile specifice fiecarui popor, cultura, traditiile etc., dar problemele astea cu granitele , cu autonomiile mai mult sau mai putin dezvoltate, cu ura fata de minoritarii care sunt si ei in UE si majoritari in alte tari, astea probabil se vor estompa si poate chiar vor dispare in timp.
:

sml-confused0067: Stii ce nu sufar eu si multi ca mine ? politica asta fortata cu prostia asta UE. De ce nu ne-a intrebat prin vot daca suntem si noi de acord cu intrarea in acest UE? Ce a facut acest UE pentru noi in afara de faptul ca ne distrug obiceiurile traditile ,o organizatie facuta de niste minti bolnave ! Da ultranationalismul e un lucru sfant ,poate asa mai punem minoritatile cu botul pe labe
Asa-i nene ticule,pune-i cu botu' pe labe!Jidanii,ungurii si tziganii sunt vinovati!Trebuie sa adoptati solutia finala.Acu' e momentul,mai ales ca v-ati tras aliat de nadejde:Razboinicul Luminii! Shalom!

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 15:01

De la: 9am037202, la data 2009-04-26 14:41:17cu discutia asta nu se ajunge nicaieri. In cazul punerii cu botul pe labe a minoritatilor atunci tu si ceilalti ca tine sa faca ciocu` mic cand e vorba de romanii din Italia, de cei ce fura din bancomatele spaniole etc.etc. Sau avem cumva 2 unitati de masura? de aia ne merge prost ca suntem foarte nationalisti cu altiii si ne mancam intre noi de nu se poate cand ar trebui sa fie invers.
Pana si la bloc m-am certat cu o vecina care fara nici o jena arunca toate gunoaiele peste balcon, in loc sa le duca la ghena!. "si ce sa le fac eu? sa nu stea la mine in casa! " afara e al nimanui, doar in casa e al meu. Si asta o fi facand parte din nationalism? Sa te doara in cot de toti si sa-ti vezi de ale tale!
Pariez ca daca o intrebam ce parere are de unguri sau tigani ar fi facut spume la gura!
Fals,daca discutiile astea nu ar mai avea loc,pentru ce ar mai trai unii ca vadim?D-asta facem discutii,ca sa-si aiba rostul vadimii,si asa sunt destui someri.

gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 17:05

Primul semn al inculturii este presupunerea cã ºtie ceva. (Baltasar Gracian, 1601-1658) „Sunteþi pe drumul cel bun !” – ne bat pe umãr strãinii. Eu am avut curiozitatea sã mã uit mai atent ºi am vãzut cã drumul acesta duce la cimitir. Numai ca guvernantii de acum nu se multumesc numai cu atat. Nu mai au rabdare. Vor sa luam si taxiul. Gigi.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 21:57

De la: 9am037202, la data 2009-04-26 14:41:17cu discutia asta nu se ajunge nicaieri. In cazul punerii cu botul pe labe a minoritatilor atunci tu si ceilalti ca tine sa faca ciocu` mic cand e vorba de romanii din Italia, de cei ce fura din bancomatele spaniole etc.etc. Sau avem cumva 2 unitati de masura? de aia ne merge prost ca suntem foarte nationalisti cu altiii si ne mancam intre noi de nu se poate cand ar trebui sa fie invers.

Cei care fura din bancomate , indifirent din ce tara, trebuie impuscati pe loc ca asa merita . eu nu sunt de acord nici cu milogii care se duc la munca acolo. Da , sunt nationalist ca asa e normal,numai nationalistii sunt adevarati patrioti ! Ungurii trebuie pusi cu botul pe labe !

Ticu
Bandit_ro

5 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 08:55

de ce trebuie sa ne luam de unguri, bulgari si altii ca noi???? cati dintre noi pot spune ca sunt romani autentici ???!! (daca te chema Gheorghe sau Vasile sau Maria asta nu inseamna ca esti roman 100% - nu uitati de greselile trecutului - WW2) fiecare om are dreptul la exprimare libera; daca vrea Vadim sa-si faca partid asta este - DREPTUL LUI. Dreptul nostru e sa mergem liberi la vot - sa-l votam sau nu. Cu cat se face polemica mai multa cu atat mai rau e.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 10:44

De la: mihai_iamandeiu, la data 2009-04-27 08:55:37
de ce trebuie sa ne luam de unguri, bulgari si altii ca noi???? cati dintre noi pot spune ca sunt romani autentici ???!! (daca te chema Gheorghe sau Vasile sau Maria asta nu inseamna ca esti roman 100% - nu uitati de greselile trecutului - WW2) fiecare om are dreptul la exprimare libera; daca vrea Vadim sa-si faca partid asta este - DREPTUL LUI. Dreptul nostru e sa mergem liberi la vot - sa-l votam sau nu. Cu cat se face polemica mai multa cu atat mai rau e.

De ce trebuie sa ne luam de unguri ? -cum de ce , pai nu vezi ce fac ? ; in afara de faptul ca vor Ardealul,autonomie [ sigur asa este ], mai si terorizeaza populatia romana din Ardeal .! Sa nu uite ca sunt pe teritoriul romanesc, si in Ardeal stapan este romanul si nu ungurul,el este in chirie la noi .! de ce minoritatea germana , sasii nu este asa, sa ne faca probleme ? pentru ca au civilizatie si cultura in ei .!

Ticu
vioricavoa

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 10:56

De la: ticu, la data 2009-04-27 10:44:05
De la: mihai_iamandeiu, la data 2009-04-27 08:55:37

De ce trebuie sa ne luam de unguri ? -cum de ce , pai nu vezi ce fac ? ; in afara de faptul ca vor Ardealul,autonomie [ sigur asa este ], mai si terorizeaza populatia romana din Ardeal .! Sa nu uite ca sunt pe teritoriul romanesc, si in Ardeal stapan este romanul si nu ungurul,el este in chirie la noi .! de ce minoritatea germana , sasii nu este asa, sa ne faca probleme ? pentru ca au civilizatie si cultura in ei .!

verisoara mea de mai bine de 4 luni incearca sa se angajeze si nu poate pentru ca nu vorbeste limba maghiara. locuieste in ardeal si este romanca, este casatorita de mai bine de 20 ani cu un ungur-roman si nu a reusit sa invete (nici nu vrea, ce-i drept) limba maghiara. acum are de tras de pe urma asta.
va intreb eu pe voi: cum este posibil ca, in tara mea, sa imi impuna un ungur sa vobesc limba lui, altfel nu ma angajeaza?
ei castiga bani de pe urma afacerilor pe care le au aici, in tara noastra.

sa le fie rusine celor care au asa niste pretentii. in loc sa aprecieze omul functie de pregatirea si experienta pe care o are....
si sa stiti ca eu tin foarte mutl la unguri. si eu sunt maritata cu un barbat jumatate roman-jumatate ungur. eu am invatat putin ungureste, ca imi place aceasta limba .... dar nu sunt si nu voi fi de acord cu rautatile si discriminalitatilor ungurilor din ardealul nostru roamnesc.

Bandit_ro

5 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 11:13

@vioricavoa asta este altceva.... problema cred ca se ala tot in ograda noastra si mai ales in ograda autoritatilor care permit asa ceva IN ROMANIA CA IN ORICE ALT STAT INDEPENDENT TREBUIE PASTRATA IDENTITATEA NATIONALA
daca vom ajunge sa vorbim alta limba pe strada (alta decat romana) inseamna ca nu mai ne meritam statutul de stat independent.
sunt deacord ca fiecare minoritate isi are drepturile ei, dar nicaieri in lume nu mai gasim ca populatia tarii sa fie marginalizata tocmai pentru ca nu se comformeaza unor standarde importate
respectiva persoana care nu a fost angajata pt ca nu stia limba maghiara ar trebui sa faca o sesizare impotriva discriminarii si ca ea si altii care au patit acest lucru
cand se vor strange cateva mii de sesizari cred ca se vor mai schimba cateva lucruri... dar daca lumea decat vorbeste si nu intreprinde o actiune pe cale legala ....... atunci o sa mancam vorbe

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 13:48

De la: mihai_iamandeiu, la data 2009-04-27 11:13:14@vioricavoa asta este altceva.... problema cred ca se ala tot in ograda noastra si mai ales in ograda autoritatilor care permit asa ceva IN ROMANIA CA IN ORICE ALT STAT INDEPENDENT TREBUIE PASTRATA IDENTITATEA NATIONALA
daca vom ajunge sa vorbim alta limba pe strada (alta decat romana) inseamna ca nu mai ne meritam statutul de stat independent.
sunt deacord ca fiecare minoritate isi are drepturile ei, dar nicaieri in lume nu mai gasim ca populatia tarii sa fie marginalizata tocmai pentru ca nu se comformeaza unor standarde importate
respectiva persoana care nu a fost angajata pt ca nu stia limba maghiara ar trebui sa faca o sesizare impotriva discriminarii si ca ea si altii care au patit acest lucru
cand se vor strange cateva mii de sesizari cred ca se vor mai schimba cateva lucruri... dar daca lumea decat vorbeste si nu intreprinde o actiune pe cale legala ....... atunci o sa mancam vorbe

Domn Mihai , Vioricavoa are dreptate, asa sunt mii de romani in Ardeal, teoretic ai dreptate, dar practic nu e asa,; -ce autoritati sa permita cand autoritatile sunt ei in Ardeal si romanii sunt " legati la maini" de aiurita UE cica sa respectam minoritatile , ca asa vor ei ! E bine ca minoritatea sa-si cunoasca 'lungul nasului' pe teritoriul romanesc.! Asta e felul ungurilor , de cand au venit in Pusta. natie cotropitoare , acaparatoare, ei cu toti vecinii se au rau . Sa plece dincolo de Buda, acolo e la ei !

Ticu
9am037202

136 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 16:05

Dom` Ticu, ai fost in Ungaria vreodata?Inainte a da cu gura despre Pesta si Buda n-ar fi rau sa -i vezi pe unguri la ei acasa. ordine, curatenie, educatie, autostrazi etc
Si cum iti explici uriasa diferenta intre satele frumoase ardelenesti, cu case de gospodari, frumoase si bogate si cele din Tulcea matale facute din piatra de calcar si de-abia saltate un pic din pamant? sa-ti spun eu: omul sfinteste locul si de aia se zice ca banatul si Ardealul sunt fruntea! Iar baza acestei dezvoltari o reprezina ungurii si sasii care au trait si mai traiesc acolo. Hai sa le recunoastem niste merite si sa nu dam aiurea cu piatra. e loc pentru toata lumea in tara asta mai ales ca si aia stau de vreo 5-600 ani cel putin aici.
Daca dechizi Romaniai Mare a Vadimului matale te infiori sa citesti cate injuraturi cuprinde si de care s-ar rusina si ultimul birjar. bineinteles ca pe primul plan nu e valoarea omului sau faptele lui judecate obiectiv ci natia lui daca eventual i se pare ca nu e roman: tiganu ...escu, jidanu ....evici, unguru.. yko etc.
Si chestia asta prinde la FRAIERII care pun botu la atatari de genu` asta: da aia ne merge prost ca uite ce zic si ce fac impreuna tiganii, jidanii, ungurii impreuna cu americanii, nemtii etc. in Romanica noasta curata si verde in care pasc cuminti mioarele lui Becali.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 11:57

De la: 9am037202, la data 2009-04-27 16:05:54 Dom` Ticu, ai fost in Ungaria vreodata?Inainte a da cu gura despre Pesta si Buda n-ar fi rau sa -i vezi pe unguri la ei acasa. ordine, curatenie, educatie, autostrazi etc
Si cum iti explici uriasa diferenta intre satele frumoase ardelenesti, cu case de gospodari, frumoase si bogate si cele din Tulcea matale facute din piatra de calcar si de-abia saltate un pic din pamant? sa-ti spun eu: omul sfinteste locul si de aia se zice ca banatul si Ardealul sunt fruntea! Iar baza acestei dezvoltari o reprezina ungurii si sasii care au trait si mai traiesc acolo. Hai sa le recunoastem niste merite si sa nu dam aiurea cu piatra. e loc pentru toata lumea in tara asta mai ales ca si aia stau de vreo 5-600 ani cel putin aici.
Daca dechizi Romaniai Mare a Vadimului matale te infiori sa citesti cate injuraturi cuprinde si de care s-ar rusina si ultimul birjar. bineinteles ca pe primul plan nu e valoarea omului sau faptele lui judecate obiectiv ci natia lui daca eventual i se pare ca nu e roman: tiganu ...escu, jidanu ....evici, unguru.. yko etc.
Si chestia asta prinde la FRAIERII care pun botu la atatari de genu` asta: da aia ne merge prost ca uite ce zic si ce fac impreuna tiganii, jidanii, ungurii impreuna cu americanii, nemtii etc. in Romanica noasta curata si verde in care pasc cuminti mioarele lui Becali.

M-am uitat peste album, am crezut ca vad un nume, asa ca intreb direct , NATIONALITATE MAGHIARA ? - ca aici matele facusi bre niste exageraaari .! Nu , in Ungaria nu am fost , am mai auzit si cred ca la ei e ordine , curatenie, autostrazi , educatia ?[discutabil] dar mai sunt tari asa , Franta China, Rusia, Japonia, tarile nordice . dar atat au ei bun . De ce se au rau cu toti vecinii . ? - de ce la nici o minoritate de la ei nu li se respecta drepturile ? Romanii de acolo sunt exclusi de pest tot? In toata Ungaria , o singura scoala este romaneasca unde L. Romana se invata ca o limba straina , ? pe cand la noi e plin de asemenea scoli .! De ce nu recunosc ca detin in mod ilegal partea de est Romaniei pana la Tisa ?- sti ca Tisa era granita ? Ei au doua partide neofasciste, si nici UE , sau NATO, nu comenteaza nimic, dar au obraznicia sa spuna ca la noi avem neofascisti . Pai UDMR ce este ? - miscare neofascista . Sau Tockes, Bela, secuimea ce sunt? neofascisti .! In legatura cu satele si casele, nu este nici o diferenta in toata tara . Singura diferenta este cat e de mare contul din banca al "gospodarului "asa e si casa. Poate nu ai vazut Tulcea, Valcea, Craiova, Galati, tot litoralul, Iasi, Suceava, Bucuresti, si multe orase. ! -si nu confunda bunatatea omului, ca in Dobrogea, Oltenia , esti bine primit de oricine, pe cand in Ardeal nu prea e asa .! Am stat 4 ani acolo si cunosc "bunatatea" lor ! Si nu te lua de Vadim ca e prea mare pentru noi. E singurul politician care a vazut pericolul in care este Ardealul, ca avem riscul de a-l pierde , cum isi permit obraznicaturile de UDM-risti, Tokes,si secuimea sa ceara autonomie ? trebuie pusi cu botul pe labe , sa nu uite ca in Ardeal stapan este romanul , iar ungurul este chiriasi ! si e singurul care lupta impotriva mafiei romanesti, ! De la sasi ai ce invata , civilizatie si curatenie !!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

74 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 15:45

Fratilorin data de 25/26 am venit in tara .
Sunt sofer de TIR unguriii sunt intr-o foame de bani de nu se poate .
A intrebat un sofer roman de triunghiuri reflectorizante dar asta s-a pierdut si sa nu cumva sa-l amendeze domnii unguri a negociat de la 450 euro la 50 euro spaga cu aprobarea fronteristului roman .
Nu stiu cat este amenda dar mi se pare exagerata .
Ce nu stiu guvernantii nostri ca ungurii construiesc cantare pentru TIR-URILE romanesti sa faca bani .
Noi romanii suntem carpe .
Sa nu uite guvernul roman ca au de condus un popor care nu are curaj sa ridice capul .
ESENTA : SUNTEM O TARA LEGATA LA OCHI MAI CEVA CA PE VREMEA LUI CEAUSESCU .
Nu am nimic cu nici un popor dar nici nu-mi comvine ca proprii nostri guvernanti sa-si bata joc de noi deoarece noi am pus stampila pentru ei .
AS FI TARE BUCUROS CA CINEVA DIN GUVERNUL TRAIAN BOC SA CITEASCA CE AM SCRIS EU >
SI SA NU UITE CA LEGEA 18 NU ESTE ABROGATA .
DACA CINEVA CONSIDERA CA SUNT PE LANGA SUBIECT SA MA SCUZE DAR VOI INCEPE SA SCRIU SI PE PERETI .
SINDICATELE TIPA DAR SUNT VANDUTE PUTERII UITATIVA LA TOV .MITREA

sepsiker

2 mesaje
Oras: Sf Gheorghe

Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 16:04

Eu i-mi cer scuze dar nici eu nu asi angaja fiindca de exemplu aici in Sfantu Gheorghe 80% sunt unguri din care multi batrani nu cunosc limba romana fiindca nu au invatat pe vremea acea. Dar trebuie serviti si ei. Eu angajez personal pe cei care cunosc amandoua limbi. Altfel nu este rusine sa cunosti mai multe limbi mai ales daca convietuiesti cu o alta nationalitate (ca sa nu te injure si sa nu intelegi). Am glumit.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 17:59

De la: virgilvlad, la data 2009-04-28 15:45:04Fratilorin data de 25/26 am venit in tara .
Sunt sofer de TIR unguriii sunt intr-o foame de bani de nu se poate .
A intrebat un sofer roman de triunghiuri reflectorizante dar asta s-a pierdut si sa nu cumva sa-l amendeze domnii unguri a negociat de la 450 euro la 50 euro spaga cu aprobarea fronteristului roman .
Nu stiu cat este amenda dar mi se pare exagerata .
Ce nu stiu guvernantii nostri ca ungurii construiesc cantare pentru TIR-URILE romanesti sa faca bani .
Noi romanii suntem carpe .
Sa nu uite guvernul roman ca au de condus un popor care nu are curaj sa ridice capul .
ESENTA : SUNTEM O TARA LEGATA LA OCHI MAI CEVA CA PE VREMEA LUI CEAUSESCU .
Nu am nimic cu nici un popor dar nici nu-mi comvine ca proprii nostri guvernanti sa-si bata joc de noi deoarece noi am pus stampila pentru ei .
AS FI TARE BUCUROS CA CINEVA DIN GUVERNUL TRAIAN BOC SA CITEASCA CE AM SCRIS EU >
SI SA NU UITE CA LEGEA 18 NU ESTE ABROGATA .
DACA CINEVA CONSIDERA CA SUNT PE LANGA SUBIECT SA MA SCUZE DAR VOI INCEPE SA SCRIU SI PE PERETI .
SINDICATELE TIPA DAR SUNT VANDUTE PUTERII UITATIVA LA TOV .MITREA

Asa este, pai stiti de ce guvernul roman nu poate sa zica nimic ?pentru ca e" legat la gura" de UE si de americani, cam ei comanda miscarile politice de la noi !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 18:07

De la: sepsiker, la data 2009-04-28 16:04:16Eu i-mi cer scuze dar nici eu nu asi angaja fiindca de exemplu aici in Sfantu Gheorghe 80% sunt unguri din care multi batrani nu cunosc limba romana fiindca nu au invatat pe vremea acea. Dar trebuie serviti si ei. Eu angajez personal pe cei care cunosc amandoua limbi. Altfel nu este rusine sa cunosti mai multe limbi mai ales daca convietuiesti cu o alta nationalitate (ca sa nu te injure si sa nu intelegi). Am glumit.

Ar trebuii ca bozgorii care nu cunosc limba romana sa fie scosi din tara in suturi si aruncati in pusta dincolo de Buda !

Ticu
Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 03:17

De la: ticu, la data 2009-04-28 18:07:43
De la: sepsiker, la data 2009-04-28 16:04:16Eu i-mi cer scuze dar nici eu nu asi angaja fiindca de exemplu aici in Sfantu Gheorghe 80% sunt unguri din care multi batrani nu cunosc limba romana fiindca nu au invatat pe vremea acea. Dar trebuie serviti si ei. Eu angajez personal pe cei care cunosc amandoua limbi. Altfel nu este rusine sa cunosti mai multe limbi mai ales daca convietuiesti cu o alta nationalitate (ca sa nu te injure si sa nu intelegi). Am glumit.

Ar trebuii ca bozgorii care nu cunosc limba romana sa fie scosi din tara in suturi si aruncati in pusta dincolo de Buda !
Da' bozgorii ovreiesti care cunosc cat de cat limba romana?In alta ordine de idei,daca prin absurd,vadim ajunge in turul doi alaturi de base si voi fi obligat sa aleg intre cei doi,sa stii ca nu-l voi alege pe marinar!Ce zici?

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 06:24

puschea pe limba ta !

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 08:37

De la: gabigabi, la data 2009-04-30 06:24:08 puschea pe limba ta !
Incerc sa-mi fac aliati noi!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 11:48

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-04-30 03:17:32
De la: ticu, la data 2009-04-28 18:07:43

Da' bozgorii ovreiesti care cunosc cat de cat limba romana?In alta ordine de idei,daca prin absurd,vadim ajunge in turul doi alaturi de base si voi fi obligat sa aleg intre cei doi,sa stii ca nu-l voi alege pe marinar!Ce zici?

Ai face un lucru inteligent

Ticu
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 12:58

De la: ticu, la data 2009-04-28 18:07:43Ar trebuii ca bozgorii care nu cunosc limba romana sa fie scosi din tara in suturi si aruncati in pusta dincolo de Buda !

Dar cu romanii care nu stiu romana ce naiba facem domnu' Ticu?!Asta este mult mai grav ,cu astia care vorbesc de "succesuri" si care "nu vor sa vorbesc cu tine" ce facem ?Ii trimitem la Bruxelles ?

ALENA

24 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 13:13

Pentru fiecare limba invatata ,te poti numi OM inca odata.In consecinta invata ungureste, traieste ungureste si vei vedea ca sunt niste oameni deosebiti . Nu trebuie sa arunci cu piatra .......decat daca tu insuti esti curat
Deci, "Ticu" , te crezi atat de curat , macar limba ta materna ti-o cunosti? "Bozgor" inseamna om fara tara, crezi ca nu apartin vreunei tari.
Sunt sotia unui ''BOZGOR" , este un om minunat , cu mult dragoste ptr om, ceea ce tu nu esti capabil
Extremisti sunt si de-o parte si de alta......vezi Hitler, prin coceptie nu esti departe de el

ALENA

24 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 13:23

Nu compara Ardealul cu nici o alta zona. Si nu vorbi prosti ,in Ungaria sunt multe scoli cu predare in limba romana, sunt biserici ortodoxe .Noi traim in Ardeal in buna intelegere cu ungurii si sasii . Am avut multe lucruri de invatat de la ei. Ce caracter ai , oare ?.......daca spui ca ai trait in Ardeal 4 ani, doar un meschin , n-ar fi bine primit, i

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 14:24

De la: vaneamarin, la data 2009-04-30 12:58:28
De la: ticu, la data 2009-04-28 18:07:43Ar trebuii ca bozgorii care nu cunosc limba romana sa fie scosi din tara in suturi si aruncati in pusta dincolo de Buda !

Dar cu romanii care nu stiu romana ce naiba facem domnu' Ticu?!Asta este mult mai grav ,cu astia care vorbesc de "succesuri" si care "nu vor sa vorbesc cu tine" ce facem ?Ii trimitem la Bruxelles ?
:

sml-tongue0023: Ooo domnul Vanea , ! bine ati revenit ! Nu la Bruxelles, daca sunt angajate in functii mari , trebuiesc scoase, chiar daca sunt fete de presedinti, sau ofiteri de marina,dar important ca sunt romani.

Ticu
Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 15:33

De la: vaneamarin, la data 2009-04-30 12:58:28

Vorba unui ziarist mai tinerel si cu cultura mai precara:Sa-i uram succes inevitabil!!!!!!!!!!!!!!!!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 16:39

De la: ALENA, la data 2009-04-30 13:13:37Pentru fiecare limba invatata ,te poti numi OM inca odata.In consecinta invata ungureste, traieste ungureste si vei vedea ca sunt niste oameni deosebiti . Nu trebuie sa arunci cu piatra .......decat daca tu insuti esti curat
Deci, "Ticu" , te crezi atat de curat , macar limba ta materna ti-o cunosti? "Bozgor" inseamna om fara tara, crezi ca nu apartin vreunei tari.
Sunt sotia unui ''BOZGOR" , este un om minunat , cu mult dragoste ptr om, ceea ce tu nu esti capabil
Extremisti sunt si de-o parte si de alta......vezi Hitler, prin coceptie nu esti departe de el
:

sml-confused0006: Vad ca matale cam exagerezi. si vad ca le iei apararea ungurilor, normal ca ai sotul. Maica-mea e nascuta in Ucraina- Odesa , dar eu nu-i vad bine pe ucrainieni. Am stat 4 ani in Fagaras, si ii cunosc pe unguri. Domnita, ei sunt manipulati de cea mai perculoasa organizatie neofascista UDMR fascistul Teokes.si conducatorii secuimii.- astia sunt pericolul romaniei. Se vede clar ca ungurii vor sa ne ia Ardealul., si cum isi permit sa ceara autonomie? asa ceva nicio data . nu ar avea nimeni nimc cu ei, dar trebuie sa inteleaga ca aici sunt in alta tara , Romania.si aici stapan este romanul .Bozgor inseamna om fara tara si nu e spus cu intentie rea , adica tara lor este, dincolo de Buda.Si ar trece si astea, dar nu-mi spune mie ca e intelegere intre romani si unguri in Ardeal. In general , romanii sunt persecutati de unguri, vor drepturi mai mari ca ale romanilor, pana si la primariile din Covasna si Harghita, daca nu sti ungureste , nu esti bagat in seama , in serviciu la fel si multe altele ., adevarul e ca prea multe pretentii vor, fata de noi. - cu ce sunt ei deosebiti !? Domnita in Ungaria sunt doua partide extremiste, in Romania in afara de UDMR, nu e nici unul , iar tot in Ungaria,este o singura scoala "M.Eminescu" cu limba Romana ! Bine ar fii sa se departeze de UDMR, de Teokes si sefii secuimii , ca ei vor raul intre noi, sub masca ca lupta pentru drepturi . !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 16:42

Scuze...... periculoasa !

Ticu
Pagini: << 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Vadim si noul sau partid
Mergi la: