gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 13:44
ei vezi ca nu stii @ticulica ! si muncitorii de la IMGB au fost chemati in strada atunci ;lozinca era : IMGB face ordine ! dar aseara,butonind cind colo -cind dincolo,peste ce dau ? ca m-am si gindit la tine !pe B1tv era p.ta universitatii ....si golanii ....si imnurile lor ....si m-am minunat de coincidenta faptului ca noi de-aicia nu plecam si tot combatem si combatem,ajungind ,iata,la fenomenul p.ta.universitatii - l-ai vazut documentarul ?....ai zis ca n-ai vazut legatura dintre hitler,legionari ,mineri si nea' victor figurantul ? pai vezi ca nu stii,dar discuti puiule ca si cum ai sti ? devreme ce tov.iliescu a decretat ca era o miscare legionara care pune-n pericol statul de drept si i-a chemat pe mineri - niste CIVILI !!!! - sa restabileasca ordinea de drept ,legatura-i facuta ! ca hitler era mort de 45 de ani; ca legionarii disparusera si ei demult,ce conta ptr.minerii veniti din intunericul lor ca sa ne aduca noua lumina ?!
|
|
|
Tycu
3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 15:30
De la: gabigabi, la data 2009-04-10 13:44:30ei vezi ca nu stii @ticulica ! si muncitorii de la IMGB au fost chemati in strada atunci ;lozinca era : IMGB face ordine ! dar aseara,butonind cind colo -cind dincolo,peste ce dau ? ca m-am si gindit la tine !pe B1tv era p.ta universitatii ....si golanii ....si imnurile lor ....si m-am minunat de coincidenta faptului ca noi de-aicia nu plecam si tot combatem si combatem,ajungind ,iata,la fenomenul p.ta.universitatii - l-ai vazut documentarul ?....ai zis ca n-ai vazut legatura dintre hitler,legionari ,mineri si nea' victor figurantul ? pai vezi ca nu stii,dar discuti puiule ca si cum ai sti ? devreme ce tov.iliescu a decretat ca era o miscare legionara care pune-n pericol statul de drept si i-a chemat pe mineri - niste CIVILI !!!! - sa restabileasca ordinea de drept ,legatura-i facuta ! ca hitler era mort de 45 de ani; ca legionarii disparusera si ei demult,ce conta ptr.minerii veniti din intunericul lor ca sa ne aduca noua lumina ?! : sml-happy0065: Nu , nu stiu de IMGB, este adevarat ca aseara am vazut si eu toata emisiunea pe B1 , cu tot ce s-a intamplat atunci , cu Piata cu tot , dar m-a deranjat ca a fost facuta de straini, si ei au obiceiul sa deformeze multe lucruri . ! , ei sa-si vada de "barnele" lor.!In legatura cu Piata Universitatii, atunci, in momentul ala si eu am fost de partea lor ma bucuram , am crezut ca va fi asa cum au crezut si ei, acum ma deranjeaza ca nimic nu e cum s-a vrut atunci ? si atunci , ce folos ca s-au adunat multime acolo ? eu asa vad treaba ! Gabi ,nu stiu ce parere ai de Iliescu, dar eu , incepand cu Iliescu si terminand cu Basescu si regimurile lor, ii consider niste jnapani, ce ne-au mintit cum au vrut .! in legatura cu ne'a Victor, stiu ca nu e de ras, am precizat ca imi cer scuze, dar a fost simpatic cum ai povestit, si ca scena ,confuzia in sine, stiu si eu ce a decretat Iliescu cu legionarii,am inteles ce ai vrut sa spui, dar eu m-am referit la cei autentici ca adevaratul Hitler, nu avea legatura cu adevaratul Sima ! Eu am lucrat o perioada in mina la Valea Jiului ,la automatizari, si nu generaliza , ca nu toti minerii sunt "intunecati" sunt oameni cu scoli, facultati, asa ca...!
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
156 mesaje
Oras: Onesti
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 17:06
De la: ticu, la data 2009-04-09 20:06:21De la: trnmh16, la data 2009-04-09 16:14:17De la: ticu, la data 2009-04-08 19:57:32De la: trnmh16, la data 2009-04-08 15:20:51De la: ticu, la data 2009-04-07 11:37:46De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-06 21:09:47pai bine ticule,parca erai impotriva monarhiilor de orice fel,acum votezi cu poponarul de duda?
Domnule Florin,nicio data minerii nu au terorizat populatia, nu au fost bande de mineri. de unde ai scos prostia asta ? Totul a fost pus la cale de taranisti . Minerii, au facut ce trebuia sa faca normal guvernul , adica au curatat Piata Universitatii de golanimea , boschetarimea si de oamenii manipulati ai lui Coposu si Cimpeanu , adica de mizeria de acolo .
In legatura cu postarea de mai sus, adica cu votarea printului , cu Duda ,cu legionarii,aceasta postare nu-mi apartine, normal ca sunt impotriva monarhiei, ca oricare PRM-ist , si cu fantomaticul Duda sau alt monarhist , nicio data n-as vota , !
Ticule,daca vreounul dintre minerii veniti in Bucuresti te-ar fi altoit pe tine sau pe un frate al tau,vorbeai cu totul altfel.Te urmaresc atent la tot ce postezi si ma mir ca mai pot fi in tara noastra mai sunt oameni ca tine.Sincer te compatimesc si gandesc ca sunt prea bland cu tine daca iti spun:Saraca minte omeneasca!!!!!!! Domnule, m-am uitat peste album, sa vad varsta, si am ramas uimit cum un om asa poate sa exagereze! Domnule,si eu in multe lucruri exagerez, dar nu asa. Minerii, nu au fost adusi de Iliescu , si ei nu au lovit pe nimeni nevinovat,este adevarat ca unii s-au luat cu ei la imbranceli, si normal ca au fost inlaturati ., dar ei acolo au venit cu alt scop. Pe tot drumul pe unde au venit ieseau oameni cu mancare sa le dea.Dumneata ai fost vreo data in mina? ti-au trecut sobolani pe la picioare si sa tremuri cand scartaie tavanul galeriei ? la 200 m in pamant ? Eu am lucrat la automatizari in mina , la benzi si m-a saturasem , dar minerii !
Domnule Ticu,iti multumesc pentru vizita albumului meu.Te asigur ca am fost in mina,drept ca vizitator,dar am lucrat candva la fabricarea nitroglicerinei si te asigur ca este cu mult mai stresant decat daca ai lucra in mina.Eu am fost si in mina de mangan de la Iacobeni, si cu toate astea,lucrul sau vizitele in aceste locuri nu m-au schimbat modul de a gandi.
Apropo,in timpul vizitei minerilor la Bucuresti,cu absolut totul intamplator,fiind in zona centrala a Bucurestilor la sediul Cimimport,la iesire am fost abordat de mineri,perchezitionat in buzunare si in geanta pe care o aveam.Nu mi-au facut nimic,decat cami-au luat:tigarile(pe atunci fumam),stiloul Pelikan,si ceasul Atlantic de la mana.N-am fost injurat,nici bruscat,dar iti dai seama ca nici bine nu mi-a venit sa fiu tratat asa,fara sa am vreo vina in plin centrul Capitalei. Domnule stiu ca in Valea Jiului,Cosma i-a avertizat pe mineri ,ca daca vre-un miner face ceva rau, loveste persoane in capitala , talhareste , sparge ,darama e.t.c. acela va raspunde in fata lui. Ce sa intamplat cu matale, se chiama talharie, si acei talhari asta fac si in Valea Jiului, si pentru asta au venit, matale trebuia sa te plangi la unul din sefii lor chiar la Cosma , si sigur aia ar fi ras puns zdravan, !
Domnule Ticu,chiar aveam cui sa ma plang..............
|
Fosta membra 9am.ro
156 mesaje
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 17:57
De la: trnmh16, la data 2009-04-10 17:06:17De la: ticu, la data 2009-04-09 20:06:21De la: trnmh16, la data 2009-04-09 16:14:17De la: ticu, la data 2009-04-08 19:57:32De la: trnmh16, la data 2009-04-08 15:20:51De la: ticu, la data 2009-04-07 11:37:46De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-06 21:09:47pai bine ticule,parca erai impotriva monarhiilor de orice fel,acum votezi cu poponarul de duda?
Domnule Florin,nicio data minerii nu au terorizat populatia, nu au fost bande de mineri. de unde ai scos prostia asta ? Totul a fost pus la cale de taranisti . Minerii, au facut ce trebuia sa faca normal guvernul , adica au curatat Piata Universitatii de golanimea , boschetarimea si de oamenii manipulati ai lui Coposu si Cimpeanu , adica de mizeria de acolo .
In legatura cu postarea de mai sus, adica cu votarea printului , cu Duda ,cu legionarii,aceasta postare nu-mi apartine, normal ca sunt impotriva monarhiei, ca oricare PRM-ist , si cu fantomaticul Duda sau alt monarhist , nicio data n-as vota , !
Ticule,daca vreounul dintre minerii veniti in Bucuresti te-ar fi altoit pe tine sau pe un frate al tau,vorbeai cu totul altfel.Te urmaresc atent la tot ce postezi si ma mir ca mai pot fi in tara noastra mai sunt oameni ca tine.Sincer te compatimesc si gandesc ca sunt prea bland cu tine daca iti spun:Saraca minte omeneasca!!!!!!!
Domnule, m-am uitat peste album, sa vad varsta, si am ramas uimit cum un om asa poate sa exagereze! Domnule,si eu in multe lucruri exagerez, dar nu asa. Minerii, nu au fost adusi de Iliescu , si ei nu au lovit pe nimeni nevinovat,este adevarat ca unii s-au luat cu ei la imbranceli, si normal ca au fost inlaturati ., dar ei acolo au venit cu alt scop. Pe tot drumul pe unde au venit ieseau oameni cu mancare sa le dea.Dumneata ai fost vreo data in mina? ti-au trecut sobolani pe la picioare si sa tremuri cand scartaie tavanul galeriei ? la 200 m in pamant ? Eu am lucrat la automatizari in mina , la benzi si m-a saturasem , dar minerii !
Domnule Ticu,iti multumesc pentru vizita albumului meu.Te asigur ca am fost in mina,drept ca vizitator,dar am lucrat candva la fabricarea nitroglicerinei si te asigur ca este cu mult mai stresant decat daca ai lucra in mina.Eu am fost si in mina de mangan de la Iacobeni, si cu toate astea,lucrul sau vizitele in aceste locuri nu m-au schimbat modul de a gandi.
Apropo,in timpul vizitei minerilor la Bucuresti,cu absolut totul intamplator,fiind in zona centrala a Bucurestilor la sediul Cimimport,la iesire am fost abordat de mineri,perchezitionat in buzunare si in geanta pe care o aveam.Nu mi-au facut nimic,decat cami-au luat:tigarile(pe atunci fumam),stiloul Pelikan,si ceasul Atlantic de la mana.N-am fost injurat,nici bruscat,dar iti dai seama ca nici bine nu mi-a venit sa fiu tratat asa,fara sa am vreo vina in plin centrul Capitalei. Domnule stiu ca in Valea Jiului,Cosma i-a avertizat pe mineri ,ca daca vre-un miner face ceva rau, loveste persoane in capitala , talhareste , sparge ,darama e.t.c. acela va raspunde in fata lui. Ce sa intamplat cu matale, se chiama talharie, si acei talhari asta fac si in Valea Jiului, si pentru asta au venit, matale trebuia sa te plangi la unul din sefii lor chiar la Cosma , si sigur aia ar fi ras puns zdravan, !
Domnule Ticu,chiar aveam cui sa ma plang..............[/qu
Domnule Ticu,inca o problema:Daca minerii au venit in Bucuresti sa puna la punct vagabonzii si golanii,cum de n-au putut sa faca ordine cu golanii din Valea jiului care au venit cu ei,minerii cei cinstiti.????
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
440 mesaje
Oras: Tg Jiu
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 18:36
Golanii lor erau mai frumosi decat ai nostri!
|
Fosta membra 9am.ro
440 mesaje
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 18:38
De la: gabigabi, la data 2009-04-10 13:44:30ei vezi ca nu stii @ticulica ! si muncitorii de la IMGB au fost chemati in strada atunci ;lozinca era : IMGB face ordine ! dar aseara,butonind cind colo -cind dincolo,peste ce dau ? ca m-am si gindit la tine !pe B1tv era p.ta universitatii ....si golanii ....si imnurile lor ....si m-am minunat de coincidenta faptului ca noi de-aicia nu plecam si tot combatem si combatem,ajungind ,iata,la fenomenul p.ta.universitatii - l-ai vazut documentarul ?....ai zis ca n-ai vazut legatura dintre hitler,legionari ,mineri si nea' victor figurantul ? pai vezi ca nu stii,dar discuti puiule ca si cum ai sti ? devreme ce tov.iliescu a decretat ca era o miscare legionara care pune-n pericol statul de drept si i-a chemat pe mineri - niste CIVILI !!!! - sa restabileasca ordinea de drept ,legatura-i facuta ! ca hitler era mort de 45 de ani; ca legionarii disparusera si ei demult,ce conta ptr.minerii veniti din intunericul lor ca sa ne aduca noua lumina ?! Cam asa....
|
Fosta membra 9am.ro
440 mesaje
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 18:40
Militia nu putea face ordine,ea era ocupata cu incendierile!A avut ce-nvata voronin de la ilici...
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 19:03
Sloim - nu era nevoie sa invete de la ilici ,neaparat ! avind aceeasi scoala face si el ce-a invatat ! ....dar daca li se va intimpla si basarabenilor ce ni s-a intimplat noua de atunci incoace,ii pling deja !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
440 mesaje
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 19:09
Or fi facut ei aceeasi scoala,dar una-i teoria,alta practica!Eu unul,cred ca voronin si-a luat notite in iunie 1990.
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 19:47
De la: trnmh16, la data 2009-04-10 17:06:17De la: ticu, la data 2009-04-09 20:06:21De la: trnmh16, la data 2009-04-09 16:14:17De la: ticu, la data 2009-04-08 19:57:32De la: trnmh16, la data 2009-04-08 15:20:51De la: ticu, la data 2009-04-07 11:37:46De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-06 21:09:47pai bine ticule,parca erai impotriva monarhiilor de orice fel,acum votezi cu poponarul de duda?
Ticule,daca vreounul dintre minerii veniti in Bucuresti te-ar fi altoit pe tine sau pe un frate al tau,vorbeai cu totul altfel.Te urmaresc atent la tot ce postezi si ma mir ca mai pot fi in tara noastra mai sunt oameni ca tine.Sincer te compatimesc si gandesc ca sunt prea bland cu tine daca iti spun:Saraca minte omeneasca!!!!!!! Domnule, m-am uitat peste album, sa vad varsta, si am ramas uimit cum un om asa poate sa exagereze! Domnule,si eu in multe lucruri exagerez, dar nu asa. Minerii, nu au fost adusi de Iliescu , si ei nu au lovit pe nimeni nevinovat,este adevarat ca unii s-au luat cu ei la imbranceli, si normal ca au fost inlaturati ., dar ei acolo au venit cu alt scop. Pe tot drumul pe unde au venit ieseau oameni cu mancare sa le dea.Dumneata ai fost vreo data in mina? ti-au trecut sobolani pe la picioare si sa tremuri cand scartaie tavanul galeriei ? la 200 m in pamant ? Eu am lucrat la automatizari in mina , la benzi si m-a saturasem , dar minerii !
Domnule Ticu,chiar aveam cui sa ma plang.............. : sml-confused0067:
Pai si ? de ce nu a-ti facuto,? -sa nu spuneti ca nu v-au dat voie ei, ca nu cred !
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 19:53
De la: trnmh16, la data 2009-04-10 17:57:17De la: trnmh16, la data 2009-04-10 17:06:17De la: ticu, la data 2009-04-09 20:06:21De la: trnmh16, la data 2009-04-09 16:14:17De la: ticu, la data 2009-04-08 19:57:32De la: trnmh16, la data 2009-04-08 15:20:51De la: ticu, la data 2009-04-07 11:37:46De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-06 21:09:47pai bine ticule,parca erai impotriva monarhiilor de orice fel,acum votezi cu poponarul de duda?
Ticule,daca vreounul dintre minerii veniti in Bucuresti te-ar fi altoit pe tine sau pe un frate al tau,vorbeai cu totul altfel.Te urmaresc atent la tot ce postezi si ma mir ca mai pot fi in tara noastra mai sunt oameni ca tine.Sincer te compatimesc si gandesc ca sunt prea bland cu tine daca iti spun:Saraca minte omeneasca!!!!!!!
Domnule, m-am uitat peste album, sa vad varsta, si am ramas uimit cum un om asa poate sa exagereze! Domnule,si eu in multe lucruri exagerez, dar nu asa. Minerii, nu au fost adusi de Iliescu , si ei nu au lovit pe nimeni nevinovat,este adevarat ca unii s-au luat cu ei la imbranceli, si normal ca au fost inlaturati ., dar ei acolo au venit cu alt scop. Pe tot drumul pe unde au venit ieseau oameni cu mancare sa le dea.Dumneata ai fost vreo data in mina? ti-au trecut sobolani pe la picioare si sa tremuri cand scartaie tavanul galeriei ? la 200 m in pamant ? Eu am lucrat la automatizari in mina , la benzi si m-a saturasem , dar minerii !
Domnule Ticu,chiar aveam cui sa ma plang..............[/qu
Domnule Ticu,inca o problema:Daca minerii au venit in Bucuresti sa puna la punct vagabonzii si golanii,cum de n-au putut sa faca ordine cu golanii din Valea jiului care au venit cu ei,minerii cei cinstiti.???? : sml-confused0067:
Domnule , pe cei din Piata Universitatii , nu minerii iau facut "golani " ci Iliescu. Ei nu au venit special pentru cei din Piata , ci sa ceara niste drepturi ce li se cuveneau, Iar in Valea Jiului , nu se ocupa minerii cu golanii de acolo , ci politia, de aia ii platim !
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 19:55
De la: shlomo_imre, la data 2009-04-10 18:36:54Golanii lor erau mai frumosi decat ai nostri!
Asa e, mai prezentabili, mai sic !
Ticu
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 19:56
pai cui sa i se fi plins,ticulica ? pentru ca minerii bateau protestarii si -i tirau apoi la masinile militienilor,care-i ajutau pe mineri sa-i arunce-n masina ca pe sacii de cartofi ! ....chiar nu stii ce s-antimplat atunci sau faci pe niznaiul de dragul discutiei ?
|
Fosta membra 9am.ro
336 mesaje
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 21:50
De la: ticu, la data 2009-04-08 19:43:03De la: gangsta1, la data 2009-04-08 19:37:55De la: ticu, la data 2009-04-08 08:10:09 Se apropie alegerile ! C.V.Tudor ca presedinte , ne poate scapa de mafia, coruptia si hotia din tara ! Votati C.V.TUDOR ! : bai ticule esti de belea ,,,,,,,tu chiar crezi ca te poate scapa cineva de mafie,,,,,,,,,,,,,,,haaaaaaaaaaa,,,nu te poate scapa nimeni prietene
Ba da , C.V.TUDOR si PRM. votati-l si va veti convinge ! ticule sti melodia aia lasaneeeeeeeeeeeee lasaneeeeeee
|
gigilipianu
443 mesaje
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 21:53
Intunericul are o singura culoare iar lumina o mie. Ce rost are sa discutam povesti si sa nu ne intrebam incotro ne deplasam acum ? Ce-i de facut pentru maine ? Situatia economica precara a tarii noastre precum si viitorul nostru incert ne obliga sa privim inainte. Noi nu avem bani si suntem nevoiti sa si gandim. In conditiile in care se apropie noile alegeri ce rost au lucrurile de nimic. Chiar nu putem discuta si serios in legatura cu tema acestui topic ? S-au inmultit pensionarii si au scazut tinerii, s-au inmultit cainii si s-au imputinat copii, s-au micsorat oamenii muncii si s-au inmultit cersetorii, bolnavii si infractorii. Cine are ochi sa vada intelege ca ne deplasam pe un drum gresit si macar in ultimul ceas hai sa vedem ce fel de corectie s-ar mai putea face. Macar pentru o perioada scurta n-am putea scrie si serios ? Este adevarat ca gandirea necesita efort spre deosebire de bascalie care duce la o aparenta satisfactie. Nu pot sa cred ca nu exista si oameni care ar putea gandi si serios pe acest topic comentand la obiect fie pro sau fie contra privind tema noastra din topic. Logos.
|
Fosta membra 9am.ro
336 mesaje
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 22:17
De la: gigilipianu, la data 2009-04-10 21:53:36Intunericul are o singura culoare iar lumina o mie. Ce rost are sa discutam povesti si sa nu ne intrebam incotro ne deplasam acum ? Ce-i de facut pentru maine ? Situatia economica precara a tarii noastre precum si viitorul nostru incert ne obliga sa privim inainte. Noi nu avem bani si suntem nevoiti sa si gandim. In conditiile in care se apropie noile alegeri ce rost au lucrurile de nimic. Chiar nu putem discuta si serios in legatura cu tema acestui topic ? S-au inmultit pensionarii si au scazut tinerii, s-au inmultit cainii si s-au imputinat copii, s-au micsorat oamenii muncii si s-au inmultit cersetorii, bolnavii si infractorii. Cine are ochi sa vada intelege ca ne deplasam pe un drum gresit si macar in ultimul ceas hai sa vedem ce fel de corectie s-ar mai putea face. Macar pentru o perioada scurta n-am putea scrie si serios ? Este adevarat ca gandirea necesita efort spre deosebire de bascalie care duce la o aparenta satisfactie. Nu pot sa cred ca nu exista si oameni care ar putea gandi si serios pe acest topic comentand la obiect fie pro sau fie contra privind tema noastra din topic. Logos. damnul pian va referiti cumva la mine
|
Fosta membra 9am.ro
440 mesaje
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 22:23
"S-au micsorat oamenii muncii",in ce sens mai nea gigi?In lungime sau latime?Te-ntreb cu toata seriozitatea de care pot da dovada!
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 22:27
De la: gigilipianu, la data 2009-04-10 21:53:36Intunericul are o singura culoare iar lumina o mie. Ce rost are sa discutam povesti si sa nu ne intrebam incotro ne deplasam acum ? Ce-i de facut pentru maine ? Situatia economica precara a tarii noastre precum si viitorul nostru incert ne obliga sa privim inainte. Noi nu avem bani si suntem nevoiti sa si gandim. In conditiile in care se apropie noile alegeri ce rost au lucrurile de nimic. Chiar nu putem discuta si serios in legatura cu tema acestui topic ? S-au inmultit pensionarii si au scazut tinerii, s-au inmultit cainii si s-au imputinat copii, s-au micsorat oamenii muncii si s-au inmultit cersetorii, bolnavii si infractorii. Cine are ochi sa vada intelege ca ne deplasam pe un drum gresit si macar in ultimul ceas hai sa vedem ce fel de corectie s-ar mai putea face. Macar pentru o perioada scurta n-am putea scrie si serios ? Este adevarat ca gandirea necesita efort spre deosebire de bascalie care duce la o aparenta satisfactie. Nu pot sa cred ca nu exista si oameni care ar putea gandi si serios pe acest topic comentand la obiect fie pro sau fie contra privind tema noastra din topic. Logos.
Hai dom'le sa discutam serios  .Deci...va sa zica ,care-i treaba ?Il vrei pe Vadim presedinte ?Nu se poate dom'le,este un cretin isteric,xenofob,mincios ,dement si care va distruge Romania .Altceva ,mai ai si alte teme interesante pe care vrei sa discutam serios?
PS:Cum "s-au miscorat oamenii muncii" ?La fel, cum "au scazut tinerii"?Au intrat la apa sau nu au mai jucat basket in ultimul timp ?Faptul ca "s-au inmultit " pensionarii nu mai mira pe nimeni cu medicina de astazi
|
Fosta membra 9am.ro
440 mesaje
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 22:32
Vai,domnule vanea,vreti sa-l suparati pe nea gigi?Doar stiti bine ca-i sensibil!
|
dianet
202 mesaje
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 22:41
Vanea, am impresia ca o cauti cu lumanarea. Daca nu te injura nimeni, te apuci sa argumentezi in asa fel incat sa fii injurat  . Nu ma intelege gresit, subscriu la postul tau referitor la vadim. Dar unele persoane indoctrinate au tendinta de a fi mai irascibile, din cate am vazut pana acum. Sau ai prins oare gust de amuzament ?  Ai de grija doar cu cine te iei in corzi, parerea mea. La urma urmei, pentru multi e mai comod sa se ascunda in spatele nick-ului si sa injure, decat sa foloseasca argumente rationale si/sau logice  .
"Vanity! Definitely my favourite sin."(John Milton)
Work Shall Set You Free!
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 03:36
Victor Socaciu - Cantec pentru mama lor:
Buna tara, rea croiala
Mama ei de randuiala.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.
Vin ai nostri, pleaca ai nostri
Noi râmînem tot ca prosti.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.
Bat-o vina, bat-o strechea
Trage-aicea cu urechea.
Mai romane, om sarac
Iara ti-au venit de hac.
Ne promit marea cu sarea
Si conduc aiurea tara.
Opozanti si potentati
V-ati batut iar joc frati.
Buna tara, rea croiala
Mama ei de randuiala.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.
Politrucii-si fac concedii
Pe la Cannes, Hawai, ca regii
Pensionarii, pedagogii
Au ajuns precum milogii.
Venetici fac pretul painii
Iar la cozi stam noi, romanii
Muncitorii n-au salarii,
Curvele pupa dolarii.
Buna tara, rea croiala
Mama ei de randuiala.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.
Romania-i de vanzare
Cu uzini, crese, hotare.
Spagile au zornait,
Algoritmu-i multumit.
Dumnezeu dac-ar veni
Prim-ministru intr-o zi
L-am manji si i-am gasi
Cazier la SRI.
Buna tara, rea croiala
Mama ei de randuiala.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
74 mesaje
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 07:35
De la: shlomo_imre, la data 2009-01-18 21:17:50Dar de ce ii trebuie un nou partid?Stiam ca-i dobitoc,dar nici chiar asa! Roman adevarat!La moarte cu ungurii,bulgarii,sarbii,albanezii,ucrainienii,croatii,rusii s.a.m.d!!!Vrem o Romanie Mare,chiar FF Mare:de la Urali pana la Alpi,de la Mediterana pana laMarea Nordului!
|
Fosta membra 9am.ro
74 mesaje
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 07:41
Mai shlomo cred ca esti bolnav (nu te supara ) dar dupa mintea ta trebuie sa distrugem omenirea .
Nu toti ungurii si celelalte nationalitati sunt asa cum ii descrii tu .
Gindeste intai si dupa aceea vorbesti .
Asa ca
|
IoanDanila
81 mesaje
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 11:34
Aliindu-se cu PNG si inrolandu-l si pe Becali, sar putea ca PRM sa prinda un contur politic de mare anvergura sociala, cu priza la marea masa de oameni de toate categoriile.
In conditiile acestei crize inventate Romania trebuie sa-si i-a masuri preventive de a nu mai traversa perioade decembrie 1989 ce a contribuit la dezastrul economic social-politic. Ceea ce se intampla in Moldova de peste Prut acum este echivalentul a ceea ce sa intamplat in decembrie 1989 in Romania, situatie de neacceptat pentru stabilitatea unei tari care-si poate hotari singura soarta, directiile incotro sa apune in conceptia unor noi transformari. Seful statului moldovean Voronin greseste atunci cand acuza amestecul romanilor in treburile lor. Dorinta marii majoritati a romanilor de peste Prut de a se uni cu patria muma Romania nu poate fi oprita de un Voronin sau chiar de societici.
Noi am tot neglijat intentiile bune a lui Vadim incriminandu-l ca fiind ultranationalist precum un Gh.Funar si altii ca el insa, pe undeva acesti nationalisti sau ultranationalisti au fost si au ramas patrioti de nadejde a acestei Tari Romania. Ucraina si intreaga Moldova trebuie ajutati sa nu se ajunga la ceea ce sa intamplat in decembrie 1989 in Romania si temperarea unor tineri platiti in a destabiliza sau crea panica in Moldova prin distrugeri sau dand foc la edificii social-culturale, Senat si Parlament, asa cum sa intamplat de altfel la noi in Bucuresti si in Timisoara unde prietenii nostrii vecini, ,,scumpi si draci" maghiari si sovietici inclusiv occidentul, a dat o mana de ajutor sa se intample ceea ce sa intamplat.
IVoronin greseste ca nu vrea sa se consulte si sa asculte doleantele maselor largi populare si de aceea partide si societati civile il sfatuiesc sa se aseze la Masa Tratativelor in jurul careia sa aduca reprezentanti ai tuturor paturilor sociale.
Iata un comunicat dintre multe altele ce i-a fost adresat lui Voronin, massmediei si agentiilor de Presa din Moldova cat si administratiei prezidentiale sau guvernului din Romania:
iN cOMUNICATUL PARTIDULUI ROMANIEI EUROPENE se spunea ca:
România va renaºte în Uniunea Europeanã prin adevãr, dreptate, muncã ºi credinþã!
Bucureºti, nr. 13 din 9 aprilie 2009, orele 12
COMUNICAT
Conducerea Partidului României Europene – P.R.E., partid de unitate, cu doctrinã naþionalã si concepþie europeanã, este imputernicita sa declare urmatoarele:
1. PRE sprijina continuarea demonstratiilor pasnice ale tineretului basarabean pentru ca dreptul se impune, nu se cerseste. Lui trebuie sa i se alature parintii, bunicii, societatea civila din Basarabia. Sustinem MEMORANDUMUL Comitetului Ad-Hoc pentru alegeri libere in Republica Moldova emis ieri la Bucuresti, de catre tineretul basarabean din Romania. Sediul provizoriu al Comitetului AD-HOC pentru alegeri libere, este in Bucuresti, str, Batistei, nr.24 A, prin grija Asociatiei 21 Decembrie 1989, Telefax : +40-21 – 311-20-76 si cere tuturor romanilor de pretutindeni sa faca front comun cu acesta.
2. PRE si Senatul Fundatiei Academia DacoRomana felicita pe tinerii revolutionarii basarabeni care au atras atentia lumii asupra problemei romanesti in Europa. In ciuda nepasarii de pana acum a lumii intregi, a vicleniei Moscovei, a prudentei excesive a U.E. si a nehotararii strategice a N.A.T.O., romanii au facut intotdeauna istorie singuri, pentru ca aliatii totdeauna ne-au parasit in momentele cruciale ale istorie noastre. Numai cine lupta poate castiga. Am fost si vom ramane totdeauna singuri in momentele astrale ale istoriei. Unirea romanii au facut-o si tot romanii o vor reface si mai mult decat atat. ACADEMIA DACOROMANA, al carui obiectiv strategic este pregatirea spirituala a reintregirii DacoRomaniei in granitele ei firesti este de la inceput alaturi de unionisti, de idealul national, si va fi pana la capat, asa cum a fost de aproape doua decenii de la intemeiere. Nimeni nu ne va darui unirea in afara de noi insine.
3. Constatam cu satisfactie ca Europa se misca, Rusia nu mai are resurse. Basarabia trebuie sa reziste inca 5 zile cu demonstratii pasnice si sa convinga asupra faptului ca procesul de europenizare si reintregire a fost initiat si este ireversibil. Toti ne vor intinde o mana daca vom insista, persista si rezista pana la capat. Important este ca Basarabia sa apuce mana intinsa acolo si vom invinge tocmai pe scenariul invers pe care rusii l-au tesut de trei secole. Planul Golgota II al KGB ului pentru a transforma Imperiul lor comunist in imperiu liberal este depasit, spulberat de tineretul basarabean. Libertatea lor va duce la desavarsirea revolutiei de unitate nationala a romanilor de pretutindeni.
4. Este necesar ca, periodic, Basarabia si Romania sa iasa in strada simultan, la demonstratii pasnice de solidaritate pana la caderea definitiva a Zidului KGB-ist aflat acum, dupa doua zeci de ani, pe Prut.
5. Tineretul trebuie sa conduca, tinerii trebuie sa decida asupra strategiei si victoria lor va fi si a noastra, a tuturor. Corina Ciobanu – presedinta Organizatiei Studentilor Basarabeni din Bucuresti, Tudor Cojocaru – presedintele Ligii Studentilor Basarabeni din Bucuresti si Veaceslav Saramet – presedintele Asociatia Studentilor si Elevilor Basarabeni din Bucuresti sunt ingerii Reintregirii de la Bucuresti.
6. Chemam toate fortele democratice, toate partidele politice, organizatiile nonguvernamentale din Republica Moldova, din Romania si din lume, sa sprijine continuarea demonstratiilor pasnice in toate pietele publice din toate localitatile dacoromanitatii din vatra stramoseasca, din Basarabia si de pretutindeni.
7. PRE va cheama sa sprijiniti prin toate mijloacele „Comitetul Ad-Hoc pentru alegeri libere in Republica Moldova”. Victoria este aproape. A venit vremea schimbarilor pasnice in Romania Rasariteana. Optiunea europeana constituie singura alternativa reala pentru a moderniza si europeniza Republica Moldova, a construi viitorul ei liber si prosper. Locul Republicii Moldova este alaturi de Romania in Uniunea Europeana, acolo unde a fost, este si va fi dintotdeauna leaganul culturii si civilizatiei universale.
”România va renaºte în Uniunea Europeanã prin adevãr, dreptate, muncã ºi credinþã!”
Dr. Gheorghe Stroe,
presedinte fondator
Gheorghe Iancu,
presedinte executiv
Dr. Ion Ioana,
prim-vicepresedinte
Ioan Danila – Secretar General
|
Fosta membra 9am.ro
156 mesaje
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 12:18
De la: shlomo_imre, la data 2009-04-10 18:36:54Golanii lor erau mai frumosi decat ai nostri!
Da domnule Shlomo.Apropo:Haghiti Peisah.
|
Fosta membra 9am.ro
156 mesaje
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 12:23
De la: vaneamarin, la data 2009-04-10 22:27:02De la: gigilipianu, la data 2009-04-10 21:53:36Intunericul are o singura culoare iar lumina o mie. Ce rost are sa discutam povesti si sa nu ne intrebam incotro ne deplasam acum ? Ce-i de facut pentru maine ? Situatia economica precara a tarii noastre precum si viitorul nostru incert ne obliga sa privim inainte. Noi nu avem bani si suntem nevoiti sa si gandim. In conditiile in care se apropie noile alegeri ce rost au lucrurile de nimic. Chiar nu putem discuta si serios in legatura cu tema acestui topic ? S-au inmultit pensionarii si au scazut tinerii, s-au inmultit cainii si s-au imputinat copii, s-au micsorat oamenii muncii si s-au inmultit cersetorii, bolnavii si infractorii. Cine are ochi sa vada intelege ca ne deplasam pe un drum gresit si macar in ultimul ceas hai sa vedem ce fel de corectie s-ar mai putea face. Macar pentru o perioada scurta n-am putea scrie si serios ? Este adevarat ca gandirea necesita efort spre deosebire de bascalie care duce la o aparenta satisfactie. Nu pot sa cred ca nu exista si oameni care ar putea gandi si serios pe acest topic comentand la obiect fie pro sau fie contra privind tema noastra din topic. Logos.
Hai dom'le sa discutam serios .Deci...va sa zica ,care-i treaba ?Il vrei pe Vadim presedinte ?Nu se poate dom'le,este un cretin isteric,xenofob,mincios ,dement si care va distruge Romania .Altceva ,mai ai si alte teme interesante pe care vrei sa discutam serios?
PS:Cum "s-au miscorat oamenii muncii" ?La fel, cum "au scazut tinerii"?Au intrat la apa sau nu au mai jucat basket in ultimul timp ?Faptul ca "s-au inmultit " pensionarii nu mai mira pe nimeni cu medicina de astazi
Apropo,ati vazut ce bine seamana intre ei Jirinovski si VC Tudor?????Parca sunt facuti de aceeasi mama.
|
Fosta membra 9am.ro
156 mesaje
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 12:31
De la: gabigabi, la data 2009-04-10 19:03:47 Sloim - nu era nevoie sa invete de la ilici ,neaparat ! avind aceeasi scoala face si el ce-a invatat ! ....dar daca li se va intimpla si basarabenilor ce ni s-a intimplat noua de atunci incoace,ii pling deja !
Gabito,ai dreptate.Cam asa ceva ii asteapta si pe basarabeni,vedeti numai ce a facut taranistul de Iurie Rosca.Vai de capul lor.Sa stii ca sunt si eu basarabean de origine,dar am trait aproape intreaga viata in Romania,sunt si rusofon si ukraineanofon,le cunosc mentalitatille,ma uit la rudele mele dintre care nu sunt numai tarani colhoznici ci si profesori universitari,dar cum gandesc eu ma ingrozesc.
|
Fosta membra 9am.ro
6 mesaje
Oras: Giurgiu
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 12:37
Da acum votez si eu pentru prima data partidul lui vadim tudor si a domnului gigi becali....dar as dori sa-i dau un sfat domnului vadim tudor dar as dori ca dansul sa ia legatura cu mine sa vb ceva mai serios ...baiat_frumos1983@yahoo.it aici ma poate contacta sa putev vb ceva .....
|
Fosta membra 9am.ro
23 mesaje
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 12:41
|
Fosta membra 9am.ro
23 mesaje
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 12:44
Citez: "ma uit la rudele mele dintre care nu sunt numai tarani colhoznici ci si profesori universitari,dar cum gandesc eu ma ingrozesc".
Daca ei asa gandesc, noi cei din Romania de ce sa dosrim sa se uneasca cu noi?
|
|
|