Info
x
Vadim si noul sau partid
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 19:03
De la: virgilvlad, la data 2009-03-31 17:11:28CINE-L VA ALEGE PE BASE SA FIE SANATOS . Adevarul este ca USA comanda totul aici cine sa fie si cine nu, presedinte
Ticu
|
|
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 19:07
De la: CAMELYA_, la data 2009-03-31 18:21:10Vadim are des halucinatii, din comportamentul lui besmetic reiese clar ca nu-i normal.sml-confused0006: CAMELYA,daca e s-o luam asa , si medicii psihiatrii, au probleme cu capul, crezi ca e vreunul sanatos ? astia sunt cu astia mergem;- ai altii mai buni bre ?
Ticu
|
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 19:49
Omul de geniu n-are dumani individuali, ci numai haite.
|
|
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 20:03
Sa nu uitm c in pomul fr roade nimeni nu d cu pietre.
|
|
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 20:06
Violenta este ultimul refugiu al incompetentei. (Isaac Asimov)
|
|
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 20:09
Cnd un adevrat geniu apare pe lume, l putei recunoate dup acest semn: toi protii se aliaz contra lui. (Jonathan Swift, 1667-1745)
|
|
plesuardei 245 mesaje Membru din: 3/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 04:32
De la: ticu, la data 2009-03-31 09:07:54Nene Ticule,cu ce te-au deranjat pe matale Golanii din Piata Universitatii?De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-30 20:07:42 |
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 04:44
Nene Ticule,uitandu-ma la matale si la inca un membru marcant al prm-ului,incep sa-i inteleg pe membrii MISA si dragostea lor pentru GURU bivolaru!Cand aveti urmatoarea Spirala?Tot cu PIPI ca la Grig?
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 09:02
De la: ticu, la data 2009-03-31 10:58:58 sml-confused0006:Asa am crezut,dar vad ca a aparut "miscarea noua dreapta" ma dau cu ei , cu legionarii ! Domnule Ticu ,eu am tot respectul pentru golanii din Piata Universitatii (imi vine sa la spun "vechii" golani ) si tot dispretul pentru Noii Golani care sunt doar niste lichele extremiste ,nationaliste .Nu va grabiti insa sa-i condamnati si dumnevoastra ...Daca mergeti pe siteul lor veti vedea ca vand foarte ieftin fulare tricolor,tricouri cu harta Romaniei Mari ,insigna "Desteapta-te romane" ,hanorac "Basarabia pamant romanesc" (au doar marimea L,aveti grija) etc ,comanda minima 15lei.Va veti imbogati daca investiti niste bani cumparand astfel de produse iar la primul miting PRM le puteti vinde cu un mic ...adaos comercial . .golanii.ro/products-page/ |
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 09:12
De la: aureldimaa, la data 2009-04-01 04:44:04Nene Ticule,uitandu-ma la matale si la inca un membru marcant al prm-ului,incep sa-i inteleg pe membrii MISA si dragostea lor pentru GURU bivolaru!Cand aveti urmatoarea Spirala?Tot cu PIPI ca la Grig? M-am prins,e o gluma de 1Aprilie !??
Ticu
|
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 11:30
De la: vaneamarin, la data 2009-04-01 09:02:56De la: ticu, la data 2009-03-31 10:58:58 sml-confused0006:Asa am crezut,dar vad ca a aparut "miscarea noua dreapta" ma dau cu ei , cu legionarii !
Ticu
|
|
mirceanedelcuhd 139 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 13:14
name='ticu' : M-am prins,e o gluma de 1Aprilie !??
[/quote]Un sondaj de ultima ora !!! Cu ce partid ve-ti vota daca alegerile vor fi Duminica ? PRM 29% PNL 19% PSD 18% PD-L 13% PNG 11% UDMR 3% PC 3% PIN 2% Alte partide 2% Ce personalitate politica ati vota presedite al Romaniei? CVTudor 39% Basescu 17% Crin Ant. 16% S Oprescu 14% M.Geoana 13% Altii 1% Sondajul s-a efectuat pe un numar de 20000 de telespectatori ai postului de televiziune OTV , in pauza emisiunii din 15 Martie , cand invitat era Presed. PRM Dr.Sen. CVTudor , intre orele 01-02 dimineata [spre 16 Martie] , are o marja de eroare de 2% si este tinut secret de servitorii Puterii actuale , care tremura de groaza ascensiunii fulminante a liderului PRM si a PRM . Informatia provine de la adevaratul serviciu de informatii si a fost transmisa liderilor PRM de adevarati lucratori ai serviciilor secrete care sunt adevarati patrioti si nu mai suporta situatia existenta pe scena politica . Sus patria , jos mafia si vom fi iar ce am fost si mai mult decat atat ! |
|
Fosta membra 9am.ro 74 mesaje Membru din: 1/02/2009 |
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 14:34
CINSTE LUI VADIM SI SUSTINATORILOR LUI
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 15:57
De la: ticu, la data 2009-04-01 11:30:31 Domnule Ticu ,eu am fost printre acei "golani" din Piata Universitatii asa ca stiu foarte bine cum au stat lucrurile acolo,sunteti prizonierul imaginii facute de Iliescu prin TVR iar imaginea aia chiar nu avea nimic in comun cu realitatea .Gresiti foarte tare ,erau acolo medici,ingineri,profesori universitari din toate domeniile ,actori ,studenti etc iar cei care au stricat imaginea Romaniei in strainate au fost minerii nu "golanii".Intre-adevar acei oameni care erau atunci in Piata Universitatii ii injura acum pe guvernantii FSN iar asta domnule Ticu se explica prin nivelul de inteligenta mare pe care il au acei oameni. ,doar un prost nu realizeaza ca Boc&Base duc tara de rapa.Domnule Ticu ,patriotii imi plac iar nationalistii in general ii detest.Pe scurt primii sunt oameni care iubesc ceva iar ceillati sunt oameni care mai mult urasc decat iubesc .Spun ca in general ii detest deoarece exista oameni ca Petre Tutea care a fost intr-adevar nationalist .Conjuncturile insa difera iar intre nationalismul lui Petre Tutea si cel al lui Vadim nici macar nu pot face comparatie din respect pentru domnul Tutea . In privinta UDMRului nu stiu de ce spuneti ca sunt extremisti ?Au promis cumva executii pe stadioane ?Au atacat evreii sau tiganii ?Si-au jignit cumva adversarii asa cum face Vadim sau au avut un discurs civilizat ?Deci,de ce este UDMR partid extremist ? |
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 18:59
De la: vaneamarin, la data 2009-04-01 15:57:02De la: ticu, la data 2009-04-01 11:30:31 Domnule Vanea, la un singur lucru gandim la fel;" Boc&Base duc tara de rapa." DomnuleVanea, in trecere prin Bucuresti ,i-am vazut si eu , si am vazut ce personalitati erau, adevarat ca erau, medici, ingineri, studenti, actori, dar am mai vazut cum pe la marginea grupului, umblau oameni pusi de Coposu si campeanu cum imparteau lucruri de valoare atunci , helanci, cartuse cu tigari straine, parfumuri de marca e.t.c. Nu persoanele de acolo erau vinovate, ele erau manipulate, nestiind ce ii va asteapta azi, Iar minerii au facut curat , cinste lor .S-au inventat minciuni ca minerii i-au batut, ucis , pe cei de acolo,' minciuni inventate de taranisti. Domnule Vanea , aici e problema !!! ;pai cum adica !de patrioti iti place, dar de nationalisti nu .; pai adevaratii patrioti sunt nationalistii, ca de aici vine numele de nationalist! adica patriot ! -ne rad profesorii si academicienii de L.Romana, domnule Vanea . P.Tutea a fost legionar ,un partid nationalist, clar ca era nationalist, Vadim e din PRMalt partid nationalist, Hitler era fascist PNS alt partid nationalist, miscarea noua dreapta tot nationalist, fosti voievozi din trecut , tot nationalisti , si ce e cu asta ? Nu stiu ce e cu executia pe stadioane, la ce te referi,dar Vadim are prieteni evrei si tigani, PRM si Vadim nicio data nu a jignit aceste minoritati, mai ales ca a facut statuie unui evreu in Brasov. Da UDMR este un partid extremist fascist . Sa-ti clarific "extremist" inseamna ca are cauza purificarea etnica , si sa stapaneasca numai etnia respectiva;; acum intelesasi bre de ce e UDMR extremist ?
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 440 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 22:31
De la: ticu, la data 2009-04-01 18:59:53Ticule habar nu ai ce vorbesti!Las-o moarta,nu stii nimic despre Piata Universitatii!De la: vaneamarin, la data 2009-04-01 15:57:02De la: ticu, la data 2009-04-01 11:30:31 |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 08:47
Am domnule am habar, ca gloata aia adunata acolo la comanda lui Coposu stiu ca-mi producea scarba prin tot ce faceau . Norocul cu minerii ca ne-au scapat de adunatura aia , de gunoiul ala., facand curat acolo !
Ticu
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 03:26
De la: ticu, la data 2009-04-02 08:47:59Norocul dumitale,ghinionul altora!Am simtit-o pe pielea mea. |
|
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 17:49
De la: aureldimaa, la data 2009-04-05 03:26:07De la: ticu, la data 2009-04-02 08:47:59Norocul dumitale,ghinionul altora!Am simtit-o pe pielea mea. Sa nu-mi spui ca ai fost 'atins' de mineri , ca nu cred. Mai sunt unii,care vin cu diferite minciuni ca au fost 'atinsi' de mineri , adica cine mai sunt ca ei ! Minciuni, Minciuni,Minciuni .!
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 17:54
ticusor,la voi in tulcea in timp ce pescuiati raci si mancati lebede altii prin bucuresti erau terorizati de bande inarmate de mineri ,indrumati de fosti tovarasi cu studii la baneasa sau st.gheorghiu
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 21:08
De la: ticu, la data 2009-03-31 10:58:58De la: vaneamarin, la data 2009-03-31 08:31:27sml-confused0006:Asa am crezut,dar vad ca a aparut "miscarea noua dreapta" ma dau cu ei , cu legionarii !si votez cu printul radu sa le fac in ciuda la liberali cu crinul lor ofilit!De la: ticu, la data 2009-03-30 18:00:27
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 21:09
pai bine ticule,parca erai impotriva monarhiilor de orice fel,acum votezi cu poponarul de duda?
|
|
Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 02:51
De la: ticu, la data 2009-04-06 17:49:16Chiar nu ma intereseaza ce crezi !In schimb,ma deranjaza ca oameni ca dumneata au drept de vot!Noapte buna!De la: aureldimaa, la data 2009-04-05 03:26:07De la: ticu, la data 2009-04-02 08:47:59Norocul dumitale,ghinionul altora!Am simtit-o pe pielea mea. |
|
vali_mihai2004 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 10:00
o sa-l votez nu pt ca va scapa tara de saracie, ci pt ca sunt sigur ca ii va scapa pe altii de bogatie :)
|
|
Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 11:37
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-06 21:09:47pai bine ticule,parca erai impotriva monarhiilor de orice fel,acum votezi cu poponarul de duda? Domnule Florin,nicio data minerii nu au terorizat populatia, nu au fost bande de mineri. de unde ai scos prostia asta ? Totul a fost pus la cale de taranisti . Minerii, au facut ce trebuia sa faca normal guvernul , adica au curatat Piata Universitatii de golanimea , boschetarimea si de oamenii manipulati ai lui Coposu si Cimpeanu , adica de mizeria de acolo . In legatura cu postarea de mai sus, adica cu votarea printului , cu Duda ,cu legionarii,aceasta postare nu-mi apartine, normal ca sunt impotriva monarhiei, ca oricare PRM-ist , si cu fantomaticul Duda sau alt monarhist , nicio data n-as vota , !
Ticu
|
|
andrei_dina_1985 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 13:02
De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-12-13 10:56:25Cu cat o denumire este mai bombastica , cu atat este mai goala de continut . Tu invata sa nu mai faci cacofonii si nu mai arunca idei filozofice. Tu esti genul de om care nu stie tabla inmultirii dar vrea sa faca ecuatii de gradul 3. Daca nu intelegi la ce ma refer "cu cat" este o cacofonie. Stima |
|
lion_revived 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 17:11
pai da ca e bine a draq acuma.... cu conducerea cu care am fost binecuvantati
|
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 07:51
Ai facut parte din cei care urlau ca "apucatii" in Piata Universitatii ? Ne-am saturat de minciunile , insinuarile lor !!
Ticu
|
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 07:53
ticule,iar esti bou,ti-am spus sa stai deoparte,panarama care esti!
|
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 07:55
De la: aureldimaa, la data 2009-04-07 02:51:09TI-au incazit minerii sezutul ? Ai facut parte din cei care urlau ca "apucatii" in Piata Universitatii ?De la: ticu, la data 2009-04-06 17:49:16Chiar nu ma intereseaza ce crezi !In schimb,ma deranjaza ca oameni ca dumneata au drept de vot!Noapte buna!De la: aureldimaa, la data 2009-04-05 03:26:07De la: ticu, la data 2009-04-02 08:47:59Norocul dumitale,ghinionul altora!Am simtit-o pe pielea mea. Ne-am saturat de minciunile , insinuarile lor !! :
Ticu
|
|
|
|

Politicienii nostriii daca ar fi supusi unor teste psihiatrice ar reiesi ca un procent considerabil prezinta tulburari comportamentale care necesita tratament medical...dar Vadim e prea de tot.
pt.gigi lipianu
.
,doar un prost nu realizeaza ca Boc&Base duc tara de rapa.
Domnule Vanea, la un singur lucru gandim la fel;" Boc&Base duc tara de rapa."
Domnule Vanea , aici e problema !!! ;pai cum adica !de patrioti iti place, dar de nationalisti nu .; pai adevaratii patrioti sunt nationalistii, ca de aici vine numele de nationalist! adica patriot ! -ne rad profesorii si academicienii de L.Romana, domnule Vanea . P.Tutea a fost legionar ,un partid nationalist, clar ca era nationalist, Vadim e din PRMalt partid nationalist, Hitler era fascist PNS alt partid nationalist, miscarea noua dreapta tot nationalist, fosti voievozi din trecut , tot nationalisti , si ce e cu asta ? Nu stiu ce e cu executia pe stadioane, la ce te referi,dar Vadim are prieteni evrei si tigani, PRM si Vadim nicio data nu a jignit aceste minoritati, mai ales ca a facut statuie unui evreu in Brasov. Da UDMR este un partid extremist fascist . Sa-ti clarific "extremist" inseamna ca are cauza purificarea etnica , si sa stapaneasca numai etnia respectiva;; acum intelesasi bre de ce e UDMR extremist ?
Am domnule am habar, ca gloata aia adunata acolo la comanda lui Coposu stiu ca-mi producea scarba prin tot ce faceau . Norocul cu minerii ca ne-au scapat de adunatura aia , de gunoiul ala., facand curat acolo !
...
in Piata Universitatii ?