Info
x
Vadim si noul sau partid
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 13:43
De la: ticu, la data 2009-03-19 13:05:48 Dom' Ticu ,este clar ca nu are sens sa va explic ce mincinos ordinar este Vadim si cate procese de calomnie are .Vreau insa doar sa stiu care din urmatoarele adevaruri v-au placut cel mai tare: -ca Rona Hartner este amanta lui Emil Cnstantinescu ? -ca Emil Constantinescu este implicat in afecerea Tigareta ? -ca isi da demisia din "parlamentul acesta corupt ,al rusinii"? -ca a castigat mereu detasat alegerile dar a fost furat ? -ca era dl.Coposu Corneliu Coposu, : "turnator cu plata la Securitate; tarfa cu respect; cel mai odios turnator al politiei politice; ma indoiesc domnule Coposu ca ai murit de plamani, boala era la cap etc". -ca regele Mihai a instaurat comunismul in Romania ? Sunt foarte multe astfel de "adevaruri " de acest gen ale lui Vadim ,dom' Ticu .Sa va bucurati de ele ,cu un om care lauda cinstea lui Vadim nu mai este nimic de facut ! |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 13:45
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-18 18:57:58ticule,te mai rog o data,vezi-ti de buruienile din curte si vacile din grajd,lasa forumurile ca scri numai tampenii,facand abstractie de incultura si agramatismul tau,rogu-te fi bun si intelege!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
mirceanedelcuhd 139 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 14:12
De la: ticu, la data 2009-03-19 13:05:48De la: crist_che, la data 2009-03-18 23:52:14De la: ticu, la data 2009-03-18 23:33:25De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-03-18 19:58:53De la: ticu, la data 2009-03-18 16:37:32[quote name='mirceanedelcuhd' date='2009-03-18 sml-confused0067:Fii sigur ca sunt cu cotizatia la zi,si fii sigur ca in PRM exista numai oameni cinstiti, pe lepre le dam la margine! |
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 15:44
De la: vaneamarin, la data 2009-03-19 13:43:01sml-confused0067:Domnule Vanea, unde, cand, si cum a mintit C.V.Tudor ?Daca matale spui ca omul ala minte , inseamna ca vorbim de personaje diferite !!!!!!!. C.V.Tudor,e omul care are curajul sa spuna adevarul in fata, arata unde-i hotia,e singurul care scoate la suprafata toata mizeria , afacerile dubioase, mafia , borfasismul, e adevarat ca pe unii ii deranjeaza [au musca pe caciula ] si omul ala, vrei sa spui ca minte ?Daca el minte domnule Vanea, cine-s cinstitii? mafiotii de PNL-PDL-UDMR? astia merita judecati in public. La intrebarile alea nu-i vorba de placut ,ci cat sunt de adevarate . La relatia actritei Rona cu Constantinescu, Vadim a precizat ca e o afirmatie personala , si daca el are dovezi , e treaba lui. Da, E. Constantinescu a vut legatura cu "tigareta " Cu demisia , nu stiu cand a zis.Ca a fost furat? si un copil stie asta ;da , a fost furat in cel mai ordinar mod,si la noi , la sectia votare, PDL-isti, in fata noastra , falsificau buletinele,si impreuna cu politia , amenintau ca vom plutii in Dunare daca ne bagam, !Coposu, stiu doar ca a platit tineri care cu diferite atentii, Kent, parfumuri ,etcii indemnau pe bucurestenii din Piata Universitatii sa voteze cu ei .Cu regele, e o gluma proasta >!!De la: ticu, la data 2009-03-19 13:05:48
Ticu
|
|
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 15:58
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-19 13:45:51De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-18 18:57:58ticule,te mai rog o data,vezi-ti de buruienile din curte si vacile din grajd,lasa forumurile ca scri numai tampenii,facand abstractie de incultura si agramatismul tau,rogu-te fi bun si intelege! Domnule Florin , eu ti-am mai spus ca nu te inteleg, adica orice postezi aici , azi esti cu unii, maine esti cu ceilalti,ori rege, ori republica ; stabileste-te in niste idei si tine de ele ;.cred ca ai cu mine,ceva personal !? si termina cu incultura ,ca daca e sa te corectez eu ....! La un forum am impresia ca ne-am admis prieteni,ori ramanem asa, ori lasa-ma .!
Ticu
|
|
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 16:03
De la: ticu, la data 2009-03-19 15:44:37De la: vaneamarin, la data 2009-03-19 13:43:01sml-confused0067:Domnule Vanea, unde, cand, si cum a mintit C.V.Tudor ?Daca matale spui ca omul ala minte , inseamna ca vorbim de personaje diferite !!!!!!!. C.V.Tudor,e omul care are curajul sa spuna adevarul in fata, arata unde-i hotia,e singurul care scoate la suprafata toata mizeria , afacerile dubioase, mafia , borfasismul, e adevarat ca pe unii ii deranjeaza [au musca pe caciula ] si omul ala, vrei sa spui ca minte ?Daca el minte domnule Vanea, cine-s cinstitii? mafiotii de PNL-PDL-UDMR? astia merita judecati in public. La intrebarile alea nu-i vorba de placut ,ci cat sunt de adevarate . La relatia actritei Rona cu Constantinescu, Vadim a precizat ca e o afirmatie personala , si daca el are dovezi , e treaba lui. Da, E. Constantinescu a vut legatura cu "tigareta " Cu demisia , nu stiu cand a zis.Ca a fost furat? si un copil stie asta ;da , a fost furat in cel mai ordinar mod,si la noi , la sectia votare, PDL-isti, in fata noastra , falsificau buletinele,si impreuna cu politia , amenintau ca vom plutii in Dunare daca ne bagam, !Coposu, stiu doar ca a platit tineri care cu diferite atentii, Kent, parfumuri ,etcii indemnau pe bucurestenii din Piata Universitatii sa voteze cu ei .Cu regele, e o gluma proasta >!!De la: ticu, la data 2009-03-19 13:05:48 Domnu Ticu ,nici nu mai stiu ce sa va spun ...Ca urmare va doresc sanatate alaturi de familie (am vazut pozele ,sa va traiasca!) si numai bine,pareti -vorba lui Andries-un om bun.Pe politica am epuizat discutiile cu dumneavoastra ,chiar nu mai este nimic de adaugat .LES JEUX SONT FAITS, RIEN NE VA PLUS, vorba neamtului
|
|
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 16:09
ticule,esti invitatul meu,corecteaza-ma,te rog,fara mila!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 16:39
De la: ticu, la data 2009-03-19 15:58:00De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-19 13:45:51De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-18 18:57:58ticule,te mai rog o data,vezi-ti de buruienile din curte si vacile din grajd,lasa forumurile ca scri numai tampenii,facand abstractie de incultura si agramatismul tau,rogu-te fi bun si intelege!
|
|
|
|
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 09:31
De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-03-19 14:12:37De la: ticu, la data 2009-03-19 13:05:48De la: crist_che, la data 2009-03-18 23:52:14De la: ticu, la data 2009-03-18 23:33:25De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-03-18 19:58:53De la: ticu, la data 2009-03-18 16:37:32 Lenuta Base, si bozgorul Tokes !
Ticu
|
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 10:01
De la: vaneamarin, la data 2009-03-19 16:03:48sml-happy0065: Multumesc pentru urare,si din partea mea multa sanatate familiei lu' matale, in legatura jocurile ,LET IT BE, SO BE, OK! vorba rusului !De la: ticu, la data 2009-03-19 15:44:37De la: vaneamarin, la data 2009-03-19 13:43:01sml-confused0067:Domnule Vanea, unde, cand, si cum a mintit C.V.Tudor ?Daca matale spui ca omul ala minte , inseamna ca vorbim de personaje diferite !!!!!!!. C.V.Tudor,e omul care are curajul sa spuna adevarul in fata, arata unde-i hotia,e singurul care scoate la suprafata toata mizeria , afacerile dubioase, mafia , borfasismul, e adevarat ca pe unii ii deranjeaza [au musca pe caciula ] si omul ala, vrei sa spui ca minte ?Daca el minte domnule Vanea, cine-s cinstitii? mafiotii de PNL-PDL-UDMR? astia merita judecati in public. La intrebarile alea nu-i vorba de placut ,ci cat sunt de adevarate . La relatia actritei Rona cu Constantinescu, Vadim a precizat ca e o afirmatie personala , si daca el are dovezi , e treaba lui. Da, E. Constantinescu a vut legatura cu "tigareta " Cu demisia , nu stiu cand a zis.Ca a fost furat? si un copil stie asta ;da , a fost furat in cel mai ordinar mod,si la noi , la sectia votare, PDL-isti, in fata noastra , falsificau buletinele,si impreuna cu politia , amenintau ca vom plutii in Dunare daca ne bagam, !Coposu, stiu doar ca a platit tineri care cu diferite atentii, Kent, parfumuri ,etcii indemnau pe bucurestenii din Piata Universitatii sa voteze cu ei .Cu regele, e o gluma proasta >!!De la: ticu, la data 2009-03-19 13:05:48
Ticu
|
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 10:05
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-19 16:09:20ticule,esti invitatul meu,corecteaza-ma,te rog,fara mila! Multumesc pentru invitatie! o accept !
Ticu
|
|
CIPRIAN_77_RIZEA 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 10:43
Cine-i toanta care a initiat discutia? Dar imbecilii care o sustin? Vai de capul vostru de ''oi crete'' si de retardati!!! Cind ati judecat,baa, si cu mintea voastra? Tare natarai mai sinteti! Daca am ajuns in halul in care sintem,ca Tara, e si din cauza unor caractere infecte ca ale voastre bai, acestia, cu ifose si cu impresia ca reprezentati ceva pt cineva sau pt nenorocitii care v-au condus si v-au spalat pe creier. In rest, Dumnezeu cu mila...
|
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 12:47
Ticu ![/quote]
Nu lipesc afise si nici nu adun semnaturi pentru europarlament ca acolo ne impiedicam de [DOAMNE fereste ] Lenuta Base, si bozgorul Tokes ! !![/quote]Pai cum asa ? Vezi ca te parasc lu' domn' profesor Bunduc ! Daca tu , vajnic si infocat PRM-ist , cu cotizatia la zi, dupa cum te declari , nu o faci , cine vrei s-o faca ? Pai ti-am zis eu ca tu de fapt esti infiltrat aici de UDMR ca sa-i faci anticampanie si sa-i strici imaginea lu' Tribunu' www.9am.ro/comunitate/forum/post_reply/19450/quote/197656.html# |
|
Fosta membra 9am.ro 52 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Suceava |
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 13:02
D-LE TICU Daca Vadim are nevoie de tratament psihiatric nici dumneata nu esti departe .NUMAI REPETA INJURIILE UNUI SCELARAT LA ADRESA UNUI OM DE MARE VALOARE PRECUM CORNELIU COPOSU.
TI-AM URMARIT POSTARILE MAI BINE DE O LUNA INAFARA FAPTULUI CA SUNT INCOERENTE NEARGUMENTATE NU AM GASIT NIMIC
Nimeni nu poate fi liber ,daca nu se stapaneste pe sine deplin
Ce este toleranta?Atributul umanitatii.
Cunosc multi oameni care de departe par ceva , iar de aproape nimic.
Nu suntem vrednici de stima decat in masura in care noi stim sa stimam.
INSULTA E DECLARATIA INFRANGERII.
|
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 13:07
De la: ticu, la data 2009-03-20 10:05:07pai da-i bataie,ticule,c-acum trece marfaru de ciulnita si ramai pe jos,insa atentie,orice greseala de-a mea este urmata de cel putin zece de-ale mariei tale,sa nu plangi,agramatule!De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-19 16:09:20ticule,esti invitatul meu,corecteaza-ma,te rog,fara mila!
|
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 14:17
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-20 13:07:17De la: ticu, la data 2009-03-20 10:05:07pai da-i bataie,ticule,c-acum trece marfaru de ciulnita si ramai pe jos,insa atentie,orice greseala de-a mea este urmata de cel putin zece de-ale mariei tale,sa nu plangi,agramatule!De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-19 16:09:20ticule,esti invitatul meu,corecteaza-ma,te rog,fara mila! Domnule Florin, in catunul de unde esti, toti asa sunt , cu gandirea si vocabularul limitat ? aveti primar? Da scoala la ce distanta e ?
Ticu
|
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 14:22
deci esti de-al meu,ticule baiat bun,ai trecut la invective,gata,te-am cumparat,am crezut ca vei rezista cre[s]tineste,dar vaz ca m-am inselat,foarte bine,tine-o asa pana ma intarat,te rog,nu te opri tocmai acum,micutule analfabet!
|
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 14:45
De la: mimisarbu, la data 2009-03-20 13:02:32D-LE TICU Daca Vadim are nevoie de tratament psihiatric nici dumneata nu esti departe .NUMAI REPETA INJURIILE UNUI SCELARAT LA ADRESA UNUI OM DE MARE VALOARE PRECUM CORNELIU COPOSU. Domnita, am fost si eu de doua ori in Poiana Negri , e foarte frumos acolo,;- e simpatic ca matale ai numele ca al sotiei mele de fata : mimi sarbu.Domnita, eu sunt de un an pe acest forum, am citit multe aberatii, dar ca asta a lu'matale nu am vazut.! Prin Moldova,inca nu se stie ca C.V.Tudor nicio data nu a adus injurii sau alte jigniri lui C. Coposu?cu toate ca era seful celui mai scarbos si periculos partid PNTCD.! El nu, eu spun ca C.Coposu personal, a pus tineri sa dea mici atenti, kent , helanci, parfumuri,si alte obiecte la tinerii stransi in Piata Universitatii ! , C.V. Tudor . este lucid , cu gandire limpede, om hotarat si cinstit, nu aveti in toata ,Moldova ,valoare ca el, Si domnita, oi fi eu mai tanar, dar sigur nu sunt "scelerat "! in rest toate bune !
Ticu
|
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 14:53
De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-03-20 12:47:51 Ticu ! Nu lipesc afise si nici nu adun semnaturi pentru europarlament ca acolo ne impiedicam de [DOAMNE fereste ] Lenuta Base, si bozgorul Tokes ! !![/quote]Pai cum asa ? Vezi ca te parasc lu' domn' profesor Bunduc ! Daca tu , vajnic si infocat PRM-ist , cu cotizatia la zi, dupa cum te declari , nu o faci , cine vrei s-o faca ? Pai ti-am zis eu ca tu de fapt esti infiltrat aici de UDMR ca sa-i faci anticampanie si sa-i strici imaginea lu' Tribunu' www.9am.ro/comunitate/forum/post_reply/19450/quote/197656.html#[...] Nuuu, nu ne ducem noi la europarlament , lasa sa se duca PNL-PDL-UDMR-istii,asa cum papa mult rah...a.t aici in tara,si acolo sa pape rah...at, ca se pricep !
Ticu
|
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 14:59
De la: ticu, la data 2009-03-20 14:53:21 |
|
iunie1975 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Focsani |
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 17:03
ORICUI TREBUIE SA-I ACORZI O SANSA. EU NU CRED IN VADIM DAR DRACU STIE....
|
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 17:35
De la: iunie1975, la data 2009-03-20 17:03:26ORICUI TREBUIE SA-I ACORZI O SANSA. EU NU CRED IN VADIM DAR DRACU STIE.... Ba nu oricui trebuie sa-i acorzi o sansa,pe unii chiar trebuie sa-i impiedici sa aiba sanse iar Vadim si Basescu la aceasta categorie intra .Ca intrebare ,daca un om te fura de cateva zeci de ori ii mai dai cheile de la apartament cand pleci tu undeva ?Daca da esti naiv sau exagerat de idealist , imi pare rau insa ca nu vei mai gasi nimic in casa la intoarcere . |
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 17:38
De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-03-20 14:59:57De la: ticu, la data 2009-03-20 14:53:21 );'>www.9am.ro/comunitate/forum/post_reply/19450/quote/197846.html#[...]
Ticu
|
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 20:44
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-20 14:22:39deci esti de-al meu,ticule baiat bun,ai trecut la invective,gata,te-am cumparat,am crezut ca vei rezista cre[s]tineste,dar vaz ca m-am inselat,foarte bine,tine-o asa pana ma intarat,te rog,nu te opri tocmai acum,micutule analfabet!sml-happy0065: :sml-h Mie-mi spui analfabet ?! vrei sa ne uitam prin urma sa ne corectam fiecar ce am scris ? ;esti penibil, zau !! gandeste matur ca nu mai esti pustan !
Ticu
|
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 20:45
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-20 14:22:39deci esti de-al meu,ticule baiat bun,ai trecut la invective,gata,te-am cumparat,am crezut ca vei rezista cre[s]tineste,dar vaz ca m-am inselat,foarte bine,tine-o asa pana ma intarat,te rog,nu te opri tocmai acum,micutule analfabet!sml-happy0065: :sml-h Mie-mi spui analfabet ?! vrei sa ne uitam prin urma sa ne corectam fiecar ce am scris ? ;esti penibil, zau !! gandeste matur ca nu mai esti pustan !
Ticu
|
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 20:59
De la: ticu, la data 2009-03-20 20:45:33Aduci ghinion, ca stricai si tastatura din cauza ta, nu-mi batE o litEra. E[mic]De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-20 14:22:39deci esti de-al meu,ticule baiat bun,ai trecut la invective,gata,te-am cumparat,am crezut ca vei rezista cre[s]tineste,dar vaz ca m-am inselat,foarte bine,tine-o asa pana ma intarat,te rog,nu te opri tocmai acum,micutule analfabet!sml-happy0065: :sml-h Mie-mi spui analfabet ?! vrei sa ne uitam prin urma sa ne corectam fiecar ce am scris ? ;esti penibil, zau !! gandeste matur ca nu mai esti pustan !
Ticu
|
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 21:01
Da Ticule , am vazut ca stii sa glumesti pe topicul ca Monarhia , unde ai afirmat cum vezi tu o lume care ar fi fost cucerita de Hitler ! A fost o gluma , nu-i asa ? Daca nu atunci fi atent sa nu te auda Vadim ca vezi tu pumni in cap ce-ti da el tie. Eu oricum raman la parerea ca , de fapt , tu habar nu ai de PRM . Daca ai avea ceva in comun cu ei , ai fi stiut ca doctrina PRM nu are loc la aceasi masa cu doctrina Legionara . Asa ca dispari Ticule sau schimbati username-ul , ca ai facut destul rau pe aici .Nu mai asocia numele PRM cu persoana ta , cu ineptiile tale ! |
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 21:02
De la: ticu, la data 2009-03-20 20:45:33Aduci ghinion, ca stricai si tastatura din cauza ta, nu-mi batE o litEra. E[mic]De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-20 14:22:39deci esti de-al meu,ticule baiat bun,ai trecut la invective,gata,te-am cumparat,am crezut ca vei rezista cre[s]tineste,dar vaz ca m-am inselat,foarte bine,tine-o asa pana ma intarat,te rog,nu te opri tocmai acum,micutule analfabet!sml-happy0065: :sml-h Mie-mi spui analfabet ?! vrei sa ne uitam prin urma sa ne corectam fiecar ce am scris ? ;esti penibil, zau !! gandeste matur ca nu mai esti pustan !
Ticu
|
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 21:03
Ticu
|
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 21:05
Ticu
|
|
|
|

Spune-mi altii mai buni , mai cinstiti , mai curajosi , mai corecti decat Vadim si cei din PRM din politicienii care-i avem su eu renunt la PRM Incepand de la marinar in jos , nu e nimeni !
Domnule Florin , eu ti-am mai spus ca nu te inteleg, adica orice postezi aici , azi esti cu unii, maine esti cu ceilalti,ori rege, ori republica ; stabileste-te in niste idei si tine de ele ;.cred ca ai cu mine,ceva personal !? si termina cu incultura ,ca daca e sa te corectez eu ....! La un forum am impresia ca ne-am admis prieteni,ori ramanem asa, ori lasa-ma .!
!!
Domnule Florin, in catunul de unde esti, toti asa sunt , cu gandirea si vocabularul limitat ? aveti primar? Da scoala la ce distanta e ?
Prin Moldova,inca nu se stie ca C.V.Tudor nicio data nu a adus injurii sau alte jigniri lui C. Coposu?cu toate ca era seful celui mai scarbos si periculos partid PNTCD.! El nu, eu spun ca C.Coposu personal, a pus tineri sa dea mici atenti, kent , helanci, parfumuri,si alte obiecte la tinerii stransi in Piata Universitatii ! , C.V. Tudor . este lucid , cu gandire limpede, om hotarat si cinstit, nu aveti in toata ,Moldova ,valoare ca el, Si domnita, oi fi eu mai tanar, dar sigur nu sunt "scelerat "! in rest toate bune !