Tycu
3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 21:05
De la: ticu, la data 2009-03-20 20:45:33De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-20 14:22:39deci esti de-al meu,ticule baiat bun,ai trecut la invective,gata,te-am cumparat,am crezut ca vei rezista cre[s]tineste,dar vaz ca m-am inselat,foarte bine,tine-o asa pana ma intarat,te rog,nu te opri tocmai acum,micutule analfabet! sml-happy0065: :sml-h Mie-mi spui analfabet ?! vrei sa ne uitam prin urma sa ne corectam fiecar ce am scris ? ;esti penibil, zau !! gandeste matur ca nu mai esti pustan ! Aduci ghinion, ca stricai si tastatura din cauza ta, nu-mi batE o litEra. E[mic]
Ticu
|
|
|
Tycu
3787 mesaje
|
De la: ticu, la data 2009-03-20 20:45:33De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-20 14:22:39deci esti de-al meu,ticule baiat bun,ai trecut la invective,gata,te-am cumparat,am crezut ca vei rezista cre[s]tineste,dar vaz ca m-am inselat,foarte bine,tine-o asa pana ma intarat,te rog,nu te opri tocmai acum,micutule analfabet! sml-happy0065: :sml-h Mie-mi spui analfabet ?! vrei sa ne uitam prin urma sa ne corectam fiecar ce am scris ? ;esti penibil, zau !! gandeste matur ca nu mai esti pustan ! Aduci ghinion, ca stricai si tastatura din cauza ta, nu-mi batE o litEra. E[mic]
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 21:06
Ticu
|
|
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 21:07
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 21:08
De la: ticu, la data 2009-03-20 20:45:33De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-20 14:22:39deci esti de-al meu,ticule baiat bun,ai trecut la invective,gata,te-am cumparat,am crezut ca vei rezista cre[s]tineste,dar vaz ca m-am inselat,foarte bine,tine-o asa pana ma intarat,te rog,nu te opri tocmai acum,micutule analfabet! sml-happy0065: :sml-h Mie-mi spui analfabet ?! vrei sa ne uitam prin urma sa ne corectam fiecarE ce am scris ? ;esti penibil, zau !! gandeste matur ca nu mai esti pustan ! Aduci ghinion, ca stricai si tastatura din cauza ta, nu-mi batE o litEra. E[mic]
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 21:09
De la: ticu, la data 2009-03-20 20:45:33De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-20 14:22:39deci esti de-al meu,ticule baiat bun,ai trecut la invective,gata,te-am cumparat,am crezut ca vei rezista cre[s]tineste,dar vaz ca m-am inselat,foarte bine,tine-o asa pana ma intarat,te rog,nu te opri tocmai acum,micutule analfabet! sml-happy0065: :sml-h Mie-mi spui analfabet ?! vrei sa ne uitam prin urma sa ne corectam fiecarE ce am scris ? ;esti penibil, zau !! gandeste matur ca nu mai esti pustan ! Aduci ghinion, ca stricai si tastatura din cauza ta, nu-mi batE o litEra. E[mic]
Ticu
|
|
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 21:21
De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-03-20 21:01:09 Afost o gluma cu Hitler, la fel cum fac cei de la 9AM cu mine, de-mi multiplicara topicul. Ce dracu fac acolo, se joaca ?
Ticu
|
|
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 21:28
De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-03-20 21:01:09 Domnule , nu te baga unde nu cunosti, habar nu ai de PRM. si ce inseamna, normal ca am glumit cu Hitler,ca nu-s nebun sa admit ideea fascista , eu sunt de catva timp cu acest partid PRM si-l cunosc mai bine, ! [Sper, ca nu-mi mai multiplica postarea }
Ticu
|
gigilipianu
443 mesaje
Oras: Tg Jiu
|
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 20:18
Studiati va rog doctrina nationala, studiati politica externa a Romaniei pe ultimii 19 ani, ceea ce stiu ca nu este un lucru usor, pentru ca nu este suficient doar articolele din mass media si veti vedea de ce este nevoie sa fie macar un roman adevarat in guvernul Romaniei, de ce este nevoie de patriotism in politica si ce inseamna lipsa elementului national din politica interna si externa a statului roman. O politica nationala este sustinuta de mai multi politicieni romani, mai multe partide sau de un partid puternic sau o persoana suficient de puternica sau de reprezentativa pentru poporul roman pentru a avea succes. Abia apoi puteti judeca daca PRM sau Vadim putea sau nu putea constitui o alternativa viabila, oportuna sau sigura la conducerea Romaniei de azi. A veni cu argumente copiate din mass media si netrecute prin filtrul judecatii d-stra, cu idei preconcepute si cu vise sau cosmaruri din perioada de acum 20 ani drept argumente pentru azi nu este de natura de a servi interesele noastre sau ale poporului roman. Vorbesc aici pentru romani si nu pentru cei programati sau platiti sa fie mercenari contra Romaniei. Oricum a-ti gandi vedeti ca adevarul iese la suprafata ca untdelemnul. Veti plati pentru greseli si s-ar putea ca intr-o zi sa va fie rusine (atata cat mai aveti) pentru usuratatea exprimarilor pe acest topic. Rusine nu pentru contemporanii vostrii cat pentru copii sau nepotii vostri. Chiar daca sunteti atei invataturile Bibliei sunt de mare folos aici. Se apropie ziua judecatii de apoi. O sa va amintiti probabil si de aceasta interventie a lui Logos.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 08:55
De la: gigilipianu, la data 2009-03-22 20:18:34Studiati va rog doctrina nationala, studiati politica externa a Romaniei pe ultimii 19 ani, ceea ce stiu ca nu este un lucru usor, pentru ca nu este suficient doar articolele din mass media si veti vedea de ce este nevoie sa fie macar un roman adevarat in guvernul Romaniei, de ce este nevoie de patriotism in politica si ce inseamna lipsa elementului national din politica interna si externa a statului roman. O politica nationala este sustinuta de mai multi politicieni romani, mai multe partide sau de un partid puternic sau o persoana suficient de puternica sau de reprezentativa pentru poporul roman pentru a avea succes. Abia apoi puteti judeca daca PRM sau Vadim putea sau nu putea constitui o alternativa viabila, oportuna sau sigura la conducerea Romaniei de azi. A veni cu argumente copiate din mass media si netrecute prin filtrul judecatii d-stra, cu idei preconcepute si cu vise sau cosmaruri din perioada de acum 20 ani drept argumente pentru azi nu este de natura de a servi interesele noastre sau ale poporului roman. Vorbesc aici pentru romani si nu pentru cei programati sau platiti sa fie mercenari contra Romaniei. Oricum a-ti gandi vedeti ca adevarul iese la suprafata ca untdelemnul. Veti plati pentru greseli si s-ar putea ca intr-o zi sa va fie rusine (atata cat mai aveti) pentru usuratatea exprimarilor pe acest topic. Rusine nu pentru contemporanii vostrii cat pentru copii sau nepotii vostri. Chiar daca sunteti atei invataturile Bibliei sunt de mare folos aici. Se apropie ziua judecatii de apoi. O sa va amintiti probabil si de aceasta interventie a lui Logos.
Bai hai ca m-ai distrat Gigi cum nu m-am mai distrat de mult !Ne pui sa studiem "doctrina nationala" ca sa vedem ca Vadim este bun de condus Romania ,ne acuzi ca nu trecem prin filtrul gandirii noastre argumentele din mass-media (da' din revista Romania Mare tu ai voie ,nu ?!),de "mercenari programati sau platiti contra Romaniei" (in opozitie cu patrioti cinstiti ca tine si Vadim),ne ameninti ca "vom plati pentru usuratatea exprimarilor" pe toti cei care nu il placem pe WC Tudor,ca "vor suferi copii si nepotii" daca nu il algem pe mascariciul asta iar la final mai bagi si Biblia (in care probabil ca apare Vadim undeva !) si invoci Judecata de Apoi (in care vom fi probabil pedepsiti aspru toti cei care nu votam cu Vadim )
Stii ce bai PRMistule ?!...Canta la alta masa si ai grija ca nepotilor tai le va fi jena de tine .La judecata de apoi sa stii ca nu va veni Vadim pe un nor si cu o goarna in mana ci este vorba de altceva .In privinta politicii, Romania este acum tara europeana chiar daca tu,Vadim si gloata vostra inca nu ati aflat asta ,patrihotilor care prin isteriile voastre comuniste ati facut deja enorm de mult rau tarii ...Deci tine minte trei cuvine referitor la Vadim :.... ,paru' ,Postavaru ....
PS:Nu am nimic cu dl. Ticu spre exemplu care si dansul sustine PRMul,asa crede omul acesta si este dreptul sau sa creda ce doreste .Tu insa o faci la un mod pseudointelectual ,jenant,agresiv,ignorant si plin de ifose si nu pot rezista sa nu sanctionez acest lucru .
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 11:28
De la: vaneamarin, la data 2009-03-23 08:55:01De la: gigilipianu, la data 2009-03-22 20:18:34Studiati va rog doctrina nationala, studiati politica externa a Romaniei pe ultimii 19 ani, ceea ce stiu ca nu este un lucru usor, pentru ca nu este suficient doar articolele din mass media si veti vedea de ce este nevoie sa fie macar un roman adevarat in guvernul Romaniei, de ce este nevoie de patriotism in politica si ce inseamna lipsa elementului national din politica interna si externa a statului roman. O politica nationala este sustinuta de mai multi politicieni romani, mai multe partide sau de un partid puternic sau o persoana suficient de puternica sau de reprezentativa pentru poporul roman pentru a avea succes. Abia apoi puteti judeca daca PRM sau Vadim putea sau nu putea constitui o alternativa viabila, oportuna sau sigura la conducerea Romaniei de azi. A veni cu argumente copiate din mass media si netrecute prin filtrul judecatii d-stra, cu idei preconcepute si cu vise sau cosmaruri din perioada de acum 20 ani drept argumente pentru azi nu este de natura de a servi interesele noastre sau ale poporului roman. Vorbesc aici pentru romani si nu pentru cei programati sau platiti sa fie mercenari contra Romaniei. Oricum a-ti gandi vedeti ca adevarul iese la suprafata ca untdelemnul. Veti plati pentru greseli si s-ar putea ca intr-o zi sa va fie rusine (atata cat mai aveti) pentru usuratatea exprimarilor pe acest topic. Rusine nu pentru contemporanii vostrii cat pentru copii sau nepotii vostri. Chiar daca sunteti atei invataturile Bibliei sunt de mare folos aici. Se apropie ziua judecatii de apoi. O sa va amintiti probabil si de aceasta interventie a lui Logos.
Bai hai ca m-ai distrat Gigi cum nu m-am mai distrat de mult !Ne pui sa studiem "doctrina nationala" ca sa vedem ca Vadim este bun de condus Romania ,ne acuzi ca nu trecem prin filtrul gandirii noastre argumentele din mass-media (da' din revista Romania Mare tu ai voie ,nu ?!),de "mercenari programati sau platiti contra Romaniei" (in opozitie cu patrioti cinstiti ca tine si Vadim),ne ameninti ca "vom plati pentru usuratatea exprimarilor" pe toti cei care nu il placem pe WC Tudor,ca "vor suferi copii si nepotii" daca nu il algem pe mascariciul asta iar la final mai bagi si Biblia (in care probabil ca apare Vadim undeva !) si invoci Judecata de Apoi (in care vom fi probabil pedepsiti aspru toti cei care nu votam cu Vadim )
Stii ce bai PRMistule ?!...Canta la alta masa si ai grija ca nepotilor tai le va fi jena de tine .La judecata de apoi sa stii ca nu va veni Vadim pe un nor si cu o goarna in mana ci este vorba de altceva .In privinta politicii, Romania este acum tara europeana chiar daca tu,Vadim si gloata vostra inca nu ati aflat asta ,patrihotilor care prin isteriile voastre comuniste ati facut deja enorm de mult rau tarii ...Deci tine minte trei cuvine referitor la Vadim :.... ,paru' ,Postavaru ....
PS:Nu am nimic cu dl. Ticu spre exemplu care si dansul sustine PRMul,asa crede omul acesta si este dreptul sau sa creda ce doreste .Tu insa o faci la un mod pseudointelectual ,jenant,agresiv,ignorant si plin de ifose si nu pot rezista sa nu sanctionez acest lucru . : sml-confused0006:  Domnule Vanea , Lozincile astea cu"tara europeana , si UE, sunt "trase de par". Pai domnule, Romania , este tara europeana de cand au aparut tarile si continentele in lume . pai pana acum in ce continent am fost domnule ? Iar cu UE, aceasta uniune aduce avantaje tarilor mari, in detrimentul nostru , impunandu-ne legi tampite si rezultatul, cresterea saraciei . !
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 12:13
De la: ticu, la data 2009-03-23 11:28:54 Domnule Vanea , Lozincile astea cu"tara europeana , si UE, sunt "trase de par". Pai domnule, Romania , este tara europeana de cand au aparut tarile si continentele in lume . pai pana acum in ce continent am fost domnule ? Iar cu UE, aceasta uniune aduce avantaje tarilor mari, in detrimentul nostru , impunandu-ne legi tampite si rezultatul, cresterea saraciei . !
Domnule Ticu ,cum bine ati sesizat  geografic suntem si am fost mereu in Europa. Exista insa anumite nuante pe care le veti intelege imediat daca va veti gandi la termenul "cortina de fier" spre exemplu .Exact domnu' Ticu ,eram si atunci geografic in Europa dar nu eram deloc europeni .La fel nici pe vremea mineriadelor cand se striga "moarte intelectualilor" , "nu ne vindem tara " sau "noi muncim/noi nu gandim" nu eram europeni desi nu ne schimbase nimeni pozitia geografica .Vadim si gasca lui de dobitoci care nu cred in valorile europene , desi s-au nascut geografic in Europa ,ca mentalitati nu de Europa tin ci de Congo (rog statul Congolez sa ma scuze,exemplul a fost dat in scop didactic ).
PS:Nu-ti impune nimeni legi aiurea si nici nu vrea nimeni sa saraceasca Romania,astea sunt texte banale scoase de cei care au ramas inca in mentalitatile cortinei de fier si care nu au inteles nimic din scopurile si programele UE.
|
mirceanedelcuhd
139 mesaje
|
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 13:22
De la: vaneamarin, la data 2009-03-23 12:13:46[quote name='ticu' geografic suntem si am fost mereu in Europa. Exista insa anumite nuante pe care le veti intelege imediat daca va veti gandi la termenul "cortina de fier" spre exemplu .Exact domnu' Ticu ,eram si atunci geografic in Europa dar nu eram deloc europeni .La fel nici pe vremea mineriadelor cand se striga "moarte intelectualilor" , "nu ne vindem tara " sau "noi muncim/noi nu gandim" nu eram europeni desi nu ne schimbase nimeni pozitia geografica .Vadim si gasca lui de dobitoci care nu cred in valorile europene , desi s-au nascut geografic in Europa ,ca mentalitati nu de Europa tin ci de Congo (rog statul Congolez sa ma scuze,exemplul a fost dat in scop didactic ).
PS:Nu-ti impune nimeni legi aiurea si nici nu vrea nimeni sa saraceasca Romania,astea sunt texte banale scoase de cei care au ramas inca in mentalitatile cortinei de fier si care nu au inteles nimic din scopurile si programele UE.
In general esti pe aproape . Ai dreptate in majoritatea aspectelor enuntate mai sus cu un amendament insa : Sa nu fi atat de convins ca Vadim , si cati-va din preajma lui , nu cred in valorile europene . Aceasta teorie ti-a fost indusa tie si multor altora din pacate , cu scopul principal de a demonetiza si compromite ideia de nationalism in Romania , profitandu-se masiv , din nefericire , de faptul ca la un moment dat Vadim si PRM au constituit "portdrapelul" nationalismului in Romania . La aceasta au contribuit din plin si vajnicii PRM-isti , marea lor masa , care nu au stiut sa se ridice la inaltimea misiunii pe care si-au asumat-o . Multi dintre ei s-au multumit doar sa-si "ragneasca" patriotismul si sa-i injure neincetat pe ungurii care in opinia lor sunt principalii vinovati de insuccesele politicii romanesti , usurand semnificativ munca celor care au subminat idealurile nationaliste ale romanilor .
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 14:05
eu as vota vadim. scurt si la obiect.
|
twincle
275 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 14:13
De la: mano, la data 2009-03-23 14:05:21eu as vota vadim. scurt si la obiect.  Da ,chiar asa, hai sa votam toti cu cine gindim ! Eu m-am gindit sa -l votez pe regele cioaba ,ca miine -poimiine isi trage si asta un partid ,si ramine fara "sprijin electoral !parca ce mare diferenta este intre un tigan si un nebun ???
teo
|
costelino1967
89 mesaje
Oras: Braila
|
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 15:42
Da a-si vota cu acest partid, asa cum am votat si pentru cel dinainte!
Cred ca doar el ar mai putea face ceva pentru noi !
a fi sau a nu fi
|
Fosta membra 9am.ro
74 mesaje
|
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 18:59
Vadim e un idealist si merita respectat pentru marea lui dragoste fata de patrie si poporul roman. Pacat ca tara aceasta nu a dat mai multi Vadimi odata! Poate asa nu ne-am mai fi aflat la cheremul tuturor veneticilor si a vanzatorilir de tara.
Am votat si voi vota cu Vadim indiferent cum se va chema partidul condus de el.
|
renesmee
59 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 19:06
De la: virgilvlad, la data 2009-03-23 18:59:54Vadim e un idealist si merita respectat pentru marea lui dragoste fata de patrie si poporul roman. Pacat ca tara aceasta nu a dat mai multi Vadimi odata! Poate asa nu ne-am mai fi aflat la cheremul tuturor veneticilor si a vanzatorilir de tara.
Pana si aici avem aceeasi opinie!!! Ma bucur!! Nu sunt numai eu "nebuna"!! Cred ca iti dai seama ca multi ne considera asa!
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 19:07
 Vadim este singurul om cu dragoste de tara si el cu PRM, mai pot face ceva cinstit si folositor tarii. singurul om care poate lovi in mafie! Da domnule Costelino incearca cu Vadim si PRM si nu vei regreta .!
Ticu
|
twincle
275 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 20:45
De la: anele_elisav, la data 2009-03-23 19:06:33De la: virgilvlad, la data 2009-03-23 18:59:54Vadim e un idealist si merita respectat pentru marea lui dragoste fata de patrie si poporul roman. Pacat ca tara aceasta nu a dat mai multi Vadimi odata! Poate asa nu ne-am mai fi aflat la cheremul tuturor veneticilor si a vanzatorilir de tara.
Pana si aici avem aceeasi opinie!!! Ma bucur!! Nu sunt numai eu "nebuna"!! Cred ca iti dai seama ca multi ne considera asa!  orice om are o doza de nebunie pe care a primit-o prin nastere ! atita ,doar ,ca la unii , in cazul de fata la vadim doza primita a fost cam mare , probabil s-a colectat de la restul familiei , si l-au cadorisit pe acest smintit , la care sincer , in afara de literatura , poezie ,si destul de multa istorie pe care ,trebuie sa recunosc , o stie , nu vad decit un isteric , care tipa , acuza , insulta , ca un om debusolat , care si-a pierdut controlul , si are nevoie urgenta de tratament psihiatric !!!!!! ASTA VAD EU LA C>V>TUDOR !!!! in rest ,totul pentru acest om aste un vid !!!!
teo
|
gigilipianu
443 mesaje
Oras: Tg Jiu
|
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 20:57
Astazi cine este normal este nebun. Valorile sunt inversate. Astazi in loc sa plimbam copii si nepotii pe strada plimbam cainii. In loc sa vorbim de lucruri care intaresc natiunea vorbim numai de ceea ce o poate injosi. In loc sa educam copii, prima data pentru a fi pregatiti a primi lectii la scoala iar apoi pentru a sti sa se descurce singuri ii lasam in plata Domnului sau ne jucam cu ei pana la 7 ani dupa care injuram educatorii, invatatorii si profesorii ca nu-si fac datoria. Totul este pe invers. Mai ramane sa auzim si la noi ca in Danemarca ca statul subventioneaza 2 doze de heroina pentru toximani in lupta contra traficului de droguri !?! Sa facem lege pentru admiterea casatoriei pentru homosexuali si lesbiene intr-un cuvant sa ne autodistrugem. Oare astea sunt fapte de oameni care tin cu TARA ? Sau sunt fapte impotriva interesului national. Si culmea este ca, pentru toate acestea si altele, se lupta cu tine indivizi care se pretind a fi romani. Cu cat vorbesti mai adevarat si pui degetul pe rana cu atat sar unii ca arsi. "Prostul daca nu e si fudul parca nu e prost destul" apare fara rusine pe topic, la televizor in presa scrisa si-ti aminteste ca exista si el acolo. Nu cumva sa nu-l bagati in seama. Iata de ce spun eu ca este timpul sa ne sculam in picioare dupa anestezia aceasta de 19 ani. Pentru ca de maine s-ar putea sa fie prea tarziu. Logos.
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 21:02
VOTATI PARTIDUL EXTRATERESTRILOR ROMANI!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 22:57
De la: vaneamarin, la data 2009-03-23 12:13:46De la: ticu, la data 2009-03-23 11:28:54 Domnule Vanea , Lozincile astea cu"tara europeana , si UE, sunt "trase de par". Pai domnule, Romania , este tara europeana de cand au aparut tarile si continentele in lume . pai pana acum in ce continent am fost domnule ? Iar cu UE, aceasta uniune aduce avantaje tarilor mari, in detrimentul nostru , impunandu-ne legi tampite si rezultatul, cresterea saraciei . !
Domnule Ticu ,cum bine ati sesizat geografic suntem si am fost mereu in Europa. Exista insa anumite nuante pe care le veti intelege imediat daca va veti gandi la termenul "cortina de fier" spre exemplu .Exact domnu' Ticu ,eram si atunci geografic in Europa dar nu eram deloc europeni .La fel nici pe vremea mineriadelor cand se striga "moarte intelectualilor" , "nu ne vindem tara " sau "noi muncim/noi nu gandim" nu eram europeni desi nu ne schimbase nimeni pozitia geografica .Vadim si gasca lui de dobitoci care nu cred in valorile europene , desi s-au nascut geografic in Europa ,ca mentalitati nu de Europa tin ci de Congo (rog statul Congolez sa ma scuze,exemplul a fost dat in scop didactic ).
PS:Nu-ti impune nimeni legi aiurea si nici nu vrea nimeni sa saraceasca Romania,astea sunt texte banale scoase de cei care au ramas inca in mentalitatile cortinei de fier si care nu au inteles nimic din scopurile si programele UE.  Domnule , nu inteleg cum un om ca matale, nu vrea sa inteleaga realitatea., nu vezi a totul e lozinca ? astea sunt "politicile" partidelor ca sa prosteasca multimea cu 'cortina de fier ' si europa.! Domnule ,noi am fost in Europa si suntem europeni de cand sunt statele si continentele. Ca aceasta UE , nu ne-a adus nici un avantaj. Tot opera lor este ca , asa e ,"ne-am vandut tara" ,au ajuns toti strainii proprietari pe la noi, nu observi ca incearca sa-i indoctrineze pe naivi cu "teorii" ca asa e democratic ca a-si rotunjeasca averile . Totul e" tras de par" ca noi sa credem, ce vor politicienii . !Eu m-am saturat de gargara asta,cu europa , cortine de fier, si UE. ! Vezi domnule realitatea, ca nu te imbogatesti de pe urma asta .!
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 23:51
De la: e_frunza, la data 2009-03-23 20:45:52De la: anele_elisav, la data 2009-03-23 19:06:33De la: virgilvlad, la data 2009-03-23 18:59:54Vadim e un idealist si merita respectat pentru marea lui dragoste fata de patrie si poporul roman. Pacat ca tara aceasta nu a dat mai multi Vadimi odata! Poate asa nu ne-am mai fi aflat la cheremul tuturor veneticilor si a vanzatorilir de tara.
Pana si aici avem aceeasi opinie!!! Ma bucur!! Nu sunt numai eu "nebuna"!! Cred ca iti dai seama ca multi ne considera asa! orice om are o doza de nebunie pe care a primit-o prin nastere ! atita ,doar ,ca la unii , in cazul de fata la vadim doza primita a fost cam mare , probabil s-a colectat de la restul familiei , si l-au cadorisit pe acest smintit , la care sincer , in afara de literatura , poezie ,si destul de multa istorie pe care ,trebuie sa recunosc , o stie , nu vad decit un isteric , care tipa , acuza , insulta , ca un om debusolat , care si-a pierdut controlul , si are nevoie urgenta de tratament psihiatric !!!!!! ASTA VAD EU LA C>V>TUDOR !!!! in rest ,totul pentru acest om aste un vid !!!! : sml-tongue0023: e frunza, daca spui ca Vadim e nebun, acest om care merita toata cinstea si respectul, inseamna ca te-ai analizat si pe tine, tu cata doza ai primit ? Intai vezi cata doza ai primit tu, si apoi Vadim !
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 23:58
o doza de nebunie avem toti,problema este ca i s-a facut si continua sa i se faca o campanie urat mirositoare lu' nea cornel,drept pt. care eu nu vreau sa ma bag in mocirla lor,faca ce-or vrea,fiecare cum alege asa traieste,nu sunt eu cel mai in masura sa dau indicatii oamenilor.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
2406 mesaje
|
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 00:31
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-23 23:58:42o doza de nebunie avem toti,problema este ca i s-a facut si continua sa i se faca o campanie urat mirositoare lu' nea cornel,drept pt. care eu nu vreau sa ma bag in mocirla lor,faca ce-or vrea,fiecare cum alege asa traieste,nu sunt eu cel mai in masura sa dau indicatii oamenilor.
Florine, am revenit, Emil.
Te-ai interesat?
Am primit chemarea ta pe YAHOO
|
Fosta membra 9am.ro
2406 mesaje
|
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 00:35
Florine, unde esti mai neica?
|
Fosta membra 9am.ro
52 mesaje
Oras: Suceava
|
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 10:26
Datele pe care le publica saptamanalul Academia Catavencu in premiera absoluta ar fi fost ascunse cu complicitatea lui Constantin Buchet, secretarul Colegiului CNSAS, pentru a nu incapea pe mana cercetatorilor, sustin autorii articolului. La recomandarea PRM, Buchet a intrat in CNSAS si a facut politica acestui partid.
Vadim i-a ordonat lui Buchet ca informatiile care privesc viata personala din dosarele demnitarilor sa nu fie publicate niciodata in presa. Motiunea Buchet a invins si partea cea mai penala a dosarului Vadim Tudor a ramas inaccesibila.
Ceea ce am descoperit aici este absolut socant: senatorul Vadim Tudor poate fi acuzat de pedofilie si proxenetism. Pentru aceste fapte grave, maestrul Eugen Barbu si ucenicul sau C.V. Tudor ar fi trebuit sa fie condamnati la ani grei de puscarie. Ca Securitatea n-a predat probele Militiei demonstreaza ca cei doi se bucurau de intregul sprijin al Departamentului Securitatii Statului.
Sacul de urdori si slin al Securitatii isi gasise doua petice pe masura.
Spicuim din Dosarul 176, volumul 3, filele 288-291, intocmit de fosta Securitate, privind stenograma convorbirilor dintre Eugen Barbu si Corneliu Vadim Tudor. Notele din paranteza apartin Securitatii. Din continutul dosarului rezulta ca Vadim ii procura lui Barbu pipite de 15-16 ani.
Iar concluzia pe care o putem trage este ca Barbu il ajuta pe Vadim, in contrapartida, sa-si publice in Saptamina gunoaiele lui antisemite. Jurnalul mizeriei incepe pe 21 septembrie 1981, la ora 14,14, cand Barbu este sunat de Vadim Tudor:
C.V.T.: Patroane, te-a sunat persoana?
E.B.: Nu.
C.V.T.: M-a sunat pe mine sa-mi ceara numarul, dar i-am spus ca e riscant sa ti-l dau pentru ca se intoarce doamna. A insistat, dar nu i l-am dat. Insa suna dumneata.
E.B.: Nu fac chestia asta.
C.V.T.: Iti dau numarul.
E.B.: Nu fac chestia asta. Tu nu vii incoace, ce faci?
C.V.T. spune ca o sa vina mai pe seara la E.B. pentru ca acuma sta sa-si revina ca l-a demolat asta.
Pe 10 noiembrie 1981, la ora 14,33, Barbu este sunat de C.V.T. care ii spune ca adineauri cind a intrat in camera a primit un telefon de la persoana care il intreba daca poate sa-l sune (pe E.B.) acasa. Acesta ii spune ca poate sa-l sune fiindca este singur acasa. Vadim ii promite ca o s-o sune imediat. La ora 14,40, E.B. este sunat de o doamna care ii spune ca el a plecat asa ca este libera.
Hotarasc sa se intilneasca la ora 19,00 la Vadim. La ora 14,51, E.B. il suna pe Vadim caruia ii spune ca a vorbit si au hotarit ca pe la ora 19,00 sa vina la el. Vadim ii spune ca n-are nimic impotriva, dar n-are nimic de baut. E.B. ii spune sa n-aiba nici o grija fiindca se descurca el. Isi iau la revedere. E.B. spune ca aseara la ora 22,00 l-a cautat, dar nu era acasa. C.V.T.
spune ca la ora aceea era la biserica alba, sugea a doua tita si a ajuns acasa pe la ora 01,00 dupa care a citit pina la ziua. (Filele 255-256). Pe 17 noiembrie 1981, la ora 16,38 E.B. suna pe C.V.T. Discuta pe teme profesionale:
E.B.: Ce sa-i mai spun, ca eu nu stiu cum sa o iau la fuga. Abia astept sa... (discuta in continuare despre fotbal). 16.12.1981, la ora 17,58, E.B. este sunat de Vadim. La inceput discuta despre faptul ca Vadim a primit telefon de la persoana care ar vrea sa se intilneasca cu E.B., dar el a aminat-o, nestiind raspunsul lui, pentru miine. E.B.
nu-i da nici un raspuns (probabil nefiind singur in camera)... (Filele 205-208). 16.12.1981, la ora 19,22, E.B. il suna pe Vadim, pe care il intreaba ce a vorbit cu persoana fiindca acuma poate sa vorbeasca. Vadim ii relateaza ca a primit un telefon de la ea, care s-a aratat interesata sa se intilneasca cu E.B. Cei doi stabilesc sa aranjeze ca E.B.
sa se intilneasca cu persoana miine la ora 19,00 acasa la Vadim. (Filele 205-208).
In dupa-amiaza zilei de 22 septembrie1986, apar primele nume in stenogramele convorbirilor telefonice purtate de Barbu cu Tudor: In cursul dupa amiezii, Ticu (numele conspirativ al lui Vadim Tudor n.n.) a fost vizitat de o iubita de-a lui ANITA BARTON de 15 ani. A mai avut o serie de telefoane de aranjamente si pile, precum si referitoare la filme si casete.
La ora 19,05 ANITA era inca la el. A venit la ora 15,00. (Fila 31). 24.06.1987, la ora 10,05 Maestrul (numele conspirativ al lui Eugen Barbu n.n.) este sunat de C.V.T. Vadim ii zice ca l-a sunat copila, care i s-a parut socata, n-a vrut sa-i spuna de ce prin telefon si de aceea se gindeste daca Maestrul i-a zis sau i-a facut ceva. Readuc discutia la copila care l-a sunat, speriata, pe el.
20.06.1987, la ora 09,31, Maestrul discuta cu Vadim la telefon. Maestrul ii cere lui Vadim sa dea telefon la Ani pentru a-i aranja o intilnire (amoroasa) cu aceasta. Vadim asteapta ca Ani sa-l sune pentru a perfecta o eventuala intilnire intre ea si Maestru.
(Filele 15-16). Misterioasa copila este Anisoara Burlan, in varsta de 15 ani.
Proxenetul care conduce astazi destinele unui partid parlamentar a putut sa publice in 1983 volumul de poezii Saturnalii, ce a declansat reactii virulente atit in tara cit si in strainatate din partea evreilor, asa cum reiese dintr-un alt document al Securitatii (Dosarul 176, vol. 5). In acelasi dosar mai scrie asa: Despre C.V.T.
se mai cunoaste ca este un element mercantil, folosind orice prilej pentru a se deplasa in strainatate cu echipe de fotbal, in scopul achizitionarii de aparate si casete video, inclusiv cu valuta procurata ilegal, unele dintre acestea comercializindu-le ulterior. La fiecare deplasare are un cistig intre 200 si 300 mii lei.
Fireste ca aceste date nu puteau fi niciodata publicate, gratie complicitatii lui Buchet.
Recent, cotidianul Adevarul dezvaluia ca Buchet, secretarul CNSAS, a scris urmatoarele in octombrie 2002: Trebuie sa precizez ca, in intreaga mea perioada de activitate, am incercat ca atitudinea mea publica si activitatea institutionala sa fie in consonanta cu spiritul abordarii partidului asupra problematicii continute de Legea 187/1999.
De asemenea, am cautat ca abordarile, pozitiile mele sa fie sincrone cu ideologia politica a PRM, in aceste chestiuni legate de istoria contemporana a Romaniei. Despre fata nevazuta a ideologiei PRM, tocmai ati apucat sa cititi in randurile de mai sus.
Nimeni nu poate fi liber ,daca nu se stapaneste pe sine deplin
Ce este toleranta?Atributul umanitatii.
Cunosc multi oameni care de departe par ceva , iar de aproape nimic.
Nu suntem vrednici de stima decat in masura in care noi stim sa stimam.
INSULTA E DECLARATIA INFRANGERII.
|
Fosta membra 9am.ro
52 mesaje
Oras: Suceava
|
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 10:34
Corneliu Vadim Tudor a rmas aproape singur n PRM. n ultimii ani s-au desprit de el, din diferite motive, foarte muli lideri ai partidului: Corneliu Ciontu, Lia Olgua Vasilescu, Daniela Buruian, Codrin tefnescu, Anghel Stanciu, Dorel Onaca, Dan Claudiu Tnsescu, ca s dm doar cteva nume. Lista e ns mult mai numeroas. Cotidianul a identificat nu mai puin de 16 oameni politici care s-au desprit de Vadim n ultimii ani. Despririle au fost ntotdeauna dureroase. Mai ales pentru cei care au plecat, lsndu-l pe Vadim s urle n urma lor.
Acetia nu erau doar exclui din partid, ci erau supui inclusiv oprobriului public fie n revistele deinute de Vadim Tudor (Romnia Mare i Tricolorul), fie chiar n comunicatele i conferinele de pres oficiale ale partidului. Rnd pe rnd, oamenii care se luptau pentru titulatura de om de ncredere al Tribunului i se bteau s se afieze la stnga i la dreapta liderului PRM au plecat din partid. Dintre cei vechi, membrii fondatori ai PRM, au rmas alturi de Vadim doar avocatul Lucian Bolca i colonelul de securitate Ilie Merce.
Ultimii ani au fost cei mai devastatori pentru echipa lui Vadim. Cea mai rsuntoare plecare este cea a lui Corneliu Ciontu, considerat unul dintre cei mai de ncredere oameni ai liderului PRM. Att de apropiat nct, n martie 2005, Vadim s-a retras de la efia partidului i i-a predat-o lui Ciontu. efia acestuia a durat ns mai puin de trei luni. n iunie, Ciontu a fost forat s prseasc att preedinia, ct i partidul. Odat cu el au plecat ns i vicepreedintele Anghel Stanciu i zece parlamentari. Stanciu i Ciontu au devenit din acel moment dumanii partidului. n comunicatul de pres prin care Vadim declara c i-a dat afar din partid, dei cei doi demisionaser, exprimrile la adresa lor sunt gritoare. Este culmea ridicolului ca un electrician pensionar i analfabet, pe nume Cornel Ciontu, care nu tie nici o limb strin i a fost activist PCR la sectorul 5, personaj mediocru pe care l-am instalat, provizoriu, n locul meu pentru c nu gsisem altul mai prost printre cei care mi duceau servieta, s pretind c el va bga PRM n Europa, spunea Vadim despre Ciontu. La fel i despre Stanciu: Un alt personaj abject pe care l-am dat afar din partid ca pe o msea stricat este Anghel Stanciu. Prin jocurile murdare pe care le-a fcut imediat dup alegerile din 28 noiembrie 2004, el a aranjat cu liderul PSD Iai, Ion Solcanu, ca prof. univ. dr. Gh. Buzatu, om pe care l ura cu o furie patologic, s nu mai intre n Senat.
Tot atunci a plecat i Dorel Onaca, personaj care, dup ce a ncercat s se apropie de Dan Voiculescu, a ajuns la PD-L, fiind n acelai timp i un apropiat al preedintelui Traian Bsescu. Plecarea lui Onaca i-a adus caracterizri de genul a jucat foarte bine rolul tergtorului de funduri de preedini i aspiratorului de scame.
Nu dup mult vreme a prsit partidul i Daniela Buruian (decembrie 2007). Voci din partid susin c sfritul n PRM i-a venit ca urmare a multiplelor uneltiri pe care le punea la cale. De altfel, Buruian i-a fcut un titlu de glorie din denumirea de uneltitor-ef: Mi-am pus la punct un sistem relaional foarte bun. Colaborez cu cadre active sau n rezerv, aflu ilegaliti i i le aduc la cunotin domnului preedinte. Plecarea Danielei Buruian din PRM a generat o serie interminabil de njurturi: gura spurcat a mahalagioaicei , buruiana rea, tovara securist Buruian, infractoarea Buruian, femeia comisar cu voce de plutonier castrat.
Un an mai trziu, n februarie 2008, a prsit partidul i Lia Olgua Vasilescu. Nici ea nu a fost iertat cnd a preferat s treac la PSD. iganca din Craiova i face o curte asidu lui Mircea Geoan, cu care se nchide n biroul de la sediul PSD ore n ir, scria Tricolorul, ziarul de partid al lui Vadim.
O desprire dureroas a trit Mihail Lupoi. Beneficiind de statutul de fost militar i ef al SIE, Lupoi a urcat n scurt timp n graiile lui Vadim, devenind unul dintre oamenii cei mai apropiai de el. A prsit PRM la nceputul lui 2005, cnd a fost acuzat de Vadim c a fraudat Parlamentul, n patru ani, cu 1,6 miliarde de lei i c, dac nu demisiona, l ddeam eu afar.
n 2007 avea s plece i senatorul Dan Claudiu Tnsescu, o bun vreme unul dintre favoriii lui Vadim pentru calitile lui de doctor, primar la Mogooaia i finanator al partidului. Plecarea din partid a avut loc dup o ceart cu liderul PRM pe tema aciunilor deinute la televiziunea Cosmos TV. Vadim spera s transforme postul n televiziune de partid la fel ca i celelalte dou publicaii.
n urm cu o sptmn a prsit PRM i Gelil Eserghep, ultimul finanator care mai rmsese lng liderul PRM. Acesta era i directorul revistei Tricolorul. Totui, el nu a apucat nc s prind prima pagin a revistei pe care o conducea pn acum i n care urmeaz s fie stigmatizat, aa cum s-a ntmplat i cu predecesorii si. Ateptm cu interes ediia de mine a revistei Romnia Mare pentru a vedea cum i ia Vadim rmas-bun de la Gelil Eserghep.
De-a lungul timpului, din preajma lui Vadim au plecat muli alii care au devenit extrem de njurai: Radu Teodoru i Dan Ioan Mirescu (membri fondatori) au plecat la mijlocul anilor 90, dup ce au fost acuzai de hoie. Puin mai trziu au plecat Codrin tefnescu i Dorin Lazr Maior, care au devenit din vajnici revoluionari, gunoaie politice, handicapai sau maimuoi. La fel a fost i cu Ilie Neacu i Sever Meca, foti membri care, dup plecarea din PRM, au scris o carte despre viaa n partid i relaia cu Vadim. Acetia au fost calificai drept indivizi fr caracter i infractori neruinai.
Ei l-au lsat singur pe Vadim
Corneliu Ciontu, Mihail Lupoi, Vlad Hogea, Daniela Buruian, Gelil Eserghep, Dorel Onaca, Anghel Stanciu, Lia Olgua Vasilescu, Dan Ioan Mirescu, Radu Teodoru, Mircea Hamza, Ilie Neacu, Sever Meca, Codrin tefnescu, Dorin Lazr Maior, Dan Claudiu Tnsescu.
Nimeni nu poate fi liber ,daca nu se stapaneste pe sine deplin
Ce este toleranta?Atributul umanitatii.
Cunosc multi oameni care de departe par ceva , iar de aproape nimic.
Nu suntem vrednici de stima decat in masura in care noi stim sa stimam.
INSULTA E DECLARATIA INFRANGERII.
|
|
|