back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vadim si noul sau partid

Pagini: << 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 10:40

De la: mimisarbu, la data 2009-03-24 10:26:49
Ceea ce am descoperit aici este absolut socant: senatorul Vadim Tudor poate fi acuzat de pedofilie si proxenetism. Pentru aceste fapte grave, maestrul Eugen Barbu si ucenicul sau C.V. Tudor ar fi trebuit sa fie condamnati la ani grei de puscarie. Ca Securitatea n-a predat probele Militiei demonstreaza ca cei doi se bucurau de intregul sprijin al Departamentului Securitatii Statului.

Sacul de urdori si slin al Securitatii isi gasise doua petice pe masura.
Spicuim din Dosarul 176, volumul 3, filele 288-291, intocmit de fosta Securitate, privind stenograma convorbirilor dintre Eugen Barbu si Corneliu Vadim Tudor. Notele din paranteza apartin Securitatii. Din continutul dosarului rezulta ca Vadim ii procura lui Barbu pipite de 15-16 ani.

Iar concluzia pe care o putem trage este ca Barbu il ajuta pe Vadim, in contrapartida, sa-si publice in Saptamina gunoaiele lui antisemite. Jurnalul mizeriei incepe pe 21 septembrie 1981, la ora 14,14, cand Barbu este sunat de Vadim Tudor:
C.V.T.: Patroane, te-a sunat «persoana»?
E.B.: Nu.
C.V.T.: M-a sunat pe mine sa-mi ceara numarul, dar i-am spus ca e riscant sa ti-l dau pentru ca se intoarce doamna. A insistat, dar nu i l-am dat. Insa suna dumneata.
E.B.: Nu fac chestia asta.
C.V.T.: Iti dau numarul.
E.B.: Nu fac chestia asta. Tu nu vii incoace, ce faci?»
C.V.T. spune ca o sa vina mai pe seara la E.B. pentru ca acuma sta sa-si revina ca «l-a demolat asta»“.
Pe 10 noiembrie 1981, la ora 14,33, Barbu „este sunat de C.V.T. care ii spune ca adineauri cind a intrat in camera a primit un telefon de la «persoana» care il intreba daca poate sa-l sune (pe E.B.) acasa. Acesta ii spune ca poate sa-l sune fiindca este singur acasa. Vadim ii promite ca o s-o sune imediat. La ora 14,40, E.B. este sunat de o doamna care ii spune ca el a plecat asa ca este libera.

Hotarasc sa se intilneasca la ora 19,00 la Vadim. La ora 14,51, E.B. il suna pe Vadim caruia ii spune ca a vorbit si au hotarit ca pe la ora 19,00 sa vina la el. Vadim ii spune ca n-are nimic impotriva, dar n-are nimic de baut. E.B. ii spune sa n-aiba nici o grija fiindca se descurca el. Isi iau la revedere. E.B. spune ca aseara la ora 22,00 l-a cautat, dar nu era acasa. C.V.T.

spune ca la ora aceea «era la biserica alba, sugea a doua tita» si a ajuns acasa pe la ora 01,00 dupa care a citit pina la ziua“. (Filele 255-256). „Pe 17 noiembrie 1981, la ora 16,38 E.B. suna pe C.V.T. Discuta pe teme profesionale:

E.B.: Ce sa-i mai spun, ca eu nu stiu cum sa o iau la fuga. Abia astept sa...» (discuta in continuare despre fotbal)“. „16.12.1981, la ora 17,58, E.B. este sunat de Vadim. La inceput discuta despre faptul ca Vadim a primit telefon de la «persoana» care ar vrea sa se intilneasca cu E.B., dar el a aminat-o, nestiind raspunsul lui, pentru miine. E.B.

nu-i da nici un raspuns (probabil nefiind singur in camera)...“ (Filele 205-208). „16.12.1981, la ora 19,22, E.B. il suna pe Vadim, pe care il intreaba ce a vorbit cu persoana fiindca acuma poate sa vorbeasca. Vadim ii relateaza ca a primit un telefon de la ea, care s-a aratat interesata sa se intilneasca cu E.B. Cei doi stabilesc sa aranjeze ca E.B.

sa se intilneasca cu «persoana» miine la ora 19,00 acasa la Vadim“. (Filele 205-208).
In dupa-amiaza zilei de 22 septembrie1986, apar primele nume in stenogramele convorbirilor telefonice purtate de Barbu cu Tudor: „In cursul dupa amiezii, «Ticu» (numele conspirativ al lui Vadim Tudor – n.n.) a fost vizitat de o iubita de-a lui ANITA BARTON de 15 ani. A mai avut o serie de telefoane de aranjamente si pile, precum si referitoare la filme si casete.

La ora 19,05 ANITA era inca la el. A venit la ora 15,00“. (Fila 31). 24.06.1987, la ora 10,05 «Maestrul» (numele conspirativ al lui Eugen Barbu – n.n.) este sunat de C.V.T. Vadim ii zice ca l-a sunat copila, care i s-a parut socata, n-a vrut sa-i spuna de ce prin telefon si de aceea se gindeste daca «Maestrul» i-a zis sau i-a facut ceva. Readuc discutia la copila care l-a sunat, speriata, pe el.

„20.06.1987, la ora 09,31, «Maestrul» discuta cu Vadim la telefon. «Maestrul» ii cere lui Vadim sa dea telefon la Ani pentru a-i aranja o intilnire (amoroasa) cu aceasta. Vadim asteapta ca Ani sa-l sune pentru a perfecta o eventuala intilnire intre ea si «Maestru»“.

(Filele 15-16). Misterioasa copila este Anisoara Burlan, in varsta de 15 ani.
Proxenetul care conduce astazi destinele unui partid parlamentar a putut sa publice in 1983 volumul de poezii Saturnalii, ce a declansat „reactii virulente atit in tara cit si in strainatate din partea evreilor“, asa cum reiese dintr-un alt document al Securitatii (Dosarul 176, vol. 5). In acelasi dosar mai scrie asa:

Domnu Ticu ,hai spuneti cinstit ,va da si dumnevostra Vadim minore ? Pur si simplu nu pot sa-mi explic atasamentul dumnevoastra pentru Vadim asa ca ma gandesc si eu sincer care naiba ar putea sa fie cauza acestui atasament ?... .Scuze daca v-am jignit valorile morale ("familia celula de baza a societatii" ,stim si stia si Vadim ...),nu asta a fost intentia mea ci clarificarea motivului pentru care cineva poate sa tina cu un individ ca Vadim ...

Fosta membra 9am.ro

74 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 15:40

Domnule VANEAMARIN eu nu pot sa-ti transmit decit CREZI CE VREI nu te pune nimeni sa tii cu Vadim dar nu uita ca in locul marinarului trebuia sa fie el .
Daca cumva o duci mai bine sa fii sanatos sa mergi in continuare uitate ca acum la antena 3 basescu a inceput sa pupe armata in fund ca a vazut ca-i fuge scaunul .
Scurt ca nu vreau sa lungesc vorba .
Nu stiu ce virsta ai si nici nu ma intereseaza dar ce stii tu de securitate ?
Uitate ca am ajuns sa ne puna astia camere peste tot .
Esti de acord cu asa ceva ? Eu nu si ca mine cred ca mai sunt si credema nu sunt infractor .
Pentru cultura ta eu am facut parte din aparatul MI si atunci se lucra cu simt de raspundere nu ca acum sa se promoveze nepotismul hotii si incapabilii .
ASA CA INDIFERENT DE PAREREA BUNA SAU PROASTA A ALTORA PENTRU MINE SI FAMILIA MEA VADIM RAMANE UN OM CU COLOANA VERTEBRALA DREAPTA .

Fosta membra 9am.ro

52 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 17:13

POEM DE INCHINARE
Avem un barbat intre noi si lumina
ne luam din luminile ochilor sai
e bland ca amurgul sfintind Bucovina
si aprig ca Oltul vuind rintre vai
pamantul acesta l-a dat ,intr-o iarna
asa cum da iarba dintai,prevestind
schimbarea la fata a firii si-a vechei
suflari romanesti cu peceti de argint

Si multe zapezi l-au albit pe la tample
si-atatea adanci nedreptati l-au durut
taind pentru noi partii largi catre viata
el steagul de foc tot mai sus tintit
astfel si-a urmat CEAUSESCU DESTINUL
CU-O DRAGOSTE VIE DE OAMENI IN PIEPT
astfel nu mai mira pe nimeni ca astazi
e falnic stejar si carmaci intelept
Iubindu-si lucid si din inima tara
osteanul din el n-are tihna deloc
inchin ,dar un cantec de slava in cinstea
tezaur de minte si har
el ,care luptand , ne-a redat demnitatea
de neam de eroi si popor lengedar

CORNELIU VADIM TUDOR
SLUGA TOT SLUGA RAMANE
MAI MANACA OMUL R.....T CU LIGURA NU CU POLONICUL

Nimeni nu poate fi liber ,daca nu se stapaneste pe sine deplin Ce este toleranta?Atributul umanitatii. Cunosc multi oameni care de departe par ceva , iar de aproape nimic. Nu suntem vrednici de stima decat in masura in care noi stim sa stimam. INSULTA E DECLARATIA INFRANGERII.
Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 18:15

De la: vaneamarin, la data 2009-03-24 10:40:33
Ceea ce am descoperit aici este absolut socant: senatorul Vadim Tudor poate fi acuzat de pedofilie si proxenetism. Pentru aceste fapte grave, maestrul Eugen Barbu si ucenicul sau C.V. Tudor ar fi trebuit sa fie condamnati la ani grei de puscarie. Ca Securitatea n-a predat probele Militiei demonstreaza ca cei doi se bucurau de intregul sprijin al Departamentului Securitatii Statului.

Spicuim din Dosarul 176, volumul 3, filele 288-291, intocmit de fosta Securitate, privind stenograma convorbirilor dintre Eugen Barbu si Corneliu Vadim Tudor. Notele din paranteza apartin Securitatii. Din continutul dosarului rezulta ca Vadim ii procura lui Barbu pipite de 15-16 ani.

Iar concluzia pe care o putem trage este ca Barbu il ajuta pe Vadim, in contrapartida, sa-si publice in Saptamina gunoaiele lui antisemite. Jurnalul mizeriei incepe pe 21 septembrie 1981, la ora 14,14, cand Barbu este sunat de Vadim Tudor:
C.V.T.: M-a sunat pe mine sa-mi ceara numarul, dar i-am spus ca e riscant sa ti-l dau pentru ca se intoarce doamna. A insistat, dar nu i l-am dat. Insa suna dumneata.
C.V.T. spune ca o sa vina mai pe seara la E.B. pentru ca acuma sta sa-si revina ca «l-a demolat asta»“.
Pe 10 noiembrie 1981, la ora 14,33, Barbu „este sunat de C.V.T. care ii spune ca adineauri cind a intrat in camera a primit un telefon de la «persoana» care il intreba daca poate sa-l sune (pe E.B.) acasa. Acesta ii spune ca poate sa-l sune fiindca este singur acasa. Vadim ii promite ca o s-o sune imediat. La ora 14,40, E.B. este sunat de o doamna care ii spune ca el a plecat asa ca este libera.

Hotarasc sa se intilneasca la ora 19,00 la Vadim. La ora 14,51, E.B. il suna pe Vadim caruia ii spune ca a vorbit si au hotarit ca pe la ora 19,00 sa vina la el. Vadim ii spune ca n-are nimic impotriva, dar n-are nimic de baut. E.B. ii spune sa n-aiba nici o grija fiindca se descurca el. Isi iau la revedere. E.B. spune ca aseara la ora 22,00 l-a cautat, dar nu era acasa. C.V.T.

spune ca la ora aceea «era la biserica alba, sugea a doua tita» si a ajuns acasa pe la ora 01,00 dupa care a citit pina la ziua“. (Filele 255-256). „Pe 17 noiembrie 1981, la ora 16,38 E.B. suna pe C.V.T. Discuta pe teme profesionale:

E.B.: Ce sa-i mai spun, ca eu nu stiu cum sa o iau la fuga. Abia astept sa...» (discuta in continuare despre fotbal)“. „16.12.1981, la ora 17,58, E.B. este sunat de Vadim. La inceput discuta despre faptul ca Vadim a primit telefon de la «persoana» care ar vrea sa se intilneasca cu E.B., dar el a aminat-o, nestiind raspunsul lui, pentru miine. E.B.

nu-i da nici un raspuns (probabil nefiind singur in camera)...“ (Filele 205-208). „16.12.1981, la ora 19,22, E.B. il suna pe Vadim, pe care il intreaba ce a vorbit cu persoana fiindca acuma poate sa vorbeasca. Vadim ii relateaza ca a primit un telefon de la ea, care s-a aratat interesata sa se intilneasca cu E.B. Cei doi stabilesc sa aranjeze ca E.B.

sa se intilneasca cu «persoana» miine la ora 19,00 acasa la Vadim“. (Filele 205-208).
In dupa-amiaza zilei de 22 septembrie1986, apar primele nume in stenogramele convorbirilor telefonice purtate de Barbu cu Tudor: „In cursul dupa amiezii, «Ticu» (numele conspirativ al lui Vadim Tudor – n.n.) a fost vizitat de o iubita de-a lui ANITA BARTON de 15 ani. A mai avut o serie de telefoane de aranjamente si pile, precum si referitoare la filme si casete.

La ora 19,05 ANITA era inca la el. A venit la ora 15,00“. (Fila 31). 24.06.1987, la ora 10,05 «Maestrul» (numele conspirativ al lui Eugen Barbu – n.n.) este sunat de C.V.T. Vadim ii zice ca l-a sunat copila, care i s-a parut socata, n-a vrut sa-i spuna de ce prin telefon si de aceea se gindeste daca «Maestrul» i-a zis sau i-a facut ceva. Readuc discutia la copila care l-a sunat, speriata, pe el.

„20.06.1987, la ora 09,31, «Maestrul» discuta cu Vadim la telefon. «Maestrul» ii cere lui Vadim sa dea telefon la Ani pentru a-i aranja o intilnire (amoroasa) cu aceasta. Vadim asteapta ca Ani sa-l sune pentru a perfecta o eventuala intilnire intre ea si «Maestru»“.

Proxenetul care conduce astazi destinele unui partid parlamentar a putut sa publice in 1983 volumul de poezii Saturnalii, ce a declansat „reactii virulente atit in tara cit si in strainatate din partea evreilor“, asa cum reiese dintr-un alt document al Securitatii (Dosarul 176, vol. 5). In acelasi dosar mai scrie asa:

Domnu Ticu ,hai spuneti cinstit ,va da si dumnevostra Vadim minore ? Pur si simplu nu pot sa-mi explic atasamentul dumnevoastra pentru Vadim asa ca ma gandesc si eu sincer care naiba ar putea sa fie cauza acestui atasament ?... .Scuze daca v-am jignit valorile morale ("familia celula de baza a societatii" ,stim si stia si Vadim ...),nu asta a fost intentia mea ci clarificarea motivului pentru care cineva poate sa tina cu un individ ca Vadim ...
Domnule Vanea, am citit celelalte pledorii care le-ai postat aici si mi-au parut inteligente; recunosc,- dar la asta cred ca ai obosit degetele degeaba pe tastatura pentru ca e o gluma proasta in valoare de 2 bani ruginiti ! Pai matale bre, asa ai ajuns ? sa vi cu asemenea aberatie de2bani pe topic ?la care si nou-nascutii rad ? Daca facea asta alt cineva , mai credeam, dar tocmai Vadim,care condamna asa ceva , fiind cel mai cinstit om.Si acea "minte-n gusta " mai are obraznicia sa jigneasca un om al literaturii romane, Eugen Barbu,apreciat si de Uniunea Scriitorilor.De fapt eu sunt atasat de inteligenta lui, cinstea, corectitudinea lui, e omul care "pune pumnul in gura " mafiei ; asta ma ataseaza de el

Ticu
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 18:26

cumetre vanea,nu veni cu facaturi de-astea de la baietii destepti,bre,ca aici are dreptate ticu anti-propagandistu'[asta e valoarea lu' ticu,nu stie sa faca decat anti-propaganda lu' nea cornel]

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
twincle

275 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 20:03

De la: ticu, la data 2009-03-24 18:15:06

Domnule Vanea, am citit celelalte pledorii care le-ai postat aici si mi-au parut inteligente; recunosc,- dar la asta cred ca ai obosit degetele degeaba pe tastatura pentru ca e o gluma proasta in valoare de 2 bani ruginiti ! Pai matale bre, asa ai ajuns ? sa vi cu asemenea aberatie de2bani pe topic ?la care si nou-nascutii rad ? Daca facea asta alt cineva , mai credeam, dar tocmai Vadim,care condamna asa ceva , fiind cel mai cinstit om.Si acea "minte-n gusta " mai are obraznicia sa jigneasca un om al literaturii romane, Eugen Barbu,apreciat si de Uniunea Scriitorilor.De fapt eu sunt atasat de inteligenta lui, cinstea, corectitudinea lui, e omul care "pune pumnul in gura " mafiei ; asta ma ataseaza de el
TOti fostii secretari de partid au avut destule informatii despre anumite persoane , asa ca , nu-i mai ridicati atitea osanale lui vadim , ca tot nebun ramine , iar ca presedinte , sansele de reusita ale sale , au fost cam de douazeci la suta , si nu ca ar fi fost si ales !!!

teo
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 23:28

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-24 18:26:10cumetre vanea,nu veni cu facaturi de-astea de la baietii destepti,bre,ca aici are dreptate ticu anti-propagandistu'[asta e valoarea lu' ticu,nu stie sa faca decat anti-propaganda lu' nea cornel]
: sml-confused0006: Domnule Florin ,mi-e frica sa -ti raspund, ca data trecuta mi-sa defectat tastatura , eu care stau de doua zile cu damigeana langa aparat, si gandesc mai bine ,talica cred ca ai golito de mult lasa-l pe cumatru Vanea ca dansul e ocupat sa cumpere bancuri cu 2 bani bucata .!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 23:32

De la: e_frunza, la data 2009-03-24 20:03:18
De la: ticu, la data 2009-03-24 18:15:06

TOti fostii secretari de partid au avut destule informatii despre anumite persoane , asa ca , nu-i mai ridicati atitea osanale lui vadim , ca tot nebun ramine , iar ca presedinte , sansele de reusita ale sale , au fost cam de douazeci la suta , si nu ca ar fi fost si ales !!!
Si daca va fi ales anul asta presedinte ? eu am o presimtire ca va fi presedinte! ce te faci ?

Ticu
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 09:11

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-24 18:26:10cumetre vanea,nu veni cu facaturi de-astea de la baietii destepti,bre,ca aici are dreptate ticu anti-propagandistu'[asta e valoarea lu' ticu,nu stie sa faca decat anti-propaganda lu' nea cornel]

Da' stie bine nu gluma,ii iese perfect !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 09:17

De la: ticu, la data 2009-03-24 18:15:06 .De fapt eu sunt atasat de inteligenta lui, cinstea, corectitudinea lui, e omul care "pune pumnul in gura " mafiei ; asta ma ataseaza de el

Ticule ,de cati ani a pus fara odihna Vadim pumnul in gura mafiei dom'le ?!Acum sunt doua variante Ticule ,sau mafia nu mai exista si atunci trebuie sa-l felicitam pe Vadim ,sau Vadim este un dobitoc care nu a facut nimic in privinta mafiei ci doar a dat din clanta ca stia ca ii place lu' dom' Ticu sa auda ca lupta cineva cu mafia .

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 13:50

De la: vaneamarin, la data 2009-03-25 09:17:29
De la: ticu, la data 2009-03-24 18:15:06 .De fapt eu sunt atasat de inteligenta lui, cinstea, corectitudinea lui, e omul care "pune pumnul in gura " mafiei ; asta ma ataseaza de el

Ticule ,de cati ani a pus fara odihna Vadim pumnul in gura mafiei dom'le ?!Acum sunt doua variante Ticule ,sau mafia nu mai exista si atunci trebuie sa-l felicitam pe Vadim ,sau Vadim este un dobitoc care nu a facut nimic in privinta mafiei ci doar a dat din clanta ca stia ca ii place lu' dom' Ticu sa auda ca lupta cineva cu mafia .
Domnule, C.V.Tudor deocamdata nu poate sa puna"pumnul in gura" deoarece nu i s-a dat ocazia, datii sansa , votati-l si omul acesta curata mafia din tara. La noi sunt foarte multi mafioti in guvernare, incat a inceput sa puta de ei. Cum vrei sa ne scape de ei, daca nu-i dati sansa ! In locul lui, e marinarul, vanzator de flota, omul cu dosar penal. ! Rusine pentru guvernanti !!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 14:15

De la: mimisarbu, la data 2009-03-24 10:34:00Corneliu Vadim Tudor a rãmas aproape singur în PRM. În ultimii ani s-au despãrþit de el, din diferite motive, foarte mulþi lideri ai partidului: Corneliu Ciontu, Lia Olguþa Vasilescu, Daniela Buruianã, Codrin ªtefãnescu, Anghel Stanciu, Dorel Onaca, Dan Claudiu Tãnãsescu, ca sã dãm doar câteva nume. Lista e însã mult mai numeroasã. Cotidianul a identificat nu mai puþin de 16 oameni politici care s-au despãrþit de Vadim în ultimii ani. Despãrþirile au fost întotdeauna dureroase. Mai ales pentru cei care au plecat, lãsându-l pe Vadim sã „urle“ în urma lor.
Aceºtia nu erau doar excluºi din partid, ci erau supuºi inclusiv oprobriului public fie în revistele deþinute de Vadim Tudor („România Mare“ ºi „Tricolorul“), fie chiar în comunicatele ºi conferinþele de presã oficiale ale partidului. Rând pe rând, oamenii care se luptau pentru titulatura de „om de încredere al Tribunului“ ºi se bãteau sã se afiºeze la stânga ºi la dreapta liderului PRM au plecat din partid. Dintre cei vechi, membrii fondatori ai PRM, au rãmas alãturi de Vadim doar avocatul Lucian Bolcaº ºi colonelul de securitate Ilie Merce.
Ultimii ani au fost cei mai devastatori pentru „echipa“ lui Vadim. Cea mai rãsunãtoare plecare este cea a lui Corneliu Ciontu, considerat unul dintre cei mai de încredere oameni ai liderului PRM. Atât de apropiat încât, în martie 2005, Vadim s-a retras de la ºefia partidului ºi i-a predat-o lui Ciontu. ªefia acestuia a durat însã mai puþin de trei luni. În iunie, Ciontu a fost forþat sã pãrãseascã atât preºedinþia, cât ºi partidul. Odatã cu el au plecat însã ºi vicepreºedintele Anghel Stanciu ºi zece parlamentari. Stanciu ºi Ciontu au devenit din acel moment duºmanii partidului. În comunicatul de presã prin care Vadim declara cã i-a dat afarã din partid, deºi cei doi demisionaserã, exprimãrile la adresa lor sunt grãitoare. „Este culmea ridicolului ca un electrician pensionar ºi analfabet, pe nume Cornel Ciontu, care nu ºtie nici o limbã strãinã ºi a fost activist PCR la sectorul 5, personaj mediocru pe care l-am instalat, provizoriu, în locul meu pentru cã nu gãsisem altul mai prost printre cei care îmi duceau servieta, sã pretindã cã el va bãga PRM în Europa“, spunea Vadim despre Ciontu. La fel ºi despre Stanciu: „Un alt personaj abject pe care l-am dat afarã din partid ca pe o mãsea stricatã este Anghel Stanciu. Prin jocurile murdare pe care le-a fãcut imediat dupã alegerile din 28 noiembrie 2004, el a aranjat cu liderul PSD Iaºi, Ion Solcanu, ca prof. univ. dr. Gh. Buzatu, om pe care îl ura cu o furie patologicã, sã nu mai intre în Senat“.
Tot atunci a plecat ºi Dorel Onaca, personaj care, dupã ce a încercat sã se apropie de Dan Voiculescu, a ajuns la PD-L, fiind în acelaºi timp ºi un apropiat al preºedintelui Traian Bãsescu. Plecarea lui Onaca i-a adus caracterizãri de genul „a jucat foarte bine rolul ºtergãtorului de funduri de preºedinþi ºi aspiratorului de scame“.
Nu dupã multã vreme a pãrãsit partidul ºi Daniela Buruianã (decembrie 2007). Voci din partid susþin cã sfârºitul în PRM i-a venit ca urmare a multiplelor uneltiri pe care le punea la cale. De altfel, Buruianã ºi-a fãcut un titlu de glorie din denumirea de „uneltitor-ºef“: „Mi-am pus la punct un sistem relaþional foarte bun. Colaborez cu cadre active sau în rezervã, aflu ilegalitãþi ºi i le aduc la cunoºtinþã domnului preºedinte“. Plecarea Danielei Buruianã din PRM a generat o serie interminabilã de înjurãturi: „gura spurcatã a mahalagioaicei“ , „buruiana rea“, „tovarãºa securistã Buruianã“, „infractoarea Buruianã“, „femeia comisar cu voce de plutonier castrat“.
Un an mai târziu, în februarie 2008, a pãrãsit partidul ºi Lia Olguþa Vasilescu. Nici ea nu a fost iertatã când a preferat sã treacã la PSD. „Þiganca din Craiova îi face o curte asiduã lui Mircea Geoanã, cu care se închide în biroul de la sediul PSD ore în ºir“, scria „Tricolorul“, ziarul de partid al lui Vadim.
O despãrþire dureroasã a trãit Mihail Lupoi. Beneficiind de statutul de fost militar ºi ºef al SIE, Lupoi a urcat în scurt timp în graþiile lui Vadim, devenind unul dintre oamenii cei mai apropiaþi de el. A pãrãsit PRM la începutul lui 2005, când a fost acuzat de Vadim cã „a fraudat Parlamentul, în patru ani, cu 1,6 miliarde de lei“ ºi cã, „dacã nu demisiona, îl dãdeam eu afarã“.
În 2007 avea sã plece ºi senatorul Dan Claudiu Tãnãsescu, o bunã vreme unul dintre favoriþii lui Vadim pentru calitãþile lui de doctor, primar la Mogoºoaia ºi finanþator al partidului. Plecarea din partid a avut loc dupã o ceartã cu liderul PRM pe tema acþiunilor deþinute la televiziunea Cosmos TV. Vadim spera sã transforme postul în televiziune de partid la fel ca ºi celelalte douã publicaþii.
În urmã cu o sãptãmânã a pãrãsit PRM ºi Gelil Eserghep, ultimul finanþator care mai rãmãsese lângã liderul PRM. Acesta era ºi directorul revistei „Tricolorul“. Totuºi, el nu a apucat încã sã prindã prima paginã a revistei pe care o conducea pânã acum ºi în care urmeazã sã fie stigmatizat, aºa cum s-a întâmplat ºi cu predecesorii sãi. Aºteptãm cu interes ediþia de mâine a revistei „România Mare“ pentru a vedea cum îºi ia Vadim rãmas-bun de la Gelil Eserghep.
De-a lungul timpului, din preajma lui Vadim au plecat mulþi alþii care au devenit extrem de înjuraþi: Radu Teodoru ºi Dan Ioan Mirescu (membri fondatori) au plecat la mijlocul anilor ’90, dupã ce au fost acuzaþi de hoþie. Puþin mai târziu au plecat Codrin ªtefãnescu ºi Dorin Lazãr Maior, care au devenit din „vajnici revoluþionari“, „gunoaie politice“, „handicapaþi“ sau „maimuþoi“. La fel a fost ºi cu Ilie Neacºu ºi Sever Meºca, foºti membri care, dupã plecarea din PRM, au scris o carte despre viaþa în partid ºi relaþia cu Vadim. Aceºtia au fost calificaþi drept „indivizi fãrã caracter“ ºi „infractori neruºinaþi“.
Ei l-au lãsat singur pe Vadim
Corneliu Ciontu, Mihail Lupoi, Vlad Hogea, Daniela Buruianã, Gelil Eserghep, Dorel Onaca, Anghel Stanciu, Lia Olguþa Vasilescu, Dan Ioan Mirescu, Radu Teodoru, Mircea Hamza, Ilie Neacºu, Sever Meºca, Codrin ªtefãnescu, Dorin Lazãr Maior, Dan Claudiu Tãnãsescu.

: sml-confused0006: Asa pentru informarea unor persoane, si a lu' matale, ca se cam exagereaza cu asemenea afirmatii. ! Nu domnita, C. V.Tudor nu a ramas singur, ne are pe noi, aproape un milion de romani [o sa ma interesez mai exact ] curati ,cinstiti ! Numai in Tulcea se cunosc peste 11000 de platitori, inValcea peste 300000 de platitori , si multi prin alte judete. Domnita acele persoane, scoase din PRM , o betiva, ;Buruiana, un fraudator;-Lupoi, nu si-au dat demisia si au fost arucate de conducerea PRM, asa cum face un gospodar primavara cand isi curata gradina de gunoaie, pe care le arunca. In PRM nu exista gunoaie, betive, tradatori si ipocriti. Ca o informare, in toate partidele din tara, ca si in PRM, nu poate presedintele sa excluda , sau sa primeasca pe cineva, asta o face consiliu de conducere .asa ca .... numai bine . !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 15:36

De la: ticu, la data 2009-03-25 13:50:17. Domnule, C.V.Tudor deocamdata nu poate sa puna"pumnul in gura" deoarece nu i s-a dat ocazia, datii sansa , votati-l si omul acesta curata mafia din tara. La noi sunt foarte multi mafioti in guvernare, incat a inceput sa puta de ei. Cum vrei sa ne scape de ei, daca nu-i dati sansa ! In locul lui, e marinarul, vanzator de flota, omul cu dosar penal. ! Rusine pentru guvernanti !!!

Domnu' Ticu ,asa ii credeti dumnevoastra pe toti cei care promit sau doar pe Vadim ?Deci nu a avut ocazia sa faca ceva concret dar dumnevoastra il credeti pe cuvant si sunteti sigur ca Vadim asta va curata tara de mafie ...De ce dom'le ,ca zbiara ?!.

Dom' Ticu ,pe mine de la politicieni ma intereseaza alte lucruri .Ma intereseaza sa se ocupe de noi ,de mafie sa se ocupe organele ministerului de interne .Ma intereseseaza ce A FACUT concret un politician ,care este activitatea lui,ce legi a votat ,la ce legi s-a opus iar Vadim este varza la capitolul asta ,el doar a zbierat impotriva a tot ce misca.Propunerile sale concrete insa sunt uimitoare :nationalizarea PETROM,amanarea alegerilor din cauza iredentistilor maghiari ,invalidarea legii votului uninominal,scoaterea UDMR in afara legii,etc.

www.observatorcultural.ro/Articolele-cititorilor-nostri.-Aforism...

De la: articol observator cultural, la data martie 2009Corneliu Vadim Tudor este probabil unul dintre cele mai ciudate si mai controversate personaje din spatiul politic romanesc. Nu rareori m-am intrebat cum poate ajunge un asemenea om in Parlamentul Romaniei, cind locul sau pare a fi mai degraba la niste sedinte de psihoterapie decit in cele parlamentare! Combinatia e simpla: jocul democratiei, avantajul demagogiei, puterea banilor si credulitatea publicului/electoratului romanesc, toate acestea pot sa propulseze chiar si un om precum Vadim in spatiul public/politic romanesc.
Lui Vadim i se pot contesta multe, dupa cum bine recunoaste in volumul sau de Aforisme (Editura Fundatiei Romania Mare, 2002). Si probabil i se pot reprosa si mai multe, chiar daca se va simti ofensat sau… hartuit! Dovada stau cele 40 de procese de calomnie care i-au fost intentate si pentru care nu s-a considerat responsabil, ci… hartuit!

Unii cititori se vor intreba, poate, de ce „mi-a cazut cu tronc“ Vadim. As fi vrut eu ca totul sa se reduca la tiradele sale demagogice, in care vehiculeaza atit de des un anumit „complot antiromanesc“, parte dintr-o asa-numita „teorie a conspiratiei“, potrivit careia Mafia a pus ochii si incearca sa stapineasca Romania! In definitiv, Vadim se crede, dupa cum marturiseste in Aforisme, programat genetic sa-i vina de hac Mafiei! Insa omul are nevoie de puteri depline pentru aceasta, asa ca se vrea presedinte. Si cum „politica e arta de a sta la pinda“, iar antisemitismul nu da bine cu rivnita functie, incearca, mai nou, sa convinga publicul/electoratul de bunele sale intentii in privinta evreilor. Asta dupa ce, ani in sir, evreii se numarau, dupa el, printre conspiratorii secretosi ce voiau raul Romaniei! Si nu numai atit, se pare ca evreii dominau si cultura in lume, caci: „Daca Einstein nu era evreu, Teoria Relativitatii nu se bucura de mai multa atentie decit Teoria Chibritului“.
Ma intreb daca, dupa ce se va vedea invins in alegeri si cu banii irositi, isi va mentine pozitia proaspat adoptata! Sau daca nu cumva vom asista, peste alti patru ani, la aceeasi schimbare de atitudine si in privinta romilor si a ungurilor, caci nationalismul, in conceptia sa, nu cadreaza cu o pozitie toleranta fata de aceste doua etnii!

Tot in volumul sau de Aforisme am citit, cu indignare, cele mai urite cuvinte scrise despre Cioran. De altfel, acesta este si motivul pentru care am scris aceste rinduri. Se pot scrie multe despre Cioran, dar cuvintele lui Vadim sint efectiv un atac stupid si impardonabil la persoana! As vrea, inainte de a reda cuvintele lui Vadim, sa-mi cer scuze ca le reproduc: „Emil Cioran nici acum, dupa moarte, nu s-a hotarit ce rol sa joace in tabla de valori: sfint sau sfincter“ (Aforismul Nr. 660, p. 81). Vadim considera ca lui personal i se poate contesta orice, mai putin faptul ca este un om de cultura. Parerea mea este ca nici un om de cultura nu ar spune, pentru ca ar sti ca nu are dreptul moral, asa ceva despre Cioran! Poate, dac-ar mai fi trait, Cioran l-ar fi dat in judecata. Sau, cine stie, poate nu i-ar fi acordat nici o atentie, caci unui om ca Vadim se pare ca-i lipsesc chiar atributele umanului: ratiunea, omenia, elementarul bun-simt!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 26 Martie 2009, ora 12:44

De la: vaneamarin, la data 2009-03-25 15:36:06
De la: ticu, la data 2009-03-25 13:50:17. Domnule, C.V.Tudor deocamdata nu poate sa puna"pumnul in gura" deoarece nu i s-a dat ocazia, datii sansa , votati-l si omul acesta curata mafia din tara. La noi sunt foarte multi mafioti in guvernare, incat a inceput sa puta de ei. Cum vrei sa ne scape de ei, daca nu-i dati sansa ! In locul lui, e marinarul, vanzator de flota, omul cu dosar penal. ! Rusine pentru guvernanti !!!

Domnu' Ticu ,asa ii credeti dumnevoastra pe toti cei care promit sau doar pe Vadim ?Deci nu a avut ocazia sa faca ceva concret dar dumnevoastra il credeti pe cuvant si sunteti sigur ca Vadim asta va curata tara de mafie ...De ce dom'le ,ca zbiara ?!.

Dom' Ticu ,pe mine de la politicieni ma intereseaza alte lucruri .Ma intereseaza sa se ocupe de noi ,de mafie sa se ocupe organele ministerului de interne .Ma intereseseaza ce A FACUT concret un politician ,care este activitatea lui,ce legi a votat ,la ce legi s-a opus iar Vadim este varza la capitolul asta ,el doar a zbierat impotriva a tot ce misca.Propunerile sale concrete insa sunt uimitoare :nationalizarea PETROM,amanarea alegerilor din cauza iredentistilor maghiari ,invalidarea legii votului uninominal,scoaterea UDMR in afara legii,etc.

www.observatorcultural.ro/Articolele-cititorilor-nostri.-Aforism... Domnule Vanea ,tind sa cred ca aici e gluma ce e postat. Pai cum sa se ocupe ministerul de interne de mafie, cand la noi in mafie sunt din partide,din justitie-politie marii capi, pana si Basescu are dosar penal cu flota, saulTariceanu a vandut petrolul marin din insula Serpilor , regimul Boc a adus economia tarii la saracie, A. Nastase, cu escrocheriile lui, astia nu sunt mafioti ?Toate bune, dar cu PETROM,trebuie nationalizat, ji-a batut joc de petrolul nostru unul dintre cei mai mari excroci , bantiti borfasul Patriciu.[ de ce nu e in puscarie ?} au vandut aurul din Rosia Montana , industria falimentara , aici tot mafie. Cred ca matale nu esti roman , pai acest cuib de naparci spurcateUDMR, trebuie scosi de pe teritoriul tarii, cu secuimea cu tot , Sa inteleaga bozgorimea si secuimea ca aici tara e a romanilor . ; ei sunt chiriasi la noi >

De la: articol observator cultural, la data martie 2009 Corneliu Vadim Tudor este probabil unul dintre cele mai ciudate si mai controversate personaje din spatiul politic romanesc. Nu rareori m-am intrebat cum poate ajunge un asemenea om in Parlamentul Romaniei, cind locul sau pare a fi mai degraba la niste sedinte de psihoterapie decit in cele parlamentare! Combinatia e simpla: jocul democratiei, avantajul demagogiei, puterea banilor si credulitatea publicului/electoratului romanesc, toate acestea pot sa propulseze chiar si un om precum Vadim in spatiul public/politic romanesc.
Lui Vadim i se pot contesta multe, dupa cum bine recunoaste in volumul sau de Aforisme (Editura Fundatiei Romania Mare, 2002). Si probabil i se pot reprosa si mai multe, chiar daca se va simti ofensat sau… hartuit! Dovada stau cele 40 de procese de calomnie care i-au fost intentate si pentru care nu s-a considerat responsabil, ci… hartuit!

Unii cititori se vor intreba, poate, de ce „mi-a cazut cu tronc“ Vadim. As fi vrut eu ca totul sa se reduca la tiradele sale demagogice, in care vehiculeaza atit de des un anumit „complot antiromanesc“, parte dintr-o asa-numita „teorie a conspiratiei“, potrivit careia Mafia a pus ochii si incearca sa stapineasca Romania! In definitiv, Vadim se crede, dupa cum marturiseste in Aforisme, programat genetic sa-i vina de hac Mafiei! Insa omul are nevoie de puteri depline pentru aceasta, asa ca se vrea presedinte. Si cum „politica e arta de a sta la pinda“, iar antisemitismul nu da bine cu rivnita functie, incearca, mai nou, sa convinga publicul/electoratul de bunele sale intentii in privinta evreilor. Asta dupa ce, ani in sir, evreii se numarau, dupa el, printre conspiratorii secretosi ce voiau raul Romaniei! Si nu numai atit, se pare ca evreii dominau si cultura in lume, caci: „Daca Einstein nu era evreu, Teoria Relativitatii nu se bucura de mai multa atentie decit Teoria Chibritului“.
Ma intreb daca, dupa ce se va vedea invins in alegeri si cu banii irositi, isi va mentine pozitia proaspat adoptata! Sau daca nu cumva vom asista, peste alti patru ani, la aceeasi schimbare de atitudine si in privinta romilor si a ungurilor, caci nationalismul, in conceptia sa, nu cadreaza cu o pozitie toleranta fata de aceste doua etnii!

Tot in volumul sau de Aforisme am citit, cu indignare, cele mai urite cuvinte scrise despre Cioran. De altfel, acesta este si motivul pentru care am scris aceste rinduri. Se pot scrie multe despre Cioran, dar cuvintele lui Vadim sint efectiv un atac stupid si impardonabil la persoana! As vrea, inainte de a reda cuvintele lui Vadim, sa-mi cer scuze ca le reproduc: „Emil Cioran nici acum, dupa moarte, nu s-a hotarit ce rol sa joace in tabla de valori: sfint sau sfincter“ (Aforismul Nr. 660, p. 81). Vadim considera ca lui personal i se poate contesta orice, mai putin faptul ca este un om de cultura. Parerea mea este ca nici un om de cultura nu ar spune, pentru ca ar sti ca nu are dreptul moral, asa ceva despre Cioran! Poate, dac-ar mai fi trait, Cioran l-ar fi dat in judecata. Sau, cine stie, poate nu i-ar fi acordat nici o atentie, caci unui om ca Vadim se pare ca-i lipsesc chiar atributele umanului: ratiunea, omenia, elementarul bun-simt!

Ticu
21goot

103 mesaje

Postat pe: 26 Martie 2009, ora 22:38

da astept de 20 ani sa vina vadim la putere domne sa dea domnul felicitari ,
dumnezeu sa ne binecuvanteze cu asemenea om la conducere vom scapa de mizeri ,
cu respect
o seara buna tuturor romanilor care doresc o schimbare vadim

cristal
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2009, ora 16:40

De la: 9am013721, la data 2009-03-26 22:38:51da astept de 20 ani sa vina vadim la putere domne sa dea domnul felicitari ,
dumnezeu sa ne binecuvanteze cu asemenea om la conducere vom scapa de mizeri ,
cu respect
o seara buna tuturor romanilor care doresc o schimbare vadim

Ticu
petreditulescu

16 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 16:50

Dupa tine ar trebui sa ne conduca toti nebunii !
Vorba aia : Intarata-i drace ca si mie-mi place !

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2009, ora 19:53

Cu Vadim presedinte, tara merge inainte
" SUS PATRIA, JOS MAFIA "! --- PRM PRM, VIITORUL NOSTRU E !

Ticu
opris_anna_maria

228 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 27 Martie 2009, ora 21:43

De la: ticu, la data 2009-03-27 19:53:01 Cu Vadim presedinte, tara merge inainte

DACA-I ALES PRESEDINTE IN 2 LUNI NE BAGA IN RAZBOI CU UNGURII , SAU VREI SA-L ADUCI SAI SA-L UNGI PRESEDINTE IN BISERICA LUI TOKES ???

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2009, ora 11:07

De la: opris_anna_maria, la data 2009-03-27 21:43:40
De la: ticu, la data 2009-03-27 19:53:01 Cu Vadim presedinte, tara merge inainte

DACA-I ALES PRESEDINTE IN 2 LUNI NE BAGA IN RAZBOI CU UNGURII , SAU VREI SA-L ADUCI SAI SA-L UNGI PRESEDINTE IN BISERICA LUI TOKES ???
Sa dea Domnul ,poate asa scapam de bozgorime si secuimea asta nenorocita ,dar nu face razboi,e prea inteligent, stie politic sa-i puna pe bozgori cu botul pe labe si fara razboi , eu primul m-as inscrie daca s-ar face.Acest Tokes este reancarnarea satanei, blestemata sa fie biserica satanista a lui !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 11:38

Intr-o atmosfera calda ,destinsa , tovaraseasca ,s-au scandat lozinci ,au rasunat aplauze,urale si ovatii.Sala a rasunat de entuziasmul clocotitor al celor prezenti si s-au prezentat de la tribuna numeroase adeziuni de solidaritate fata de luarile de cuvant anterioare.S-au scandat cu acest maret prilej ,din piepturile celor prezenti , "Cu Vadim presedinte, tara merge inainte","SUS PATRIA, JOS MAFIA" precum si "PRM PRM, VIITORUL NOSTRU E !" si s-au recitat poezii ale tovarasului C.V. Tudor .Atmosfera vibranta ,de inalta emotie tovaraseasca etc etc .....

mirceanedelcuhd

139 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 13:13

De la: vaneamarin, la data 2009-03-28 11:38:50

Intr-o atmosfera calda ,destinsa , tovaraseasca ,s-au scandat lozinci ,au rasunat aplauze,urale si ovatii.Sala a rasunat de entuziasmul clocotitor al celor prezenti si s-au prezentat de la tribuna numeroase adeziuni de solidaritate fata de luarile de cuvant anterioare.S-au scandat cu acest maret prilej ,din piepturile celor prezenti , "Cu Vadim presedinte, tara merge inainte","SUS PATRIA, JOS MAFIA" precum si "PRM PRM, VIITORUL NOSTRU E !" si s-au recitat poezii ale tovarasului C.V. Tudor .Atmosfera vibranta ,de inalta emotie tovaraseasca etc etc .....

Oameni buni , nu-l bagati in seama pe numitul Ticu , sau , in cel mai rau caz , tratati-l ca pe "bufonul regelui" !
Eu i-am spus si va spun si voua : asta posteaza pe toate forumurile elucubratiile lui sub masca asa zisa de PRM-ist doar pentru a face anticampanie respectivului partid . Este , daca vreti , o "soparla" anti-PRM !
Ideile bolnave , discursul scelerat , pe care le promoveaza numitul Ticu , au disparut de cca 8 [ opt ] ani de la membrii si liderii PRM .
Alo , Ticule , i-a nene o pauza , du-te de te racoreste in Dunare , da' vezi sa nu te ineci ca faci paguba UDMR !

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2009, ora 15:34

De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-03-28 13:13:10

Oameni buni , nu-l bagati in seama pe numitul Ticu , sau , in cel mai rau caz , tratati-l ca pe "bufonul regelui" !
Eu i-am spus si va spun si voua : asta posteaza pe toate forumurile elucubratiile lui sub masca asa zisa de PRM-ist doar pentru a face anticampanie respectivului partid . Este , daca vreti , o "soparla" anti-PRM !
Ideile bolnave , discursul scelerat , pe care le promoveaza numitul Ticu , au disparut de cca 8 [ opt ] ani de la membrii si liderii PRM .
Alo , Ticule , i-a nene o pauza , du-te de te racoreste in Dunare , da' vezi sa nu te ineci ca faci paguba UDMR !
De unde sti ca eu sunt "anti "? Cunosti cu ce se mananca PRM-ul ?ai auzit de el ? Sau esti vreun vanzator de tara pentru maghiarime. ? Esti muuult pe din afara!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2009, ora 15:39

De unde sti ca asa a fost ? parca si de rege s- a zis ceva, dar mi-e rusine sa spun, si eu care credeam ca nu le ai cu astea .!

Ticu
mirceanedelcuhd

139 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 18:38

De la: ticu, la data 2009-03-28 15:34:51

De unde sti ca eu sunt "anti "? Cunosti cu ce se mananca PRM-ul ?ai auzit de el ? Sau esti vreun vanzator de tara pentru maghiarime. ? Esti muuult pe din afara!!

Ne'a Ticu , ori , ori
Ori esti din Tulcea , dupa cum apare afisat pe ID-ul dumneatale ,si habar nu ai , macar , cine-i presedintele filialei Jud.Tulcea al PRM , ori esti un "papagal" care ti-ai fabricat un ID fals de unde sa poti sa afisezi , asa cum de altfel faci , tot felul de ciudatenii .Ce-ti alegi ?

gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 29 Martie 2009, ora 13:16

Azi am mai citit ceva din postarile d-stra cu gandul de a mai raspunde ceva. Am ramas mut. Nu ai ce raspunde. Oameni cu ceva ani in spate si cu minte de copii continua sa scrie altceva deca aceea ce ar putea interesa cu adevarat o persoana bine intentionata. Sa nu credeti ca as dori ca cineva sa fie de acord cu mine caci atunci nu ar mai fi deloc interesant. Dar as dori sa ridicam putin stacheta discutiilor spre lucrurile esentiale din viata noastra politica care ne afecteaza pe noi acum dar mai ales in viitor atat cat il vom mai avea. Si de asemenea nu pot raspunde celor care nu se pot nici macar exprima cuviincios dara-mi-te sa mai si gandeasca ce scrie. Eu inteleg ca de unde nu e nici D-zeu nu cere sau "Daca te bagi in valau te mananca porcii" spune o vorba populara. Mai sper totusi sa se mai exprime pe topic si cineva care stie cate ceva despre politica roamaneasca, indiferent de orientarea politica. Caci de la adversari poti invata cel mai mult in viata. Logos.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 13:52

De la: gigilipianu, la data 2009-03-29 13:16:54Azi am mai citit ceva din postarile d-stra cu gandul de a mai raspunde ceva. Am ramas mut. Nu ai ce raspunde. Oameni cu ceva ani in spate si cu minte de copii continua sa scrie altceva deca aceea ce ar putea interesa cu adevarat o persoana bine intentionata. Sa nu credeti ca as dori ca cineva sa fie de acord cu mine caci atunci nu ar mai fi deloc interesant. Dar as dori sa ridicam putin stacheta discutiilor spre lucrurile esentiale din viata noastra politica care ne afecteaza pe noi acum dar mai ales in viitor atat cat il vom mai avea. Si de asemenea nu pot raspunde celor care nu se pot nici macar exprima cuviincios dara-mi-te sa mai si gandeasca ce scrie. Eu inteleg ca de unde nu e nici D-zeu nu cere sau "Daca te bagi in valau te mananca porcii" spune o vorba populara. Mai sper totusi sa se mai exprime pe topic si cineva care stie cate ceva despre politica roamaneasca, indiferent de orientarea politica. Caci de la adversari poti invata cel mai mult in viata. Logos.

Gigi,imi permit sa te deranjez cu o intrebare ...Ce dracu vrei sa spui ?!Tu postezi doar de dragul de a posta sau chiar vrei si tu sa spui ceva dar nu reusesti sa te exprimi ?Lasa dracu' stachetele ca nu treci peste ele nici daca sunt la 1cm de sol ,renunta la limbajul de lemn pe care il folosesti ,la postura de mic geniu neinteles si la pozitia de judecator in care te-ai situat .Esti doar un mic vadmist prin ale carui idei bate vantul sunand a gol.Logos.

mirceanedelcuhd

139 mesaje
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 15:14

De la: vaneamarin, la data 2009-03-29 13:52:14
De la: gigilipianu, la data 2009-03-29 13:16:54Azi am mai citit ceva din postarile d-stra cu gandul de a mai raspunde ceva. Am ramas mut. Nu ai ce raspunde. Oameni cu ceva ani in spate si cu minte de copii continua sa scrie altceva deca aceea ce ar putea interesa cu adevarat o persoana bine intentionata. Sa nu credeti ca as dori ca cineva sa fie de acord cu mine caci atunci nu ar mai fi deloc interesant. Dar as dori sa ridicam putin stacheta discutiilor spre lucrurile esentiale din viata noastra politica care ne afecteaza pe noi acum dar mai ales in viitor atat cat il vom mai avea. Si de asemenea nu pot raspunde celor care nu se pot nici macar exprima cuviincios dara-mi-te sa mai si gandeasca ce scrie. Eu inteleg ca de unde nu e nici D-zeu nu cere sau "Daca te bagi in valau te mananca porcii" spune o vorba populara. Mai sper totusi sa se mai exprime pe topic si cineva care stie cate ceva despre politica roamaneasca, indiferent de orientarea politica. Caci de la adversari poti invata cel mai mult in viata. Logos.

Gigi,imi permit sa te deranjez cu o intrebare ...Ce dracu vrei sa spui ?!Tu postezi doar de dragul de a posta sau chiar vrei si tu sa spui ceva dar nu reusesti sa te exprimi ?Lasa dracu' stachetele ca nu treci peste ele nici daca sunt la 1cm de sol ,renunta la limbajul de lemn pe care il folosesti ,la postura de mic geniu neinteles si la pozitia de judecator in care te-ai situat .Esti doar un mic vadmist prin ale carui idei bate vantul sunand a gol.Logos.

Nu , domnule Vanea , domnu' Gigi posteaza aici doar pentru a ne provoca sperand nu stiu ce , iar domnu' Ticu , bine sau rau intentionat , n-are importanta , creeaza o antiatmosfera asupra nationalismului curat , iluminat cum ii place lui Vadim sa-i zica , asa ca nu te lasa prea tare impresionat . Astia doi sunt , eventual , chibiti , ce-si zic prm-isti .Adevaratii PRM-isti , adevaratii reprezentanti ai curentului nationalist roman , ce vor iesi la iveala curand , si pe care conteaza Vadim, acum cand randurile oamenilor cu adevarat valorosi din preajma sa s-au rarit prin chemarea lor la cele vesnice , Dumnezeu sa-i ierte , nu au vreme sa posteze pe forumuri , sunt in judete printre romani . Deschide-ti ochii si , poate , ii ve-ti vedea ! Daca nu , va vor gasi ei cu siguranta ! Totul este ca dumneavoastra sa urmati pilda Biblica si sa nu va lasati amagiti de falsii "profeti" .

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 29 Martie 2009, ora 17:37

De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-03-28 18:38:02
De la: ticu, la data 2009-03-28 15:34:51

Ne'a Ticu , ori , ori
Ori esti din Tulcea , dupa cum apare afisat pe ID-ul dumneatale ,si habar nu ai , macar , cine-i presedintele filialei Jud.Tulcea al PRM , ori esti un "papagal" care ti-ai fabricat un ID fals de unde sa poti sa afisezi , asa cum de altfel faci , tot felul de ciudatenii .Ce-ti alegi ?
prof.Gheorghe Bunduc, ;-vice prim Ileana Persinaru . Sa nu-mi mai trimiti intrebari de genul asta ca le ignor, iar ID-ul nu e fals .!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 29 Martie 2009, ora 17:48

De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-03-29 15:14:11
De la: vaneamarin, la data 2009-03-29 13:52:14

Nu , domnule Vanea , domnu' Gigi posteaza aici doar pentru a ne provoca sperand nu stiu ce , iar domnu' Ticu , bine sau rau intentionat , n-are importanta , creeaza o antiatmosfera asupra nationalismului curat , iluminat cum ii place lui Vadim sa-i zica , asa ca nu te lasa prea tare impresionat . Astia doi sunt , eventual , chibiti , ce-si zic prm-isti .Adevaratii PRM-isti , adevaratii reprezentanti ai curentului nationalist roman , ce vor iesi la iveala curand , si pe care conteaza Vadim, acum cand randurile oamenilor cu adevarat valorosi din preajma sa s-au rarit prin chemarea lor la cele vesnice , Dumnezeu sa-i ierte , nu au vreme sa posteze pe forumuri , sunt in judete printre romani . Deschide-ti ochii si , poate , ii ve-ti vedea ! Daca nu , va vor gasi ei cu siguranta ! Totul este ca dumneavoastra sa urmati pilda Biblica si sa nu va lasati amagiti de falsii "profeti" .
: sml-happy0044: Domnule Mircea, la domnu Vanea la multele ciudatenii care le posteaza,adevarul [recunosc] mai are si cate o pledorie inteligenta,dar la matale ,........ 0,00 e pe toata linia !

Ticu
Pagini: << 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Vadim si noul sau partid
Mergi la: