back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vadim si noul sau partid

Pagini: << 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >> Sari la pagina:

twincle

275 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 29 Martie 2009, ora 21:34

De la: ticu, la data 2009-03-29 17:48:00
De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-03-29 15:14:11
De la: vaneamarin, la data 2009-03-29 13:52:14
De la: gigilipianu, la data 2009-03-29 13:16:54Azi am mai citit ceva din postarile d-stra cu gandul de a mai raspunde ceva. Am ramas mut. Nu ai ce raspunde. Oameni cu ceva ani in spate si cu minte de copii continua sa scrie altceva deca aceea ce ar putea interesa cu adevarat o persoana bine intentionata. Sa nu credeti ca as dori ca cineva sa fie de acord cu mine caci atunci nu ar mai fi deloc interesant. Dar as dori sa ridicam putin stacheta discutiilor spre lucrurile esentiale din viata noastra politica care ne afecteaza pe noi acum dar mai ales in viitor atat cat il vom mai avea. Si de asemenea nu pot raspunde celor care nu se pot nici macar exprima cuviincios dara-mi-te sa mai si gandeasca ce scrie. Eu inteleg ca de unde nu e nici D-zeu nu cere sau "Daca te bagi in valau te mananca porcii" spune o vorba populara. Mai sper totusi sa se mai exprime pe topic si cineva care stie cate ceva despre politica roamaneasca, indiferent de orientarea politica. Caci de la adversari poti invata cel mai mult in viata. Logos.

Gigi,imi permit sa te deranjez cu o intrebare ...Ce dracu vrei sa spui ?!Tu postezi doar de dragul de a posta sau chiar vrei si tu sa spui ceva dar nu reusesti sa te exprimi ?Lasa dracu' stachetele ca nu treci peste ele nici daca sunt la 1cm de sol ,renunta la limbajul de lemn pe care il folosesti ,la postura de mic geniu neinteles si la pozitia de judecator in care te-ai situat .Esti doar un mic vadmist prin ale carui idei bate vantul sunand a gol.Logos.

Nu , domnule Vanea , domnu' Gigi posteaza aici doar pentru a ne provoca sperand nu stiu ce , iar domnu' Ticu , bine sau rau intentionat , n-are importanta , creeaza o antiatmosfera asupra nationalismului curat , iluminat cum ii place lui Vadim sa-i zica , asa ca nu te lasa prea tare impresionat . Astia doi sunt , eventual , chibiti , ce-si zic prm-isti .Adevaratii PRM-isti , adevaratii reprezentanti ai curentului nationalist roman , ce vor iesi la iveala curand , si pe care conteaza Vadim, acum cand randurile oamenilor cu adevarat valorosi din preajma sa s-au rarit prin chemarea lor la cele vesnice , Dumnezeu sa-i ierte , nu au vreme sa posteze pe forumuri , sunt in judete printre romani . Deschide-ti ochii si , poate , ii ve-ti vedea ! Daca nu , va vor gasi ei cu siguranta ! Totul este ca dumneavoastra sa urmati pilda Biblica si sa nu va lasati amagiti de falsii "profeti" .
: sml-happy0044: Domnule Mircea, la domnu Vanea la multele ciudatenii care le posteaza,adevarul [recunosc] mai are si cate o pledorie inteligenta,dar la matale ,........ 0,00 e pe toata linia !
chiar credeti ca vadim are vreo sansa in alegerile ce vor urma ?????singura varianta pentru el ,la ora actuala ca toti cei care se dau in vint de dragul lui , ar fi sa il ajute cumparindu-i din timp citiva metri buni de sfoara , un taburet pe sine ,asa ,;sa nu aiba nevoie de ajutor , sapunul il ofer eu, gratuit , chiar daca nu-l agreez , un loc de veci pe aleea scriitorilor , iar , imediat dupa alegeri sa il ocupe ; singur; inconjurat de idoli !!!!

teo
Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 09:58

De la: e_frunza, la data 2009-03-29 21:34:00
De la: ticu, la data 2009-03-29 17:48:00
De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-03-29 15:14:11
De la: vaneamarin, la data 2009-03-29 13:52:14
De la: gigilipianu, la data 2009-03-29 13:16:54Azi am mai citit ceva din postarile d-stra cu gandul de a mai raspunde ceva. Am ramas mut. Nu ai ce raspunde. Oameni cu ceva ani in spate si cu minte de copii continua sa scrie altceva deca aceea ce ar putea interesa cu adevarat o persoana bine intentionata. Sa nu credeti ca as dori ca cineva sa fie de acord cu mine caci atunci nu ar mai fi deloc interesant. Dar as dori sa ridicam putin stacheta discutiilor spre lucrurile esentiale din viata noastra politica care ne afecteaza pe noi acum dar mai ales in viitor atat cat il vom mai avea. Si de asemenea nu pot raspunde celor care nu se pot nici macar exprima cuviincios dara-mi-te sa mai si gandeasca ce scrie. Eu inteleg ca de unde nu e nici D-zeu nu cere sau "Daca te bagi in valau te mananca porcii" spune o vorba populara. Mai sper totusi sa se mai exprime pe topic si cineva care stie cate ceva despre politica roamaneasca, indiferent de orientarea politica. Caci de la adversari poti invata cel mai mult in viata. Logos.

Gigi,imi permit sa te deranjez cu o intrebare ...Ce dracu vrei sa spui ?!Tu postezi doar de dragul de a posta sau chiar vrei si tu sa spui ceva dar nu reusesti sa te exprimi ?Lasa dracu' stachetele ca nu treci peste ele nici daca sunt la 1cm de sol ,renunta la limbajul de lemn pe care il folosesti ,la postura de mic geniu neinteles si la pozitia de judecator in care te-ai situat .Esti doar un mic vadmist prin ale carui idei bate vantul sunand a gol.Logos.

Nu , domnule Vanea , domnu' Gigi posteaza aici doar pentru a ne provoca sperand nu stiu ce , iar domnu' Ticu , bine sau rau intentionat , n-are importanta , creeaza o antiatmosfera asupra nationalismului curat , iluminat cum ii place lui Vadim sa-i zica , asa ca nu te lasa prea tare impresionat . Astia doi sunt , eventual , chibiti , ce-si zic prm-isti .Adevaratii PRM-isti , adevaratii reprezentanti ai curentului nationalist roman , ce vor iesi la iveala curand , si pe care conteaza Vadim, acum cand randurile oamenilor cu adevarat valorosi din preajma sa s-au rarit prin chemarea lor la cele vesnice , Dumnezeu sa-i ierte , nu au vreme sa posteze pe forumuri , sunt in judete printre romani . Deschide-ti ochii si , poate , ii ve-ti vedea ! Daca nu , va vor gasi ei cu siguranta ! Totul este ca dumneavoastra sa urmati pilda Biblica si sa nu va lasati amagiti de falsii "profeti" .
: sml-happy0044: Domnule Mircea, la domnu Vanea la multele ciudatenii care le posteaza,adevarul [recunosc] mai are si cate o pledorie inteligenta,dar la matale ,........ 0,00 e pe toata linia !
chiar credeti ca vadim are vreo sansa in alegerile ce vor urma ?????singura varianta pentru el ,la ora actuala ca toti cei care se dau in vint de dragul lui , ar fi sa il ajute cumparindu-i din timp citiva metri buni de sfoara , un taburet pe sine ,asa ,;sa nu aiba nevoie de ajutor , sapunul il ofer eu, gratuit , chiar daca nu-l agreez , un loc de veci pe aleea scriitorilor , iar , imediat dupa alegeri sa il ocupe ; singur; inconjurat de idoli !!!!
: sml-happy0065: C.V.Tudor are sanse, ca are multi care-il vor,care au incredere in el, dar sa nu mai fie furat la alegeri cum l-au furat pana acum leprele, aceste cuiburi spurcate de PNL-PDL-UDMR-iste, ca trebuiesc aruncate la gunoi, toata mizeria incepand de la marinar, pitic, motociclist,bozgorime si lasat locul curat !

Ticu
opris_anna_maria

228 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 11:22

TICULE te-am crezut mai temperamental dar vad ca esti DUS de tot . Cu temperamentul tau nu ai sa atragi lume de partea PRM-ului . Din contra , pe mine cel putin m-ai pierdut desi aveam oarecare simpatie fata de partid . Daca toti din patrid sant ca tine VAI DE CAPUL vostru si de urmarile ce le veti face pe linie politica . PARDON MONSHER in felul asta nu faci politica ci denigrezi clasa politica pe care zici ca o sustii

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 11:24

De la: opris_anna_maria, la data 2009-03-30 11:22:50TICULE te-am crezut mai temperamental dar vad ca esti DUS de tot . Cu temperamentul tau nu ai sa atragi lume de partea PRM-ului . Din contra , pe mine cel putin m-ai pierdut desi aveam oarecare simpatie fata de partid . Daca toti din patrid sant ca tine VAI DE CAPUL vostru si de urmarile ce le veti face pe linie politica . PARDON MONSHER in felul asata nu faci politica ci denigrezi clasa politica pe care zici ca o sustii

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 11:27

VEZI TICULE,EXACT CE-TI SPUNEAM,PUNE DRACU'MANA PE CARTE SI LA MUNCA,LASA PROPAGANDA PT.CIN'SE PRICEPE,FI SIGUR CA VADIM PIERDE CU OAMENI PROSTI,INCUIATI,LIMITATI SI FANATICI CA TINE,SCUZE DU-TE IN JUNGLA!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
twincle

275 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 15:58

Nu neg ca ar avea unele sanse D.le Ticu , dar in nici un caz cu oamenii pe care ii are acum pentru campanie !!! cel putin la mine in judet , cunosc o mare parte din cei ce fac parte din p.r.m. , si ce sa spun ???toti sint o apa si un pamint !!!

teo
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 16:20

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-30 11:27:16VEZI TICULE,EXACT CE-TI SPUNEAM,PUNE DRACU'MANA PE CARTE SI LA MUNCA,LASA PROPAGANDA PT.CIN'SE PRICEPE,FI SIGUR CA VADIM PIERDE CU OAMENI PROSTI,INCUIATI,LIMITATI SI FANATICI CA TINE,SCUZE DU-TE IN JUNGLA!

Ce aveti dom'le cu domnul Ticu ?Daca vreti domnul Ticu este dovada ca oamenii cinstiti pot crede in Vadim ,mie asta imi pare un mare avantaj pe care domnul Ticu il aduce PRMului .

In privinta lui Vadim lucrurile stau altfel decat spui tu Florine .Nu pierde din cauza unor oameni prosti ,inculti ,limitati ca dl. Ticu (oricum eu unul il vad pe dl Ticu de cateva zeci de ori mai inteligent decat celalalt sprijinitor al PRM,dl. Gigi Logos) CI DIN CAUZA UNOR OAMENI INCULTI ,LIMITATI ,FANATICI ,NESIMTITI SI MINCIONOSI CA VADIM!

PS:Stiu cativa sustinatori ai PRMului ,simpatizanti ai lui Vadim.Ii cunosc si le stiu mentalitatile.Domnul Ticu baga cateva strigaturi gen "sus patria-jos mafia",lauda putin comunismu' ,injura putin ungurii si gata ,ii convinge deoarece vorbeste ca si ei ,pe sufletul lor,cu cuvintele lor .Domnu Gigi Lipianu in schimb nu ar reusi niciodata sa convinga pe cei care L-AR PUTEA VOTA pe Vadim,dansul doar reuseste sa enerveze oamenii ca mine . .

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 16:22

De la: opris_anna_maria, la data 2009-03-30 11:22:50TICULE te-am crezut mai temperamental dar vad ca esti DUS de tot . Cu temperamentul tau nu ai sa atragi lume de partea PRM-ului . Din contra , pe mine cel putin m-ai pierdut desi aveam oarecare simpatie fata de partid . Daca toti din patrid sant ca tine VAI DE CAPUL vostru si de urmarile ce le veti face pe linie politica . PARDON MONSHER in felul asta nu faci politica ci denigrezi clasa politica pe care zici ca o sustii

M-am uitat la album sa vad varsta ca daca era o fata de 15-16 ani o ignoram pentru asemenea afirmatii, !
Vezi ca faci niste afirmatii eronate,;- Sunt destul de temperamental, ca nu am jignit, injurat,pe nimemi, ; eu nu caut sa atrag lumea in PRM, fiecare are obtiunea lui, eu am spus adevarul, adica;; -adevarul este ca la alegeri , PRM si C.V.Tudor au fost furati la voturi si sondaje falsificate ,de mafia din conducerea PNL-PDL-UDMR.-asta toti stiu,si Vadim a declarat asta ,se stie;-Alt adevar care l-am spus si trebuie sa recunoasteti ca PNL-PDL- UDMR au distrus economia tarii, au vandut totul la straini,au ajutat la cresterea mafiei si hotiei , la cresterea saraciei in tara . . UDMR- o miscare neofascista, urmareste sa ia Ardealul .Asta e adevarul, doar s-a vazut, si PRM a spus asta .;asa ca unde e" netemperamentul " si ce legatura are cu politica ?Spui ca ai simpatizat cu PRM ?, nu cred, ; o persoana care adevarat simpatizeaza cu PRM nu vorbeste de el asa cum ai vorbit matale., si cum adica sa te influentez eu cu cine sa votezi ? - ciudat!

Ticu
opris_anna_maria

228 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 16:25

De la: vaneamarin, la data 2009-03-30 16:20:32
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-30 11:27:16VEZI TICULE,EXACT CE-TI SPUNEAM,PUNE DRACU'MANA PE CARTE SI LA MUNCA,LASA PROPAGANDA PT.CIN'SE PRICEPE,FI SIGUR CA VADIM PIERDE CU OAMENI PROSTI,INCUIATI,LIMITATI SI FANATICI CA TINE,SCUZE DU-TE IN JUNGLA!

Ce aveti dom'le cu domnul Ticu ?Daca vreti domnul Ticu este dovada ca oamenii cinstiti pot crede in Vadim ,mie asta imi pare un mare avantaj pe care domnul Ticu il aduce PRMului .

In privinta lui Vadim lucrurile stau altfel decat spui tu Florine .Nu pierde din cauza unor oameni prosti ,inculti ,limitati ca dl. Ticu (oricum eu unul il vad pe dl Ticu de cateva zeci de ori mai inteligent decat celalalt sprijinitor al PRM,dl. Gigi Logos) CI DIN CAUZA UNOR OAMENI INCULTI ,LIMITATI ,FANATICI ,NESIMTITI SI MINCIONOSI CA VADIM!

VANEA AI FACUT O REMARCA DE ZILE MARI . BRAVO DACA TOTI SANT PRECUM II DESCRII ?????????? PE CINE MAI ALEGI ????????

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 16:27

nene ticu,intra pe profilu'meu si incearca sa vezi cateva momente adevarate din istoria romaniei,te rog!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 16:27

: sml-confused0067: Domnule Florin , esti un om neanteles, azi esti pro. maine esti contra la ce esti azi pro.; intai stabileste-te, identifica-te si apoi posteaza aici !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 17:56

De la: e_frunza, la data 2009-03-30 15:58:04 Nu neg ca ar avea unele sanse D.le Ticu , dar in nici un caz cu oamenii pe care ii are acum pentru campanie !!! cel putin la mine in judet , cunosc o mare parte din cei ce fac parte din p.r.m. , si ce sa spun ???toti sint o apa si un pamint !!!
: sml-confused0067: Domnita , parerea mea si la mai multi cu care am vorbit, nu generalizam, este ca aceste campanii,foarte putin, aproape deloc ajuta la promovarea unui om sau partid in frunte.Este adevarat , si in alte judete, oamenii din campanie indiferent de partid ii intereseaza numai banul . Adevarata reclama sunt faptele adica ce a facut si ce are sa faca candidatul respectiv . Dar ce sanse sa aiba Vadim si PRM cand el este furat in mod ordinar la voturi, asta am vazut si eu, aici se lucreazain stil mafiot .!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 18:00

De la: vaneamarin, la data 2009-03-30 16:20:32

PS:Stiu cativa sustinatori ai PRMului ,simpatizanti ai lui Vadim.Ii cunosc si le stiu mentalitatile.Domnul Ticu baga cateva strigaturi gen "sus patria-jos mafia",lauda putin comunismu' ,injura putin ungurii si gata ,ii convinge deoarece vorbeste ca si ei ,pe sufletul lor,cu cuvintele lor .Domnu Gigi Lipianu in schimb nu ar reusi niciodata sa convinga pe cei care L-AR PUTEA VOTA pe Vadim,dansul doar reuseste sa enerveze oamenii ca mine . .
DomnuleVanea, ca matale esti pe departe de PRM,nu cunosti ,se vede,dar orice ai spune , eu cu liberarii si regele tot nu o sa tin !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 18:09

ticule,ai vizionat filmuletele?

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 18:29

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-30 18:09:45ticule,ai vizionat filmuletele?
mai tarziu putin ,dar azi iti promit ca le vad.

Ticu
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 18:33

ticule si eu iti garantez ca ai ce vedea

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 18:34

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 18:35

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 18:35

gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 19:58

Pentru c tcerea este cuminenia protilor i pentru c oamenii de paie risc s fie mncai de orice mgar am luat hotrrea totui s rspund mcar pentru ceilali parteneri de pe topic. Am mai spus zicala cu prostia i zeii se lupt n zadar pentru c prostul, dup ce c-i slab de minte, mai e i tare de cap adic nu nelege. Ceea ce m-a oprit pn acum sa v ofer o replic a fost zicala lui N. Iorga Prostia e ca noroiul: cu ct se zbate cineva mai mult cu att se afund mai adnc i mai ales aceea c devii ridicol luptnd cu un om ridicol i nici mcar nu-l poi nvinge sau de sfatul: S nu te ceri niciodat cu un prost ! Ceilali au toate ansele sa nu observe diferena. Cunoaterea nseamn putere, dar sunt lucruri n care trebuie s crezi pentru a le putea vedea. Fiecare om este precum l-a lsat D-zeu i adesea i mai ru. J. J. Rousseau ne sftuiete s ne ferim de a vesti adevrul celor ce nu sunt n stare s-l primeasc pentru c faptele nu nseamn c nu exist, dac noi nu le tim. Toi protii tiu s critice, dar s fac mai bine, nu. Fiecare om posed un anumit orizont. Cnd se ngusteaz i devine infinit de mic, el se transform n punct i atunci omul zice: - Acesta este punctul meu de vedere ns dei cu toii trim sub acelai cer, nu avem toi acelai orizont. Cel care vede cerul din fundul fntnii va spune c este mic. Deci fiecare avem dreptul la un punct de vedere i nu trebuie s fim jignii pentru aceasta. Unde lipsesc argumentele intervine neputina prostului de a se mai exprima i atunci face ce a nvat el mai bine. Deh, ce s-i faci! Petii se prind cu undia, iar oamenii cu vorba. Nimic nu cost mai scump dect netiina. nvtura i confer omului demnitate. Cine gndete puin, se neal mult. Nu are rost s-i explici unui prost, pentru c ar nelege numai dac ar fi detept. i prostului i vin idei, dar nu-l gsesc niciodat acas. i nc ceva: Pe zi ce trece, protii fac progrese: devin i mai proti ! Mai ales sub adpostul anonimatului, unde toi laii se odihnesc, se desfoar n toat splendoarea. Genialitatea spunea E. Hubbard poate avea limitrile sale, dar prostia nu are acest handicap.
Am mai ezitat, de asemenea, pentru c: exist btlii pe care e bine s le ocoleti; nu din team c le-ai putea pierde, ci pentru c ai deveni ridicol ctigndu-le. Trebuie s ncerci necontenit s urci foarte sus, dac vrei s poi vedea foarte departe. Pentru c deprtarea, care micoreaz lucrurile pentru ochi, le mrete pentru gndire. Spunea undeva anticul Cicero : Caracterul fr inteligen poate mult, dar inteligena (dac este) fr caracter nu valoreaz nimic. Parafraznd pe La Bruyer am putea spune c este mare pacoste s nu ai destul minte s scrii frumos, nici judecat s te abii cnd trebuie sau pe Voltaire cu: Scrii totdeauna prost cnd nu ai nimic de spus. Eu am fost ntotdeauna nelegtor cu adversarii (nu ns cu golanii) pentru c de la ei poi nva mai mult. i cu dracul te mpaci bine, pn i ari crucea. Adevrul tare mai supr pe om. n fine pentru c : Fcnd vlv n jurul jignirii ce i s-a adus nu micorezi amrciunea, dar mreti ruinea vom conchide c tiina fr contiin este ruina sufletului(Fr.Rabelais). Un om trebuie s fie destul de mare s-i recunoasc greelile, suficient de detept ca s nvee din ele i ndeajuns de tare ca s le ndrepte pentru c e mai bine s taci (s te apii) i s dai impresia c eti prost, dect s vorbeti (s scrii) i s nlturi orice dubiu! Eu plec de la premiza c toat lumea are dreptate deoarece Mintea este ca o paraut. Funcioneaz numai dac este deschis. Referitor la anumite preri exprimate pe topic nu pot dect s repet vorbele Sf. Augustin: Pentru cine vrea s cread, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea s cread, n-am nici unul. Nu tiu dac m citii, nu tiu dac m nelegei pentru c am preferat mai mult pe alii s vorbeasc n locul meu. La alte replici chiar c nu mai rspund. Prefer dispreul (care) nu scoate sabia, dar taie mai ru ca ea. Mulumesc tuturor acelora care m vor nelege.Logos.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 20:07

De la: gigilipianu, la data 2009-03-30 19:58:31Pentru c tcerea este cuminenia protilor i pentru c oamenii de paie risc s fie mncai de orice mgar am luat hotrrea totui s rspund mcar pentru ceilali parteneri de pe topic. Am mai spus zicala cu prostia i zeii se lupt n zadar pentru c prostul, dup ce c-i slab de minte, mai e i tare de cap adic nu nelege. Ceea ce m-a oprit pn acum sa v ofer o replic a fost zicala lui N. Iorga Prostia e ca noroiul: cu ct se zbate cineva mai mult cu att se afund mai adnc i mai ales aceea c devii ridicol luptnd cu un om ridicol i nici mcar nu-l poi nvinge sau de sfatul: S nu te ceri niciodat cu un prost ! Ceilali au toate ansele sa nu observe diferena. Cunoaterea nseamn putere, dar sunt lucruri n care trebuie s crezi pentru a le putea vedea. Fiecare om este precum l-a lsat D-zeu i adesea i mai ru. J. J. Rousseau ne sftuiete s ne ferim de a vesti adevrul celor ce nu sunt n stare s-l primeasc pentru c faptele nu nseamn c nu exist, dac noi nu le tim. Toi protii tiu s critice, dar s fac mai bine, nu. Fiecare om posed un anumit orizont. Cnd se ngusteaz i devine infinit de mic, el se transform n punct i atunci omul zice: - Acesta este punctul meu de vedere ns dei cu toii trim sub acelai cer, nu avem toi acelai orizont. Cel care vede cerul din fundul fntnii va spune c este mic. Deci fiecare avem dreptul la un punct de vedere i nu trebuie s fim jignii pentru aceasta. Unde lipsesc argumentele intervine neputina prostului de a se mai exprima i atunci face ce a nvat el mai bine. Deh, ce s-i faci! Petii se prind cu undia, iar oamenii cu vorba. Nimic nu cost mai scump dect netiina. nvtura i confer omului demnitate. Cine gndete puin, se neal mult. Nu are rost s-i explici unui prost, pentru c ar nelege numai dac ar fi detept. i prostului i vin idei, dar nu-l gsesc niciodat acas. i nc ceva: Pe zi ce trece, protii fac progrese: devin i mai proti ! Mai ales sub adpostul anonimatului, unde toi laii se odihnesc, se desfoar n toat splendoarea. Genialitatea spunea E. Hubbard poate avea limitrile sale, dar prostia nu are acest handicap.
Am mai ezitat, de asemenea, pentru c: exist btlii pe care e bine s le ocoleti; nu din team c le-ai putea pierde, ci pentru c ai deveni ridicol ctigndu-le. Trebuie s ncerci necontenit s urci foarte sus, dac vrei s poi vedea foarte departe. Pentru c deprtarea, care micoreaz lucrurile pentru ochi, le mrete pentru gndire. Spunea undeva anticul Cicero : Caracterul fr inteligen poate mult, dar inteligena (dac este) fr caracter nu valoreaz nimic. Parafraznd pe La Bruyer am putea spune c este mare pacoste s nu ai destul minte s scrii frumos, nici judecat s te abii cnd trebuie sau pe Voltaire cu: Scrii totdeauna prost cnd nu ai nimic de spus. Eu am fost ntotdeauna nelegtor cu adversarii (nu ns cu golanii) pentru c de la ei poi nva mai mult. i cu dracul te mpaci bine, pn i ari crucea. Adevrul tare mai supr pe om. n fine pentru c : Fcnd vlv n jurul jignirii ce i s-a adus nu micorezi amrciunea, dar mreti ruinea vom conchide c tiina fr contiin este ruina sufletului(Fr.Rabelais). Un om trebuie s fie destul de mare s-i recunoasc greelile, suficient de detept ca s nvee din ele i ndeajuns de tare ca s le ndrepte pentru c e mai bine s taci (s te apii) i s dai impresia c eti prost, dect s vorbeti (s scrii) i s nlturi orice dubiu! Eu plec de la premiza c toat lumea are dreptate deoarece Mintea este ca o paraut. Funcioneaz numai dac este deschis. Referitor la anumite preri exprimate pe topic nu pot dect s repet vorbele Sf. Augustin: Pentru cine vrea s cread, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea s cread, n-am nici unul. Nu tiu dac m citii, nu tiu dac m nelegei pentru c am preferat mai mult pe alii s vorbeasc n locul meu. La alte replici chiar c nu mai rspund. Prefer dispreul (care) nu scoate sabia, dar taie mai ru ca ea. Mulumesc tuturor acelora care m vor nelege.Logos.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 20:07

pt.gigi lipianu

opris_anna_maria

228 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 22:26

TICULE .. Marco si cu Tokes nu vor merge din Romania pentru ca nu primesc cetatenie pe niciunde . Peste tot unde au fost in comunitati maghiare au facut numai valuri si au incins spiritele . Si eu sant de parere ca daca agitatorii astia doi si inca cativa de pe plan local la Oradea si in Mures ar disparea ar fi totul ok

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 23:34

De la: opris_anna_maria, la data 2009-03-30 22:26:12 TICULE .. Marco si cu Tokes nu vor merge din Romania pentru ca nu primesc cetatenie pe niciunde . Peste tot unde au fost in comunitati maghiare au facut numai valuri si au incins spiritele . Si eu sant de parere ca daca agitatorii astia doi si inca cativa de pe plan local la Oradea si in Mures ar disparea ar fi totul ok

Ticu
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 08:31

De la: ticu, la data 2009-03-30 18:00:27 DomnuleVanea, ca matale esti pe departe de PRM,nu cunosti ,se vede,dar orice ai spune , eu cu liberarii si regele tot nu o sa tin !

Pai domnule Ticu ,eu sunt un om optimist ,am insa si limite si nu devin absurd de optimist .Credeti domnule Ticu ca va suspectam de faptul ca puteti ajunge sa tineti cu PNL sau cu monarhia ?! ...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 08:37

De la: gigilipianu, la data 2009-03-30 19:58:31 Nu tiu dac m citii, nu tiu dac m nelegei pentru c am preferat mai mult pe alii s vorbeasc n locul meu......Logos.

Iata domnule Gigi ca ati gasit secretul ,rezolvarea problemei dumnevoastra.Daca ii lasati pe altii sa vorbeasca in locul dumnevoastra puteti avea un discurs inteligent .Logos .

PS:Foarte frumoase citatele ,felicitari.Daca le-ati inteles cat de cat si sensul atunci ati reusit o autocritica onesta si sunteti pe drumul cel bun.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 09:07

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-30 20:07:42 pt.gigi lipianu

Domnule Florin,am vazut filmele postate,sunt interesante, dar ca sfat ; scoate porcaria aia cu "imnul golanilor " - e o porcarie compusa de golanii care ne-au deranjat in piata Universitatii !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 10:58

De la: vaneamarin, la data 2009-03-31 08:31:27
De la: ticu, la data 2009-03-30 18:00:27 DomnuleVanea, ca matale esti pe departe de PRM,nu cunosti ,se vede,dar orice ai spune , eu cu liberarii si regele tot nu o sa tin !

Pai domnule Ticu ,eu sunt un om optimist ,am insa si limite si nu devin absurd de optimist .Credeti domnule Ticu ca va suspectam de faptul ca puteti ajunge sa tineti cu PNL sau cu monarhia ?! ...
sml-confused0006:Asa am crezut,dar vad ca a aparut "miscarea noua dreapta" ma dau cu ei , cu legionarii !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

74 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 17:11

CINE-L VA ALEGE PE BASE SA FIE SANATOS .
ORICUM EL MERGE PE LOZINCA DEZBINA SI VEI CONDUCE .
SA DEA DOMNUL CA VADIM SA CANDIDEZE SI AM CURAJ SA FAC PARIU CA VA CASTIGA DACA VA DICTA INNALTA POARTA (USA ) ORICUM LA ALEGERILE TRECUTE VADIM A CISTIGAT .

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 18:21

Vadim are des halucinatii, din comportamentul lui besmetic reiese clar ca nu-i normal. Politicienii nostriii daca ar fi supusi unor teste psihiatrice ar reiesi ca un procent considerabil prezinta tulburari comportamentale care necesita tratament medical...dar Vadim e prea de tot.
Vadim este un caz patologic de schizofrenie, care daca nu este tratata va lua proportii.
Sa nu ne miram ca o sa inceapa sa arunce cu diferite obiecte in colegii de serviciu sau le va aduce injurii fara sa-si dea seama de cele intamplate.
Daca vreti astfel de specimene presedinti de tara alegeti-i si atunci sa vezi circul de pe lume !
Daca se va intampla asta .... multi vom emigra

Pagini: << 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Vadim si noul sau partid
Mergi la: