back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vadim si noul sau partid

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 21:36

jojodurant...am postat mesajul inainte sa-l vad pe al tau...
da...ai dreptate...trebuie sa incheiem discutia despre termeni...dar....ma cuprinde tristetea....
ideea era k vreau k romanii sa constientizeze faptul k in momentul de fata nu sunt o natiune....si k trebuie sa ne eliberam....trebuie sa scapam de uniunea europeana....
uite...k sa-ti dau un exemplu....in 1877 cand a fost proclamata independenta romaniei in senat mihail kogalniceanu a spus *suntem independenti!!! suntem natiune de sine statatoare*....am mai putea spune noi astazi asta despre romani?
in 1877 dependenta romaniei fata de imperiul otoman se reducea la plata unui tribut extrem de redus...
gandeste-te la cat plateste astazi romania catre uniunea europeana....e ingrozitor!!!
il vreau pe vadim tudor la conducerea statului...vreau un presedinte kr sa ne scoata din ue si sa comporte k un bun roman....
repet....nu stiu dak vadim este cea mai buna alegere in acest sens...dar in mod sigur e cea mai putin proasta....

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 21:44

Da, Ioana va trebui probabil s-i reformuleze definiia naionalismului. A aparine unei naiuni este o condiie necesar dar nu i suficient pentru a fi naionalist.

adi...adik....sa inteleg k exista si oameni kr nu apartin niciunei natiuni?
si...pentru a stii cu certitudine carei natiuni apartii nu-ti trebuie decat un singur lucru...putina minte!!!...
si in momentul in kr o persona spune despre sine k apartine natiunii *cutare* se poate spune despre acea persona k este nationalista...
atat presupune *a fii nationalist*....a recunoaste faptul k apartii unei natiuni...e atat de simplu.....

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 21:47

n privina evreilor, nu sunt de acord. Religia joac un rol important, dar nu este singura trstur constitutiv naional. Trebuie cu siguran s includem viaa cultural i social precum i contiina lor istoric comun.

ba da,adi...oricine trece la religia evreilor devine automat.....evreu!!!...si apartine natiunii lor chiar dak a crescut in america(de exemplu) s-a nascut intr-o familie de crestini,a crescut acolo si adera in continuare la cultura americii.....

de-a lungul istoriei religia a fost singurul element kr i-a tinut uniti pe evrei chiar dak ei au fost risipiti peste tot in lume...si nu au avut deloc contacte unii cu altii!!!

adipopa

3001 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 22:08

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-12 21:44:27adi...adik....sa inteleg k exista si oameni kr nu apartin niciunei natiuni?

Nu, practic nu. (Nici nu am sugerat aa ceva).

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-12 21:44:27si in momentul in kr o persona spune despre sine k apartine natiunii *cutare* se poate spune despre acea persona k este nationalista...

Nu. Tot ce se poate spune este c acea persoan are o identitate naional anume - nu c este naionalist.

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-12 21:44:27atat presupune *a fii nationalist*....a recunoaste faptul k apartii unei natiuni...e atat de simplu...

Vrei s spui cumva c romnii nu aveau sentimentul identitii naionale nainte de apariia naionalismului n sec. XIX?

.......

Ioana, orice definiie a naionalismului trebuie s includ un element de ideologie, convingere, atitudine politic-cultural. De exemplu, copii ti cnd se nasc vor avea o identitate naional clar, dar nu vor fi naionaliti.

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 22:23

adi...am spus mai sus...inainte de 1877 romanii nu erau o natiune....si nu sunt nici acum....din nefericire....si dak nu facem nimik situatia nu se va schimba....

*element de ideologie, convingere, atitudine politic-cultural*

ideologie?....poi...ce ideologie?
convingere?....poi...e deja convins k apartine unei natiuni....
atitudine politica?....poi...cineva kr are o atitudine politica vrea puterea!!!!...nu are nicio legatura cu termenul *nationalist*
atitudine culturala?....adik aspira la niste valori?...poi...oricine face asta fie k recunoaste faptul k apartine unei natiuni sau nu.....

deci ...adi...e logic ce am spus....e absolut obligatoriu sa recunoastem k apartinem unei natiuni....deci...sa fim nationalisti!!!...si nici nu e greu.....
mai greu e sa ne dam seama krei natiuni apartinem.....dak ni s-ar deschide ochii ne-am ingrozi!!!...am vedea adevarul....atunci ne-am revolta impotriva uniunii europene!!!...si am dori sa fim din *natiune de sine statatoare*.....

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 22:24

ce viata trista....:(

gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 23:06

Topicul este formulat "Vadim si noul sau partid". Trebuie sa raspundem la motivele pentru care ar merita sau nu ar merita sa castige alegerile in acest an si Vadim sa fie ales presedintele Romaniei. Pentru ca atunci cei nepregatiti nu ar raspunde asa usor cu filozofii demne de articole de fond si nu pentru scrieri pe acest topic. Ar trebui sa se documenteze. ceea ce nu este la moda acum, necesita efort intelectual si este incomod pentru cineva care s-a invatat sa vorbeasca doar fara argumente. Argumentele inseamna sa cunosti, sa stii, sa urmaresti subiectul si sa-l intelegi. Pentru ca nu exista numai calitati sa numai defecte ale acestuia. In plus pentru o sustinere asa de importanta pentru soarta tarii nu este usor sa vorbesti responsabil. Daca totusi unii mai scuipa orice numai sa apara pe topic este pentru ca sunt sub adapostul anonimatului, nu au responsabilitate asupra ceea ce afirma. Desigur sunt si argumente contra lui Vadim. Nu este nici el o persoana perfecta. Dar ca sa faci o evaluare cu plus si minus trebuie sa stii ceva, sa poti sa te exprimi ca sa te inteleaga si ceilalti si sa gasesti argumente de bun simt. In lipsa lor pentru o asa mare responsabilitate este preferabil sa te abtii. Se spune de mult: "Daca taceai, filozof ramaneai". Eu sau altii de pe topic daca il sustin nu insemneaza ca neglijam total aspectele negative ale formei sale de lupta cu piticii sau modul cum confunda uneori persoana cu functia sau cu ceea ce reprezinta acea persoana. Dar in evaluarea care o facem avem in vedere forta sa de lupta politica, doctrina politica, calitatea obiectivelor sale in comparatie cu noi alegatorii precum si taria sa de caracter privind rezistenta la oricaror forme de presiuni pentru coruptie uneori chiar in defavoarea sa. Nu mai spunem ca in functia de presedinte ne-ar ridica foarte mult prestigiul la nivel international mult sifonat de preaplecatii si nejudecatii sai predecesori pitici si slugarnici. Dar ma rog populatia care se va prezenta la vot va aprecia. Logos.

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 23:09

De la: gigilipianu, la data 2009-03-12 23:06:12Topicul este formulat "Vadim si noul sau partid". Trebuie sa raspundem la motivele pentru care ar merita sau nu ar merita sa castige alegerile in acest an si Vadim sa fie ales presedintele Romaniei. Pentru ca atunci cei nepregatiti nu ar raspunde asa usor cu filozofii demne de articole de fond si nu pentru scrieri pe acest topic. Ar trebui sa se documenteze. ceea ce nu este la moda acum, necesita efort intelectual si este incomod pentru cineva care s-a invatat sa vorbeasca doar fara argumente. Argumentele inseamna sa cunosti, sa stii, sa urmaresti subiectul si sa-l intelegi. Pentru ca nu exista numai calitati sa numai defecte ale acestuia. In plus pentru o sustinere asa de importanta pentru soarta tarii nu este usor sa vorbesti responsabil. Daca totusi unii mai scuipa orice numai sa apara pe topic este pentru ca sunt sub adapostul anonimatului, nu au responsabilitate asupra ceea ce afirma. Desigur sunt si argumente contra lui Vadim. Nu este nici el o persoana perfecta. Dar ca sa faci o evaluare cu plus si minus trebuie sa stii ceva, sa poti sa te exprimi ca sa te inteleaga si ceilalti si sa gasesti argumente de bun simt. In lipsa lor pentru o asa mare responsabilitate este preferabil sa te abtii. Se spune de mult: "Daca taceai, filozof ramaneai". Eu sau altii de pe topic daca il sustin nu insemneaza ca neglijam total aspectele negative ale formei sale de lupta cu piticii sau modul cum confunda uneori persoana cu functia sau cu ceea ce reprezinta acea persoana. Dar in evaluarea care o facem avem in vedere forta sa de lupta politica, doctrina politica, calitatea obiectivelor sale in comparatie cu noi alegatorii precum si taria sa de caracter privind rezistenta la oricaror forme de presiuni pentru coruptie uneori chiar in defavoarea sa. Nu mai spunem ca in functia de presedinte ne-ar ridica foarte mult prestigiul la nivel international mult sifonat de preaplecatii si nejudecatii sai predecesori pitici si slugarnici. Dar ma rog populatia care se va prezenta la vot va aprecia. Logos.

poi...si eu il vreau pe vadim tudor presedinte...

jojondurant

148 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 23:31

adi... ai dreptate,asa este,dar nu asta e problema,de cate feluri sunt sinonimele ci care sunt sensurile si intelesurile sinonimelor; natiune si popor.
In DN si Dict. de sinonime scrie clar:
natiune;popor,neam. Care din ele sunt:
a( perfecte, b) partiale(relative), c) cu o componenta cu sens diferit(aproximative)? Ioana afirma ca nu sunt sinonime.
Care dintre ele se folosesc in vorbirea curenta si care in cea academica?
Doresc sursa exacta.
Asadar vorbind de caracterul semantic care nu se suprapune...,un academician spune;
Poporul roman, de-a lungul istoriei,a fost impilat...
Un altul poate rosti fraza;
..................,natiunea romana a fost exploatata.......
Auditoriul de rand va intelege ca ambii s-au referit la popor,natiune diferite?
Curioasa limba noastra romana si nu ma mira cand un dictionar da in definitia natiunii o frumoasa cacofonie; "....oranduire politica care..."
Cu ioana poti ajunge oricand la balamuc,(amandoi cu dureri de cap) Din textele ei mereu imbarligate nu pot intelege care fraze imi apartin mie si care ei. Important este sa inteleaga ea.

jojondurant

148 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 23:42

ioana...m-ai obligat sa revin.. adi ti-a dat o explicatie foarte clara in ce priveste apartenenta la natiune sau la nationalism. Doar tu poti interpreta
si rastalmaci aiurea frazele. Noapte buna!

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 00:05

De la: jojondurant, la data 2009-03-12 23:31:32adi... ai dreptate,asa este,dar nu asta e problema,de cate feluri sunt sinonimele ci care sunt sensurile si intelesurile sinonimelor; natiune si popor.
In DN si Dict. de sinonime scrie clar:
natiune;popor,neam. Care din ele sunt:
a( perfecte, b) partiale(relative), c) cu o componenta cu sens diferit(aproximative)? Ioana afirma ca nu sunt sinonime.
Care dintre ele se folosesc in vorbirea curenta si care in cea academica?
Doresc sursa exacta.
Asadar vorbind de caracterul semantic care nu se suprapune...,un academician spune;
Poporul roman, de-a lungul istoriei,a fost impilat...
Un altul poate rosti fraza;
..................,natiunea romana a fost exploatata.......
Auditoriul de rand va intelege ca ambii s-au referit la popor,natiune diferite?
Curioasa limba noastra romana si nu ma mira cand un dictionar da in definitia natiunii o frumoasa cacofonie; "....oranduire politica care..."
Cu ioana poti ajunge oricand la balamuc,(amandoi cu dureri de cap) Din textele ei mereu imbarligate nu pot intelege care fraze imi apartin mie si care ei. Important este sa inteleaga ea.

un academician nu va rosti niciodata ceva de genul *natiunea romana de-a lungul evului mediu a fost asuprita de catre turci* ci *poporul roman de-a lungul....*
nu stiu in ce dex ai gasit tu definitia *oranduire politica*...dak e tot cel din 58 renunta la el....e o tampenie....alege un dictionar mai recent....

regret nespus de mult k nu m-am facut inteleasa.....poate...dak mi-ai spune ce nu ai inteles am putea rezolva...ti-as mai explica odata....dak ai stii cat de mult imi doresc sa trezesc in romani sentimentul national!!!.....insa nu pot reusi dak ei nu inteleg anumiti termeni.....
ma deprima situatia....asa nu o sa mai scapam de uniunea europeana in vecii vecilor....si vom fii asupriti pana la sfarsitul zilelor noastre...si noi...si copiii nostri.....

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 00:07

De la: jojondurant, la data 2009-03-12 23:42:19ioana...m-ai obligat sa revin.. adi ti-a dat o explicatie foarte clara in ce priveste apartenenta la natiune sau la nationalism. Doar tu poti interpreta
si rastalmaci aiurea frazele. Noapte buna!

ce definitie clara?...

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 00:13

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-12 21:47:46ba da,adi...oricine trece la religia evreilor devine automat.....evreu!!!...si apartine natiunii lor chiar dak a crescut in america(de exemplu) s-a nascut intr-o familie de crestini,a crescut acolo si adera in continuare la cultura americii.....

de-a lungul istoriei religia a fost singurul element kr i-a tinut uniti pe evrei chiar dak ei au fost risipiti peste tot in lume...si nu au avut deloc contacte unii cu altii!!!

Ioana, convertirea la iudaism a unui american nu nseamn c acesta devine evreu. Religia nu confer i identitate naional - nici mcar n cazul prozeliilor moderni. Iar alturi de religie, au mai fost i alte elemente care i-au inut unii pe evrei: descendena comun (avraamic), cultura specific i istoria comun (incluznd acum de exemplu holocaustul).

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 00:16

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-12 22:23:51adi...am spus mai sus...inainte de 1877 romanii nu erau o natiune....si nu sunt nici acum....din nefericire....si dak nu facem nimik situatia nu se va schimba....

*element de ideologie, convingere, atitudine politic-cultural*

ideologie?....poi...ce ideologie?
convingere?....poi...e deja convins k apartine unei natiuni....
atitudine politica?....poi...cineva kr are o atitudine politica vrea puterea!!!!...nu are nicio legatura cu termenul *nationalist*
atitudine culturala?....adik aspira la niste valori?...poi...oricine face asta fie k recunoaste faptul k apartine unei natiuni sau nu.....

deci ...adi...e logic ce am spus....e absolut obligatoriu sa recunoastem k apartinem unei natiuni....deci...sa fim nationalisti!!!...si nici nu e greu.....
mai greu e sa ne dam seama krei natiuni apartinem.....dak ni s-ar deschide ochii ne-am ingrozi!!!...am vedea adevarul....atunci ne-am revolta impotriva uniunii europene!!!...si am dori sa fim din *natiune de sine statatoare*.....

Ioana, da, apartenena este necesar, dar nu i suficient naionalismului. (i-am dat exemplul copilului tu la natere). Naionalismul este o ideologie - cred c orice dicionar l explic aa.

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 00:21

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-13 00:05:50un academician nu va rosti niciodata ceva de genul *natiunea romana de-a lungul evului mediu a fost asuprita de catre turci* ci *poporul roman de-a lungul....

Absolut de acord. Bun exemplu!

mirceanedelcuhd

139 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 08:22

: Nu, la PRM, nu se "umfla datele " Daca te consideri cinstit, [cred ca esti] recunosti in fata la toti ca PRM nu a intrat in parlament , pentru ca a fost furat la alegeri ? Da, a fost furat la alegeri, sa nu dea in vileag toata mafia de la noi, de cele mai ordinare partide ca ;odioasele PNL- PDL -UDMR. ; partidele cele mai periculoase pentru intreaga natiune romana. Ei ne-au furat voturile , pentru proprile lor interese .[/quote]

Ticule , Ticule , dece ma obligi sa fac ceea ce nu as vrea ?
Chiar crezi ca avantajeaza pe cineva sa-ti raspund , clar si rapid , la aceste intrebari ?
Uite , azi nu o fac . Si nu o fac din respect pentru memoria unuia dintre cei mai valorosi oameni pe care i-a avut PRM , si Vadim in preajma sa : Senatorul Mihai Ungheanu , scriitor si critic literar , profesor universitar , un roman adevarat, un patriot de o tinuta morala si demnitate ireprosabile , si care a plecat dintre noi ieri 12-03 ac. cu cinci zile inainte de a fi implinit 71 de ani . Dumnezeu sa- l ierte !

jojondurant

148 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 11:09

Sori! Poate n-am dat exemplul cel mai fericit,formulat de mine,dar;
"Va insoteste rugamintea mea si eu alaturi de intreaga natiune avem increderea in domniile voastre" NICOLAE CONSTANTIN PAULESCU
Scrisoare catre ovrei , "cele patru patimi",anul 1921
Evident este vorba de natiunea romana

La fel de bine putea formula;
Va insoteste rugamintea mea si eu alaturi de poporul roman...
Acelasi inteles perfect.

Dau un citat din acea scrisoare;
" Nu mai chinuiti omenirea,intretinand Discordia si provocand revolutii si razboaie. Lasati lumea in pace,-si binefacerile Pacei se vor revarsa asupra voastra. Dar,mai presus de toate,cereti lui Dumnezeu sa aiba mila de voi si sa va dea putina intelepciune ca sa nu mai persecutati Crestinismul,si chiar sa va intoarceti la Doctrina sublima a lui Christos...pe care ,in starea actuala de turpitudine morala in care putreziti,n-o puteti pricepe.."

Voi reveni la sinonimele ;natiune si popor

jojondurant

148 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 11:36

ioana..
popor,popoare; Forma istorica de comunitate umana,superioara tribului si anterioara natiunii,a carei membrii locuiesc pe acelasi teritoriu,vorbesc aceeasi limba si au aceleasi traditii si cultura. 2. Totalitatea locuitorilor unei tari,cetatenii unui stat; natiune,neam,norod..." DEX 98

natiune,natiuni; Comunitate stabila de oameni,istoriceste constituita ca stat,aparuta pe baza unitatii de limba,de teritoriu,de viata economica si de factura psihica,care se manifesta in particularitati specifice ale culturii nationale...." DEX 98

natiune; neam,popor,norod Dictionarul de sinonime

Evident ca poporul a fost inaintea constituirii natiunii. Din moment ce s-a statuat intr-un teritoriu,si-a dezvoltat si viata economica,a devenit o natiune de sine statatoare.
Poporul reprezinta o natiune intro tara,intr-un teritoriu delimitat prin granite in diferite perioade istorice.
Cele doua sinonime;natiune si popor,indiferent ca se spun in vorbirea curenta sau academica,chiar daca am dori sa le numim interschimbabile ,ele au intelesul perfect- sinonime perfecte.
In fond nici nu poate fi unitate de vederi,tu iti sustii punctul tau de vedere cu privire la diferenta dintre natiune si popor,eu imi mentin similitudinea exprimata prin sinonime perfecte. Dar mai important este ca dezbaterile pe forum privind diferitele conceptii sa se faca in mod civilizat,si atunci cand gresim sa
fim capabili sa recunoastem.

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 12:41

CORECT !

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 15:04

De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-03-13 08:22:03: Nu, la PRM, nu se "umfla datele " Daca te consideri cinstit, [cred ca esti] recunosti in fata la toti ca PRM nu a intrat in parlament , pentru ca a fost furat la alegeri ? Da, a fost furat la alegeri, sa nu dea in vileag toata mafia de la noi, de cele mai ordinare partide ca ;odioasele PNL- PDL -UDMR. ; partidele cele mai periculoase pentru intreaga natiune romana. Ei ne-au furat voturile , pentru proprile lor interese .

Chiar crezi ca avantajeaza pe cineva sa-ti raspund , clar si rapid , la aceste intrebari ?
Uite , azi nu o fac . Si nu o fac din respect pentru memoria unuia dintre cei mai valorosi oameni pe care i-a avut PRM , si Vadim in preajma sa : Senatorul Mihai Ungheanu , scriitor si critic literar , profesor universitar , un roman adevarat, un patriot de o tinuta morala si demnitate ireprosabile , si care a plecat dintre noi ieri 12-03 ac. cu cinci zile inainte de a fi implinit 71 de ani . Dumnezeu sa- l ierte ![/quote] Domnule Mircea, eu nu te oblig nimic, eu cunosc mai bine cum e cu PRM , ca-s membru. Daca ai date concrete despre PRM, spune-le. Cat despre senatorul Mihai Ungheanu, tot respectul si Dumnezeusa-l ierte .

Ticu
dcmauto

46 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 15:36

De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-03-13 08:22:03: Nu, la PRM, nu se "umfla datele " Daca te consideri cinstit, [cred ca esti] recunosti in fata la toti ca PRM nu a intrat in parlament , pentru ca a fost furat la alegeri ? Da, a fost furat la alegeri, sa nu dea in vileag toata mafia de la noi, de cele mai ordinare partide ca ;odioasele PNL- PDL -UDMR. ; partidele cele mai periculoase pentru intreaga natiune romana. Ei ne-au furat voturile , pentru proprile lor interese .

Uite , azi nu o fac . Si nu o fac din respect pentru memoria unuia dintre cei mai valorosi oameni pe care i-a avut PRM , si Vadim in preajma sa : Senatorul Mihai Ungheanu , scriitor si critic literar , profesor universitar , un roman adevarat, un patriot de o tinuta morala si demnitate ireprosabile , si care a plecat dintre noi ieri 12-03 ac. cu cinci zile inainte de a fi implinit 71 de ani . Dumnezeu sa- l ierte ![/quote]

dcmauto

46 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 15:37

R.I.P.

Fosta membra 9am.ro

481 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 11:05

PROLETARI DIN TOATE TARILE UNITI-VA!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 16:27

Domnisoara draga, nu exista doctrina ultranationalista. Imi pare rau dar esti depasita de aceste aspecte pe care le comentezi didnu-ti cu parerea. Nationalismul maghiar ar trebui sa fie o doctrina. In timp ce noi ii batjocorim pe nationalistii nostri, ungurii cer oficial autonomie. Si atunci ne miram ca sintem de batjocura? Nu am votat in viata mea Partidul Romania Mare. De fapt decit sa merg la vot mai bine beau o bere. Dar de aici pina a contesta o valoare care este Vadim Tudor, ca vrem sau nu, este cale lunga. Haideti sa ne respectam valorile noastre nationale. Cit despre doctrine, vom mai sta de vorba daca doresti. Cu stima, Luci.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 17:17

Si azi ca de obicei, bozgorimea in frunte cu inamicul fascist Marko Bela au avut obraznicia, sa ceara autonomie. Fiind neam de cotropitori, bozgorii s-au napustit ca lupii pe Romania. Noi, membrii PRM vom face tot posibilul sa -i impiedicam,;votandu-l pe Vadim si PRM, avem o tara intreaga fara omizi dusmanoase !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

481 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 17:20

MOARTE TRADATORILOR DE NEAM SI TARA,UNITI-VA SA FACEM O ROMANIE MARE CA SOARELE SFANT DE PE CER!

Fosta membra 9am.ro

481 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 17:21

PROLETARI DIN TOATE TARILE,UNITI-VA!

Fosta membra 9am.ro

481 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 17:22

RELIGIA E OPIUMUL POPOARELOR!

maxx2win

2 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 17:28

macar stii ce inseamna bozgor?

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2009, ora 09:48

De la: maxx2win, la data 2009-03-15 17:28:36macar stii ce inseamna bozgor?
Bozgor , inseamna om fara tara, un intrus in alta tara ,in alt popor, asa cum sunt bozgorii de la noi,dar ei fiind din neam de migratori cotropitori, au devenit un pericol pentru Romania!

Ticu
Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Vadim si noul sau partid
Mergi la: