Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 19:29
apropo,mytcor....*pozitia ta* kr e....?
k dupa 18 pagini de discutii eu ink nu mi-am dat seama?
ce ai vrut sa demonstrezi cu articolul fetei aleia?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 21:01
De la: mytcor, la data 2009-01-18 22:22:11Deoarece consider important modul n care am cutat s demonstrez c ntrebarea forumului plus articolul de nceput se bazeaz pe un silogism fals, repostez descompuerea acestuia (cu mici editri):
Premisa 1: Orice ideologie n numele creia se comit atrociti trebuie abandonat.
Premisa 2: S-au comis atrociti n numele tuturor religiilor, dar nu i n numele ateismului.
Concluzie: Rezult c trebuie s abandonm orice religie i s mbrim ateismul.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Doopa 10 pagini ale topicului, ma vad nevoit a va reamintii !......
CUM POATE JUSTIFICA HOMO RELIGIOSUS URMATOARELE ATROCITATI COMISE IN NUMELE RELIGIILOR:
Dupa cum se observa,-destul de clar in opinia sbs.- ofer posibilitatea cat si libertate alegerii modalitatii justificative interlocutorilor.
Cui ofer aceste sanse?.... interlocutoruli tinta, respectiv lui HOMO RELIGIOSUS !...raspunsurile ateilor ne intrand in acest cadru tinta si chiar daca ele ar fi aparut, ( cum de fapt s-a si intamplat)...pentru sbs. sunt irelevante.
Ce ar trebui sa justifice ( ori sa nu justifice) HOMO RELIGIOSUS ?...ATROCITATILE COMISE !...
Comise in numele CUI ?....ale RELIGIILOR carora apartin !...fie ei crestini, budisti, islamisti ...etc,etc...
Avandu-i in vedere si-n plan secund ateii, deoarece ei au comis crime in numele utopicelor ideologii materialiste,-fapt ce se poate demonstra cu foarte mare usurinta- pastrand in prim plan crimele comise de catre membrii comunitatilor religioase in numele unei ideologi divine (perfecte) ce impune, iar omul de-a lungul istoriei religiilor a dispus !...
A dispus in favoarea multimilor, sau in favoarea elitelor acelor multimi ?....
De ce as crede ca premisere dv. n-ar fi subiectiv-tendentios construite atunci cand introduceti in premisa Nr. 2 acea virgula dupa care adaugati " dar nu i n numele ateismului." ?....
O corecta intocmire in opinia mea in ceea ce priveste intocmirea premiselor - din pct.de vedere ideologic- ar fi fost asa:
P1-S-au comis atrocitati in numele ideologiilor religioase.
P2-S-au comis atrocitati in numele ideologiilor atee.
C- Orice ideologie in numele caruia se comit atrocitati trebuiesc abandonate.
Stabilind valoarea de adevar ori falsitate a fiecarei premise in parte, le putem apoi reunii, intersecta de cate ori dorim. Concluzia va cuantifica exact si fara dubii.
Iar daca doriti a folosi o logica a nuantelor aplicata fiecarei premise in parte si concluzia va fi una exact nuantata.
N-am sa exprim aici in nici un fel opinia critica vis-a-vis de spiritul critic al unei persoane la adresa unei ideologii, dar, in mod sigur acesta lipseste cu desavarsire in cazul multimilor religioase la adresa ideologiilor pe care le-au imbratisat.
S-ar parea cuva ca s-a schimbat ceva d'le @adipopa ?...priviti spre Gaza sau spre Afganistan ori spre soarta crestinilor din China !...
Niciodata nu a fost atat de clar(op.mea) la ce poate duce descatusarea ideilor si-a preconceptelor capabile ca prin stergera identitati si-a istoriei maselor in vedera aducerii lor in fata oratorilor ce cu lesne le va castiga deplina incredere.
Noapte buna !
teles Joanna?..
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 21:26
De la: mytcor, la data 2009-05-03 21:01:08De la: mytcor, la data 2009-01-18 22:22:11Deoarece consider important modul n care am cutat s demonstrez c ntrebarea forumului plus articolul de nceput se bazeaz pe un silogism fals, repostez descompuerea acestuia (cu mici editri):
Premisa 2: S-au comis atrociti n numele tuturor religiilor, dar nu i n numele ateismului.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
CUM POATE JUSTIFICA HOMO RELIGIOSUS URMATOARELE ATROCITATI COMISE IN NUMELE RELIGIILOR:
Dupa cum se observa,-destul de clar in opinia sbs.- ofer posibilitatea cat si libertate alegerii modalitatii justificative interlocutorilor.
Cui ofer aceste sanse?.... interlocutoruli tinta, respectiv lui HOMO RELIGIOSUS !...raspunsurile ateilor ne intrand in acest cadru tinta si chiar daca ele ar fi aparut, ( cum de fapt s-a si intamplat)...pentru sbs. sunt irelevante.
Ce ar trebui sa justifice ( ori sa nu justifice) HOMO RELIGIOSUS ?...ATROCITATILE COMISE !...
Comise in numele CUI ?....ale RELIGIILOR carora apartin !...fie ei crestini, budisti, islamisti ...etc,etc...
Avandu-i in vedere si-n plan secund ateii, deoarece ei au comis crime in numele utopicelor ideologii materialiste,-fapt ce se poate demonstra cu foarte mare usurinta- pastrand in prim plan crimele comise de catre membrii comunitatilor religioase in numele unei ideologi divine (perfecte) ce impune, iar omul de-a lungul istoriei religiilor a dispus !...
De ce as crede ca premisere dv. n-ar fi subiectiv-tendentios construite atunci cand introduceti in premisa Nr. 2 acea virgula dupa care adaugati " dar nu i n numele ateismului." ?....
O corecta intocmire in opinia mea in ceea ce priveste intocmirea premiselor - din pct.de vedere ideologic- ar fi fost asa:
Stabilind valoarea de adevar ori falsitate a fiecarei premise in parte, le putem apoi reunii, intersecta de cate ori dorim. Concluzia va cuantifica exact si fara dubii.
Iar daca doriti a folosi o logica a nuantelor aplicata fiecarei premise in parte si concluzia va fi una exact nuantata.
N-am sa exprim aici in nici un fel opinia critica vis-a-vis de spiritul critic al unei persoane la adresa unei ideologii, dar, in mod sigur acesta lipseste cu desavarsire in cazul multimilor religioase la adresa ideologiilor pe care le-au imbratisat.
S-ar parea cuva ca s-a schimbat ceva d'le @adipopa ?...priviti spre Gaza sau spre Afganistan ori spre soarta crestinilor din China !...
Niciodata nu a fost atat de clar(op.mea) la ce poate duce descatusarea ideilor si-a preconceptelor capabile ca prin stergera identitati si-a istoriei maselor in vedera aducerii lor in fata oratorilor ce cu lesne le va castiga deplina incredere.
Noapte buna !
teles Joanna?..
desigur...
esti incredibil....
**C- Orice ideologie in numele caruia se comit atrocitati trebuiesc abandonate.**
poi...s-au comis atrocitati si in numele democratiei,comunismului,liberalismului,conservatorismului,nationalismului,globalizarii,drepturilor omului,...etc....
da tu exemplu de o ideologie in numele kreia sa nu se fii comis atrocitati....
sau...dak e sa le desfiintam pe toate...ajungem la ce spunea adi...inventeaza tu una noua...una in numele kreia crezi tu k nu se vor mai comite atrocitati....
vei vedea k are nevoie doar de timp si se vor comite si in numele ei....
ps: stai linistit k si masonii isi au crimele lor...si...asta presupune in mod automat k masoneria ar trebui desfiintata?  .....
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 23:11
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-05-03 21:26:11De la: mytcor, la data 2009-05-03 21:01:08De la: mytcor, la data 2009-01-18 22:22:11Deoarece consider important modul n care am cutat s demonstrez c ntrebarea forumului plus articolul de nceput se bazeaz pe un silogism fals, repostez descompuerea acestuia (cu mici editri):
Noapte buna !
teles Joanna?..
desigur...
esti incredibil....
**C- Orice ideologie in numele caruia se comit atrocitati trebuiesc abandonate.**
poi...s-au comis atrocitati si in numele democratiei,comunismului,liberalismului,conservatorismului,nationalismului,globalizarii,drepturilor omului,...etc....
da tu exemplu de o ideologie in numele kreia sa nu se fii comis atrocitati....
sau...dak e sa le desfiintam pe toate...ajungem la ce spunea adi...inventeaza tu una noua...una in numele kreia crezi tu k nu se vor mai comite atrocitati....
vei vedea k are nevoie doar de timp si se vor comite si in numele ei....
ps: stai linistit k si masonii isi au crimele lor...si...asta presupune in mod automat k masoneria ar trebui desfiintata? .....
Nu ai inteles nimic. Pur si simplu nu se va putea da o explicatie logica si sustenibila la intrebarea topicului. Cautam mereu scuze fara argumente. Solutia este una ... utopica (pentru moment), inventam o singura religie cu condita ca toata lumea sa adere la ea sau le desfintam pe toate.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 11:21
**Nu ai inteles nimic. Pur si simplu nu se va putea da o explicatie logica si sustenibila la intrebarea topicului. Cautam mereu scuze fara argumente. Solutia este una ... utopica (pentru moment), inventam o singura religie cu condita ca toata lumea sa adere la ea sau le desfintam pe toate.**
si esti ferm convins k in numele religiei astea noi nu se vor mai comite atrocitati?
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 11:25
new age si mytcor....treziti-va la realitate!!!!
atat timp cat vor exista oameni vor exista si ideologii...si atat timp cat vor exista ideologii se vor gasi destui kr sa comita atrocitati in numele lor....
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 12:28
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-05-04 11:21:25**Nu ai inteles nimic. Pur si simplu nu se va putea da o explicatie logica si sustenibila la intrebarea topicului. Cautam mereu scuze fara argumente. Solutia este una ... utopica (pentru moment), inventam o singura religie cu condita ca toata lumea sa adere la ea sau le desfintam pe toate.**
si esti ferm convins k in numele religiei astea noi nu se vor mai comite atrocitati?
Juanna nu faci altceva decat sa te contrazici cu afirmatia asta.  Pai nu ai zis tu cu gurita ta, ma rog, aici doar prin intermediul cuvintelor, in mai toate postarile ca nu s-au comis atrocitati in numele religiei si doar din ratiuni economice?
Eu am mentionat doua variante, daca prima nu-ti este pe plac, o punem in aplicare pe cea de-a doua.
|
|
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 12:31
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-05-04 11:25:42new age si mytcor....treziti-va la realitate!!!!
atat timp cat vor exista oameni vor exista si ideologii...si atat timp cat vor exista ideologii se vor gasi destui kr sa comita atrocitati in numele lor....
*cat vor exista oameni vor exista si ideologii .... Da, ai dreptate cu afirmatia asta, doar ca nu trebuie sa fie o regula cu faptul ca se vor gasi destui care sa comita atrocitati in numele lor.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 12:11
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 12:26
Afara-i frig si innorat,
In soba arde mama
De lustra tata-i spanzurat,
Iar eu ma tai cu lama;
In frigider, in pungi de-un chil,
Se relaxa bunicul,
Iar din bunica a mai ramas
Un deget si buricul.
Si fratii mei intinsi pe jos,
Sunt morti de-o saptamana,
In putrefactie-au intrat, si nimeni nu-i aduna.
Si-acum astept cu dor curat
Iubita ca sa-mi vina,
Si-n camera i-am pregatit
O mica ghilotina.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 12:32
De la: New_Age, la data 2009-05-04 12:31:41De la: joanna_dark_2007, la data 2009-05-04 11:25:42new age si mytcor....treziti-va la realitate!!!!
*cat vor exista oameni vor exista si ideologii .... Da, ai dreptate cu afirmatia asta, doar ca nu trebuie sa fie o regula cu faptul ca se vor gasi destui care sa comita atrocitati in numele lor.
deci...sunt 6 miliarde de oameni pe glob....fikre crede in ceva in functie de civilizatia din kr provine...detine o anumita ideologie...
k sa impui tu una noua pe toata suprafata globului (una in numele kreia sa nu se mai comita atrocitati...una a *iubirii* si *pacii* din kr religia sa lipseasca cu desavarsire) trebuie sa-i determini in primul rand pe toti acesti oameni sa le uite pe ale lor....
si...cum vei putea face asta?...
vor exista miscari de rezistenta foarte puternice...oameni k mine kr se vor gasi sa reziste pana la capat...si...mai mult decat atat...sa raspandeask manifeste impotriva noii idoologii pe kr unii k tine vor sa o impuna...
bun!!!..ce vei face tu in cazul asta?...intr-o prima faza iti vei intensifik mijloacele de propaganda a ideologiei tale...apoi...vei trece la o antipropaganda fata de reactionari....vei vedea k pe ei nu o sa-i intereseze absolut deloc asta si vor continua nestingheriti campania dusa impotriva ta...
atunci...o sa ajungi la extremism si vei merge pana la a promova eliminarea fizik a celor kr opun rezistenta (pentru k altfel nu ai avea tu cum sa-ti impui doctrina)....so?  ..atrocitati....
acum...sunt curioasa pe ce principii tu si mytcor ati vrea sa creati o noua ideologie?...
pentru k...si in numele pacii si in numele iubirii s-au produs destule atrocitati !!!!
( dak ma gandesc numai la bombele de la hiroshima si nagasachi kr au fost deturnate de amerikni pentru a-i forta pe japonezi sa incheie razboiul...am si gasit in cateva secunde un exemplu de atrocitatati oribile comise in numele pacii)
deci...sa va vad...
in plus...mai tineti cont de ceva...k la prima atrocitate comisa in numele ideologiei create de voi doi trebuie sa o abandonati si sa creati alta....deci...spor la lucru!!!
multa bafta amandurora!!!
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 14:04
"acum...sunt curioasa pe ce principii tu si mytcor ati vrea sa creati o noua ideologie?...
pentru k...si in numele pacii si in numele iubirii s-au produs destule atrocitati !!!!
( dak ma gandesc numai la bombele de la hiroshima si nagasachi kr au fost deturnate de amerikni pentru a-i forta pe japonezi sa incheie razboiul...am si gasit in cateva secunde un exemplu de atrocitatati oribile comise in numele pacii)"
Ioana, acele bombe, de la Hiroshima i n special cea de la Nagasachi, japonezii le-au primit moka!
Se tie c rzboiul era....terminat i ctigat de alian.
Acelea au fost atrociti fcute n numele "tiinei" mai mult...nu n numele pcii. A fost un "experiment" lugubru de-al americanilor...i nu singurul din istorie!
Cnd toat lumea gndete la fel nseamn c nimeni nu gndete.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 14:20
...  joanna, ma faci sa rad !...
Atunci cind umanitatea va fi nevoita sa aleaga intre orice fel de ideologii, religii sau credinte si extintia propriei specii , ce crezi ca va alege, dogma sau norma ?...
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 14:21
De la: mytcor, la data 2009-05-05 14:20:00... joanna, ma faci sa rad !...
Atunci cind umanitatea va fi nevoita sa aleaga intre orice fel de ideologii, religii sau credinte si extintia propriei specii , ce crezi ca va alege , dogma sau norma ?...
Dora, si, nu numai...
Atol Mururoa
 tbn1.google.com/images?q=tbn:aRgl35jMkRFEGM:www.widelec.org/stuf...">
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 14:31
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
corinwap
6 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 15:41
Sunt convins ca important este sa nu ucizi Sufletul. Daca ne raportam vad si istoric la "valorile" noastre contemporane, care preamaresc doar corpul fizic, de parca nu am exista ca si Persoane. Cred ca se vrea acest lucru. Pentru ca in mod evident Sufletul ti-l poti pierde doar daca accepti targul pentru: bogatie, sanatate, faima, putere. Iar dupa ce o faci este normal sa-ti doresti nemurirea, sau un deznodamant amanat al mortii corpului. Oricum, gandind in acest mod, alegerea martirilor, mucenicilor (in crestinism) ni s-ar parea acum "politic incorecta" dar acestea s-au dus cu bucurie la moartea (de cele mai multe ori cruda) pentru a se mantuii. Sa-i condamnam pentru aceasta doar pentru ca noi nu mai putem face acest lucru? ....
|
livu69
3 mesaje
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 16:23
Nu am stat sa citesc in totalitate ce ai scris, dar dupa ce am vazut asa zisele exemple de religii sunt numai religii strambe . Adevarata religie crestinismul nu a incurajat in istorie comiterea unor acte de violenta asupra altor semeni si daca a infaptuit sunt convins ca acei indivizi care sau aflat la ''butoane'' in acele vremuri nu erau altceva decat excepti de la regula chiar falsi crestini inflitrati in comunitate pentru a incerca sa destabilizeze increderea acordata de comunitate in religie.
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 16:31
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 16:33
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 19:51
my dears...o ideologie este o doctrina kr a capatat adeziunea maselor
mytcor,dora si new age....creati voi o doctrina si incerkti apoi sa o promovati in randul maselor...spuneti-le k in numele acestei noi doctrine nimeni nu va mai avea voie sa comita atrocitati!!!
in cazul asta...voi veti deveni teoreticienii ei...si veti ramane consemnati in istorie!!!...ce v-a cuprinde aceasta doctrina va priveste...
spor la lucru....
apoi...dupa ce masele au aderat la dotrina voastra o puteti numi foarte bine ideologie...iar ...in momentul in kr se va gasi cineva kr sa comita atrocitatati in numele ei o schimbati si creati alta...
ps: nu vreau sa mai dezbat subietcul hiroshima pe topicul asta pentru k as fii  ..insa...dak deschideti un topic despre etik aplikta va pot povesti mai multe....
si ....ink ceva....nu va mai contraziceti cu mine pe teme de istorie....k in domeniul asta (fara falsa modestie) va dau CLASA tuturor de pe forum....
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 19:55
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 20:49
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 21:18
De la: mytcor, la data 2009-05-05 20:49:23..Joanna, s-a deschis vr-o caramidarie noua si noi n-am aflat ?....
Tu raspunde la intrebare si dupa aia o sa te lasam ne dai si clasa la 'story !..
la kr intrebare,mon cher?....te referi cumva la intrebarea asta?
**Atunci cind umanitatea va fi nevoita sa aleaga intre orice fel de ideologii, religii sau credinte si extintia propriei specii , ce crezi ca va alege, dogma sau norma ?**
poi...ti-am raspuns mai sus....
acum...sunt curioasa si eu pe ce se bazeaza doctrina in numele kreia crezi tu k nu se vor mai comite atrocitati....
posteaza si tu cateva idei...concepte de baza...hai...k altfel o sa consider k mai sus vorbeai si tu ...k sa nu te plictisesti...
deci...cateva idei.... scrie-le cu liniute....ceva de genul..
1)
2)
3)
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 21:22
i dau eu o idee: lipsa de egoism! E destul de bun?!
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 22:27
Astept raspunul Joanna !...direct si concret,...lasa vrajeala !...dogma sau norma ?...
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 22:37
De la: mytcor, la data 2009-05-05 22:27:02Astept raspunul Joanna !...direct si concret,...lasa vrajeala !...dogma sau norma ?...
mytcor...nu ma fa sa scriu sau cred lucururi aiurea despre tine...ti-am mai spus...atat timp cat vor trai oamenii vor gandi (fie k iti convine sau nu)....si atat timp cat vor gandi ...vor exista si ideologii....
e limpede...*cogito ergo sum*(uite si ceva in limba...dak  ...sa se asorteze cu ideile tale)...descartes a spus asta...si nu poti tu sa apari acum sa-l contrazici....nu ai cum!!!
sau....poate vrei sa insinuezi faptul k ar trebui sa existe o societate in kr omenii sa nu mai gandeasca?...
mi se aprinse un beculet...mytcor..tu sustii k trebuie cumva sa li se implanteze oamenilor cipuri in frunte prin kr sa li se controleze intreaga minte....si incerci sa justifici necesitatea acestei masuri prin faptul k atat timp cat gandesc....oamenii mai si comit atrocitati uneori?
hai k incepe sa devina interesant....
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 22:38
De la: Dorulet, la data 2009-05-05 21:22:16i dau eu o idee: lipsa de egoism! E destul de bun?!
poi...nu in numele altruismului s-a pornit si razboiul din irak?....*total desinteresati* americanii s-au dus sa-i bombardeze pe aia acolo k sa-i scape de *tirania* lui hussein....
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 22:49
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-05-05 22:37:00De la: mytcor, la data 2009-05-05 22:27:02Astept raspunul Joanna !...direct si concret,...lasa vrajeala !...dogma sau norma ?...
mytcor...nu ma fa sa scriu sau cred lucururi aiurea despre tine...ti-am mai spus...atat timp cat vor trai oamenii vor gandi (fie k iti convine sau nu)....si atat timp cat vor gandi ...vor exista si ideologii....
e limpede...*cogito ergo sum*(uite si ceva in limba...dak ...sa se asorteze cu ideile tale)...descartes a spus asta...si nu poti tu sa apari acum sa-l contrazici....nu ai cum!!!
sau....poate vrei sa insinuezi faptul k ar trebui sa existe o societate in kr omenii sa nu mai gandeasca?...
mi se aprinse un beculet...mytcor..tu sustii k trebuie cumva sa li se implanteze oamenilor cipuri in frunte prin kr sa li se controleze intreaga minte....si incerci sa justifici necesitatea acestei masuri prin faptul k atat timp cat gandesc....oamenii mai si comit atrocitati uneori?
hai k incepe sa devina interesant....
DOGMA SAU NORMA ???????????
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 22:55
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 22:59
|
|
|