back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 >> Sari la pagina:

vic_viv2000

39 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 18:54

De la: gabigabi, la data 2010-05-11 16:36:54
De la: vaneamarin, la data 2010-05-11 16:27:03
De la: gabigabi, la data 2010-05-11 16:18:18
De la: 9am136179, la data 2010-05-11 16:00:35Fratiilo!!!r nu credeti ca ar trebui sa va schimbati putin mentalitatea asta de comunisti si sa lasati jignirile astea reciproce care face mai mult si care mai putin?
Romania trebuie sa se schimbe si sa functioneze ca un stat european adevarat..Atatia bugetari care nu fac mai nimic iar sfertul de populatie care a mai ramas munceste sa le plateasca lor cafelele si timpul liber. Basescu face ceea ce trebuia sa se faca acum 10-15 anii in urma.
Tot respectul meu pentru el..insa stati linistiti ca si daca nu era Basescu la conducere tot asa se facea..Ce credeti ca FMI ne-a ajutat gratis? sau CE ne-au primit in UE ca sa facem ceea ce vrem noi? Noroc ca ne-au pus ei conditiile ca altfel ramaneam tot un popor comunist si nu se ma schimba nimic cine stie pana cand. Imi este rusine cum ganditi si se vede ca unii dintre voi nu ati scos capul decat pe balconul vostru si atat..de asta vorbiti atatea magarii!!! Macar nu mai postati pe forum sa vedem toti si sa ne intristam cati idioti exista in Romania...Ar trebui sa va largiti orizonturile si sa acceptati situatia..Si la mine in familie se taie 25% din salariul mamei si asta nu ma face bucuroasa insa ma bucura faptul ca in tara asta in sfarsit se mai schimba lucrurile!!!

NU sunt frate cu tine ! am o sora, dar ea e, intr-adevar, inteligenta ! ....daca ai fi si tu,cit de cit, ai sti ca dl. presedinte nu da 2 bani pe EU si ti-a spus-o in clar,de 2 ori !
-o data....de fapt,de nenumarate ori ,ca axa Londra-Washinton e cea mai importanta ptr. noi, lasindu-i cu gura cascata pe toti, inclusiv comunitatea europeana,de parca eram dincolo si nu aici, in Europa !
-a doua oara ti-a spus-o la ora de virf si max. audienta, la TVR cind, ofticat de Tariceanu ,a intrat in direct si i-a spus ricanind ca nu-i place Mutra lui de European cu papion la git ! ....deci ,sorry : MUTRELE DE EUROPENI nu-i sunt pe plac dl. presedinte !

Dar nu isi da oare seama ca o parte din bugetarii astia despre care declara ferm ca "nu fac nimic" muncesc de fapt de le sar capacele ?A vazut oare ce inseamna o zi de garda la un spital de urgenta ?Sigur ca exista si bugetari care nu fac nimic ,majoritatea angajati sa frece menta fiind pilele diractorilor portocalii din teritorii .Sa le scazi insa la toti leafa indiferent daca muncesc sau nu,indiferent daca i-a adus PDLul cu pluta sau daca au dat examene peste examene ca sa isi ocupe postul, este absurd!...Deh,ideile cretine ale maretului carmaci.

nu, nu-si mai dau seama si repeta fara cea mai mica scinteiere de intrebare logica : cum adica ,comunisti ? de unde atitia comunisti ... mai era comunism in romanica in '89 ?
cit despre bugetari ....probabil ca si domnisoara asta, ca si idolul ei ,nu da 2 bani nici pe scoala ,nici pe profesori, ca-s inutili ca toti intelectualii ....

Vai saracii bugetari cum muncesc ei de le zboara capacele...in Romanica asta... si niciunul nu face nimic pentru bietul muncitor de la privat, nici macar pentru asi asigura salariul pe care "trebuie" sa-l ia si luna viitoare...
Vai saracu muncitor de la privat cum e jefuit din doua parti, si de stat si de privat, si nici macar nu are un salariu ca cel de la stat... asta da "vai"!

vic_viv2000

39 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 19:00

De la: Nr4, la data 2010-05-12 15:15:39
De la: click_cont, la data 2010-05-12 14:45:15
De la: 9am126636, la data 2010-05-11 22:48:42 vic...2000 Ce intelegi dumneata prin sectorul de stat? Ma gindeam ca ai crescut la orfelinat in sensul ca poate nu ai parinti bugetari (pensionari). Si crezi ca daca lucrezi in sectorul privat este un act de eroism? Sunt destui care muncesc si nu se mai bat cu caramida in piept. O sa vina ziua cind o sa trebuiasca sa te pensionezi si atunci o sa vii cu "mina intinsa " la stat. Si daca acum, patronul la care lucrezi ti-a trecut un salariu pe cartea de munca si de fapt iti mai da din mina un surplus neimpozitat, cum se numeste asta? Sa traiesti bine. Va fraiereste Base cum vrea muschiul lui principal. Si cam ce orientare profesionala ai?

Nu cred ca te priveste in vreun fel, pe dumneata orientarea mea profesionala, nici daca mai am sau nu parinti iar asta nu e o o scuza sa jignesti pe nimeni. Daca ai ajuns la o asemenea varsta fara sa stii asta atunci nici nu ma mir de ce ai asemenea idei. Celor de teapa ta le este destinat actualul program social din Romania, care numai social nu se poate numi ci mai degraba hotesc. De el beneficiaza doar ce ce nu au chef de munca dar au un chef nebun sa stoarca bani nemunciti prin orice mijloace. Acum sunteti revoltati ca va taie statul veniturile dar nu ati fost revoltati cand vi s-au dat la aproape50% dintre voi pe nedrept. Nu am nimic cu cei ce primesc pensiile pe merit nu aranjate si nu contrafacute prin proecte de legi date pe criterii electorale. Daca atunci ati fi fost responsabili astazi probabil ca n-ar trebui sa se reduca toate veniturile bugetare. Vad ca tragi concluzii fara sa ai habar despre ce vorbeam mai sus, ti-am mai spus, lasa-ne tataie daca nu te tine.

nu ai nimic cu cei care primesc pensiile pe merit.. doar ca sustii programul de eutanasiere al lor

te inseli, nu-l sustin, eu am popus sa punem mana pe bata, insa nu pot sa nu constat ca nici o parte nu joaca corect, nici guvernul si nici cetatenii.

na, ca iar am uitat de adresa, (sunt CLICK)

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 19:19

De la: vic_viv2000, la data 2010-05-12 19:00:05
te inseli, nu-l sustin, eu am popus sa punem mana pe bata, insa nu pot sa nu constat ca nici o parte nu joaca corect, nici guvernul si nici cetatenii.

Unde anume este jocul incorect al cetatenilor ? Ce anume au facut incorect sau ce anume nu au facut din ce doriti dumnevoastra sau Basescu ?

PS:Apreciez ca ati sesizat jocul incorect al guvernului (cei care nu sunt cretini pot citi "al lui Basescu"):risipa de bani,impozite forfetare in timp de criza cand toata Europa a relaxat fiscalitatea,contracte paguboase ca cel cu F16,suplimentare de bani la Cotroceni in timp de criza,suplimentare de cheltuieli pentru personalul guvernului ,suplimentare de trupe in Iraq si Afganistan,sala de sport in satul lui Boc ,scene,baluri ,circ,DISPRET PENTRU INTELIGENTA ROMANULUI!

vic_viv2000

39 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 19:19

Ei bine, am mai spus-o si o mai spun o data ca unii incep iarasi sa invarta rahatul pe aici asa cum au mai facut-o si pe vremea campaniei electorale. Constat ca nu merita sa fac rating pe acest site, pentru ca am ajuns la concluzia ca e site-ul nesimtitilor si atunci am sa-i las sa se balaceasca in propriul rahat urmand ca atunci cand voi pune mana pe bata prima data sa dau in eata lor cu sete.

Spun asta deoarece aseara am mai postat doua mesaje aici care de aseara si pana acum au disparut! Sa-i fie de rusine cui le-a sters si a facut iarasi acest lucru!!! Si sa se gandeasca (pentru ca stiu sigur cine e) ca in fiecare seara am sa-i transmit un gand "bun" pana se vor prinde toate relele de el. Fiei tarana usoara cat mai curand!
Si acum ii dau dreptul sa fie revoltat de ceea ce i-am transmis si sa urle din toti rarunchii amintindu-ne de fiecare data ca "venea" cineva pe-aici!

vic_viv2000

39 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 19:29

De la: vaneamarin, la data 2010-05-12 19:19:43
De la: vic_viv2000, la data 2010-05-12 19:00:05

Unde anume este jocul incorect al cetatenilor ? Ce anume au facut incorect sau ce anume nu au facut din ce doriti dumnevoastra sau Basescu ?

PS:Apreciez ca ati sesizat jocul incorect al guvernului (cei care nu sunt cretini pot citi "al lui Basescu"):risipa de bani,impozite forfetare in timp de criza cand toata Europa a relaxat fiscalitatea,contracte paguboase ca cel cu F16,suplimentare de bani la Cotroceni in timp de criza,suplimentare de cheltuieli pentru personalul guvernului ,suplimentare de trupe in Iraq si Afganistan,sala de sport in satul lui Boc ,scene,baluri ,circ,DISPRET PENTRU INTELIGENTA ROMANULUI!

...600 milioane de euro in buzunarele lui Patriciu, vrei sa mai continui??

Nu uita un lucru, prima data trebuie pedepsiti cei ca au jefuit tara asta de 20 de ani. Poti sa-i identifici dupa palate vile si masini iar daca ai dubii iti spun eu ca nu vei avea atunci cand vor fi de negasit!
Toata ticalosia asta nu e facuta intr-un an iar cei care trebuie sa plateasca sunt toti! Te intrebi ce au facut cetatenii? iti spun, i-au tolerat dealungul anilor culegand farimiturilwe aruncare de ei. Au pus botul la ferestrele din legi special facute sa-i amageasca, au pus umarul la cresterea hotiei in aceasta tara pentr ca au primit fiecare ceva: Pensii de boala si handicap fara sa aiba nici pe dracu (ba da chef de lenevie), pensii uriase pe criterii de nesimtire nu pe merit, salarii umflate prin sporuri nedrepte si ridicole. Dreptul de a jefui de oriunde cu acte in regula. Nu este normal sa se intample asa ceva intr-o tara, o parte din vina o ai si tu!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 19:38

De la: vic_viv2000, la data 2010-05-12 19:19:46Ei bine, am mai spus-o si o mai spun o data ca unii incep iarasi sa invarta rahatul pe aici asa cum au mai facut-o si pe vremea campaniei electorale. Constat ca nu merita sa fac rating pe acest site, pentru ca am ajuns la concluzia ca e site-ul nesimtitilor si atunci am sa-i las sa se balaceasca in propriul rahat urmand ca atunci cand voi pune mana pe bata prima data sa dau in eata lor cu sete.

Spun asta deoarece aseara am mai postat doua mesaje aici care de aseara si pana acum au disparut! Sa-i fie de rusine cui le-a sters si a facut iarasi acest lucru!!! Si sa se gandeasca (pentru ca stiu sigur cine e) ca in fiecare seara am sa-i transmit un gand "bun" pana se vor prinde toate relele de el. Fiei tarana usoara cat mai curand!
Si acum ii dau dreptul sa fie revoltat de ceea ce i-am transmis si sa urle din toti rarunchii amintindu-ne de fiecare data ca "venea" cineva pe-aici!

Doamna,va rog sa nu va grabiti cu decizia . Nu scadeti va rog ratingul acestui site prin lipsa celor doua IDuri ale dvs. . Inteleg ca nu va place sa stati in rahatul altora ci il preferati pe al dvs si pe al lu' dom' presedinte.Inteleg ca sunteti atacata de "dusmanii" invizibili si neclari, exact ca si idolul dumneavoastra de la Cotroceni. Intelegeti insa si dumnevoastra ca sunteti un excelent material didactic si ca aveati ocazia sa serviti societatii. Erati exact acel basescian care pretinde logica cand nu o ofera niciodata,care pretinde bun simt cand injura si jigneste mereu ,care "invarte rahatul" facut de el iar apoi ii acuza pe altii de acest lucru si pleaca chipurile oripilat . Mda,sa traiti bine doamna !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 19:49

De la: vic_viv2000, la data 2010-05-12 19:29:52
Nu uita un lucru, prima data trebuie pedepsiti cei ca au jefuit tara asta de 20 de ani. Poti sa-i identifici dupa palate vile si masini iar daca ai dubii iti spun eu ca nu vei avea atunci cand vor fi de negasit!

Doamna,Basescu A FOST SI ESTE de peste 20 de ani LA PUTERE.A fost subsecretar de stat in ultimul guvern AL LUI CEAUSESCU ,secretar de stat sub Iliescu cateva luni ,MINISTRU sub Roman,Stolojan ,Isarescu,Ciorbea,Radu Vasile etc etc etc.In perioada cand nu a fost ministru , a fost parlamentar . Acum este presedinte,premier ,sef al parlamentului,al PDL ,al "independentilor" si al DNA.

Citesti practic istoria PUTERII pre si post-revolutionare in viata lui . Sa-l pedepsiti deci prima data pe Basescu deoarece se incadreaza si la jaful de 20 de ani din aceasta tara SI IN PLUS EL CONDUCE ACUM TARA ,EL NE DISTRUGE IN PREZENT !

vic_viv2000

39 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 19:54

De la: vaneamarin, la data 2010-05-12 19:38:53
De la: vic_viv2000, la data 2010-05-12 19:19:46Ei bine, am mai spus-o si o mai spun o data ca unii incep iarasi sa invarta rahatul pe aici asa cum au mai facut-o si pe vremea campaniei electorale. Constat ca nu merita sa fac rating pe acest site, pentru ca am ajuns la concluzia ca e site-ul nesimtitilor si atunci am sa-i las sa se balaceasca in propriul rahat urmand ca atunci cand voi pune mana pe bata prima data sa dau in eata lor cu sete.

Doamna,va rog sa nu va grabiti cu decizia . Nu scadeti va rog ratingul acestui site prin lipsa celor doua IDuri ale dvs. . Inteleg ca nu va place sa stati in rahatul altora ci il preferati pe al dvs si pe al lu' dom' presedinte.Inteleg ca sunteti atacata de "dusmanii" invizibili si neclari, exact ca si idolul dumneavoastra de la Cotroceni. Intelegeti insa si dumnevoastra ca sunteti un excelent material didactic si ca aveati ocazia sa serviti societatii. Erati exact acel basescian care pretinde logica cand nu o ofera niciodata,care pretinde bun simt cand injura si jigneste mereu ,care "invarte rahatul" facut de el iar apoi ii acuza pe altii de acest lucru si pleaca chipurile oripilat . Mda,sa traiti bine doamna !

Ei bine, Venea, mesajele iti erau adresate, te simti cu musca pe caciula? Se intelege de ce, uite, ai raspuns provocarii!
Asta nu te face cu nimic mai destept decat atunci (in primavara cand sustineai cu ardoare economia Greciei)!!! Cei ce au citit provocarea mea pentru tine, de atunci, vot intelege ce ti-am adresat in mesajele sterse. Pa si la mai mare in firma ta de poponar ratat!

vic_viv2000

39 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 19:57

Tte simti jignit??? foarte bine, chiar asta si voiam, sa nu crezi ca am sa fug de tine, vei primi in fiecare zi de la mine ceea ce meriti. Si asta nu este deloc politica si nici nu v-a mai fi in discutiile cu tine, ai onoarea sa te razboiesti cu mine pe orice teme, iti repet vei primi doar ceea ce meriti- DISPRET!!!!

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 20:04

Urit ! foarte urit ce spui si fara nicio justificare....daca ar putea exista vreuna vreodata ptr. asemenea limbaj.....dar, mai asta iarna erai convinsa ca Dorinel e ticalosul care-ti face si drege ! acum e Vanea ? la un moment dat ma banuiai pe mine, pina m-ai facut sa ma jur ca n-am nicio legatura cu ce ti se-ntimpla cu postarile, cu calculatorul ....n-ai tu vreo problema si nimeni altcineva ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 20:05

De la: vic_viv2000, la data 2010-05-12 19:57:49Tte simti jignit??? foarte bine, chiar asta si voiam, sa nu crezi ca am sa fug de tine, vei primi in fiecare zi de la mine ceea ce meriti. Si asta nu este deloc politica si nici nu v-a mai fi in discutiile cu tine, ai onoarea sa te razboiesti cu mine pe orice teme, iti repet vei primi doar ceea ce meriti- DISPRET!!!!

De ce?

Fosta membra 9am.ro

1191 mesaje
Oras: Vaslui

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 20:18

ACUM E MOMENTUL SA FACETI CEVA PT.VOI SI COPIII VOSTRI
NU-L RATATI
ARUNCATI-I PE TOTI NEMERNICII CARE AU CONDUS SI JEFUIT TARA TIMP DE DOUAZECI DE ANI IN CELE MAI NEGRE SI MIZERABILE INCHISORI,PE EI SI COPIII LOR

http://www.youtube.com/watch?v=6hriHT00jYw RADU_MAMII EROII NU MOR NICIODATA,NIMIC DIN CE E ROMANESC,NU PIERE RADU_MAMII------http://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4-----RADU_MAMII-
Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 20:25

De Acord! DAR CU CINE?
Lasa ca la vara va fi mai bine-ideologie tipic romaneasca!
Fabula
Un ciine care atremurat toata iarna, a promis ca la vara va face casa.
A venit vara, si ciinele s-a intins la umbra pomilor, si a uitat de promisiune.
MORALA
Vine iarasi iarna

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 20:31

"Guvernul ºi-a propus sã angajeze pentru perioada estivalã bucãtari, cameriste, ospãtari ºi recepþioneri în bazele de agrement, casele de odihnã ºi de oaspeþi ale MAI ºi cãminele de garnizoanã ale SRI ºi SIE, majorând costurile de personal cu peste 1,1 milioane euro. Încadrarea acestei categorii de personal pe posturi vacante, pentru o perioadã limitatã, este prevãzutã într-un proiect de ordonanþã de urgenþã, potrivit Mediafax.(29apr2010)

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 20:38

Rachitele - satul natal al lui Emil Boc - va avea o sala de sport de 2,4 milioane de lei

Satul Rachitele, din comuna clujeana Margau, va avea o sala de sport cu teren de handbal si 150 de locuri.Localitatea Rachitele are 847 de locuitori iar pretul salii de sport este 2.423.163 lei.

Anterior acestei noi investitii satul Rãchiþele a primit de la Guvern circa 200.000 euro pentru dispensar, cãminul cultural ºi parohia ortodoxã.În plus, la nici doi kilometri de casa pãrinþilor premierului Boc a început, în vara anului trecut, construcþia unui "drum turistic" cu fonduri europene, ale cãrui lucrãri au fost inaugurate de preºedintele Consiliului Judeþean Cluj, Alin Tiºe, finul premierului Boc.

Domnule Boc,universitate si aeroport nu faceti in satul dumnevoastra natal ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 20:50

2010, an de criza: Bugetul Presedintiei, plus 23%

Bugetul Administratiei Prezidentiale creste cu 23 la suta fata de cel executat in anul precedent

Bugetul Presedintiei urmeaza sa fie 40.688.000 de lei, comparativ cu 33.074.000 de lei, cat a fost executat anul trecut. Cheltuielile de personal vor fi mai mari cu 11,4 la suta decat in 2009, ajungand la12.500.000 de lei, iar cele cu bunurile si serviciile se vor dubla practic, ajungand la 25.2852.000 de lei, reprezentand o majorare cu 49,7 la suta. Sumele alocate salariilor vor spori cu 13,5 la suta, ajungand la 10.174.000 de lei

Fosta membra 9am.ro

1191 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 20:53

ACUM E MOMENTUL SA FACETI CEVA PT.VOI SI COPIII VOSTRI
NU-L RATATI
ARUNCATI-I PE TOTI NEMERNICII CARE AU CONDUS SI JEFUIT TARA TIMP DE DOUAZECI DE ANI IN CELE MAI NEGRE SI MIZERABILE INCHISORI,PE EI SI COPIII LOR

http://www.youtube.com/watch?v=6hriHT00jYw RADU_MAMII EROII NU MOR NICIODATA,NIMIC DIN CE E ROMANESC,NU PIERE RADU_MAMII------http://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4-----RADU_MAMII-
Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 21:01

Say FUCK THE WORLD si ia-ti 3 zile de concediu pentru o revolutie!....

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 21:21

De la: vaneamarin, la data 2010-05-12 20:38:03 Rachitele - satul natal al lui Emil Boc - va avea o sala de sport de 2,4 milioane de lei

Satul Rachitele, din comuna clujeana Margau, va avea o sala de sport cu teren de handbal si 150 de locuri.Localitatea Rachitele are 847 de locuitori iar pretul salii de sport este 2.423.163 lei.

Anterior acestei noi investitii satul Rãchiþele a primit de la Guvern circa 200.000 euro pentru dispensar, cãminul cultural ºi parohia ortodoxã.În plus, la nici doi kilometri de casa pãrinþilor premierului Boc a început, în vara anului trecut, construcþia unui "drum turistic" cu fonduri europene, ale cãrui lucrãri au fost inaugurate de preºedintele Consiliului Judeþean Cluj, Alin Tiºe, finul premierului Boc.

Domnule Boc,universitate si aeroport nu faceti in satul dumnevoastra natal ?

Pai, macar in satul lui sa faca, nu ?

Adica ce-ai vrea tu, cand n-o mai fi prim-ministru, sa-l injure aia din satul lui ca nici atata lucru n-a fost in stare, sa faca macar pentru ei ?

O sa ma straduiesc sa iasa un prim-ministru si de la mine din sat.

La triceanu in sat nu i-a crescut un citroen-creative tehnology ?
Vezi ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

1191 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 21:25

pai nu mai bine punem prim -ministru pe unul care s-a nascut la maternitate,poate asa va face ceva si pt.spitalele din romania?

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 21:32

Nu mor caii cind vor ciinii.

Fosta membra 9am.ro

1191 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 21:35

ma ofer sa cumpar tot guvernul romaniei cu 1 leu si ca sa fiu gentilom,ofer suma de 1 euro pt.toata industria si economia romaniei,mai mult nu cred ca merita,pe basescu il vreau bonus,sa-mi faca pantofii

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 21:42

S-ar baga CIA or KGB, dar nu mai este nimic de luat, ca astia au furat tot

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 22:05

De la: gabigabi, la data 2010-05-12 18:20:59
De la: sirboby, la data 2010-05-12 18:03:56
De la: gabigabi, la data 2010-05-12 17:24:56 indemnuri d'astea idioate si fara obiect : hai, la munca ! hai, munciti ca la nemti etc.etc,am mai auzit prin 90-91 ,taman cind, ca si acum , "pariul cu agricultura" fusese cistigat si pamintul sta nemuncit si cind "maldarul de fier vechi" isi inchidea portile si lasa fara loc de munca sute-mii de oameni ! si prin 94-95 ni se promitea ca daca aducem noi,salariatii, clienti vom primi nush ce prima,desi se inventasera deja Managerii al caror rost, pe salarii mari, exact asta era : sa caute si sa atraga clienti ! Managerii tarii asteia NU sunt ceea ce pretind ca sunt ! sunt doar niste Vechili cu naravuri de vechil: fura, dijmuieste, inseala, umpleti mai intii buzunarele tale si de'o mai ramine ceva ,da si celorlalti ....si, n-a mai ramas nimic ! azi culegem roadele a 20 ani de proasta si ticaloasa gospodarire a resurselor tarii si-i FAC RASPUNZATORI pe toti cei care ne-au condus in acesti ani....inclusiv dl. presedinte, portocaliilor,ca sa va fie clar ....e direct raspunzator ptr. indatorarea tarii !

Pai si atunci de ce ne ,,sfatuiai'' inainte de alegeri sa votam cu unii dintre cei care au fost la guvernare la un moment dat,si nu au facut nic?

him mai Sirule,ce-ntrebare ciudata mi-ai pus !? ti-a suflat si tie-n gura Bas ca vine iliescu, comunistii,mogulii si alte sperietori ? Geoana, a aparut in politica dupa 2000; PSD.ul s-a mai reformat intre timp .....dar eu am votat pe CRIN ANTONESCU , intelegi talica asta ? care a venit cu o propunere, onorabila- chiar foarte onorabila ,in persoana lui Klaus Iohannis- un neamt cu o minte si mentalitate de Neamt, ca tot s-a vorbit aici despre mentalitatea romanului cu gascute, cu unchiuleti si nepotei ,neveste si amante.....ca, d'aia dupa plecarea lui Cuza nu s-a mai dorit pe tron un boier pamintean si tot d'aia i s-a interzis Casei regale sa se incuscreasca vreodata cu vreo familie bastinasa, din cauza nenorocitelor de cumetrii de care nu reusim sa ne dezbaram.....

Gabi tu chiar crezi ca intr-un partid ca PSD sau PNL liderii fac ce vor ei????????
Mare greseala faci! Eu nu am votat cu Base nici in primul tur( am votat cu Gheorghe Eduard Manole,pe criteriu ,independentei ,mai putini bani cheltuiti pe campani deci mai putine favoruri daca ar fi iesit si pe ceilalti,ma rog partidele lor le vazusem la treaba etc ),nici in turul 2, in turul 2 MI-AM anulat votul punand 2 stampile pe buletin,unul pe Geoana,unul pe Basescu)!
Asa ca nu trebuie sa-mi sufle Base in gura,am si eu cap si gandesc,mai bine sau mai putin bine...............!
Referitor la primarul Sibiului,nu stiu ,nu comentez,dar avand in vedere ca-l sprijineau PSD,PNL,PC ma facut sa-mi pierdut increderea! Stii vorba aia ,,cine s-a fript cu ciorba sufla si-n iaurt!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 22:13

De la: gabigabi, la data 2010-05-12 17:24:56 indemnuri d'astea idioate si fara obiect : hai, la munca ! hai, munciti ca la nemti etc.etc,am mai auzit prin 90-91 ,taman cind, ca si acum , "pariul cu agricultura" fusese cistigat si pamintul sta nemuncit si cind "maldarul de fier vechi" isi inchidea portile si lasa fara loc de munca sute-mii de oameni ! si prin 94-95 ni se promitea ca daca aducem noi,salariatii, clienti vom primi nush ce prima,desi se inventasera deja Managerii al caror rost, pe salarii mari, exact asta era : sa caute si sa atraga clienti ! Managerii tarii asteia NU sunt ceea ce pretind ca sunt ! sunt doar niste Vechili cu naravuri de vechil: fura, dijmuieste, inseala, umpleti mai intii buzunarele tale si de'o mai ramine ceva ,da si celorlalti ....si, n-a mai ramas nimic ! azi culegem roadele a 20 ani de proasta si ticaloasa gospodarire a resurselor tarii si-i FAC RASPUNZATORI pe toti cei care ne-au condus in acesti ani....inclusiv dl. presedinte, portocaliilor,ca sa va fie clar ....e direct raspunzator ptr. indatorarea tarii !

Intr-o privinta nu ai dreptate. managerii anilor 90 erau dispusi sa plateasca bine aducerea clientilor, reclama si intermedierea lor, vinzarea produselor si serviciilor. Adica intermedierea. Marea majoritate nu insela. Nu stiu cum mai e de 13-14 ani. Dar am inteles ca statul si piata in special a mai taiat din elan. Managerii nu erau si nu sint asa venali cum se crede. Altfel nu ar reusi in afaceri. Lacomia in afaceri duce la stricarea relatiilor de afaceri.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 22:17

De la: 9am186235, la data 2010-05-11 19:26:12Costa bani multi, mai neica!
Asa ceva e prea scump.

Mai, daca punem bani toti romanii, cred ca 20 de milioane de romani pot aduna bani sa plateasca un lunetist!!!!!!!!!!
Oricum, merita!!
Trebuie sa-i facem de petrecanie lui basescu ca nu ne-a lasat alta optiune. Cred ca si el vrea s-o mierleasca, ca nu se putea sa nu inteleaga ca masurile draconice pe care le-a anuntat sunt de tipul: ori noi, ori el!!
EU ZIC SA-I LUAM CAPUL, SINGURA LUI SANSA, SA RENUNTE DE URGENTA LA PRESEDINTIE SI SA INAPOIEZE MILIARDELE DE EURO FURATE DE EL SI DE UDREA& COMP., INAPOI BUGETULUI!!

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 22:25

De ce nu luati legatura cu clanurile ninja?
Astia va dau reducere, dupa sezon
Sau 2 pentru unu ca la pizza

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 22:50

Mai bine punem unul nascut in banca, sa ne faca bani. Sa iesim din criza.
Chiar in banca se nasc copii.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 22:54

aia se numesc bancopii

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2010, ora 00:42

Imi aduc aminte cum ne explica Vanea ce educat e el...
Io cred ca Vanea asta e Gise in persoana.
La Gise si la cei din PNL am vazut atata impertinenta si idiotenie la un loc.
Cretinul asta ne explica, de parca am fi toti niste retardati, ca Basescu fiind ministru sau secretar de stat "a fost la putere 20 de ani.
Mai tembelule, de ce n-a iesit Eduard Manole ala, te-ai intrebat cu mintea aia luminata a ta ?
Pentru ca n-a fost secretar de stat, ministru, pentru ca n-a auzit nimeni de el, pentru ca nicaieri nu iese presedinte cineva din spuma marii ....
Dar acum mai auzi ceva despre Manole asta ?
Unde dracu e Manole asta ?
Unde dracu sunt ceilalti candidati la presedintie ?
Cum isi conving alegatorii pentru viitoarea campanie ?
Intelegi ce-ti retardatule ?

Vic, nu-ti pune mintea cu cretinul asta ca e deosebit de tenace.
Iti faci nervi de pomana.
Omul stie o placa si o pune p-aia pana il termina psihic pe oponent. Are mintea odihnita.
Zici ca asta are firma ?
Iti poti imagina ce patesc angajatii lui cu el.
Nu merita.

Gabi, tu de ce nu-i iei apararea unei doamne ?
Sau politica ucide tot.
Da-i peste bot, crocodilului.

Despre alea 600 mil ale lui Patriciu se face ca nu aude ... n-are explicatii, ironii, dracu' sa-l ia cu PNL-ul lui cu tot. E surd si mut.

Menajeaza-te, Vic.
Altminteri, imi place cum gandesti.
Si ca lupti si te dai batuta.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Pagini: << 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: