back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Mai 2010, ora 15:57

De la: 9am049573, la data 2010-05-10 18:53:57mai exista o nuanta gabi, pe care multi din privati nu o recunosc. ei platesc impozite mai mici decit primesc salariu pentru ca au trecute salarii mici in cartea de munca. e mai usor sa dai vina pe bugetariii grasi si pe mogulii de patroni decit sa accepti ca incalci legile, bune sau nedrepte.

privat sau bugetar ideea e ca acest guvern nu a facut nimic, nada, rien, nicevo iar base ii acopera deoarece e guvernul "dupa pofta inimii". nu au facut nimic desi au majoritatea si in parlament. nu au facut nimic, si o spun fara "ura viscerala", deoarece sunt niste incompetenti demagogi, buni sa faca galerie si sluj.

voda base insa are in continuare tupeul sa scrisneasca din dinti si sa arate cu degetul proferind amenintari. cea cu comunismul nu mai tine...

cifra de 10 miliarde de euro, datorii externe de platit in 2010(aici intra inclusiv contributiile Romaniei la fondul ONU, NATO si UE si UNICEF), a mai aparut din cind in cind prin unele ziare dar erau ziarele mogulilor.

eu cred in continuare ca atunci cind se referea la statul mare si gras, urcat in spatele privatului slab dar plin de afaceri cu statul, base avea in minte pe ministrul blaga (cel cu ginerele care cistiga contracte de 10 milioane de euro cu statul)

toti care acum vor fi afectati de masurile guvernului boc, bugetari, pensionari, someri, studeti si asistati, primesc au ce au votat amuzati de bascalia lui base cel cu salariu de solidaritate dar cu fiica care isi cumpara un apartament de 800.000 de euro picati din cer.

peste 2 saptamini si legea pensiilor va fi gata. peste doi ani veti vedea ce inseamna cu adevarat aceasta lege.

interesant e si memorandumul de intelegere cu UE. mai spuneti ca acest guvern a facut ceva in aproape 1 an si jumatate in afara de a asigura un nou mandat lui zeus? unde sunt economiile ?

cel mai usor e sa concedieze cei 250.000 de bugetari. sunt 180.000 de posturi blocate. asa ca va fi usor sa ajunga la cifra promisa. cresterea de bugetari din 2006-2008 s-a datorat si renuntarii la serviciul militar obligatoriu. estimez ca in cei 2 ani statul s-a mai ales cu cca 80-90.000 de angajati. din pacate sunt multe spitale cu 50% personal asa ca inchiderea spitalelor si a scolilor (se renunta la suplinitori) e usor de facut.

inca o data intreb pe fanii lui base. de ce la cotroceni se mai dau salarii de merit?

incep sa cred ca motivul ptr. care americanii l-au preferat Basescu pentru al doilea mandat ,a fost acceptarea INDATORARII catre FMI cu cele 22 de mld,in 2009 ....o buna parte din ei ducindu-se ptr. salvarea bancilor straine cu sucursale in romanica !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 15:59

De la: Dorinel, la data 2010-05-11 15:48:35Scurt ºi la obiect ...
În momente de crizã avem nevoie de oameni profesioniºti ºi responsabili. Avem nevoie de oameni de stat competenþi ºi credibili.
În schimb noi avem Guvernul Bulã ºi pãpuºari iresponsabili.
În rest numai de bine tuturor. Pa.

Salutare Dorinele

Raporteaza abuz de limbaj
9am136179

3 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 16:00

Fratiilo!!!r nu credeti ca ar trebui sa va schimbati putin mentalitatea asta de comunisti si sa lasati jignirile astea reciproce care face mai mult si care mai putin?
Romania trebuie sa se schimbe si sa functioneze ca un stat european adevarat..Atatia bugetari care nu fac mai nimic iar sfertul de populatie care a mai ramas munceste sa le plateasca lor cafelele si timpul liber. Basescu face ceea ce trebuia sa se faca acum 10-15 anii in urma.
Tot respectul meu pentru el..insa stati linistiti ca si daca nu era Basescu la conducere tot asa se facea..Ce credeti ca FMI ne-a ajutat gratis? sau CE ne-au primit in UE ca sa facem ceea ce vrem noi? Noroc ca ne-au pus ei conditiile ca altfel ramaneam tot un popor comunist si nu se ma schimba nimic cine stie pana cand. Imi este rusine cum ganditi si se vede ca unii dintre voi nu ati scos capul decat pe balconul vostru si atat..de asta vorbiti atatea magarii!!! Macar nu mai postati pe forum sa vedem toti si sa ne intristam cati idioti exista in Romania...Ar trebui sa va largiti orizonturile si sa acceptati situatia..Si la mine in familie se taie 25% din salariul mamei si asta nu ma face bucuroasa insa ma bucura faptul ca in tara asta in sfarsit se mai schimba lucrurile!!!

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 16:02

Ai gresit!
Ii doare undeva pe americani de voi.
Ei vor doar baze aproape de rusi ca sa-i tina-n sah.
Aveti grija ca aduc armament cu "depleted uranium". Stiti ce-i aia?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2010, ora 16:06

De la: 9am186235, la data 2010-05-11 15:56:30Trebe pus ilicitu' pe ei!
Sa dea tot inapoi!

n-are cine sa le ia ...legi ar fi,dar cine sa le puna in aplicare ? Evaziunea fiscala e imensa, sunt regii de stat cu datorii la buget de zeci-sute de milioane,dar nu supara pe nimeni asta ,ba se mai dau indemnizatii si prime .....presedintele nu vede,nu stie...premierul si guvernul ,nici el ....singura solutie e spolierea celui ce n-are nicio putere de a se opune ! halal Stat ! halal Presedinte !

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 16:09

Comunism
Romania n-a fost asa ceva niciodata.
Comunism=a avea totul in comun si in functie de marimea familiei.
Comunism=cine are mai mult, sa ajute si pe cel cu mai putin
S-a-ntimplat asa ceva in Romania?

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 16:11

"nu vezi, nu auzi, nu spui"
O, da asta este deviza Mafiei

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 16:13

De la: 9am136179, la data 2010-05-11 16:00:35Fratiilo!!!r nu credeti ca ar trebui sa va schimbati putin mentalitatea asta de comunisti si sa lasati jignirile astea reciproce care face mai mult si care mai putin?
Romania trebuie sa se schimbe si sa functioneze ca un stat european adevarat..Atatia bugetari care nu fac mai nimic iar sfertul de populatie care a mai ramas munceste sa le plateasca lor cafelele si timpul liber. Basescu face ceea ce trebuia sa se faca acum 10-15 anii in urma.
Tot respectul meu pentru el..insa stati linistiti ca si daca nu era Basescu la conducere tot asa se facea..Ce credeti ca FMI ne-a ajutat gratis? sau CE ne-au primit in UE ca sa facem ceea ce vrem noi? Noroc ca ne-au pus ei conditiile ca altfel ramaneam tot un popor comunist si nu se ma schimba nimic cine stie pana cand. Imi este rusine cum ganditi si se vede ca unii dintre voi nu ati scos capul decat pe balconul vostru si atat..de asta vorbiti atatea magarii!!! Macar nu mai postati pe forum sa vedem toti si sa ne intristam cati idioti exista in Romania...Ar trebui sa va largiti orizonturile si sa acceptati situatia..Si la mine in familie se taie 25% din salariul mamei si asta nu ma face bucuroasa insa ma bucura faptul ca in tara asta in sfarsit se mai schimba lucrurile!!!

Vedeti doamna ca FMI ul a spus ca aceste micsorari de venituri nu ei le-au fixat ci Baselu.Ei aveau solutii mai putin dure .De ce anume s-a ajuns la asta ?S-a ajuns la asta in urma incompetentei lui Basescu si a gastii sale. 150000de firme au dat faliment cu impozitul forfetar ceea ce inseamna bani lipsa la buget si someri de hranit .Contracte gen cel cu F16 in care sunt preferati americanii desi tot la banii astia suedezii ne dadeau avioane noi si in plus plus investitii in Romania ,un offset de 100% .Americanii nu investesc nimic dar asa este Base ,pupa la marele licurici. Nu va pasa ca puteam sa avem locuri de munca ,industrie aeronautica ,care sa aduce venituri din treaba asta ,nu ?Tot ce face Base este minunat,nu ?Dar Km de autostrada care la noi a atins cote care nu se puteau atinge nici daca faceai autostrazi suspendate in Alpi?Dar scenele lui Ridzi ?Dar suplimentarea de bani pentru Afganistan si Iraq cand la noi pensionarii mor de foame? Dar suplimentarea bugetului acordat Cotroceniului si personalului Guvernului ?

Sunt sincer trist ca exista oameni care desi sunt furati , mintiti ,desi este evident ca ne prabusim ,ca Basescu ne duce in faliment ,se bucura ca "se mai schimba lucrurile".Pai la dracu,se schimba lucrurile dar nu in bine!

PS:Daca sunteti asa de infocata partizana a lui Base va invit sa donati si restul de bani ai mamei dumnevoastra ca sa se schimbe si mai bine lucrurile in familia dvs.Sa va dati si dumnevoastra toti banii ,la urma urmelor cei care il iubesc pe badaranul sef ar trebui sa fie singurii care sa plateasca furturile si incompetenta sa!

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 16:14

De ce nu alegeti pe Printz Charmant?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2010, ora 16:18

De la: 9am136179, la data 2010-05-11 16:00:35Fratiilo!!!r nu credeti ca ar trebui sa va schimbati putin mentalitatea asta de comunisti si sa lasati jignirile astea reciproce care face mai mult si care mai putin?

NU sunt frate cu tine ! am o sora, dar ea e, intr-adevar, inteligenta ! ....daca ai fi si tu,cit de cit, ai sti ca dl. presedinte nu da 2 bani pe EU si ti-a spus-o in clar,de 2 ori !
-o data....de fapt,de nenumarate ori ,ca axa Londra-Washinton e cea mai importanta ptr. noi, lasindu-i cu gura cascata pe toti, inclusiv comunitatea europeana,de parca eram dincolo si nu aici, in Europa !
-a doua oara ti-a spus-o la ora de virf si max. audienta, la TVR cind, ofticat de Tariceanu ,a intrat in direct si i-a spus ricanind ca nu-i place Mutra lui de European cu papion la git ! ....deci ,sorry : MUTRELE DE EUROPENI nu-i sunt pe plac dl. presedinte !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 16:27

De la: gabigabi, la data 2010-05-11 16:18:18

NU sunt frate cu tine ! am o sora, dar ea e, intr-adevar, inteligenta ! ....daca ai fi si tu,cit de cit, ai sti ca dl. presedinte nu da 2 bani pe EU si ti-a spus-o in clar,de 2 ori !
-o data....de fapt,de nenumarate ori ,ca axa Londra-Washinton e cea mai importanta ptr. noi, lasindu-i cu gura cascata pe toti, inclusiv comunitatea europeana,de parca eram dincolo si nu aici, in Europa !
-a doua oara ti-a spus-o la ora de virf si max. audienta, la TVR cind, ofticat de Tariceanu ,a intrat in direct si i-a spus ricanind ca nu-i place Mutra lui de European cu papion la git ! ....deci ,sorry : MUTRELE DE EUROPENI nu-i sunt pe plac dl. presedinte !

Dar nu isi da oare seama ca o parte din bugetarii astia despre care declara ferm ca "nu fac nimic" muncesc de fapt de le sar capacele ?A vazut oare ce inseamna o zi de garda la un spital de urgenta ?Sigur ca exista si bugetari care nu fac nimic ,majoritatea angajati sa frece menta fiind pilele diractorilor portocalii din teritorii .Sa le scazi insa la toti leafa indiferent daca muncesc sau nu,indiferent daca i-a adus PDLul cu pluta sau daca au dat examene peste examene ca sa isi ocupe postul, este absurd!...Deh,ideile cretine ale maretului carmaci.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2010, ora 16:27

De la: 9am186235, la data 2010-05-11 16:14:32De ce nu alegeti pe Printz Charmant?

nu-mi cade fisa : la cine te-ai gindit ?
P.S. mie mi-ai zis ca motivul e ca B le-a dat voie americanilor sa puna scutul aici ?..... frate,,,tie pot sa-ti spun "frate " ,suntem taman ca aia : si f...ta si cu banii luati !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2010, ora 16:36

De la: vaneamarin, la data 2010-05-11 16:27:03
De la: gabigabi, la data 2010-05-11 16:18:18

Dar nu isi da oare seama ca o parte din bugetarii astia despre care declara ferm ca "nu fac nimic" muncesc de fapt de le sar capacele ?A vazut oare ce inseamna o zi de garda la un spital de urgenta ?Sigur ca exista si bugetari care nu fac nimic ,majoritatea angajati sa frece menta fiind pilele diractorilor portocalii din teritorii .Sa le scazi insa la toti leafa indiferent daca muncesc sau nu,indiferent daca i-a adus PDLul cu pluta sau daca au dat examene peste examene ca sa isi ocupe postul, este absurd!...Deh,ideile cretine ale maretului carmaci.

nu, nu-si mai dau seama si repeta fara cea mai mica scinteiere de intrebare logica : cum adica ,comunisti ? de unde atitia comunisti ... mai era comunism in romanica in '89 ?
cit despre bugetari ....probabil ca si domnisoara asta, ca si idolul ei ,nu da 2 bani nici pe scoala ,nici pe profesori, ca-s inutili ca toti intelectualii ....

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 16:43

Uneori si eu am sentimentul ca profesorii si doctorii nu si-au facut bine treaba .Este inexplicabil procentul inca mare oameni care ,desi este evident ca au fost mintiti,furati si saraciti,desi vad ca ne prabusim ,inca il iubesc pe Basescu si se inchina la evlaviosi la toate minciunile sale .Dumnezeule ,Dumnezeule ce popor orb avem! Sunt vinovati profesorii ca nu i-au invatat sa gandeasca si doctorii ca nu i-au tratat la cap .

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 11 Mai 2010, ora 16:47

gabi si vaneamarin,zau ca nici eu nu'nteleg dece sunt asa prosti romanii care mau votat!stiu doar ca lupt pentru Lenutza !

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 16:56

De la: bseceta, la data 2010-05-11 16:47:17gabi si vaneamarin,zau ca nici eu nu'nteleg dece sunt asa prosti romanii care mau votat!stiu doar ca lupt pentru Lenutza !

Lasa ,sunt ei unii prosti dar si tu i-ai imbarligat bine de tot .Incepand de la aia cu lacrimile si dragul Stolo,trecand prin demisia in 5 minute,cu lacrimile din glas cand ai spus "sa-ti fie rusine Dinu Patriciu" ,cu filmul in care ai dat in copil si de care nu iti mai aminteai dar ai arat ca a fost trucat si terminand acum cu apelul la solidaritate in jurul furturilor si incompetentei tale. Pe mine cel mai mult m-a amuzat aia cu "sa-ti fie rusine Dinu Patriciu" ,poti sa o mai spui pentru mine pe tonul ala tremurat de indignare ?!

PS:Cand faceai aceste porcarii si multe altele imi era doar scarba de tine.Acum insa DISTRUGI ROMANIA ,INTELEGI? DISPARI PE MARE,MANANCA-TI BANII FURATI IN ELVETIA DAR NU DISTRUGE ROMANIA CANALIE CE ESTI!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2010, ora 17:01

De la: bseceta, la data 2010-05-11 16:47:17gabi si vaneamarin,zau ca nici eu nu'nteleg dece sunt asa prosti romanii care mau votat!stiu doar ca lupt pentru Lenutza !

bai, Iubirea e un lucru mare si tu macar ai un scop ! dar ei ? chiar nu-ti vad "nevoile " ? PUTEREA , GAGICA si VISICHI cu 3 cuburi de gheata ?.....ca-n rest, e gargara !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2010, ora 17:07

Avocatul poporului ,mai exista ? care-i rolul lui ? poate poporul roman sa-si cheme-n judecata Conducatorii pe motiv de subminare a intereselor nationale ?

july

563 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 17:10

Pentru tine este important ca se schimba lucrurile, chiar daca vezi ca se schimba in FOARTE rau?
Cine are mentalitatea ciudata? Tu.

Este treaba ta daca il mai poti respecta pe Basescu, eu nu! Daca era destept trebuia sa se fereasca sa ia imprumut de la FMI. Dar nu ii pasa pentru ca stie, ca el va cheltui, apoi noi vom plati.

Nr4

134 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Mai 2010, ora 17:13

De la: gabigabi, la data 2010-05-11 17:07:03 Avocatul poporului ,mai exista ? care-i rolul lui ? poate poporul roman sa-si cheme-n judecata Conducatorii pe motiv de subminare a intereselor nationale ?

nu mai cheama pe nimeni ca si lui ii taie din salariu

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 17:22

De la: july, la data 2010-05-11 17:10:12

Pentru tine este important ca se schimba lucrurile, chiar daca vezi ca se schimba in FOARTE rau?
Cine are mentalitatea ciudata? Tu.

Este treaba ta daca il mai poti respecta pe Basescu, eu nu! Daca era destept trebuia sa se fereasca sa ia imprumut de la FMI. Dar nu ii pasa pentru ca stie, ca el va cheltui, apoi noi vom plati.

Esti din cale afara de naiv sa crezi ca nemernicul de basescu vrea binele Romaniei!!!!!!!
NU TE-AI SATURAT DE PROMISIUNI NEINDEPLINITE SI DE MINCIUNI FARA NUMAR, CATE NI LE-A FLUTURAT PRIN FATA OCHILOR DE 6 ANI INCOACE?
basescu TREBUIE INDEPARTAT DE URGENTA DE LA PRESIDENTIE PANA NU NE UCIDE PE TOTI ASA CUM SI-A PUS IN GAND.
Oameni buni actionati, basescu vrea sa ne ucida!!!!!!!!!!!!!!!!!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2010, ora 17:24

De la: Nr4, la data 2010-05-11 17:13:21
De la: gabigabi, la data 2010-05-11 17:07:03 Avocatul poporului ,mai exista ? care-i rolul lui ? poate poporul roman sa-si cheme-n judecata Conducatorii pe motiv de subminare a intereselor nationale ?

nu mai cheama pe nimeni ca si lui ii taie din salariu

ai dreptate si poporul roman e numai ala cu baile de multime.....ailalti ,de-s contra maretelor realizari , sunt dusmani ai poporului.....baiiii,cum uitai ,bai,ptui ! ....sa-mi fie rusine

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 19:23

Fratilor, cum putem aranja noi astia chinuiti de nemernicul de basescu cu un lunetist, SA-I FACA NEMERNICULUI O GAURA ENORMA IN CAP?
Ticalosul asta nu pleaca de buna voie de la Cotroceni, asa ca n-avem ce face, trebuie sa-l radem!

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 19:26

Costa bani multi, mai neica!
Asa ceva e prea scump.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 21:33

De la: 9am186235, la data 2010-05-11 16:09:01Comunism
Romania n-a fost asa ceva niciodata.
Comunism=a avea totul in comun si in functie de marimea familiei.
Comunism=cine are mai mult, sa ajute si pe cel cu mai putin
S-a-ntimplat asa ceva in Romania?

noi n-am avut niciodata comunism in schimb am avut in permanenta HOTIE!!! In Romania nu functioneaza nici un regim deoarece 90% dintre romani sunt HOTI. Injurati-ma cat doriti dar acesta este ADEVARUL!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2010, ora 21:37

De la: gabigabi, la data 2010-05-10 17:45:13prietenul meu ,drag @627 ...de ce preluati voi pe nemestecate tot ce auziti la Bas' si Boc,dar ne acuzati pe noi ca-i citam pe cei de la A3 sau realitateatv? ....apropo de realitatea : cu citeva mici exceptii ,e portocalie rau....poate ca nu v-ati seama d 'asta pina acum !
ce zici ? ca numai privatii platesc taxe si impozite ? hai, fugi de aici cu Boc cu tot ,de la care ai auzit ieri gugumania asta ! tie nu ti se impoziteaza salariu, puisor,chiar daca esti bugetar ? si mie, pensia : tot ce trece de 1000ron ,se impoziteaza ! platesc si eu si impozitul pe casa si masina si rovigneta si tva ....Toata lumea plateste taxe si impozite ,nu numai privatii !

SCUMPA MEA PRIETENA,TU STII CEL MAI BINE CE STIU EU..........DA INTRADEVAR SUNT INSTITUTII BUGETARE CARE PLATESC IMPOZITE,DAR LA FEL DE BINE CRED CA STII CA CEI MAI MARI DATORNICI LA BUGET SUNT B U G E T A R I I !!!!!!!!!! CAT DESPRE POSTURILE TV. LA CARE TE REFERI CITESC SI EU REZUMATE ALE EMISIUNILOR,NU MA INTERESEAZA DECAT DIN PRISMA IN CARE INCITA POPULATIA PRIN MINCIUNA ( SI CREDEMA ESTE F. MULTA ) INTREBAREA ESTE DE CE ? EI AU FOST AFECTATI DE ANUL TRECUT,AU SIMTITO PE PIEKEA LOR,NU II INTELEG.............
SUNT DE ACORD CU TINE CA GUVERNUL BOC NU ARE TARIA SI FERMITATEA DE A BE SCOATE DIN CRIZA,SI AICI AM SA-TI SPUN CEVA CARE TE VA ENERVA (POATE ) TOT BASESCU E MAI BARBAT CA TOTI,O SA O RECUNOASTETI TOTI ...........PESTE CATIVA ANI !!!!!!!!
TE PUP SI MULTA SANATATE FAMILIEI TALE,IN REST DACA E SANATATE O SA RAZBIM NOI ASA CUM SPER CA O SA REUSEASCA TOTI ROMANII !

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 21:42

De la: gabigabi, la data 2010-05-11 15:40:09viv vic 2000 sau click cont ? te-ai dat de gol Victorito mama, raspunzind VIV in locul lui click cont ? simti si tu ca v-ati imputnat ca nr. se sustinatori si te-ai multiplicat ca sa dai impresia ca sunteti o pizderie ? hai, la mai multi ...la mai multi ! stringeti hora, nu fiti hoti ...

Razi aiurea gabita, n-am ascuns niciodata care imi sunt conturile, pur si simplu de data asta am uitat pe care dintre adresele de mail ma aflu. Poti sa te uiti in spate pe postari, niciodata n-am ascuns asta si de altfel stiti cu totii.

PS. ai tendinta de a baga petoata lumea in acelasi rahat in care se zbat unii pe aici, uiti insa ca aceea se ascund.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2010, ora 21:47

De la: 9am178165, la data 2010-05-11 19:23:54Fratilor, cum putem aranja noi astia chinuiti de nemernicul de basescu cu un lunetist, SA-I FACA NEMERNICULUI O GAURA ENORMA IN CAP?
Ticalosul asta nu pleaca de buna voie de la Cotroceni, asa ca n-avem ce face, trebuie sa-l radem!

??????????????????????????????????????? VAI MAMA TA DE OLIGOFREN !!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 21:50

De la: 9am056627, la data 2010-05-11 21:37:46AM SA-TI SPUN CEVA CARE TE VA ENERVA (POATE ) TOT BASESCU E MAI BARBAT CA TOTI,O SA O RECUNOASTETI TOTI ...........PESTE CATIVA ANI !!!!!!!!

Aici admit ca s-ar putea intr-un anumit sens sa ai dreptate..Daca nu scapam de el este posibil sa ajungem sa recunoastem ca Base este intaiul barbat al tarii .O sa ii serbam si ziua pe stadioane "celui mai barbat dintre barbati"?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2010, ora 22:00

De la: vaneamarin, la data 2010-05-11 21:50:00
De la: 9am056627, la data 2010-05-11 21:37:46AM SA-TI SPUN CEVA CARE TE VA ENERVA (POATE ) TOT BASESCU E MAI BARBAT CA TOTI,O SA O RECUNOASTETI TOTI ...........PESTE CATIVA ANI !!!!!!!!

Aici admit ca s-ar putea intr-un anumit sens sa ai dreptate..Daca nu scapam de el este posibil sa ajungem sa recunoastem ca Base este intaiul barbat al tarii .O sa ii serbam si ziua pe stadioane "celui mai barbat dintre barbati"?

VANIA,TU SA SERBEZI ZIUA LUI FLORICICA,CARE ARE IDEI DE ?????????? DE CARE ? SPUNEMI TU...........DREAPTA? STANGA ? ORI IDEI IDIOATE CUM LE ARE DE OBICEI ?
TU CREZI CA MAI MERGE ASA,IN CONTINUARIE ? EU CRED CA NU!!!!!!DAR PAREREA MEA UMILA IN FATA TA NU CONTEAZA,ASA CA SCRIETII UTOPIILE IN CONTINUARIE......... TE SALUT !
P,S, DACA TU NU ESTI BARBAT SI ESTI FRUSTRAT DE CE ESTI INVIDIOS ?

Pagini: << 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: