Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Mai 2010, ora 19:20
De la: vaneamarin, la data 2010-05-13 19:12:13De la: 9am056627, la data 2010-05-13 18:25:07 LA EXPLICATIILE PE CARE LE DAI,IARTAMA VANIA DAR NU POT SA-TI SPUN DECAT S I C T I R ! NU ESTI UN CORESPONDENT OBIECTIV ,TE FOFILEZI MEREU,NU AI SANGE IN TINE,ESTI LAS VANIA.........EU IN LOCUL TAU AS TACEA PANA S-AR AUZI LINISTEA..........
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 13 Mai 2010, ora 19:32
De la: 9am056627, la data 2010-05-13 18:19:38 Pai 627,ai dreptate.Barbatii "in situatiile de forta majora ISI ASUMA RESPONSABILITATEA SI NU DAU INAPOI IN FATA GREULUI". Idolul tau da vina pe oricine altcineva in afara de el si de gasca lui de cretini ! NU ISI ASUMA RESPONSABILITATEA DELOC,este lasul suprem al Romaniei,da mereu vina pe altii pentru imbecilitatea si marlania lui .I-am ascultat discursul de azi ,un discurs de cretin ,de imbecil care rosteste cifre ca un papagal,care spune sec ca un manelist de Constanta ca "nu e bani".Nu ne spune si din ce cauza nu mai sunt bani,nu ne spune de forfetar,de F16,de scutul gratuit pentru marele licurici,de soseaua din satul lui Boc ,de bugetul marit al presedentiei,al personalului guvernului ,de banii pentru cameriste si ospatari la SRI si SIE,de Udrea etc. Nu,NU NE SPUNE CUM DE NU MAI SUNT BANII ci,ca un derbedeu ce este ,ne arata ca el a avut dreptate si ca nu el este vinovat.Asa fac si tiganii cand ii prinzi cu mana in buzunarul tau in autobuz! PS: 627,ma doare drept in kur de unitatea ta si te rog sa imi scuzi indiferenta . Imi pare o deviza tare imbecila asta pe care o spui tu,dar ma rog,stiu ca nu rezolvati ecuatii pe acolo asa ca si daca va spune ca deviza voastra este "pipi - TV- girafe- zbang " o adoptati si va mandriti cu ea . .
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 13 Mai 2010, ora 19:35
De la: 9am186235, la data 2010-05-13 15:22:13Daca Base al vostru ar fi baiat destept, ar demisiona acum! Mai degraba veti fi scosi voi din palate afara.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Mai 2010, ora 19:37
De la: vaneamarin, la data 2010-05-13 15:29:01De la: click_cont, la data 2010-05-13 14:35:21De la: gabigabi, la data 2010-05-12 20:04:07 Urit ! foarte urit ce spui si fara nicio justificare....daca ar putea exista vreuna vreodata ptr. asemenea limbaj.....dar, mai asta iarna erai convinsa ca Dorinel e ticalosul care-ti face si drege ! acum e Vanea ? la un moment dat ma banuiai pe mine, pina m-ai facut sa ma jur ca n-am nicio legatura cu ce ti se-ntimpla cu postarile, cu calculatorul ....n-ai tu vreo problema si nimeni altcineva ? nimic interesant pentru tine pui de rus, totul iti e cunoscut, hai destainuieste-te...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Mai 2010, ora 19:40
De la: vaneamarin, la data 2010-05-13 15:35:18De la: click_cont, la data 2010-05-13 15:14:36Te sfatuiesc ocoleste-ma, ia-l pe Venea de brati si fugiti in lume, oricum Romania nu va place de multa vreme. Venea, vezi ca incurand nu vei mai avea nici maruntis si vei fi nevoit sa muncesti, sau tu preferi cersitul? dar ai grija si ala o sa fie problematic... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Mai 2010, ora 19:42
De la: click_cont, la data 2010-05-13 19:37:46De la: vaneamarin, la data 2010-05-13 15:29:01De la: click_cont, la data 2010-05-13 14:35:21De la: gabigabi, la data 2010-05-12 20:04:07 Urit ! foarte urit ce spui si fara nicio justificare....daca ar putea exista vreuna vreodata ptr. asemenea limbaj.....dar, mai asta iarna erai convinsa ca Dorinel e ticalosul care-ti face si drege ! acum e Vanea ? la un moment dat ma banuiai pe mine, pina m-ai facut sa ma jur ca n-am nicio legatura cu ce ti se-ntimpla cu postarile, cu calculatorul ....n-ai tu vreo problema si nimeni altcineva ? Nu inteleg ideea doamna Click. Puteti sa incercati sa o exprimati mai clar ?Va multumesc anticipat si sper sa nu ma injurati iar .Sper ca si cavalerii dumneavoastra portocalii sa observe ca nu v-am ofensat deloc si sa nu sara iar sa va apere fara sens.
|
Postat pe: 13 Mai 2010, ora 19:43
vasile_vali, inainte sa incepi sa ma injuri invata sa vorbesti si vezi, mai apoi poate ca reusesti si sa scrii ceva coerent, altfel te enervezi degeaba
|
Postat pe: 13 Mai 2010, ora 19:49
De la: vaneamarin, la data 2010-05-13 19:12:13De la: 9am056627, la data 2010-05-13 18:25:07 Ei bine, singurul pe care l-am injurat si o mai fac o data PENTRU CA O MERITA DIN PLIN, a fost cand am spus sa-i fie tarana usoara cat mai curand celui care mi-a sters mesajele. Pe aceasta cale ii transmit sa nu o mai faca sii amintesc ceea ce a uitat atunci cand NU A PRINS IDEEA de mai sus. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 13 Mai 2010, ora 19:51
De la: click_cont, la data 2010-05-13 19:40:33De la: vaneamarin, la data 2010-05-13 15:35:18De la: click_cont, la data 2010-05-13 15:14:36Te sfatuiesc ocoleste-ma, ia-l pe Venea de brati si fugiti in lume, oricum Romania nu va place de multa vreme. Doamna,cum ne ajuta Dumnezeu la fiecare,pana la urma asta se va intampla cu toti,si cu mine si cu dumneavoastra .Si intelegeti va rog doamna Click,lucrurile vor sta asa cum vrea Dumnezeu nu cum vrea Basescu,ganditi-va la asta deoarece este foarte important si pentru dumnevoastra si pentru 627 ala .Nu pareti sa intelegeti deloc acest lucru ! Da,orice este posibil in viata,sa ajugem sa cersim,sa devenim infirmi,sa avem necazuri prin cei dragi,nenorocirile posibile sunt multe... Pana una alta insa IMI CARI BAGAJELE cum ti-am propus ?
|
|
Postat pe: 13 Mai 2010, ora 19:59
Doamna Click,serios vorbind,chiar va sterge cineva mesajele ?...Pai asta este ingrozitor ,inseamna ca sustinatorii lui Base nu au drepturi pe acest forum ,sunt persecutati ! Sunteti sigura de aceste acuzatii grave ?
Poate doar ati folosit cuvinte atat de vulgare incat nu s-au postat (sunt cuvinte cheie pe care daca le folosesti nu mai iti este postat mesajul,in general chestii cu conotatii sexuale ),poate ati uitat pe ce forum ati postat,poate ati uitat topicul pe care ati postat ...poate doar va dati victima cand nu ati patit nimic asa cum procedati in general....
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Mai 2010, ora 21:04
printre cifrele lui base am aflat una care m-a dezumflat.
avem 3 milioane de angajati in privat! eu am calculat ca sunt vreo 5 (cea mai mare gogoasa e ca privatii tin in spate pe bugetari. fals. privatii isi vind forta de munca . un patron ii plateste. iar ei platesc de cele mai multe ori un impozit mai mic decit pretul luat pentru munca lor, fiind evazionisti cu gura mare.). nu stiu ca luxemburg sa aiba mari industrii si imm dar are un pib respectabil. in seara asta , asezat la un birou de 2 bani, base era mai relaxat. ii sugerez ca peste 2 seri cind mai apare sa vina si cu bancuri. despre pensionari nu prea am ce spune . imi aduc aminte de marile mitiguri de campanie portocalii. au deci antrenament sa se adune si in pta victoriei. 15 % din pensii nu e mult dar acopera golul creat de intrebarea "daca nu sunt bani cu ce sa faca?" basescu a spus ca trebuie concediati 250.000 bugetari. in realitate sunt peste 130.000 de posturi vacante blocate de ordonata 34 a lui boc. in 2007-2008 dupa scoterea serviciului militar obligatoriu au fost angajati cca 80.000 in locul militarilor in termen din armata , jandarmi, pompieri si servicii. cifre, cifre don base. mai mult, base a crescut cifra datoriilor externe scadente anul acesta la 11,7 miliarde euro. sunt curios cu cit mai pluseaza peste 2 seri. in legea bugetului sunt trecute vreo 7 si ceva. probabil imprumuturile lui boc isi fac deja efectele. in locul grecilor as arunca un pahar de uzo intre ochi lui base... intrebarea serii pentru fan manelisti si activisti orange: Cit de corect poate fi Consiliul Economic Social (la care trimite domnu' base sindicatele) daca domnu' Boc a numit ca membru in acest consiliu pe Cynthia Carmen Curt, fosta lui asistenta la Facultatea de Drept? scutul sa va linisteasca noaptea! Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 13 Mai 2010, ora 23:15
Daia am si numito ,se misca bine si da niste contre !
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 01:48
De la: click_cont, la data 2010-05-13 19:35:03De la: 9am186235, la data 2010-05-13 15:22:13Daca Base al vostru ar fi baiat destept, ar demisiona acum! Iecsact, asta e rolul presedintelui nostru. Sa bage niste vendete personale pe 'un se poate...daca se poate. Aplaudati, aplaudacii neamului ! Pai daca la voi siguranta nationala se traduce in "siguranta propriului tur", ce pretentii sa avem. Daca nu sunteti capabili de altceva..CEVA...ACOLO....va straduiti sa ne convingeti cat de javre sunteti.....ceea ce stiam demult. Bravoooo !!!!! Apropos, ce-ati facut cu Boc ? L-ati sechestrat ? Saracul om prin ce o trece..... Presedintele ne bate obrazul ca ne-a avertizat luminatia sa (pe noi, nu pe cine trebuia) ca o sa ajungem la fundul sacului (vezi saracele pensii) dar nu l-a bagat nimeni in seama cica. Pai domnia sa a bagat pe cineva in seama ? De sase ani incoace latram ca n-o sa mai aiba ce fura satelitii puterii. Il mai anuntam ca nu noi am creeat un climat de violenta. Nu noi "poporul" domniei sale ci invers fuse..si tot fuse... Raporteaza abuz de limbaj
All Things Grow With Love
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 02:35
Am vazut niste imagini absolut haioase, am crezut ca sunt reluari de la caderea FNI.
Niste batrani, pensionari, urlau, injurau si, desi pareau lipsiti de puteri, la un moment dat, s-au repezit cu o forta nesteptata asupra jandarmilor din cordon si i-au dat la o parte, ridiculizandu-i... Femei batrane, erau ajutate sa-si revina pentru ca le durea ... inima. Imi amintesc faptul ca, la caderea bancilor a Caritasului lui Stoica, pagubasii erau preponderent .... pensionarii... Pensionarii par cel mai usor de pacalit. Mai ales de catre oamenii lui Iliescu. Se dau numai exemple de pensionari care au pensii de 3-500 lei si se intreaba toti reporterii "oripialti" din ce o sa traiasca "bietii" pensionari, dupa ce li se va mai reduce pensia cu 15%.? Pana mai ieri nu se intrebau cum supravietuiesc cu pensia aia intreaga ... Lumea pare sa se fi sfarsit odata cu anunturile astea de reduceri de pensii si salarii ale bugetarilor. Nimeni nu pare sa fie de acord cu masurile astea. Foarte tare ! Azi a mai iesit Basescu si a mai spus cate ceva. L-am vazut pe Tolontan cum "dezvaluia" el povestea cu sala de sport din Brasov. In stilul cretin si las al mai tutror. Cand Basescu i-a spus sa scrie doua fraze ca va trimite sesizarea la procuratura sa ancheteze cazul, Tolontan cel Viteaz a amutit brusc. Multi cred ca lucrurile se indreapta doar din vorbe, fara nimic altceva, fara sa-si asume nici o raspundere pentru ce spun sau fac. Nu stiu cum se face ca, toti zmeii astia care tuna si fulgera in absenta lui Basescu, cand sunt confruntati cu el, devin asa mici, marunti , se pipernicesc brusc, isi pierd "taria ideilor", devin ridicoli ... Fenomenul asta se intampla cel mai adesea in cazul medicilor. Mai toata lumea cu care stai de vorba injura medicii si declara ca sunt si incapabili si nesatui de bani. Asta, pana ajung in fata lor. Atunci sufera brusc o transformare miraculoasa, devin politicosi si slugarnici, duc mana la plicul din buzunar sa-i corupa ... si sunt numai miere ... Nasol. Prima data cand am auzit butada conform careia fiecare popor are conducatorii pe care-i merita, mi s-a parut ceva infam. Si am devenit mai atent la cei din jurul meu. Noapte buna ! Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 03:04
De la: Silviu, la data 2010-05-13 08:08:12De la: super_green_frog, la data 2010-05-13 01:32:23'opa, grija pentru doamne. Nu era vorba de mine. Cu anduranta stau cel mai bine la ora actuala, "sunt bazata" care va sa zica. Imi faci textele franjuri ? Nu cer indurare dar nici nu te-am provocat la asta. Cat despre pretentii la obiectivitate, nu am asteptari si ca atare nici frustrari (cu mici scapari de moment). Important pentru mine ramane acelasi lucru in ce te priveste, ca esti tu, acelasi silviu, sincer si cum mai zici tu. In rest , dezastru vezi si tu cat de diferit vedem lucrurile, cat de diferit reactionam si cat de imposibil este sa avem un punct de vedere comun. Ma feresc ca "ala" de tamaie sa te supar fiindca nu-mi face placere sa catranesc pe cineva. Stiu ca e un pacat. Asta nu inseamna ca trebuie sa ignor cu desavarsire ceea ce spui. De ce o "madama" necesita regim special si protectie cand tu iti faci in mod curent pantofii cu fiste cine, indiferent de sex. Numai la asta nu ma asteptam. sa ceri indurare pentru cineva pe criteriul asta de respect pentru sexul frumos. Cam asta era ideea de mai sus. Nu mi-a placut motivul pentru care ii bateai obrazul gabitei...culmea si ea tot muiere..nicidecum un gentleman de la care puteai sa ai pretentii.Am o intrebare pentru tine. Poti sa spui despre un om ca are simtul realitatii si in general bunul simt cand face afirmatia : "I-am ciuruit !" in conditiile in care majoritatea nu este una deloc ZDROBITOARE ci dimpotriva una fragila, discutabila si "cu transpiratii" ? Un singur lucru sa nu-mi spui si anume ca nu mai conteaza. Conteaza. Exista o masura in toate dar si cand lipseste ea..masura....la ce sa te astepti. Unii ne-am dumirit mai din timp. Eu ma consider o privilegiata tocmai fiindca de data asta nu ma mai simt frustrata. N-am mai avut asteptari si care va sa zica, acum totul ma lasa rece, absolut totul, inclusiv amenintarile. Oricare ar fi ele. Stii cum se spune : "Cu Dumnezeu inainte !". Tin la constiinta mea. E singurul lucru de pret pe care il am. Cu ea sunt bogata si sub un pod, oriunde, oricand. Nu-mi trebuie mai mult si nu mi-a trebuit niciodata. Nu mi-am permis niciodata nimic in defavoarea ei. Cele mai strasnice greutati ale vietii sunt mai usor de dus decat o constiinta grea. @ madam click : SUNT BOGATA ! Poti sa arunci tarana si pe mine dar nu m-am abtinut ! Am o curiozitate. Cat de mare e lista (?????) Si inca una. Cati ai bifat (????) Si ultima. Iti mai ramane timp si pentru alte preocupari, eventual alea constructive si nu distructive (????) A, da, fara bani cu lopata nu se poate pune nimic cap la cap, cinstit, cu eforturi, sacrificii si renuntari...cu chibzuinta...asa ..omeneste....cu bun simt. Raporteaza abuz de limbaj
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
9am187671 14 mesaje Membru din: 14/05/2010 |
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 05:30
Memoria ,este vie !Amintiti-va cite pagube si necazuri a produs Romaniei in ultimii 19 ani acest Basescu care ,astazi a adus populatia in culmea disperarii !
|
9am187673 4 mesaje Membru din: 14/05/2010 |
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 06:31
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia tip dotat Educat curat caut doamne domnisoare cupluri pntru a ne simit f bine impreuna fara impicati si obligati poze f reale mai multe poze si detali pe mes 14 May 01:15 Email: mariusxpress@yahoo.com Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1191 mesaje Membru din: 6/05/2010 Oras: Vaslui |
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 06:40
De la: 9am187673, la data 2010-05-14 06:31:29De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia se dau prezervative gratis la cotroceni,in loc de pensii si salarii,ce le taie guvernul,le protezeaza presedintele,sunt prezervative cu prelungitor si vitamina c Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=6hriHT00jYw
RADU_MAMII
EROII NU MOR NICIODATA,NIMIC DIN CE E ROMANESC,NU PIERE
RADU_MAMII------http://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4-----RADU_MAMII-
|
|
Fosta membra 9am.ro 1191 mesaje Membru din: 6/05/2010 Oras: Vaslui |
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 08:21
Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=6hriHT00jYw
RADU_MAMII
EROII NU MOR NICIODATA,NIMIC DIN CE E ROMANESC,NU PIERE
RADU_MAMII------http://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4-----RADU_MAMII-
|
|
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 08:55
De la: vaneamarin, la data 2010-05-13 19:32:22De la: 9am056627, la data 2010-05-13 18:19:38 Domnu' 056627,ca tot ai adus vorba despre barbatul adevarat ,"ACEL OM CARE IN SITUATII DE CRIZA,DE FORTA MAJORA,ISI ASUMA RESPONSABILITATEA " hai sa-ti arat ce face "barbatul" de la Cotroceni,ce a declarat ieri . Întrebat dacã nu îºi asumã responsabilitatea ºi el ca ºef al statului care a anunþat acest program preºedintele a rãspuns: "Pãi trebuie sã ne uitãm la atribuþiuni. Preºedintele poate face anunþuri, nu poate tãia salarii". El a adãugat apoi cã rãspunderea va aparþine de fapt ºi Guvernului ºi Parlamentului. ....
|
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 10:00
Pe adresa redacþiei Cotidianul.ro s-a primit o petiþie . Autorii petiþiei propun, printre altele, depunerea unei monede de 10 bani "pe trotuarul din fata cladirii Guvernului Romaniei si a Prefecturilor judetene" la orele 18.00 ale zilei de 28 mai 2010. Având în vedere cã Traian Bãsescu a anunþat mãsurile, cotidianul.ro le propune autorilor sã reflecteze ºi asupra ideei de a-i da Cezarului ce i se cuvine: o monedã de 10 bani ºi la ºeful statului român.
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 10:07
De la: 9am187671, la data 2010-05-14 05:30:09Memoria ,este vie !Amintiti-va cite pagube si necazuri a produs Romaniei in ultimii 19 ani acest Basescu care ,astazi a adus populatia in culmea disperarii ! Asa este ,Basescu se razbuna ,pentru cei 322 care observasera ca este un ratat hot !
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 13:48
De la: Silviu, la data 2010-05-14 02:35:12Am vazut niste imagini absolut haioase, am crezut ca sunt reluari de la caderea FNI. Noapte buna tie, sarmane suflete ratacit! Cine e acest basescu si ce vrea el de la popor? Care e fisa postului sau reiesita din Constitutie si in ce calitate vb. acum natiunii? Nu cumva ne desconsideri, Silviule, atat de mult incat ne crezi, ca si basinescu tau, niste manelisti - buni de imbrobodit? Silviule, sa-ti dea D-zeu bani si fericire dupa sufletul tau: negru, de pupincurist/ sluga portocalie/ eject uman! Sa traiesti bine, ca pensionarii! "Nihil sine Deo! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 14:13
De la: vaneamarin, la data 2010-05-13 19:42:02De la: click_cont, la data 2010-05-13 19:37:46De la: vaneamarin, la data 2010-05-13 15:29:01De la: click_cont, la data 2010-05-13 14:35:21De la: gabigabi, la data 2010-05-12 20:04:07 Urit ! foarte urit ce spui si fara nicio justificare....daca ar putea exista vreuna vreodata ptr. asemenea limbaj.....dar, mai asta iarna erai convinsa ca Dorinel e ticalosul care-ti face si drege ! acum e Vanea ? la un moment dat ma banuiai pe mine, pina m-ai facut sa ma jur ca n-am nicio legatura cu ce ti se-ntimpla cu postarile, cu calculatorul ....n-ai tu vreo problema si nimeni altcineva ? presimte ca sfarsitul lor este aproape..................
|
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 14:19
De la: vaneamarin, la data 2010-05-13 19:51:53De la: click_cont, la data 2010-05-13 19:40:33De la: vaneamarin, la data 2010-05-13 15:35:18De la: click_cont, la data 2010-05-13 15:14:36Te sfatuiesc ocoleste-ma, ia-l pe Venea de brati si fugiti in lume, oricum Romania nu va place de multa vreme. Probabil ca ti-ar prinde bine cineva, dar mai ai de asteptat pana o femeie se va oferi sa-ti care tie , un mascarici de doibani, bagajele cu care te strecori de la un tomberon la altul!!?? Hai sictir idiotule, atunci cand iti stau vorbele in gat, pentru ca nu te mai duce mintea la mai mult, incepi cu prostiipe care le poate debita doar un copil de gradinita. Halal "politician", chiar si unul de 2 bani desigur.
|
|
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 14:25
De la: 9am045616, la data 2010-05-14 14:13:06De la: vaneamarin, la data 2010-05-13 19:42:02De la: click_cont, la data 2010-05-13 19:37:46De la: vaneamarin, la data 2010-05-13 15:29:01De la: click_cont, la data 2010-05-13 14:35:21De la: gabigabi, la data 2010-05-12 20:04:07 Urit ! foarte urit ce spui si fara nicio justificare....daca ar putea exista vreuna vreodata ptr. asemenea limbaj.....dar, mai asta iarna erai convinsa ca Dorinel e ticalosul care-ti face si drege ! acum e Vanea ? la un moment dat ma banuiai pe mine, pina m-ai facut sa ma jur ca n-am nicio legatura cu ce ti se-ntimpla cu postarile, cu calculatorul ....n-ai tu vreo problema si nimeni altcineva ? Ce naiba mi-ai facut 616? .S-a pornit iar doamna Click sa ma injure deoarece i-ai amintit tu ...
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 14:44
Hi !..
|
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 14:44
De la: vaneamarin, la data 2010-05-13 19:59:57Doamna Click,serios vorbind,chiar va sterge cineva mesajele ?...Pai asta este ingrozitor ,inseamna ca sustinatorii lui Base nu au drepturi pe acest forum ,sunt persecutati ! Sunteti sigura de aceste acuzatii grave ? De cate ori trebuie sa ti se spuna pana ce vei intelege ca de fapt nu esti decat un idiot de doi bani???Iti place sa-ti bati joc de altii si te deranjaza atunci cand ti s-a intors cu aceeasi moneda? Poate ca ar trebui sa incetezi daca nu-ti place, nu crezi? Nu ma invata tu pe mine cum se posteaza un mesaj! Cand eu faceama asta prima oara tu inca te jucai cu puta in praf. Te intreb ti-ai pierdut-o cumva de atata jucat si acum ti-ai schimbat jucaria cu internetul?? Pacat... mare pacat, te astepta idiotul ala de G.... (cu doua mesaje), sus la centura... Vezi ce pierzi daca nu esti cuminte?
|
|
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 14:48
De la: mytcor, la data 2010-05-14 14:44:31 Bine ai revenit Mytcor, daca esti tu...dar tare ma tem ca nu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 14:50
De la: click_cont, la data 2010-05-14 14:44:38uauuuuuuiai gasit tu putulica cand ai sters prafulDe la: vaneamarin, la data 2010-05-13 19:59:57Doamna Click,serios vorbind,chiar va sterge cineva mesajele ?...Pai asta este ingrozitor ,inseamna ca sustinatorii lui Base nu au drepturi pe acest forum ,sunt persecutati ! Sunteti sigura de aceste acuzatii grave ?
|
|
|

Pe unele le injurati (sper ca nu te-a lasat memoria ) deoarece nu spun ce vreti voi si idolul vostru .Pe altele insa ,cum este Click, care jigneste si injura asa cum respira ,o iubiti ,o protejati ,o aparati de atacuri absolut imaginare(ea ii injura pe toti ceilalti), incat pur si simplu ajung sa cred ca este Nuti Udrea .
.
.O sa spuna aia despre noi ca suntem tigani .
Cam asta era ideea de mai sus. Nu mi-a placut motivul pentru care ii bateai obrazul gabitei...culmea si ea tot muiere..nicidecum un gentleman de la care puteai sa ai pretentii.
Hi !..