Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 813 mesaje Membru din: 23/04/2010 |
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 22:06
Aoleu! Altu? "cel mai iubit fiu al poporului"?
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 22:13
De la: 9am056627, la data 2010-05-11 22:00:10De la: vaneamarin, la data 2010-05-11 21:50:00De la: 9am056627, la data 2010-05-11 21:37:46AM SA-TI SPUN CEVA CARE TE VA ENERVA (POATE ) TOT BASESCU E MAI BARBAT CA TOTI,O SA O RECUNOASTETI TOTI ...........PESTE CATIVA ANI !!!!!!!! Stii 627..poate ca m-am grabit . Nu sunt exact sigur ce anume ai vrut sa spui prin "Basescu este mai barbat ca toti"? Poti sa imi explici scurt si clar, ca sa inteleg cum il vezi tu pe Base ?...PS:Te intreb si deoarece, in sens figurativ, "barbatia" inseamna pur si simplu organul sexual masculin.Tu ai vorbit in sens figurativ ,in sensul ca Basescu este "barbatia barbatiilor" in tara asta ? |
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 22:48
vic...2000 Ce intelegi dumneata prin sectorul de stat? Ma gindeam ca ai crescut la orfelinat in sensul ca poate nu ai parinti bugetari (pensionari). Si crezi ca daca lucrezi in sectorul privat este un act de eroism? Sunt destui care muncesc si nu se mai bat cu caramida in piept. O sa vina ziua cind o sa trebuiasca sa te pensionezi si atunci o sa vii cu "mina intinsa " la stat. Si daca acum, patronul la care lucrezi ti-a trecut un salariu pe cartea de munca si de fapt iti mai da din mina un surplus neimpozitat, cum se numeste asta? Sa traiesti bine. Va fraiereste Base cum vrea muschiul lui principal. Si cam ce orientare profesionala ai?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 23:09
Tocmai si-a dat demisia Gordon Brown, poate il pacalim pe Base sa-l puna premier?
|
9am187532 15 mesaje Membru din: 11/05/2010 |
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 23:38
Gheorghiu-Dej,la 20 de ani dupa al 2 lea Razboi mondial a lasat o Romanie respectata in lume!
Basescu in 6 ani de presedentie a adus Romania la egalitate cu Somalia !
|
Fosta membra 9am.ro 28 mesaje Membru din: 12/05/2010 |
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 01:42
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia sex total suntem doua fete fierbinti si sexi care oferim clipe de neuitat domnilor generosi si discreti sunati-ne si nu veti regreta pozele sunt 100%reale nu raspundem la nr. privat 11 May 22:52 0733564917 Email: rebeka20rebeka20@yahoo.com Raporteaza abuz de limbaj |
|
morphine82 2 mesaje Membru din: 7/12/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 02:20
Va spun ce se intampla in iubita noastra patrie....in viitorul apropiat(si vorbesc de 4-8 luni)lumea va iesi in strada...si Grecizarea Romaniei va avea loc cu siguranta.Atata timp cand noi producem mai putin decat consumam,suntem in deficit....e la mintea cocosului.....si Romania,cand e in deficit,imprumuta de la FMI......viitorul e sumbru in Romania....prezic un alt exod....din pacatE,.CINE NE MAI PRIMESTE?
|
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 02:23
De la: morphine82, la data 2010-05-12 02:20:56Va spun ce se intampla in iubita noastra patrie....in viitorul apropiat(si vorbesc de 4-8 luni)lumea va iesi in strada...si Grecizarea Romaniei va avea loc cu siguranta.Atata timp cand noi producem mai putin decat consumam,suntem in deficit....e la mintea cocosului.....si Romania,cand e in deficit,imprumuta de la FMI......viitorul e sumbru in Romania....prezic un alt exod....din pacatE,.CINE NE MAI PRIMESTE?Basescu a transformat Romania in tara prostitutiei politice si sexuale ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
morphine82 2 mesaje Membru din: 7/12/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 02:25
DOAMNE AJUTA K A VENIT BASESCU...ASA NE-AM DAT SI NOI SEAMA DE CE FLOTA NOASTRA SE AFLA PE COASTA DE NORD A AFRICII....SUNT DE ACORD CA DECAT UN HOT MARE,MAI BINE UN HOT MIC...DAR DIN PACATE HOTUL TOT HOT...SI NOI UNDE AJUNGEM???AM PLECAT DIN TARA DE 2 ANI...MI-AM INTRERUPT FACULTATE,SI HAMALESC LA ALTII,CA SA-MI FIE MAI BINE DECAT AR TREBUI SA-MI FIE LA MINE ACASA.CU MANA PE INIMA...RUSINE!!!
|
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 02:25
AFI COTROCENI! AI NEVOIE DE O EXPERTA? TE ASTEPT LA MINE!LOCUIESC LA INTERSECTIA BDUL TIMISOARA-VASILE MILEA VIS-A-VIS DE AFI PALACE COTROCENI!.0727.191.957 11 May 23:26
0727.191.957 Pret 150L Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 02:42
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia Bravul barcagiu ,laude,canci industrie ,canci agricultura ,nexam locuri munca ! DOAMNA FRUMOASA,35, te invit la mine acasa sa petrecem o ora de sex profesional,sex oral neprotejat cu finalizare,anal + 50 L cunni-annilingus.Uro activ/ pasiv, dus impreuna, masaj de relaxare,sarut,69,fara retineri 0763 920 164 0763 920 164 >>> 11 May 22:37 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1191 mesaje Membru din: 6/05/2010 Oras: Vaslui |
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 02:52
De la: 9am187534, la data 2010-05-12 02:42:48De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia vezi ca are nevoie de sugatori vladescu de la finante,vrea pe cineva care sa-i aspire mai multi bani la buget Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=6hriHT00jYw
RADU_MAMII
EROII NU MOR NICIODATA,NIMIC DIN CE E ROMANESC,NU PIERE
RADU_MAMII------http://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4-----RADU_MAMII-
|
|
Fosta membra 9am.ro 813 mesaje Membru din: 23/04/2010 |
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 02:53
asta-i industria de baza acum?
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 08:37
De la: gabigabi, la data 2010-05-11 15:57:39De la: 9am049573, la data 2010-05-10 18:53:57mai exista o nuanta gabi, pe care multi din privati nu o recunosc. ei platesc impozite mai mici decit primesc salariu pentru ca au trecute salarii mici in cartea de munca. e mai usor sa dai vina pe bugetariii grasi si pe mogulii de patroni decit sa accepti ca incalci legile, bune sau nedrepte. Si pentru acceptarea firmei care a vrut sa constreasca autostrada din Romania Si pentru acceptarea de achizitionare de 24 de avioane pe jumatate casate de americani Etc...................etc................ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 09:08
Va uitati prea mult la televizor.
Uitati-va la cei de langa voi, care fac orice sa nu plateasca taxe in timp ce voi platiti. Aduceti-va aminte ce au facut cei dinainte, cum au instrainat toate unitatile profitabile care aduceau bani la buget, gen Petrom si BCR si multe altele. Aduceti-va aminte cum au inventat transferarea unei parti din banii de pensii, pe piloni, catre fondurile private de pensii... Si nu mai cascati gura la ei. Injurati-i pe cei de acum pentru nemerniciile pe care le fac multi dintre ei, dupa modelul aducator de bani, inventat ca mod de viata, de catre tocmai aceia care tuna si fulgera azi pe toate televiziunile. Puneti la indoiala ziaristii corupti si ticalosi de genul lui Bogdan Chiriac si al altora ca el care si-au dat mana cu politicienii corupti si carora le slujesc interesele. Nu va incredeti in cei din opozitie care, atata vreme cat nu pot da nimic, sunt darnici, dar cand detin puterea isi dau numai siesi. Nu cascati gura la liderii de sindicat. Nu v-au reprezentat nicodata si nici n-o sa va reprezinte atata vreme cat n-o sa va implicati. Uitati-va ce averi au si intrebati-va cum le-au facut. Intrebati-i pe ei. Si mai intrebati-i de ce salariul minim pe economie este cel care este. Nu va mai cheltuiti putinii bani pe lucruri straine, cumparati produse romanesti sau fabricate in Romania, daca chiar va pasa de ce se intampla in tara asta si de semenii vostri romani. Nu mai cumparati de la cel care nu va da chitanta. Nu mai dati spagi. Cereti-va drepturile in viata reala, nu pe forum. Nu iertati pe nimeni care nu plateste taxe, alea care sunt, altminteri, daca platiti taxe si nu reactionati asa, veti plati taxe din ce in ce mai mari, iar cei care nu platesc va vor sfida din ce in ce mai mult. Mergeti la vot si nu-i mai votati pe cei care n-au facut ce au promis, indiferent cine sunt si daca i-ati votat in trecut. Daca vreti sa traiti ca nemtii, trebuie sa va implicati ca nemtii, sa munciti ca nemtii si sa platiti ca nemtii. Si sa militati activ pentru o legislatie ca la nemti. Nu merge altfel. Daca vreti ca la romani, o sa fie ca si pana acum pana la colapsul total. Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 09:13
Of ce darnic e voda,
trimite sindicatele s[ discute memorandumul cu FMI la Consiliul social economic. Ce repede au preluat unii dintre lideri gaselnita lui base. Probabil ca nu stiu ca jupin boc a numit in acest consiliu pe o domnita de la Cluj, Cynthia Carmen Curt, fosta lui asistenta la Facultatea de Drept. Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 09:31
Acum este tirziu, faptul este consumat. Fratia asta portocalie este prea agatata la trupul slab al poporului, este ca o capusa care suge, suge, suge.... si nu se mai satura. Au cheltuit enorm cu campaniile electorale, mai ales in diaspora. Ce propune acum Base, este bola lunga moarte sigura. Este pretul pe care il platim americanilor pentru ca Base a mai cistigat un mandat. Suntem conectati in linie directa la Washington si ne-am pierdut suveranitatea. Romania a fost vinduta pe 3 lei, multumim lui Iliescu, Constantinescu si mai ales lui Base si clasei politice indiferent de culoare. Rugati-va la Bunul Dumnezeu ca sa putem supravietui.
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 13:21
De la: Silviu, la data 2010-05-12 09:08:13Va uitati prea mult la televizor. Uita-te tu la B1 TV si la 0TV, iti gasesti acolo mentorul, ala care nu fura, nu fumeaza, nu f..te !!! Mai Silviule, te credeam normal la cap, ce dreaku, acu' ne dai noua lectii? Da-ti tie si cui mai are rabdare sa te asculte, Tara e pe duca iar Silviu se piaptana! P.S.: Apropos de criza/colaps: cere-i banii pe Referendumul inutil "tatucului" tau, care vroia "sa reformeze Statul", ala care si atunci, ca si acum acum era in criza, numai voi, basescienii, va puseserati ochelarii de cal [cu care ati si ramas "incremeniti in proiect"] si nu vroiati sa vedeti! Calculeaza cate pensii ar fi putut fi platite cu banii irositi pe mofturi si pomeni electorale! Sau tot "ailalti" sunt de vina, nu-i asa? "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 14:20
” Cred cã este nevoie de solidaritate. Eu sunt dispus sã-mi virez salariul într-un cont de solidaritate”, a spus presedintele României, dupã întâlnirea cu sindicatele.Apoi a mancat o coaja de paine veche pe care o avea in buzunar si a lins o jumatate de maslina luata de la un dineu din vremurile cand era lider regional la Marea Neagra. Este criza, iar el intelege saracia romanilor si sufera alaturi de ei. Nici macar un wiskean cu doua cuburi de gheata nu a mai baut de criza ce este si din cauza solidaritatii pe care naturelul lui simtitor o nutreste.
Nu a varsat lacrimi de data aceasta ca la dragul de Stolo,nu i-a tramurat vocea ca la "sa-ti fie rusine Dinu Patriciu".Ne-a impresionat pe toti prin maretul sacrificiu pe care un roman ,cu sotia casnica si cu doua fete ,il poate face pentru noi romanii. Nu a donat casa din Mihaileanu ,nici flota,nici furturile facute de el,Videanu,Berceanu,Udrea etc ,nici bugetul marit pe care l-a avut Cotroceniul si in 2009 si in 2010,nici bugetul marit al personalului guvernului,nici lefurile directorilor PDLdin teritorii si ale neamurilor si iubitelor lor .Si-a donat insa leafa de presedinte, frati romani,painica lui si a familiei sale amarate. Omul acesta si-a donat leafa ca sa repare odioasele crime facute de toti inaintasii sai(huaaaaa Taricene ca sub vremea ta traiam bine dar in mod fals cica) ,de toata lumea in afara de el si PDLul sau ! Pai nu este un fel de Isus pe cruce,un om care a luat pacatele noastre in spinarea lui si a apostolilor sai portocalii ?Ai identificat repede jucatorule "problemele" tarii,pampersii si lenea romanilor, nu furturile si incompetenta gastii tale .Le-ai recomandat romanilor sa se abtina de la cumparat produse de lux ca pampersii, amintindu-ne de recomandarea calduroasa (la propriu) a lui Ceausescu de a mai lua un jerseu pe noi daca ne este frig in case. Cand ai drum pe la Targoviste jucatorule ? Domnul jucator (ca presedinte nu mai este din punctul meu de vedere) face apel la solidaritate. Toti sa devenim solidari cu ...Chiar ,cu cine devenim solidari ?!Devenim solidari cu bugetarii sau cu pensionarii afectati de imbecilitatea si furturile sale ?Nu,devenim solidari cu EL! Devenim solidari cu nesimtirea lui,cu incompetenta lui, cu demagogia,cu minciuna cu aplaudacii sai jenanti !Eu nu vreau sa devin solidar cu voi ,eu vreau sa devin solidar cu cei care lupta impotriva voastra ,cu cei care vor sa salveze Romania din labele voastre lacome,cu cei care urasc demagogia voastra,cu cei care vor intr-adevar O ALTFEL DE ROMANIE DECAT CEA JALNICA PE CARE O FACETI VOI ACUM.Solidaritatea cu voi inseamna degradarea morala. Solidaritatea cu tine ,JUCATORULE,inseamna solidaritatea cu actuala conduita josnica a celui asezat pe scaun la Cotroceni prin minciuna si ura. PS:Lui Nero -Camioneros i-au dat lacrimile si m-a intrebat pe un topic daca eu ,ca presedinte al Romaniei mi-as fi donat salariul.Nu,daca eram presedinte al Romaniei si aduceam tara in situatia in care este acum ,IMI DADEAM DEMISIA NU SALARIUL! Raporteaza abuz de limbaj |
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 14:45
De la: 9am126636, la data 2010-05-11 22:48:42 vic...2000 Ce intelegi dumneata prin sectorul de stat? Ma gindeam ca ai crescut la orfelinat in sensul ca poate nu ai parinti bugetari (pensionari). Si crezi ca daca lucrezi in sectorul privat este un act de eroism? Sunt destui care muncesc si nu se mai bat cu caramida in piept. O sa vina ziua cind o sa trebuiasca sa te pensionezi si atunci o sa vii cu "mina intinsa " la stat. Si daca acum, patronul la care lucrezi ti-a trecut un salariu pe cartea de munca si de fapt iti mai da din mina un surplus neimpozitat, cum se numeste asta? Sa traiesti bine. Va fraiereste Base cum vrea muschiul lui principal. Si cam ce orientare profesionala ai? Nu cred ca te priveste in vreun fel, pe dumneata orientarea mea profesionala, nici daca mai am sau nu parinti iar asta nu e o o scuza sa jignesti pe nimeni. Daca ai ajuns la o asemenea varsta fara sa stii asta atunci nici nu ma mir de ce ai asemenea idei. Celor de teapa ta le este destinat actualul program social din Romania, care numai social nu se poate numi ci mai degraba hotesc. De el beneficiaza doar ce ce nu au chef de munca dar au un chef nebun sa stoarca bani nemunciti prin orice mijloace. Acum sunteti revoltati ca va taie statul veniturile dar nu ati fost revoltati cand vi s-au dat la aproape50% dintre voi pe nedrept. Nu am nimic cu cei ce primesc pensiile pe merit nu aranjate si nu contrafacute prin proecte de legi date pe criterii electorale. Daca atunci ati fi fost responsabili astazi probabil ca n-ar trebui sa se reduca toate veniturile bugetare. Vad ca tragi concluzii fara sa ai habar despre ce vorbeam mai sus, ti-am mai spus, lasa-ne tataie daca nu te tine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Nr4 134 mesaje Membru din: 4/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 15:15
De la: click_cont, la data 2010-05-12 14:45:15De la: 9am126636, la data 2010-05-11 22:48:42 vic...2000 Ce intelegi dumneata prin sectorul de stat? Ma gindeam ca ai crescut la orfelinat in sensul ca poate nu ai parinti bugetari (pensionari). Si crezi ca daca lucrezi in sectorul privat este un act de eroism? Sunt destui care muncesc si nu se mai bat cu caramida in piept. O sa vina ziua cind o sa trebuiasca sa te pensionezi si atunci o sa vii cu "mina intinsa " la stat. Si daca acum, patronul la care lucrezi ti-a trecut un salariu pe cartea de munca si de fapt iti mai da din mina un surplus neimpozitat, cum se numeste asta? Sa traiesti bine. Va fraiereste Base cum vrea muschiul lui principal. Si cam ce orientare profesionala ai? nu ai nimic cu cei care primesc pensiile pe merit.. doar ca sustii programul de eutanasiere al lor Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 16:08
De la: Nr4, la data 2010-05-12 15:15:39De la: click_cont, la data 2010-05-12 14:45:15De la: 9am126636, la data 2010-05-11 22:48:42 vic...2000 Ce intelegi dumneata prin sectorul de stat? Ma gindeam ca ai crescut la orfelinat in sensul ca poate nu ai parinti bugetari (pensionari). Si crezi ca daca lucrezi in sectorul privat este un act de eroism? Sunt destui care muncesc si nu se mai bat cu caramida in piept. O sa vina ziua cind o sa trebuiasca sa te pensionezi si atunci o sa vii cu "mina intinsa " la stat. Si daca acum, patronul la care lucrezi ti-a trecut un salariu pe cartea de munca si de fapt iti mai da din mina un surplus neimpozitat, cum se numeste asta? Sa traiesti bine. Va fraiereste Base cum vrea muschiul lui principal. Si cam ce orientare profesionala ai? Numai dupa ce-i bagi la deparatizare si si la sterilizare
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 16:45
De la: click_cont, la data 2010-05-11 21:42:27De la: gabigabi, la data 2010-05-11 15:40:09viv vic 2000 sau click cont ? te-ai dat de gol Victorito mama, raspunzind VIV in locul lui click cont ? simti si tu ca v-ati imputnat ca nr. se sustinatori si te-ai multiplicat ca sa dai impresia ca sunteti o pizderie ? ei,uite ca n-am stiut si nici nu stau cu ochiul la pinda dupa om....il iau pe incredere ! dar cind se-ntimpla ca acum,ca unul sa raspunda in numele celuilalt,atunci ma-ntreb si eu ca prostu: ba, mai sunteti multi ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 16:50
De la: 9am056627, la data 2010-05-11 21:37:46De la: gabigabi, la data 2010-05-10 17:45:13prietenul meu ,drag @627 ...de ce preluati voi pe nemestecate tot ce auziti la Bas' si Boc,dar ne acuzati pe noi ca-i citam pe cei de la A3 sau realitateatv? ....apropo de realitatea : cu citeva mici exceptii ,e portocalie rau....poate ca nu v-ati seama d 'asta pina acum ! multumesc ptr. urari si, ti le-ntorc mai,mai,ce mi-ai facut tu mie, mai .ca azi m-am ciocnit cu tine la Cotroceni si daca nu-mi erai prieten,mama ce-ar fi fost la gura mea.....dar asa, m-ai dezamorsat in legatura cu tine si nu-ti mai pot spune nimic.. dar sa nu te superi ca in continuare ,pe forum,voi spune ceea ce cred in legatura cu subiectul topicului .....n-as fi eu, intelegi asta, nu ? te pupa mama si ai grija......vin vremuri grele-grele ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 17:08
De la: Silviu, la data 2010-05-12 09:08:13Va uitati prea mult la televizor. Foarte corect! Dar ce sa-i facem daca se uita cine a ,,privatizat'' industria si bancile romanesti,si cine a vandut resursele platoului continental pe cand nici nu era castigat,sa nu uitam nici de flota! Dar ce sa-i faci votam pe mici si bere,galeti,pixuri si galeti. Pe galeti votam ,in galeata suntem! Raporteaza abuz de limbaj
Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi
ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi
Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 17:10
De la: vaneamarin, la data 2010-05-12 14:20:52” Cred cã este nevoie de solidaritate. Eu sunt dispus sã-mi virez salariul într-un cont de solidaritate”, a spus presedintele României, dupã întâlnirea cu sindicatele.Apoi a mancat o coaja de paine veche pe care o avea in buzunar si a lins o jumatate de maslina luata de la un dineu din vremurile cand era lider regional la Marea Neagra. Este criza, iar el intelege saracia romanilor si sufera alaturi de ei. Nici macar un wiskean cu doua cuburi de gheata nu a mai baut de criza ce este si din cauza solidaritatii pe care naturelul lui simtitor o nutreste. si pe mine m-a emotionat sacrificiul facut de el ptr. patria romana...uraaaaa....uraaaaaa.....aplauze....poporul isi aplauda conducatorul iubit ....cit despre demisia de onoare ...him n-are ! onoare ,nu are ! .....si-mi vine in gind ca, in alte timpuri, cind un ofiter isi pierdea onoarea isi tragea un glont in timpla !
|
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 17:24
indemnuri d'astea idioate si fara obiect : hai, la munca ! hai, munciti ca la nemti etc.etc,am mai auzit prin 90-91 ,taman cind, ca si acum , "pariul cu agricultura" fusese cistigat si pamintul sta nemuncit si cind "maldarul de fier vechi" isi inchidea portile si lasa fara loc de munca sute-mii de oameni ! si prin 94-95 ni se promitea ca daca aducem noi,salariatii, clienti vom primi nush ce prima,desi se inventasera deja Managerii al caror rost, pe salarii mari, exact asta era : sa caute si sa atraga clienti ! Managerii tarii asteia NU sunt ceea ce pretind ca sunt !
sunt doar niste Vechili cu naravuri de vechil: fura, dijmuieste, inseala, umpleti mai intii buzunarele tale si de'o mai ramine ceva ,da si celorlalti ....si, n-a mai ramas nimic ! azi culegem roadele a 20 ani de proasta si ticaloasa gospodarire a resurselor tarii si-i FAC RASPUNZATORI pe toti cei care ne-au condus in acesti ani....inclusiv dl. presedinte, portocaliilor,ca sa va fie clar ....e direct raspunzator ptr. indatorarea tarii !
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 18:03
De la: gabigabi, la data 2010-05-12 17:24:56 indemnuri d'astea idioate si fara obiect : hai, la munca ! hai, munciti ca la nemti etc.etc,am mai auzit prin 90-91 ,taman cind, ca si acum , "pariul cu agricultura" fusese cistigat si pamintul sta nemuncit si cind "maldarul de fier vechi" isi inchidea portile si lasa fara loc de munca sute-mii de oameni ! si prin 94-95 ni se promitea ca daca aducem noi,salariatii, clienti vom primi nush ce prima,desi se inventasera deja Managerii al caror rost, pe salarii mari, exact asta era : sa caute si sa atraga clienti ! Managerii tarii asteia NU sunt ceea ce pretind ca sunt ! Pai si atunci de ce ne ,,sfatuiai'' inainte de alegeri sa votam cu unii dintre cei care au fost la guvernare la un moment dat,si nu au facut nic?
Raporteaza abuz de limbaj
Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi
ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi
Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 18:20
De la: sirboby, la data 2010-05-12 18:03:56De la: gabigabi, la data 2010-05-12 17:24:56 indemnuri d'astea idioate si fara obiect : hai, la munca ! hai, munciti ca la nemti etc.etc,am mai auzit prin 90-91 ,taman cind, ca si acum , "pariul cu agricultura" fusese cistigat si pamintul sta nemuncit si cind "maldarul de fier vechi" isi inchidea portile si lasa fara loc de munca sute-mii de oameni ! si prin 94-95 ni se promitea ca daca aducem noi,salariatii, clienti vom primi nush ce prima,desi se inventasera deja Managerii al caror rost, pe salarii mari, exact asta era : sa caute si sa atraga clienti ! Managerii tarii asteia NU sunt ceea ce pretind ca sunt ! him mai Sirule,ce-ntrebare ciudata mi-ai pus !? ti-a suflat si tie-n gura Bas ca vine iliescu, comunistii,mogulii si alte sperietori ? Geoana, a aparut in politica dupa 2000; PSD.ul s-a mai reformat intre timp .....dar eu am votat pe CRIN ANTONESCU , intelegi talica asta ? care a venit cu o propunere, onorabila- chiar foarte onorabila ,in persoana lui Klaus Iohannis- un neamt cu o minte si mentalitate de Neamt, ca tot s-a vorbit aici despre mentalitatea romanului cu gascute, cu unchiuleti si nepotei ,neveste si amante.....ca, d'aia dupa plecarea lui Cuza nu s-a mai dorit pe tron un boier pamintean si tot d'aia i s-a interzis Casei regale sa se incuscreasca vreodata cu vreo familie bastinasa, din cauza nenorocitelor de cumetrii de care nu reusim sa ne dezbaram.....
|
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 18:34
aaaaaa, inca ceva : NU STIAI ce-i poate pielea lui Basescu ? e o noutate atit de mare ce se-ntimpla acum ,de va mirati atit de tare ? abia acum incepe ingrijorarea unora ? dar se vedea cu ochiul liber ce va sa urmeze : Boc premier si un guvern ce nu va face decit ce zice SEFU" ! la ora actuala, Romanica asa cum se prezinta, a incetat sa mai fie un stat de drept ....sau rep. parlamentara sau alte fisuri d'astea de dau bine la chiori ! ROMANIA are un JUPIN si atit !
|
|
|

.O sa ii serbam si ziua pe stadioane "celui mai barbat dintre barbati"?
ideea e ca acest guvern nu a facut nimic, nada, rien, nicevo iar base ii acopera deoarece e guvernul "dupa pofta inimii". nu au facut nimic desi au majoritatea si in parlament. nu au facut nimic, si o spun fara "ura viscerala", deoarece sunt niste incompetenti demagogi, buni sa faca galerie si sluj.
mai,mai,ce mi-ai facut tu mie, mai .ca azi m-am ciocnit cu tine la Cotroceni si daca nu-mi erai prieten,mama ce-ar fi fost la gura mea.....dar asa, m-ai dezamorsat in legatura cu tine si nu-ti mai pot spune nimic..
sunt doar niste Vechili cu naravuri de vechil: fura, dijmuieste, inseala, umpleti mai intii buzunarele tale si de'o mai ramine ceva ,da si celorlalti ....si, n-a mai ramas nimic ! azi culegem roadele a 20 ani de proasta si ticaloasa gospodarire a resurselor tarii si-i FAC RASPUNZATORI pe toti cei care ne-au condus in acesti ani....inclusiv dl. presedinte, portocaliilor,ca sa va fie clar ....e direct raspunzator ptr. indatorarea tarii !