back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 >> Sari la pagina:

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 10 Mai 2010, ora 15:16

www.sibiul.ro/stiri-locale/carabulea-a-primit-de-la-stat-un-tere... (era sa zic tunuri) imobiliare din Romania, omul de afaceri sibian Ilie Carabulea a facut un schimb de terenuri cu Agentia Domeniilor Statului: a dat 160 de hectare situate in satele Slimnic si Toparcea si a primit inapoi 100 de hectare situate in intravilanul municipiului Sibiu. Cei 1.000.000 de metri patrati de teren primiti de Carabulea in schimb valoreaza minim opt milioane de euro. Si maxim 28 de milioane de euro. Terenurile date la schimb statului de Carabulea valoreaza cel mult 150.000 de euro. Cel putin nu spunem cat, caci e prea mare diferenta.

Sa comparam

Schimbul de terenuri a fost recent parafat – sfarsitul lui 2009, inceputul lui 2010. Si rapid executat si in Cartea Funciara. Operatiunea a avut loc intre persoana fizica Ilie Carabulea si ADS. Aceasta din urma institutie, infiintata in 2001, gestioneaza ce a mai ramas din terenurile fostelor IAS-uri. Si, dupa cum se vede, inca mai are ce gestiona. In cazuri si cu scopuri `nobile`, ADS poate face schimb de teren cu entitati private, mai ales daca este vorba de intregirea unor trupuri de teren detinute de ADS etc. Evident, toate aceste schimburi de teren trebuie sa respecte principiul paritatii valorii terenurilor.

In situatia de fata studiata si pe tacute efectuata, Ilie Carabulea a oferit celor de la ADS 160 de hectare de teren, comasate, e adevarat, in apropierea a doua localitati aflate la cel putin 15 km distanta in linie dreapta de municipiul Sibiu: este vorba de satul Slimnic din comuna cu acelasi nume si satul Toparcea, care apartine de Ocna Sibiului.

Vieprimarul din Slimnic, Luca Isdraila, stie despre terenurile pe care Ilie Carabulea le detinea in zona. `Pai, cel mai scump, pe acolo, cred ca e undeva la 5-6.000 de lei pentru un hectar. Atat e cel mai scump`. Si primarul din Ocna Sibiului, Ioan Baltes, stie de zona in care Carabulea detinea hectare de teren. `Problema e ca pe acolo nu prea exista teren intabulat. Dar, ma rog, acolo, un hectar de teren se vinde cu cel mult zece – 15 milioane de lei vechi`.Facem o medie a celor mai mari preturi pentru terenurile vandute in zona celor ale lui Carabulea si ajungem la cel mult 3.750 de lei pentru un hectar. Adica 0,375 de lei pentru un metru patrat, adica cel mult 0,09 euro pe mp.

Dincoace, la Sibiu, terenul primit de la ADS este marginit de centura ocolitoare a Sibiului, de raul Cibin catre cartierul Resita si de zona Obor. `Daca ar fi avut deschidere direct in legatura la autostrada, pretul ar fi de 16 euro pentru un metru patrat. Asa, pentru suprafete atat de mari, costa cam opt euro pentru un metru patrat`, spune Bogdan Gicu, presedintele Uniunii Nationale a Agentiilor Imobiliare, filiala Sibiu.

Asta spune Gicu, din tranzactiile vazute de el in ultima perioada. Uniunea Notarilor a calculat pe hartie, in Ghidul proprietatilor imobiliare alte sume – terenul primit de Carabulea este in intravilan, integral, inca, este in zona C de impozitare, iar pretul unui metru patrat este de 120 de lei, adica vreo 28 de euro.

Dar sa nu le dam crezare notarilor si sa comparam cea mai mare valoare posibila pentru terenurile date de Carabuilea si cea mai mica valoare pentru terenurile oferite la schimb de ADS. Hectarele din Slimnic si Toparcea ar valora cel mult 150.000 de euro. Cele primite de Carabulea ar valora minim opt milioane de euro.

Daca ne mai chinuim un pic cu matematica, terenurile date de Carabulea sunt de cel putin 53 de ori mai ieftine decat cele primite. Caci de luam in socoteala calculele notarilor, diferenta sare de 186 de ori. Si n-are rost sa va enervati.

Explicatii
Despre Ilie Carabulea am mai scris, destul de recent, articole in care descriam afaceri nu tocmai pe litera legii si moralitatii. Nu am primit niciodata raspuns, asa ca de aceasta data am insistat mai mult la telefon pentru a obtine o declaratie a magnatului sibian. Referitoare la acest tun..., adica la acest schimb de terenuri. `Mai, Deleanule, tie nu ti-e rusine sa ma suni. Du-te, ba, si vezi-ti de treaba. Sa nu ma mai suni vreodata ca auzi ceea ce nu trebuie`, a replicat scurt Carabulea, dupa care a inchis.

Apoi am vorbit cu Adrian Dida, adjunctul ADS. Pe el l-am intrebat direct ce crede despre acest tun. `Nu imi mai puneti o astfel de intrebare care ma lasa pe mine masca. Nu se pune o astfel de problema, de tun. Stiu ca aceasta tranzactie a fost aprobata in urma unui raport de evaluare intocmit de un evaluator autorizat de Ministerul Agriculturii. Noi nu avem raspunderea justetii acestui schimb de terenuri, ci cei care fac raportul. Daca acolo se arata ca exista paritate intre terenuri`, spune Adrian Dida.

L-am gasit la telefon si pe Corneliu Popa, fost director al ADS pana in 2005. Cand a auzit de suprafete, s-a cam speriat. `Pe vremea mea nu am facut asa ceva. La suprafete din-astea, niciodata. Au mai fost schimburi de terenuri de doua-trei hectare, pentru intregirea unor suprafete, dar la 100 de hectare, niciodata`, spune Popa. El mai explica si cum merg lucrurile in interiorul ADS. `Normal, in situatii de genul acesta trebuie sa existe si o nota de fundamentare pentru ce se solicita acest schimb. Altfel spus, cu ce ajuta ADS-ul daca se face acest schimb. Daca, sa zic, suprafata respectiva, care s-a dat la schimb este langa un trup al ADS si se face un trup mai mare, este indreptatit. Altfel...`. Restul e tacere.

Coada politicii
Povestea acestui schimb de terenuri a ajuns la urechile Turnul Sfatului inca din campania electorala. Cand, tabara adversa a PSD cu radacini la ADS Bucuresti vorbea despre premiul pe care Ilie Carabulea il va primi de la PDL, pentru sustinerea in campania electorala. Premiu de acordat daca iese presedinte `cine trebuie`. Ceea ce s-a si intamplat.

L-am intrebat, prin urmare, pe presedintele PDL Sibiu, senatorul Ion Ariton, daca s-a facut cel putin un lobby politic in favoarea lui Carabulea pentru perfectarea acestei tranzactii. Ca doar si Adrian Dida, cel de mai sus citat, este secretar executiv al PDL la Teleorman. Iar seful cel mare al ADS este secretar executiv la PDL Dolj.`Deci, nu mai intreba nimic`, a spus Ariton imediat dupa expunerea de motive – Carabulea, ADS, 160 contra 100, indoielnic etc .- si inainte de a si adresa intrebarea. `Nu comentez deloc. Sunati pe cei care au semnat si s-au bagat si organele abilitate... Acum ma apuc eu sa verific lui nea Ilie Carabulea. Eu nu comentez ceea ce nu stiu. Ce lobby politic? Un schimb de teren, parerea mea, din cate stiu si urmaresc si am auzit, dureaza un an sau doi`. Cat priveste cine a semnat actele de transfer si ca acestia fac parte din PDL, nu e un lucru de condamnat. `Acum, institutia este condusa de cineva. Ca are si o apartenta politica, e normal`.Cui nu ii vine sa creada, tot acest schimb de terenuri mai are si alte lucruri nu tocmai clare. Despre care vom vorbi in viitor.
turnul sfatului romania ocna sibiului slimnic municipiul sibiu ion ariton bucuresti raul cibin psd sibiul cibin ilie carabulea centura ocolitoare resita carabulea pdl pdl sibiu ministerul agriculturii centura ocolitoare a sibiului ocna sibiu imobiliare cartierul resita presedintele pdl sibiu presedintele pdl cartea funciara act
de Traian DELEANU

Nr4

134 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Mai 2010, ora 16:15

De la: Ic3, la data 2010-05-10 13:18:53Vreti sa traiti bine?...
Sunt solutii anti criza dar nu are cine sa le puna in aplicare.
Cateva din cele mai eficiente:

1.Reintroducerea legii ilicitului.
2.Taierea totala a bugetarii B.O.R si a oricarei biserici.
3.Taierea pensiilor ce depasesc 3000 de lei.aplicabila tuturor categoriilor de pensionari.
4.Renationalizarea locuintelor si a terenurilor obtinute prin reintroducerea legii ilicitului.
5.Plafonarea profitului obtinut si redistribuirea acestuia.
6. Crearea de noi locuri de munca.
7.Reabilitarea agriculturii.
8.Taierea bugetarii jandarmeriei romane prin diminuarea angajatilor acesteia si anexarera ei .M.A.P.N. (armatei)
Etc.etc...

ai dreptate.. la fel as fi zis si eu daca as fi citat din manifesul partidului comunist roman.. ma nene, tu nu stiai ca partidul a murit? toate astea s-au facut in "Iepoca.." si tot intr-o continua criza eram

Raporteaza abuz de limbaj
Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 10 Mai 2010, ora 16:20

De la: Nr4, la data 2010-05-10 16:15:13

3.Taierea pensiilor ce depasesc 3000 de lei.aplicabila tuturor categoriilor de pensionari.
4.Renationalizarea locuintelor si a terenurilor obtinute prin reintroducerea legii ilicitului.
8.Taierea bugetarii jandarmeriei romane prin diminuarea angajatilor acesteia si anexarera ei .M.A.P.N. (armatei)
Etc.etc...

ai dreptate.. la fel as fi zis si eu daca as fi citat din manifesul partidului comunist roman.. ma nene, tu nu stiai ca partidul a murit? toate astea s-au facut in "Iepoca.." si tot intr-o continua criza eram

Si acum in ce esti? Number 4...aaaa? Lumineaza intunecimea din creierul meu profund marcat de comunismul care ti-a dat sa papi ca sa te faci mare...In ce esti acum?...

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Mai 2010, ora 17:11

De la: 9am126636, la data 2010-05-09 22:20:37 Domnule 627, dumneata ai fost crescut la orfelinat? Dumneata ai impresia ca eu nu stiu ca in Romania s-a distrus si s-a dat la fier vechi aproape toate mijloacele de prodiuctie unde muncea tot romanul, s-au distrus combinate de crestere a animaleleor, ferme agricole, ferme piscicole, livezi, fondul forestier etc.
Cea mai valoroasa avutie, pamintul, sta nelucrat si este o marfa care se vinde si se cumpara la preturi de specula fara a produce. Zi tata si mie un privat celebru in tara asta care sa nu depinda de capitalul strain asa cum era inainte de '45? Sa nu crezi ca asfaltangii astia au o baza solida, au capital propriu al firmei cu care sa poata desfasura lucrari de calitate. Cite produse agricole si alimentare sunt produse in tara si cite vin din import. Patronatul in Romania este la fel de hot ca si statul. Munca la negru in sectorul privat se practica si in final cei care se pensioneaza din sectorul privat tot de la stat primesc pensie. Asa ca prietene sari la gitul baronilor locali si clientelei politice pentru care muncesti cu sirg. Ce salariu ai pe cartea de munca si cit iti da in mina, asta daca ai carte de munca? Ura si la vara cald, ca la iarna ne ia benga. [/quote
DOMNULE 636 ,SA NU INTRAM IN ETERNA SI ADEVARATA FURACIUNE A INDUSTRIEI ROMANEST,DEOARECE SUNTEM DE ACORD CA S-A DISTRUS TOT SI DUPA S-A FURAT PE CAPETE,INTREBAREA MEA ESTE: SUB OBLADUIRE A CARUI GUVERN SI CARUI PRESEDINTE,O SA SPUNETI CA NU CONTEAZA SI ESTE UN FAPT IMPLINIT,DA AVETI INCA ODATA DREPTATE DAR SA NU DAM CU PIETRE IN CINE NU MERITA. IN AL DOILEA RAND NU AM FOST CRESCUT LA UN ORFELINAT,AM UN SINGUR PARINTE MAMA A DECEDAT,AM CRESCUT ITNTR-O FAMILIE FOARTE ORGANIZATA DE BUNI CRESTINI. IN AL TREILEA RAND DACA CITEATI SI VA INTERESATI CU ADEVARAT DESPRE ACEST FORUM ATI FI CONSTATAT CA IN MAI MULTE RANDURI AM AFIRMAT CA SUNT BUGETAR,DECI MUSTRAREA DV. NU ISI ARE LOCUL,CE VA POT EU SPUNE E CA EU CUNOSC MULT MAI BINE CE SE INTAMPLA IN ROMANIA. SINGURA IESIRE CARE NE MAI POATE SALVA A FOST FACUTA,CEL PUTIN LA NIVEL DECLARATIV,SA STITI CA VOR URMA SI ALTE MASURI MULT MAI DUREROASE....... ALTII AU FURAT NOI PLATIM,AICI NU E VB. DE CRIZA FINANCIARA,E VB. DE CEI CARE NE RAD SI NE DAU SFATURI ACUM.............CA SI CUM NICI USTUROI NU AU MANCAT ETC. SI MAI SUNT ALTII CARE SI CRITICA,INCHIPUITIVA MACAR CE SE PUTEA FACE CU PESTE 3 MILIARDE DE EURO IN SITUATIA DATA ? MAI INTERESEAZA PE CINEVA ? NU,AVEM UN GUVERN SLAB,CARE DA INAPOI INAINTEA PRIMEI PRESIUNI,NU A REALIZAT NIMIC PANA IN PREZENT. SA STITI CA PRIVATII ASA HOTI SI EVAZIONISTI CUM II CONSIDERATI DV.ASTIA DAU BIRURI SI TAXE,PT. A PUTEA NOI ASTIA BUGETARI SA LUAM LEAFA ...........MAI GANDITIVA INAINTE DE AI JICNI,SA INVATAM SA NE RESPECTAM RECIPROC SI POATE,ZIC POATE VOM REUSI SA IESIM DIN BELEA...........PE MINE UNUL MA DOARE DE PENSIONARI,DE AIA CU PENSII MICI,DE CEILALTI NU..........SI AICI E O DISCUTIE..................

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2010, ora 17:14

De la: Silviu, la data 2010-05-10 01:53:18Raman un sustinator al Click si Camioneros.
NU dau doi bani pe sustinerile lui Gabi si Vanea si ale aluia de vorbeste la volan.
Ura viscerala pe care o raspandesc la fiecare cuvant scris de ei, face inutila orice conversatie cu ei.
Sa incerci sa-i lamuresti de ceva, oricat de simplu si de evident, este un lucru infinit mai lipsit de sanse decat ai incerca sa convingi o nuca sa stea pe perete.
Pe Gabi, pe care o dezmierd Cotoroanta, o cunosc. Ea scrie ce crede sincer dupa ce se "documenteaza" la A3 si altele asemenea ... La fel fac majoritatea.
Vanea cred ca e de serviciu ...
Cand ii vad cum gandesc oamenii astia, incep sa inteleg de ce ni se intampla ceea ce ni se intampla.
In fine,
La revedere,
Azi n-am nici un chef sa ma injur cu nimeni.
Poate maine ...
Do'nt go away !

iubire, azi am mai auzit una buna si sa nu spui ca revolta mea nu e justificata : cica, salariatilor de la loteria romana si de pe la alte "mosii " ale statului, NU li se aplica scaderea de 25 % si mi-a venit in gind pilda cu Mos Ion Roata si bolovanul lui - si atunci ca si acum era vorba de greutatile tarii (bolovanul ),duse pe umerii poporului ,boierii stind intotdeauna ceva mai departe !

P.S . ti-am mai spus ca nu ma documentez de la nicio A3....ba-i banuiesc chiar ,ca trag cu ochiul la ce scriu eu pe aici,ca uneori se potriveste al ....de unde se vede ca marile spirite se-ntilnesc intotdeauna ! .....

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2010, ora 17:45

prietenul meu ,drag @627 ...de ce preluati voi pe nemestecate tot ce auziti la Bas' si Boc,dar ne acuzati pe noi ca-i citam pe cei de la A3 sau realitateatv? ....apropo de realitatea : cu citeva mici exceptii ,e portocalie rau....poate ca nu v-ati seama d 'asta pina acum !
ce zici ? ca numai privatii platesc taxe si impozite ? hai, fugi de aici cu Boc cu tot ,de la care ai auzit ieri gugumania asta ! tie nu ti se impoziteaza salariu, puisor,chiar daca esti bugetar ? si mie, pensia : tot ce trece de 1000ron ,se impoziteaza ! platesc si eu si impozitul pe casa si masina si rovigneta si tva ....Toata lumea plateste taxe si impozite ,nu numai privatii !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2010, ora 17:45

prietenul meu ,drag @627 ...de ce preluati voi pe nemestecate tot ce auziti la Bas' si Boc,dar ne acuzati pe noi ca-i citam pe cei de la A3 sau realitateatv? ....apropo de realitatea : cu citeva mici exceptii ,e portocalie rau....poate ca nu v-ati seama d 'asta pina acum !
ce zici ? ca numai privatii platesc taxe si impozite ? hai, fugi de aici cu Boc cu tot ,de la care ai auzit ieri gugumania asta ! tie nu ti se impoziteaza salariu, puisor,chiar daca esti bugetar ? si mie, pensia : tot ce trece de 1000ron ,se impoziteaza ! platesc si eu si impozitul pe casa si masina si rovigneta si tva ....Toata lumea plateste taxe si impozite ,nu numai privatii !

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2010, ora 18:53

mai exista o nuanta gabi, pe care multi din privati nu o recunosc. ei platesc impozite mai mici decit primesc salariu pentru ca au trecute salarii mici in cartea de munca. e mai usor sa dai vina pe bugetariii grasi si pe mogulii de patroni decit sa accepti ca incalci legile, bune sau nedrepte.

privat sau bugetar ideea e ca acest guvern nu a facut nimic, nada, rien, nicevo iar base ii acopera deoarece e guvernul "dupa pofta inimii". nu au facut nimic desi au majoritatea si in parlament. nu au facut nimic, si o spun fara "ura viscerala", deoarece sunt niste incompetenti demagogi, buni sa faca galerie si sluj.

voda base insa are in continuare tupeul sa scrisneasca din dinti si sa arate cu degetul proferind amenintari. cea cu comunismul nu mai tine...

cifra de 10 miliarde de euro, datorii externe de platit in 2010(aici intra inclusiv contributiile Romaniei la fondul ONU, NATO si UE si UNICEF), a mai aparut din cind in cind prin unele ziare dar erau ziarele mogulilor.

eu cred in continuare ca atunci cind se referea la statul mare si gras, urcat in spatele privatului slab dar plin de afaceri cu statul, base avea in minte pe ministrul blaga (cel cu ginerele care cistiga contracte de 10 milioane de euro cu statul)

toti care acum vor fi afectati de masurile guvernului boc, bugetari, pensionari, someri, studeti si asistati, primesc au ce au votat amuzati de bascalia lui base cel cu salariu de solidaritate dar cu fiica care isi cumpara un apartament de 800.000 de euro picati din cer.

peste 2 saptamini si legea pensiilor va fi gata. peste doi ani veti vedea ce inseamna cu adevarat aceasta lege.

interesant e si memorandumul de intelegere cu UE. mai spuneti ca acest guvern a facut ceva in aproape 1 an si jumatate in afara de a asigura un nou mandat lui zeus? unde sunt economiile ?

cel mai usor e sa concedieze cei 250.000 de bugetari. sunt 180.000 de posturi blocate. asa ca va fi usor sa ajunga la cifra promisa. cresterea de bugetari din 2006-2008 s-a datorat si renuntarii la serviciul militar obligatoriu. estimez ca in cei 2 ani statul s-a mai ales cu cca 80-90.000 de angajati. din pacate sunt multe spitale cu 50% personal asa ca inchiderea spitalelor si a scolilor (se renunta la suplinitori) e usor de facut.

inca o data intreb pe fanii lui base. de ce la cotroceni se mai dau salarii de merit?

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

834 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2010, ora 18:57

O sa ajungiti mai rau ca noi

9am187431

10 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 20:09

Guvernul BOC si PDL au deturnat 11,5 miliarde de euro proveniti din imprumuturile facute si 1,5 miliarde dela Buget ,pentru acoperirea imprumuturilor facute de ei la banci si investite in imobiliare.
Acum ciclopul manelist ,iese la rampa si subjuga natiunea romana sa plateasca ce a furat Guvernul si membrii PDL simpaticii lui care asigura majoritatea in Parlament pentru musamalizarea furturilor.Poporul suveran tace si inghite galustele lui Basescu !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 20:15

De la: 9am187431, la data 2010-05-10 20:09:33Guvernul BOC si PDL au deturnat 11,5 miliarde de euro proveniti din imprumuturile facute si 1,5 miliarde dela Buget ,pentru acoperirea imprumuturilor facute de ei la banci si investite in imobiliare.
Acum ciclopul manelist ,iese la rampa si subjuga natiunea romana sa plateasca ce a furat Guvernul si membrii PDL simpaticii lui care asigura majoritatea in Parlament pentru musamalizarea furturilor.Poporul suveran tace si inghite galustele lui Basescu !

Lasati doamna cifrele, banii, si faptul ca tara este intr-un dezastru iar curand o sa fie in colaps,nu asta este important . .Lupta cu mogulii si reforma statului continua -tot fara rezultate ca tot ce ne-a oferit Basescu- iar asta o sa tina loc de paine pentru toti cei care sunt tampiti (si sunt multi din pacate)

PS:Daca mai salta un dobitoc anonim ca acel Voicu, de care nu stia nici dracu' dar care a ajuns un succes al luptei lui Base impotriva coruptiei, are poporul "de mancare" inca 2-3 luni . .Uita si de pensii,si de salarii si aplauda fericiti ca s-a starpit ...caracatita .

9am187431

10 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 20:21

De la: 9am187377, la data 2010-05-09 23:21:03Domnul Basescu ,vrea sa restituie banii de pe flota si contravaloarea casei din Mihailean ,pentru salvarea bugetului Romaniei

Doar nu sunt trecute in declaratia de avere !

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 20:41

Il invitam pe Base la o baie de multime, ca tot s-a deschis sezonul estival.

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2010, ora 21:30

Revin asupra unui fragment din discursul duminical al lui voda base (incepe sa semene tot mai mult cu Lapusneanu in faza terminala).
a reprosat "ilustrilor functionari" de la stat "calitatea slaba a actelor normative elaborate", vezi draga doamne, motiv de nereusite in ultimi 2 ani.mai nou ºi eminenþa cenuºiu blondã de la victoriei, vass, vrea consiliere juridicã...

or fi fost ele acte normative prost elaborate
dar au fost de mãria sa promulgate!

asa ca , mãria ta, cind iti vine sa urli de prostia actelor de la guvernul facut dupa pofta inimii mãriei tale, te rog cheama-ti consilierii cu pregatire juridica si dã-le din partea noastra, a norodului nevolnic, cite un ºpiþ în cur, sã ajungã sã dea cu cãpãþâna de poarta cotrocenilor.

te rog mãrite vodã, nu uita nici de boierii din guvern cu pregãtire juridicã: jupân berceanu-bãºcãlie, jupân predoiu-coduri pe fugã, jupân oprea-4 stele, jupîniþa udrea-land of moist ºi mai ales cumanul ãla de ardelean, doftor in constituþie, jupân barbã-cot-boc. întinde-i la scara palatului ºi dã-le câte 10 harapnice pe schinare cã de lacomi , mincinoºi ºi fãþarnici ce sunt nu mai cetesc deloc ce semneazã, aºa precum semna, cu iertãciune, ºi mãria ta când erai primar la bucureºci.

Sã ne trãieºti ºi sã ne miluieºti,
Mãria ta!

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 11 Mai 2010, ora 00:24

Etc.etc...

Patrule [4]esti 4 din catalogul prostilor? sau al 4 le din coada
ce fel de criza ai patit in socialism ,pentru ca socialism a fost nicidecum comunism,eu.eu 22 ani i-am muncit in epoca aceea si n-am simtit nici un fel de criza absolut de loc am avut tot ce mi-a trebuit casa masa serviciu ,autoturism nu pentru ca nu am vrut sa-mi cumpar bani la cec am avut dar am ramas fara ei dupa ce astia ai tai au dat lovitura de stat. asa ca ce zice 3 e perfect valabil daca tu esti contra inseamna ca esti din gasca lor.si trebuie sa platiti toti cei care ati distrus ce am construit noi si voi ati distrus si va-ti insusit totul ca fiind doar al vostru.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2010, ora 00:48

Nici o masura negativa nu inlocuieste munca oamenilor, cu scopuri clare, pozitive.
Din start, munca trebuie distribuita corect. Cind se iau masuri tardive, e.....tardiv si degeaba.
Tot ce se face cu scop punitiv, duce in impas.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am187447

8 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 04:32

De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia

Basescu,distruge tot ce atinge ,Romania pe mina lui Basescu ,Boc si gasca PDL va disparea ca natiune !

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 08:33

De la: nastasemihail, la data 2010-05-11 00:48:47Nici o masura negativa nu inlocuieste munca oamenilor, cu scopuri clare, pozitive.
Din start, munca trebuie distribuita corect. Cind se iau masuri tardive, e.....tardiv si degeaba.
Tot ce se face cu scop punitiv, duce in impas.

Si unde mai pui ca munca la noi a ajuns un soi de rusine ,mai ales ca se merge pe sloganul ,,cinei harnic si munceste ori-i prost ori nu gandeste''
Banii milogiti de la mama FMI au intrat in buzunarele companiilor conduse de gen ;frate,matusa ,etc.........
O singura gen de solutie care mai poate sa rezolve situatia este rasturnarea guvernului BOC si demiterea lui BASESCU
Renuntarea la FMI si asta va face ca poporul sa se sacrifice,iar si iar si iar .........
lectia care am traito pe tmpul lui CEAUSESCU nu am invatat-o , tocmai cand am fost gata cu datoriile le FMI ceea ce nea costat 10 ani de sacrificiu numai pentru 10 miliarde
Uniunea Europenana a facut din noi otara de consum, tocmai pe asta au mizat cand ne-au acceptat sa aderam fara drepturi depline.
Si romanii au mauscat-o ca fraerii,in ideea de libertate,libertate amanetata la FMI

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 13:49

PENTRU CINE NU A INTELES....Timpul vorbelor a trecut. Exista acum o singura varianta de salvare a Romaniei,greva generala,solidaritate impotriva dictatorului dement de la Cotroceni,PANA LA DEMISIA LUI BASESCU ,A GUVERNULUI BOC SI ALEGERI ANTICIPATE! Nu exista alta varianta deoarece pana la viitoarele alegeri Romania o sa fia amanetata,distusa,ruina,haos si dictatura.Nu vedeti la ce aberatii s-a ajuns? Vine un marinar cocotat in fruntea tarii prin minciuna ,zbierete si viclenie, si spune senin ca lefurile profesorilor si doctorilor se vor miscora cu 25% iar pensiile cu 15%.Nu se intreaba nimeni de ce 25% ,de ce naiba 15% ,care sunt calculele pe care au fost fundamentate aceste cifre ,care este impactul asupra populatiei ,asupra economiei,asupra viitorului Romaniei,cum s-a facut pregatirea acestor masuri in vederea diminuarii impactului lor ,cum anume se face LEGAL acest lucru? Nu este normal ca un om CARE ARE UN CONTRACT CU STATUL ROMAN (pensionarii sau bugetarii, de fapt asta au-UN CONTRACT CU STATUL ROMAN)pe o anumita suma, sa aiba brusc acea suma micsoarata cu 15% sau 25% doar ca ASA A STABILIT MARETUL CARMACI ?Pai daca era beat ? EL a luat aceste masuri nu FMIul,aceste sunt ideile lui de "geniu al Carpatilor" care nu se pricepe la nimic dar se baga la orice in aplauzele sclavilor sai imbecili .Daca maine va mai ia inca 25% iar poimaine inca 25%? Daca asta nu ajuta la nimic? Daca asta mai rau inrautateste lucrurile prin scaderea consumului ? Care este privatul ala atat de cretin incat sa nu realizeze ca saracirea tarii ne afecteaza pe toti ?Care este privatul ala atat de cretin incat sa creada ca el o va duce bine intr-o tara distusa? Cui vinzi,ce vinzi ,ce construiesti intr-o tara falimentata ?Credeti ca mediul privat va scapa de majorarea taxelor ,de forfetare (care exact majorare de impozit insemnau de fapt)? Credeti ca merge cu aberatii Bocciu-Basesciene ,cu noduri marinaresti la ciorapi ca sa nu curga apa din ei ,cu hahaieli si balbaieli,cu isterii si minciuni ? Nu vedeti ca Basescu s-a inconjurat cu imbecili ca Boc care sar in pozitie de drepti si ling orice flegma a stapanului dand fericiti din coada in timp ce tara se distruge ? Nu vedeti ca este iresponsabil si ca in afara de circ nu va mai poate oferi nimic ? Nu vedeti ca desi s-au imprumutat mai mult decat Ceusescu ,nu au facut nimic cu acesti bani CI DOAR AU FURAT PANA AU DUS TARA IN COLAPS? Nu va dati seama ca momentul de acum nu este o gluma sau un vis urat,ci este soarta noastra si mai ales a copiilor nostri ?

NU EXISTA "MAI TARZIU",ACUM TREBUIE INDEPARTATI ACESTI PARAZITI IN FRUNTE CU SEFUL LOR CARE HAHAIE CAND DISTRUGE ROMANIA ! Nu exista "mai tarziu" pentru indepartarea celei mai ingrozitoare adunaturi securiste care a condus acesta tara -PDLul,a acestor hoti ,mincinosi ,servili si lipsiti de suflet lingai ai lui Basescu ! Nu a existat pana acum in Romania (si ii pun si pe analfabetii aia care guvernau prin 1955) o adunatura mai jalnica ,mai hoata,mai marsava ,mai servila care sa conduca aceasta tara! Nu a existat un presedinte care sa aduca atat de multa dezbinare ,ura, haos in Romania !Nu a existat un dement care sa falimenteze tara in halul in care este falimentata acum .SE SCUFUNDA CORABIA ,ORI SCHIMBATI CARMACIUL ALA BEAT CARE O CONDUCE ,ORI NE INECAM TOTI !

vic_viv2000

39 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 14:59

De la: 9am126636, la data 2010-05-09 22:42:44 Da tu ce produci? Faci comert, cumperi cu stinga si vinzi cu dreapta? Furnizezi cumva formare profesionala? Lucrezi cumva in vre-o banca unde comercializezi bani? Detii vre-o ferma agricola unde sa dai de munca la oameni? Esti patroana la vre-o firma de curatenie? Esti un brand in industria alimentara sau confectii? Sau poate lucrezi la un patron arab sau turc, sau cazino.
Aici e vorba ca sectorul privat in Romania este foarte slab dezvoltat si nu este in stare sa absoarba forta de munca ce este disponibilizata si care va fi disponibilizata. Daca ar fi dupa mine as privatiza tot invatamintul si sanatatea, macar sa stim o treaba si sa desfiintam si armata ca tot consuma o gramada de bani pe meleaguri straine. Nuuuuuuu...? Ce simplu ar fi. Si dumneata tot la orfelinat ai crescut.
(pentru click cont)

Dupa felul in care jignesti matale esti doar un nenorocit ce stai cu mana intinsa la banii statului. Vrei sa stii ce fac eu si te deranjaza cumva faptul ca ti-am spus adevarul?? Ei bine, pot sa-ti spun. Eu nu stau cu mana intinsa nici macar la banii statului. Gasesc de lucru oriunde pentru ca experienta mea nu se compara cu a ta, si nu pentru ca as fi facut foarte multa scoala ci pentru ca nu m-am ferit de munca niciodata. Lucrez in sectorul privat din '93 si m-am reorientat profesional de 3 ori pana acum. Cei din sectorul de stat de ce nu fac asta? Desi statul le-a pus pana acum la dispozitie diverse programe in acest sens, nu le-au abordat, eu am facut acest lucru de fiecare data fara ajutorul statului.
La orfelinat se vede bine ca ai crescut dumneata altfel mintea nu ti-ar juca feste si ai reusi poate sa distingi corect adevarul.

vic_viv2000

39 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 15:13

De la: 9am126636, la data 2010-05-10 09:30:29 Regiile autonome si tot ce functioneaza sub umbrela statului si unde sunt salariile nesimtite, sunt atinse de taierile de vara cu 25% ? Oare aplaudacii basescieni de pe forumul asta, nu sunt cumva angajati prin aceste RA si se dau mari privati?

Nu nene, aplaudacul nenoricirii esti dumneata!!

Nr4

134 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2010, ora 15:21

De la: tielenti, la data 2010-05-11 00:24:12

Etc.etc...

Patrule [4]esti 4 din catalogul prostilor? sau al 4 le din coada
ce fel de criza ai patit in socialism ,pentru ca socialism a fost nicidecum comunism,eu.eu 22 ani i-am muncit in epoca aceea si n-am simtit nici un fel de criza absolut de loc am avut tot ce mi-a trebuit casa masa serviciu ,autoturism nu pentru ca nu am vrut sa-mi cumpar bani la cec am avut dar am ramas fara ei dupa ce astia ai tai au dat lovitura de stat. asa ca ce zice 3 e perfect valabil daca tu esti contra inseamna ca esti din gasca lor.si trebuie sa platiti toti cei care ati distrus ce am construit noi si voi ati distrus si va-ti insusit totul ca fiind doar al vostru.

nenea, de ce nu te duci matale in cuba sau in coreea de nord daca iti era asa de bine? stiu ca aveai casa, masa, ca l-ai pupat in dos pe secretaru de partid sa iti dea peste rand.
nu zic ca astia fac bine, nici unul din guvernele de pana acum nu au facut altceva decat sa bage tara in prapastie dar nici la comunism nu se poate intoarce un om cu cat de putin creier..iar patru.. daca te intereseaza , vine de la numarul de neuroni in plus pe care-i am fata de dobitocii ce mai sustin comunismul..

vic_viv2000

39 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 15:22

De la: july, la data 2010-05-09 15:42:03click cont, ai inteles gresit. Nu m-a deranjat faptul ca lucram trei zile fara plata, m-a deranjat nesimtirea .
Ma deranjeaza cand isi bat joc de oameni: indiferent ca lucreaza la privat sau sunt bugetari, someri, pensionari

Nu il suport pe Basescu...daca vroia sa scada salariile trebuia sa inceapa cu propriul salar, apoi cu cel al guvernantilor. Daca e criza, atunci sa fie la fel pt toti, nu doar pt omul de rand.

Sper ca acum sa fii multumita, nu mai are salariu. Vreau sa vad cati dintre cei ce-l critica fac acelasi lucru si mai mult, vreau sa vad ce ofera Patriciu, Vantu, Voiculesc etc, etc, atat din opozitie cat si de la guvernare!!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 15:29

De la: vic_viv2000, la data 2010-05-11 15:22:47
De la: july, la data 2010-05-09 15:42:03click cont, ai inteles gresit. Nu m-a deranjat faptul ca lucram trei zile fara plata, m-a deranjat nesimtirea .
Ma deranjeaza cand isi bat joc de oameni: indiferent ca lucreaza la privat sau sunt bugetari, someri, pensionari

Nu il suport pe Basescu...daca vroia sa scada salariile trebuia sa inceapa cu propriul salar, apoi cu cel al guvernantilor. Daca e criza, atunci sa fie la fel pt toti, nu doar pt omul de rand.

Sper ca acum sa fii multumita, nu mai are salariu. Vreau sa vad cati dintre cei ce-l critica fac acelasi lucru si mai mult, vreau sa vad ce ofera Patriciu, Vantu, Voiculesc etc, etc, atat din opozitie cat si de la guvernare!!!

A renuntat Base la salariu ?Uf saracul,din ce mai traieste oare ?!Si cand te gandesti ca are si nevasta care nu lucreaza si doua fete ,iti vine sa plangi!

PS:Da cumva si jumatate de flota,din casa din Mihaileanu sau din multele invarteli facute , in fondul Solidaritatea ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2010, ora 15:40

viv vic 2000 sau click cont ? te-ai dat de gol Victorito mama, raspunzind VIV in locul lui click cont ? simti si tu ca v-ati imputnat ca nr. se sustinatori si te-ai multiplicat ca sa dai impresia ca sunteti o pizderie ? hai, la mai multi ...la mai multi ! stringeti hora, nu fiti hoti ...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2010, ora 15:40

viv vic 2000 sau click cont ? te-ai dat de gol Victorito mama, raspunzind VIV in locul lui click cont ? simti si tu ca v-ati imputnat ca nr. se sustinatori si te-ai multiplicat ca sa dai impresia ca sunteti o pizderie ? hai, la mai multi ...la mai multi ! stringeti hora, nu fiti hoti ...

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2010, ora 15:48

Scurt ºi la obiect ...
În momente de crizã avem nevoie de oameni profesioniºti ºi responsabili. Avem nevoie de oameni de stat competenþi ºi credibili.
În schimb noi avem Guvernul Bulã ºi pãpuºari iresponsabili.
În rest numai de bine tuturor. Pa.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 15:53

Gabi, m-ai dat gata cu "pizderie", ai dreptate
Bine le-ai zis la secretosii astia

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 15:55

Nu mai e dom'le telectuali care sa scoata tara din groapa!

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 15:56

Trebe pus ilicitu' pe ei!
Sa dea tot inapoi!

Pagini: << 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: