back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 17:08

De la: gabigabi, la data 2010-05-09 15:06:07
De la: click_cont, la data 2010-05-09 13:00:42
De la: 9am049573, la data 2010-05-09 12:41:21nu 27 am o fetita in clasa I si iau informatii in direct , nu de la funeriu, fost consilier al lui base.

interesant, dar fosti consilieri ai lui base au fost si sunt niste ministrii slabi, ca sa nu zic altfel: sanioara, funeriu si nu ultima de pe listã, madam udrea... ce pretentii poti avea atunci de la base?!

astept sa-mi spuna nero si camineros cum au facut ei economii in brasov facind un patinoar de 15 milioane de euro cind in germania e mai ieftin iar cel din poiana a fost facut cu 200.000 de euro. ce buni ar fi fost acei bani in spitalul municipal.

tot nero nu mi-a raspuns citi bani ar costa anul asta aventurile in afganistan. imaginati-va ce s-ar fi facut cu ei in romania, pe oricare autostrada sau spitale vreti voi... aventura e numai din cauza poftei lui base ... doar el a vrut suplimentarea trupelor.

DAR IA EXPLICA-NE SI NOUA, CU CELE 600 DE MILIOANE (DATORIA LUI PATRICIU),PE CARE LE OCOLITI DE CAND AM INCEPUT DISCUTIA, CE S-AR PUTEA FACE IN ROMANIA??

multe s-ar putea face si ,culmea : si banii lui Videanu ,Casuneanu, Blaga sau Berceanu ,ar fi la fel de buni si folositori Romaniei ! dar, ce nu inteleg eu este altceva : doriti cumva sa se iasa cu furci si topoare ca-n ' 907 si sa se dea foc la conacele boieresti ? n-ar fi mai simplu ca ANI , DNA, Fiscul , Curtea de Conturi sa se autosesizeze ca intre declaratia de avere a unora si ce afiseaza ei, este o mare diferenta de valoare ? ca niste bugetari de 20 ani au reusit sa adune niste averi colosale si saia la control aceste averi facute-n mod "miraculos " ? nu sta in puterea guvernului sa faca asta ? sta in puterea mea, a unei pensionare ? nu exista Institutii ale Statului care sunt platite din gros ca sa faca acest control ? spuneti mereu si mereu ,ca papagalul : nu sunt bani ! nu sunt bani ! nu sunt bani ! sunt : in agentiile guvernamentale, in adm. presedentiala, la ministerele cu zeci de secretari si subsecretari de stat ; la intreprinderile de stat cu 1,2 pina la 5 directori platiti bine si premiati ; la fondul Proprietatea si in consiliile de administratie unde-s salarii de 10-15-20 euro platiti din banii de bugetului ! acolo-s banii care lipsesc ptr. plata nefericitului care-si tiriie zilele tragind de 7-8 mil .vechi si de la care mai vrei sa iei - tot de la el,amaritul ! ....ginditi mai oamenilor cu capul vostru , uitati-va bine ce fac si ce zic ai mari si vedeti discrepanta intre ce zic si ce fac .....ii doare fix in pix de tine, click cont ...tu esti doar scara pe care el / ei se urca tot mai sus si de unde lumea se vede altfel ,dupa cum ne si spuse dna Boagiu ...atit, o treapta tocita de cit a fost calcata in picioare !

ia citeste aici ce i-am scris lui click cont , Camioneros ! e valabil si ptr. tine !

Nero_reloaded

736 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 17:14

De la: gabigabi, la data 2010-05-09 17:04:59iata Vanea ca am avut dreptate : poti sa le spui orice ,sa-i intrebi lucruri de bun simt -,nu aud,nu vad ! ...si i-am spus lui Camione ca zapaceala de la cap i se trege de la faptul ca s-a lasat privit in ochi de Jupin.....

Ce sã vãd , fãpturã nevinovatã ???
Cum escaladaþi voi un zvon pânã la cota 10.500 ????
Cum aberaþi cu exactitate orice presupunere ??
Cum îl înjuraþi pe Preºedintele României , cã puteþi , pe acest forum ??
Ce sã vãd ?? Bãrna din ochuil tãu ?? Sau din a lui Vanea ???

... Tu nu prea reuºeºti sã înþelegi cine cui se adreseazã ºi dai "pilde" altora ???

Foarte tare !!

ªi mai vreþi s-avem pretenþii !!

ªi n-o mai da cu "descurcãreþ" în ceea ce mã priveºte , cã habar nu ai !! Eu niciodatã nu mi-am permis sã te cataloghez în vreun fel în ce priveºte profesia sau meseria ta !!
Tot o presupunere , ca bâta-n baltã , de a ta este !!

Raporteaza abuz de limbaj
Nero_reloaded

736 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 17:17

Vrei sã-i rãspund @numãrului sau lui @clikcont ?? Cã eºti foarte explicitã de fel ?.....

PS. Msj. ptr. @gabigabi ....

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 17:43

cite beri ai baut ca vaz ca nu mai intelegi textul ?! ti-am spus sa citesti ce i-am scris lui click cont ,ptr ca e valabil si ptr. tine ! ce-i asa de greu de inteles ?

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 18:56

Ridicati in slavi sectorul privat. Ce mare rahat face sectorul privat? Ce sectoare industriale acopera sectorul privat in Romania? Ce productivitate a muncii se realizeaza in sectorul privat? Da domnule plecam din bugetar si ne angajam in sectorul privat. La marele sector privat evazionist la impex srl, ca altceva nu stiu patronatele sa faca. Ba unde este productia industiala? unde este agricultura intensiva? M-as angaja la fabrica de inghetata a lui Base sau la o firma de importexport unde se spala bani negri sau oriunde. Care este cifra de afaceri a sectorului privat? Citi bani se ruleaza zilnic in economia subterana? Nu vedeti ca suntem o tara plina de depozite de marfuri si ca se practica specula pe scara nationala. Toate bancile din Europa au deschis sute de sucursale in Romania si prostu de roman face credite pentru tot felul de fleacuri, ce popor de timpiti, credite pentru nevoi personale. Se duce de ripa si programul prima casa. Eterna si fascinanta Romanie unde munca la negru este politica de stat si evaziunea fiscala, asta da sector privat te priveaza de toate drepturile.

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 19:01

O noua gargara de la cotroceni.
base atrage iar atentia poporului ca s-ar putea sa ne trebuiasca un nou imprumut. va mai indoiti de asta?
oare nu cumva base urla in toamna lui 2008 ca "guvernul Tãriceanu are bani pentru mãrirea salariilor profesorilor cu 50%, dar nu vrea sã-i dea"?
rusinica ...
am mai priceput ceva din putul gindirii prezidentiale: de vina pentru tot sunt institutiile statului!
Chiar aºa, marite vodã? Toate la grãmadã?

pe ce ºi-a bazat vodã acuzaþiile? pe remarca "vedeþi calitatea actelor normative"!
"Nu mã-nebuni! Nea Nicu?!"

pãi nu avem noi un guvern condus de un profesor de drept constituþional cãruia tocmai nea traian îi promulgã legile pe bandã rulantã?
adicã, femeii de serviciu de la guvern sã-i fie ruºine cã nu ies legile bune?! ori poate asistenta de la chirurgie sau poate învãþãtoarea sunt de vinã?...
ºtie nea bãse ce spune. tocmai legile proaste i-au permis sã dea în continuare prime ºi salarii de merit la cotroceni sau sã se mãreascã salariile la magistraþi cînd la ceilalþi salariaþi au îngheþat sau scãzut. singurii care nu mai iau la stat salarii de merit, pe care legea le-a desfiinþat, sunt cei din învãþãmânt(probabil e mulþumire pentru alegerile din 2008 sau pentru cã sunt conduºi de un fost consilier de cotroceni). se poate scrie deja un capitol: ECONOMII ALE GUVERNULUI BOC

ºi unii fraieri din privat acum urlã de extaz: aºa e, vodã a atins adevãrul suprem!!

incã aºtept sã vãd oferta lui emil pentru cã de cioacele lui bãse sunt sãtul.

si pentru prietenii din privat de pe acest topic (prin natura fostei meserii cunosc specificul politicilor de resurse umane de pe ambele maluri ale prãpastiei pe care o sapã nea bãse, pdl ºi fraierii - privat ºi bugetari) am o veste tare proastã: am mici semnale cum cã ºi vouã vã vor scadea /îngheþa salariile.

sindicaliºtii îºi meritã soarta cu aºa sindicate.

întrebare (fãrã urme de ironie) pentru finii cunoscãtori: oare salariul al 13-lea dat bugetarilor nu se alãturã deficitului real din 2009?

vã reamintesc cã azi e ziua victoriei ºi ziua independenþei.
aceste zile ne amintesc cã am avut ºi oameni politici cu care sã ne mândrim.

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 20:42

36,73 CE GANDIRE PROFUNDA DE COMUNISTI........CAND VA LUATI SALARIU SAU PENSIA GANDITIVA DOAR ATAT,CA NU II LUATI DE PE URMA PROFESORILOR,DOCTORILOR,MILITARILOR,POLITISTILOR,FUNC. PUBLICI.........CI II LUATI DE PE URMA PRIVATILOR,ASTA SA VA INTRE BINE IN CAP !!! DEGEABA INCERCATI SA FACETI MANEVRE DE INVALUIRE SI ARUNCATI CU PETARDE DE FUM,NU VA CONVINE SA ACCEPTATI ACEST LUCRU DE FAPT.
SI 36. IN ROMANIA NU MAI SUNT INTREPRINDERI MARI DE STAT,ASTA DACA NU STII.....TOATE SUNT PRIVATE,ASA CA DONEAZATI SI TU PENSIA SAU SALARIUL DACA TI-E ASA SCARBA DE BANII MUNCITI DE PRIVAT SI PE CARE II CASTIGI ONOR SUDORII MUNCII TALE........AM IMPRESIA CA LUCREZI IN INVATAMANT,GRESESC ? !!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 20:57

.......ComunistiI nu au cistigat alegerile .... a inceput modernizarea tarii .... sa te tii de burta romane ...
Sa traiti bine
PESTELE DE LA CAP SE INPUTE.../

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 21:38

De la: 9am104796, la data 2010-05-09 20:57:11.......ComunistiI nu au cistigat alegerile .... a inceput modernizarea tarii .... sa te tii de burta romane ...
Sa traiti bine
PESTELE DE LA CAP SE INPUTE.../

DA AI DREPTATE,DAR DOAR DACA NU IL TII LA RECE..................................

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 21:38

De la: 9am126636, la data 2010-05-09 18:56:54 Ridicati in slavi sectorul privat. Ce mare rahat face sectorul privat? Ce sectoare industriale acopera sectorul privat in Romania? Ce productivitate a muncii se realizeaza in sectorul privat? Da domnule plecam din bugetar si ne angajam in sectorul privat. La marele sector privat evazionist la impex srl, ca altceva nu stiu patronatele sa faca. Ba unde este productia industiala? unde este agricultura intensiva? M-as angaja la fabrica de inghetata a lui Base sau la o firma de importexport unde se spala bani negri sau oriunde. Care este cifra de afaceri a sectorului privat? Citi bani se ruleaza zilnic in economia subterana? Nu vedeti ca suntem o tara plina de depozite de marfuri si ca se practica specula pe scara nationala. Toate bancile din Europa au deschis sute de sucursale in Romania si prostu de roman face credite pentru tot felul de fleacuri, ce popor de timpiti, credite pentru nevoi personale. Se duce de ripa si programul prima casa. Eterna si fascinanta Romanie unde munca la negru este politica de stat si evaziunea fiscala, asta da sector privat te priveaza de toate drepturile.

Stai nene deoparte daca nu stii ce-i ala sector privat si scuteste-ne timpul. Ce produce statul roman sau tu personal?? DATORII, GAURI NEGRE ACOPERITE DE SECTORUL PRIVAT ASA CORUPT CUM E SI ASTA!!! IA FERICESTE-NE MATALE CU O AFACERE MARE, UNA CARE SA PRODUCA, NU MAI ASTEPTA CU MANA INTINSA LA STAT!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 21:46

De la: gabigabi, la data 2010-05-09 17:08:12
De la: gabigabi, la data 2010-05-09 15:06:07
De la: click_cont, la data 2010-05-09 13:00:42
De la: 9am049573, la data 2010-05-09 12:41:21nu 27 am o fetita in clasa I si iau informatii in direct , nu de la funeriu, fost consilier al lui base.

interesant, dar fosti consilieri ai lui base au fost si sunt niste ministrii slabi, ca sa nu zic altfel: sanioara, funeriu si nu ultima de pe listã, madam udrea... ce pretentii poti avea atunci de la base?!

astept sa-mi spuna nero si camineros cum au facut ei economii in brasov facind un patinoar de 15 milioane de euro cind in germania e mai ieftin iar cel din poiana a fost facut cu 200.000 de euro. ce buni ar fi fost acei bani in spitalul municipal.

tot nero nu mi-a raspuns citi bani ar costa anul asta aventurile in afganistan. imaginati-va ce s-ar fi facut cu ei in romania, pe oricare autostrada sau spitale vreti voi... aventura e numai din cauza poftei lui base ... doar el a vrut suplimentarea trupelor.

DAR IA EXPLICA-NE SI NOUA, CU CELE 600 DE MILIOANE (DATORIA LUI PATRICIU),PE CARE LE OCOLITI DE CAND AM INCEPUT DISCUTIA, CE S-AR PUTEA FACE IN ROMANIA??

multe s-ar putea face si ,culmea : si banii lui Videanu ,Casuneanu, Blaga sau Berceanu ,ar fi la fel de buni si folositori Romaniei ! dar, ce nu inteleg eu este altceva : doriti cumva sa se iasa cu furci si topoare ca-n ' 907 si sa se dea foc la conacele boieresti ? n-ar fi mai simplu ca ANI , DNA, Fiscul , Curtea de Conturi sa se autosesizeze ca intre declaratia de avere a unora si ce afiseaza ei, este o mare diferenta de valoare ? ca niste bugetari de 20 ani au reusit sa adune niste averi colosale si saia la control aceste averi facute-n mod "miraculos " ? nu sta in puterea guvernului sa faca asta ? sta in puterea mea, a unei pensionare ? nu exista Institutii ale Statului care sunt platite din gros ca sa faca acest control ? spuneti mereu si mereu ,ca papagalul : nu sunt bani ! nu sunt bani ! nu sunt bani ! sunt : in agentiile guvernamentale, in adm. presedentiala, la ministerele cu zeci de secretari si subsecretari de stat ; la intreprinderile de stat cu 1,2 pina la 5 directori platiti bine si premiati ; la fondul Proprietatea si in consiliile de administratie unde-s salarii de 10-15-20 euro platiti din banii de bugetului ! acolo-s banii care lipsesc ptr. plata nefericitului care-si tiriie zilele tragind de 7-8 mil .vechi si de la care mai vrei sa iei - tot de la el,amaritul ! ....ginditi mai oamenilor cu capul vostru , uitati-va bine ce fac si ce zic ai mari si vedeti discrepanta intre ce zic si ce fac .....ii doare fix in pix de tine, click cont ...tu esti doar scara pe care el / ei se urca tot mai sus si de unde lumea se vede altfel ,dupa cum ne si spuse dna Boagiu ...atit, o treapta tocita de cit a fost calcata in picioare !

ia citeste aici ce i-am scris lui click cont , Camioneros ! e valabil si ptr. tine !

Ei gabita asta imi scapa! Uiti cine se invarte prin toate astea, uiti cat sunt de incalcite si ca atunci cand se incearca curatenia se ajunge la adevarate blocaje ( vezi cazul Voicu, vezi taierea salriilor si pensiilor nesimtite).
Cand l-au arestat pe Casuneanu au plecat echipele de drumari acasa si uite-asa pana la terminarea proceselor nu avem drumuri nationale, dar,daca te legi de lege uiti cine a facut-o si incalcit-o si pe aia.
Ei bine tot mai directa e bata si toporul pentru ca altfel nimic nu se va reaseza din temelii!

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 22:20

Domnule 627, dumneata ai fost crescut la orfelinat? Dumneata ai impresia ca eu nu stiu ca in Romania s-a distrus si s-a dat la fier vechi aproape toate mijloacele de prodiuctie unde muncea tot romanul, s-au distrus combinate de crestere a animaleleor, ferme agricole, ferme piscicole, livezi, fondul forestier etc.
Cea mai valoroasa avutie, pamintul, sta nelucrat si este o marfa care se vinde si se cumpara la preturi de specula fara a produce. Zi tata si mie un privat celebru in tara asta care sa nu depinda de capitalul strain asa cum era inainte de '45? Sa nu crezi ca asfaltangii astia au o baza solida, au capital propriu al firmei cu care sa poata desfasura lucrari de calitate. Cite produse agricole si alimentare sunt produse in tara si cite vin din import. Patronatul in Romania este la fel de hot ca si statul. Munca la negru in sectorul privat se practica si in final cei care se pensioneaza din sectorul privat tot de la stat primesc pensie. Asa ca prietene sari la gitul baronilor locali si clientelei politice pentru care muncesti cu sirg. Ce salariu ai pe cartea de munca si cit iti da in mina, asta daca ai carte de munca? Ura si la vara cald, ca la iarna ne ia benga.

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 22:42

Da tu ce produci? Faci comert, cumperi cu stinga si vinzi cu dreapta? Furnizezi cumva formare profesionala? Lucrezi cumva in vre-o banca unde comercializezi bani? Detii vre-o ferma agricola unde sa dai de munca la oameni? Esti patroana la vre-o firma de curatenie? Esti un brand in industria alimentara sau confectii? Sau poate lucrezi la un patron arab sau turc, sau cazino.
Aici e vorba ca sectorul privat in Romania este foarte slab dezvoltat si nu este in stare sa absoarba forta de munca ce este disponibilizata si care va fi disponibilizata. Daca ar fi dupa mine as privatiza tot invatamintul si sanatatea, macar sa stim o treaba si sa desfiintam si armata ca tot consuma o gramada de bani pe meleaguri straine. Nuuuuuuu...? Ce simplu ar fi. Si dumneata tot la orfelinat ai crescut.
(pentru click cont)

9am187377

18 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 23:21

Domnul Basescu ,vrea sa restituie banii de pe flota si contravaloarea casei din Mihailean ,pentru salvarea bugetului Romaniei

9am187377

18 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 23:24

De la: gabigabi, la data 2010-05-09 17:43:35cite beri ai baut ca vaz ca nu mai intelegi textul ?! ti-am spus sa citesti ce i-am scris lui click cont ,ptr ca e valabil si ptr. tine ! ce-i asa de greu de inteles ?

Face ca Basescu cind se uita in declaratia de avere !

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 10 Mai 2010, ora 01:01

De la: 9am187377, la data 2010-05-09 23:24:43
De la: gabigabi, la data 2010-05-09 17:43:35cite beri ai baut ca vaz ca nu mai intelegi textul ?! ti-am spus sa citesti ce i-am scris lui click cont ,ptr ca e valabil si ptr. tine ! ce-i asa de greu de inteles ?

Face ca Basescu cind se uita in declaratia de avere !

TRE SA RESTITUIE NEAPARAT CONTRAVALOAREA SERVICIILOR DIN CAMPANIA ELECTORALA SI DIN EXCURSIILE CU STAMPILA PRIN TARA.CA ALTFEL AIA IL DAU IN VILEAG

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Mai 2010, ora 01:53

Raman un sustinator al Click si Camioneros.
NU dau doi bani pe sustinerile lui Gabi si Vanea si ale aluia de vorbeste la volan.
Ura viscerala pe care o raspandesc la fiecare cuvant scris de ei, face inutila orice conversatie cu ei.
Sa incerci sa-i lamuresti de ceva, oricat de simplu si de evident, este un lucru infinit mai lipsit de sanse decat ai incerca sa convingi o nuca sa stea pe perete.
Pe Gabi, pe care o dezmierd Cotoroanta, o cunosc. Ea scrie ce crede sincer dupa ce se "documenteaza" la A3 si altele asemenea ... La fel fac majoritatea.
Vanea cred ca e de serviciu ...
Cand ii vad cum gandesc oamenii astia, incep sa inteleg de ce ni se intampla ceea ce ni se intampla.
In fine,
La revedere,
Azi n-am nici un chef sa ma injur cu nimeni.
Poate maine ...
Do'nt go away !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
9am187385

7 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 02:16

In Romania, the business done by the PDL politicenii under the careful supervision of Prime Minister and President, with the state, have paralyzed the economy, mafiotii have transferred money from the fraud in banks abroad.Sir Alan, you strive in vain to defend the regime imposed by Basescu is visible as it damn Romania

9am187386

4 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 03:11

Domnule presedinte Basescu,gloata de bugetari din Cotroceni ,din Parlament,din Guvern,din toate ministerele ,angajati doar pe pile si grade de rudenie,fara utilitate practica ,consuma nejustificat banii,sunt 75% salariati in plus in aceste institutii,dece nu faceti curateniea necesara ?

9am187390

7 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 07:52

De la: BASELEANA, la data 2008-10-07 20:11:35 bravos gooaddict 2003 ,le spui adevarul!
sleatha basescu,stolojan,berceanu,casuneanu,etc.o sleatha de HOTI DACA AJUNGE TARA PE MINA LOR ,ASTIA PUN IMPOZITE SI PE VINTURI

Mare dreptate ai avut !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 08:14

De la: Silviu, la data 2010-05-10 01:53:18Raman un sustinator al Click si Camioneros.
NU dau doi bani pe sustinerile lui Gabi si Vanea si ale aluia de vorbeste la volan.
Ura viscerala pe care o raspandesc la fiecare cuvant scris de ei, face inutila orice conversatie cu ei.
Sa incerci sa-i lamuresti de ceva, oricat de simplu si de evident, este un lucru infinit mai lipsit de sanse decat ai incerca sa convingi o nuca sa stea pe perete.
Pe Gabi, pe care o dezmierd Cotoroanta, o cunosc. Ea scrie ce crede sincer dupa ce se "documenteaza" la A3 si altele asemenea ... La fel fac majoritatea.
Cand ii vad cum gandesc oamenii astia, incep sa inteleg de ce ni se intampla ceea ce ni se intampla.

Imi spui si mie ce anume incepi tu sa intelegi ?Sunt chiar curios care este legatura intre gandirea mea si ce se se intampla acum. Trebuie sa fie o confuzie Silviule,nu eu l-am votat pe Basescu si gasca lui de hoti care duc tara in colaps aratand mereu cu degetul catre altii. Iti dai seama ca si peste 20 de ani tot asa ar face ,ar invoca "greaua mostenire a lui Tarceanu",ar spune ca nu au avut tot ce le trebuie ca sa poata actiona, ar acuza cand o categorie sociala cand alta de ...ingrasare pe spatele slabilor?

Eu vreau sa stiu de la sustinatorii PDLului un lucru simplu :CAND ANUME ACEST GUVERN SI ACEST PRESEDINTE ISI VOR ASUMA CONDUCEREA TARII SI RESPONSABILITATEA AFERENTA FARA SA MAI DEA VINA PE ALTII? Guvernul Nastase nu a dat vina pe taranisti ,Tariceanu nu a dat vina pe Nastase ,Basescu in schimb da vina pe toata lumea de la Burebista pana acum iar ei chipurile sunt nevinovati mereu.Cum este posibil asa ceva?...Cum este posibil ca niste colegi forumisti sa creada ca tot ce este rau facut sub guvernul Boc are alti vinovati decat pe actualii conducatori ai tarii?(DE FAPT PE TOATA LUMEA IN AFARA DE CEI CARE SUNT LA PUTERE). Nu cred ca sunt multi oameni in lumea asta care sa nu inteleaga ca cei care ii conduc sunt responsabili de soarta lor.Mi-ai scazut leafa ,o duc greu -TE INJUR SI NU TE MAI VOTEZ! PE TINE TE INJUR NU PE ADAM SAU PE EVA,PE TINE CEL CARE MA CONDUCI SI ESTI RESPONSABIL DE POPORUL ASTA ! PE TINE CEL CARE IN CAMPANIA ELECTORALA IMI PROMITEAI PROSPERITATE (Stolo-pensia medie de 405 Euro,leafa medie 905Euro-ambele rezultatul unui calcul exact si dand cu 5 in coada)...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 08:23

De la: 9am187386, la data 2010-05-10 03:11:18Domnule presedinte Basescu,gloata de bugetari din Cotroceni ,din Parlament,din Guvern,din toate ministerele ,angajati doar pe pile si grade de rudenie,fara utilitate practica ,consuma nejustificat banii,sunt 75% salariati in plus in aceste institutii,dece nu faceti curateniea necesara ?

Nu te lua de activistii de partid,si pe vremea lui Ceausescu aveau privilegii ... .Pai mananca si ei o painica dar nu o mananca degeaba,lauda de zor mareata conducere

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 08:59

TEST GRILA DE MATEMATICA PENTRU IUBITORII PDL-ului....

Daca domnul Flutur a avut nevoie de 200 de oi ca sa scrie un omagiu pe dealurile Bucovinei pentru seful lui ,raspundeti la urmatoarele intrebari :

A)De cate oi are nevoie acum ca sa scrie cuvantul faliment ?

1-De aproximativ 5 milioane, dar toate cu drept de vot.
2-Acest cuvant nu se poate scrie deoarece este rusions pentru maretul carmaci iar Constitutia ,dupa reforma ei,trebuie sa il interzica.
3-Sa-ti fie rusine Dinu Patriciu!

B)Dintre oile folosite cate ii revin lui Traian Basescu ?
1-Toate ca el le-a facut sa behaie si sa se tina dupa el,este intaiul cioban al tarii.
2-Basescu nu are nevoie de oi deoarece nu are spatiu suficient in curtea din Mihaileanu
3-Cate sunt necesare pentru exporturi prin firma lui Mircea , dar nu avem flota ca sa le transportam.

Timp de lucru :pana muriti.

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 10 Mai 2010, ora 09:19

De la: Silviu, la data 2010-05-10 01:53:18Raman un sustinator al Click si Camioneros.
In fine,
La revedere,
Azi n-am nici un chef sa ma injur cu nimeni.
Poate maine ...
Do'nt go away !

Ramai ce vrei, Silviule, poate sa cada si Tara cu basel pseudoconducator ca idiotilor nu le pasa! Ei stiu doar una: Presedintele e bun, uitand ca unii dintre cei care il critica acum [in cazul meu sigur] l-au votat candva pe basel-2004. Dar intre timp au revazut personajul care dadea guvernele jos prin anii '90, desi facea parte din ele, si-au reamintit acei oameni de "care responsabilitate, care Flota?", de "aici sunt banii dvs.!", de "Dati-mi Consiliul si o sa reformez Capitala!", de "o sa-mi dau demisia in 5 min. daca ma suspenda Parlamentul" de etc. samd. scl. Si pentru ca nu vor sa "intre in front"-frontul pedalailor pupincuristi, sunt categorisiti ca "zoaie", "tiganci imputite", "gaozari" etc. iar pupincuristii aplauda! Ba, tie nu ti-e jena de maroul in care te zbati, tu nu esti barbat, ti s-au transformat cojones in ovare?

"Nihil sine Deo!"

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 10 Mai 2010, ora 09:24

De la: 9am187386, la data 2010-05-10 03:11:18Domnule presedinte Basescu,gloata de bugetari din Cotroceni ,din Parlament,din Guvern,din toate ministerele ,angajati doar pe pile si grade de rudenie,fara utilitate practica ,consuma nejustificat banii,sunt 75% salariati in plus in aceste institutii,dece nu faceti curateniea necesara ?

Pentru ca trebuia sa inceapa de la la Cotro:nu a dat el salaroaie marite gorilelor sale? Nu da Boc salarii soferului sau, nepoatei, amantei lu' base, concediul pre/postnatal al ridzei penale, buzucii de la Bruxelles? Cred ca esti cu capsorul cam odihnit, repede sari cu ciocul la "altii", desi raul e la primul carmaci al nefericitei tari, numite Romania!

"Nihil sine Deo!"

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 09:30

Regiile autonome si tot ce functioneaza sub umbrela statului si unde sunt salariile nesimtite, sunt atinse de taierile de vara cu 25% ? Oare aplaudacii basescieni de pe forumul asta, nu sunt cumva angajati prin aceste RA si se dau mari privati?

BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2010, ora 09:31

De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia

drakusor,vizioneaza ;How did you grow such big watermelons
O sa-ti treaca !

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2010, ora 09:34

De la: vasile_vali, la data 2010-05-10 09:24:27

Pentru ca trebuia sa inceapa de la la Cotro:nu a dat el salaroaie marite gorilelor sale? Nu da Boc salarii soferului sau, nepoatei, amantei lu' base, concediul pre/postnatal al ridzei penale, buzucii de la Bruxelles? Cred ca esti cu capsorul cam odihnit, repede sari cu ciocul la "altii", desi raul e la primul carmaci al nefericitei tari, numite Romania!

"Nihil sine Deo!"
Are dreptate,multi frecatori de menta in aparatul de stat!

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 12:57

De la: BIOBITA, la data 2010-05-10 09:34:02
De la: vasile_vali, la data 2010-05-10 09:24:27

"Nihil sine Deo!"
Are dreptate,multi frecatori de menta in aparatul de stat!

dar o freaca pe salarrii frumoase

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 10 Mai 2010, ora 13:18

Vreti sa traiti bine?...
Sunt solutii anti criza dar nu are cine sa le puna in aplicare.
Cateva din cele mai eficiente:

1.Reintroducerea legii ilicitului.
2.Taierea totala a bugetarii B.O.R si a oricarei biserici.
3.Taierea pensiilor ce depasesc 3000 de lei.aplicabila tuturor categoriilor de pensionari.
4.Renationalizarea locuintelor si a terenurilor obtinute prin reintroducerea legii ilicitului.
5.Plafonarea profitului obtinut si redistribuirea acestuia.
6. Crearea de noi locuri de munca.
7.Reabilitarea agriculturii.
8.Taierea bugetarii jandarmeriei romane prin diminuarea angajatilor acesteia si anexarera ei .M.A.P.N. (armatei)
Etc.etc...

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Pagini: << 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: