back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 >> Sari la pagina:

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 12:20

De la: vaneamarin, la data 2010-05-09 12:13:11
De la: click_cont, la data 2010-05-09 12:00:27
Voi inca-l mai visati pe Ceausescu , nu-i asa?? Acum m-am prins, voi sunteti rebelii stapanirii sale si va e teama ca "democratia" asta sa nu va sufoce din nou. Nu va temeti, lui Basescu nu-i pasa de injuraturile voastre!!! Exista pentru cojocul vostru alte metode! Sa nu ctredeti ca veti scapa doar cu o taiere salariala. Cat despre bugetarii din familia mea chiar daca vor fi sacrificati, exista sectorul privat. Sa va vad insa pe voi astia obisnuiti doar cu spaga si intinsul mainii ce veti face!

Eu zic sa se grabeasca putin bugetarii din familia ta ,am auzit ca somajul se mareste al dracu' de mult .Eu ii angajez daca imi va merge ceva mai bine dar ii pun intai la un examen si nu cred ca un profesor sau un doctor,oricat de inteligenti ar fi, au tangenta cu domeniul meu. Pacat de altfel... Poate insa la un atelier de tinichigerie sau poate ca ospatari pe langa noile autostrazi ale tarii, isi pot gasi un loc adevarat de munca in care, vorba ta, ..."sa produca" nu sa frece menta educand copii sau facand oamenii bine

STAI LINISTIT NIMENI NU VA BATE LA USA TA! AU UNDE, IAR DACA ITI FACE BINE SA-TI BATI JOC DE CINEVA INCEPE CU TINE, AI MOTIVE, CREDE-MA!

9am049573

976 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 12:22

"Nu existã în inima omului pasiune mai mare decât dorinþa de a-i face pe ceilalþi sã creadã la fel ca el. Nimic nu-i taie atât de dureros fericirea din rãdãcini ºi nu-l mânie atât de cumplit ca gândul cã un altul dispreþuieºte lucrul cãruia el îi dã cea mai înaltã preþuire" - Virginia Woolf - Orlando

Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 12:24

De la: click_cont, la data 2010-05-09 12:17:03
De la: 9am049573, la data 2010-05-09 12:11:5027 asta e chiar o idee ceausita: ca numai muncitorul produce.
sa stii ca 1 mai e si ziua intelectualilor. ºi ei muncesc.
27, uneori e mai greu sã munceºti 4 ore cu 30 de copii decât 12 ore oriunde.

ura dintre profesii si clase era specifica anilor 50 si reintrodusa de base si boc. tine-o tot aºa.

vã rog pe tine, click ºi silviu sã spuneþi verde în faþã doctorilor de la stat ce pãrere aveþi despre ei.
sau duceþi-vã la doctorii din privat.

ESTI DEPLASAT NENE, CREZI CUMVA CA NU LE-AM SPUS CE GANDESC DESPRE EI? ORICUM MOR OAMENII IN SPITALE DATORITA COMPETENTEI LOR. ORICUM AJUNG SA SE TRATEZE TOT IN SECTORUL PRIVAT PENTRU CA A DEVENIT MULT MAI ASCUMP CEL DE STAT. ASA CA BASTA NENE, AM SIMTIT PE PROPRIA PIELE CAT SUNT DE COMPETENTI SI DE BINEVOITORI!! SCUTESTE-MA CU TAMPENIILE ASTEA! VOR SI SPAGA SI SALARII SI CAND TRAGI LINIE SI ADUNI ITI DAI SEAMA CA NU TE-AI FACUT BINE PENTRU CA MEDICULUI NU-I PASA SI PE DEASUPRA AI PLATIT DE DOUA ORI PE ATAT!

73 LA CAT MUNCITI VOI CU 30 DE COPII SE VEDE,ASA CA IN LOCUL VOSTRU MAI INCET.........CAT DESPRE CEAUSISM AI TOT DREPTUL SA VORBESTI,DOAR AI FACUT STUDIILE PE ACEA VREME,NU ? DIFERENTA E CA ATUNCI CAND TERMINAI MACAR UN LICEU IESEAI CU UN BAGAJ DE CEL PUTIN 5 ORI MAI MARE DECAT IESE UN ELEV ACUM...........SI AI SI EXPERIENTA,NU? CATE MEDITATII FACEAI ATUNCI ? DACA TE PRINDEAU......ALA ERAI,ACUM TREI PE VATRAI BANI,BANI,BANI.....SI TOT NU VA AJUNG,PE VOI CINE VA MAI SATURA ? ASTA E VALABIL SI PT. DOCTORI,MAGISTRATI,POLITIE,ARMATA,FUNCTIONARI PUBLICI................

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 12:38

De la: 9am049573, la data 2010-05-09 12:11:5027 asta e chiar o idee comunista: ca numai muncitorul produce.
sa stii ca 1 mai e si ziua intelectualilor. ºi ei muncesc.
27, uneori e mai greu sã munceºti 4 ore cu 30 de copii decât 12 ore oriunde.

ura dintre profesii si clase era specifica anilor 50 si reintrodusa de base si boc. tine-o tot aºa.

vã rog pe tine, click ºi silviu sã spuneþi verde în faþã doctorilor de la stat ce pãrere aveþi despre ei.
sau duceþi-vã la doctorii din privat.

NU MAI SPUNE, ATAT DE TARE TE ENERVEAZA ACEI COPII, ATAT DE BATUTI IN CAP OR FI EI (REZULTATUL MUNCII CUI?) INCAT 4 ORE TI SE PAR O VESNICIE? EI VEZI NENE DE CE AVEM ASA O TARA? CERCUL ASTA VICIOS IN CARE TE ZBATI TU, CU SIGURANTA CA NU ARE LEGATURA CU MINE!!!

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 12:41

nu 27 am o fetita in clasa I si iau informatii in direct , nu de la funeriu, fost consilier al lui base.

interesant, dar fosti consilieri ai lui base au fost si sunt niste ministrii slabi, ca sa nu zic altfel: sanioara, funeriu si nu ultima de pe listã, madam udrea... ce pretentii poti avea atunci de la base?!

astept sa-mi spuna nero si camineros cum au facut ei economii in brasov facind un patinoar de 15 milioane de euro cind in germania e mai ieftin iar cel din poiana a fost facut cu 200.000 de euro. ce buni ar fi fost acei bani in spitalul municipal.

tot nero nu mi-a raspuns citi bani ar costa anul asta aventurile in afganistan. imaginati-va ce s-ar fi facut cu ei in romania, pe oricare autostrada sau spitale vreti voi... aventura e numai din cauza poftei lui base ... doar el a vrut suplimentarea trupelor.

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 12:51

clik si 27,

imi pare sincer rau pentru neajunsurile voastre dar voi imi demonstrati ca am avut dreptate aseara cind am postat ca pentru prima data base, prin gargara de joi, a unit pe toti de aceiasi parte a baricadei.
voi, un privat si un bugetar, sunteti acum suparati (pe diverse categorii profesionale, pe diverse opinii) , deci sunteti de aceiasi parte a baricadei. cred ca in curind veti accepta in sinea vostra ca un pic (doar un piculeþ) de vinã are ºi bãse-singurul politician din Romania cu dosar pentru jaful facut cu ocazia privatizarilor (dosar suspendat în prezent).

daca persistati in atitudinea asta, de a da vina pe toti ceilalþi, va faceti singuri rau...

inca o data, imi pare rau.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 13:00

De la: 9am049573, la data 2010-05-09 12:41:21nu 27 am o fetita in clasa I si iau informatii in direct , nu de la funeriu, fost consilier al lui base.

interesant, dar fosti consilieri ai lui base au fost si sunt niste ministrii slabi, ca sa nu zic altfel: sanioara, funeriu si nu ultima de pe listã, madam udrea... ce pretentii poti avea atunci de la base?!

astept sa-mi spuna nero si camineros cum au facut ei economii in brasov facind un patinoar de 15 milioane de euro cind in germania e mai ieftin iar cel din poiana a fost facut cu 200.000 de euro. ce buni ar fi fost acei bani in spitalul municipal.

tot nero nu mi-a raspuns citi bani ar costa anul asta aventurile in afganistan. imaginati-va ce s-ar fi facut cu ei in romania, pe oricare autostrada sau spitale vreti voi... aventura e numai din cauza poftei lui base ... doar el a vrut suplimentarea trupelor.

DAR IA EXPLICA-NE SI NOUA, CU CELE 600 DE MILIOANE (DATORIA LUI PATRICIU),PE CARE LE OCOLITI DE CAND AM INCEPUT DISCUTIA, CE S-AR PUTEA FACE IN ROMANIA??

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 13:10

De la: 9am049573, la data 2010-05-09 12:51:54clik si 27,

imi pare sincer rau pentru neajunsurile voastre dar voi imi demonstrati ca am avut dreptate aseara cind am postat ca pentru prima data base, prin gargara de joi, a unit pe toti de aceiasi parte a baricadei.
voi, un privat si un bugetar, sunteti acum suparati (pe diverse categorii profesionale, pe diverse opinii) , deci sunteti de aceiasi parte a baricadei. cred ca in curind veti accepta in sinea vostra ca un pic (doar un piculeþ) de vinã are ºi bãse-singurul politician din Romania cu dosar pentru jaful facut cu ocazia privatizarilor (dosar suspendat în prezent).

daca persistati in atitudinea asta, de a da vina pe toti ceilalþi, va faceti singuri rau...

inca o data, imi pare rau.

NENE, TU VANEA SI GABI CATALOGATI PE TOATA LUMEA CARE SCRIE AICI CA APARATORI AI LUI BASESCU, DAR NU VA DUCE CAPUL SA OBSERVATI CA, SUPARAREA MEA DE EXEMPLU, ESTE INDREPTATA SPRE TOATA ACESTA SOCIETATE CORUPTA SI CA, NU EU L-AM POMENIT PE BASESCU PRIMA DATA CI VOI!!! TOT RAUL DIN TARA ASTA NU A FOST FACUT DOAR DE BASESCU, SI CAND AM POMENIT DE BATA MA REFEREAM LA TOTI, DAR, PROBABIL PENTRU CA SI VOI FACETI PARTE DINTRE ACEI (TOTI), V-A SARIT MUSTARUL SI VI S-A APRINS IMAGINATIA, VA SI VEDEATI IZGONITI DIN VIZUINI!!! ACUM VA INTELEG NERVOZITATEA, ATI FACE BINE DACA ATI TACEA, DAR VOI SINGURI VA DATI DE GOL PENTRU CA SUFERITI DE LIMBARITA.

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 13:10

au fost cesionate de azeri.
guvernul actual negociaza cu ei. se pare ca vor plati anul asta doar 97 de milioane.
voi ati uitat ca base il aruncase in arest pe patriciu.
tu ai mai plati datoriile catre cineva care te arunca fara dovezi in arest?!

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 13:12

click, subiectul topicului e base.

desi esti in privat, nu esti ordonata si nu respecti reguli sociale elementare. sper ca nu mergem dimineata cu acelasi metrou.

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 13:17

De la: 9am049573, la data 2010-05-09 13:10:21au fost cesionate de azeri.
guvernul actual negociaza cu ei. se pare ca vor plati anul asta doar 97 de milioane.

si uite asa vor avea un deficit de venituri la buget de peste 400 de milioane.
ce dracu a vorbit base cu ei cind a fost in Adzerbaijean? a fost doar o plimbare cu madam udrea?

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 13:17

cum va comenta fmi-ul? dar isarescu?

poftim click, ti-am raspuns.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 13:20

De la: 9am049573, la data 2010-05-09 13:12:33click, subiectul topicului e base.

desi esti in privat, nu esti ordonata si nu respecti reguli sociale elementare. sper ca nu mergem dimineata cu acelasi metrou.

DA, STIU NUMELE TOPICULUI DAR NU DESPRE BASESCU ERA TEXTUL SCRIS. DA NU MERGEM CU METROUL DESI N-AR FI TOCMAI O TRAGEDIE!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 13:26

PATRICIU NU-SI PLATESTE (DACA O FACE) DATORIILE CATRE BASESCU CI CATRE ROMANIA CAREA II ESTE DATOR!!! UITI DE CE!! EU IMI PLATESC DATORIILE CU BUN SIMT CATRE ORICINE DACA-I SUNT DATOR SI ESTE DE PREFERAT SI DE BUN SIMT SA O FACA ORICINE,NU SA SE RAZBUNE PE O TARA INTREAGA PENTRU CA NU-I PLACE REGIMUL SI PRESEDINTELE. PATRICIU, ROMANIEI II ESTE DATOR MULT MAI MULT DECAT SE STIE PE HARTIE. PE SPINAREA POPORULUI ASTUIA SI-A FAURIT O AVERE URIASA SI NU TOCMAI CINSTIT CI PROFITAND DE LEGI SCOASE PE BANDA DE UN REGIM CE AVEA INTERESUL DE A DA TOTUL PE CHILIPIRURI PENTRU CA SPAGILE ERAU CONSISTENTE! ASTA UITATI VOI CEI DIN OPOZITIE!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 13:32

De la: 9am056627, la data 2010-05-09 12:17:13
De la: click_cont, la data 2010-05-09 12:12:03
De la: 9am056627, la data 2010-05-09 12:08:09
De la: vaneamarin, la data 2010-05-09 12:04:25
De la: 9am056627, la data 2010-05-09 11:51:52PS:Doamna Click,va martusrisesc fara exagerare ca SUNTETI FASCINANTA !!!!!

VANIA ABTINETE,CRED CA ESTI F. OBOSIT.........PROBABIL AI FOST SCHIMBUL 3...........

627,"fascinanta" nu este injuratura ...

CONTEXTUL IN CARE AI SPUSO PARE MAI MULT,O IRONIE IEFTINA SI DE PROST GUST............

TOT CE SPUNE VANEA E DE PROST GUST!! SI MAI MULT LIPSIT DE CONTINUT.

TOT CE A SPUS VANIA PE FORUM PANA ACUM A FOST LIPSIT DE LOGICA SI DE CONTINUT,DAR NICIODATA NU A FOST PROST CRESCUT.......ACUM PROBABIL CA STRESUL,LIPSURILE,L-AU FACUT MAI NECIOPLIT,UN ADEVARAT DOMN SE CUNOASTE DUPA FELUL LUI DE A SE COMPORTA,AM SPUS UN DOMN.........IN CAZUL LUI NU E CAZUL,NUI ASA MAI VANIA ?

Ba da,asa este 627....Cred ca Base este un dezastru pentru Romania ,cel mai mare dezastru din 1989 pana acum ,iar asta evident ma face si de prost gust,si lipsit de logica (wow,si de continut-buna precizare ) si necioplit .Cred chiar ca el va duce tara ,prin greselile sale,prin lipsa sa de suflet,prin cretinismul lui ,LA UN DEZASTRU .Acest dezastru pentru mine era de asteptat,tu insa ,baiat inteligent ,l-ai ales ca sa te scape de moguli si sa reformeze clasa politica dupa chipul si asemanarea sa .Da,asa este mai 627. ,nu putem sa fim toti asa de inteligenti si de politicosi incat dupa toti acesti ani in care Basescu a fost presedinte sa mai avem puterea de... a-l lauda indiferent de actiunile sale. .Tu ca baiat inteligent si bine crescut ai inteles cat de minunat este Base ,eu nu

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 13:34

in concluzie, "sa-ti fie rusine dinu patriciu!'

eu nu ma omor de dragul lui dinu dar din alte motive, ce tin de privat.
realitatea e ca omul asta a oferit in mod direct, timp de aproape 10 ani, 20-30.000 de locuri de munca in romania si in alte tari in vremurile cind alte sute de mii de cetateni romani erau trimisi in somaj. ce facea base in acele timpuri? gargara in opozitie sau la putere.

in concluzie, "sa-ti fie rusine dinu patriciu!'....

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 13:48

De la: 9am049573, la data 2010-05-09 13:17:02

si uite asa vor avea un deficit de venituri la buget de peste 400 de milioane.
ce dracu a vorbit base cu ei cind a fost in Adzerbaijean? a fost doar o plimbare cu madam udrea?[/quot
73,TIE EFECTIV NU ITI ESTE RUSINE ? TRATEZI O DATORIE A UNUI HOT CA PE O BAGATELA. POATE NU STII DAR PATRICIU ARE DOSAR PT. ALTCEVA,SI CHIAR DACA A FOST INCHIS DUPA OPINIA TA NU AR MAI TREBUI SA PLATEASCA NIMIC,NU ? CINE IA VANDUT ROMPETROLUL LUI PATRICIU ?CINE IA IESALONAT DATORIA ? PE TIMPUL CUI PATRICIU A VANDUT LA RANDUL LUI ROMPETROL SI CU ACCEPTUL CARUI GUVERN,DEOARECE SI ROMANIA ARE ACTIUNI MULTISOARE ......... SI CUM II REPROSEZI LUI BASESCU ,CA NU SCOTE DATORIA DE LA AZERI ? ESTI GLUMET,NU ? TE CREZI ASA DE CULT INCAT CREZI CA RESTUL SUNT PROSTI SI IDIOTI. TOATA CLSA POLITICA DIN 90 PANA IN PREZENT TREBUIE SA DEA SOCOTEALA PT.TOT CE AU FACUT RAU ! DIFERENTA DINTRE NOI E CA AI VOSTRI CU BANII FURATI( SI DESTEPTI ) CA TINE LE GASESTI CIRCUMSTANTE,IAR RESTUL SUNT LICHELE (OR FI NU ZIC NU )......... VINO-TI IN FIRE INVATATORULE !!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 13:55

De la: 9am049573, la data 2010-05-09 13:34:52in concluzie, "sa-ti fie rusine dinu patriciu!'

eu nu ma omor de dragul lui dinu dar din alte motive, ce tin de privat.
realitatea e ca omul asta a oferit in mod direct, timp de aproape 10 ani, 20-30.000 de locuri de munca in romania si in alte tari in vremurile cind alte sute de mii de cetateni romani erau trimisi in somaj. ce facea base in acele timpuri? gargara in opozitie sau la putere.

in concluzie, "sa-ti fie rusine dinu patriciu!'....

Da, sa-ti fie rusine Dinu Patriciu, mai ales pentru faptul ca atunci cand trebuia sa platesti o datorie Romaniei ai concesionat totul tocmai pentru a fi gica contra cu cei de la guvernare. Da, sa-ti fie rusine Dinu patriciu pentru nerusinarea cu care vii azi pe posturile de asazise televiziuni sa ne propui inca o gogorita de a ta chipurile in beneficiul poporului roman, pentru ca peste cativa ani, cand ai sa scoti asii din maneca sa poti spune ca tot guvernarea asta sau guvernul actual e vinovat (daca-ti va cadea in plasa)!!! Voua astora care nu vedeti adevarul sa va fie rusine pentru ca va va pacali inca o data. La naiba cu locurile de munca create de Dinu Patriciu, uitati dedesubturile afacerii si miliardele castigate pe spinarea fraierilor! Oricine le-ar fi creat avand oportunitatile sale, poate chiar mai multe, si inca o data sa-ti fie rusine Dinu Patriciu pentru toate minciunile scornite pe timpul campaniei electorale. Ai reusit atunci sa dovedesti unei tari intregi cat de marsav esti in realitate!

s_gabi_s

11 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 14:22

super sloganurile:
"basescu lupta pentru TINE!"
"cu basescu la putere, scapa tara de lichele",
...adica cine nu mai poate s-o duca, dispare pur si simplu, crapa clar!, slectia naturala a "lichelelor", care vor fi citeva mii, sau mai mult, impreuna cu copii si batrini, si ei tot "lichele"
Traiasca reforma atunci!...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 14:25

De la: 9am049573, la data 2010-05-09 11:47:03Pentru a discuta in acord cu realitatea din Romania, exista o diferenta intre cei din privat si bugetari pe care nimeni, in media si pe acest topic nu o aduce in discutie: cei de la stat platesc in intregime impozitul pe salarii si contributiile la sanatate si social spre deosebire de cei din privat (asta e motivul principal al revoltei grecilor).
mie lene sa caut, dar puteti identifica care sunt cuantumul impozitelor estimate pentru 2010, la bugetul de stat de la cele doua categorii de salariati. o sa vedeti ca sunt aproape identice desi bugetarii sunt spre 2 milioane iar privatii spre 5 milioane.
inca nu mi-ati raspuns la o intrebare: de ce da base salarii de merit si prime la cotroceni iar bugetul e cu 23% mai mare decit anul trecut? unde esti nero (pina cum argumentele tale sunt identice cu cele ale lui camineros - va adunati in piata sfatului)?

click cont, daca un produs din olanda e mai bun decit cel romanesc fii sigura ca il cumpar pe cel olandez... acesta este indicatorul final de performanta al unei economii, nu laudele.

nu aveti curajul sa recunoasteti ca base si boc cel readus de el nu au avut solutii in 2 ani de zile si sunt inconjurati numai de incompetenti si profitori. iar voi i-ati adus la putere.
acum, cind discuti cu cineva , nimeni nu mai recunoaste ca l-a votat pe base.
decit sa-ti versi frustrarile pe noi, practica un pic de meditatie.

apropo am urmarit parada de la moscova, erau toti pe acolo , cu exceptia romaniei!

daca vrei sa stii click cont eu am dat dreptate lui base... daca intri pe profilul meu o sa vezi o fotografie care demonstreza ca neica traian al vostru (asemuit cu udrea cu alt traian - care fie vorba intre noi, devenise un mare bautor de vin) a avut dreptate: in romania comunistii mai stau inca la pinda!

in rest, vreau doar sa aduc in discutie ce fac base sau boc. chiar ieri am dat intr-o carte pe care o reciteam (nu e tiparita la humanitas) de un fragment interesant, potrivit topicului nostru.
o sa vi-l reproduc, mai ales pentru cei incinsi de evolutia evenimentelor:

"Nu existã în inima omului pasiune mai mare decât dorinþa de a-i face pe ceilalþi sã creadã la fel ca el. Nimic nu-i taie atât de dureros fericirea din rãdãcini ºi nu-l mânie atât de cumplit ca gândul cã un altul dispreþuieºte lucrul cãruia el îi dã cea mai înaltã preþuire" - Virginia Woolf - Orlando

Nero este Camioneros, ne-a spus chiar el !
cit despre citatul dat de tine ,numai Orgoliosii simt si gindesc astfel.... altfel ,un om cu ceva scaun la cap isi mai pune din cind in cind intrebarea daca nu cumva greseste el si,poate ,au ceilalti dreptate ,caci stie ca nu-i el depozitarul adevarului absolut si ,se autoverifica !.....la portocalii nu se pune asta ! nu le sta in fire si ca fel de a se manifesta nu sunt prea departe de Minerii lui Iliescu !

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 14:28

De la: s_gabi_s, la data 2010-05-09 14:22:55super sloganurile:
"basescu lupta pentru TINE!"
"cu basescu la putere, scapa tara de lichele",
...adica cine nu mai poate s-o duca, dispare pur si simplu, crapa clar!, slectia naturala a "lichelelor", care vor fi citeva mii, sau mai mult, impreuna cu copii si batrini, si ei tot "lichele"
Traiasca reforma atunci!...

Care sloganuri, ale tale? Ce numesti tu slogan ? adevarul gol glut pentru tine e slogan? Ce-ar fi sa-i faci o statuie nemernicului astuia care a "inventat" "afacerile" in Romania? Poate te ia si pe tine sa "munciti" impreuna la "ridicarea" Romaniei!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 15:06

De la: click_cont, la data 2010-05-09 13:00:42
De la: 9am049573, la data 2010-05-09 12:41:21nu 27 am o fetita in clasa I si iau informatii in direct , nu de la funeriu, fost consilier al lui base.

DAR IA EXPLICA-NE SI NOUA, CU CELE 600 DE MILIOANE (DATORIA LUI PATRICIU),PE CARE LE OCOLITI DE CAND AM INCEPUT DISCUTIA, CE S-AR PUTEA FACE IN ROMANIA??

multe s-ar putea face si ,culmea : si banii lui Videanu ,Casuneanu, Blaga sau Berceanu ,ar fi la fel de buni si folositori Romaniei ! dar, ce nu inteleg eu este altceva : doriti cumva sa se iasa cu furci si topoare ca-n ' 907 si sa se dea foc la conacele boieresti ? n-ar fi mai simplu ca ANI , DNA, Fiscul , Curtea de Conturi sa se autosesizeze ca intre declaratia de avere a unora si ce afiseaza ei, este o mare diferenta de valoare ? ca niste bugetari de 20 ani au reusit sa adune niste averi colosale si saia la control aceste averi facute-n mod "miraculos " ? nu sta in puterea guvernului sa faca asta ? sta in puterea mea, a unei pensionare ? nu exista Institutii ale Statului care sunt platite din gros ca sa faca acest control ? spuneti mereu si mereu ,ca papagalul : nu sunt bani ! nu sunt bani ! nu sunt bani ! sunt : in agentiile guvernamentale, in adm. presedentiala, la ministerele cu zeci de secretari si subsecretari de stat ; la intreprinderile de stat cu 1,2 pina la 5 directori platiti bine si premiati ; la fondul Proprietatea si in consiliile de administratie unde-s salarii de 10-15-20 euro platiti din banii de bugetului ! acolo-s banii care lipsesc ptr. plata nefericitului care-si tiriie zilele tragind de 7-8 mil .vechi si de la care mai vrei sa iei - tot de la el,amaritul ! ....ginditi mai oamenilor cu capul vostru , uitati-va bine ce fac si ce zic ai mari si vedeti discrepanta intre ce zic si ce fac .....ii doare fix in pix de tine, click cont ...tu esti doar scara pe care el / ei se urca tot mai sus si de unde lumea se vede altfel ,dupa cum ne si spuse dna Boagiu ...atit, o treapta tocita de cit a fost calcata in picioare !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 15:18

am zis de 10-15-20 de euro ? phai,ce greseala ! de 20 MII de euro !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 15:39

In 1990 ma straduiam sa le explic oamenilor ca Iliescu nu este ce pare,ci este o canalie. Nu din orgoliu faceam asta ci pur si simplu deoarece credeam in ce spun. Asta fac si acum cu Basescu si vad exact reintoarcerea acelor ani. Oamenii prefera minciuna,demagogia ieftina .Cum au crezut atunci in Iliescu cu tot sufletul lor asa cred si acum unii in Basescu ,cu tot sufetul lor. Dusmanii lui Iliescu erau legionarii(he,he,era Piata plina de ei),straini care "nu au mancat alaturi de noi salam cu soia "(Coposu la categoria asta intra din punctul de vedere al iubitorilor de Iliescu-aveau si dreptate,in puscarie nu avea salam cu soia) ,unii intelectuali,cei care au pus botnite taranilor ,Regele Mihai,teroristii enigmatici de la momentul revolutiei,cei care vor sa vanda tara etc.Dusmanii lui Basescu sunt mult mai numerosi :mogulii(niciunul condamnat ),"baietii destepti",comunistii niciodata precizati ,Rusia care in trecut ne-a adus raul,cei 322 care au indraznit sa ceara suspendarea sa ,bugetarii care saracesc tara,doctorii care dau in 50% din cazuri verdicte gresite,profesorii care nu au invatamant bun cum vrea sefu' setos de carte,PNLul care nu ii face voile,Tariceanu care chipurile a vandut petrolul tarii si in mod paradoxal nu este arestat,Nastase cu ouale sale care nu au ajuns la Base (dar seful mafiei personalea lui Nastase ,asa cum spunea chiar Base despre "generalul" Oprea -a ajuns)etc.Concluzia este ca fara dusmani, acesti comunisti securisti nu pot conduce tara .Fara URA ei nu pot exista .Ei nu pot construi ceva ,sunt prea lacomi si prea incapabili ca sa aduca prosperitate Romaniei.Aduc in schimb URA,este pe gratis .URA , INCOMPETENTA, MINCIUNA, SARLATANIE ,ASTA OFERA ROMANIEI.Niciodata nu sunt ei cei vinovati ci ,in bunul stil securist comunist, refuza sa-si asume raspunderea si arata mereu zbierand catre altii.Care este reactia poporului pe forum ?Pai 627 care ma injura fara odihna, ma acuza ca i-am injurat idolul si ca sunt necioplit (ma acuza chiar si de lipsa de logica ,627 ma acuza de lipsa de logica ),Click Cont arunca vina pe TOTI (dusmanii aia multi ) si imi spune sa dau drumul la ciolan ,etc.Trist .Nu pentru mine,pentru ei .

MA INTREB BAI IUBITORILOR DE BASE ,CE AR TREBUI SA FACA BASE CA SA SPUNETI CA INTR-ADEVAR IDOLUL VOSTRU A GRESIT ?! DACA VA IMPUSCA RUDELE VETI SPUNE CA ESTE NECESAR SI CA FACE BINE ?! DACA MARESTE TVA ul VETI SPUNE CA ESTE VINA LUI TARICEANU ? DACA INTRA PESTE VOI IN CASA SI VA BEEP IN GURA VETI SPUNE CA AR TREBUI MODIFICATA CONSTITUTIA IN ACEST SENS ? Cand anume va veti trezi si veti realiza ca Basescu isi bate joc de intreaga Romanie pentru puterea lui si a gastii sale ? Va exista acel moment ?

july

563 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 15:42

click cont, ai inteles gresit. Nu m-a deranjat faptul ca lucram trei zile fara plata, m-a deranjat nesimtirea .
Ma deranjeaza cand isi bat joc de oameni: indiferent ca lucreaza la privat sau sunt bugetari, someri, pensionari

Nu il suport pe Basescu...daca vroia sa scada salariile trebuia sa inceapa cu propriul salar, apoi cu cel al guvernantilor. Daca e criza, atunci sa fie la fel pt toti, nu doar pt omul de rand.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 16:07

De la: vaneamarin, la data 2010-05-09 15:39:17In 1990 ma straduiam sa le explic oamenilor ca Iliescu nu este ce pare,ci este o canalie. Nu din orgoliu faceam asta ci pur si simplu deoarece credeam in ce spun. Asta fac si acum cu Basescu si vad exact reintoarcerea acelor ani. Oamenii prefera minciuna,demagogia ieftina .Cum au crezut atunci in Iliescu cu tot sufletul lor asa cred si acum unii in Basescu ,cu tot sufetul lor. Dusmanii lui Iliescu erau legionarii(he,he,era Piata plina de ei),straini care "nu au mancat alaturi de noi salam cu soia "(Coposu la categoria asta intra din punctul de vedere al iubitorilor de Iliescu-aveau si dreptate,in puscarie nu avea salam cu soia) ,unii intelectuali,cei care au pus botnite taranilor ,Regele Mihai,teroristii enigmatici de la momentul revolutiei,cei care vor sa vanda tara etc.Dusmanii lui Basescu sunt mult mai numerosi :mogulii(niciunul condamnat ),"baietii destepti",comunistii niciodata precizati ,Rusia care in trecut ne-a adus raul,cei 322 care au indraznit sa ceara suspendarea sa ,bugetarii care saracesc tara,doctorii care dau in 50% din cazuri verdicte gresite,profesorii care nu au invatamant bun cum vrea sefu' setos de carte,PNLul care nu ii face voile,Tariceanu care chipurile a vandut petrolul tarii si in mod paradoxal nu este arestat,Nastase cu ouale sale care nu au ajuns la Base (dar seful mafiei personalea lui Nastase ,asa cum spunea chiar Base despre "generalul" Oprea -a ajuns)etc.Concluzia este ca fara dusmani, acesti comunisti securisti nu pot conduce tara .Fara URA ei nu pot exista .Ei nu pot construi ceva ,sunt prea lacomi si prea incapabili ca sa aduca prosperitate Romaniei.Aduc in schimb URA,este pe gratis .URA , INCOMPETENTA, MINCIUNA, SARLATANIE ,ASTA OFERA ROMANIEI.Niciodata nu sunt ei cei vinovati ci ,in bunul stil securist comunist, refuza sa-si asume raspunderea si arata mereu zbierand catre altii.Care este reactia poporului pe forum ?Pai 627 care ma injura fara odihna, ma acuza ca i-am injurat idolul si ca sunt necioplit (ma acuza chiar si de lipsa de logica ,627 ma acuza de lipsa de logica ),Click Cont arunca vina pe TOTI (dusmanii aia multi ) si imi spune sa dau drumul la ciolan ,etc.Trist .Nu pentru mine,pentru ei .

MA INTREB BAI IUBITORILOR DE BASE ,CE AR TREBUI SA FACA BASE CA SA SPUNETI CA INTR-ADEVAR IDOLUL VOSTRU A GRESIT ?! DACA VA IMPUSCA RUDELE VETI SPUNE CA ESTE NECESAR SI CA FACE BINE ?! DACA MARESTE TVA ul VETI SPUNE CA ESTE VINA LUI TARICEANU ? DACA INTRA PESTE VOI IN CASA SI VA BEEP IN GURA VETI SPUNE CA AR TREBUI MODIFICATA CONSTITUTIA IN ACEST SENS ? Cand anume va veti trezi si veti realiza ca Basescu isi bate joc de intreaga Romanie pentru puterea lui si a gastii sale ? Va exista acel moment ?

NU ! NU ! NU ! ptr. ca si acum sunt unii care pling dupa comunism si Ceausescu ; altii care pling dupa Iliescu ; unii ar dori sa mai vina o data minerii sa lupte ei ptr. democratie ,dindu-le la cap mogulilor, ziaristilor,televiziunilor, medicilor si profesorilor , somerilor si pensionarilor, fir-ar mama lor a ca nu vor sa dea coltul o data si sa rasufle Jupinu' usurat c-a scapat de dusmani !

Nero_reloaded

736 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 16:10

De la: vaneamarin, la data 2010-05-09 15:39:17In 1990 ma straduiam sa le explic oamenilor ca Iliescu nu este ce pare,ci este o canalie. Nu din orgoliu faceam asta ci pur si simplu deoarece credeam in ce spun. Asta fac si acum cu Basescu si vad exact reintoarcerea acelor ani. Oamenii prefera minciuna,demagogia ieftina .Cum au crezut atunci in Iliescu cu tot sufletul lor asa cred si acum unii in Basescu ,cu tot sufetul lor. Dusmanii lui Iliescu erau legionarii(he,he,era Piata plina de ei),straini care "nu au mancat alaturi de noi salam cu soia "(Coposu la categoria asta intra din punctul de vedere al iubitorilor de Iliescu-aveau si dreptate,in puscarie nu avea salam cu soia) ,unii intelectuali,cei care au pus botnite taranilor ,Regele Mihai,teroristii enigmatici de la momentul revolutiei,cei care vor sa vanda tara etc.Dusmanii lui Basescu sunt mult mai numerosi :mogulii(niciunul condamnat ),"baietii destepti",comunistii niciodata precizati ,Rusia care in trecut ne-a adus raul,cei 322 care au indraznit sa ceara suspendarea sa ,bugetarii care saracesc tara,doctorii care dau in 50% din cazuri verdicte gresite,profesorii care nu au invatamant bun cum vrea sefu' setos de carte,PNLul care nu ii face voile,Tariceanu care chipurile a vandut petrolul tarii si in mod paradoxal nu este arestat,Nastase cu ouale sale care nu au ajuns la Base (dar seful mafiei personalea lui Nastase ,asa cum spunea chiar Base despre "generalul" Oprea -a ajuns)etc.Concluzia este ca fara dusmani, acesti comunisti securisti nu pot conduce tara .Fara URA ei nu pot exista .Ei nu pot construi ceva ,sunt prea lacomi si prea incapabili ca sa aduca prosperitate Romaniei.Aduc in schimb URA,este pe gratis .URA , INCOMPETENTA, MINCIUNA, SARLATANIE ,ASTA OFERA ROMANIEI.Niciodata nu sunt ei cei vinovati ci ,in bunul stil securist comunist, refuza sa-si asume raspunderea si arata mereu zbierand catre altii.Care este reactia poporului pe forum ?Pai 627 care ma injura fara odihna, ma acuza ca i-am injurat idolul si ca sunt necioplit (ma acuza chiar si de lipsa de logica ,627 ma acuza de lipsa de logica ),Click Cont arunca vina pe TOTI (dusmanii aia multi ) si imi spune sa dau drumul la ciolan ,etc.Trist .Nu pentru mine,pentru ei .

Ce spui tu strãine ??? Mogulii , nici unul condamnat ??

...Mãi Vãnicã , pãi cum sã te condamne cineva , când tu ai ( ai avut !!! ) Înalta Curte la cheremul tãu ?? Cum sã te condamne cineva , când numirile de procurori sunt ( au fost !!! ) la mâna ta ?? Cum ??
Eu sunt perfect conºtient care este nivelul tãu !! Nu am pretenþii mari de la tine , dar nu încerca s-o scalzi cu astfel de mesaje ... cã ne râd ºi curcile !!
Iar pentru cultura ta generalã , care vãd cã lipseºte cu desãvârºire , Bãsescu nu face altceva decât sã aducã la realitate , sã aducã , cu picioarele pe pãmânt , oameni ca tine , ce se hrãnesc cu ZVONISTICÃ , MESE COPIOASE DE 3 ORI PE ZI !!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 16:32

De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-09 16:10:42

...Mãi Vãnicã , pãi cum sã te condamne cineva , când tu ai ( ai avut !!! ) Înalta Curte la cheremul tãu ?? Cum sã te condamne cineva , când numirile de procurori sunt ( au fost !!! ) la mâna ta ?? Cum ??
Eu sunt perfect conºtient care este nivelul tãu !! Nu am pretenþii mari de la tine , dar nu încerca s-o scalzi cu astfel de mesaje ... cã ne râd ºi curcile !!
Iar pentru cultura ta generalã , care vãd cã lipseºte cu desãvârºire , Bãsescu nu face altceva decât sã aducã la realitate , sã aducã , cu picioarele pe pãmânt , oameni ca tine , ce se hrãnesc cu ZVONISTICÃ , MESE COPIOASE DE 3 ORI PE ZI !!!

Bun nume ti-ai ales . Pe tine chiar te vad capabil de bucurie cand cetatea arde. .Nu ca este haioasa Romania in flacari? Poti compune chiar si o melodie iar apoi poti da vina pe...crestini pentru incendierea ei.

Una peste alta Camioane ,este Base de fapt un IMPOTENT care nu face nimic?! Mereu imi explici ca de fapt nu avea ce sa faca,nu a avut consiliul general,nu a avut un premier ,un guvern,o majoritate parlamentara etc .Este ca niciodata de fapt nu face nimic si este ca mereu ii mai trebuie cate ceva? .Stiu ca tu ai baut visinata cu el si ca noi nu intelegem inca ce minunat este Base dar vreau doar sa-mi spui de ce pana mea il iubesti daca el nu face de fapt absolut nimic ?(nimic bun vreau sa spun-tampenii face cu duiumul si lupta in draci pentru puterea sa).Camioane ,ti-a pus droguri in visinata aia ?Te-a vrajit flacara violet ?Iti arunca si tie un os dupa ce se ospateaza el ? Este nasul tau de botez si iti faci cuminte datoria crestineasca de fin ?Ce este oare in capul tau si nu reusesti sa exprimi ?

Nero_reloaded

736 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 16:58

De la: vaneamarin, la data 2010-05-09 16:32:06
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-09 16:10:42

Bun nume ti-ai ales . Pe tine chiar te vad capabil de bucurie cand cetatea arde. .Nu ca este haioasa Romania in flacari? Poti compune chiar si o melodie iar apoi poti da vina pe...crestini pentru incendierea ei.

Una peste alta Camioane ,este Base de fapt un IMPOTENT care nu face nimic?! Mereu imi explici ca de fapt nu avea ce sa faca,nu a avut consiliul general,nu a avut un premier ,un guvern,o majoritate parlamentara etc .Este ca niciodata de fapt nu face nimic si este ca mereu ii mai trebuie cate ceva? .Stiu ca tu ai baut visinata cu el si ca noi nu intelegem inca ce minunat este Base dar vreau doar sa-mi spui de ce pana mea il iubesti daca el nu face de fapt absolut nimic ?(nimic bun vreau sa spun-tampenii face cu duiumul si lupta in draci pentru puterea sa).Camioane ,ti-a pus droguri in visinata aia ?Te-a vrajit flacara violet ?Iti arunca si tie un os dupa ce se ospateaza el ? Este nasul tau de botez si iti faci cuminte datoria crestineasca de fin ?Ce este oare in capul tau si nu reusesti sa exprimi ?

Dragule , ce am fãcut eu în viaþa mea personalã ºi cu cine , mã priveºte !!!
Vrei detalii ?? Te autoinviþi pe la Bv. , promiþi solemn cã dai de bãut puternic ... ºi poate la bãuturã , risc sã-þi spun multe ... ... Pânã atunci ....
Problema voastrã ardentã azi , este cã întradevãr aþi vãzut cã are dreptate , dar în virtutea "luptelor seculare care au durat 30 de ani " ... de contra , jos , huo , etc. .... , nu puteþi sã recunoaºteþi !!
Zvonistica v-a înrãit în cruciada contra lui Bãse !! Nu v-aþi dat seama , pentru cã , repet , nivelul ....
Tot ce aþi "înfãptuit" voi în acest scurt timp istoric , este sã îngreunaþi sau , în anumite locuri , sã blocaþi , mersul þãrii !! Nu la voi forumiºtii mã refer , ci la cei ce ne conduceau pânã ieri interesele ...
În schimb , cerinþele voastre , aici pe forum , la sub. "Bãsescu" depãºesc stadiul hilarului ... stãrnesc un profund sentiment de ... compasiune !

Cu drag , un admirator !!

PS. Nu spui hop , pânã n-ai sãrit gardul .... spune un proverb !! Tu ai auzit de el ?... Nu cred !!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 17:04

iata Vanea ca am avut dreptate : poti sa le spui orice ,sa-i intrebi lucruri de bun simt -,nu aud,nu vad ! ...si i-am spus lui Camione ca zapaceala de la cap i se trege de la faptul ca s-a lasat privit in ochi de Jupin.....

Pagini: << 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: