Info
x
Basescu
|
BATALUL 109 mesaje Membru din: 23/02/2010 Oras: Braila |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 03:27
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia 9 mesaje Membru din: 7/05/2010 Postat pe: 7 Mai 2010, ora 07:18 Citeaza Raspunde Incapacitatea presedintelui Basescu si a Guvernului PDL ,idatorarea la FMI fara a sti sa relansezi economia-industria,sa produci PLUS-VALOAREA din care sa achiti datoriile,au dus la FALIMENTAREA ROMANIEI ! Urmareste topicul 'Romania,are presedinte si Guvern pentru export'
http://stareanatiunii.com/informatii-despre-traian-basescu.html
|
|
marco 627 mesaje Membru din: 16/01/2010 |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 03:49
De la: BATALUL, la data 2010-05-08 03:27:38De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia PLUS VALOAREA NU O CREEAZA BASESCU !!! ...MUNCA CREEAZA PLUS VALOARE ... mai fratilor, uitati cit mai repede cind va scarpinau smecherii in cap si va spuneau, sa dormiti linistiti ca ei au ''grija'' sa o duceti bine ... cine se trezeste mai repede, cistiga ... in romania se importa aproape TOTUL ... inseamna ca se poate produce TOTUL ... de undeva trebuie inceput ... se duce vremea imbecilitatilor in care multi credeau ca viata buna inseamna o casa pina la virsta de 25 de ani ... si a alergatului din floare in floare ... a venit (cu toate ca nu trebuia sa lipseasca niciodata) vremea sa ne respectam mai mult unii de altii sa nu ne mai ''deranjeze'' faptul ca unii mai trebuie sa si MUNCEASCA ca sa traiasca ... iar curvasaria si ifosele sa le tina cei care vor sa se inglodeze mai rau in mocirla ... ... inca ceva ... cele 20 de miliarde imprumutate de romania trebuiesc pentru SALARII si PENSII ... asta e ''performanta'' economica a romanilor dupa 20 de ani de jecmaneala ... si vreo 12-15 miliarde de euro prin diverse conturi din paradisuri fiscale din spagi, furt, trafic ... indiferent cine va conduce romania, atita timp cit multi romani doar vor sa traiasca pe picior mare fara a PRODUCE ceva problemele se vor inmulti si agrava ... la care se adauga si demografia care ii va condamna pe multi ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 529 mesaje Membru din: 30/03/2010 |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 04:34
Romania ,a fost o tara industrializata,cu agricultura ,cu sistem de invatamint profesional tehnic.Daca toate capacitatile de productie au fost instrainate,cu ce sa mai produca ? Intelectualul trebuie sa manince ,daca muncitorul produce ! Acum muncitorul produce prin Spania,Italia,Germania ,peste tot in lume ,deoarece la cirma Romaniei au navalit tocmai acei indivizi care au falimentat si sistemul dinainte de 1989
Raporteaza abuz de limbaj |
|
marco 627 mesaje Membru din: 16/01/2010 |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 04:45
... nu au navalit ... s-au bagat mai in fatza ... putin ...
... intelectualul trebuie sa GINDEASCA mai bine, mai eficient, mai moral (in termeni populari) si sa aplice in realitate ... dar s-au prostituat intelectual si au ajuns sa ramina doar cu dorinta de a ''minca'' ... asa ca muncitorul destept a parasit ''intelectualul'' prost (sau neam prost)... simplu ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 07:37
Imi amintesc despre treaba cu zilele libere.
Va ma amintiti ca fiecare bugetar trebuia sa isi ia concediu fara plata o zi pe luna ? Va mai amintiti cum urlau liderii de sindicat ca e imoral, ilegal, ca nu se poate asa ceva ? Va mai amintiti de cand se chinuie sa lamureasca oamenii ca trebuie reformat statul ? Va mai amintiti cine se opune la toate astea ? Ziceti ca n-a facut nimic guvernul. Cum s-a soldat fiecare initiativa ? Tocata marunt-marunt, desfiintata pe toate caile. Cand s-a incercat limitarea pensiilor de peste 3000 lei, care a fost reactia ? Cei multi si prosti, care n-aveau nici o treaba cu pensionarii de lux, au sarit ca arsi. Pentru ca asa le-a spus la televizor ... Acum vor avea de suferit si ei. Orice masura, sau numai simplul zvon ca s-ar intentiona ceva, determina imediat aparitia la A3 si Realitatea, au unei intregi armate de "analisti" si comentatori care desfiintau masura, chiar inainte de a se naste. Seara de seara o vedem pe "doamna ministru" Campeanu de la PNL neobosita, explicand pe tabla ca ce face guvernul e un dezastru ... Il vedem pe Ghise tot de la PNL, tunand si fulgerand impotriva lui Basescu. Pe Ciuvica, pe Stan, pe Domnul Gadea, pe Badea - deontologul si multi, multi altii, care .... din asta traiesc. Sunt platiti ca sa creeze aceasta stare de neincredere permanenta in guvern si sa-l atace, pentru orice, pe Basescu. Din moment ce un ziarist ca Bogdan Chiriac, apare linistit, in continuare, la televizor si explica el cu tact ce si cum, dupa ce s-a dovedit clar ca lumina zilei ce lepra de om este, ce mai putem spune ? Oricine poate vedea cum sar pe o ziarista ca Pora atunci cand isi permite sa spuna lucruri de bun simt, dar care sunt in contradictie cu "ideile" pe care haita le tot impinge in fata. Voi tot repetati ca eu as fi "sluga portocalie" asa ca sa ziceti ceva despre care va imaginati ca este o dovada de mare inteligenta. Dar voi de care "slugi" sunteti ? Cand il injurati pe Basescu din sculare in culcare, ale cui slugi sunteti ? Voi sunteti aia "obiectivii" cinstitii, voi aveti "dreptul" de a spune ce ganditi ... Eu nu-l am ? Voi ma puteti injura linistiti, dar atunci cand o fac si eu, hop, sunt prost, needucat, sclav portocaliu ... Nu vi se pare nimic in neregula. Ce credeti c-ar face alde Ponta sau Antonescu in situatia asta de Criza. Au vandut Petromul si BCR-ul, doua mari surse profitabile pentru buget. Le-au dat altora pe motiv ca altmiinteri nu am fi intrat in UE. Le-au lasat fara comenzi pe altele si au pus totul la pamant, exact astia de la cantati voi in struna injurandu-l pe Basescu. Se tot incearca, dupa modelul ceausist, sa se acrediteze ideea, prin repetare pana la dementa specifica bolnavilor mintali, ca Basescu a condus Romania in ultimii 20 de ani de cand a transportat minerii la Bucuresti ... Si voi imi spuneti, mai ales tu Gabi, ca sunt prost si nu vad realitatea ... Mare tupeu aveti ... La fel ca ministri care au condus diferite ministere, ca Vasgannian, spre exemplu, n-au facut decat jaf si acum bantuie televizoarele sa ne explice fe minunati sunt ei si ce nenorocit e Boc. Domnu' cretin fara limite Vosganian se plangea ca de un an si jumatate nu l-a consultat nimeni de la palatul Victoria. Vai, vai, vai .... Saracul. Ce neglijat a fost. De ce spune asta ? Simplu: pentru prosti ! Da, da, pentru prosti, pentru ca sttie ca sunt gramezi de prosti care nu-si mai aduc aminte ca PNL a fost invitat sa guverneze alaturi de PDL. SI au refuzat. Tot pentru prosti ne spune si Ponta despre "guvernarea de dreapta" care a dus tara la dezastru sub conducerea lui Basescu. Pentru ca stie ca prostii nu-si mai aduc aminte cine a sustinul tacit PNL un guvern minoritar. Pentru ca stie ca prostii au uitat ca, dupa alegeri, dupa ce PNL a refuzat guvernarea alaturi de PDL doar pentru ca si-ar fi perdut obiectul de activitate numit "huo, Basescu", a intrat la guvernare domnul PSD... care guvernase si pana atunci cu manauta lui nenea Tariceanu. Si atunci, rahatelul asta de Ponta, care era un ministru pentru relatia cu parlamentul, avea cu totul si cu totul alt discurs. Dar prostii nu-si mai aduc aminte ... Iar PSD- a iesit de la guvernare singur singurel, cu speranta ca Geoana va iesi presedinte, ca sa poata poza in victima din opozitie. Prostii cred ca pentru toate astea este de vina Basescu .... Eu nu cred. Eu stiu cine sunt vinovatii. Si-mi pare rau sa vad atata lume care nu vede. Trist. Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 08:06
Silviu draga, sa-ti amintesc cum a fos cu zilele libere...au fost cate trei /luna..Eu lucrez intr-o scoala speciala, copiii stau la internat...nu i-am trimis acasa, i-am supravegheat si aceste trei zile. Nesimtirea a fost ca desi am luat bani mai putini, am fost obligati sa recuperam aceste 3+3+3 zile.
Ce a facut guvernul? Si-a batut joc de noi. Asta face de un timp, doar atata poate. Imi pare rau, dar Basescu nu are ce cauta la Cotroceni, nici Boc! Sunt oameni incompetenti! Au facut multe pentru ei, pt. cunostinte, prieteni....nimic bun pentru noi! Ma supara foarte mult ca vrea tot timpul sa ne invrajbeasca: pensionari , bugetari, privati.Din pacate reuseste.Daca am fi un pic mai atenti ne-am da seama de jocul murdar al lui Basescu. Nu fac parte din nici un partid.Dar Iliescu, Constantinescu, Petre Roman, Crin Antonescu si multi altii sunt oameni destepti, Base si majoritaea cu care s-a inconjurat sunt analfabeti, manelisti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 10:46
Dragi romani ,GRASILOR,va invit la solidaritate cu guvernul Basescu(slab intr-adevar) ,va invit sa va asumati curbele de sacrificiu fara sa scoateti un cuvantel
. Puteti chiar sa va bucurati ca aveti ocazia sa va manifestati patriotismul aplaudand masurile inteleptului carmaci. Nu va faceti griji,reforma statului si lupta contra mogulilor va continua ...Pupati mana sefului statului (ca nu mai este "reprezentantul" statului roman ci "seful" mai nou), ca in intelepciuna sa nu a stabilit o miscorare a pensiilor cu 75% si a lefurilor cu 90%! Acu' hai gata ,joc de glezne si cantec patriotic .Il stiti pe ala cu "mester carmaciul ,mandra corabia"?Sa nu aud comentarii tendentioase care sa acuze marirea bugetului alocat Cotrocenilor sau cheltuielilor cu personalul guvernului pe 2010.Ce dracu',va platesc mogulii sau comunistii sa spuneti astfel de porcarii ? Sa nu aud nici de directorii angajati de PDL in teritoriu si pe care ii doare drept in cot de micsorarea salariilor cu 25% ca oricum il aveau marit cu "sporul de zambet portocaliu" si oricum nu fac absolut nimic toata ziua,doar semneaza statul de plata si niste contracte neavantajoase cu firme capusa portocalii. Sa nu va aud nici ridicand problema ca trepadusii astia politici au venit cu mana goala in institutii adusi de partidul portocaliu doar sa manance! Nu au venit cu mana goala,fiecare si-a adus macar rudele apropiate,amentele, prietenii de partid,obligatiile ,consatenii ,prietenii de bautura,etc. Culmea este sa aud pe cineva ca isi reaminteste de declaratiile lui Boc din februarie 2010, in care asigura pensionarii nelinistiti ca NU se vor miscora pensiile lor..."5,6 milioane de pensionari din aceastã þarã, care au pensii normale, nu pensii speciale, nu pierd niciun leuþ la pensie. Cât primesc astãzi în mânã, primesc ºi mâine în mânã, ºi dupã intrarea în vigoare a legii. Deci nu scade pensia. Pensia va scãdea numai la aceia care au pensii speciale". Pai bai platitilor de Patriciu,comunistilor ,PSD-PNListilor si securistilor ,asta era in luna februarie iar acum suntem in luna mai iar iarna nu-i ca vara,stie toata lumea !!!!!Ce,dom' presedinte Basescu nu tot asa a procedat in privinta imprumutului FMI ?La inceput a fost impotriva,apoi a spus ca o "centura de siguranta" este buna ,chiar oarecum necesara, mai ales ca banii nu se vor utiliza la platile salariilor ci ...o sa ii tinem in visteria BNR .Un fel de chestie psihologica ,cu efect linistitor ...Pai nu va amintiti ca dom' presedinte era aproape sa nu candideze la presedentie daca dansul constata ca politica economica a Guvernului Boc va esua? Iata insa ca politica guvernului nu a esuat fapt pentru care domnia sa ,la cererea unui nene pe islazul unei comune (va amintiti ce haioasa faza?!) a acceptat sa mai candideze si sa nu lase tara pe mana comunistilor, iar poporul portocaliu a rasuflat usurat ca iar am scapat de ingrozitoarele primejdii de care dom' presedinte ne amintea periodic.Nu cartiti pentru un amarat de 25% scazut din leafa. Sa nu ajungeti ca bulangii aia de greci care au iesit in strada deoarece LE-AU INGHETAT SALARIILE MEDII DE 1200Euro. Noi avem un salariu mediu de 400Euro asa ca un 25% nu se prea simte ,traiti si fara el. Renuntati la un drum low cost cu avionul in fiecare luna si gata! Daca nu mai aveti paine nu-i nimic,mancati cozonac si nu va mai vaitati atata grasilor ! Pai nu va dati seama ca Blaga,Videanu,Udrea ,Base,EBA etc va cara in spinare si transpira din cauza voastra ?Daca nu va simtiti capabili sa nu injurati atunci hai ,bine,injurati ...Injurati clasa politica ,parlamentul,PNLul,PSDul,pe Tariceanu si pe comunisti. Ideea este ca nu guvernul de acum sau Base sunt vinovati de ceva ,ei doar repara greselile facute de altii. Lasati oamenii sa lucreze linistiti ca ii deranjati cu vaicarelile voastre meschine, de oameni care se gandesc doar la burta lor,la haleala copiilor! Portocalii astia au curajul sa isi asume masuri nepopulare dar necesare ,masuri de dreapta.Repetati in cor pana ajungeti sa credeti toti TAMPENIA asta :BA-SE IA MA-SURI DE DREAP-TA SI NE-CE-SA-RE!!!! Tariceanu ala este clar ca era de stanga deoarece lumea o ducea misto pe vremea lui desi ,ne-a spus dom' presedinte si noi il credem mereu ,ca a furat ingrozitor ,ca era omul lui Patriciu ,ca a vandut petrolu' tarii,ca economia duduia fals-adica voi aveati o prosperitate falsa din care traiati fals bucurandu-va ca niste nemernici grasi ce sunteti. Deci injurati grasilor,injurati cat vreti dar nu pe Basescu sau gasca sa portocalie...Lasa ca o sa slabiti putin dar veti supravietui deoarece veti manca reforma clasei politice(ADICA TRANSFORMAREA EI IN PARTID UNIC) pe paine!Mai mult ,basescu ne-a salvat de la un dezastru... .IAR !!!DIN NOU!!!!AGAIN, cum ar spune aia de pe axa lu' dom' presedinte! Pai stim toti ca la TV s-a dat de zor varianta cu cresterea TVAului si cu marirea impozitului .Ne-am speriat ,este ? Nu ne-am gandit de spaima nici ca se puteau da afara cei 30000 de noi angajati portocalii care toti au lefuri bune !Nu ne-am gandit ca puteau sa fie atrase investitii daca PDLul renunta la spagi! Nu ne-am gandit ca forfetarul ala a ruinat 150000 de firme care aduceau bani la stat si isi plateau si angajatii fara ca acestia sa ajunga sa fie platiti de stat ca someri ! Nu ne-am gandit nici ca presedentia putea sa aiba bugetul micsorat ,nici ca angajatii guvernului puteau sa renunte la prime,nici ca puteam sa nu suplimentam fondurile in Iraq sau Afganistan, nici ca puteam sa acceptam oferta suedeza de avioane care ne aducea investitii in loc de cea americana care doar ne costa si de livreaza in schimb niste harburi ,nici ca din amplasarea scutului antiracheta puteam castiga ceva !Nuuuuu,portocalele mecanice s-au bucurat ca nu creste TVA ul ,asa suntem ei ,mereu fericiti la orice spune dom' presedinte ,"lumina lumii"...Au spus sec ca nu sunt bani ,i-a mancat al dracu' Tariceanu. Au spus fericiti ca bine ca se iau masuri ca sa nu ajungem doamne fereste ca Grecia neglijand ca de fapt, suntem deja la nivel de populatie mai rau decat grecii. Daca dom' presedinte ar spune maine ca este necesar ca PDLul sa urineze pe fata fiecarui cetatean roman, astia ar aplauda fericiti si ar spune ca este un lucru minunat ,ne mai racorim putin si in plus,in mintea lor neteda,este o masura necesara ,fireasca si DE DREAPTA!
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 11:00
De la: Silviu, la data 2010-05-08 07:37:18Imi amintesc despre treaba cu zilele libere. niciodata nu ti-am spus ca esti prost,cu exceptia zilei de ieri,cind m-ai enervat pina peste poate si m-am descarcat ! zici ca sti ? ce sti, Silviule ? tot insisti si tu si ceilalti portocalii ca noi,desi nu aveam vreo legatura cu pensionarii de lux de ex., am sarit sa le luam apararea si,vezi Doamne ,din cauza noastra NU s-a facut ce trebuia ! omuleeeee, DE CIND BASESCU s-a preocupat de ce zic eu sau tu sau oricine altcineva, cind el nu asculta pe nimeni decit pe el ? DE CIND II PASA CE ZICE A3 sau REALITATEA si CONDUCE TARA dupa ce se spune la tv . ? Iliescu sau Constantinescu s-au uitat ei vreodata in gura televizorului ? haide bai, fii serios ! Nu a spus adevarul si nu a facut ce trebuia,ptr. ca veneau alegerile parlamentare, fie-sa trebuia facuta europarlamentar si el voia sa fie reales ,asta-i adevarul,draga Silviu ! atita timp cit in Agentiile guvernamentale si prin ministere vor fi salarii de 20 mii de euroi ; atita timp cit afacerile cu statul trec prin miinile PDL.istilor pe comisioane grase-grase si risipa si sifonarea banului public se face cu acordul tacit al presedintelui, voi spune ca masura iesirii din criza pe spatele amaritilor este o CRIMA si nu-mi pot reprima un HUOOOOO din toti rarunchii ! P.S . avem in Rosia Montana o imensa bogatie ce ne-ar da dreptul la o alta postura in cadrul EU si care asteapta a fi exploatata : este acolo AUR, ARGINT si URANIU ....cine te-a impiedicat STAT ROMAN ca acea bogatie s-o folosesti tu ,caci este a ta ? banii ? haida de ! bani se gasesc , Vointa lipseste si dragostea de tara !...si sa nu ma-ntreb : cine si de ce ne tradeaza si ce fac Institutiile statului ce ar trebui sa vegheze exact la asta ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 11:11
@Vanea :
pe cit ca pina-n iarna creste si TVA ,iar euroiul se va umfla ca un nesimtit pina spre 5 ron?
|
9am187266 6 mesaje Membru din: 8/05/2010 |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 11:30
De la: TEMERAR, la data 2010-05-08 04:34:57Romania ,a fost o tara industrializata,cu agricultura ,cu sistem de invatamint profesional tehnic.Daca toate capacitatile de productie au fost instrainate,cu ce sa mai produca ? Intelectualul trebuie sa manince ,daca muncitorul produce ! Acum muncitorul produce prin Spania,Italia,Germania ,peste tot in lume ,deoarece la cirma Romaniei au navalit tocmai acei indivizi care au falimentat si sistemul dinainte de 1989 Corecta observatia! De mentionat ca Basescu ,in perioada lui Ceausescu,fiind o persoana irascibila ,nesuportata de nimeni in colectivitate,a faost racolat de catre seviciile speciale care se ocupau cu lichidarea oponentilor regimului,perioada in care a adus numai prejudicii,fiind mai apoi dupa cum se proceda cind se dorea sa se scape de persoane incapabile,promovat cu misiune la Anvers.Romania se afla in mare primejdie ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 11:43
De la: gabigabi, la data 2010-05-08 11:11:16@Vanea : Da Gabi ,dar lumea va intelege.Probabil,pe sistemul de acum,vom avea de ales intre cresterea TVA ai a cotei unice si ...nu stiu,100 de bombe atomice de la rusi date in principalele orase. Datorita "talentului de negociator" al lui Base ,vom respira toti bucurosi ca s-a marit TVAul si ca s-a renuntat la cota unica dar am scapat de bombardament .Serios vorbind, exista o singura masura anti criza in acest moment: DEMISIA LUI BASESCU ,A CABINETULUI BOC SI ALEGERI ANTICIPATE. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am187266 6 mesaje Membru din: 8/05/2010 |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 11:51
De la: vaneamarin, la data 2010-05-08 11:43:20De la: gabigabi, la data 2010-05-08 11:11:16@Vanea : Au trecut de mult cele 5 minute !
|
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 11:54
De la: vaneamarin, la data 2010-05-08 11:43:20De la: gabigabi, la data 2010-05-08 11:11:16@Vanea : corect ! dar la isterizarea in masa, a portocaliilor,care au ajuns sa se bucure de raul tarii, care crezi ca va fi rezultatul acestor alegeri anticipate ? si mai tine cont de talentul de fraudare a lor,talent ajuns deja la perfectiune !
|
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 12:00
De la: 9am187266, la data 2010-05-08 11:51:40De la: vaneamarin, la data 2010-05-08 11:43:20De la: gabigabi, la data 2010-05-08 11:11:16@Vanea : Heh,s-a luat cu reforma statului si a uitat
|
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 12:05
De la: gabigabi, la data 2010-05-08 11:54:33De la: vaneamarin, la data 2010-05-08 11:43:20De la: gabigabi, la data 2010-05-08 11:11:16@Vanea : Un rezultat firesc este MAXIM 20% pentru PDL .Pe trepadusi ii inteleg,ei vor lauda ORICE spune sau face Base . Oamenii normali insa s-au trezit .Stii Gabi ca iti spunea ca am prieteni,oameni inteligenti care il sustineau pe Basescu si credeau in el. Ei, s-au trezit si ei si sunt mirati cat de naivi au putut sa fie si cat de ingrozitor i-a mintit si pacalit Basescu.
|
Nero_reloaded 736 mesaje Membru din: 5/05/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 13:24
De la: vaneamarin, la data 2010-05-08 11:43:20De la: gabigabi, la data 2010-05-08 11:11:16@Vanea : Bine ai revenit , Marrnicã !! Uaaauu !! ... ... Mã , adevãrul este cã ... vrabia , mãlai ... viteazu' ...
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 13:28
De la: 9am_user, la data 2010-05-07 20:11:56De la: sirboby, la data 2010-05-07 20:03:20De la: 9am_user, la data 2010-05-07 19:58:50De la: 9am056627, la data 2010-05-07 19:04:21 BAI FRATILOR,E GROASA RAU,DACA VA AJUTA CU CEVA.........INJURATI,DAR E DOAR INCEPUTUL..........VINOVATI DE ASTA SUNT TOTI,DAR TOTI POLITICIENII CARE AU FACUT CE AU VRUT CU ROMANIA,CARE AU FURAT TOT CE L-EA CAZUT IN MANA,,SI AU DAT NISTE LEGI FUNCTIE DE INTERESUL LOR SI A GASTILOR DIN CARE FAC PARTE.........NOUA NE MAI RAMANA SA INJURAM LA LUNA.............PACAT DE ROMANIA !!!!!!!!!!!!! Prost e copilul parintilor tai! Daca PSD(FSN) si ceilalti isi faceau treaba cand trebuia acum erai si tu la nivelul Poloniei,Cehiei,Ungariei etc. asa ca Base e FSN-ist undercover! Raporteaza abuz de limbaj
Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi
ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi
Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 13:50
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-08 13:24:37De la: vaneamarin, la data 2010-05-08 11:43:20De la: gabigabi, la data 2010-05-08 11:11:16@Vanea : Bine te-am regasit Adi .Cum mai decurge lupta cu mogulii si reforma clasei politice ?Lasa dracu micsorarile de lefuri la grasi (apropo,ai parinti grasi pensionari?) ,ne intereseaza chestiile serioase .
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 17:25
Aici sunt banii dumneavoastra, in conturile lui Videanu, Udrea, Basescu, Popoviciu, Blaga, Vladescu, ( lista este deschisa) de fapt in conturile si vacantele potentatilor partidelor politice si clientelei economico-financiare.
Olandezul Zburator vrea sa modernizeze statul, dar nu stie ce inseamna asta cu adevarat. Ce sa modernizeze? Nepotismul, filiera de cumetrie in ocuparea posturilor de conducere din ministere si institutia guvernamentala? Clientela din sfera firmelor private. Nu avem firme autohtone care sa functioneze pe principiile economiei de piata care sa dispuna de capitalul propriu, sa nu depinda de banii din bugetul statului, sa aiba un ciclu de productie continuu, sa exporte produse, sa fie cunoscute pe pietele externe. Ce patron roman reprezinta un brand pe piata externa si in tara? Cu ce ne prezentam noi romanii in lumea asta la ora actuala? Multi spun ca ne raportam la trecut. De fapt acum traim intr-un viitor generat de greselile facute in trecut, este viitorul nostru, tot ceea ce ni se intimpla astazi vine din trecutul nostru. Si asta fiidca nu am stiut sa interpretam corect acel trecut si nici nu-l cunoastem, sunt evenimente si fapte care inca sunt necunoscute sau sunt denaturate. Uitam repede. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 813 mesaje Membru din: 23/04/2010 |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 17:30
Nu am stiut ca sint atitia bancheri in Romania
|
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 17:54
Majoritatea postãrilor "anti" pe acest topic , sunt prezentate , dupã umila mea pãrere , ori de bugetari puternic "încleºtaþi" cu ghearele de ... scãunel , ori de "vrãþiþi" de televiziuni ... reprobabile , care nu fac alt subiect din "dezbaterile lor , decât "ceva" contra lui Bãsescu sau Boc ...
Aþi fãcut o mare greºealã !! V-aþi "rupt" de realitate !! Sincer . Cã unii vor sã ne uimeascã cu "inteligenþa" lor , cã unii vor sã ne arate "mocirla" în care ne-a târât Bãsescu ...etc. , nu faceþi altceva decât sã arãtaþi , pur ºi simplu , faptul cã nu mai aveþi nici un contact cu realitatea !! Voi CREDEÞI cu tãrie , orice se spune contra !! ... Nasol !! Mãi dragilor , pe un român crescut la þarã , mai nedus pe la Oxford sau Sorbona ... nici mãcar pe la ºcoala din deal sau din vale , îl înþeleg ! ªi îi respect punctul de vedere ! Dar vouã , oameni cicã ºcoliþi ani grei ?.... V-aþi pierdut raþionamentul , pe "lungul" drum ?.... Sunteþi plãtiþi regeºte , precum un Badea , sã mâncaþi ... ?.... ... Realitatea este ... afarã !! Nu pe forum , sau în faþa televizorului ! Acolo se ia contact cu relitatea !! Iar greutãþile astea de care bociþi voi , sunt prezente în jurul vostru de ani ºi ani ... Sã vã aduc aminte cu ce salarii vã mulþumeaþi pe vremea lui Iliescu sau Þaponstinescu ?? Sã vã aduc aminte , tot din vremea respectivã , raportul salariu - costuri de viaþã ?... Too...ot behãiþi la lunã , cum cã le ºtiþi voi pe toate cele ce sunt ºi vor fi !! Singurul lucru SIGUR , de care aþi rãmas atârnaþi ca umeraºu'-n bâtã , este cã sunteþi contra lui Bãsescu !! Restul , o þipuriturã ieftinã de vodevil !! Bâr oiþã , la poianã Bâr , oiþã , bâr ..... Standing ovation !!
|
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 18:14
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-08 17:54:44Majoritatea postãrilor "anti" pe acest topic , sunt prezentate , dupã umila mea pãrere , ori de bugetari puternic "încleºtaþi" cu ghearele de ... scãunel , ori de "vrãþiþi" de televiziuni ... reprobabile , care nu fac alt subiect din "dezbaterile lor , decât "ceva" contra lui Bãsescu sau Boc ... bai,baiatule, bravo tie ca ai stiut intotdeauna unde-i bine ; la cine-i piinea si cutitul si "te-ai descurcat " inca de cind au inceput sa vina ajutoarele de la revolutie ! baiat destept si descurcaret ca si Bas' cel cu degetele la fel de pricepute ,e normal sa-l admiri ....e la fel ca tine : aveti aceleasi calitati de "lider"de gasca ! mai baiete , nu sunt toti in tara asta sunt ca voi....o viata am fost in tabara perdanta ,ptr. ca omul simplu va fi intotdeauna cel de la care se VA LUA si trei rinduri de piei de pe el ! si atunci : cum sa nu-mi exprim nemultumirea ? tu nu o ai - n-ai ce exprima : la tine totu-i ok ! esti platit gras ,dai mina cu Jupinu' ...mai o bataie prieteneasca pe spate, un visichi sau o visinata cu el.... de ce l-ai critica ? zau ca te inteleg !
|
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 18:21
Draga mea Gabri ,
Diferenþa dintre mine ºi tine este cã eu , înaintea ta , am ºtiut ce este aia economie de piaþã ªI , AM ÎNÞELES-O !!!! Din '90 !! Tu abea acum citeºti " cuvãnt înainte " !... Este o micã mare diferenþã - sã citeºti ºi , sã înþelegi !! ... ... La toþi ne este greu ... .......DAR ...
|
Fosta membra 9am.ro 949 mesaje Membru din: 4/05/2010 Oras: Oradea |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 18:34
ce-mi plac argumentarile manelistilor probasheshtieni! Din gradintitza nu mai auzisem ceva atat de profund (documentat)
|
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 18:41
Pãunesculeee , Coºbucee , Argheziii... veniþi frate careva , pogorâþi-vã peste noi ... ºi luaþi-vã
beletristu' de servici de la poarta doi , cã iar a sãrit ... gardu' !!
|
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 18:54
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-08 18:21:55Draga mea Gabri , exact despre asta am spus si eu : tu ai fost precoce la cei 19 ani ai tai si te-ai "descurcat " ,eu am refuzat acest tip de descurcareala ....bisnitari erau si inainte de revolutie si aia intelegeau ca si tine ce-i economia de piata !
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 19:17
Doamnelor si domnilor,
In ultimii ani mai multe obiecte de mari dimensiuni au fost descoperite in sistemul solar, recunoscute sau in curs de a fi recunoscute ca incadrandu-se in noua categorie de «planete pitice», astfel cum a fost definita in 2006 de catre Uniunea Astronomica Internationala. In prezent, cinci astfel de obiecte, inclusiv planeta Pluto, au fost oficial incadrate in respectiva categorie, dar numarul candidatilor urca pana la saptezeci. O parte dintre aceste obiecte au primit nume mitologice, conform conventiilor Uniunii Astronomice Internationale, altele insa inca nu. In ce priveste respectivele nume, ca si ale altor obiecte mai nou descoperite in sistemul solar, astronomii au inceput sa depaseasca limitele mitologiilor clasice greaca si romana, astfel incat pe cerul Pamantului se pot astazi «regasi» divinitati galice, vikinge, etrusce, inuite (eschimose), hawaiene si din Insula Pastelui etc. Asadar, nu vad de ce nu unele din aceste planete pitice, precum si alte obiecte mai mari sau mai mici nou-descoperite, nu ar purta si numele unor figuri importante din mitologiile dacilor, tracilor si ale celorlalte populatii antice inrudite cu acestia. De altfel, sper ca veti fi de aceeasi parere cu mine ca numirea unei astfel de planete pitice dupa numele unui zeu dac ar reprezenta un gest la fel de potrivit ca si in cazul utilizarii numelor mitologice celtice, nordice, inuite, native americane sau polineziene, atat sub raportul recunoasterii la fel de binemeritate al civilizatiilor traca, daca si a celor inrudite si a contributiilor pe care acestea le-au adus patrimoniului umanitatii, cat si sub aspectul unei consideratii de care locuitorii Sud-Estului European au fost privati pe nedrept de-a lungul multor decenii, daca nu chiar secole. In plus, sper ca va dati seama ca si mine ca, prin existenta unei planete, fie si pitice, cu numele unui zeu dac, orice copil de scoala si orice pasionat de astronomie din orice colt al Pamantului va lua un contact, fie el si minim, cu romanii si cu trecutul acestora, si, mai ales, intr-un alt mod decat prin asa-zise «saluturi romanesti» inventate de maimute antropoide cu pretentii de comedieni francezi. Avand in minte consideratiile de mai sus, la data de 25 aprilie 2010, am adresat un email profesorului Michael E. Brown de la California Institute of Technology, descoperitorul mai multor astfel de planete pitice, inclusiv al celei numite Eris, care s-a dovedit a fi mai mare si mai masiva chiar decat mai demult cunoscuta Pluto. I-am sugerat profesorului Brown un potential nume oficial pentru unul dintre cei mai mari candidati la statutul de planeta pitica identificati de catre echipa condusa de domnia sa, un planetoid deocamdata poreclit Alba ca Zapada. Propunerea pe care am facut-o a fost Gebeleizis, dupa numele zeului geto-dac al cerului si al fulgerelor. De asemenea, am sugerat ca in eventualitatea in care se va dovedi ca, asemenea altor planete pitice, Alba ca Zapada are un satelit natural, sau formeaza un sistem binar de tip Pluto-Charon impreuna cu un astfel de satelit, dar de mai mari dimensiuni, numele oficial al satelitului sa fie Bendis, dupa numele zeitei traco-dace a padurilor si a lunii. In continuarea demersului astfel inceput am initiat si o petitie online, pe care o puteti citi si semna, daca veti fi de acord cu continutul ei, la urmatorul link : www.petitieonline.ro/petitie/petition_for_the_official_naming_of... Este evident ca alegerea finala cu privire la propunerea privind numele oficial al planetoidului Alba ca Zapada revine descoperitorilor sai, profesorul Michael E. Brown si echipa sa de la Caltech si Observatorul Palomar. Dar nimic nu spune ca noi nu putem sa-i informam si sa-i indemnam cu privire la propunerea ce urmeaza a fi inaintata Uniunii Astronomice Internationale, iar un numar considerabil de semnaturi ar putea, cu siguranta, sa dea greutate sugestiilor noastre. Asadar, va rog cu toata consideratia nu numai sa semnati petitia initiata de mine, dar si sa o promovati, fiecare dupa mijloacele sale. Raporteaza abuz de limbaj
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 19:29
De la: gabigabi, la data 2010-05-08 18:54:05De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-08 18:21:55Draga mea Gabri , Nu ... vãd care este problema !... Spre ce tinzi ?? Occidentul se confruntã de o sutã de ani cu "biºniþarii" marilor cartele albe ! Dar au o economie de piaþã de duduie !! Care e ºpilu' ?? .... Cumva o Justiþie ... bine pusã la punct ??... Întreb ºi io aºa , ca opinia publicã ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 20:35
Traian Basescu este cel mai tare din parcare la ora aceasta, nu de alta, dar e singurul roman care si-a tras masina Duster. Si ca sa fie mai cu mot (pardon, nu mai are mot de mult), a cerut-o rosie.
Constructorii nu s-au lasat mai prejos si rosie i-au livrat-o, dar pe banii sotiei. Pe langa aceasta culoare aleasa de Basescu special pentru a-l tachina pe nea Nelu, cei de la Dacia au echipat masina cu cele mai noi sisteme de protectie si siguranta auto din lume. Dintre acestea enumeram: SPP (Safe Personal Protection) - sistem ce functioneaza pe baza de protectie generala pentru presedinte si familia acestuia. Un singur buton blindeaza 4×4-ul ca pe un tanc. ANI (Alcohol Neutralizator Injection) - daca masina simte ca soferul a consumat bauturi alcoolice, din bord iese o seringa cu un neutralizator al alcoolului din organism cu care conducatorul auto este injectat. DNA (Direct Nervous Action) - este un buton in bordul masinii care, odata apasat, permite trecerea autovehiculului din starea de croaziera in starea de urmarire viteza. PDL (Popular Drive Life) - sistem ce permite decapotarea SUV-ului, astfel incit presedintele sa poata face cu mina poporului dupa modelul Papamobilului, stind in picioare. CNSAS (Controlled Navigation and Security Advanced System) - un sistem de navigare si securitate extrem de complex, ce permite o deplasare din punctul A in punctul B prin inlaturarea oricarui obstacol din drum, si trecerea tuturor semafoarelor pe verde. FMI (Full Motion Injection) - sistem ce elibereaza in rezervorul dusterului prezidential o serie de aditivi speciali care solicita motorul la maximum sporind viteza. Aici exista riscuri pe termen lung, o posibila explozie din cauza supra alimentarii cu aditivi. In contrapartida a fost instalat sistemul BNR (Bypass NOS Reduction) - care diminueaza efectele negative ale sistemului FMI. Insa, cireasa de pe tort o reprezinta cel mai bun si cel mai fiabil sistem dintre toate, construit special pentru masina presedintelui, model unicat. Sistemul BOC (Basescu's Optimal Control) - cu ajutorul acestui sistem presedintele nici nu mai trebuie sa puna mina pe volan, BOC face tot ce-i spui fiind actionat pe comanda vocala. Din pacate, cei de la Dacia au facut si o greseala, au instalat si sistemul PSD (Prudent Safe Drive), dar pe care Basescu l-a dezactivat din prima clipa cind s-a urcat la volan. Invidios, nea Nelu si-a comandat si el un Duster, portocaliu, cu un singur sistem, PCR. Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 20:48
Din cauza gurii bogate a lui voda base, mare fauritor de aliante si axe, Romania e singura tara dintre fostii aliati/dusmani ai rusiei in cel de al doilea razboi mondial care nu are liderii invitati la festivitatile de celebrare a zilei victoriei din Moscova.
singurul roman care a fost invitat este regele mihai. e o dovada in plus ca multumita lui base si slugilor din cotroceni si MAE romania se afla pe lista neagra a MAE rus. pacat, de la rusi vine votca! Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
|
|

. Puteti chiar sa va bucurati ca aveti ocazia sa va manifestati patriotismul aplaudand masurile inteleptului carmaci. Nu va faceti griji,reforma statului si lupta contra mogulilor va continua
...Pupati mana sefului statului (ca nu mai este "reprezentantul" statului roman ci "seful" mai nou), ca in intelepciuna sa nu a stabilit o miscorare a pensiilor cu 75% si a lefurilor cu 90%! Acu' hai gata ,joc de glezne si cantec patriotic .Il stiti pe ala cu "mester carmaciul ,mandra corabia"?
Iata insa ca politica guvernului nu a esuat fapt pentru care domnia sa ,la cererea unui nene pe islazul unei comune (va amintiti ce haioasa faza?!) a acceptat sa mai candideze si sa nu lase tara pe mana comunistilor, iar poporul portocaliu a rasuflat usurat ca iar am scapat de ingrozitoarele primejdii de care dom' presedinte ne amintea periodic.
Lasati oamenii sa lucreze linistiti ca ii deranjati cu vaicarelile voastre meschine, de oameni care se gandesc doar la burta lor,la haleala copiilor! Portocalii astia au curajul sa isi asume masuri nepopulare dar necesare ,masuri de dreapta.Repetati in cor pana ajungeti sa credeti toti TAMPENIA asta :BA-SE IA MA-SURI DE DREAP-TA SI NE-CE-SA-RE!!!! Tariceanu ala este clar ca era de stanga deoarece lumea o ducea misto pe vremea lui desi ,ne-a spus dom' presedinte si noi il credem mereu ,ca a furat ingrozitor ,ca era omul lui Patriciu ,ca a vandut petrolu' tarii,ca economia duduia fals-adica voi aveati o prosperitate falsa din care traiati fals bucurandu-va ca niste nemernici grasi ce sunteti. Deci injurati grasilor,injurati cat vreti dar nu pe Basescu sau gasca sa portocalie...Lasa ca o sa slabiti putin dar veti supravietui deoarece veti manca reforma clasei politice(ADICA TRANSFORMAREA EI IN PARTID UNIC) pe paine!
pe cit ca pina-n iarna creste si TVA ,iar euroiul se va umfla ca un nesimtit pina spre 5 ron?
.
. Oamenii normali insa s-au trezit .Stii Gabi ca iti spunea ca am prieteni,oameni inteligenti care il sustineau pe Basescu si credeau in el. Ei, s-au trezit si ei si sunt mirati cat de naivi au putut sa fie si cat de ingrozitor i-a mintit si pacalit Basescu.
beletristu' de servici de la poarta doi , cã iar a sãrit ... gardu' !!