Info
x
Basescu
|
9am187115 25 mesaje Membru din: 6/05/2010 |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 04:00
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-05 20:18:23Aaaa !! Adicã eu dacã îl susþin pe Bãsescu , ca om politic sau ca Preºedintele României , stat suveran , înseamnã cã sunt un sclav ????Silviule,stii ce facea Basescu in 1986 ?
|
|
9am187118 4 mesaje Membru din: 6/05/2010 |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 05:47
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia ANNE-MARIE esti in fata pc-ului?Foarte rau, te astept de mult la mine, sunt ceea ce ti-a recomandat medicul: o frumusete cu piele bronzata si ochii negrii, reala si atragatoare si vreau sa probam locuri din casa 0734.089 047
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 08:31
Si cam care este anturajul lui Base? Reincarcatule, in popor este o vorba: Decit cu un prost la cistig mai bine cu un destept la paguba. Ce tot il bagati in fata pe Base, nu vedeti ca nu e in stare sa puna un premier adevarat. Nici nu trebuie sa te uiti pe antene, ca sa-ti dai seama ca avem in fruntea tarii o sleahta de rau-voitori, o banda de tilhari, de mincinosi. Hai, ca pe noi ne-au prostit, dar cu astia de la FMI, s-a rupt filmul, astia vor sa stie cum am cheltuit banii imprumutati.
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 11:51
De la: 9am187115, la data 2010-05-06 04:00:01De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-05 20:18:23Aaaa !! Adicã eu dacã îl susþin pe Bãsescu , ca om politic sau ca Preºedintele României , stat suveran , înseamnã cã sunt un sclav ????Silviule,stii ce facea Basescu in 1986 ? Se pregatea sa faca π π ( 3,14 - 3,14 ) , la Anvers ( 1987 ) !
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 13:06
De la: 9am126636, la data 2010-05-05 14:00:26 Si atunci de ce portocaliii nu actioneaza in sensul demascarii relelor facute de inaintasii lor si pentru faptul ca au adus economia in pragul falimentului? Ce ii opreste daca le pasa asa mult de nivelul de trai al poporului? De unde au avut bani sa-si cumpere locuri in parlament? In afara de ministrii astia nu mai sunt si oameni competenti in tara asta? Este o bascalie si o debandada totala. Cind sunt intrebati despre strategii economice, nu stiu decit sa rinjesca si sa persifleze. Pina acum nu au facut nimic deosebit fata de alte guvernari. De fapt crezul lui Basescu este sa nu se lupte cu criza, si aici a spus un mare adevar, fiindca nu are competentele necesare, crezul sau este sa fie presdinte. Da binenteles, crezul impostorului de la Cotroceni este sa fie presedinte cu orice pret, nu conteaza ca crapa de foame cateva milioane de nenorociti!!!!!!! El sa-si ingrase femeile din familie si harem, Mari, Elene, Ioane, servicii secrete si speciale, sa-si rotujeasca conturile, sa se puna la adapost de griji materiale. Si mai tipa idiotul impotriva lui Iliescu! Pai Iliescu cu toate greselile lui la care a contribuit generos si base ca nu era pici, era acolo prin zona balconului, a asigurat transportul minerilor la Bucuresti, stati cuminti ca a pus "umarul" si atunci la porcarii, Iliescu, a ramas sarac dom`le, i-o fi placut si lui puterea dar nu a fost niciodata asa de turbat sa fure, sa talhareasca tot ce apuca, flote, buget, transe de la FMI, de la Banca Mondiala etc. Uite ce mafiot si interlop am instalat la Cotroceni, sigur NU EU PERSONAL, n-am pe constiinta asa ceva ca nu m-as mai putea odihni, ci cei 4 milioane de orbi care l-au votat!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Nero_reloaded 736 mesaje Membru din: 5/05/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 13:12
De la: 9am126636, la data 2010-05-06 08:31:30 Si cam care este anturajul lui Base? Reincarcatule, in popor este o vorba: Decit cu un prost la cistig mai bine cu un destept la paguba. Ce tot il bagati in fata pe Base, nu vedeti ca nu e in stare sa puna un premier adevarat. Nici nu trebuie sa te uiti pe antene, ca sa-ti dai seama ca avem in fruntea tarii o sleahta de rau-voitori, o banda de tilhari, de mincinosi. Hai, ca pe noi ne-au prostit, dar cu astia de la FMI, s-a rupt filmul, astia vor sa stie cum am cheltuit banii imprumutati. Corect , pentru a vedea situaþia în ansamblu , prin acest mod având ºi o vedere a complexitãþii problemelor cu care se confruntã o þarã ca România .... NU TREBUIE SÃ TE UIÞI PE ANTENE !!! ... Pentru cã ei nu sunt plãtiþi pentru altceva , decât pentru ... ...jos ... Bãsescu ... Clar ?? De 20 de ani þara asta nene , nu are negociatori !! Cu oo !! ªi þara asta este formatã din oameni , popor cu o lungã istorie de neînfricaþi luptãtori pentru glie ºi neam .... , nu din sclavi , mereu cu sãtrãiþiu-n gurã .... Da' ce sã-i faci , avem în spate 40 de ani de " ciocu mic , cã o iei "....... Cum vedem un strãin mai bine îmbrãcat , cum " SÃ TRÃIÞI ªEFU' ".... noi , eroii aceºtia foarte ... trecuþi prin viaþã ..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 13:16
De la: 9am178165, la data 2010-05-06 13:06:39De la: 9am126636, la data 2010-05-05 14:00:26 Si atunci de ce portocaliii nu actioneaza in sensul demascarii relelor facute de inaintasii lor si pentru faptul ca au adus economia in pragul falimentului? Ce ii opreste daca le pasa asa mult de nivelul de trai al poporului? De unde au avut bani sa-si cumpere locuri in parlament? In afara de ministrii astia nu mai sunt si oameni competenti in tara asta? Este o bascalie si o debandada totala. Cind sunt intrebati despre strategii economice, nu stiu decit sa rinjesca si sa persifleze. Pina acum nu au facut nimic deosebit fata de alte guvernari. De fapt crezul lui Basescu este sa nu se lupte cu criza, si aici a spus un mare adevar, fiindca nu are competentele necesare, crezul sau este sa fie presdinte. Prin urmare deschideti ochii stimati conationali si hotarati : Credeti "povestile cu cocosul rosu" cucurigate de boc, basescu si ceilalti basescieni, SAU, CREDETI GHIORAITURILOR DIN STOMACURILE VOASTRE CARE NU AU VAZUT O BUCATA DE CARNE CAM DE MULTISOR?!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 13:19
De la: buldogul, la data 2010-05-05 22:11:20Siviule ori esti naiv ,ori slab in gindire,daca inca continui sa-l sustii pe Basescu ,care de cind este in politica aceasta otreapa a sabotat ,pe toate caile Romania ! Se poate, dar o sa-l sustin pe Basescu atata vreme cat contracandidatii lui sunt cei de tapa lui Geoana, Antonescu ... Vadim si altii asemenea. Nu mi se pare nici o branza sa urli: jos Basescu ! din sculare in culcare, din orice motiv, fara sa te intrebi cui deshizi calea, cine ar fi mai bun dacat cel pe care ai prins ura viscerala. Cand vad pe aici viteji nevoie mare injurandu-l pe seful statului fara sa oboseasca, ma bufneste rasu si scarba, pentru ca-mi dau seama ca faca asta doar pentru ca STIU CA NU LI SE POATE INTAMPLA NIMIC. Pe vremea cand chiar era tara condusa de un tiran adevarat, aceiasi Gica-contra erau, cu siguranta, slugile fidele ale analfabetului. N-aveau nici o "capacitate de analiza". Intocmai ca Hosu Longin, pe vremea odiosului a dat startul si a dus pe culmi de tip hitlerist, la producerea emisiunilor ca caracter omagial la adresa cretinului de Ceausescu, iar dupa revolutie, aceiasi tampita de realizatoare a incepu sa faca "memorialul durerii" imaginandu-si ca se vot uita emisiunile ei omagiale. Din pricina acestor lepre de oameni, nici adevarul despre o epoca si ce s-a intamplat in realitate, nu se mai poate afla. Pentru ca nu sunt credibili, pentru ca mint sau exagereaza cu nerusinare orice. Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
|
|
|
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 13:26
De la: 9am126636, la data 2010-05-06 08:31:30 Si cam care este anturajul lui Base? Reincarcatule, in popor este o vorba: Decit cu un prost la cistig mai bine cu un destept la paguba. Ce tot il bagati in fata pe Base, nu vedeti ca nu e in stare sa puna un premier adevarat. Nici nu trebuie sa te uiti pe antene, ca sa-ti dai seama ca avem in fruntea tarii o sleahta de rau-voitori, o banda de tilhari, de mincinosi. Hai, ca pe noi ne-au prostit, dar cu astia de la FMI, s-a rupt filmul, astia vor sa stie cum am cheltuit banii imprumutati. Si ce e aia un premier adevarat ? Unul care sa le dea o raga-n dinti tuturor celor se opun la tot ce propune guvernul ? Parca tu erai ala care spune ca nu trebuie reevaluate pensiile mai ales ale militarilor. Din cauza unora ca tine, care au urlat din rarunchi de grija celor cu pensii mai mari de 3.000 lei, o sa plateasca TVA mai mare si aia, prostii, care n-aveau nici o treasa cu pensiile nesimtite si cu bugetarii care freaca menta. E incompetent guvernul si nu face, ai ? Dar, ia aduceti-va aminte ce postati voi aci, cu referire la orice masura a guvernului ? E incompetent pentru ca a facut exact ce v-ati dorit voi: adica nimic ? E, acum o sa plateasca toti ! Iar marirea TVA a impozitelor de toate felurile nu-i va afecta in aceeasi masura pe cei cu venituri mai cat mai ales pe cei cu venituri mici cum sunt tocmai ale celor care sunt de profesie Gica-contra si suferea de o boala simpla dar incurabila: prostia. Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 13:32
De la: 9am187115, la data 2010-05-06 04:00:01De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-05 20:18:23Aaaa !! Adicã eu dacã îl susþin pe Bãsescu , ca om politic sau ca Preºedintele României , stat suveran , înseamnã cã sunt un sclav ????Silviule,stii ce facea Basescu in 1986 ? Mi se rupe. Eu nu mai stiu ce faceam eu in 86. Tu mai sti ce faceai in 86 ? Si nici nu ma intereseaza ce spune un ziarist "deontolog" cam ca Bogdan Chiriac sau alte lepre de teapa lui, ca facea Basescu sau altcineva in 86 sau in 907 sau cand vrei tu. Daca esti dispus sa iei de bune basmele hahalerelor din presa, sa fi sanatos. Ia de colea un TVA majorat sa te inveti minte sa mai bati din gura cand era vorba sa fie concediati bugetarii care freaca menta si alte asemenea ! Nu guvernul ci oameni ca voi, sunt de vina pentru ajungerea la situatia asta. A venit facturaaaaaaaaaa ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 13:33
De la: 9am187115, la data 2010-05-06 04:00:01De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-05 20:18:23Aaaa !! Adicã eu dacã îl susþin pe Bãsescu , ca om politic sau ca Preºedintele României , stat suveran , înseamnã cã sunt un sclav ????Silviule,stii ce facea Basescu in 1986 ? Mi se rupe. Eu nu mai stiu ce faceam eu in 86. Tu mai sti ce faceai in 86 ? Si nici nu ma intereseaza ce spune un ziarist "deontolog" cam ca Bogdan Chiriac sau alte lepre de teapa lui, ca facea Basescu sau altcineva in 86 sau in 907 sau cand vrei tu. Daca esti dispus sa iei de bune basmele hahalerelor din presa, sa fi sanatos. Ia de colea un TVA majorat sa te inveti minte sa mai bati din gura cand era vorba sa fie concediati bugetarii care freaca menta si alte asemenea ! Nu guvernul ci oameni ca voi, sunt de vina pentru ajungerea la situatia asta. A venit facturaaaaaaaaaa ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 13:36
Silviu , am eu o explicaþie !! Mai simplã , mai elocventã :
... noi , ce îl susþinem pe Bãsescu , îl susþinem deoarece ne-am dat seama singuri , neajutaþi de vreo antenã sau pãrere personalã a vreunui analist .... cine sunt contracandidaþii !! Cum poþi susþine asemenea ciurucuri ??? Indeiferent cã eºti de orientare stânga , dreapta ?.... Cum poþi rãcni la nesfârºit "jos Bãsescu " , când ceilalþi contracandidaþi sunt de o incapacitate maximã ?.... Jos Bãsescu !! ... Bun , am înþeles .... DAR PE CINE PUNEM ÎN LOC , dacã el aºa de incapapil ?..... Acest rãzboi mediatic al lui Voiculescu , Patriciu dar mai ales al lui Vântu ... a fãcut ca bunul mers al þãrii ãsteia sã dea rateuri .... Bineînþeles , pe cei din UE puþin îi intereseazã cine cu cine se bate ....românii între ei , românii prin parlament , prin senat , prin camere ... Cotroceniul versus casa poporului .......Vax !! Ce vãd ei este instabilitate !! Creatã de cine ?? De niºte orgolii absurde ..... Important pentru aceºti bravi ... orgolioºi , nu conteazã þara , neamul lor , ci niºte orgolii , niºte frustrãri !! Interese personale deci , nicidecum naþionale .... Dacã tu ca politician , nu eºti un patriot prin definiþie , ce draculuimai cauþi în politicã , dacã nu interse personale ?.... ...Zic ºi io aºa , ca opinia publicã !!... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 13:40
Iar cine îl cunoaºte pe Bãsescu ... printre ei se numãrã inclusiv aprigii lui duºmani , ºtiu cã cea mai evidentã caracteristicã a caracterului lui este ... patriotismul !!
Aud ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 13:47
De la: 9am187037, la data 2010-05-05 00:23:40Mai Silviule ,ce departe esti de adevar !Basescu ,Udrea,toti PDListii au luat in baza influentei ,imprumuturi de miliarde de euro de la banci ,au investit in terenuri,sperind sa dubleze in 2 ani suma prin revinzare parcelata.A venit CRIZA ,acum vor sa-si plateasca datoriile pe spatele "poporului suveran ".Acesta a fost motivul fraudarii alegerilor prezidentziale,lupta pentru a ramine cu imunitate in continuare la CIOLANUL alimentat de "poporul suveran " Ma bucur ca ai reusit tu sa localizezi adevarul. Si te-ai intepenit tu imediat exact in locul in care se afla. Brava tie. Eu n-am nimerit locul. Apropos, de unde ai auzit de ce au facut PDL-istii imprumuturile alea, de la Voiculescu sau de la Vantu. Banuiesc ca tu le-ai facut actele notariale pentru terenurile alea ... In fine, noapte buna ! Te las in intunericul des in care te complaci. Trezirea bursca pentru cei ca tine, este si imposibila dar, daca s-ar produce, printr-un miracol, ti-ar putea fi fatala.... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 14:17
Un premier adevarat?
- unu care sa gindeasca inainte de a vorbi, sa fie credibil, fara lozinci - sa nu minta - sa nu ascunda adevarul despre starea reala a economiei - sa fie consecvent in hotariri, sa nu fie obedient in fata inereselor personale ale acolitilor din partid - sa asculte de sfaturile celor cunoscatori in ale economie, sa aiba consilieri profesionisti - sa nu aplece urechea la balivernele lui Base (asta in contextul actual) - sa nu-si bata joc de popor, daca simte ca este depasit de situatie sa-si dea demisia sa nu ne puna rabdarea la incercare. - sa nu promoveze nepotismul.......... Mai pune si tu niste calitati. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am184615 3 mesaje Membru din: 26/03/2010 |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 15:23
Iti doresc sa te urmareasca toata viata sindromul basescian! Sa ai parte de toate satisfactiile pe care le-ai trait pe timpul pd-l-istilor tai!
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 15:51
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-05 22:41:25De la: 9am049573, la data 2010-05-05 21:18:49si un sfat nero, degeaba iesiti din casa ,dragii mei ,daca nu intelegeti esentialul : Bas' al vostru e doar tare-n clanta si intr-adevar la asta este AS ! a promis marea cu sarea ,dar el ere un singur obiectiv : Puterea absoluta ! s-a luptat sa recistige alegerile desi stia ....sau Nu stia ? situatia reala a RO,cu gind ca no fi dracul chiar atit de negru si se descurca el....mai imbirliga pe unul pe altul si iese la liman ! NU iese ,ba dimpotriva : ne scufundam ! nu poate sa faca nimic,intrucit are datorii banesti catre cei ce l-au sponsorizat in campanie si mai e si camarila portocalie care-si cere drepturile ,desi acolo-s banii pe care-i cauta ptr. buget ,nu la amarastenii ca mine ! zici ca nu esti un sclav si ca esti un cuget liber ? de cind,mai fratele meu INDOCTRINAREA face casa buna cu libertatea de gindire ?ia spune tu :de cind ? probabil de.cind DEMOCRATIA e complementara cu un DICTATOR LUMINAT
|
|
Fosta membra 9am.ro 206 mesaje Membru din: 11/11/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 15:57
fratilor, basescu a fost votat de marea majoritate doar in lipsa de candidati...
pdl a venit cu niste propuneri de bun gust; salarii si pensii nesimtite la bugetari, care a prins la electorat si care chiar sunt probleme in romania ... cand ii injurati pe ei, ganditi-va si la variante, altfel totul este palavrageala sau, poate faceti parte dintre cei care a-ti sponsorizat opozitia si nu va recuperati banii... sunt de acord ca acest guvern nu are cojones, ca nu se tine de cuvant in legatura cu bugetarii, reducerea numarului lor, a salariilor, a pensiilor speciale, etc., dar nici media, nici opozitia, nu-l sustine, la toti le este teama ca poporul ii vor vota din nou daca fac ceva bun si, chiar daca mai fac cate ceva bun, au ei grija sa prezinte totul pe dos... nimeni nu vine cu idei anticriza, cu solutii, toata lumea critica... nu sunt fan basescu sau pdl, dar opozitia actuala se face vinavata de raul in care ne gasim, opozitia actuala se face vinovata de lipsa unei guvernari coerente si responsabile (vorba lui marko bella, am venit intr-un moment cand nimeni nu vroia sa-si asume raspunderea...) cum poti vota cu o astfel de opozitie? acum chiar nu mai stiu cu cine sa votam, doar sa apara partide noi pana in 2012 sau, boc cel mic si de nimic (asta a dovedit- are vointa, ar vrea sa faca unele lucruri bune si necesare, dar nu poate) sa dea de pamant cu toti cei care se opun reformelor, in frunte cu opozitia si ceva tembeliziuni care spala creierul poporului...
|
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 16:18
aaaaa,am uitat sa mai spun ceva : Basescu si toata aceasta clasa politica ,ce ne-a condus de 20 ani,este dovada vie ca in dec. 89 nu a invins Revolutia ,ci LOVITURA DE STAT data de Iliescu + nomenclatura de patid ; in 20 ani de neocomunism mascat pe cit s-a putut si Bas' a dus-o pe cele mai inalte culmi ale ipocriziei tipic comuniste, Infierind comunismul , dind impresia ca el e curat ca lacrima si-i mai de dreapta decit dreapta , decribilizarea Democratiei ne-a adus in situatia de a ne dori ba o mina de fier, ba un despot luminat,ba un tepes voda,regretindu-l pe ceausescu .......asta ne dorim ptr. noi si pr. copiii nostri ? asta ? daca da, asta vom avea ! daca nu, atunci, urgent ne trebuie un plan de salvare si o dezbatere publica cu tema : Romania, incotro ? asta daca mai avem vlaga sa ne mai dorim ceva !
|
|
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 16:52
De la: 9am126636, la data 2010-05-06 14:17:46 Un premier adevarat? Sigur ca da, ... uite asa impacheta marmota .... Nene militarule mai ai, frate, multe vorbe de dragul vorbelor. Ce faci, ne spui poezii ? Fabule ? Mi se parea ca esti om serios. Ti se pare ca noi nu vrem unul d-asta ? Nu mai ai nici un haz ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 17:14
De la: gabigabi, la data 2010-05-06 15:51:40De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-05 22:41:25De la: 9am049573, la data 2010-05-05 21:18:49si un sfat nero, Draga mea Cotoroanta, bati campii, esti in pragul delirului ... Nu mai reproduce frate, de la A3, ... ma disperi cu platitudinile astea de le tot repeti. Ne asasinezi cu clasa politica condusa de 20 de .... Basescu. Nu te inteleg. Tu citesti ce scri ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 17:27
prieten drag si tu ma disperi pe mine refuzind sa vezi evidenta ......tu insisti sa spui ca negru-i alb desi ,al naibii, nici de-l speli cu Ace nu vrea sa se albeasca ,asa ca suntem chit !
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 20:07
nero,
Iti doresc sa ai sute de lei in buzunar anul asta cite minute m-am uitat eu la emisiunea lui nasu cu cristoiu. nu mai dau 2 cepe degerate pe cristoiu de prin 1996... prin concluzie nu-l urmaream nici cind combatea la antene. asa ca teoria ta cu televiziunile negre pica... e doar o coincidenta istorica faptul ca ion cristoiu din gugesti are aceleasi idei ca si mine! recunosc ca un prieten ridea de mine spunind ca merg la biblioteca academiei ca sa ma intilnesc cu cristoiu... am urmarit si eu o parte din discursul lui base. a avut de toate v-am spus ca o gasim banii care lipsesc guvernului boc sa faca modernizarea. interesant a fost ca de vina sunt mereu altii (se vedea ca fan manelistii si voda base se adapa din acelasi sortiment de wiskey, pardon izvor de intelepciune). cel mai amuzant a fost momentul cu agricultura: base, "in zece ani s-au bagat in agricultura 10 miliarde de euro (prostimeeea : OOOOO)" si s-au intors la buget numai 400 de milioane (prostimea: HUOOOO!-pardon galeria)" sincer va spun, faptul ca bugetarii, pensionarii si asistatii social vor scoate tara din criza (alaturi de base cu proiectul lui,-am uitat cum se cheama!) e dupa mine, cea mare realizare a guvernului pdl asumat de base... daca va uitati pe legea bugetului veti vedea cit se va economisi cu procentele vehiculate. "un fleac"... deficitul tot va exista. eu as putea oferi asistenta guvernului boc pentru a da solutia corecta, fara mari dureri, dar cer un milion de euro. ideea e ca timp de 1 an si ceva base, boc si pdl nu au facut deloc economii (crede cineva in argumentul ca 4 luni romania nu a avut guvern? ati uitat de ministrii in spagat si nominalizarile la misto ale lui base?) in concluzie, emotionant discursul "profesorului specializat in wisky cu gheata" care are pentru cotroceni un buget pe anul asta cu 23% mai mare. economie la voi nu la ei... scutul sa va apere de rele. ps: nero spune-mi te rog, stii cit costa anul asta pe romani trimiterea de trupe in plus in afganistan, care se face pentru pofta lui base? (interesant ca argumentele lui base in chestiune le avea si maresalul antonescu cind i se propunea dezlipirea de hitler...) ps2: isarescu: guvernul a prezentat fapte si date eronate! Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 20:07
Spune tu inteleptule cam cum ar trebui sa fie un premier adevarat. Asa ca Base?
Preietene astia nu au facut nimic si nici nu vor face. Astazi Base a dat un demonstrativ de demagogie si a dat din clanta si a infierat sistemul bugetar ca o sa taie la salarii si la pensii ca un adevarat zapciu. Boul ala de Vladescu a tot scaldat-o cu cota unica cu TVA-ul, ca vor creste, ca sunt nu stiu cite variante in discutie cu FMI-ul ,s-ai dea apa la moara lui Base, sa declare victorios ca nu se va mari nici cota de impozitare si ni TVA-ul, si ce mare negociator este el. Prietene astia erau buni la Bulandra. Pentru a pune pe picioare o economie trebuie oameni pregatiti sa vorbeasca cit trebuie pe intelesul tuturor si sa actioneze in principiul legilor economice sanatoase, nu toate matracucile care sa-si etaleze garderobele in mod ostentativ. Din partea mea sa guverneze astia pina i-o chema la el nea Nicu, dar pe mine nu ma poate convinge nici un sustinator ai lui Basescu si Boc ca asa se guverneaza o tara. Talibanii sunt mici copii Raporteaza abuz de limbaj |
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 20:14
Sa concluzionam :
1.Se cauta vinovati si nu solutii. Cioclii au ingropat destul, acum dezgroapa morti. Cam asta e preocuparea ciclica in functie de cum se cere. Ingropam si dezgropam, la propriu si la figurat, in toate stilurile, cu profesionalism. 2. In primul mandat au fost de vina dupa cum le-a venit randul : mai intai PNL-ul prin intermediul caruia a venit la guvernare, apoi PSD -ul prin intermediul caruia a reusit sa termine primul mandat. 3. In al doilea mandat, se vede treaba ca e de vina "poporul" caruia ii plateste "facturaaaa" vorba unuia de mai sus sau "na un TVA marit". 4. Acum ne limpezeste mintile, grasu', slabu', alba neagra..stim..dar unde e solutia, una macar, una cate una mai apoi, ceva acolo. Bunul simt elementar ar face pe oricine sa stie ca noi romanii suntem capabili sa mai strangem cureau, sa platim cat vor ei, ce taxe vor ei dar sa stim ca NU pe ceea ce s-a intamplat pana acum. Vino cu solutii si vom intelege. Atunci ne intrebam ? Cine e vinovatul ? Nu cumva unul ca nu stie in fruntea carui "popor" se afla? 5. Nu se justifica ostilitatea fata de opozitie care acum e "out", legata de maini si de picioare.Nu se justifica acuzatiile aduse cu privire la trecut fiindca erau toti vii la vremea aia, atat presedintele cat si opoztiiile aliate la guvernare perand. Ce-a pazit ? Sa nu ne spuna ca a fost un naiv. Asa ceva nu e de crezut. Nu se justifica pretentiile fata de opozitie in momentul asta si cu toate astea pisica e deja de gatul lor. Pai ai majoritate parlamentara, ai guvernul intocmit dupa cum te-a dus pe tine capul, poti sa le ceri tot ceea ce doresti, esti stapanul tarii. De ce te limitezi la acuzatii si pretentii de la toti ceilalti, unii in politica dar total lipsiti de parghii, altii simpli oameni de rand pe care-i pastoresti dupa cum poftesti ? Pentru ce toate acestea ? Numai de dragul puterii? Pentru un al treilea mandat PDL? Asta e solidaritate si decenta ? Cuvintele astea nu au ce cauta in gura respectivului. Fuga de responsabilitate, clientelism, minciuna, cinism, ipocrizie, lipsa de recunostinta, ar fi mai potrivite. Cate minciuni imi amintesc....Alea tot opozitia le-a rostit ? Vinovati, vinovati, vinovati ! Unde sunt solutiile ? Ceva, cat de mic dar fa altceva in fara de a cauta vinovati. Ti-ai dorit si ti-ai asumat conducerea unei tari, cu orice mijloace. Fa ce vrei, ai painea si cutitul dar lasa-ne in durerea noastra. Ce mai vrei de la noi ? Te-a votat "poporul" ai uitat ? Esti gata votat. Cu cine te bati ? Nu ne mai acuza, nu ne mai insulta, nu ne mai sicana. Vezi-ti de treaba ta. Aia care e. Sa fii un om drept ar fi un bun inceput. De pe urma sacrificiului din vremea impuscatului a ramas ceva...va belferiti in ceea ce s-a construit. Dupa voi ce ramane ? Vai si amar. Raporteaza abuz de limbaj
All Things Grow With Love
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 20:18
9am126636, te rog trimite-i unde vrei dar nu la Bulandra! ce ai cu noi?
trimite-i in ardeal sau la constanta... Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 20:38
La galere cu ei si eu sa fiu ala cu toba care tine ritmul
|
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 21:31
Gabi, militarule, bugetarilor, cred ca doar asa o sa intelegeti ce v-au facut nenorocitii carora le cantati in struna: PSD+PNL si care gem de mila voastra acum doar ca sa va mai prosteasca inca odata.
V-au redus pensiile si salariile. Nu ca sa faca "economii" cum spune chohorta de cretini platiti, ci pentru ca atatia bani au de dat pentru bugetari. Nu se face nici o "economie" tampititlor patentati ce sunteti. NU MAI SUNT BANI ! Cand o sa intelegeti acest adevar simplu, o sa intelegeti ca nimeni nu este sortit la infinit sa dea bani altora, doare pentru ca acestia exista si pentru ca nu le pasa de ceilalti. V-ati opus din rasputeri, oricarei masuri pe care vroia s-o ia guvernul, nu v-a pasat de consecinte, ati cascat gura tocmai la cei care v-au adus in situatia asta nenorocita iar acum o sa urlati, ca de obicei, ca nu e bine, ca nu trebuia asa, ca trebuia altfel, ... Daca s-ar fi marit TVA si cota unica de impozitare, pentru voi, bugetarii, ar fi fost tot aia, dar masura i-ar fi afectat si pe ceilalti, pe cei care va dau banii, luna de luna.... dar voi nu sunteti in stare sa intelegeti chestia asta. Daca nu v-ati fi opus, ca niste veritabili idioti, reducerii drastice a pensiilor de peste 3000 lei, poate ca n-ati fi suportat acum si voi, poate ca s-ar fi incadrat in nivelul fondurilor ... dar, nu, voi urlati, descreierati ca nu e bine. E, acum e bine ? Prin atitudinea voastra i-ati lovit si pe someri, pe toti bugetarii, pe toti cei amarati care primeau bani de la buget, pentru ca n-ati vrut nici morti sa ganditi cu capetele voastre, in interesul vostru. Ati preferat sa luati de-a gata de la televiziuni, sa dati copy-paste si sa deveniti trompetele unor lepre interesate. Imi pare rau pentru voi, dar gemeti de prostie si, macar acum ati putea sa incepeti sa intelegeti si cine v-a adus in situatia asta si cine va jeleste. Va meritati soarta si asta este numai inceputul. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 22:06
Mai ieri adica saptaminile trecute auzii si eu pe la o televiziune cum ca stimabilul vostru opozant Patriciu nu doreste sa restituie in urmatorii 4 ani datoria pe care o are la statul roman. Ma intreb si eu de ce a murit acea stire si nu a comentat-o nimeni pe la "antene si realitatea"??? Poate reusiti voi sa va amintiti cat este acea datorie si apoi faceti un calcul cate procente din micsorarile voastre de salarii ar acoperi.
|
Fosta membra 9am.ro 6 mesaje Membru din: 6/05/2010 |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 22:45
De la: click_cont, la data 2010-05-06 22:06:10Mai ieri adica saptaminile trecute auzii si eu pe la o televiziune cum ca stimabilul vostru opozant Patriciu nu doreste sa restituie in urmatorii 4 ani datoria pe care o are la statul roman. Ma intreb si eu de ce a murit acea stire si nu a comentat-o nimeni pe la "antene si realitatea"??? Poate reusiti voi sa va amintiti cat este acea datorie si apoi faceti un calcul cate procente din micsorarile voastre de salarii ar acoperi. AI DREPTATE,PROBABIL IMPOZITE NEPLATITE,AR MA FI BANII DE PE FLOTA LUATI DE BASESCU,DATORIILE ELENEI UDREA,delapidarile lui Berceanu ,VIDEANU ,BLAGA,ahat citi mai sunt ! Oricum Basescu in ultimii 6 ani a distrus complet Romania !
|
|
|

...Aºtept .....