back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 >> Sari la pagina:

9am049573

976 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 11:14

camineros,
ii tot dai ca base "ii scutura".
iti reamintesc ca romanii au un proverb "cainele care latra nu musca"!

in rest ramine cum a fost:
primarie i-am dat - n-a facut nimic... nu era suficient.
consiliu i-am dat- n-a facut nimic... nu era suficient.
presedintie i-am dat - n-a facut nimic... nu era suficient.
guvern i-am dat - n-a facut nimic... nu era suficient.

republica inca nu i-am dat... (ceausescu avea mai mult respect pentru marea adunare nationala decit are base pentru parlament)
ce zici o sa faca ceva dupa ?

originala brambureala cu legea ani, devine obisnuinta. base inca odata si-a depasit atributiile comentind decizia curtii ca exagerata. el este expert in bauturi cu gheata, boc e cu constitutia.

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 14:41

De la: 9am049573, la data 2010-04-28 11:14:19camineros,
ii tot dai ca base "ii scutura".
iti reamintesc ca romanii au un proverb "cainele care latra nu musca"!

in rest ramine cum a fost:
primarie i-am dat - n-a facut nimic... nu era suficient.
consiliu i-am dat- n-a facut nimic... nu era suficient.
presedintie i-am dat - n-a facut nimic... nu era suficient.
guvern i-am dat - n-a facut nimic... nu era suficient.

republica inca nu i-am dat... (ceausescu avea mai mult respect pentru marea adunare nationala decit are base pentru parlament)
ce zici o sa faca ceva dupa ?

originala brambureala cu legea ani, devine obisnuinta. base inca odata si-a depasit atributiile comentind decizia curtii ca exagerata. el este expert in bauturi cu gheata, boc e cu constitutia.

Prietene .... mai citeºte ºi tu o carte .... Spre exemplu Constituþia .......
În rest , numai de bine !!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 14:51

De la: gabigabi, la data 2010-04-28 08:31:40
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-04-28 01:51:07Din putzul gandirii securiste ! Ce tare ! Cele relatate de tine sunt "pe langa" dar asa cum vreti voi sa le "conturati" ca doar asta va e meseria. Va stiu de o viata..din frageda pruncie care va sa zica...si in asta nu e nimic fals. E viata traita printre voi. Nu va mai ascudeti dupa deget. N-o mai datzi de gard. Am mai vazut si noi ce inseamna sa fii intelectual, sa fii om in general. Echivalenta voastra e un falsa..dupa cum vretzi..dupa cum va convine. Voi aveti propriul dictionar si ne "traduceti" cum stiti. Limba romana este una bogata si am un cuvant care ti-e direct destinat "a ora asta", domnule "cu sange rece". Vezi-ti de familia matale. Vad ca te f..e grija de altii si nu vezi barna din ochiul tau.

puah ! a inceput sa miroasa a APEX pe aici .....si chiar daca nu-i el in persoana in spatele acestor postari,gindirea e aceeasi....asa ca,ai dreptate broscuta mea cea draga !....pupa mama la ea

@camioneros - si pe tine te pupa mama,asaa,dis de dimineata ....faci mai copile abstractie ca el este Presedintele tarii ! ca totul se raporteaza la el ! ca el este cel care da directia de mers a unei societati,ii stabileste obiectivele si prioritatile....si pina una-alta Nu am vazut decit declaratii care se bat cap in cap ! cind esti nemultumit de nivelul coruptiei si de clanurile de interese ,incepi cu tine : dai inapoi tot ce ai luat cind erai in functia de primar sau ministru ; iti ceri scuze ca ti-ai impus fiica europarlamentar,sfidind bunul simt pe care zici ca numai tu il ai .....asta deranjeaza cel mai mult ,mai camioneros : Fatarnicia ! taci naibii din gura ca esti minjit cit cuprinde....esti hotul care striga hotii !
P.S ai zis de Voiculescu ! care-i deosebirea dintre Bas' si Voiculescu, bai frate ? amindoi colegi de partid PCR .....amindoi securisti .....amindoi beneficiari ai sistemului comunist.....amindoi au ciordit din avutia tarii,pe care au avut-o in mina ca s-o gospodareasca si de care s-a ales praful ....tu vezi vreo deosebire ? eu nu vad !

Prima : Voiculescu - un putred de bogat , avere strânsã din furãciune - din avuþia Statului , un "lider" de partid de coaliþie (PNG-ul lui Becali e mai tare !!!) , un prost cu fiþe desprins din nuvelele lui Caragiale , agramat ºi îngâmfat ...
Secondo :Bãsescu - Preºedintele României - om cu o puternicã personalitate , de adevãrat LIDER , care a demonstrat cã ceea ce îºi propune mai ºi realizeazã , fãrã patã de vreun fel (penal vorbind ) , deci bãrbat , luptãtor prin desiºurile politice româneºti !! Nefolosind sceptrul puterii politice în scopuri meschine personale !!!

.... Deci , o maaaaare diferenþã !! Cam ca ... de la cer la pãmânt , aº zice eu , cu mâna pe inimã !!!

Nu continui pentru cã nu m-aº mai opri din exemple !!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 16:48

De la: camioneros70, la data 2010-04-28 14:51:41
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-04-28 01:51:07Din putzul gandirii securiste ! Ce tare ! Cele relatate de tine sunt "pe langa" dar asa cum vreti voi sa le "conturati" ca doar asta va e meseria. Va stiu de o viata..din frageda pruncie care va sa zica...si in asta nu e nimic fals. E viata traita printre voi. Nu va mai ascudeti dupa deget. N-o mai datzi de gard. Am mai vazut si noi ce inseamna sa fii intelectual, sa fii om in general. Echivalenta voastra e un falsa..dupa cum vretzi..dupa cum va convine. Voi aveti propriul dictionar si ne "traduceti" cum stiti. Limba romana este una bogata si am un cuvant care ti-e direct destinat "a ora asta", domnule "cu sange rece". Vezi-ti de familia matale. Vad ca te f..e grija de altii si nu vezi barna din ochiul tau.

puah ! a inceput sa miroasa a APEX pe aici .....si chiar daca nu-i el in persoana in spatele acestor postari,gindirea e aceeasi....asa ca,ai dreptate broscuta mea cea draga !....pupa mama la ea

@camioneros - si pe tine te pupa mama,asaa,dis de dimineata ....faci mai copile abstractie ca el este Presedintele tarii ! ca totul se raporteaza la el ! ca el este cel care da directia de mers a unei societati,ii stabileste obiectivele si prioritatile....si pina una-alta Nu am vazut decit declaratii care se bat cap in cap ! cind esti nemultumit de nivelul coruptiei si de clanurile de interese ,incepi cu tine : dai inapoi tot ce ai luat cind erai in functia de primar sau ministru ; iti ceri scuze ca ti-ai impus fiica europarlamentar,sfidind bunul simt pe care zici ca numai tu il ai .....asta deranjeaza cel mai mult ,mai camioneros : Fatarnicia ! taci naibii din gura ca esti minjit cit cuprinde....esti hotul care striga hotii !
P.S ai zis de Voiculescu ! care-i deosebirea dintre Bas' si Voiculescu, bai frate ? amindoi colegi de partid PCR .....amindoi securisti .....amindoi beneficiari ai sistemului comunist.....amindoi au ciordit din avutia tarii,pe care au avut-o in mina ca s-o gospodareasca si de care s-a ales praful ....tu vezi vreo deosebire ? eu nu vad !

Prima : Voiculescu - un putred de bogat , avere strânsã din furãciune - din avuþia Statului , un "lider" de partid de coaliþie (PNG-ul lui Becali e mai tare !!!) , un prost cu fiþe desprins din nuvelele lui Caragiale , agramat ºi îngâmfat ...
Secondo :Bãsescu - Preºedintele României - om cu o puternicã personalitate , de adevãrat LIDER , care a demonstrat cã ceea ce îºi propune mai ºi realizeazã , fãrã patã de vreun fel (penal vorbind ) , deci bãrbat , luptãtor prin desiºurile politice româneºti !! Nefolosind sceptrul puterii politice în scopuri meschine personale !!!

.... Deci , o maaaaare diferenþã !! Cam ca ... de la cer la pãmânt , aº zice eu , cu mâna pe inimã !!!

Voiculescu ,ca si dl.presedinte ,oameni bogati inca din regimul comunist ,fiecare sef in felul lui ; amindoi lucrind cu Vestul de unde au chivernisit o avere bunicica ....din declaratia de avere a marelui B un mil.de lei ( 1990) si 60.000dolari ! amindoi au matrasit averea statului ce le-a fost data spre gospodarit ! amindoi PCR.isti importanti in ap.de stat ; amindoi securisti ! Voiculescu - prof.universitar si un mecena ! Baselu ? tinichigii si ospatarii ,ii sunt mult -mult mai simpatici si folositori decit intelectualii si filozofii cu care n-are ce face.....declaratia a fost facuta cu gurita dumisale !.......cit despre interesul personal ,n-are dragule,ca pe fetitze le-a aranjat bine , nu mai are decit un vis PRESEDINTE intr-o republica prezidentiala cu un nou mandat....poate doua....dar nu mai mult de trei !

9am173376

112 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 17:22

De la: dracusor, la data 2008-10-02 22:15:41in continuare dati cu parerea va rog :)

9am173376

112 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 17:28

Bai dracusor mai dute dracului cu base al tau si opupa-l in continuare ,dar nu mai da lectii,ca esti prost de bubue.
Se vede ca de 5 ani tara merge din rau in mai rau.a cui e vina ? nu cumva a lui tata mare,care a murit acum 50 de ani.
Criza n-a inceput odata cu scandalurile pe care prea iubitul tau le face de 5 ani?

9am186648

9 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 18:32

De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia

Basescu este regele curvelor politice si sexuale

9am186648

9 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 18:33

Adelina blonda sexy SEX total, vino alaturi de mine intr-un ambient intim si placut sa petrecem clipe pe care nu le vei uita prea curand. Iti ofer sex oral si normal pt. 100 L ora 0763249215; alexandrucosmin34@yahoo.com >>> 28 Apr 18:27 100L
Hai mai dracusor si tu daca ai limbuta buna si parale !

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 20:27

la asha pareri...eu stau si ma intreb care e lumea in care traiesc unii....si de unde au dar mai ales cum au verificat ei unele informatii....ca de calomniat e ushor....adica sa vorbesti fara acoperire ...sa iti dai cu presupusul ca si cum ai sti demult...ceva ce de fapt nu ai de unde o shti...si nici nu se poate verifica...
....ca mass media e a 4a putere in stat se stie deja...iar a doua e puterea executiva...adica ceea ce se numeste presedintele tarii respective....si daca e sa judecam problema din perspectiva asta e limpede ce am zis deja ca presedintele unei tari nu poate taia si spanzura de capul lui prin tara...mai ales daca e si sub supravegherea mass/mediei....care nu/l slabeste o clipa din ochi..../// si nu e numai acest aspect dar nu mai comentez aici....ca ma intind la barfa gratuita.....IDEEA E CA...presedintele unui stat nu trebuie vazut ca un Dumnezeu pentru ca nu e...dar nici nu trebuie calomniat....acuzat de chestii care nu s/a dovedit ca le/a facut.....asta mi s/ar parea mie o atitudine de bun simt....din partea oricui are pretentia ca a ajuns la o anumita maturitate intelectuala.....

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 20:34

De la: 9am038113, la data 2010-04-28 00:42:40zic ca presedintele unui stat nu e dictator si nu taie si nu spanzura dupa bunul lui plac prin stat...asha cum ne spune noua istoria ca se intampla in vremuri vechi...adica in vremea marilor domnitori care apar in tot felul de povestiri (ex. Vlad Tepes)...si care imbracau haina omului de rand asha fel incat sa nu fie recunoscut de nimeni in felul acesta sperand sa afle anumite adevaruri sau sa i se confirme anumite chestiuni pe care le banuia sau de care auzise...ca se intanpla printre ...oamenii de rand(adica saracii,taranii,plebeea) si sa poata schimba pe loc o stare de fapte sau un curs al evenimentelor......
...ca si ce stim noi despre domnitorii romani este ca era cea mai inalta functie a vremurilor respective intr/un teritoriu(care nu era tocmai statul..sa/i zicem modern)....cea mai inalta functie in stat in prezent este teoretic si oficial presedintele...diferenta dintre cele 2 functii in cele 2 timpuri(ale aceluiasi spatiu sa zicem)...este ca( dupa cum ne prezinta istoria)...acea functie nu era numai o simpla functie....sau oricum functia respectiva avea alta valoare...in comparatie cu valoarea actuala a celei mai inalte functii....care functie din cate stiu eu...se numeste puterea executiva....iar mie imi suna deja...a planul 2...nu puterea exexcutiva hotaraste ...aia doar executa...
....functia cea mai inalta imi pare a fi mai mult simbolica....decat factica...iar asta nu ar fi un caz singular...exemple pot fi gasite...si in istoria nationala si in cea internationala in ultimii 100 de ani ...si pun accent pe ultimul secol care a trecut deja...pentru ca informatiile unei istorii mai recente ..par a fi mai complexe si mai explicite...continand mai multe adevaruri decat istoria unor vremuri mai indepartate...care cu cat sunt mai indepartate cu atat par mai intunecate....iar pe noi astia mai putini culti si informati...ne baga in ceata cu totul!!!

Da, teoretic ar fi trebuit sa-si vada strict de treana lui. SA SE ABTINA de la toate masinatiile mizere in care se baga permanent. Spre binele cui ? A tarii ? Cu siguranta NU. Dovada sta faptul ca mrea familie a romanilor e dezinata. Dizertatia ta 'telectuala despre familiile noastre de romani prosti, lenesi, si looseri se aplica in fapt perfect la nivel MACRO. Ce se intampla in familiile noastre, ale fiecaruia, tine de INTIMITATEA noastra atat de violata de voi dar e strict responsabilitatea noastra si noi convietuim in propriile familii dupa cum ne duce capul, tot pe fiecare. Asta nu te incurca nici pe tine si nici pe presedintele in functie care care e capul marii familii de romani. Asta ar trebui sa te intereseze in loc sa ne mirosi chilotii pe acasa. Iar noi, oricat de prosti si esuati am fi, dupa cum sugerai matale in mod siret, iata ca vedem ca maarea familie a romanilor este una dezbinata in mod pagubos, inutil si necistit. Josnic scop in viata si mai ales ca politician. La ce bun ?
Lucrurile ar trebui sa stea mai simplu. Daca tot nu poti sa faci bine si e de inteles in anumite situatii, atunci cel putin ABTINETE sa faci rau. Fereste-te sa agaugi picatura de amar care ar umple paharul.
Si daca tot ai dezbinat si daca tot ai creeat situatia sa actionezi dupa vrerea si cerintele unei jumatati sau alteia atunci problema s-ar pune logic. Sa zicem ca doi oameni iti cer doua lucruri diametral opuse, primul iti cere sa ACTIONEZI, sa FACI UN RAU iar cel de-al doilea care nu iti cere sa actionezi pentru a FACE UN BINE, fiindca intelege ca nu poti, iti cere doar sa te abtii in a actiona pentru a nu face RAU. Al doilea nu nu iti cere altceva decat sa nu faci nimic ca alternativa la a face rau. Atunci te intreb, care cerinta e mai rezonabila si careia este firesc sa dai curs ? Nu cumva ar trebui sa evaluezi ca daca situatia deja e sub limita suportabilului si din moment ce nu poti sa faci in momentul ala nimic sa indrepti situatia, sa remediezi raul existent, de ce ai opta sa satisfaci pe primul, pe cel care iti cere ferm sa faci rau, asa inutil fara nici o finalitate ? Primul ar putea trai fara a-i fi satisfacuta dorinta si foamea de rau daca ai da curs rugamintii celui care iti cere sa nu actionezi dar al doilea ar fi spulberat daca ai actiona dupa cum iti cere primul. Al doilea este de fapt cealalta jumatate a romanilor, cea care nu suporta inca o picatura de amar in pahar.Sa fim rezonabili cel putin daca altceva nu se poate. Nu se poate, intelegem dar sa fim rezonabili, sa-i lasam cel putin in pace. Nu ei au generat raul in tara, nu ei fac raul si nu ei incurca cu ceva. Dimpotriva, sunt croiti diferit, in asa fel incat nu concep raul, nu-l admit si categoric nu-l fac. Atunci, de ce sa nu-i lasam in pace ? De ce sa-i amaram si sa-i catranim in mod continuu. E non-sens. In caz contrar, nu am fi indreptatiti sa credem ca esti un scelerat ?

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 21:01

cat de ofticata sunt eu cand nu intelege lumea ce vreau sa zic atunci cand vreau sa zic ceva....ca de obicei nu vreau sa zic nimic lumii...dar mai imi vine si mie cateodata....tocmai asta e greseala ...ca unii nu inteleg limitele unei functii publice de...asha/zisa conducere....si tot o tin pe a lor...ca sa parafrazez....o dau de gard....ca n/a facut Basescu....dar ce dracului trebuia sa faca???....ca sub el....ca pozitie...mai sunt o gramada de alti angajati...si nu cred ca tre sa se faca presedintele unei tari....vataful...altora care poate nu isi fac treaba...pe postul lor....si pe care nu ii stie nimeni de la televizor...asha cum e shtiut Basescu asta...de va tot luati voi de el!!!

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 22:47

De la: gabigabi, la data 2010-04-28 16:48:02

Voiculescu ,ca si dl.presedinte ,oameni bogati inca din regimul comunist ,fiecare sef in felul lui ; amindoi lucrind cu Vestul de unde au chivernisit o avere bunicica ....din declaratia de avere a marelui B un mil.de lei ( 1990) si 60.000dolari ! amindoi au matrasit averea statului ce le-a fost data spre gospodarit ! amindoi PCR.isti importanti in ap.de stat ; amindoi securisti ! Voiculescu - prof.universitar si un mecena ! Baselu ? tinichigii si ospatarii ,ii sunt mult -mult mai simpatici si folositori decit intelectualii si filozofii cu care n-are ce face.....declaratia a fost facuta cu gurita dumisale !.......cit despre interesul personal ,n-are dragule,ca pe fetitze le-a aranjat bine , nu mai are decit un vis PRESEDINTE intr-o republica prezidentiala cu un nou mandat....poate doua....dar nu mai mult de trei !

Nu compara averea lui Bãse ... cu cea alui Voiculescu .... cã dã cu virgulã .....Te rog !!!
Suntem rezonabili , ce mama ... naibii !!......

MANELISTUL

271 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 03:41

Lasa ca si eu am facut ceva avere cu FLOTA !

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 13:31

De la: 9am038113, la data 2010-04-28 20:27:46la asha pareri...eu stau si ma intreb care e lumea in care traiesc unii....si de unde au dar mai ales cum au verificat ei unele informatii....ca de calomniat e ushor....adica sa vorbesti fara acoperire ...sa iti dai cu presupusul ca si cum ai sti demult...ceva ce de fapt nu ai de unde o shti...si nici nu se poate verifica...
....ca mass media e a 4a putere in stat se stie deja...iar a doua e puterea executiva...adica ceea ce se numeste presedintele tarii respective....si daca e sa judecam problema din perspectiva asta e limpede ce am zis deja ca presedintele unei tari nu poate taia si spanzura de capul lui prin tara...mai ales daca e si sub supravegherea mass/mediei....care nu/l slabeste o clipa din ochi..../// si nu e numai acest aspect dar nu mai comentez aici....ca ma intind la barfa gratuita.....IDEEA E CA...presedintele unui stat nu trebuie vazut ca un Dumnezeu pentru ca nu e...dar nici nu trebuie calomniat....acuzat de chestii care nu s/a dovedit ca le/a facut.....asta mi s/ar parea mie o atitudine de bun simt....din partea oricui are pretentia ca a ajuns la o anumita maturitate intelectuala.....

Corect, dar vitavercea? Presedintele nu tb. calomniat, dar e o calomnie sa-l acuzi pe traienica, spre ex., de Mihaileanu, popoviciu, "tiganca imputita", "zoaie", "n-am lovit cu pumnul", "imi voi da demisia in 5 min, "gaozari"...Aaa, iti tb probe, dar ce vrei mai mult de atat, vrei ca presa sa ia locul Procuraturii? Nu cumva, Procuratura "tace" vinovata, pe motiv de "imunitate"? Nu ti se pare ca acest presedinte sfideaza Constitutia, interpretand-o cum vrea muschii lui, pt. ca cei care ar trebui sa vegheze la respectarea ei, in spirit si litera, sunt cu muscoiul pe caciula pe motiv de "mapa profesionala"? Aaa, tot mass-media e calomniatoare in privinta negasirii mapei cu pricina a primul functionar public al Tarii? Apropos, ANI i-a verificat pe dom' traian si pe notarul public ioana basescu? Bineinteles, sunt calomniator aici...

"Nihil sine Deo!"

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 14:43

Jaful fãcut þãrii ãsteia de mafia pesedistã , timp de 15 ani , nestingheriþi de nimeni , nu a fost nimic RÃU pentru þara asta .... susþin unii dintre voi !...
- Jaful industriei româneºti cu o cât de cât piaþã externã de desfacere ( deci export , deci profit ) . Nu se puteau atunci angaja niºte manageri buni , NU , cã ei ce mai furau ?....
- Jaful agriculturii româneºti ... cu sistem naþional de irigaþii , cu infrastructurã ( aia care era , DA' ERA !!) , cu mecanizarea aferentã , cu pieþe de desfacere exterene ( deci export , deci profit ) . Puteau bine mersi sã privatizeze ºi sã împroprietãreascã þãranul român , dar ºi sã le explice riscul de nu mai avea nimic de fãcut la sat .....dacã desfinþau cooperativele .....
- Jaful ... de orice fel , practicat asiduu de aceºti bravi conducãtori de dupã '89 !!!

Curios pentru mine este , cã decând cu Bãsescu ãsta , muuuult mai importante sunt cuvinte , gesturi , fraze fãcute sau pronunþate de el , reinterpretate de " iluºtri analiºti " în mimicã ºi gesticã sau în pronunþie , care practic nu au nici o valoare !!
Brusc , aceste chestii au devenit de importanþã naþionalã !!!!
Brusc , istoria aia de dupã '89 , este datã uitãrii !!!
Între timp , niºte pãcãlici de garã , s-au îmbogãþit peste mãsurã !! ªi nimeni nu-i vede !! ªi pe nimeni nu intereseazã , DE UNDEEEEEEEEEEE !!!!!
MUUUULT MAI IMPORTANT PENTRU ECONOMIA ªI BUNÃSTAREA FIECÃRUIA DINTRE NOI , este cum ºi ce a zis ºi fãcut Bãsescu .... El , brusc , devine RÃUL României .... Iar pe mafioþii ãia de pesediºti , sã-i lãsãm naibii în pace , cã e ºi iei oameni ...

Dar decând Bãsescu este Preºedinte , au început sã iasã la ivealã multe nereguli !! Petrecute pânã la venirea lui la Cotroceni !!! Dar cine sã aibã discernãmântul necesar sã ºi înþeleagã asta ? Pe unii dintre voi v-a orbit neºansa , nereuºita ! ªi cine putea fi , pentru asta , vinovatul ideal ??? Bãsescu , bineînþeles .....

9am183485

12 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 14:51

Spune-mi si mie un lucru bun facut de Basescu pt poporul roman;(MACAR UNUL)

Mircea
ississ

332 mesaje
Oras: Fagaras

Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 14:53

De la: 9am183485, la data 2010-04-29 14:51:02Spune-mi si mie un lucru bun facut de Basescu pt poporul roman;(MACAR UNUL)

lui basescu i se mobileaza acum o celula noua-nouta
in curand o sa-i trimita catelandrii lui chiftele cu prastia

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 15:06

De la: 9am183485, la data 2010-04-29 14:51:02Spune-mi si mie un lucru bun facut de Basescu pt poporul roman;(MACAR UNUL)

Impresionant mod de gândire !!!!!

Plin de subiect ºi predicat !!!

Pentru tine personal , nu a fãcut . Nu face . ªi nici n-o sã facã . Nu cã nu ar vrea ......
Doar cã tu , eºti cu muuult deasupra lui !! Nu se poate compara cu tine , nici ca prezenþã mãcar !! Nici ca isteþime !! Darã-mi-te ca ºi realizãri în viaþã ..............

.

PS. Nu mai copia postãrile altora , cã doamne-doamne nu culcã-te ....

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 15:16

De la: 9am038113, la data 2010-04-28 20:27:46la asha pareri...eu stau si ma intreb care e lumea in care traiesc unii....si de unde au dar mai ales cum au verificat ei unele informatii....ca de calomniat e ushor....adica sa vorbesti fara acoperire ...sa iti dai cu presupusul ca si cum ai sti demult...ceva ce de fapt nu ai de unde o shti...si nici nu se poate verifica...

draguta,daca era CALOMNIE ,dl.presedinte dadea in judecata pe cel ce s-a facut vinovat de calomnie si, cistiga ! de niste ani ,toate acele informatii ce se vehiculeaza prin massmedia,NU primesc nici-un raspuns clar .....am sa-ti aduc aminte ca in legatura cu casa din Mihaileanu, informatie corecta, Sefu' zise de acu' vreo 2 ani c'o va rezolva.....a rezolvat-o ? despre casa fiicei sale,dobindita si ea destul de dubios, a spus ca va da un raspuns....atit el ,cit si Ioana Basescu ....ai mai auzit ceva despre acest subiect ? eu,nu ! despre afacerea fratiorului cu armele alea,scandal mare ....declaratii d'ale Jupinului ca va cerceta ...ca va lua masuri ..... s-antimplat ceva in acest sens ? ai aflat ceva,ca eu n-am vazut,n-am auzit !? deci,prietene ,NU se poate pune problema ca astea,de ex.,au fost Calomnii ....sunt FAPTE LA CARE SE ASTEAPTA UN RASPUNS CLAR !

ississ

332 mesaje
Oras: Fagaras

Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 15:22

stiu ca e suparator sa spun, dar nici un om sanatos mental nu mai poate crede in basescu si populismele lui de factura manelisto-balcanica.
Ziceam mai devreme si in serios, o sa-si petreaca batranetile in puscarie, daca nu-l omoara cancerul inainte.
Da doamne!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 15:30

De la: 9am038113, la data 2010-04-28 21:01:53cat de ofticata sunt eu cand nu intelege lumea ce vreau sa zic atunci cand vreau sa zic ceva....ca de obicei nu vreau sa zic nimic lumii...dar mai imi vine si mie cateodata....tocmai asta e greseala ...ca unii nu inteleg limitele unei functii publice de...asha/zisa conducere....si tot o tin pe a lor...ca sa parafrazez....o dau de gard....ca n/a facut Basescu....dar ce dracului trebuia sa faca???....ca sub el....ca pozitie...mai sunt o gramada de alti angajati...si nu cred ca tre sa se faca presedintele unei tari....vataful...altora care poate nu isi fac treaba...pe postul lor....si pe care nu ii stie nimeni de la televizor...asha cum e shtiut Basescu asta...de va tot luati voi de el!!!

ce bine ar fi fost daca si-n cazul lui Ceausescu....sau Iliescu,de ex. ,am fi inteles ca sub ei sunt niste oameni ce nu-si fac nici cinstit ,nici corect treaba si-i trageam la raspundere ....ca nu din cauza lui Ceausescu ajunsese comunismul unde ajunsese ,ci din cauza celor ce minteau cu nerusinare,il laudau si-l aplaudau cu frenezie,dindu-i impresia ca-i Dumnezeu pe pamint .....scumpa mea, ca inteleg ca esti O EA , aceeasi oameni de Atunci ,ne conduc ACUM ,au aceleasi naravuri ,aceeasi Obedienta si si-au gasit omul in persoana lui Bas' ...zis ZEUS .....puternic in aparenta, foarte slab in realitate ,caci omul dominat de patimi lumesti este usor de manevrat prin curtezane,bautura si linguseala .....tine minte lucrul asta !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 15:42

De la: camioneros70, la data 2010-04-28 22:47:55
De la: gabigabi, la data 2010-04-28 16:48:02

Nu compara averea lui Bãse ... cu cea alui Voiculescu .... cã dã cu virgulã .....Te rog !!!
Suntem rezonabili , ce mama ... naibii !!......

deci numai la pctul cu averea ai ceva de comentat,care va sa zica ! in rest e asa cum am zis .....un prof.universitar ce-si foloseste averea prin diverse fundatii umanitare + plus ptr. copiii dotati Versus un presedinte ce Nu apreciaza Intelectualitatea unei tari ....de la care am invatat cuvinte faine,necuprinse-n Dex.si cum trebuie sa beau vischiul cu 3 cuburi de gheata....finete mare,dom'ne ...tot de la dumnealui am aflat ca mutrele de europeni cu papion sunt scirboase si nu trebuie sa ai incredere in ele,in schimb ....eeee, o "uniforma" de chelner ,fines domne,cu astia ai ce vorbi,nu ca cu filozofii aia de bat cimpii patriei ! la mai mare

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 15:52

Gindire? Ce-i aia?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 16:01

De la: camioneros70, la data 2010-04-29 14:43:24Jaful fãcut þãrii ãsteia de mafia pesedistã , timp de 15 ani , nestingheriþi de nimeni , nu a fost nimic RÃU pentru þara asta .... susþin unii dintre voi !...
- Jaful industriei româneºti cu o cât de cât piaþã externã de desfacere ( deci export , deci profit ) . Nu se puteau atunci angaja niºte manageri buni , NU , cã ei ce mai furau ?....
- Jaful agriculturii româneºti ... cu sistem naþional de irigaþii , cu infrastructurã ( aia care era , DA' ERA !!) , cu mecanizarea aferentã , cu pieþe de desfacere exterene ( deci export , deci profit ) . Puteau bine mersi sã privatizeze ºi sã împroprietãreascã þãranul român , dar ºi sã le explice riscul de nu mai avea nimic de fãcut la sat .....dacã desfinþau cooperativele .....
- Jaful ... de orice fel , practicat asiduu de aceºti bravi conducãtori de dupã '89 !!!

Curios pentru mine este , cã decând cu Bãsescu ãsta , muuuult mai importante sunt cuvinte , gesturi , fraze fãcute sau pronunþate de el , reinterpretate de " iluºtri analiºti " în mimicã ºi gesticã sau în pronunþie , care practic nu au nici o valoare !!
Între timp , niºte pãcãlici de garã , s-au îmbogãþit peste mãsurã !! ªi nimeni nu-i vede !! ªi pe nimeni nu intereseazã , DE UNDEEEEEEEEEEE !!!!!
MUUUULT MAI IMPORTANT PENTRU ECONOMIA ªI BUNÃSTAREA FIECÃRUIA DINTRE NOI , este cum ºi ce a zis ºi fãcut Bãsescu .... El , brusc , devine RÃUL României .... Iar pe mafioþii ãia de pesediºti , sã-i lãsãm naibii în pace , cã e ºi iei oameni ...

Dar decând Bãsescu este Preºedinte , au început sã iasã la ivealã multe nereguli !! Petrecute pânã la venirea lui la Cotroceni !!! Dar cine sã aibã discernãmântul necesar sã ºi înþeleagã asta ? Pe unii dintre voi v-a orbit neºansa , nereuºita ! ªi cine putea fi , pentru asta , vinovatul ideal ??? Bãsescu , bineînþeles .....

mai omule, ce ai ? BASESCU a fost ministrul transporturilor in guvernul PDSR cind a disparut FLOTA ! omule, nu a stiut ? nu a vazut ? nu s-a opus ...de ce nu s-a opus ? de ce nu a informat pe Iliescu,presedintele in exercitiu.....asta in ideea ca nici usturoi n-a mincat,nici gura nu-i miroase ,asa cum vreti voi sa-l scoateti ! daca a vazut si nu a spus ,e Complice la jaful respectiv.....daca Nu a stiut, atunci a fost INCOMPETENT ,e clar ? ....e valabil si ptr. parcul Bordei....si ptr. afacerile lui Popoviciu, e clar ? ori COMPLICE ori INCOMPETENT !....deci, intreaba-l pe el cum e !

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 16:07

De la: ississ, la data 2010-04-29 15:22:04stiu ca e suparator sa spun, dar nici un om sanatos mental nu mai poate crede in basescu si populismele lui de factura manelisto-balcanica.
Ziceam mai devreme si in serios, o sa-si petreaca batranetile in puscarie, daca nu-l omoara cancerul inainte.
Da doamne!

si daca moare cancerul inaintea lui?????

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 16:11

De la: 9am186235, la data 2010-04-29 15:52:41Gindire? Ce-i aia?

gindirea e ceva ce nu ne trebuieste ,mai ales cind esti portocaliu pina-n maduva oaselor ,ca daca ti-ai pune niste intrebari si raspunsul e atit de usor de vazut, nu-ti mai raminde decit sa te duci la perete si sa dai cu capul in el ,intrebindu-te unde ti-au fost mintile?....sau, sa te duci la aparatul de dat suturi in fund,pina-ti vine mintea la cap !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 16:14

De la: 9am045616, la data 2010-04-29 16:07:10
De la: ississ, la data 2010-04-29 15:22:04stiu ca e suparator sa spun, dar nici un om sanatos mental nu mai poate crede in basescu si populismele lui de factura manelisto-balcanica.
Da doamne!

si daca moare cancerul inaintea lui?????

nu, nici nu se poate pune problema asa cum a pus-o ISIS - doamne fereste ! ca nu-i de dorit moartea nimanui.....dar,judecata sa, DA !

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 16:15

Inseamna ca, trebuie sa deshidem un magazin care vinde aparate d-alea, inainte de alegeri.
Ca sa le vina mintea la cap

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 16:15

De la: gabigabi, la data 2010-04-29 16:01:40
De la: camioneros70, la data 2010-04-29 14:43:24Jaful fãcut þãrii ãsteia de mafia pesedistã , timp de 15 ani , nestingheriþi de nimeni , nu a fost nimic RÃU pentru þara asta .... susþin unii dintre voi !...

mai omule, ce ai ? BASESCU a fost ministrul transporturilor in guvernul PDSR cind a disparut FLOTA ! omule, nu a stiut ? nu a vazut ? nu s-a opus ...de ce nu s-a opus ? de ce nu a informat pe Iliescu,presedintele in exercitiu.....asta in ideea ca nici usturoi n-a mincat,nici gura nu-i miroase ,asa cum vreti voi sa-l scoateti ! daca a vazut si nu a spus ,e Complice la jaful respectiv.....daca Nu a stiut, atunci a fost INCOMPETENT ,e clar ? ....e valabil si ptr. parcul Bordei....si ptr. afacerile lui Popoviciu, e clar ? ori COMPLICE ori INCOMPETENT !....deci, intreaba-l pe el cum e !

va place nu va place este presedintele ales al diasporei
si inafara de asta deja i-a pregatit debarcarea guvernului BOC
sa vedem ce vor face tehnocratii care vor urma la guvernare
nu mai tot bateti apa in piua
romanula avut o mica sclipire in ;89
acum ii este frica sa nu-si piardaa si scarba de servici pe care o mai are
poate maine poimaine nu o sa mai aiba nici ce pune pe masa
rabta si inghite in sec
sclipirea a fost si sau folosit tot vechiii momenclaturisti
legea lustratiei praf in ochi , nu se poate aplica retroactiv,casi pensiile militarilor
oameni care au respectat un juramant depus tarii,acum primesc o cizma-n cur
rusine nattiei do popor care nu mai au nici un picut de respect nici pentru ea insasi
crima din 22 decembrie '89 isi arata efectul de bumerang

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 16:34

De la: gabigabi, la data 2010-04-29 16:01:40

Auzi mãi Gãbiþa , ºti ce nu înþelegi tu ?
Cã la ce mare este " caracatiþa " asta parlamentarã , contra lui Bãsescu , dacã aveau cum , sau cu ce sau de ce sã se lege penal de Bãsescu , pânã acum , Bãse era la ocnã !!!!

NU ..... AU ..... PUTUT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AU LUAT ªI PRAFURI DE PUTUT .... ªI TOT NIMIC !!!! NIIIIIMIIIIIIIIIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÎNÞELEEEEEGI ????? Te duce capul mãcar atât ??????

Iar dacã " imaculaþii " ãºtia de îi aperi tu cu înverºunare , þãnând mereu , mereu "conferinþe" antibãsesciene, nu au avut cu ce sã-l lege pe Bãsescu , ce le-a mai rãmas ??
Pãi le-a rãmas ....flota .... nimic concret , doar presupuneri , fãrã un temei sau fãrã o probã mãcar !!!
Pãi le-a rãmas "þigancã împuþitã " ... nu ºtiu cãt de mult conteazã asta în nivelul românului de trai , în Justiþie , în medicinã , în învãþãmânt , în revigorarea sistemului economic privat , în combaterea crizei ....
Pãi le-a rãmas ..." a dat cu pumnul în sãracu' bãieþel sau n-a dat ? A daaat domne , ce dracu' voi nu vedeþi ? ".... o altã MARE nelegiuire fãcutã de Bãse , dar experþii de top în domeniu au zis cã e trucaj (bine , la câte înþelegi tu pe lume , asta cu trucaj este minciunã ... pentru cã tu nu ºti ce este ãla )
Pãi le-a mai rãmas .... casa Ioanei , unde s-a explicat de cãtre familia prezidenþialã cum , cu cât s-a cumpãrat ºi de ce valoarea este acum mai mare decât preþul achiziþiei ....dar cine sã aibã urechi sã audã , tu ????
Pãi le-a mai rãmas ......Bãsescu bea ..... cã Putin nu , cã Sarcozy nu ºi ãia au fãcut ºi declaraþii publice în starea aia ºi nu ºi-au mai dat demisia , iar lumea n-a mai fãcut atâta tevaturã pe un subiect ... ridicol !! Tu bei mãi Gãbiþa ??? ªi dacã bei , dacã o sã te aleagã preºedinte românii , nu mai bei , te laºi ...

...ªi repetarea acestor "subiecte" la nesfârºit , prin mijloacele media ce le deþineþi , poate-poate îl veþi da jos ...

DAR , MAI ALES , FOOOOOOOOARTEEEEE IMPORTANT !!!!!!!!!!!!!!!...
ªtergerea cu buretele a CINCISPREZECE ani de istorie a României !!! Nu ne mai intereseazã din cauza cui suntem la nivelul vieþii de azi românesc ... Important este : "... sã dãm de pãmânt cu Bãse ãsta care nici nu ºtim cum ne cheamã , cu buletinu'-n mânã ..."

.

Pagini: << 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: