back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 13:53

De la: gabigabi, la data 2010-04-26 08:58:01
De la: marco, la data 2010-04-26 02:00:22
De la: super_green_frog, la data 2010-04-26 01:54:06gargaragii..noi da...ei NU... Mai sa fie cat bine ne fac astia cu biciul si ce tare ne-au civilizat. Numai bine au facut frumosii si desteptii neamului, astia care ne reprezinta zice-se....puterea...putere (???) Ata' ete'. Daca 'ta, 'ta, daca nu 'ta, 'ta. Il citez pe puiul meu pe cand avea pana in doi ani si incerca sa bage un pisoi intr-o punga de plastic. Tinea cu o mana punga si cu cealalta baga matzul. Il baga pe o parte si iesea pe alta. I-am spus: mami, nu mai incerca fiindca nu sta ca e viu, se descurca el si iese din punga, NU STA. El nu m-a contrazis ci mi-a raspuns impaciuitor: daca sta, sta, daca nu sta, STA. (daca 'ta, 'ta, daca nu 'ta,'STA). Cam asa ceva. Logic ar fi ca NU STA dar ei incerca si tot incearca. Om trai si-om vedea..care om mai trai.."daca nu stam" .

... dezastrul de azi incepe din '90 ... astazi, sau miine daca iti place mai mult, trebuie ca cineva sa stringa cureaua ...

de acord,dar NU Gargaragiul de Bas' ,care a ridicat pe cele mai inalte culmi talentul de a aburi mintile unor oameni ! si,trebuie sa recunosc :aici e genial ! cum poti altfel sa explici faptul ca, desi Minte-n cu senitatate si ce zice azi e contrazis de ce zice miine, cind tot atit de senin spune altceva, niste oameni,de altfel inteligenti, il Cred ! si fraza cu "nu-i lasat sa faca " ,continua sa se vinture cu succes ,desi Boc 4 e al lui ; Boc este Vocea lui ; majoritate in Parlament are ; opozitia abia mai miauna; Constitutia e pe cale sa-i dea puteri sporite....dar, el nu-i lasat sa faca ! e extraordinara chestia asta si ma pune pe ginduri,caci lui Ceausescu i s-a pus totul in circa- lui si numai lui ! lui Iliescu,la fel : ptr. tot ce s-a facut,el e de vina ....Constantinescu,idem.....numai saracul Bas' n-are nicio putere ! el vrea sa ne faca binele- chiar si cu forta - dar nu-i lasat sa faca ! de catre cine, frate ,nu-i lasat ,ca are intreaga Putere pe mina !

Poate il ajuta PETRE ROMAN SI CU GELU VOICAN VOICULESCU
AVIZ AMATORULUI DIN 22-23 DECEMBRIE '89

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 14:20

De la: 9am104796, la data 2010-04-25 18:44:56 CU BASE SI BOC IN FRUNTE
VOM AVEA VICTORII MULTE/
Tineti va tari de abia de acum basescu incepe sa si de arama pe fata .se vrea conducatorul minune al romaniei .deja pregateste pachetul de legi prin care se vrea si sef al guvernului /
Romania lui base va fi o tara in care legile si constitutia trebuie sa fie la discretia unui om/
Cum va place aceasta tara? ceasescu ....va mai spune ceva......................./?
PESTELE DE LA CAP SE INPUTE/
Tampitel...cand ati fata mintea anunta-ma...! Am un caine turbat si poateeee !

Raporteaza abuz de limbaj
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 19:10

De la: gabigabi, la data 2010-04-24 16:07:34@573 - ceva semne de pe la servicii ,cum ca s-ar fi clocit ceva ,au fost inca din vara anului trecut ! ba, chiar parea la un moment dat - cam pe cind a aparut scandalul cu armele fratiorului ,iscat de S.R.Stanescu - ca se duce o lupta intre doua factiuni proB si antiB.....acum stim cine a invins ,caci B a fost maestru si le-a promis marea cu sarea ! dar si daca mai scarmana mult "bocul" ,s-ar putea sa nu se stie....oricum,cam din perioada aceea ,prietenul meu mytcor s-a sucit si mie nu-mi prea cadea fisa de ce .....

Gãbiþa , ai scãzut mult , mult de tot !!!
Ce sã-þi fac dacã te "aliezi" cu tot felul de frustraþi ?.....

"Spune-mi cu cine împrieteneºti , ca sã-þi spun cine eºti ..."

Nimic mai adevãrat , chiar ºi virtual !!!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 19:16

De la: camioneros70, la data 2010-04-26 19:10:30
De la: gabigabi, la data 2010-04-24 16:07:34@573 - ceva semne de pe la servicii ,cum ca s-ar fi clocit ceva ,au fost inca din vara anului trecut ! ba, chiar parea la un moment dat - cam pe cind a aparut scandalul cu armele fratiorului ,iscat de S.R.Stanescu - ca se duce o lupta intre doua factiuni proB si antiB.....acum stim cine a invins ,caci B a fost maestru si le-a promis marea cu sarea ! dar si daca mai scarmana mult "bocul" ,s-ar putea sa nu se stie....oricum,cam din perioada aceea ,prietenul meu mytcor s-a sucit si mie nu-mi prea cadea fisa de ce .....

exact,camioneros : spune-mi cu cine votezi ca sa-ti spun ce fel de om esti ! ....si totusi,am trecut peste toate si,din cind in cind, am mai si glumit cu voi,portocaliii....v-am mai trimis cite o bezea !.....dar ,ti-a placut bucuria PDL.ista din tabara lui Teo Trandafir ,desi rezultatul era dat DOAR de un SONDAJ comandat de ei ?! dar acum a fost valabil,fir-ar al naibii de sondaj....toate au fost valabile inainte si dupa cel al lui Geoana, numai al lui Nu ! al dracului drac,cum isi baga el coada ....

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 19:51

De la: gabigabi, la data 2010-04-26 19:16:52

exact,camioneros : spune-mi cu cine votezi ca sa-ti spun ce fel de om esti ! ....si totusi,am trecut peste toate si,din cind in cind, am mai si glumit cu voi,portocaliii....v-am mai trimis cite o bezea !.....dar ,ti-a placut bucuria PDL.ista din tabara lui Teo Trandafir ,desi rezultatul era dat DOAR de un SONDAJ comandat de ei ?! dar acum a fost valabil,fir-ar al naibii de sondaj....toate au fost valabile inainte si dupa cel al lui Geoana, numai al lui Nu ! al dracului drac,cum isi baga el coada ....

Mami , eu mã refeream aici doar la comment-urile pline de tot ce vrei , ale "aliaþilor" tãipe forum ....
În rest , eu tot te iubesc ºi nu m-am schimbat HAI BÃSE !!!

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 21:27

Nici n-o sa te schimbi. Poate pe ici pe colo dar nu prin partile esentiale.

All Things Grow With Love
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 06:41

Daca nu stii ce citesti pune-ti jigodia sa te muste de cap si pe urma poti sa latri
Poti mai bine sa lingi /

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 08:19

De la: super_green_frog, la data 2010-04-26 21:27:39Nici n-o sa te schimbi. Poate pe ici pe colo dar nu prin partile esentiale.

asai traiasca UDMR-ul

vic_viv2000

39 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 16:54

Ipicrizia opozitiei intodeauna a fost dusa la maxim, inca nu ai apucat sa vezi? V-ati incalzit la umbra sondajelor crezand ca veti putea pacali o tara intreaga atunci cand veti contesta alegerile dar ati fost atat de lasi incat nu ati reusit sa iesiti dim marja de eroare tocmai pentru a nu ramanea fara arme. Ei bine, economia romaneasca functioneaza tare ciudat si nu numai din vina guvernantilor. Pana si in economie ati reusit, in 20 de ani de false guvernari, sa strecurati ipocrizia!
Scuze ca intervin in forta dar m-am enervat la capitolul Rosia Montana. Si ca sa nu intelegeti gresit mesajul meu va spun aici deschis ca indiferent de guvernul care ar conduce in acest moment Romania, coruptia a ajuns la un asemenea nivel ca nu mai poate fi inlaturata decat cu furcile si topoarele ca pe vremea haiduciei. Si tot ca pe vremea haiduciei ne-am pierdut rabdarea si ni sau intins nervii la maxim circuland pe soselele Romaniei! Rusine sa le fie tuturor celor care au guvernat si tuturor celor care guverneaza aceasta tara.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 17:29

De la: vic_viv2000, la data 2010-04-27 16:54:40

Ipicrizia opozitiei intodeauna a fost dusa la maxim, inca nu ai apucat sa vezi? V-ati incalzit la umbra sondajelor crezand ca veti putea pacali o tara intreaga atunci cand veti contesta alegerile dar ati fost atat de lasi incat nu ati reusit sa iesiti dim marja de eroare tocmai pentru a nu ramanea fara arme. Ei bine, economia romaneasca functioneaza tare ciudat si nu numai din vina guvernantilor. Pana si in economie ati reusit, in 20 de ani de false guvernari, sa strecurati ipocrizia!
Scuze ca intervin in forta dar m-am enervat la capitolul Rosia Montana. Si ca sa nu intelegeti gresit mesajul meu va spun aici deschis ca indiferent de guvernul care ar conduce in acest moment Romania, coruptia a ajuns la un asemenea nivel ca nu mai poate fi inlaturata decat cu furcile si topoarele ca pe vremea haiduciei. Si tot ca pe vremea haiduciei ne-am pierdut rabdarea si ni sau intins nervii la maxim circuland pe soselele Romaniei! Rusine sa le fie tuturor celor care au guvernat si tuturor celor care guverneaza aceasta tara.

cind mai circuli pe sosea si te enervezi,gindeste-te ca dl.presedinte a instituit o taxa ptr.drumuri si banii s-au dus pe apa simbetei ca si imprumutul de la FMI .....si ca a fost de 6 ori Min.al transporturilor si de alti aproape 6 ani,presedinte !

vic_viv2000

39 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 17:46

De la: gabigabi, la data 2010-04-27 17:29:36
De la: vic_viv2000, la data 2010-04-27 16:54:40

cind mai circuli pe sosea si te enervezi,gindeste-te ca dl.presedinte a instituit o taxa ptr.drumuri si banii s-au dus pe apa simbetei ca si imprumutul de la FMI .....si ca a fost de 6 ori Min.al transporturilor si de alti aproape 6 ani,presedinte !

Vorbesti de parca cei cu care a guvernat atatia ani si in opozitie si la guvernare ar fi fost usi de biserica si nu ar face parte azi din opozitie si atunci nu ar fi luat parte la guvernare!!!
Curios cum stiii sa sucesti realitatea, cam ca si aceea care se numesc Realitatea TV cand de fapt li s-ar potrivi mai bine Irealirarea Contorsionata TV.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 18:02

nu distorsionez nimic,draga @VIC ....toti cei care ne conduc de 20 ani au furat de'au rupt ! eu am vrut sa-ti aduc aminte doar ca ,dl. presedinte are piinea si cutitul pe mina ,de 19 ani din astia 20 ani ! a NU SE UITA ASTA ! e foarte important sa sti cu cine s-a pus bazele " sistemului ticalosit " si cine sunt cei care l-au condus !

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 18:46

De la: gabigabi, la data 2010-04-27 18:02:46nu distorsionez nimic,draga @VIC ....toti cei care ne conduc de 20 ani au furat de'au rupt ! eu am vrut sa-ti aduc aminte doar ca ,dl. presedinte are piinea si cutitul pe mina ,de 19 ani din astia 20 ani ! a NU SE UITA ASTA ! e foarte important sa sti cu cine s-a pus bazele " sistemului ticalosit " si cine sunt cei care l-au condus !

Nu toþi , draga mea , sunt corupþi !!!!
Dar cei corupþi au bani !! Mulþi bani !! Culmea , bani furaþi din averea Statului ... adicã ºi ai noºtri , oarecum ! "Puterea" lor e mare !! Au ºi acum putere , dacã ºi-au permis sã manipuleze ºase din 9 judecãtori ai Marii Curþi ....
Dacã au Justiþia "la picioare" îºi permit !!!! ... încã mai cred ei , cã pot face orice ...
Ei , s-a cam terminat !!!!

Iar tu , draga mea , chiar pe ãºtia îi susþii !!! Pe cei mai corupþi dintre corupþi !!!
Pentru cã Bãsescu tocmai cu ei se rãzboieºte !!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 18:59

De la: camioneros70, la data 2010-04-27 18:46:35
De la: gabigabi, la data 2010-04-27 18:02:46nu distorsionez nimic,draga @VIC ....toti cei care ne conduc de 20 ani au furat de'au rupt ! eu am vrut sa-ti aduc aminte doar ca ,dl. presedinte are piinea si cutitul pe mina ,de 19 ani din astia 20 ani ! a NU SE UITA ASTA ! e foarte important sa sti cu cine s-a pus bazele " sistemului ticalosit " si cine sunt cei care l-au condus !

Dar cei corupþi au bani !! Mulþi bani !! Culmea , bani furaþi din averea Statului ... adicã ºi ai noºtri , oarecum ! "Puterea" lor e mare !! Au ºi acum putere , dacã ºi-au permis sã manipuleze ºase din 9 judecãtori ai Marii Curþi ....
Dacã au Justiþia "la picioare" îºi permit !!!! ... încã mai cred ei , cã pot face orice ...

Iar tu , draga mea , chiar pe ãºtia îi susþii !!! Pe cei mai corupþi dintre corupþi !!!

in ce fel ii sustin eu ? da' concret sa spui ,nu vorbe portocalii !

Basescu se razboieste cu demonii din el,baiatule, restul e propaganda !

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 19:21

De la: gabigabi, la data 2010-04-27 18:59:56
De la: camioneros70, la data 2010-04-27 18:46:35

in ce fel ii sustin eu ? da' concret sa spui ,nu vorbe portocalii !

Basescu se razboieste cu demonii din el,baiatule, restul e propaganda !

Concret ???
Pãi mai concret decât faptul cã tu ºi în ziua de azi o þii langa cu "Bãsescu a condus 20 de ani þara "... , cu "Bãsescu , Bãsescu , Bãsescu " ... dar nimic , nimicuþ DE CEILALÞI !!
Ãia de au furat la propriu þara asta , gen Geoanã+ familia , Nãstase+ familia , gen Voicu , gen ILIESCU ... , gen Tãriceanu + taxa de înmatriculare ce îi ajuta firma lui sã vândã Citroen-uri multe , gen Voiculescu Dan - securistul care ºtia de conturile externe ale României în '89 ... , gen Constantinescu + familia , gen Roman + zona "liberã" - Giurgiu , gen ªuºanu + sute de hectare "moºtenite"... etc. , etc. , etc. .......
Ei , Bãsescu a luat poziþie contra unor astfel de ciobani ce întradevãr au fãcut "gaºcã" împotriva ... românilor !!!! ªi a purtat ºi poartã , rãzboaie deschise cu ei !!!!!
Încearcã pe cât posibil , sã extermine corupþia din politicul românesc !! Este împotriva corupþilor ºi a corupþiei !!!! Iar ei nu ºi nu !! Iar tu nu ºi nu !!!! Pãi asta nu este CONCRET ??? Nu înseamnã asta cã , urlând neîntrerupt "JOS BÃSESCU !! " faci jocurile unor nenorociþi mânjiþi ? Faci jocurile unor hulpavi avizi dupã bani nemunciþi , nemeritaþi !! Banii Statului , ce ºi tu îi umpli "buzunarele" plin taxe sau impozite ? Sau tu spui numai jos Bãsescu , dar te dezici de "ceilalþi" ...

...Mai concret ???

FABIAN

40 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 20:55

PENTRU FEMEI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PENTRU FEMEI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://medicalnewspro.blogspot.com

https://medicalnewspro.blogspot.com

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 23:58

CE Dracu-n 4 a facut basinescu in cei 6 ani de vrajeala decat bani in conturi? dai si lupta dai si lupta ,a obosit luptandu-se cu ,coruptia si nu se vede nu se aude de nici un corupt bagat la gherla in cei 6 ani doar balmajea in campania electorala ca daca vrem sa faca ceva trebuie sa-l mai votam ca nu a avut timp 5 ani,dar lui ii trebuiau alti ani pentru imunitate si pentru continuitatea daramarii tarii si umflarea conturilor lui ,neamurilor ,pai mai era ieba la UE? daca nu era el pres nici ieba nu era la uie.asa ca laso balta cu lupta cat priveste furturile si distrugerea economiei Romaniei au contribuit la acest proces 90% din parlamentari,guvernantii ,justitie,penca nu s-a autosesizat si n-a bagat la zdup nici un hot ,ma refer la devalizatorii de banci demolatorii de fabrici,uzine,disparitia flotelor,inbogatirea unora peste noapte ,genocidul prin infometare,prin lipsa de asistenta medicala ,ceausescu a fost inpuscat degeaba ,astia sunt adevaratii care au facut si fac genocid ,si sabotarea economiei ,de fapt demolarea si insusirea pe nedrept a contravalorii metalului ,terenurilor si caramizilor din constructiile facute in 50 de ani de poporul roman.

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 00:22

sa te iei de pozitia...sefului statului(presedinte sau cum s/o numi el....in cazul de fatza ...Basescu...dar putea fi oricine si se putea numi oricum)....nu e decat un strigat de ajutor din partea cuiva care are sigur o gramada de ne/multumiri si nu are unde sa se duca cu ele....
....sunt de acord ca e cea mai inalta pozitie oficiala in stat si in plan intern si in plan international....si in acelasi timp figura comuna cea mai cunoscuta ...generatiilor contemporane cu el....dar din punctul meu de vedere nu acest personaj si nici functia ocupata de acesta...pot rezolva cu adevarat si pana in cele mai mici detalii....marile probleme ale societatii in care traim(si la conducerea careia teoretic se afla)....
.....tocmai asta spuneam pe un alt topic....ca eu cred ca NU STIM- UNDE sa mergem si CUI dar mai ales CUM sa ne adresam asha fel incat sa vedem si rezultate....dar la modul...discret nu in gura mare....
....desi cred ca chiar shi asha....slabe sanse de castig am avea pentru ca....mi se pare mie ca....traim intr/o societate cu o ierarhie a inteligentilor facuta de,cu si pentru inteligenti....in care prostii mor sigur si nu mor galagios....mor in tacere la modul in care in aparenta nici nu au trecut vreodata pe aici....li se sterg urmele din mers....si li se inchid gurile in vartejul altor guri care ...vorbesc intr/una...si cu a caror voce lumea s/a obisnuit si a caror lipsa ar simti/o.......
....pe fruntea multora sta scris invizibil...victima a mai multor sisteme....care nu functioneaza pentru ei...ca nu sunt destul de inteligenti si reci!!!...ca altii...care stiu ce vor si cum sa obtina si au grija sa nu piarda locul obtinut...indiferent ce s/ar intampla!!

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 00:42

zic ca presedintele unui stat nu e dictator si nu taie si nu spanzura dupa bunul lui plac prin stat...asha cum ne spune noua istoria ca se intampla in vremuri vechi...adica in vremea marilor domnitori care apar in tot felul de povestiri (ex. Vlad Tepes)...si care imbracau haina omului de rand asha fel incat sa nu fie recunoscut de nimeni in felul acesta sperand sa afle anumite adevaruri sau sa i se confirme anumite chestiuni pe care le banuia sau de care auzise...ca se intanpla printre ...oamenii de rand(adica saracii,taranii,plebeea) si sa poata schimba pe loc o stare de fapte sau un curs al evenimentelor......
...ca si ce stim noi despre domnitorii romani este ca era cea mai inalta functie a vremurilor respective intr/un teritoriu(care nu era tocmai statul..sa/i zicem modern)....cea mai inalta functie in stat in prezent este teoretic si oficial presedintele...diferenta dintre cele 2 functii in cele 2 timpuri(ale aceluiasi spatiu sa zicem)...este ca( dupa cum ne prezinta istoria)...acea functie nu era numai o simpla functie....sau oricum functia respectiva avea alta valoare...in comparatie cu valoarea actuala a celei mai inalte functii....care functie din cate stiu eu...se numeste puterea executiva....iar mie imi suna deja...a planul 2...nu puterea exexcutiva hotaraste ...aia doar executa...
....functia cea mai inalta imi pare a fi mai mult simbolica....decat factica...iar asta nu ar fi un caz singular...exemple pot fi gasite...si in istoria nationala si in cea internationala in ultimii 100 de ani ...si pun accent pe ultimul secol care a trecut deja...pentru ca informatiile unei istorii mai recente ..par a fi mai complexe si mai explicite...continand mai multe adevaruri decat istoria unor vremuri mai indepartate...care cu cat sunt mai indepartate cu atat par mai intunecate....iar pe noi astia mai putini culti si informati...ne baga in ceata cu totul!!!

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 01:00

Hingherul Sef al neamului ! Astept eutanasierea ! Nu-mi doresc sa mai traiesc intr-o societate abrutizata cu buna stiinta si in mod repetat de cate un scelerat care ajunge in fruntea noastra, ca vrem sau nu vrem. Am mai fost o data martorii cruzimii si macelului pe cand era primar general. Nu mai suport ideea sa mai trec prin asa ceva. Prea multe orori intr-o singura viata. Am scapat de impuscatul si ne-am pricopsit cu hingherul de oameni si animale. Nici un chin fizic nu ma poate face sa uit de chinul din sufletul meu. E prea mult. Astept, prigoana, tortura sau eutanasierea. Daca nu aveti deja datele mele si adresa vi le ofer cu placere si va astept sa-mi curmati chinul de a trai printre semeni ca voi. Mie mi-a ajuns. Ce s-o alege de voi, mai bine zis de sufletele voastre, ramane de vazut. Nimic nu ramane neplatit cum se cuvine. La un moment dat veti realiza ca ati trait sa distrugeti suflete si distrusi veti trece dincolo.

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 01:04

falsa cultura e o problema....iar ea exista la toate nivelele...cu greu deosebind/o de cea care este ..considerata a nu fi falsa....nu ne raportam la ce trebuie dar mai ales cum trebuie.....ori judecam cum trebuie dar nu ce trebuie ori daca avem in fata ce trebuie nu stim cum trebuie....si faptul ca judecam gresit anumite chestiuni ne baga intr/o chestie care poate fi fara iesire la un moment dat...la un anumit nivel.....
.....ce vreau eu sa spun este ca mi se pare exagerat sa raportam la un singur om sau la o singra functie...toate nereusitele unei societati......care nu e tocmai una standard...este una asha cum este....formata dintotdeauna din oameni de diferite conditii sociale si morale....si nu ma refer numai la ce sta scris pe hartie cum s/ar zice....ci la ce sunt ei cu adevarat....se stie deja ca nu toti cei care au diplome de...diverse functii considerate a fi cele mai...de ex. medici,avocati,profesori si altele asemenea...nu toti cei care au astfel de diplome au si practicat respectiva meserie sa/i zicem...deci clar ca unii le au cum s/ar zice degeaba si deci nu reflecta ceea ce sunt,stiu si fac ei....
....intotdeauna o societate are la baza si....reminiscente ale unei alte societati ce o precede...sau mai veche de atat....precum si reminiscente ale altor tipuri de societati...din care noi clar nu am facut parte...a caror influente exista chiar daca nu sunt simtite.....exemplul cel mai elocvent il putem gasi intr/un model de familie...la conducerea careia...se afla de obicei ...in umbra...clar o persoana in varsta care a trait intr/o societate actualmente inexistenta...de a carei nostalgie nu scapa si cauta sa ii contamineze pe toti....insuccesul devenit vizibil revarsandu/se intr/un gen de pedeapsa catre generatiile mai tinere...iar ce simt generatiile mai tinere este un fel de soarta implacabila a carei cauza se descopera greu si destul de tarziu...pentru a mai putea fi schimbat ceva cu adevarat.....pe tema asta as mai putea scrie o gramada dar nu vreau sa ajung off/topic....
.....subiectul este despre functia de conducere si modul in care omul de rand...nu numai ca nici nu tinteste vreodata catre o astfel de functie....dar nici nu gaseste calea de a comunica ceva catre acele sfere inalte....ale societatii sau mediului de care depinde si de care nu se poate rupe si in care nu mai poate supravietui!!!

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 01:18

hai sa..ne gandim putin la....momentul revolutiei din 89...daca este sau nu si cat si cum o reusita a societatii...in care traiesc acum ...si cei care in vremurile alea nici nu se nascusera...iar cei care se nascusera erau prea mici ca acum sa isi poata aminti ceva....iar pentru cei care asteptau demult acel moment pentru ei viata se cam incheia....deci de aia zic nu stiu a cui e reusita si in ce sens....iar asta e inca un subiect foarte delicat care nu poate fi discutat oricum,oriunde sau de catre oricine...sau in fata oricui...pentru ca starneste reactii ne/asteptate altor persoane ...care posed un alt gen de informatie si experiente de viatza....
....se stie deja ca multi il regreta pe Ceausescu...si desi acele vremuri nu se mai intorc...momentul ala face parte din istoria recenta....si inca nu poate fi dezbatut la anumite cote(am motivat deja de ce)...este considerat a fi un moment cheie ...de la care se porneste in unele discutii cu referire la evolutia politica economica , culturala si sociala..a tarii...sau mai concret....ultimii 20 de ani....dintre care pe unii ii intereseaza doar ultimii 10 sau chiar mai putin....

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 01:29

un factor care influenteaza parerea generala este ce dar mai ales cum....apar in mass media anumite probleme de interes general...si care functie de modul in care sunt prezentate la care se adauga si cultura si experienta de viatza a telespectatorului....formeaza mai departe un nivel al constiintei colective care va influenta conceptia si unghiul din care se priveste...generatiilor tinere...care acum sunt mici poate....si care peste 10/15/20 de ani vor gandi sau nu in stilul in care se gandeste acum ....pentru cine are timp sa gandeasca anumite lucruri....caci fiecare generatie are oricum reprezentanti care isi traiesc viata in viteza si nu sunt afectati foarte mult de ce se intampla in jurul lor....sau sunt ingropati in munca sau problemele cotidiene in asha maniera incat nu mai reusesc sa interactioneze...la chestiunile care pe altii ii macina de/a dreptul....de aici putand degenera conflicte ...inclusiv intre membrii unei familii...conflicte care odata pornite nu se mai termina si iau cu timpul noi forme!!...care sigur ajung sa nu mai aiba absolut nici un efect benefic...asupra altor membrii care apar ca fiind mai noi in interiorul familiei si care teoretic nu ar trebui sa fie afectati de acel gen de probleme!!!

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 01:51

Din putzul gandirii securiste ! Ce tare ! Cele relatate de tine sunt "pe langa" dar asa cum vreti voi sa le "conturati" ca doar asta va e meseria. Va stiu de o viata..din frageda pruncie care va sa zica...si in asta nu e nimic fals. E viata traita printre voi. Nu va mai ascudeti dupa deget. N-o mai datzi de gard. Am mai vazut si noi ce inseamna sa fii intelectual, sa fii om in general. Echivalenta voastra e un falsa..dupa cum vretzi..dupa cum va convine. Voi aveti propriul dictionar si ne "traduceti" cum stiti. Limba romana este una bogata si am un cuvant care ti-e direct destinat "a ora asta", domnule "cu sange rece". Vezi-ti de familia matale. Vad ca te f..e grija de altii si nu vezi barna din ochiul tau.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 02:00

De la: broscuta_super_verde, la data 2010-04-28 01:51:07Din putzul gandirii securiste ! Ce tare ! Cele relatate de tine sunt "pe langa" dar asa cum vreti voi sa le "conturati" ca doar asta va e meseria. Va stiu de o viata..din frageda pruncie care va sa zica...si in asta nu e nimic fals. E viata traita printre voi. Nu va mai ascudeti dupa deget. N-o mai datzi de gard. Am mai vazut si noi ce inseamna sa fii intelectual, sa fii om in general. Echivalenta voastra e un falsa..dupa cum vretzi..dupa cum va convine. Voi aveti propriul dictionar si ne "traduceti" cum stiti. Limba romana este una bogata si am un cuvant care ti-e direct destinat "a ora asta", domnule "cu sange rece". Vezi-ti de familia matale. Vad ca te f..e grija de altii si nu vezi barna din ochiul tau.

....se vede ca...nu traiesti in lumea in care am trait si traiesc eu....si se vede ca...nu vezi ce vad eu....si nici nu avem acelasi scop in viatza odata ce ....ti se pare ca....ce am scris eu...ar fi...o gandire securista.....probabil ca faci parte din categoria visatorilor care nu sunt cu picioarele pe pamant deloc...si habar nu au catre ce se indreapta....chiar daca au impresia ca stiu unde vor sa se duca!!!!!

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 02:21

De la: 9am038113, la data 2010-04-28 01:04:51falsa cultura e o problema....iar ea exista la toate nivelele...cu greu deosebind/o de cea care este ..considerata a nu fi falsa....nu ne raportam la ce trebuie dar mai ales cum trebuie.....ori judecam cum trebuie dar nu ce trebuie ori daca avem in fata ce trebuie nu stim cum trebuie....si faptul ca judecam gresit anumite chestiuni ne baga intr/o chestie care poate fi fara iesire la un moment dat...la un anumit nivel.....
.....ce vreau eu sa spun este ca mi se pare exagerat sa raportam la un singur om sau la o singra functie...toate nereusitele unei societati......care nu e tocmai una standard...este una asha cum este....formata dintotdeauna din oameni de diferite conditii sociale si morale....si nu ma refer numai la ce sta scris pe hartie cum s/ar zice....ci la ce sunt ei cu adevarat....se stie deja ca nu toti cei care au diplome de...diverse functii considerate a fi cele mai...de ex. medici,avocati,profesori si altele asemenea...nu toti cei care au astfel de diplome au si practicat respectiva meserie sa/i zicem...deci clar ca unii le au cum s/ar zice degeaba si deci nu reflecta ceea ce sunt,stiu si fac ei....
....intotdeauna o societate are la baza si....reminiscente ale unei alte societati ce o precede...sau mai veche de atat....precum si reminiscente ale altor tipuri de societati...din care noi clar nu am facut parte...a caror influente exista chiar daca nu sunt simtite.....exemplul cel mai elocvent il putem gasi intr/un model de familie...la conducerea careia...se afla de obicei ...in umbra...clar o persoana in varsta care a trait intr/o societate actualmente inexistenta...de a carei nostalgie nu scapa si cauta sa ii contamineze pe toti....insuccesul devenit vizibil revarsandu/se intr/un gen de pedeapsa catre generatiile mai tinere...iar ce simt generatiile mai tinere este un fel de soarta implacabila a carei cauza se descopera greu si destul de tarziu...pentru a mai putea fi schimbat ceva cu adevarat.....pe tema asta as mai putea scrie o gramada dar nu vreau sa ajung off/topic....
.....subiectul este despre functia de conducere si modul in care omul de rand...nu numai ca nici nu tinteste vreodata catre o astfel de functie....dar nici nu gaseste calea de a comunica ceva catre acele sfere inalte....ale societatii sau mediului de care depinde si de care nu se poate rupe si in care nu mai poate supravietui!!!

Cum sa nu raportam la un singur om, un fapt care i se datoreaza direct ? A macelarit cainii pe cand era primar general ! Inutil, fara nici un rezultat. Sunt strazile pline din nou. Noi am fost cei care au indurat cruzimea, nu din lipsa de ocupatie, de cultura sau pregatire. Daca esti om iti pasa, indiferent de viteza in care traiesti, de cate obligatii si sarcini ai pe cap, de cat de bine iti faci treaba. Daca esti om, tot ceea ce faci, faci cu constiinta. Ce are faptul ca nu putem uita anumite experiente cu dizertatiile matale despre cultura? Aia e de de vina acum ? Cultura cui ? A mea sau a lui Base' sau poate a Ebei. Incerc sa te inteleg dar se vede ca treaba e cusuta cu ata stridenta. Se vede cu ochiul liber. Multumesc pentru atentie totusi ... si pentru deturnarea de la obiect si subiect. Caracteristic. E clar ca nu mi-e frica de voi. Nu am nimic de pierdut. Repet, un singur om, acelasi om, repeta acelasi fapte fara rost..si chiar mai rau, fara discernamant, fara responsabilitate, fara constiinta, necugetat, fara scrupul. Un singur om, dupa cum spui. Lasa-ne cu alte subiecte de deturnare domnule intelectual si "teoretician". Faptele vorbesc intotdeauna. Nu mai matrasiti realitatea. Sapte vorbe doi bani nu fac. Vorbim despre fapte care nu vor fi uitate si nici trunchiate in timp.Vor ramane scrise asa cum au stat in realitate oricat "ati veghea" voi. E peste puterea voastra. Daca conteaza ceva pentru voi, dar nu pare. Meseria de a va discredita semenii merge pana la fanatism. Spun asta. fiindca stiu cati oameni minunati, de diverse profesii, de CULTURAA chiar, iubesc viata, animalele si mediul inconjurator. Sunt oameni care detesta cruzimea si fac eforturi sa indure rezultatul incompetentei voastre.

...si inca ceva.. NU MAI VENI CU APROPO-URI de discreditare a unei opinii care dealtfel e impartasita de foarte multi dintre noi.Trimite-ti direct calaii ca altfel nu rezolvi nimic. Lasa finetzurile fanatice....dom'le "flacarica".

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 07:11

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 07:24

Individul basescu uns sef al statului Roman prin alegeri a venit cu un argument tare ;Lupta inpotriva coruptiei. si hotariti tare au spus da / problema se pune ca dumnealui a facut parte din acest sistem si chiar este autorul [privatizarii ] flotei . cind sa credem ca el poate lupta cu sistemul ?
Niciodata / el se vaita .minte cu nerusinare si uniI romani inca mai spera / zadarnic romani /
Niciodata nu va schimba nimic va arata cu degetul spre altii va minti incontinuare pentru ca asa sa format si asa va dispare /
Un conducator mincinos si plingaret cu lacrimi de crocodil /Asa ne vede civilizatiille vestice /
PESTELE DE LA CAP SE INPUTE/

cezarul

54 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 07:42

Romania pitoreasca!
Base+Boc=Buda

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 08:31

De la: broscuta_super_verde, la data 2010-04-28 01:51:07Din putzul gandirii securiste ! Ce tare ! Cele relatate de tine sunt "pe langa" dar asa cum vreti voi sa le "conturati" ca doar asta va e meseria. Va stiu de o viata..din frageda pruncie care va sa zica...si in asta nu e nimic fals. E viata traita printre voi. Nu va mai ascudeti dupa deget. N-o mai datzi de gard. Am mai vazut si noi ce inseamna sa fii intelectual, sa fii om in general. Echivalenta voastra e un falsa..dupa cum vretzi..dupa cum va convine. Voi aveti propriul dictionar si ne "traduceti" cum stiti. Limba romana este una bogata si am un cuvant care ti-e direct destinat "a ora asta", domnule "cu sange rece". Vezi-ti de familia matale. Vad ca te f..e grija de altii si nu vezi barna din ochiul tau.

puah ! a inceput sa miroasa a APEX pe aici .....si chiar daca nu-i el in persoana in spatele acestor postari,gindirea e aceeasi....asa ca,ai dreptate broscuta mea cea draga !....pupa mama la ea

@camioneros - si pe tine te pupa mama,asaa,dis de dimineata ....faci mai copile abstractie ca el este Presedintele tarii ! ca totul se raporteaza la el ! ca el este cel care da directia de mers a unei societati,ii stabileste obiectivele si prioritatile....si pina una-alta Nu am vazut decit declaratii care se bat cap in cap ! cind esti nemultumit de nivelul coruptiei si de clanurile de interese ,incepi cu tine : dai inapoi tot ce ai luat cind erai in functia de primar sau ministru ; iti ceri scuze ca ti-ai impus fiica europarlamentar,sfidind bunul simt pe care zici ca numai tu il ai .....asta deranjeaza cel mai mult ,mai camioneros : Fatarnicia ! taci naibii din gura ca esti minjit cit cuprinde....esti hotul care striga hotii !
P.S ai zis de Voiculescu ! care-i deosebirea dintre Bas' si Voiculescu, bai frate ? amindoi colegi de partid PCR .....amindoi securisti .....amindoi beneficiari ai sistemului comunist.....amindoi au ciordit din avutia tarii,pe care au avut-o in mina ca s-o gospodareasca si de care s-a ales praful ....tu vezi vreo deosebire ? eu nu vad !

Pagini: << 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: