back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 19:12

PS.
....

Și eu , măi dragă , un amărât de condamnat , în loc de bilă ... de picior am legată o damigenuță ... permanent plină !! Nu-mi tremură mâna de nici o culoare , de-asta !!!

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 02:41

ată ce spunea recent un fost coleg de partid al lui Gabriel Oprea, Dan Mihalache: "Gabi Oprea a fost înainte de a intra în relații foarte bune cu un influent grup de afaceri - și îl cunoaștem amândoi foarte bine - un ofițer de intendență. Se ocupa de conserve și chiloți. După ce și-a găsit prietenii potriviți, din patron de cârciumă de pe Trafic Greu a devenit șef de agenție (sigur la Rezervele Statului, că era interesant), prefect, ministru al Administrației Publice și Internelor.

Corelativ a luat multe stele de general fără să fi fost niciodată pe un teatru de operațiuni, a devenit și profesor universitar doctor, conducător de doctorat, un fel de lumină a științei militare românești. Despre Onțanu n-am foarte multe lucruri a comenta. Legătura lui cu armata este ca cea dintre Sulla și prefectură (...) într-o țară normală, cu o armată care se vrea respectată, nu poate fi general orice șmecher care a făcut o tranzacție politică mai bună sau mai proastă".

Dar oare ce grup de afaceri "binecunoscut" să fie cel care stă în spatele apropierii atât de strânse a lui Gabriel Oprea de Traian Băsescu și PD-L?

S-a speculat mult pe seama faptului că liantul apropierii dintre Gabriel Oprea și PD-L ar fi fost Elena Udrea. Dincolo de orice zvonuri, Oprea și Udrea au o relație apropiată construită cu ajutorul lui Dorin Cocoș, soțul ministrului Dezvoltării și Turismului, cel care a fost partener de afaceri cu ministrul Apărării la începutul anilor 2000. Ascensiunea lui Gabriel Oprea de la plutonier de intendență - numărător de conserve, chiloți, ciorapi și bocanci la omul politic și de afaceri prefect, ministru, profesor universitar, conducător de doctorate - a fost una fulminantă.

Intendentul care a cochetat și cu "funcția" de patron de cârciumă în zona Trafic Greu din Sectorul 5 al Capitalei a fost avansat de Traian Băsescu la cel mai înalt grad din Armata Română, cel de general. Talentele sale de "intelectual" menționate într-o impresionantă carte de vizită pot fi recunoscute doar din câteva rânduri scrise în declarația de avere. Cârdășia Oprea, Cocoș și Băsescu a adus bani frumoși celor trei. Oprea, fost profesor la Colegiul Național de Apărare, s-a împrietenit cu Dorin Cocoș, soțul Elenei Udrea, pe băncile Colegiului de Apărare Națională.

Cei doi au devenit asociați în firma "Trei Cocoși". Aceasta a cumpărat cu nici 100.000 de euro de la municipalitate, în Parcul Herăstrău, un teren cu active care azi valorează zeci de milioane de euro. Rolul lui Traian Băsescu, primar general pe atunci, a fost să blocheze cererea de retrocedare a moștenitorilor legali până la perfectarea tranzacției. Tunul imobiliar cu pecetea Băsescu-Cocoș-Oprea a constat în cumpărarea unui imobil și mai apoi a terenului aferent la un preț de zece ori mai mic decât al pieței.

De asemenea, complicitatea generalului cu familia Udrea-Cocoș a făcut ca această gașcă să pună mâna pe suprafețe uriașe de teren în jurul Capitalei. Oprea este și cel care l-a decapitat, cu sprijinul unor grei din SRI de la șefia Ilfov pe baronul pesedist Constantin Bebe Ivanovici.

VENITURI DIN ÎNCHIRIERI
Gabriel Oprea nu are în acest moment nici o afacere concretă, însă are venituri substanțiale, de peste 200.000 de euro anual, din închirierea celor 11 apartamente, case sau spații comerciale pe care le deține. La asemenea venit, la care se mai adaugă salariul de deputat, cel de profesor univesitar și de conducător de doctorat, dar și pensia militară, conturile din bancă ale lui Oprea arată pe măsură.
Ministrul Apărării are 408.000 de euro și 90.000 de lei puși la păstrare în bancă.

Totuși, numele lui Gabriel Oprea este legat de cel puțin nouă societăți comerciale în care a fost trecut asociat sau administrator. Gabriel Oprea s-a apucat de afaceri încă din 1991, când s-a asociat cu alte 13 persoane cu care a înființat firma Riceti SRL, care se ocupa de comerț "cu amănuntul". În 2001, societatea a fost dizolvată. Tot în 1991, Oprea a devenit asociat în firma Nicola's Impex SRL, alături de alte șase persoane, însă și această firmă a intrat în dizolvare tot în 2001, an în care începe ascensiunea sa politică prin numirea ca președinte pentru Rezervele Statului în guvernul Năstase.

Potrivit CV-ului, în perioada 1990-2000, Gabriel Oprea a fost ofițer de justiție militară. În toată această perioadă, Oprea s-a implicat și în afaceri, având în vedere că legea societăților comerciale nu prevedea nici un fel de restricții. Iar legea incompatibilităților nu exista. În 1992, actualul ministru a înființat două firme cu denumiri asemănătoare: Gageda Impex SRL și Gage Impex SRL, ambele implicate în activități de comerț.

MANELISTUL

271 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 03:49

De la: camioneros70, la data 2010-04-22 19:12:52
PS.
....

Și eu , măi dragă , un amărât de condamnat , în loc de bilă ... de picior am legată o damigenuță ... permanent plină !! Nu-mi tremură mâna de nici o culoare , de-asta !!!

Si impreuna cu dracusor cu Silviu cu pik-mik,in stare de ebrietate ,veti inota in urina baseciana

Raporteaza abuz de limbaj
9am126636

389 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 12:52

Sunt bani, la banci, dar cine sa se imprumute? Paradis fiscal? Vrei sa luam caimacul de la gura Fiilor legamintului? Tu nu vezi ca desteptii astia de politicieni s-au bagat in niste combinatii din care nu mai au iesire, sunt vinduti banului si servesc interesele FMI al carui presedinte este un evreu kazar Dominique Strauss-Kahn?

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 13:13

Asa ministru, asa armata.

super_green_frog

1358 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 16:05

Banca Comercială Feroviară, controlată de omul de afaceri Valer Blidar, a primit luni autorizația de funcționare din partea BNR și va începe să funcționeze până la finalul anului 2009, potrivit unui comunicat al noii instituții financiare. Capitalul social inițial al băncii este de 45 milioane de lei, integral românesc, iar noua bancă este una de tip universal.
Președinte și, concomitent, director general Băncii Comerciale Feroviare este Petre Tulin, care a administrat anterior BCR Banca pentru Locuințe și HVB Banca pentru Locuințe. Funcțiile de director general adjunct și de vicepreședinte al Consiliului de Administratie vor fi deținute de Laurențiu Bouleanu. În funcția de director general adjunct urmează a fi numită Cornelia Barbu.
În Consiliul de Administrație a Băncii fac parte Nicolae Dardac, prorector al ASE, Vasile Răileanu, decan al Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune, și Gheorghe Sîrbu, director financiar la Astra Vagoane Călători.
Reprezentantii instituției și-au propus să deschidă cinci sucursale până la finele acestui an.
Valer Blidar deține 90,5% din capitalul bancii, din care 39,5% în mod direct și 51% prin intermediul a două firme pe care le controlează, respectiv Astra Vagoane Călători SA (26%) și Tristar SRL (25%). Restul de 9,5% din capitalul social al băncii este deținut de Atelierele CFR Grivița București.
Banca Comercială Feroviară a fost înregistrată inclusiv la Registrul instituțiilor de credit și va putea să își desfășoare activitatea în România și în statele Uniunii Europene (UE).

PS. Sediul este unul nou noutz si OPULENT. Iata ca se ocupa cu CEVA mai marii tarii. Nu cu ceea ce ar fi specific unui domeniu ca acela al "cailor ferate" care sunt din ce in ce mai proaste si mai putine. In schimb, OPULENTA e la ea acasa pusa la punct de speculantii neamului, intr-o tara cu foarte multi oameni scosi pe linie moarta, iremediabil pe umerii viitoarelor generatii.

All Things Grow With Love
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 18:15

Cuplul base /boc un joc de cuvine prost facut
Iarta-i doamne//

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 18:23

De la: 9am104796, la data 2010-04-23 18:15:49Cuplul base /boc un joc de cuvine prost facut
Iarta-i doamne//

ba,mie mi se pare de tot hazul,caci adaugindu-l si pe dl. Buda la cuplul celor doi, avem explicatia situatiei noastre : buda,boc,basesc !

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 18:40

De la: gabigabi, la data 2010-04-23 18:23:27
De la: 9am104796, la data 2010-04-23 18:15:49Cuplul base /boc un joc de cuvine prost facut
Iarta-i doamne//

ba,mie mi se pare de tot hazul,caci adaugindu-l si pe dl. Buda la cuplul celor doi, avem explicatia situatiei noastre : buda,boc,basesc !

Superb !!!

Mândră corabia
Meșter cârmaciul ........

Fosta membra 9am.ro

310 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 19:24

NU-S POLITICIAN

Mai dati-mi pace !

Nici aderent la vreo formatiune,
Inscris sau neinscri-cum se mai spune
Oricate afirmatii voi ati face !

Nu-s politician ! Prin atitudini
Sunt oarecare ,omul de pe strada
Ca-n tot ce vede el-nu vrea sa creada !

...Ce doresc EU ? Vreau numai certitudini
Si-aceasta insasi multimea ne o cere !
Nu-i vrerea mea ,ci insasi a ei VRERE !

ENKI 2010

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 20:43

Iarta-i doamne//

Adica,daca te doare burta si dai Base ,inseamna ca vine Boc si trebuie sa te duci la Buda

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 00:21

Azi am aflat de la domnul Seitan un MARE lucru, MARE. Auzi, domnule, cica sunt unii care castiga peste 3000 de ron stand acasa. Mai sa fie, cetateni talhari ce suntem. Am adus economia de rapa, NOI. Iete asa prin NEMUNCA stam acasa si ne pica banii din cer de putori ce suntem. Pai s-a gandit domnul ministru al NEMUNCII dimpreuna cu cel al finantelor sa se apuce sa numere pantofii reparati de cizmari, unul cate unul si tot asa zdrentele carpite pe un pol de cate vreo casnica spertzara si evazionista ? Ei, daca nu, s-o faca cat mai degraba ca sa REDRESEZE economia. Daca ne mai vine in minte vreun smecher d'asta care sta acasa si castiga bani, oridecare o fi el, revenim cu sugestii. Om redresa noi economia pana la urma.
Pana atunci insa ar avea ceva mai simplu si mai eficient de facut. Sa introduca un formular in plus la raportarile fiscale lunare. ACELA pentru monitorizarea firmelor care au contracte cu statul, prin a caror conturi se plimba BANII NOSTRII pe care cu sarg se straduiesc sa-i colecteze la buget. Pai daca tot ii colectezaza, opricum, fara scrupul si cu toptanul de la noi atunci de ce nu ar fi si atenti cu directia pe care o iau banii ? Simplu, un formular de raportare lunara destinat acestor firme care nu lucreaza cu banii proprii ci cu banii nostrii. Sa monitorizeze si sa centralizeze contractele, sumele, executia lucrarilor, contractorii, subcontractorii. Pana ne mai vin noua sau altora dei despre micii evazionisti nerusinati, pana vom pune case de marcat la tanti leana pe taraba sa emita bon fiscal pe lapticul muls de la capra sau oaia dansei sau pentru firele de ceapa si ridichi sau alte produse de-ale gurii de pe langa casa, ei bine, pana atunci sa aiba ei grija de MARII EVAZIONISTI si deturnatori de fonduri si bani publici. sa-i tina in frau pe astia. Au contractat lucrari ? Pai sa stim cine, cat si cum. sa stim ce si cum executa, daca executa. Si daca executa totusi vreo lucrare, atuncil cand si pana cand executa ? Adica neste termene acolo ..si o buna executie..daca se poate. Pe astia sa-i verifice pana gasim noi sobolanii casnici care castiga prin nemunca, stand acasa.....mama lor.

marco

627 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 00:32

De la: bseceta, la data 2010-04-23 20:43:19
Iarta-i doamne//

Adica,daca te doare burta si dai Base ,inseamna ca vine Boc si trebuie sa te duci la Buda

... putea sa fie si obama presedintele romaniei ... de cind iliescu a creat ''disciplina de partid'' in virtutea careia orice hotoman din partid trebuia ajutat daca il vota, toti romanii plasati mai aproape sau mai departe de o sursa nemuncita de bani (de la stat sau de la cite un visator in ale democratiei) au inceput marea imbogatire ... asa a ajuns romania si romanii prizonierii propriilor compromisuri facute de handicapati cu pretentii de lideri ... asa au ajuns toate canalele de televiziune sa ne bombarbdeze cu tot felul de ''dansuri'' si ''obiceiuri'' tiganesti de o mare ''valoare '' artistica in timp ce traditiile si dansurile romamnesti sint privite ca ceva plictisitor si inutil (mergi la o nunta si te distrezi cu dansurile din buric ale tinerelor innebunite dupa manele si cum isi rup picioarele cind trebuie sa danseze o hora amarita)... ultima fraza e o constare off subiect dar spune multe ...

marco

627 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 00:58

De la: super_green_frog, la data 2010-04-24 00:21:44Azi am aflat de la domnul Seitan un MARE lucru, MARE. Auzi, domnule, cica sunt unii care castiga peste 3000 de ron stand acasa. Mai sa fie, cetateni talhari ce suntem. Am adus economia de rapa, NOI. Iete asa prin NEMUNCA stam acasa si ne pica banii din cer de putori ce suntem. Pai s-a gandit domnul ministru al NEMUNCII dimpreuna cu cel al finantelor sa se apuce sa numere pantofii reparati de cizmari, unul cate unul si tot asa zdrentele carpite pe un pol de cate vreo casnica spertzara si evazionista ? Ei, daca nu, s-o faca cat mai degraba ca sa REDRESEZE economia. Daca ne mai vine in minte vreun smecher d'asta care sta acasa si castiga bani, oridecare o fi el, revenim cu sugestii. Om redresa noi economia pana la urma.
Pana atunci insa ar avea ceva mai simplu si mai eficient de facut. Sa introduca un formular in plus la raportarile fiscale lunare. ACELA pentru monitorizarea firmelor care au contracte cu statul, prin a caror conturi se plimba BANII NOSTRII pe care cu sarg se straduiesc sa-i colecteze la buget. Pai daca tot ii colectezaza, opricum, fara scrupul si cu toptanul de la noi atunci de ce nu ar fi si atenti cu directia pe care o iau banii ? Simplu, un formular de raportare lunara destinat acestor firme care nu lucreaza cu banii proprii ci cu banii nostrii. Sa monitorizeze si sa centralizeze contractele, sumele, executia lucrarilor, contractorii, subcontractorii. Pana ne mai vin noua sau altora dei despre micii evazionisti nerusinati, pana vom pune case de marcat la tanti leana pe taraba sa emita bon fiscal pe lapticul muls de la capra sau oaia dansei sau pentru firele de ceapa si ridichi sau alte produse de-ale gurii de pe langa casa, ei bine, pana atunci sa aiba ei grija de MARII EVAZIONISTI si deturnatori de fonduri si bani publici. sa-i tina in frau pe astia. Au contractat lucrari ? Pai sa stim cine, cat si cum. sa stim ce si cum executa, daca executa. Si daca executa totusi vreo lucrare, atuncil cand si pana cand executa ? Adica neste termene acolo ..si o buna executie..daca se poate. Pe astia sa-i verifice pana gasim noi sobolanii casnici care castiga prin nemunca, stand acasa.....mama lor.

... nea seitan ar putea scotoci dupa evazionisti printre primarii *chiar si de comune amarite) care se imbogatesc dupa un mandat dupa ce au ''ridicat'' nivelul de trai al locuitorilor din acea comuna cu cite un veceu de citeva miliarde, cu ceva strazi de pietrute cu alte zeci de miliarde, cu terenuri vindute la preturi modeste (si revindute imediat cu sume de zeci de ori mai mari), cu licitatii in care se cumpara diverse lucruri la preturi de citeva ori mai mari decit cele din piata satului ... cu doctorii care nu isi pot justifica vilele, cu profesorii ca mediteaza la greu, cu politicienii care nu au platit nici un leu statului vreodata dar au primit milioane de euro ''mostenire'', cu oameni de afaceri cu averi imense dar impozite platite = zero, cu ''manageri'' care primesc zeci de mii de euro salarii si tot distrug intentionat intreprinderile si companiile la care lucreaza ... ar mai fi tiganii care fac case dar taxe nu au platit niciodata nicaieri, chinezii si alti ''investitori'' care sint la fel de saraci dar exporta milioane de euro lunar din romania ... si ar mai fi ...

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 10:15

De la: bseceta, la data 2010-04-23 20:43:19
Iarta-i doamne//

Ce mare sunt !

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 10:44

boc si base și-au pus după pofta inimii consilerii pe posturi de miniștri sau șefi de servicii:
base pe saftoiu-sef la sie iar pe sanioara si funeriu-ministri, boc pe seitan ministru la munca.
Faptul ca nominalizatii de mai sus au fost si mai sunt încă catastrofe pe posturile unde au fost promovati de tandemul b/b ma face sa ma intreb cu ce erau mai măieștri in activitatea lor de consilieri.

Ajunși la putere, boc și base nu știu ce să facă. o văd și susținătorii lor dar o recunosc mai greu.
Era mai ușor să faci exerciții de imagine din opoziție.
base incearcă să utilizeze din nou faptul că atunci "când interesele poporului o cer" va face opoziție guvernuluiținând ore de dirigenție la cotroceni. boc , care umblă cu constituția în mână pe la toate posturile tv, ne-a liniștit: nu vor decât să modifice modul de suspendare al președintelui Țmult iubit"!
Asta ne face să ne întrebăm dacâ există motive de suspendare sau dacă base are semne prin servicii că unii clocesc așa ceva.
Adevărul e că din dec 2009 base a cam dat cu parul în baltă sărind din nou peste atribuții cam in tot ce a făcut, substituindu-se parlamentului și guvernului: a promis imprumuturi moldovei, trupe in afganistan, scutul peste noi.
Acum cei din guvern sapă de zor să găsească formule pentru aceste promisiuni, fără a avea ca temei o hotărâre a parlamentului.

Danganaua cu constituția ne-a fost servită frape tocmai când UE, prin comisarul roman, ne-a adus vestea cea mare, fara subvenții în agricultură și ni se retrag o parte din forndurile acordate (diplomați cei de la UE)!
Doamne ce mai răcnea in toamna lui 2008 base la tăriceanu: "de ce s-au accesat numai 230 de milioane de euro în agricultură"?
Și toți votau cu voioșie pdl... Câți își mai aminteau în 2008, că în 2005-2006, flutur a făcut varză sistemul de subvenții (pus la punct de psd) din agricultură, cu declarațiile spumoase că-l înlocuiește cu altceva? NU a contat decât interpelarea lui băse.
Acum de ce nu o mai face? Îl lasă numai pe micuțul boc să bată obrazul românilor!?

Abatele:Cum poate fi controlată o populație? Rim: În primul rând prin forță. Abatele: Cînd frații mei înaintași au fost puși în situația de a controla o lume s-au gindit prima dată la religie. Rim: Mai există și politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populație.Abatele: Desigur. Numai că e o unealtă nesigură. Rim: Un popor mai poate fi condus și prin acțiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar să spun că înrobirea omului față de valorile materiale este indiscutabil superioară celei obținute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 15:09

Cumpar vouchere pentru programul Rabla - 0745030882.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 16:07

@573 - ceva semne de pe la servicii ,cum ca s-ar fi clocit ceva ,au fost inca din vara anului trecut ! ba, chiar parea la un moment dat - cam pe cind a aparut scandalul cu armele fratiorului ,iscat de S.R.Stanescu - ca se duce o lupta intre doua factiuni proB si antiB.....acum stim cine a invins ,caci B a fost maestru si le-a promis marea cu sarea ! dar si daca mai scarmana mult "bocul" ,s-ar putea sa nu se stie....oricum,cam din perioada aceea ,prietenul meu mytcor s-a sucit si mie nu-mi prea cadea fisa de ce .....

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 12:03

Nu cred ca cei de la servicii s-au implicat in acea poveste - mai degraba s-au straduit , la ordin, sa o acopere.
Pe mine m-a amuzat felul lor de a fi in aceste luni de framintare, legat de pensii. Toti sunt cu tunurile pe militari, pe cei din armata (am vazut si din mesajele unora de pe acest topic) dar in spate, tacuti si nelinistiti, sunt pensionarii serviciilor, ai politiei si pompierilor, ai magistratilor si ai inaltilor functionari din administratia centrala si cea locala. O lume tacuta care inca nu si-au spus ultimul cuvint in problema arzatoare a pensiilor nesimtite pe care boc vrea sa le curme.
E drept, ca discret, base poate pune stop prostiilor lui boc dar deocamdata nu o face (in parlament problema e rezolvata pentru ca puterea are majoritatea si proiectul va trece, il tin un pic in parlament pentru imagine. ati vazut ce prostii au facut cu proiectul legii salarizarii - in 2 ani raminem fara doctori).
Base inca urmareste sa-i aduca pe toti din organizatiile statului la picioarele sale si se ingrijeste tacticos sa reverse furia celorlati pensionari asupra celor mai putini, care au ales in tinere alte meserii decit ale lor (si el si boc folosesc la adresa lor, in mod bajocoritor expresia "sporul de zimbet", desi mi-l amintesc pe base cum isi etala zimbetul popular im mijlocul militarilor care se chinuiau sa faca podul provizoriu peste riul buzau sau a celor care curatau soseaua din valea oltului de stincile cazute).

Abatele:Cum poate fi controlată o populație? Rim: În primul rând prin forță. Abatele: Cînd frații mei înaintași au fost puși în situația de a controla o lume s-au gindit prima dată la religie. Rim: Mai există și politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populație.Abatele: Desigur. Numai că e o unealtă nesigură. Rim: Un popor mai poate fi condus și prin acțiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar să spun că înrobirea omului față de valorile materiale este indiscutabil superioară celei obținute prin religie.
ctitorul

280 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 14:38

Toate au un singur sfirsit !

nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 16:25

De la: ctitorul, la data 2010-04-25 14:38:34 Toate au un singur sfirsit !

pot sa te contrazic in vreun fel? ca doar tu,singurul,ai cunoscut gustul dulce ca fierea al glontului patriei !

BATALUL

109 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 17:04

De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia

Cate femei se masturbeaza?

- 62% din femeile adulte se masturbeaza.

- 58% dintre ele au avut cel putin odata orgasm in timpul masturbarii.

- 74% dintre femeile maritate se masturbeaza.

- 16% dintre acestea o fac frecvent.

- 52% dintre adolescente se masturbeaza

http://stareanatiunii.com/informatii-despre-traian-basescu.html
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 18:44

CU BASE SI BOC IN FRUNTE
VOM AVEA VICTORII MULTE/
Tineti va tari de abia de acum basescu incepe sa si de arama pe fata .se vrea conducatorul minune al romaniei .deja pregateste pachetul de legi prin care se vrea si sef al guvernului /
Romania lui base va fi o tara in care legile si constitutia trebuie sa fie la discretia unui om/
Cum va place aceasta tara? ceasescu ....va mai spune ceva......................./?
PESTELE DE LA CAP SE INPUTE/

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 01:27

..si totusi in alegerile din Valcea si colegiul 19 Bucuresti, pdl-ul a castigat alegerile. Confirmarea faptului ca un om neinformat este usor de manipulat. Cam asa stau lucrurile. Asta e realitatea in care traim....deocamdata..indraznim sa speram ..deocamdata.

marco

627 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 01:32

De la: 9am104796, la data 2010-04-25 18:44:56 CU BASE SI BOC IN FRUNTE
VOM AVEA VICTORII MULTE/
Tineti va tari de abia de acum basescu incepe sa si de arama pe fata .se vrea conducatorul minune al romaniei .deja pregateste pachetul de legi prin care se vrea si sef al guvernului /
Romania lui base va fi o tara in care legile si constitutia trebuie sa fie la discretia unui om/
Cum va place aceasta tara? ceasescu ....va mai spune ceva......................./?
PESTELE DE LA CAP SE INPUTE/

,,, bei, istoria arata ca atunci cind o tara dispune de prea multi GARGARAGII ca si tine, singura sansa este un presedinte gen ceausescu, basescu, ... ... tu si cei ca tine v-ati vinde si mama daca nu v-ar aduna, cu biciul, cineva de pe drumuri ... ce arama sa isi dea ... e criza si s-au dus POMENILE pe care vi le dadeau psd-istii ca sa dormiti visind ca sinteti europeni de lumea a treia ...

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 01:54

gargaragii..noi da...ei NU... Mai sa fie cat bine ne fac astia cu biciul si ce tare ne-au civilizat. Numai bine au facut frumosii si desteptii neamului, astia care ne reprezinta zice-se....puterea...putere (???) Ata' ete'. Daca 'ta, 'ta, daca nu 'ta, 'ta. Il citez pe puiul meu pe cand avea pana in doi ani si incerca sa bage un pisoi intr-o punga de plastic. Tinea cu o mana punga si cu cealalta baga matzul. Il baga pe o parte si iesea pe alta. I-am spus: mami, nu mai incerca fiindca nu sta ca e viu, se descurca el si iese din punga, NU STA. El nu m-a contrazis ci mi-a raspuns impaciuitor: daca sta, sta, daca nu sta, STA. (daca 'ta, 'ta, daca nu 'ta,'STA). Cam asa ceva. Logic ar fi ca NU STA dar ei incerca si tot incearca. Om trai si-om vedea..care om mai trai.."daca nu stam" .

marco

627 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 02:00

De la: super_green_frog, la data 2010-04-26 01:54:06gargaragii..noi da...ei NU... Mai sa fie cat bine ne fac astia cu biciul si ce tare ne-au civilizat. Numai bine au facut frumosii si desteptii neamului, astia care ne reprezinta zice-se....puterea...putere (???) Ata' ete'. Daca 'ta, 'ta, daca nu 'ta, 'ta. Il citez pe puiul meu pe cand avea pana in doi ani si incerca sa bage un pisoi intr-o punga de plastic. Tinea cu o mana punga si cu cealalta baga matzul. Il baga pe o parte si iesea pe alta. I-am spus: mami, nu mai incerca fiindca nu sta ca e viu, se descurca el si iese din punga, NU STA. El nu m-a contrazis ci mi-a raspuns impaciuitor: daca sta, sta, daca nu sta, STA. (daca 'ta, 'ta, daca nu 'ta,'STA). Cam asa ceva. Logic ar fi ca NU STA dar ei incerca si tot incearca. Om trai si-om vedea..care om mai trai.."daca nu stam" .

... dezastrul de azi incepe din '90 ... astazi, sau miine daca iti place mai mult, trebuie ca cineva sa stringa cureaua ...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 08:58

De la: marco, la data 2010-04-26 02:00:22
De la: super_green_frog, la data 2010-04-26 01:54:06gargaragii..noi da...ei NU... Mai sa fie cat bine ne fac astia cu biciul si ce tare ne-au civilizat. Numai bine au facut frumosii si desteptii neamului, astia care ne reprezinta zice-se....puterea...putere (???) Ata' ete'. Daca 'ta, 'ta, daca nu 'ta, 'ta. Il citez pe puiul meu pe cand avea pana in doi ani si incerca sa bage un pisoi intr-o punga de plastic. Tinea cu o mana punga si cu cealalta baga matzul. Il baga pe o parte si iesea pe alta. I-am spus: mami, nu mai incerca fiindca nu sta ca e viu, se descurca el si iese din punga, NU STA. El nu m-a contrazis ci mi-a raspuns impaciuitor: daca sta, sta, daca nu sta, STA. (daca 'ta, 'ta, daca nu 'ta,'STA). Cam asa ceva. Logic ar fi ca NU STA dar ei incerca si tot incearca. Om trai si-om vedea..care om mai trai.."daca nu stam" .

... dezastrul de azi incepe din '90 ... astazi, sau miine daca iti place mai mult, trebuie ca cineva sa stringa cureaua ...

de acord,dar NU Gargaragiul de Bas' ,care a ridicat pe cele mai inalte culmi talentul de a aburi mintile unor oameni ! si,trebuie sa recunosc :aici e genial ! cum poti altfel sa explici faptul ca, desi Minte-n cu senitatate si ce zice azi e contrazis de ce zice miine, cind tot atit de senin spune altceva, niste oameni,de altfel inteligenti, il Cred ! si fraza cu "nu-i lasat sa faca " ,continua sa se vinture cu succes ,desi Boc 4 e al lui ; Boc este Vocea lui ; majoritate in Parlament are ; opozitia abia mai miauna; Constitutia e pe cale sa-i dea puteri sporite....dar, el nu-i lasat sa faca ! e extraordinara chestia asta si ma pune pe ginduri,caci lui Ceausescu i s-a pus totul in circa- lui si numai lui ! lui Iliescu,la fel : ptr. tot ce s-a facut,el e de vina ....Constantinescu,idem.....numai saracul Bas' n-are nicio putere ! el vrea sa ne faca binele- chiar si cu forta - dar nu-i lasat sa faca ! de catre cine, frate ,nu-i lasat ,ca are intreaga Putere pe mina !

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 09:54

Si are dreptate !Nu-l lasa incompetentza !

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 11:18

BASESCU ISI DA DEMISIA
Stiri de iltima ora de la BBC

Pagini: << 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: