back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 >> Sari la pagina:

Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 11:49

Apreciez în schimb o altă decizie a Curții, cea legată de legea care modifica statutul funcționarilor publici propusă de PD-L. Încercarea de a politiza aceste instituții pică pentru a treia oară. Mai direct, Curtea a desființat articol cu articol traseul care garanta, sub acoperirea unei așa-zise depolitizări, menținerea în deconcentrate a majorității barosanilor numiți politic.
Întreb și eu pe domnul Boc unde și-a făcut studiile juridice că numai boacăne face. Nu degeaba la urecheat mentorul său de la Cotroceni.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 11:53

De la: Dorinel, la data 2010-04-17 11:34:45
De la: xzy, la data 2010-04-17 10:29:48
Dorinel,
Tu stii...imi place obiectivitatea, detest culorile politice, nu ma intereseaza inflamarea politica.

Referitor la ANI: www.sar.org.ro/art/comunicate_de_presa/comunicate_de_presa_2010/...
Cred ca ar fi timpul sa se uite vechile orgolii si litigii; si sa se gaseasca solutii ca ANI sa functioneze mai departe.
Numai bine.
O să detaliez subiectul mai târziu.
Răspunsul e simplu: o mână spală pe alta sau mai pe înțelesul tuturor, șapte judecatori de la Curtea Constituțională sunt direct vizați. Au încălcat legea controlului averilor ....

...proceduri interminabile cu scopul se a anula orice idee de justitie in tara asta...

Raporteaza abuz de limbaj
dan1957

57 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 12:24

offff, Doamne!
toata lumea vorbeste de cum isi trag legi pentru ei alesii neamului...
hai sa lasam astea si sa iesim in strada, ca s-a facut cald afara, si sa-i scoatem dracu' din barlog pe nenorocitii astia, ca ne-au mancat sufletul si nervii!

rebel
9am099445

4 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 13:19

ai mare dreptate,vreau sa fim prieteni pe chestia asta

tinerete
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 14:26

De la: Mara_54, la data 2010-04-16 18:38:34
De la: vaneamarin, la data 2010-04-16 18:30:46
De la: camioneros70, la data 2010-04-16 16:47:47
Oare nu crezi că ajunge atâta sarcasm gratuit din parte-ți ?? Unde vrei să ajungi , ca să știu cum să te iau pe viitor...? De sus sau de jos ??? Cine te crezi ?? Vreun "salvatorul neamului" ??
Ce vrei să ne arăți de fapt ? Că Guvernul fură ??? Al tău Tăriceanu e sfânt ce mama dracului , nu-i așa ??
Vrei să spui ceva de Băsescu ??? Dar concretețe , că de baliverne m-am săturat !!! Nu vei putea vreodată tu și nici zece ca tine să ajungi la valoare de OM a lui Băsescu , nici dacă te mai naști de trei ori !!!

Camioane,te vad suparat . Te enerveaza sarcasmul meu insa niciodata tampeniile facute de guvern sau de Base. Vreau sa intelegi clar un lucru,si eu si tu suntem forumisti si deocamdata putem posta liber,putem sa criticam sau sa laudam fiecare ce vrem.Nu te supara ca nu gandim toti ca tine, sunt diferente de cultura,mentalitati si inteligenta care ne fac pe toti diferiti. Daca te deranjeaza ceva din ce spun eu ,esti liber sa spui si tu orice vrei si sa ma contrazici in mod logic . Nu mai bate insa campii ,iar daca gresesc undeva adu argumente si explica unde am gresit.Vezi ca nu esti politai PDList de forum si nu ai drepturi speciale care sa-ti permita sa ataci pe oricine nu il iubeste pe Base,esti un simplu forumist ca noi toti. Tot ce iti spun tie concret, NU INTELEGI sau NU VREI SA INTELEGI, si treci la atacuri la persoana,acesta fiind argumentul suprem portocaliu!

PS:De porcaria lui Base cu avioanele F16 ce zici ?Nu ca oferta suedezilor este mai buna?Cauta si tu pe internet sau telefoneaza la Ambasada Suediei daca ai dubii basesciene asupra ofertei .

Ma sperie indarjirea cu care aperi niste hoti Camioneros, da e un guvern format din hoti mincinosi si profitori, in frunte cu Basescu pe care il aperi atat, priveste postul Antena 3 si te vei convinge, intreaba oamenii carora li sa luat din salariu milioane de lei si vei vedea ca asa e cum spune el, e un guvern de hoti.

Draga mea Mara , nu te speria !!

Apăr DREPTATEA !!
Nu apăr , în nici-un caz , mojicia !! Oameni ce expun aici oameni "montați" contra lui Băsescu , după !o "lungă" ... campanie , dusă de antene sau irealități ......

Măcar oamenii de bine să înțeleagă lucrul ăsta !!

Cine nu muncește , nu greșește ... zice o vorbă , dar să-i dăm răgaz Guvernului ăsta să DEMONSTREZE ceva !! Nu la 5 minute să ne luăm de el ... Nu cred că e timpul de "dispute" fără rost !...
dacă unii cred că , "critica" , fără un țel anume decât cel al găsirii nod în papură , este o "lege" a progresului , se înșală !

Atât și nimic mai mult !! Alte guverne , muuult mai reprobabile decât ascesta de azi , au fost "lipsite" de atâta CRITICĂ !! Acum , când totul e cam la vedere , s-au trezit "criticii" să bloof-eze pe diverse teme ... Neinteresant !!... dacă erau așa de energici ani în urmă , mă împăcam cu gândul ...
Dar în ziua de azi , este cam "cusut cu ață albă "....

Înțelegi "discursul" meu ? Sau și tu ești o "înrăită" ...gratis , a "criticii" sistemului ...?

Cu drag , un nepriceput !!

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 14:31

Apăr DREPTATEA !!
Nu apăr , în nici-un caz , mojicia !! Oameni ce expun aici oameni "montați" contra lui Băsescu , după !o "lungă" ... campanie , dusă de antene sau irealități ......

Cine nu muncește , nu greșește ... zice o vorbă , dar să-i dăm răgaz Guvernului ăsta să DEMONSTREZE ceva !! Nu la 5 minute să ne luăm de el ... Nu cred că e timpul de "dispute" fără rost !...
dacă unii cred că , "critica" , fără un țel anume decât cel al găsirii nod în papură , este o "lege" a progresului , se înșală !

Atât și nimic mai mult !! Alte guverne , muuult mai reprobabile decât ascesta de azi , au fost "lipsite" de atâta CRITICĂ !! Acum , când totul e cam la vedere , s-au trezit "criticii" să bloof-eze pe diverse teme ... Neinteresant !!... dacă erau așa de energici ani în urmă , mă împăcam cu gândul ...

Înțelegi "discursul" meu ? Sau și tu ești o "înrăită" ...gratis , a "criticii" sistemului ...?

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 14:33

De la: Merry, la data 2010-04-17 14:31:34

Apăr DREPTATEA !!

Iubirea-mi-ți e eternă ...

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 14:37

De la: camioneros70, la data 2010-04-17 14:33:07

Apăr DREPTATEA !!

Iubirea-mi-ți e eternă ...

la fel dragostea mea cea mare sa mai invioram putin atmosfera,ca parca prea a dat toti in el de topic....

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 14:46

Un singur lucru vreau să adaug ...

Vasile Stan , ieri , la monologia sa pe antena 3 , se chinuia de mama focului să ne explice că , americanii i-au integrat , îi au la inimă deja pe polonezi , de mult , iar pe noi românii (din cauza unui RAȚIU ) , ÎI AU LA ... DOS (SĂ MĂ EXPRIM PRINCIPIAL...)

DAR ,

Uitând complect acest mare "analist (din punctul meu de vedere , un căcănar antiromân ) , uitând zic , de Papa Ioana Paul al 2-lea...
Un papă ...
Și uitând complect că nativii sudamericani(majoritari în USA) și americanii sunt , marea majoritate a lor CATOLICI ...

Asta , preadistinsul nostru monologist , nu a luat în calcul !!

El , în mod eronat voit , ne prezenta niște documente , favorabile "expunerii" dânsului....

DE - PLO - RA - BIL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Punct !

PS. Iar dacă din orice punct de vedcere , uităm acest "amănunt" ... Toate disertațiile nostre , sunt derizorii .... Dar , adevărat , au un "public" ... unde ține !!!

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 15:08

Daca muncesti fara sa gindesti, tot mereu o sa gresesti, din greseala in greseala pina la victoria finala.
Nu stiu daca urmariti emisiunea "conexiuni", dar acest om Vlentin Stan, cred ca face ceva adevarat si cauta sa ne faca sa intelegem starea de fapt la care a ajuns societatea romaneasca. Din imaginile expuse privitor la reuniunile sefilor de state ale tarilor membre NATO, reiese clar cit de respectat este presedintele Romaniei si cita prestanta are. Din limbajul trupului si gestica sa, se desprinde concluzia ca este un complexat, depasit de atmosfera evenimentului, acolo nu mai avea nici o carisma, era tratat ca atare. Acesta este adevaratul Basescu nu cel care se ratoieste la obedientii lui pe care ii are la mina, asta a mai ramas din trecutul romanilor. Multumim lui Iliescu si clasei politice, ne meritam soarta.

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 15:20

De la: 9am126636, la data 2010-04-17 15:08:02 Daca muncesti fara sa gindesti, tot mereu o sa gresesti, din greseala in greseala pina la victoria finala.
Nu stiu daca urmariti emisiunea "conexiuni", dar acest om Vlentin Stan, cred ca face ceva adevarat si cauta sa ne faca sa intelegem starea de fapt la care a ajuns societatea romaneasca. Din imaginile expuse privitor la reuniunile sefilor de state ale tarilor membre NATO, reiese clar cit de respectat este presedintele Romaniei si cita prestanta are. Din limbajul trupului si gestica sa, se desprinde concluzia ca este un complexat, depasit de atmosfera evenimentului, acolo nu mai avea nici o carisma, era tratat ca atare. Acesta este adevaratul Basescu nu cel care se ratoieste la obedientii lui pe care ii are la mina, asta a mai ramas din trecutul romanilor. Multumim lui Iliescu si clasei politice, ne meritam soarta.

Băi deplorabilule și tu , dar de ce Stan nu aduce în discuții , adevărata FAȚĂ a problemelor noastre ??????????(pentru că este PLĂTIT să nu o facă !!!!- bagă la cap dracului și tu o dată-n viață !!!!)

Păi dacă era așa cum spunea el , nu mai amplasau never-ever americanii scutul aci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De ce nu au ales pentru scut pe polonezii ????
Hai băi , sodomasochistule , tu mie vii să-mi vinzi gogoșele , ce dracului ??? Nu te-ai obișnuit cu mine încă ????

Unde sunt polonezii în teatrele de război actuale (adică azi băi nepriceputule ) și unde sunt polonezii ?????

Hai băăă , plimbă ursu' !! Și tu și machiavelicul ăla antiromân convins de stan și bran !!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 15:30

De la: camioneros70, la data 2010-04-17 15:20:18
De la: 9am126636, la data 2010-04-17 15:08:02 Daca muncesti fara sa gindesti, tot mereu o sa gresesti, din greseala in greseala pina la victoria finala.

Băi deplorabilule și tu , dar de ce Stan nu aduce în discuții , adevărata FAȚĂ a problemelor noastre ??????????(pentru că este PLĂTIT să nu o facă !!!!- bagă la cap dracului și tu o dată-n viață !!!!)

Păi dacă era așa cum spunea el , nu mai amplasau never-ever americanii scutul aci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hai băi , sodomasochistule , tu mie vii să-mi vinzi gogoșele , ce dracului ??? Nu te-ai obișnuit cu mine încă ????

Unde sunt polonezii în teatrele de război actuale (adică azi băi nepriceputule ) și unde sunt polonezii ?????

Hai băăă , plimbă ursu' !! Și tu și machiavelicul ăla antiromân convins de stan și bran !!!

Imaginile nu mint scumpule degeaba, te superi!!!!
basescu este jenant de umil in fata omologilor sai, comportandu-se de parca acestia iar fi sefi!!
Idolul tau este de fapt un las, si de aceea ca orice las, nu suporta alte opinii, vrea doar ca si ceilalti sa se caciuleasca in fata lui ( vezi boc, guvernul, executantii PD-L-isti, etc.) asa cum se caciuleste el in fata strainilor!!
Este dezgustator de mic si fricos, fraudulosul de la Cotroceni!!!
Pfui, si sa-ti faci un idol dintr-un las ca basescu!
Vai de voi basescienii, camioneros!!!!!

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 15:37

De la: 9am178165, la data 2010-04-17 15:30:40

Imaginile nu mint scumpule degeaba, te superi!!!!
basescu este jenant de umil in fata omologilor sai, comportandu-se de parca acestia iar fi sefi!!
Idolul tau este de fapt un las, si de aceea ca orice las, nu suporta alte opinii, vrea doar ca si ceilalti sa se caciuleasca in fata lui ( vezi boc, guvernul, executantii PD-L-isti, etc.) asa cum se caciuleste el in fata strainilor!!
Este dezgustator de mic si fricos, fraudulosul de la Cotroceni!!!
Pfui, si sa-ti faci un idol dintr-un las ca basescu!
Vai de voi basescienii, camioneros!!!!!

Vai de tine tu beizadea , că la întrunirile tete-a tete , nici tu și nici 2 miliarde ca tine n-o să aveți parte să participați !! Ști tu ce se discută între marii șefi de stat !! Hai lasă-mă !! Tu , cu stan și bran și alții ca tine ( fără să ofensez pe nimeni , că tu ești unicat ) , își dau doar cu presupusul ....

Vai mama voastră !!!

Mă iert de data asta , că ți-am dat replica !! Promit că nu mai fac așa o oroare !!!

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 15:44

da dom'le, compleCt sOdomasochism!!!
de la marchizul de sOde, nu?

...sustinatorii primului istet al tarii....

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 15:48

Apăr DREPTATEA !!

Fii serioasa, ce fel de dreptate aperi?
Dreptatea copilului care-si va pierde curand alocatia?
Dreptatea pensionarului care este condamnat de guvern la cartofi fierti, care trebuie sa moara ca nu are bani de coplata si de medicamente?!!!
Dreptatea angajatului care se vede cu salariul diminuat la 600 de RON, sa faci bine sa traiesti tu din banii astia, nu o familie intreaga!!!!
Dreptatea perechii de someri care peste 1 luna isi termina perioada de somaj, care au trei copii si sanse de locuri de munca canci, ce faca cei cinci oameni peste 1 luna, merg la pascut, devin ierbivore?!!!
Dreptatea sportivului de performanta care si-a sacrificat tineretea in mii de ore de antrenament pentru Romania, iar acum se vede cu renta taiata?
Dreptatea militarului caruia i-au suierat gloantele pe la ureche in diferite teatre de razboi, iar acum ticalosii de guvernanti considera ca trebuie sa li se taie sporul de radiatii si sa li se micsoreze pensiile?
Dreptatea generalului de brigada care a condus 2500 de oameni si care nu merita o pensie de 5000 de RON, dar cat i-ai da omului aceluia care a avut un statut si o raspundere fantastica toata viata lui?
Poate ti se pare normal si drept ca cei din serviciile speciale, oamenii lui basescu sa aiba salarii fabuloase si lor sa li se calculeze pensia dupa legea speciala?
Dreptatea nenorocitului de parinte care isi va vedea pusa poprire pe salariu pentru ca smecherul sau de fiu a chiulit de la ore, poftim, vom deveni o tara de analfabeti, de unde bani de amenzi inventate de un guvern dezaxat?!!!!!!!!!!!
Dreptatea concubinei prezidentiale care toaca banii natiunii in vazul tuturor cu sfidarea oricaror reguri de decenta si bun simt.
DECI CE RAGAZ VREI SA DAI UNUI GUVERN UCIGAS DE POPULATIE, VREI SA NE VEZI MORTI DE FOAME PE TOTI, SA-L LASAM SA LUCREZE PANA AJUNGEM LATI DE FOAME PE CALDARAM?
TE ROG, VINO-TI IN FIRE SI VEZI REALITATEA!

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 16:32

E ușor , extrem de ușor să critici un Guvern (nu în speță cel românesc , ORICARE) , pe timp de criză ...
Cel mai ușor lucru din lume ăsta e !!
Dar , proștii , gen 9am178... , nu au cum să înțeleagă un fapt simplu , că nu-i duce glagoria !! Nu pentru că e precară , nu au !!!
Expune problema alocațiilor copiilor , ca și cum până acum , o alocație era de 1000 de euro !!!!

... În fine , vai mama ei săraca !! Bine că măcar știe cu tastatura ... Încet , încet , a reușit să înveșe să scrie cu literă mică ....

Next !!!!!!

PS: Auzi tu cifroi , definește "criza" ... Dacă reușești asta , CREDE-MĂ , și-ai răspuns la toate necunoscutele lipsei tale totale de creier ...

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 16:40

De la: gabigabi, la data 2010-04-16 16:59:53
De la: 9am056627, la data 2010-04-15 19:55:47SARUTMANA GABITO,CE MAI FACI ? SPER CA BINE !!!AI GRIJA DE TINE SI FAMILIE,SI MULTA SANATATE VA DORESC ATAT TIE CAT SI SOTULUI SI BAIATULUI. TE PUP !

"CIFRA", ce faci ? ai reaparut! chiar ma bucur,dar vazi ca p'aici nu s-a schimbat mai nimic,asa ca ne vom duela in continuare,chiar daca te iubesc....sau tocmai d'aia ?

P.S aaaaaa, ti s-a-ndeplinit dorinta din iarna ? adica esti unde erai inainte ? saruta-i pe toti ai tai !

SA TERMINAT, DUELATIVA VOI, ,EU MI-AM FACUT DATORIA..........DA SUNT TOT ACOLO,CU ALTE ATRIBUTII,CE SA FACI...........IN VIATA ,AI PARTE DE MULTE...........
TE PUP AI GRIJA DE TINE,TE ROG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 16:49

De la: super_green_frog, la data 2010-04-16 00:23:37
De la: 9am056627, la data 2010-04-15 19:55:47SARUTMANA GABITO,CE MAI FACI ? SPER CA BINE !!!AI GRIJA DE TINE SI FAMILIE,SI MULTA SANATATE VA DORESC ATAT TIE CAT SI SOTULUI SI BAIATULUI. TE PUP !

@gabi, va cunoasteti? Eu nu mai identific om cu persoana. E important sa-mi raspunzi ca sa iau piciorul de pe acceleratie.

SARUTMANA SI TIE BROSCUTO,TU TOT IMPACIIUTOARE AI RAMAS ? LA TINE SE VAD CEI 7 ANI DE ACASA,TU ESTI O TIPA CRESCUTA LA PENSION. TE PUP SI PE TINE !!!!!!!!!!!!!!11

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 16:54

De la: vaneamarin, la data 2010-04-16 08:27:27
De la: super_green_frog, la data 2010-04-16 00:23:37

@gabi, va cunoasteti? Eu nu mai identific om cu persoana. E important sa-mi raspunzi ca sa iau piciorul de pe acceleratie.

L-ati uitat pe cel caruia lumea ii spunea Cifra sau Majuscula si care in 90% din timp injura ?

DE CE NU ESTI CINSTIT ??????????? INJURA PE CINE ? PE TINE 90% DIN TIMP !!!!!!!!!!!!!!!! ACUM NU MAI INJUR................DOAR ...........SALUTARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SI INCA CEVA .......IAR TE IEI DE MAJUSCULA MEA ?
VEZI VANIA CA NU E FRUMOS !!!!!!!!!!!!!!!!!! GLUMESC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 18:31

Salut pe adevaratii romani ce nu se lasa prostiti de adevaratul BASESCU / Cred ca va pacalit cu mesajul lui anti comunist .de unde pina unde haznaua de pesed-isti era comunista cind era plina ochi cu hoti de sorginte capitalista? dar basescu cu ce era mai breaz ? nu ati vazut iubiti romani ca era ali baba cu cei 40 de hoti ?
ROMANE FII DESTEPT /

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 18:54

De la: 9am056627, la data 2010-04-17 16:40:47
De la: gabigabi, la data 2010-04-16 16:59:53

"CIFRA", ce faci ? ai reaparut! chiar ma bucur,dar vazi ca p'aici nu s-a schimbat mai nimic,asa ca ne vom duela in continuare,chiar daca te iubesc....sau tocmai d'aia ?

P.S aaaaaa, ti s-a-ndeplinit dorinta din iarna ? adica esti unde erai inainte ? saruta-i pe toti ai tai !

SA TERMINAT, DUELATIVA VOI, ,EU MI-AM FACUT DATORIA..........DA SUNT TOT ACOLO,CU ALTE ATRIBUTII,CE SA FACI...........IN VIATA ,AI PARTE DE MULTE...........
TE PUP AI GRIJA DE TINE,TE ROG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Multumesc de gindul cel bun si ptr. grija ce mi-o porti ! ....ma mai duelez si eu p'aci,asaaaa,in dorul lelii ....ce mai pot zice altceva decit ca ma rog sa dea Dumnezeu sa fie bine ?! cu drag

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 18:59

Si cam care ar fi adevarata fata a problemelor noastre? Scutul l-au amplasat pentru ei pentru siguranta bazelor lor din Romania. America este una din fetele problemelor noastre. Prietene, Rusia a fost sprijinita de America in reusita MRSO, o revolutie se face cu bani grei, Levente Trotki a fost scolit la ei ipreuna cu un nucleu de vre-o 400 de super-combatanti, Rotschild avea o banca in centrul Moscovei si facea afaceri cu Rusia, tot timpul rusii au fost sustinuti de americani economic si tehnologic, mai ales ca aparuse pericolul nazist. Si banuiesti de ce? Fiindca America este ce este datorita masonilor. Da, loji serioase nu ca la noi, lojii de cartier. Crezi ca stiu americanii de axa Washington-Londra-Bucuresti?
Fii, baiat destept , ca tara geme de ingineri.

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 19:18

Demagogul basescu ultimul mare mincinos /

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 20:18

De la: 9am104796, la data 2010-04-17 19:18:30Demagogul basescu ultimul mare mincinos /
Că e un mincinos ordinar președintele ....nu cred că mai reprezintă o noutate pentru tot românul; dar ce te faci că nici Antonescu sau Ponta nu sunt mai prejos ? Bine, nu mincinoși ordinari .. încă ....
Voi chiar nu v-ați convins că toți, fără excepții, sunt într-o horă a prieteniei în particular și a fățărniciei pentru prostime ? Doamne, dacă ar durea naivitatea asta ...!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 20:23

De la: 9am126636, la data 2010-04-17 18:59:13Crezi ca stiu americanii de axa Washington-Londra-Bucuresti?
Țara mai geme și de tinichigii și ospătari sau de cei ce le știu pe toate și dețin numai ei adevărul. Să fim serioși !
Uite, de la mitocănia care a cuprins România a răbufnit până și vulcanii planetei ! ....
Cât despre acea axă ... probabil doar președintele nostru a auzit de ea ! Prima dată s-a întâmplat după câteva pahare de whisky în "bibleoteca" sa personală ...

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 20:26

De la: 9am126636, la data 2010-04-17 18:59:13 Si cam care ar fi adevarata fata a problemelor noastre? Scutul l-au amplasat pentru ei pentru siguranta bazelor lor din Romania. America este una din fetele problemelor noastre. Prietene, Rusia a fost sprijinita de America in reusita MRSO, o revolutie se face cu bani grei, Levente Trotki a fost scolit la ei ipreuna cu un nucleu de vre-o 400 de super-combatanti, Rockefeller avea o banca in centrul Moscovei si facea afaceri cu Rusia, tot timpul rusii au fost sustinuti de americani economic si tehnologic, mai ales ca aparuse pericolul nazist. Si banuiesti de ce? Fiindca America este ce este datorita masonilor. Da, loji serioase nu ca la noi, lojii de cartier. Crezi ca stiu americanii de axa Washington-Londra-Bucuresti?

Erata: in loc de Rtschild corect : Rockefeller

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 21:35

In aceasta seara nu o sa-l critic pe base.
vreau sa-i multumesc...
atunci cind arunca cu laturi peste medici, la seminarul despre invatamintul modernizat, limbajul lui base mi-a reamintit de o carte.
asa ca in aceasta perioada de sarbatori pascale am scos din "bilioteca cu carti" si am recitit "pavilionul cancerosilor" de soljenitin , carte pentru care a luat premiul nobel si in care se regaseste aceiasi mentalitate cu privire la medicii din URSS-ul anilor '60 din secolul trecut.

asa ca dom' presedinte va multumesc...far' sa fac si comentarii.

Nota: cartea nu este cea editata de humanitas (am promis ca nu mai cumpar carti ale humanitas si nici de cartarescu).

Abatele:Cum poate fi controlată o populație? Rim: În primul rând prin forță. Abatele: Cînd frații mei înaintași au fost puși în situația de a controla o lume s-au gindit prima dată la religie. Rim: Mai există și politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populație.Abatele: Desigur. Numai că e o unealtă nesigură. Rim: Un popor mai poate fi condus și prin acțiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar să spun că înrobirea omului față de valorile materiale este indiscutabil superioară celei obținute prin religie.
joeelena

59 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 21:49

Ce aveti mai cu bietul Basescuom suferind si el !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 01:42

Gabi, Vanea și toți cei montați împotriva lui Mytcor ... gata, băiețelul și-a luat jucăriile și ne-a părăsit !
Luni, vă rog insistent să declarăm zi de doliu național !
În speranța că va citi aceste rânduri îl sfătuiesc pe tovarăș să revină și să nu mai pună totul la suflet sau să considere contrele aduse ca o ofensă personală. Asta e o dovadă supremă de imaturitate intelectuală.
În liniște Mytcor băiatule, adună-ți gândurile și revino ! În speranța unui dialog matur, ce am vrut mult timp să cred că pot avea cu tine ... ești așteptat din nou pe acest forum.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 10:19

Deoarece Polonia a negociat dur cerand garantii de securitate si ajutoare militate importante.Noi am fost baieti cuminti .

Premierul polonez Donald Tusk a decis sa ramana intransigent in fata Statelor Unite, cu riscul de a compromite proiectul de implantare in Polonia a unor elemente ale ambitiosului proiect american de scut antiracheta.

Considerand raspunsurile americane la ingrijorarile sale privind securitatea tarii drept "insuficiente", Tusk a cerut vineri sisteme de aparare aeriana de tip Patriot, care sa fie instalate permanent in Polonia, in schimbul gazduirii unei baze din cadrul scutului antiracheta.

"Instalarea scutului presupune noi amenintari si daca scutul nu poate raspunde acestor amenintari, avem nevoie de alte elemente tehnice, de exemplu rachete Patriot pe solul polonez", a explicat Donald Tusk, apreciind ca cerintele sale sunt realiste si bine fondate.

www.ziare.com/international/stiri-externe/polonia-mizeaza-pe-car...

Pagini: << 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: