back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 12:37

Si, daca PDL-ul il va lua pe berbec la sanul sau, atunci cei ca mine, care au sustinut PDL din convingere, sincer, ce crezi ca vor face si vor zice ?
Ca nu e nici o diferenta intre ei si PSD, este.
Cine-l primeste pe alde Bade in PDL e un mare tembel.
Mai ramane sa-l primeasca si pe Dinescu, pe Ciuvica si compania.
Teo e o pierdere pentru PDL-nu un castig.
Veti vedea ....

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 12:37

De la: camioneros70, la data 2010-04-20 09:26:28
De la: GigiOctan, la data 2010-04-19 23:12:09
Pleaca ma si tu!!! bine ca lasi locul larg pentru toate nulitatile! Deja se poate inchega un forum nou cu toti aia care mai discutau cate ceva si au plecat!!! Sper ca macar doamna Gabi sa ramana, sa vorbesca cu ecoul!

Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 12:58

De la: Dorinel, la data 2010-04-20 12:37:37
Pleaca ma si tu!!! bine ca lasi locul larg pentru toate nulitatile! Deja se poate inchega un forum nou cu toti aia care mai discutau cate ceva si au plecat!!! Sper ca macar doamna Gabi sa ramana, sa vorbesca cu ecoul!
Hai mai nu fiti rai,a fost secretar cu UTCeul,baiat bun la mangleala se pricepe ,si la afumatoarea poporului suveran

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 13:03

Ai dreptate sefu ,la UTC si la UM deSECURITATE M-AM CALIFICAT IN minciuni !

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 13:05

De la: Silviu, la data 2010-04-20 12:37:21Si, daca PDL-ul il va lua pe berbec la sanul sau, atunci cei ca mine, care au sustinut PDL din convingere, sincer, ce crezi ca vor face si vor zice ?
Veti vedea ....

Hai sã-þi spun de ce am raþionat aºa , Silviu !
În ultima perioadã "se bate monedã" pe introducerea tinerilor competenþi , în posturi cheie , de decizie !! Politic vorbind
Toþi afirmã faptul cã e momentul "predãrii" ºtafetei , cei bãtrânei ºi nedezlipiþi de zeci de ani din fotoliile confortabile ... sã lase locul tinerilor !
Buuuun !
Drept urmare , vezi miºcãrile din toate partidele jucãtoare pe scena politicului (un Ponta , un Prigoanã , Teo , etc. lista poate sã continue ) !
Ce eu pot sã spun este cã : sã nu subestimãm puterea IMAGINII publice a unora ! Ce , pentru multã lume mai mult sau mai puþin bineintenþionatã , conteazã în sondaje !!!
ªi ai vãzut ºi tu ce important este un conducãtor de campanie electoralã !!
Dacã toatã strategia unuia ce conduce o campanie , se va reduce la raiting-ul personal al candidatului ... ce sã zic ?

Dar în ziua de azi , publicitatea , este pusã la rang înalt ! În toate domeniile ! ªi asta se face în mii de moduri ºi câteodatã fãrã scrupule !! Important este rezultatul !
Sigur , nu totdeauna unul bun .

Dacã PDL. va pune în prim plan IMAGINEA deci , cred cã va greºi . Dar nu în totalitate , þinând cont de realitatea de zi cu zi !

PS. Nu cred Silviu , cã tu nu ºti cât de mult îl LOVE - SC eu pe Badea...

Cu stimã !

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 13:08

De la: Dorinel, la data 2010-04-20 12:37:37

... Pânã ai ºters tu mesajul , eu l-am citit !!!...
Sper sã nu te superi !

Succese

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Avem nevoie de Teo sa faca circ ,sa atragem spectatori mai fraierilor !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

"Chiar în gândul tãu nu blestema pe rege ºi în cãmara unde dormi nu defãima pe cel puternic; cãci pãsãrile cerului pot sã ducã un cuvânt ºi neamul celor înaripate sã dea vorba ta pe faþã. "

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 13:19

De la: camioneros70, la data 2010-04-20 13:05:02
De la: Silviu, la data 2010-04-20 12:37:21Si, daca PDL-ul il va lua pe berbec la sanul sau, atunci cei ca mine, care au sustinut PDL din convingere, sincer, ce crezi ca vor face si vor zice ?
Veti vedea ....

Hai sã-þi spun de ce am raþionat aºa , Silviu !
În ultima perioadã "se bate monedã" pe introducerea tinerilor competenþi , în posturi cheie , de decizie !! Politic vorbind
Toþi afirmã faptul cã e momentul "predãrii" ºtafetei , cei bãtrânei ºi nedezlipiþi de zeci de ani din fotoliile confortabile ... sã lase locul tinerilor !
Buuuun !
Drept urmare , vezi miºcãrile din toate partidele jucãtoare pe scena politicului (un Ponta , un Prigoanã , Teo , etc. lista poate sã continue ) !
Ce eu pot sã spun este cã : sã nu subestimãm puterea IMAGINII publice a unora ! Ce , pentru multã lume mai mult sau mai puþin bineintenþionatã , conteazã în sondaje !!!
ªi ai vãzut ºi tu ce important este un conducãtor de campanie electoralã !!
Dacã toatã strategia unuia ce conduce o campanie , se va reduce la raiting-ul personal al candidatului ... ce sã zic ?

Dar în ziua de azi , publicitatea , este pusã la rang înalt ! În toate domeniile ! ªi asta se face în mii de moduri ºi câteodatã fãrã scrupule !! Important este rezultatul !
Sigur , nu totdeauna unul bun .

Dacã PDL. va pune în prim plan IMAGINEA deci , cred cã va greºi . Dar nu în totalitate , þinând cont de realitatea de zi cu zi !

PS. Nu cred Silviu , cã tu nu ºti cât de mult îl LOVE - SC eu pe Badea...

Cu stimã !

Conform principiului "Putini am fost, multi am ramas", dupa alegeri se oplosesc la orice partid de guvernamant tot felul de specimene.
Pe langa uscaturile deja continute, acestea duc la pierderea credibilitatii partidului, la erodarea lui. Gradual.
Nu se intampla dintr-o data.
Teo e o nulitate. O nulitate blajina. Ne agresiva.
Admit ca poate avea succes la multi, dar la mine n-are.
Despre Badea, "deontologul", nu pot sa zic nimic. Dupa Tele7abc a murit. Tupeul jegos pe care-l are spunand ca n-are cum sa vorbeasca despre Voiculescu pentru ca el ii da painea (lucru evident pentru oricine) si maniera anti-basesciana desantata il descalifica iremediabil.
Cel putin in fata mea.
De mult am renuntat sa ma mai uit la el.
Pentru ca, la fel ca in cazul altora, stiu dinainte ce va spune.
Cand Teo a inceput sa ne prezinte manelisti s-a sinucis si ea.
Dar, ce ma pricep eu ?

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 13:35

Dacã eu acum o sã comentez despre Teo , o sã par ...
Mai bine citeºti pe "Teo Trandafir intrã în politicã" , postarea lui GigiOctan , un antibãsescu convins ...

Faptul cã nu o ai la inimã este normal , suntem un popor liber , chiar ºi în cuget !!
Sã nu o subestimãm totuºi ca ºi persoanã !!
Pudicã ? Da ! Normal , este femeie !
Sentimentalã ºi sensibilã ? Da ! Are totuºi , un suflet mare - demonstrat - (ºi nepublicizat !!)
Puternicã (în ciuda calitãþilor de mai sus ?) ? Pãi ... hai sã îl întrebãm pe Badea !! Sau Oreste . Care amândoi , public , pe sticlã , ceva mai în urmã vreme , se pronunþau asupra acestui subiect , fiecare în parte povestind amintiri comune , iar fiecare în parte cu o povestioarã diferitã (nu intru în detalii)...

Nu fac reclamã , sã fim înþeleºi ! Relatez .

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 13:37

De la: camioneros70, la data 2010-04-20 13:35:09Dacã eu acum o sã comentez despre Teo , o sã par ...
Mai bine citeºti pe "Teo Trandafir intrã în politicã" , postarea lui GigiOctan , un antibãsescu convins ...

Faptul cã nu o ai la inimã este normal , suntem un popor liber , chiar ºi în cuget !!
Sentimentalã ºi sensibilã ? Da ! Are totuºi , un suflet mare - demonstrat - (ºi nepublicizat !!)
Puternicã (în ciuda calitãþilor de mai sus ?) ? Pãi ... hai sã îl întrebãm pe Badea !! Sau Oreste . Care amândoi , public , pe sticlã , ceva mai în urmã vreme , se pronunþau asupra acestui subiect , fiecare în parte povestind amintiri comune , iar fiecare în parte cu o povestioarã diferitã (nu intru în detalii)...

Bravo baietii ! Poporul de circ are nevoi !

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 14:08

Gigi , decât aciditatea unui osciloscop .... mai bine sã vorbeºti cu ecoul !!!
La bãieþicã ãla trebuia neapãrat sã fii de acord cu copy-pasteul lui , cã în viziunea lui , ãsta este dialog ... Hai bãi Gigi , cã mã apucã tot râsul !!
În prostia lui imensã , el crede cã dacã cineva , pe acest topic , publicã contra lui Bãsescu , este neapãrat ºi necondiþionat de acord ºi cu aberaþiile lui !!!
Oare cum poþi fi atât de cioban în gândire ????
Oricum , mã bucur sã te am interlocutor pe tine sau pe Gabi , pe aici !! Chiar dacã în viziunea unor reduºi îngâmfaþi , suntem , mãscãrici , marþafoi ....

Tu mãcar mã cunoºti mai bine !!
Nu reuºesc sã deosebesc omul pe care pretinzi cã eºti de personajul descris de mine. Un personaj asemãnãtor unui tâmpiþel. ªi nici mãcar nu mã bucur. Nici nu aº putea sã gândesc aºa doar cã interlocutorul meu, mai ales unul virtual, are o pãrere diferitã de a mea pe un anumit subiect.
Tu nu ºi nu, cine într-o formã sau alta a dus critici actualei puteri, nu doar eu, e catalogat drept prost sau mai ºtiu eu ce îþi trece pe la gurã. Cine este cu actuala putere .... eeee, dintr-o datã devine cel mai iluminatã minte întâlnitã de tine în acest spaþiu virtual ºi cu siguranþã ºi în viaþa realã.
Dacã ar fi cineva din exterior sã-þi realizeze un profil, nu neapãrat pe tema specificã acestui topic, tare îmi este teamã cã nu vrei sã auzi cam ce ar gândi.
În legãturã cu insistenþa ta legatã de commenturile mele, cum cã mi-aº dori sã fie toþi de acord cu ele, nu cred cã existã un alt personaj care sã fie de acord cu ce spui tu, nici mãcar Mytcor. N-am fãcut asta ºi nici nu am insistat în aceastã privinþã. Dacã cineva nu este de acord cu ce afirm eu, asta e, nu deþin întotdeauna adevãrul. Dar m-aº fi aºteptat sã mã contreze cu argumente ºi nu cu bãlãcãreli bãsesciene cã am ce am cu actuala putere ºi numai pe lângã subiect.
În altã ordine, nu cred cã m-am legat de cineva vreodatã ºi sã insist cã doar eu ºi numai eu am dreptate. Dacã e sã schimbãm rolurile tu chiar te-ai putea lãuda liniºtit cu performanþa asta.
În legãturã cu acuzaþile tale repetate, cum cã m-aº folosi de copy-pasteuri pentru a expune o idee sau alta – sincer, întreabã-i pe cei din jurul tãu, de preferinþã din viaþa ta realã - ai mare problemã de interpretare a informaþiilor. E una sã culegi anumite date ce te pot ajuta în susþinerea unei idei, date pe care nu ai cum sã le cunoºti dacã nu te informezi ºi alta sã le aduci în discuþie mot-a-mo .... ca ºi cum ar fi ale tale (ºi jurnaliºti sau specialiºtii într.un domeniu sau altul procedeazã la fel).
Eu unul nu lucrez în domeniul amintit ºi pentru a aduce în discuþie anumite date legate de rezultatele guvernãrii portocalii m-am informat dintr-o sursã sau alta, inclusiv din presa favorabilã actualei puteri. În plus de asta ceea ce citesc memorez ºi mã pot folosi de informaþiile respective ºi mai târziu.
Dar de ce m-aº obosi sã-þi explic þie anumite lucruri când l-ai putea consulta pe Mytcor, campionul absolut la acest capitol, cum e cu informarea de pe Google ºi postarea mot-a-mo a informaþiilor culese …!
Cât despre viaþa mea privatã, cum cã aº vreun frustat dupã tine sau nerealizat … ei aflã neicuºorule cã lucrurile stau taman invers, am tot ce îmi doresc, prin muncã, am o familie minunatã ºi tot ce depinde de un om normal ºi împlinit.
Sunt unele persoane care mã cunosc mai bine de pe acest forum ºi þi-ar putea confirma asta.
Rãmâi cu ale tale, eu unul, repet, n-am sã mã mai obosesc sã-þi rãspund sau sã postez pe acest forum.
Numai bine.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 14:11

De la: camioneros70, la data 2010-04-20 13:08:02
... Pânã ai ºters tu mesajul , eu l-am citit !!!...
Sper sã nu te superi !

Succese
Nu l-am ºters, doar mi-a fost ºters ! Hai pa ! Succese !
Sper cã într-o zi o sã realizezi cã te afli pe un drum greºit. Când rezultatele actualei puteri o sã-ºi spunã mai mult ca niciodatã cuvântul.

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 14:24

De la: Dorinel, la data 2010-04-19 23:01:48Am mai zis, ºtiu ! ªi nu m-am þinut de cuvânt ! Sã-mi fie ruºine !
De data asta repet ce am mai spus odatã ºi mã voi þine de cuvânt: nu voi mai posta pe acest forum. În lipsa unui / unor moderatori a devenit penibil. Fãrã nici o exagerare.
A fost ceva drãguþ cu ceva timp în urmã, azi datoritã unor marþapoi needucaþi a devenit un imens gunoi virtual. Pãcat. Am plecat ºi spre deosebire de bunul meu amic virtual Vanea, eu NU vã rog sã nu mã bârfiþi. E alegerea voastrã.
Pentru cine e interasat/ã sã pãstrãm legãtura ... o vom face pe privat. Numai bine.

Domnule, nu fii trist! Chiar daca mai sunt unii care pleaca, de tot sau pt. putin timp, vor veni altii, mai buni sau mai rai, speram educati...Macar atat sa aiba, o bruma de respect pt. ceilalti, indiferent de ce parte a baricadei ar fi, pt. ca, nu-i asa?, ce criticam la iliescu - ca a "reusit" impartirea Romaniei in "pro" si "anti"- a reusit si urmasul sau, base, la fel de comunist, dar parca mai ticalos...Parerea mea, monser!

"Nihil sine Deo!"

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 14:40

De la: gabigabi, la data 2010-04-18 15:01:54
De la: Dorinel, la data 2010-04-18 01:42:25Gabi, Vanea ºi toþi cei montaþi împotriva lui Mytcor ... gata, bãieþelul ºi-a luat jucãriile ºi ne-a pãrãsit !
Luni, vã rog insistent sã declarãm zi de doliu naþional !
În speranþa cã va citi aceste rânduri îl sfãtuiesc pe tovar㺠sã revinã ºi sã nu mai punã totul la suflet sau sã considere contrele aduse ca o ofensã personalã. Asta e o dovadã supremã de imaturitate intelectualã.
În liniºte Mytcor bãiatule, adunã-þi gândurile ºi revino ! În speranþa unui dialog matur, ce am vrut mult timp sã cred cã pot avea cu tine ... eºti aºteptat din nou pe acest forum.

montata impotriva luimytcoe ? cum asa ? de unde s-a dedus asta ?ne-am contrat,ne-am certat, ne-am zis de una-de alta,in egala masura ! mi-a zis - i-am zis ! daca el e mai mimoza decit mine si s-a dat ranit din dragoste de B, asta e ! inseamna ca tot eu ,cea mai batrina,am nervii mai tari ....brava mie ! imi dau o si o
P.S e un luptator,iti spun eu si,dupa ce si-o mai reface fortele sleite de'atita lupta si dai si dai si lupta, o sa revina !

Cine-i mytcoe

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 16:20

De la: Dorinel, la data 2010-04-20 14:08:27

Gigi , decât aciditatea unui osciloscop .... mai bine sã vorbeºti cu ecoul !!!
La bãieþicã ãla trebuia neapãrat sã fii de acord cu copy-pasteul lui , cã în viziunea lui , ãsta este dialog ... Hai bãi Gigi , cã mã apucã tot râsul !!
În prostia lui imensã , el crede cã dacã cineva , pe acest topic , publicã contra lui Bãsescu , este neapãrat ºi necondiþionat de acord ºi cu aberaþiile lui !!!
Oare cum poþi fi atât de cioban în gândire ????
Oricum , mã bucur sã te am interlocutor pe tine sau pe Gabi , pe aici !! Chiar dacã în viziunea unor reduºi îngâmfaþi , suntem , mãscãrici , marþafoi ....

Tu mãcar mã cunoºti mai bine !!
Nu reuºesc sã deosebesc omul pe care pretinzi cã eºti de personajul descris de mine. Un personaj asemãnãtor unui tâmpiþel. ªi nici mãcar nu mã bucur. Nici nu aº putea sã gândesc aºa doar cã interlocutorul meu, mai ales unul virtual, are o pãrere diferitã de a mea pe un anumit subiect.
Tu nu ºi nu, cine într-o formã sau alta a dus critici actualei puteri, nu doar eu, e catalogat drept prost sau mai ºtiu eu ce îþi trece pe la gurã. Cine este cu actuala putere .... eeee, dintr-o datã devine cel mai iluminatã minte întâlnitã de tine în acest spaþiu virtual ºi cu siguranþã ºi în viaþa realã.
Dacã ar fi cineva din exterior sã-þi realizeze un profil, nu neapãrat pe tema specificã acestui topic, tare îmi este teamã cã nu vrei sã auzi cam ce ar gândi.
În legãturã cu insistenþa ta legatã de commenturile mele, cum cã mi-aº dori sã fie toþi de acord cu ele, nu cred cã existã un alt personaj care sã fie de acord cu ce spui tu, nici mãcar Mytcor. N-am fãcut asta ºi nici nu am insistat în aceastã privinþã. Dacã cineva nu este de acord cu ce afirm eu, asta e, nu deþin întotdeauna adevãrul. Dar m-aº fi aºteptat sã mã contreze cu argumente ºi nu cu bãlãcãreli bãsesciene cã am ce am cu actuala putere ºi numai pe lângã subiect.
În altã ordine, nu cred cã m-am legat de cineva vreodatã ºi sã insist cã doar eu ºi numai eu am dreptate. Dacã e sã schimbãm rolurile tu chiar te-ai putea lãuda liniºtit cu performanþa asta.
În legãturã cu acuzaþile tale repetate, cum cã m-aº folosi de copy-pasteuri pentru a expune o idee sau alta – sincer, întreabã-i pe cei din jurul tãu, de preferinþã din viaþa ta realã - ai mare problemã de interpretare a informaþiilor. E una sã culegi anumite date ce te pot ajuta în susþinerea unei idei, date pe care nu ai cum sã le cunoºti dacã nu te informezi ºi alta sã le aduci în discuþie mot-a-mo .... ca ºi cum ar fi ale tale (ºi jurnaliºti sau specialiºtii într.un domeniu sau altul procedeazã la fel).
Eu unul nu lucrez în domeniul amintit ºi pentru a aduce în discuþie anumite date legate de rezultatele guvernãrii portocalii m-am informat dintr-o sursã sau alta, inclusiv din presa favorabilã actualei puteri. În plus de asta ceea ce citesc memorez ºi mã pot folosi de informaþiile respective ºi mai târziu.
Dar de ce m-aº obosi sã-þi explic þie anumite lucruri când l-ai putea consulta pe Mytcor, campionul absolut la acest capitol, cum e cu informarea de pe Google ºi postarea mot-a-mo a informaþiilor culese …!
Cât despre viaþa mea privatã, cum cã aº vreun frustat dupã tine sau nerealizat … ei aflã neicuºorule cã lucrurile stau taman invers, am tot ce îmi doresc, prin muncã, am o familie minunatã ºi tot ce depinde de un om normal ºi împlinit.
Sunt unele persoane care mã cunosc mai bine de pe acest forum ºi þi-ar putea confirma asta.
Rãmâi cu ale tale, eu unul, repet, n-am sã mã mai obosesc sã-þi rãspund sau sã postez pe acest forum.
Numai bine.

Îþi aduc aminte un singur lucru : Nu am postat contre nimãnui pe forum decând am început a posta !!!
Nu am fost acid cu nimeni , eu , prepotent !!!
Am fost însã acid apostrofat când mi-am permis sã mã explic prin PROPRIILE cuvinte , de ce aia sau de ce ailaltã ....
Nu prea îmi place sã rãmân dator cuiva !! Nu întorc obrazul celãlalt , NICIODATÃ !!!
Ãsta sunt eu , am ajuns aºa , dupã lungi ºi intense consultaþii cu mine însãmi .
Nu vreau sã epatez , nu vreau sã te impresionez , sau cum naiba ºti tu sã interpretezi : am o experienþã de viaþã bogatã ! Mult mai bogatã decât multã lume . Dacã te-am incus în acea lume , asta nu înseamnã cã am fãcut-o cu un scop . Îþi expuneam o stare de fapt ! Cã tu vrei s-o accepþi sau nu, nu te-am întrebat, pentru cã nu mã interesa pãrerarea ta vis-a-vis de subiect !...
Te-am atenþionat în "N"-ºpe mii de rânduri sã dialogãm pe sinteze proprii ºi nu pe aberaþii copiate din pixul oricãrui frustrat ce , dacã o dãdea în contre cu Bãsescu , tu îi sorbeai literele una dupã cealaltã !
Sintezã , analizã dragul mieu , vrea sã zicã : A GÂNDI ! A gândi , nu a lua de bunã !!
De ce nu am fãcut analizã niciodatã pe un text expus de tine ? Pentru cã tu îl dãdeai drept :"pffoooaaa , taree ! Ia uitaþi bãi mãscãricilor ce zice ãsta de Bãsescu vostru , bãi portocaliilor...bla-bla" ... Onomatopeic , ce sã zic !! Abordare de dialog !! Dovadã de intelectual , ce mai !!!
Iar dacã v-am pus la respect eu , sau Mytcor , în aceeaºi notã de bunãcreºtere ce aþi dat dovadã , tot noi pe urmã eram ãia rãi !! Uitând voit , cine s-a exprimat într-un hal fãrã de hal ,de prima oarã !!!
Sau voi aveþi voie , cã v-aþi luat de la sine putere acest "drept" ??
Sau nu este aºa ???
M-ai vãzut cã postez într-o notã mai apropiatã de popor decât de stilul academic , ce-ai zis : "pãi cu peblea mã pun eu , cu neica nimeni , eu , o valoare inestimabilã a literaturii virtuale contemporane ?"...
Fãrã sã vrei , în câteva rânduri , ai dat dovadã prin rãspunsuri anumitor postãri ce nu prea te vizau , de o RÃUTATE gratuitã ! Te-am taxat imediat ºi ºti de ce ? Pentru cã te miroseam un bãiat de joasã speþã , rãutãcios , nu un combatant , un bãrbat adevãrat !!! Adevãrul te-a durut ºi încã o sã te mai doarã !! De ce ? Dovadã stã faptul cã fugi ! Orice explicaþie academicã mi-ai da tu , fuga tot fugã rãmâne !!! Bãrbaþii nu prea fug ...NICIODATÃ !!!!
Nu m-a interesat ºi nici nu mã intereseazã statutul tãu social sau profesional ... Aici , pe forum , asta chiar nu conteazã bãieþel !!!
Fuga asta a ta (dupã renunþarea lui Marin mai deunãzi...) o sã facã o mare gaurã în apã !!
Oricum s-a dialogat mai mult cu Vanea , chiar într-o notã extremã , decât cu tine !! Tu ai o vanitate în rãspunsuri ... Nu ai o motivaþie anume , vrei sã fii rãu . Gratis ...
Mãrturie sunt postãrile .
ªi ale mele ! ªi ale tale !
Ei , dragul mieu , lumea cititoare , spre deosebire de tine , analizeazã ....

Asta e !!

PS. Drumul meu , greºit sau nu , mãcar e drept !! Nu sinuos , ca al altora . Punct !!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 16:40

De la: Dorinel, la data 2010-04-19 23:01:48Am mai zis, ºtiu ! ªi nu m-am þinut de cuvânt ! Sã-mi fie ruºine !
De data asta repet ce am mai spus odatã ºi mã voi þine de cuvânt: nu voi mai posta pe acest forum. În lipsa unui / unor moderatori a devenit penibil. Fãrã nici o exagerare.
A fost ceva drãguþ cu ceva timp în urmã, azi datoritã unor marþapoi needucaþi a devenit un imens gunoi virtual. Pãcat. Am plecat ºi spre deosebire de bunul meu amic virtual Vanea, eu NU vã rog sã nu mã bârfiþi. E alegerea voastrã.
Pentru cine e interasat/ã sã pãstrãm legãtura ... o vom face pe privat. Numai bine.

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 20:07

De la: camioneros70, la data 2010-04-20 13:35:09Dacã eu acum o sã comentez despre Teo , o sã par ...

antibasescu convins....(???)

All Things Grow With Love
BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 20:24

De la: gabigabi, la data 2010-04-20 16:40:36

ADIO MATUSA !

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 20:26

Veti vedea ....
dA CE MAI sILVIULE ,PANARAMELE ADUC SPECTATORI !

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 20:27

base era un invitat obisnuit la teo.
nominalizarea ei arata cit de disperati sunt pdl.oamenii vor da din nou un vot negativ care arata neincrederea in vorba goala a lui boc cel resapat de base.

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 20:40

De la: 9am049573, la data 2010-04-20 20:27:42base era un invitat obisnuit la teo.
nominalizarea ei arata cit de disperati sunt pdl.oamenii vor da din nou un vot negativ care arata neincrederea in vorba goala a lui boc cel resapat de base.

Bily ... .... mã aºteptam la mult mai multe !!...

V-aþi redus motoarele la ralanti ??

Cam nasol fãrã adjutanþi , ai ???

V-a speriat faptul cã cineva în þara asta , se mai poartã ºi normal ???

Zice pe faþã , cu nume ºi prenume ???

Voi chiar credeaþi cã Bãse mãnâncã rahat ...

Vã sperie democraþia , ai ???

V-aþi obiºnuit cu secrete , regii , ascunziºuri ...? Cu : " Aaaaa , te-am priiins !!! "

Vã sperie "la vedere" , "la luminã" ???

Eeee , vã obiºnuitþi voi ! Mai greu , e-adevãrat , cã vã prindeþi cam târziu !...

Nu-i nimic ! La tãþi ni-i greu ....

BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 02:49

FANTEZII ,ascunse, muzica in surdina, lumanari parfumate, sampanie, masaj, doar noi doi cat timp vrem fara sa fim deranjati, ce zici, suna bine, daca da, suna-ma, lux, zona centrala, 0731805285/ 0762145865/ 0730215919

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 09:11

Ce-o fi discutat Base cu guvernul si care or fi strategiile economice?

9am186044

9 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 09:16

De la: 9am126636, la data 2010-04-21 09:11:06 Ce-o fi discutat Base cu guvernul si care or fi strategiile economice?

Probabil,despre noi metode de exterminare a romanilor,majorari de taxe ,impozite,protejarea rudelor bugetare

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 09:24

camineros
a comenta despre pdl si base e timp pierdut. chiar si publicitatea negativa e publicitate-asta au folosit consilierii americani in campania electorala a lui base.
de ce sa pierd timp vorbind despre pdl si exercitiile de imagine ale lui base dinainte de vizita fmi?
sper ca n-ai uitat, base cel cu guvernul dupa pofta inimii...

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 09:28

dupa cum ai vazut, berceanu face bancuri despre spusele lui base.
tu vrei sa le luam in serios?
mai mult nu spun despre ora de dirigentie.
a da, e greva joi in tot invatamintul. cel ce va fi modernizat dupa voia cotrocenilor...

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 12:19

Camioneros,
Eu sunt tot de partea lui Basescu, dar, desi nu vreau sa le dau apa la moara unora, nu pot sa nu constat ca PDL nu prea face ce trebuie sa iesim din marasm.
Adica, se cam comporta ca cei dinainte, vorbe, vorbe, nici o lege nu e constitutionala, bugetarii stau linistiti tot pe banii aia, cu pensiile nu se intampla nimic notabil, masuri pentru relansare economica ciuciu, pretul benzinei creste in timp ce euro sta la 4,2 si nimeni nu vede ... timpul trece, au majoritate in parlament dar nu voteaza legile care trebuie pentru ca nu sunt in stare sa le faca, investitii zero, imprumuturi cat cuprinde ... nu stiu cum sa-ti spun, timpul trece si ... nimic.
Criza e o scuza buna pentru o vreme, dar trece si vremea aia si o sa constatam ca a trecut degeaba.
Mai mult, apar tot felul de tembeli pe diferite functii, doar pentru ca sunt PDL.
Si nu prea se vede nimic.
Basescu nu mai are ce pierde si nici ce castiga.
Pentru mine topicul asta trebuia inchis de mult.
Azi il inchid.
Macar eu.
Cine mai are venin de varsat pe aici, sa fie sanatos.
Fie sa ma insel in privinta PDL-ului, dar ma cam indoiesc. Pentru ca e mai simplu sa-ti umpli buzunarele pentru un mandat, decat sa-ti amintesti ce spunei despre pensii si salarii nesimtite, cand le incasezi tu.
Sa dea Domnul sa ma insel.
Adio !

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 12:22

De la: Silviu, la data 2010-04-21 12:19:52Camioneros,
Eu sunt tot de partea lui Basescu, dar, desi nu vreau sa le dau apa la moara unora, nu pot sa nu constat ca PDL nu prea face ce trebuie sa iesim din marasm.
Adica, se cam comporta ca cei dinainte, vorbe, vorbe, nici o lege nu e constitutionala, bugetarii stau linistiti tot pe banii aia, cu pensiile nu se intampla nimic notabil, masuri pentru relansare economica ciuciu, pretul benzinei creste in timp ce euro sta la 4,2 si nimeni nu vede ... timpul trece, au majoritate in parlament dar nu voteaza legile care trebuie pentru ca nu sunt in stare sa le faca, investitii zero, imprumuturi cat cuprinde ... nu stiu cum sa-ti spun, timpul trece si ... nimic.
Criza e o scuza buna pentru o vreme, dar trece si vremea aia si o sa constatam ca a trecut degeaba.
Mai mult, apar tot felul de tembeli pe diferite functii, doar pentru ca sunt PDL.
Azi il inchid.
Macar eu.
Fie sa ma insel in privinta PDL-ului, dar ma cam indoiesc. Pentru ca e mai simplu sa-ti umpli buzunarele pentru un mandat, decat sa-ti amintesti ce spunei despre pensii si salarii nesimtite, cand le incasezi tu.
Adio !
si tu te rabesti sa iesi la pensie?...........clar vri sa iesi inainte de a aparea legea

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 15:48

De la: Silviu, la data 2010-04-21 12:19:52Camioneros,
Azi il inchid.
Macar eu.
Adio !

Pãi dacã ai zis adio , dragul meu Silviu , mai citeºti rãspunsul meu , sau ...?

Sunt pro Bãsescu , mai de mulþi ani , nu zic câþi , cã este irelevant !
Sunt pro PDL. ºi susþin acest partid !!
Sunt de acord cu închiderea acestui topic , în sensul bun al cuvântutlui , dar închiderea asta trebuia fãcutã imediat dupã data de 6 Decembrie...
Nu s-a vrut !!
Putea sã fie o felicitare , o urare de bine sau de sta-v-ar în gât , dar se puteau opri aici !!
A câºtigat Bãsescu , Noroc bun Ardeal , ne revedem la urmãtoarea campaniei ...
Nu s-a vrut asta , nici mãcar pe un forum , darã-mi-te public , oficial ...
Am comentat fiecare în felul nostru , exchibiþionismul clasei noastre politice.....
ªi au fost lupte grele ...

Dar , dragule , continua ºi fãrã de sfârºit interpretare ºi reinterpretare a " ce-a zis Boc , ce-a zis ministru , ce-a zis Udrea ...ha, ha , ha ..., ce-a dres ºi fãcut Guvern sau Prerºedinte ...
ne-a îndepãrtat pe toþi de valoarea timpului trecut de la desemnare a unui Guvern ºi azi !!
Cât timp a trecut ??????
Câte poþi rezolva tu Guvern , pe o CRIZÃ lucie de bani pe piaþa mondialã ....??

Nu iau apãrarea nimãnui !! Spun doar cã timpul scurs este prea scurt !!!
Ponta spunea asearã la "Naºul" : "Ce putem discuta noi la nivel înalt în partid ?? Cum sã-l dãm jos pe Boc , chestii d'ãstea..." Tie îþi este clar-cristal exprimarea sa ??
MIE DA !!
Asta se face neîntrerupt , contrar intereselor populare , ce susþin pesediºtii cã reprezintã ºi luptã pentru !!! Dacã nu era atacul ãsta mediatic forþat , contra a tot ce fãcea sau susþinea Bãsescu , mai observa cineva "atâte lipsuri " ??? PE CRIZÃ ??? Pe o crizã ca asta , nu prea mai ai timp sã te doarã-n cot de vecinu' sau de unu' mai departe ca tine !! Cãci "tãvãlugul" CRIZÃ te poate cãlca oricând , fãrã veste sau ... preaviz ....
Dar noi , oameni altfel "ocupaþi" la viaþa noastrã , nu avem altceva de fãcut mai bun în viaþã , decât sã ne râdem la televizor de miºtocãreala ieftinã ce ne-a oferit-o televiziuni de tot râsul , cicã de ºtiri !!
Dar ei nu ºtiau nici - ºtire- ce înseamnã , cu DEX-ul în mânã !!
Toatã "entifada" pornitã împotriva lui Bãsescu , iniþial puternicã( detronarea sa ...) , s-a transformat în bâlci ieftin de cartier , în care am vãzut de toate !!
Dar , cel mai important este cã am vãzut adevãrata faþã a celor ce ne conduc interesele !!!!
Acum nu mai ºtiu pe unde sã fugã ...

Dacã Boc a greºit undeva sau Videanu sau Udrea sau p..a mã-sii care o mai fi ãla de stã în gât lumii , sã plãteascã zic !!!

Când eu "bãtem monedã " cã nu avem legi , implicit nu avem JUSTIÞIE , "PRIETENII" mei de pe acest topic mã întrebau ce realizãri mãreþe avea unul sau celãlalt , din tabãra mea !! Dar din tabãra lor , mucles , nimic !!! Sunt apolitici ºi critici "obiectivi"... Hai bãi Silviule cã iar râd cu gura pânã la urechi ...

Nici pe departe nu sunt de acord cu România asta de azi , nu asta este þara ce o doream , nu asta este SCHIMBAREA ce o aºteptam eu ...

Dar este in început !! ªi schimbãrile se vãd , orice ar spune toatã lumea !!!!!
Pe mandatul lui Iliescu sau Constantinescu , sigur nu "ieºeau" atâtea la vedere ! Sigur , secretele erau secrete !! Mã refer aici la modul cum era condusã þara ( care erau grupurile de interese...) ! Pe mandatul celor mai sus amintiþi , nici un ziarist nu avea CURAJUL sã se ia mai tare de ei !! Se temeau de repercursiuni !! Întreabã în jurul tãu ºi sigur vei afla !!
Acum , parcã s-a mai relaxat atmosfera !! Ne apropiem de LIBERTATEA aia pentru care au murit oameni tineri , inocenþi , la REVOLUÞIE !!!!

Aº putea continua dar , timpul mã preseazã ºi sincer , mi-a cam pierit ºi mie cheful de a tot explica , lucruri pe care , se pare numai eu le vãd ....

Toþi vreþi schimbãri , a la Harry Potter , Rumburrak sau pocnind din degete !!
Nu este , cum voit spun antenele sau irealitatea , Boc 4 - Guvernul !!
Este Boc - Eagle 1 !! Deoarece , pe crizã MONDIALÃ , a preluat o þarã plinã cu probleme mari !!!!
Un erou !!
Nu poate fi Mafalda , asta e clar !! Dar i se cere cu o insistenþã ciudatã !!! ... E clar , o alianþã cere sacrificii !!

Nu putea prostu' ãla de Antonescu , sã nu-i mai pese de "autoritatea" Patricianã ºi sã ia decizia de intra la guvernare , alãturi de PDL ???? Asta vrea acum ....
Dar noi pînâ nu ne terfelim prin noroi , nu suntem noi !!! ªi asta degeaba !!!! Pînã nu ne autodezonorãm , nu suntem , cu adevãrat , oameni politici !! Doar l-am studiat pe Caragiale în ºcoli !!!! Nu ne abatem de la reguli !!!

.

Pagini: << 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: