back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 12:37

Si, daca PDL-ul il va lua pe berbec la sanul sau, atunci cei ca mine, care au sustinut PDL din convingere, sincer, ce crezi ca vor face si vor zice ?
Ca nu e nici o diferenta intre ei si PSD, este.
Cine-l primeste pe alde Bade in PDL e un mare tembel.
Mai ramane sa-l primeasca si pe Dinescu, pe Ciuvica si compania.
Teo e o pierdere pentru PDL-nu un castig.
Veti vedea ....

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 12:37

De la: camioneros70, la data 2010-04-20 09:26:28
De la: GigiOctan, la data 2010-04-19 23:12:09
Pleaca ma si tu!!! bine ca lasi locul larg pentru toate nulitatile! Deja se poate inchega un forum nou cu toti aia care mai discutau cate ceva si au plecat!!! Sper ca macar doamna Gabi sa ramana, sa vorbesca cu ecoul!

Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 12:58

De la: Dorinel, la data 2010-04-20 12:37:37
Pleaca ma si tu!!! bine ca lasi locul larg pentru toate nulitatile! Deja se poate inchega un forum nou cu toti aia care mai discutau cate ceva si au plecat!!! Sper ca macar doamna Gabi sa ramana, sa vorbesca cu ecoul!
Hai mai nu fiti rai,a fost secretar cu UTCeul,baiat bun la mangleala se pricepe ,si la afumatoarea poporului suveran

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic� am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 13:03

Ai dreptate sefu ,la UTC si la UM deSECURITATE M-AM CALIFICAT IN minciuni !

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 13:05

De la: Silviu, la data 2010-04-20 12:37:21Si, daca PDL-ul il va lua pe berbec la sanul sau, atunci cei ca mine, care au sustinut PDL din convingere, sincer, ce crezi ca vor face si vor zice ?
Veti vedea ....

Hai s�-�i spun de ce am ra�ionat a�a , Silviu !
�n ultima perioad� "se bate moned�" pe introducerea tinerilor competen�i , �n posturi cheie , de decizie !! Politic vorbind
To�i afirm� faptul c� e momentul "pred�rii" �tafetei , cei b�tr�nei �i nedezlipi�i de zeci de ani din fotoliile confortabile ... s� lase locul tinerilor !
Buuuun !
Drept urmare , vezi mi�c�rile din toate partidele juc�toare pe scena politicului (un Ponta , un Prigoan� , Teo , etc. lista poate s� continue ) !
Ce eu pot s� spun este c� : s� nu subestim�m puterea IMAGINII publice a unora ! Ce , pentru mult� lume mai mult sau mai pu�in bineinten�ionat� , conteaz� �n sondaje !!!
�i ai v�zut �i tu ce important este un conduc�tor de campanie electoral� !!
Dac� toat� strategia unuia ce conduce o campanie , se va reduce la raiting-ul personal al candidatului ... ce s� zic ?

Dar �n ziua de azi , publicitatea , este pus� la rang �nalt ! �n toate domeniile ! �i asta se face �n mii de moduri �i c�teodat� f�r� scrupule !! Important este rezultatul !
Sigur , nu totdeauna unul bun .

Dac� PDL. va pune �n prim plan IMAGINEA deci , cred c� va gre�i . Dar nu �n totalitate , �in�nd cont de realitatea de zi cu zi !

PS. Nu cred Silviu , c� tu nu �ti c�t de mult �l LOVE - SC eu pe Badea...

Cu stim� !

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 13:08

De la: Dorinel, la data 2010-04-20 12:37:37

... P�n� ai �ters tu mesajul , eu l-am citit !!!...
Sper s� nu te superi !

Succese

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Avem nevoie de Teo sa faca circ ,sa atragem spectatori mai fraierilor !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

"Chiar �n g�ndul t�u nu blestema pe rege �i �n c�mara unde dormi nu def�ima pe cel puternic; c�ci p�s�rile cerului pot s� duc� un cuv�nt �i neamul celor �naripate s� dea vorba ta pe fa��. "

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 13:19

De la: camioneros70, la data 2010-04-20 13:05:02
De la: Silviu, la data 2010-04-20 12:37:21Si, daca PDL-ul il va lua pe berbec la sanul sau, atunci cei ca mine, care au sustinut PDL din convingere, sincer, ce crezi ca vor face si vor zice ?
Veti vedea ....

Hai s�-�i spun de ce am ra�ionat a�a , Silviu !
�n ultima perioad� "se bate moned�" pe introducerea tinerilor competen�i , �n posturi cheie , de decizie !! Politic vorbind
To�i afirm� faptul c� e momentul "pred�rii" �tafetei , cei b�tr�nei �i nedezlipi�i de zeci de ani din fotoliile confortabile ... s� lase locul tinerilor !
Buuuun !
Drept urmare , vezi mi�c�rile din toate partidele juc�toare pe scena politicului (un Ponta , un Prigoan� , Teo , etc. lista poate s� continue ) !
Ce eu pot s� spun este c� : s� nu subestim�m puterea IMAGINII publice a unora ! Ce , pentru mult� lume mai mult sau mai pu�in bineinten�ionat� , conteaz� �n sondaje !!!
�i ai v�zut �i tu ce important este un conduc�tor de campanie electoral� !!
Dac� toat� strategia unuia ce conduce o campanie , se va reduce la raiting-ul personal al candidatului ... ce s� zic ?

Dar �n ziua de azi , publicitatea , este pus� la rang �nalt ! �n toate domeniile ! �i asta se face �n mii de moduri �i c�teodat� f�r� scrupule !! Important este rezultatul !
Sigur , nu totdeauna unul bun .

Dac� PDL. va pune �n prim plan IMAGINEA deci , cred c� va gre�i . Dar nu �n totalitate , �in�nd cont de realitatea de zi cu zi !

PS. Nu cred Silviu , c� tu nu �ti c�t de mult �l LOVE - SC eu pe Badea...

Cu stim� !

Conform principiului "Putini am fost, multi am ramas", dupa alegeri se oplosesc la orice partid de guvernamant tot felul de specimene.
Pe langa uscaturile deja continute, acestea duc la pierderea credibilitatii partidului, la erodarea lui. Gradual.
Nu se intampla dintr-o data.
Teo e o nulitate. O nulitate blajina. Ne agresiva.
Admit ca poate avea succes la multi, dar la mine n-are.
Despre Badea, "deontologul", nu pot sa zic nimic. Dupa Tele7abc a murit. Tupeul jegos pe care-l are spunand ca n-are cum sa vorbeasca despre Voiculescu pentru ca el ii da painea (lucru evident pentru oricine) si maniera anti-basesciana desantata il descalifica iremediabil.
Cel putin in fata mea.
De mult am renuntat sa ma mai uit la el.
Pentru ca, la fel ca in cazul altora, stiu dinainte ce va spune.
Cand Teo a inceput sa ne prezinte manelisti s-a sinucis si ea.
Dar, ce ma pricep eu ?

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 13:35

Dac� eu acum o s� comentez despre Teo , o s� par ...
Mai bine cite�ti pe "Teo Trandafir intr� �n politic�" , postarea lui GigiOctan , un antib�sescu convins ...

Faptul c� nu o ai la inim� este normal , suntem un popor liber , chiar �i �n cuget !!
S� nu o subestim�m totu�i ca �i persoan� !!
Pudic� ? Da ! Normal , este femeie !
Sentimental� �i sensibil� ? Da ! Are totu�i , un suflet mare - demonstrat - (�i nepublicizat !!)
Puternic� (�n ciuda calit��ilor de mai sus ?) ? P�i ... hai s� �l �ntreb�m pe Badea !! Sau Oreste . Care am�ndoi , public , pe sticl� , ceva mai �n urm� vreme , se pronun�au asupra acestui subiect , fiecare �n parte povestind amintiri comune , iar fiecare �n parte cu o povestioar� diferit� (nu intru �n detalii)...

Nu fac reclam� , s� fim �n�ele�i ! Relatez .

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 13:37

De la: camioneros70, la data 2010-04-20 13:35:09Dac� eu acum o s� comentez despre Teo , o s� par ...
Mai bine cite�ti pe "Teo Trandafir intr� �n politic�" , postarea lui GigiOctan , un antib�sescu convins ...

Faptul c� nu o ai la inim� este normal , suntem un popor liber , chiar �i �n cuget !!
Sentimental� �i sensibil� ? Da ! Are totu�i , un suflet mare - demonstrat - (�i nepublicizat !!)
Puternic� (�n ciuda calit��ilor de mai sus ?) ? P�i ... hai s� �l �ntreb�m pe Badea !! Sau Oreste . Care am�ndoi , public , pe sticl� , ceva mai �n urm� vreme , se pronun�au asupra acestui subiect , fiecare �n parte povestind amintiri comune , iar fiecare �n parte cu o povestioar� diferit� (nu intru �n detalii)...

Bravo baietii ! Poporul de circ are nevoi !

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 14:08

Gigi , dec�t aciditatea unui osciloscop .... mai bine s� vorbe�ti cu ecoul !!!
La b�ie�ic� �la trebuia neap�rat s� fii de acord cu copy-pasteul lui , c� �n viziunea lui , �sta este dialog ... Hai b�i Gigi , c� m� apuc� tot r�sul !!
�n prostia lui imens� , el crede c� dac� cineva , pe acest topic , public� contra lui B�sescu , este neap�rat �i necondi�ionat de acord �i cu abera�iile lui !!!
Oare cum po�i fi at�t de cioban �n g�ndire ????
Oricum , m� bucur s� te am interlocutor pe tine sau pe Gabi , pe aici !! Chiar dac� �n viziunea unor redu�i �ng�mfa�i , suntem , m�sc�rici , mar�afoi ....

Tu m�car m� cuno�ti mai bine !!
Nu reu�esc s� deosebesc omul pe care pretinzi c� e�ti de personajul descris de mine. Un personaj asem�n�tor unui t�mpi�el. �i nici m�car nu m� bucur. Nici nu a� putea s� g�ndesc a�a doar c� interlocutorul meu, mai ales unul virtual, are o p�rere diferit� de a mea pe un anumit subiect.
Tu nu �i nu, cine �ntr-o form� sau alta a dus critici actualei puteri, nu doar eu, e catalogat drept prost sau mai �tiu eu ce ��i trece pe la gur�. Cine este cu actuala putere .... eeee, dintr-o dat� devine cel mai iluminat� minte �nt�lnit� de tine �n acest spa�iu virtual �i cu siguran�� �i �n via�a real�.
Dac� ar fi cineva din exterior s�-�i realizeze un profil, nu neap�rat pe tema specific� acestui topic, tare �mi este team� c� nu vrei s� auzi cam ce ar g�ndi.
�n leg�tur� cu insisten�a ta legat� de commenturile mele, cum c� mi-a� dori s� fie to�i de acord cu ele, nu cred c� exist� un alt personaj care s� fie de acord cu ce spui tu, nici m�car Mytcor. N-am f�cut asta �i nici nu am insistat �n aceast� privin��. Dac� cineva nu este de acord cu ce afirm eu, asta e, nu de�in �ntotdeauna adev�rul. Dar m-a� fi a�teptat s� m� contreze cu argumente �i nu cu b�l�c�reli b�sesciene c� am ce am cu actuala putere �i numai pe l�ng� subiect.
�n alt� ordine, nu cred c� m-am legat de cineva vreodat� �i s� insist c� doar eu �i numai eu am dreptate. Dac� e s� schimb�m rolurile tu chiar te-ai putea l�uda lini�tit cu performan�a asta.
�n leg�tur� cu acuza�ile tale repetate, cum c� m-a� folosi de copy-pasteuri pentru a expune o idee sau alta � sincer, �ntreab�-i pe cei din jurul t�u, de preferin�� din via�a ta real� - ai mare problem� de interpretare a informa�iilor. E una s� culegi anumite date ce te pot ajuta �n sus�inerea unei idei, date pe care nu ai cum s� le cuno�ti dac� nu te informezi �i alta s� le aduci �n discu�ie mot-a-mo .... ca �i cum ar fi ale tale (�i jurnali�ti sau speciali�tii �ntr.un domeniu sau altul procedeaz� la fel).
Eu unul nu lucrez �n domeniul amintit �i pentru a aduce �n discu�ie anumite date legate de rezultatele guvern�rii portocalii m-am informat dintr-o surs� sau alta, inclusiv din presa favorabil� actualei puteri. �n plus de asta ceea ce citesc memorez �i m� pot folosi de informa�iile respective �i mai t�rziu.
Dar de ce m-a� obosi s�-�i explic �ie anumite lucruri c�nd l-ai putea consulta pe Mytcor, campionul absolut la acest capitol, cum e cu informarea de pe Google �i postarea mot-a-mo a informa�iilor culese �!
C�t despre via�a mea privat�, cum c� a� vreun frustat dup� tine sau nerealizat � ei afl� neicu�orule c� lucrurile stau taman invers, am tot ce �mi doresc, prin munc�, am o familie minunat� �i tot ce depinde de un om normal �i �mplinit.
Sunt unele persoane care m� cunosc mai bine de pe acest forum �i �i-ar putea confirma asta.
R�m�i cu ale tale, eu unul, repet, n-am s� m� mai obosesc s�-�i r�spund sau s� postez pe acest forum.
Numai bine.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 14:11

De la: camioneros70, la data 2010-04-20 13:08:02
... P�n� ai �ters tu mesajul , eu l-am citit !!!...
Sper s� nu te superi !

Succese
Nu l-am �ters, doar mi-a fost �ters ! Hai pa ! Succese !
Sper c� �ntr-o zi o s� realizezi c� te afli pe un drum gre�it. C�nd rezultatele actualei puteri o s�-�i spun� mai mult ca niciodat� cuv�ntul.

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 14:24

De la: Dorinel, la data 2010-04-19 23:01:48Am mai zis, �tiu ! �i nu m-am �inut de cuv�nt ! S�-mi fie ru�ine !
De data asta repet ce am mai spus odat� �i m� voi �ine de cuv�nt: nu voi mai posta pe acest forum. �n lipsa unui / unor moderatori a devenit penibil. F�r� nici o exagerare.
A fost ceva dr�gu� cu ceva timp �n urm�, azi datorit� unor mar�apoi needuca�i a devenit un imens gunoi virtual. P�cat. Am plecat �i spre deosebire de bunul meu amic virtual Vanea, eu NU v� rog s� nu m� b�rfi�i. E alegerea voastr�.
Pentru cine e interasat/� s� p�str�m leg�tura ... o vom face pe privat. Numai bine.

Domnule, nu fii trist! Chiar daca mai sunt unii care pleaca, de tot sau pt. putin timp, vor veni altii, mai buni sau mai rai, speram educati...Macar atat sa aiba, o bruma de respect pt. ceilalti, indiferent de ce parte a baricadei ar fi, pt. ca, nu-i asa?, ce criticam la iliescu - ca a "reusit" impartirea Romaniei in "pro" si "anti"- a reusit si urmasul sau, base, la fel de comunist, dar parca mai ticalos...Parerea mea, monser!

"Nihil sine Deo!"

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 14:40

De la: gabigabi, la data 2010-04-18 15:01:54
De la: Dorinel, la data 2010-04-18 01:42:25Gabi, Vanea �i to�i cei monta�i �mpotriva lui Mytcor ... gata, b�ie�elul �i-a luat juc�riile �i ne-a p�r�sit !
Luni, v� rog insistent s� declar�m zi de doliu na�ional !
�n speran�a c� va citi aceste r�nduri �l sf�tuiesc pe tovar� s� revin� �i s� nu mai pun� totul la suflet sau s� considere contrele aduse ca o ofens� personal�. Asta e o dovad� suprem� de imaturitate intelectual�.
�n lini�te Mytcor b�iatule, adun�-�i g�ndurile �i revino ! �n speran�a unui dialog matur, ce am vrut mult timp s� cred c� pot avea cu tine ... e�ti a�teptat din nou pe acest forum.

montata impotriva luimytcoe ? cum asa ? de unde s-a dedus asta ?ne-am contrat,ne-am certat, ne-am zis de una-de alta,in egala masura ! mi-a zis - i-am zis ! daca el e mai mimoza decit mine si s-a dat ranit din dragoste de B, asta e ! inseamna ca tot eu ,cea mai batrina,am nervii mai tari ....brava mie ! imi dau o si o
P.S e un luptator,iti spun eu si,dupa ce si-o mai reface fortele sleite de'atita lupta si dai si dai si lupta, o sa revina !

Cine-i mytcoe

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 16:20

De la: Dorinel, la data 2010-04-20 14:08:27

Gigi , dec�t aciditatea unui osciloscop .... mai bine s� vorbe�ti cu ecoul !!!
La b�ie�ic� �la trebuia neap�rat s� fii de acord cu copy-pasteul lui , c� �n viziunea lui , �sta este dialog ... Hai b�i Gigi , c� m� apuc� tot r�sul !!
�n prostia lui imens� , el crede c� dac� cineva , pe acest topic , public� contra lui B�sescu , este neap�rat �i necondi�ionat de acord �i cu abera�iile lui !!!
Oare cum po�i fi at�t de cioban �n g�ndire ????
Oricum , m� bucur s� te am interlocutor pe tine sau pe Gabi , pe aici !! Chiar dac� �n viziunea unor redu�i �ng�mfa�i , suntem , m�sc�rici , mar�afoi ....

Tu m�car m� cuno�ti mai bine !!
Nu reu�esc s� deosebesc omul pe care pretinzi c� e�ti de personajul descris de mine. Un personaj asem�n�tor unui t�mpi�el. �i nici m�car nu m� bucur. Nici nu a� putea s� g�ndesc a�a doar c� interlocutorul meu, mai ales unul virtual, are o p�rere diferit� de a mea pe un anumit subiect.
Tu nu �i nu, cine �ntr-o form� sau alta a dus critici actualei puteri, nu doar eu, e catalogat drept prost sau mai �tiu eu ce ��i trece pe la gur�. Cine este cu actuala putere .... eeee, dintr-o dat� devine cel mai iluminat� minte �nt�lnit� de tine �n acest spa�iu virtual �i cu siguran�� �i �n via�a real�.
Dac� ar fi cineva din exterior s�-�i realizeze un profil, nu neap�rat pe tema specific� acestui topic, tare �mi este team� c� nu vrei s� auzi cam ce ar g�ndi.
�n leg�tur� cu insisten�a ta legat� de commenturile mele, cum c� mi-a� dori s� fie to�i de acord cu ele, nu cred c� exist� un alt personaj care s� fie de acord cu ce spui tu, nici m�car Mytcor. N-am f�cut asta �i nici nu am insistat �n aceast� privin��. Dac� cineva nu este de acord cu ce afirm eu, asta e, nu de�in �ntotdeauna adev�rul. Dar m-a� fi a�teptat s� m� contreze cu argumente �i nu cu b�l�c�reli b�sesciene c� am ce am cu actuala putere �i numai pe l�ng� subiect.
�n alt� ordine, nu cred c� m-am legat de cineva vreodat� �i s� insist c� doar eu �i numai eu am dreptate. Dac� e s� schimb�m rolurile tu chiar te-ai putea l�uda lini�tit cu performan�a asta.
�n leg�tur� cu acuza�ile tale repetate, cum c� m-a� folosi de copy-pasteuri pentru a expune o idee sau alta � sincer, �ntreab�-i pe cei din jurul t�u, de preferin�� din via�a ta real� - ai mare problem� de interpretare a informa�iilor. E una s� culegi anumite date ce te pot ajuta �n sus�inerea unei idei, date pe care nu ai cum s� le cuno�ti dac� nu te informezi �i alta s� le aduci �n discu�ie mot-a-mo .... ca �i cum ar fi ale tale (�i jurnali�ti sau speciali�tii �ntr.un domeniu sau altul procedeaz� la fel).
Eu unul nu lucrez �n domeniul amintit �i pentru a aduce �n discu�ie anumite date legate de rezultatele guvern�rii portocalii m-am informat dintr-o surs� sau alta, inclusiv din presa favorabil� actualei puteri. �n plus de asta ceea ce citesc memorez �i m� pot folosi de informa�iile respective �i mai t�rziu.
Dar de ce m-a� obosi s�-�i explic �ie anumite lucruri c�nd l-ai putea consulta pe Mytcor, campionul absolut la acest capitol, cum e cu informarea de pe Google �i postarea mot-a-mo a informa�iilor culese �!
C�t despre via�a mea privat�, cum c� a� vreun frustat dup� tine sau nerealizat � ei afl� neicu�orule c� lucrurile stau taman invers, am tot ce �mi doresc, prin munc�, am o familie minunat� �i tot ce depinde de un om normal �i �mplinit.
Sunt unele persoane care m� cunosc mai bine de pe acest forum �i �i-ar putea confirma asta.
R�m�i cu ale tale, eu unul, repet, n-am s� m� mai obosesc s�-�i r�spund sau s� postez pe acest forum.
Numai bine.

��i aduc aminte un singur lucru : Nu am postat contre nim�nui pe forum dec�nd am �nceput a posta !!!
Nu am fost acid cu nimeni , eu , prepotent !!!
Am fost �ns� acid apostrofat c�nd mi-am permis s� m� explic prin PROPRIILE cuvinte , de ce aia sau de ce ailalt� ....
Nu prea �mi place s� r�m�n dator cuiva !! Nu �ntorc obrazul cel�lalt , NICIODAT� !!!
�sta sunt eu , am ajuns a�a , dup� lungi �i intense consulta�ii cu mine �ns�mi .
Nu vreau s� epatez , nu vreau s� te impresionez , sau cum naiba �ti tu s� interpretezi : am o experien�� de via�� bogat� ! Mult mai bogat� dec�t mult� lume . Dac� te-am incus �n acea lume , asta nu �nseamn� c� am f�cut-o cu un scop . ��i expuneam o stare de fapt ! C� tu vrei s-o accep�i sau nu, nu te-am �ntrebat, pentru c� nu m� interesa p�rerarea ta vis-a-vis de subiect !...
Te-am aten�ionat �n "N"-�pe mii de r�nduri s� dialog�m pe sinteze proprii �i nu pe abera�ii copiate din pixul oric�rui frustrat ce , dac� o d�dea �n contre cu B�sescu , tu �i sorbeai literele una dup� cealalt� !
Sintez� , analiz� dragul mieu , vrea s� zic� : A G�NDI ! A g�ndi , nu a lua de bun� !!
De ce nu am f�cut analiz� niciodat� pe un text expus de tine ? Pentru c� tu �l d�deai drept :"pffoooaaa , taree ! Ia uita�i b�i m�sc�ricilor ce zice �sta de B�sescu vostru , b�i portocaliilor...bla-bla" ... Onomatopeic , ce s� zic !! Abordare de dialog !! Dovad� de intelectual , ce mai !!!
Iar dac� v-am pus la respect eu , sau Mytcor , �n aceea�i not� de bun�cre�tere ce a�i dat dovad� , tot noi pe urm� eram �ia r�i !! Uit�nd voit , cine s-a exprimat �ntr-un hal f�r� de hal ,de prima oar� !!!
Sau voi ave�i voie , c� v-a�i luat de la sine putere acest "drept" ??
Sau nu este a�a ???
M-ai v�zut c� postez �ntr-o not� mai apropiat� de popor dec�t de stilul academic , ce-ai zis : "p�i cu peblea m� pun eu , cu neica nimeni , eu , o valoare inestimabil� a literaturii virtuale contemporane ?"...
F�r� s� vrei , �n c�teva r�nduri , ai dat dovad� prin r�spunsuri anumitor post�ri ce nu prea te vizau , de o R�UTATE gratuit� ! Te-am taxat imediat �i �ti de ce ? Pentru c� te miroseam un b�iat de joas� spe�� , r�ut�cios , nu un combatant , un b�rbat adev�rat !!! Adev�rul te-a durut �i �nc� o s� te mai doar� !! De ce ? Dovad� st� faptul c� fugi ! Orice explica�ie academic� mi-ai da tu , fuga tot fug� r�m�ne !!! B�rba�ii nu prea fug ...NICIODAT� !!!!
Nu m-a interesat �i nici nu m� intereseaz� statutul t�u social sau profesional ... Aici , pe forum , asta chiar nu conteaz� b�ie�el !!!
Fuga asta a ta (dup� renun�area lui Marin mai deun�zi...) o s� fac� o mare gaur� �n ap� !!
Oricum s-a dialogat mai mult cu Vanea , chiar �ntr-o not� extrem� , dec�t cu tine !! Tu ai o vanitate �n r�spunsuri ... Nu ai o motiva�ie anume , vrei s� fii r�u . Gratis ...
M�rturie sunt post�rile .
�i ale mele ! �i ale tale !
Ei , dragul mieu , lumea cititoare , spre deosebire de tine , analizeaz� ....

Asta e !!

PS. Drumul meu , gre�it sau nu , m�car e drept !! Nu sinuos , ca al altora . Punct !!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 16:40

De la: Dorinel, la data 2010-04-19 23:01:48Am mai zis, �tiu ! �i nu m-am �inut de cuv�nt ! S�-mi fie ru�ine !
De data asta repet ce am mai spus odat� �i m� voi �ine de cuv�nt: nu voi mai posta pe acest forum. �n lipsa unui / unor moderatori a devenit penibil. F�r� nici o exagerare.
A fost ceva dr�gu� cu ceva timp �n urm�, azi datorit� unor mar�apoi needuca�i a devenit un imens gunoi virtual. P�cat. Am plecat �i spre deosebire de bunul meu amic virtual Vanea, eu NU v� rog s� nu m� b�rfi�i. E alegerea voastr�.
Pentru cine e interasat/� s� p�str�m leg�tura ... o vom face pe privat. Numai bine.

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 20:07

De la: camioneros70, la data 2010-04-20 13:35:09Dac� eu acum o s� comentez despre Teo , o s� par ...

antibasescu convins....(???)

All Things Grow With Love
BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 20:24

De la: gabigabi, la data 2010-04-20 16:40:36

ADIO MATUSA !

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 20:26

Veti vedea ....
dA CE MAI sILVIULE ,PANARAMELE ADUC SPECTATORI !

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 20:27

base era un invitat obisnuit la teo.
nominalizarea ei arata cit de disperati sunt pdl.oamenii vor da din nou un vot negativ care arata neincrederea in vorba goala a lui boc cel resapat de base.

Abatele:Cum poate fi controlat� o popula�ie? Rim: �n primul r�nd prin for��. Abatele: C�nd fra�ii mei �nainta�i au fost pu�i �n situa�ia de a controla o lume s-au gindit prima dat� la religie. Rim: Mai exist� �i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o popula�ie.Abatele: Desigur. Numai c� e o unealt� nesigur�. Rim: Un popor mai poate fi condus �i prin ac�iuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s� spun c� �nrobirea omului fa�� de valorile materiale este indiscutabil superioar� celei ob�inute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 20:40

De la: 9am049573, la data 2010-04-20 20:27:42base era un invitat obisnuit la teo.
nominalizarea ei arata cit de disperati sunt pdl.oamenii vor da din nou un vot negativ care arata neincrederea in vorba goala a lui boc cel resapat de base.

Bily ... .... m� a�teptam la mult mai multe !!...

V-a�i redus motoarele la ralanti ??

Cam nasol f�r� adjutan�i , ai ???

V-a speriat faptul c� cineva �n �ara asta , se mai poart� �i normal ???

Zice pe fa�� , cu nume �i prenume ???

Voi chiar credea�i c� B�se m�n�nc� rahat ...

V� sperie democra�ia , ai ???

V-a�i obi�nuit cu secrete , regii , ascunzi�uri ...? Cu : " Aaaaa , te-am priiins !!! "

V� sperie "la vedere" , "la lumin�" ???

Eeee , v� obi�nuit�i voi ! Mai greu , e-adev�rat , c� v� prinde�i cam t�rziu !...

Nu-i nimic ! La t��i ni-i greu ....

BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 02:49

FANTEZII ,ascunse, muzica in surdina, lumanari parfumate, sampanie, masaj, doar noi doi cat timp vrem fara sa fim deranjati, ce zici, suna bine, daca da, suna-ma, lux, zona centrala, 0731805285/ 0762145865/ 0730215919

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 09:11

Ce-o fi discutat Base cu guvernul si care or fi strategiile economice?

9am186044

9 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 09:16

De la: 9am126636, la data 2010-04-21 09:11:06 Ce-o fi discutat Base cu guvernul si care or fi strategiile economice?

Probabil,despre noi metode de exterminare a romanilor,majorari de taxe ,impozite,protejarea rudelor bugetare

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 09:24

camineros
a comenta despre pdl si base e timp pierdut. chiar si publicitatea negativa e publicitate-asta au folosit consilierii americani in campania electorala a lui base.
de ce sa pierd timp vorbind despre pdl si exercitiile de imagine ale lui base dinainte de vizita fmi?
sper ca n-ai uitat, base cel cu guvernul dupa pofta inimii...

Abatele:Cum poate fi controlat� o popula�ie? Rim: �n primul r�nd prin for��. Abatele: C�nd fra�ii mei �nainta�i au fost pu�i �n situa�ia de a controla o lume s-au gindit prima dat� la religie. Rim: Mai exist� �i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o popula�ie.Abatele: Desigur. Numai c� e o unealt� nesigur�. Rim: Un popor mai poate fi condus �i prin ac�iuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s� spun c� �nrobirea omului fa�� de valorile materiale este indiscutabil superioar� celei ob�inute prin religie.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 09:28

dupa cum ai vazut, berceanu face bancuri despre spusele lui base.
tu vrei sa le luam in serios?
mai mult nu spun despre ora de dirigentie.
a da, e greva joi in tot invatamintul. cel ce va fi modernizat dupa voia cotrocenilor...

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 12:19

Camioneros,
Eu sunt tot de partea lui Basescu, dar, desi nu vreau sa le dau apa la moara unora, nu pot sa nu constat ca PDL nu prea face ce trebuie sa iesim din marasm.
Adica, se cam comporta ca cei dinainte, vorbe, vorbe, nici o lege nu e constitutionala, bugetarii stau linistiti tot pe banii aia, cu pensiile nu se intampla nimic notabil, masuri pentru relansare economica ciuciu, pretul benzinei creste in timp ce euro sta la 4,2 si nimeni nu vede ... timpul trece, au majoritate in parlament dar nu voteaza legile care trebuie pentru ca nu sunt in stare sa le faca, investitii zero, imprumuturi cat cuprinde ... nu stiu cum sa-ti spun, timpul trece si ... nimic.
Criza e o scuza buna pentru o vreme, dar trece si vremea aia si o sa constatam ca a trecut degeaba.
Mai mult, apar tot felul de tembeli pe diferite functii, doar pentru ca sunt PDL.
Si nu prea se vede nimic.
Basescu nu mai are ce pierde si nici ce castiga.
Pentru mine topicul asta trebuia inchis de mult.
Azi il inchid.
Macar eu.
Cine mai are venin de varsat pe aici, sa fie sanatos.
Fie sa ma insel in privinta PDL-ului, dar ma cam indoiesc. Pentru ca e mai simplu sa-ti umpli buzunarele pentru un mandat, decat sa-ti amintesti ce spunei despre pensii si salarii nesimtite, cand le incasezi tu.
Sa dea Domnul sa ma insel.
Adio !

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 12:22

De la: Silviu, la data 2010-04-21 12:19:52Camioneros,
Eu sunt tot de partea lui Basescu, dar, desi nu vreau sa le dau apa la moara unora, nu pot sa nu constat ca PDL nu prea face ce trebuie sa iesim din marasm.
Adica, se cam comporta ca cei dinainte, vorbe, vorbe, nici o lege nu e constitutionala, bugetarii stau linistiti tot pe banii aia, cu pensiile nu se intampla nimic notabil, masuri pentru relansare economica ciuciu, pretul benzinei creste in timp ce euro sta la 4,2 si nimeni nu vede ... timpul trece, au majoritate in parlament dar nu voteaza legile care trebuie pentru ca nu sunt in stare sa le faca, investitii zero, imprumuturi cat cuprinde ... nu stiu cum sa-ti spun, timpul trece si ... nimic.
Criza e o scuza buna pentru o vreme, dar trece si vremea aia si o sa constatam ca a trecut degeaba.
Mai mult, apar tot felul de tembeli pe diferite functii, doar pentru ca sunt PDL.
Azi il inchid.
Macar eu.
Fie sa ma insel in privinta PDL-ului, dar ma cam indoiesc. Pentru ca e mai simplu sa-ti umpli buzunarele pentru un mandat, decat sa-ti amintesti ce spunei despre pensii si salarii nesimtite, cand le incasezi tu.
Adio !
si tu te rabesti sa iesi la pensie?...........clar vri sa iesi inainte de a aparea legea

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 15:48

De la: Silviu, la data 2010-04-21 12:19:52Camioneros,
Azi il inchid.
Macar eu.
Adio !

P�i dac� ai zis adio , dragul meu Silviu , mai cite�ti r�spunsul meu , sau ...?

Sunt pro B�sescu , mai de mul�i ani , nu zic c��i , c� este irelevant !
Sunt pro PDL. �i sus�in acest partid !!
Sunt de acord cu �nchiderea acestui topic , �n sensul bun al cuv�ntutlui , dar �nchiderea asta trebuia f�cut� imediat dup� data de 6 Decembrie...
Nu s-a vrut !!
Putea s� fie o felicitare , o urare de bine sau de sta-v-ar �n g�t , dar se puteau opri aici !!
A c�tigat B�sescu , Noroc bun Ardeal , ne revedem la urm�toarea campaniei ...
Nu s-a vrut asta , nici m�car pe un forum , dar�-mi-te public , oficial ...
Am comentat fiecare �n felul nostru , exchibi�ionismul clasei noastre politice.....
�i au fost lupte grele ...

Dar , dragule , continua �i f�r� de sf�r�it interpretare �i reinterpretare a " ce-a zis Boc , ce-a zis ministru , ce-a zis Udrea ...ha, ha , ha ..., ce-a dres �i f�cut Guvern sau Prer�edinte ...
ne-a �ndep�rtat pe to�i de valoarea timpului trecut de la desemnare a unui Guvern �i azi !!
C�t timp a trecut ??????
C�te po�i rezolva tu Guvern , pe o CRIZ� lucie de bani pe pia�a mondial� ....??

Nu iau ap�rarea nim�nui !! Spun doar c� timpul scurs este prea scurt !!!
Ponta spunea asear� la "Na�ul" : "Ce putem discuta noi la nivel �nalt �n partid ?? Cum s�-l d�m jos pe Boc , chestii d'�stea..." Tie ��i este clar-cristal exprimarea sa ??
MIE DA !!
Asta se face ne�ntrerupt , contrar intereselor populare , ce sus�in pesedi�tii c� reprezint� �i lupt� pentru !!! Dac� nu era atacul �sta mediatic for�at , contra a tot ce f�cea sau sus�inea B�sescu , mai observa cineva "at�te lipsuri " ??? PE CRIZ� ??? Pe o criz� ca asta , nu prea mai ai timp s� te doar�-n cot de vecinu' sau de unu' mai departe ca tine !! C�ci "t�v�lugul" CRIZ� te poate c�lca oric�nd , f�r� veste sau ... preaviz ....
Dar noi , oameni altfel "ocupa�i" la via�a noastr� , nu avem altceva de f�cut mai bun �n via�� , dec�t s� ne r�dem la televizor de mi�toc�reala ieftin� ce ne-a oferit-o televiziuni de tot r�sul , cic� de �tiri !!
Dar ei nu �tiau nici - �tire- ce �nseamn� , cu DEX-ul �n m�n� !!
Toat� "entifada" pornit� �mpotriva lui B�sescu , ini�ial puternic�( detronarea sa ...) , s-a transformat �n b�lci ieftin de cartier , �n care am v�zut de toate !!
Dar , cel mai important este c� am v�zut adev�rata fa�� a celor ce ne conduc interesele !!!!
Acum nu mai �tiu pe unde s� fug� ...

Dac� Boc a gre�it undeva sau Videanu sau Udrea sau p..a m�-sii care o mai fi �la de st� �n g�t lumii , s� pl�teasc� zic !!!

C�nd eu "b�tem moned� " c� nu avem legi , implicit nu avem JUSTI�IE , "PRIETENII" mei de pe acest topic m� �ntrebau ce realiz�ri m�re�e avea unul sau cel�lalt , din tab�ra mea !! Dar din tab�ra lor , mucles , nimic !!! Sunt apolitici �i critici "obiectivi"... Hai b�i Silviule c� iar r�d cu gura p�n� la urechi ...

Nici pe departe nu sunt de acord cu Rom�nia asta de azi , nu asta este �ara ce o doream , nu asta este SCHIMBAREA ce o a�teptam eu ...

Dar este in �nceput !! �i schimb�rile se v�d , orice ar spune toat� lumea !!!!!
Pe mandatul lui Iliescu sau Constantinescu , sigur nu "ie�eau" at�tea la vedere ! Sigur , secretele erau secrete !! M� refer aici la modul cum era condus� �ara ( care erau grupurile de interese...) ! Pe mandatul celor mai sus aminti�i , nici un ziarist nu avea CURAJUL s� se ia mai tare de ei !! Se temeau de repercursiuni !! �ntreab� �n jurul t�u �i sigur vei afla !!
Acum , parc� s-a mai relaxat atmosfera !! Ne apropiem de LIBERTATEA aia pentru care au murit oameni tineri , inocen�i , la REVOLU�IE !!!!

A� putea continua dar , timpul m� preseaz� �i sincer , mi-a cam pierit �i mie cheful de a tot explica , lucruri pe care , se pare numai eu le v�d ....

To�i vre�i schimb�ri , a la Harry Potter , Rumburrak sau pocnind din degete !!
Nu este , cum voit spun antenele sau irealitatea , Boc 4 - Guvernul !!
Este Boc - Eagle 1 !! Deoarece , pe criz� MONDIAL� , a preluat o �ar� plin� cu probleme mari !!!!
Un erou !!
Nu poate fi Mafalda , asta e clar !! Dar i se cere cu o insisten�� ciudat� !!! ... E clar , o alian�� cere sacrificii !!

Nu putea prostu' �la de Antonescu , s� nu-i mai pese de "autoritatea" Patrician� �i s� ia decizia de intra la guvernare , al�turi de PDL ???? Asta vrea acum ....
Dar noi p�n� nu ne terfelim prin noroi , nu suntem noi !!! �i asta degeaba !!!! P�n� nu ne autodezonor�m , nu suntem , cu adev�rat , oameni politici !! Doar l-am studiat pe Caragiale �n �coli !!!! Nu ne abatem de la reguli !!!

.

Pagini: << 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: