back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 15:01

De la: Dorinel, la data 2010-04-18 01:42:25Gabi, Vanea ºi toþi cei montaþi împotriva lui Mytcor ... gata, bãieþelul ºi-a luat jucãriile ºi ne-a pãrãsit !
Luni, vã rog insistent sã declarãm zi de doliu naþional !
În speranþa cã va citi aceste rânduri îl sfãtuiesc pe tovar㺠sã revinã ºi sã nu mai punã totul la suflet sau sã considere contrele aduse ca o ofensã personalã. Asta e o dovadã supremã de imaturitate intelectualã.
În liniºte Mytcor bãiatule, adunã-þi gândurile ºi revino ! În speranþa unui dialog matur, ce am vrut mult timp sã cred cã pot avea cu tine ... eºti aºteptat din nou pe acest forum.

montata impotriva luimytcoe ? cum asa ? de unde s-a dedus asta ?ne-am contrat,ne-am certat, ne-am zis de una-de alta,in egala masura ! mi-a zis - i-am zis ! daca el e mai mimoza decit mine si s-a dat ranit din dragoste de B, asta e ! inseamna ca tot eu ,cea mai batrina,am nervii mai tari ....brava mie ! imi dau o si o
P.S e un luptator,iti spun eu si,dupa ce si-o mai reface fortele sleite de'atita lupta si dai si dai si lupta, o sa revina !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 15:04

doar o bere am beut si uite cum am gresit mai sus ...deci,despre Mytcor era vorba !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 16:30

De la: gabigabi, la data 2010-04-18 15:04:30 doar o bere am beut si uite cum am gresit mai sus ...deci,despre Mytcor era vorba !

Eram convinsa ca il alintai...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 19:15

De la: xzy, la data 2010-04-18 16:30:15
De la: gabigabi, la data 2010-04-18 15:04:30 doar o bere am beut si uite cum am gresit mai sus ...deci,despre Mytcor era vorba !

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 19:24

De la: gabigabi, la data 2010-04-18 19:15:31
De la: xzy, la data 2010-04-18 16:30:15

Si pe mine ,nu /?

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 20:53

De la: gabigabi, la data 2010-04-18 15:01:54
montata impotriva luimytcoe ? cum asa ? de unde s-a dedus asta ?ne-am contrat,ne-am certat, ne-am zis de una-de alta,in egala masura ! mi-a zis - i-am zis ! daca el e mai mimoza decit mine si s-a dat ranit din dragoste de B, asta e ! inseamna ca tot eu ,cea mai batrina,am nervii mai tari ....brava mie ! imi dau o si o
P.S e un luptator,iti spun eu si,dupa ce si-o mai reface fortele sleite de'atita lupta si dai si dai si lupta, o sa revina !
Adevãrul e cã de câte ori te-a trimis la cratiþã ... probabil vã simpatizaþi mult în ultima perioadã ! Gluma e glumã, nimic de zis, dar sã nu depãºeascã anumite bariere care, în mod evident, pot fi catalogate ofense personale.
Felicitãri, Gabi ! Nervi tãi sunt un model de urmat !
Apropo, l-ai vãzut cumva pe preºedintele nostru în Polonia ? Helooou, l-a vãzut cineva pe acolo ? Nici un obiectiv pe mãria sa ?! Se poate ?! Nici mãcar Bhe1Teve nu a avut bunãvoinþa sã surprindã acest moment ? Ce naibi ?!
Polonezii ãºtia n-au auzit de celebra axã a preºedintelui nostru ? Nici de faptul cã suntem cei mai buni clienþi ai FMI-ului ºi cei mai înverºunaþi aplaudici ai americanilor ?

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 08:17

Va salut si va respect. (imi place cum suna).Ne vedem peste cel putin o luna deoarece am mult de lucru si am devenit prea dependent de forum,fac o mica cura de "deforumizare". In loc de relaxarea pe forum incerc variante vechi si aproape uitate : plimbari,cititul unor carti, sport in aer liber etc.Sa nu slabiti ritmul indiferent de tabara pe care o sustineti si sa va gasesc sanatosi si voiosi la intoarcere! .

PS:Sa nu ma barfiti, peste o luna voi citi toate mesajele de pe forum si ma voi razbuna cumplit .

Hasta la vista baby ! .

ctitorul

280 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 08:47

De prea multa lupta,a uitat ca a sosit criza la el si a ramas in strada !

nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
ctitorul

280 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 08:48

Lupta,lupta si omite esentzialul !

nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 09:00

De la: vaneamarin, la data 2010-04-19 08:17:48Va salut si va respect. (imi place cum suna).Ne vedem peste cel putin o luna deoarece am mult de lucru si am devenit prea dependent de forum,fac o mica cura de "deforumizare". In loc de relaxarea pe forum incerc variante vechi si aproape uitate : plimbari,cititul unor carti, sport in aer liber etc.Sa nu slabiti ritmul indiferent de tabara pe care o sustineti si sa va gasesc sanatosi si voiosi la intoarcere! .

PS:Sa nu ma barfiti, peste o luna voi citi toate mesajele de pe forum si ma voi razbuna cumplit .

Hasta la vista baby ! .

Bine , nu te bârfim !!!

Dar mãcar luna asta nu te uita la "emisiuni" de "analizã" ºi "deontologie" purã.... de care eºti atât de îndrãgostit ...

Baftã ºi cele bune !!!!

Un binevoitor ... permanent !!!

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 09:11

De la: 9am178165, la data 2010-04-17 15:48:24
De la: Merry, la data 2010-04-17 14:31:34

Draga mea Mara , nu te speria !!

Apãr DREPTATEA !!
Nu apãr , în nici-un caz , mojicia !! Oameni ce expun aici oameni "montaþi" contra lui Bãsescu , dupã !o "lungã" ... campanie , dusã de antene sau irealitãþi ......

Mãcar oamenii de bine sã înþeleagã lucrul ãsta !!

Cine nu munceºte , nu greºeºte ... zice o vorbã , dar sã-i dãm rãgaz Guvernului ãsta sã DEMONSTREZE ceva !! Nu la 5 minute sã ne luãm de el ... Nu cred cã e timpul de "dispute" fãrã rost !...
dacã unii cred cã , "critica" , fãrã un þel anume decât cel al gãsirii nod în papurã , este o "lege" a progresului , se înºalã !

Atât ºi nimic mai mult !! Alte guverne , muuult mai reprobabile decât ascesta de azi , au fost "lipsite" de atâta CRITICÃ !! Acum , când totul e cam la vedere , s-au trezit "criticii" sã bloof-eze pe diverse teme ... Neinteresant !!... dacã erau aºa de energici ani în urmã , mã împãcam cu gândul ...
Dar în ziua de azi , este cam "cusut cu aþã albã "....

Înþelegi "discursul" meu ? Sau ºi tu eºti o "înrãitã" ...gratis , a "criticii" sistemului ...?

Cu drag , un nepriceput !!

Fii serioasa, ce fel de dreptate aperi?
Dreptatea copilului care-si va pierde curand alocatia?

Si nu vor mai putea mama si tata sa traiasca prin carciumi cheltuidu-i alocatia

Dreptatea pensionarului care este condamnat de guvern la cartofi fierti, care trebuie sa moara ca nu are bani de coplata si de medicamente?!!!

Si nu vor mai avea ce depune la banci, pentru cazul cand acestea vor da faliment, lasandu-l pe SOV fara venituri ...

Dreptatea angajatului care se vede cu salariul diminuat la 600 de RON, sa faci bine sa traiesti tu din banii astia, nu o familie intreaga!!!!

Dupa ce a "muncit" o viata intreaga ca sa "invete" nimic, astfel incat sa aiba un "venit" indestulator de 700 lei ...

Dreptatea perechii de someri care peste 1 luna isi termina perioada de somaj, care au trei copii si sanse de locuri de munca canci, ce faca cei cinci oameni peste 1 luna, merg la pascut, devin ierbivore?!!!

Si nici nu mai pot plati ratele la banca pentru masina noua si plasma fara de care nu mai puteau trai ...

Dreptatea sportivului de performanta care si-a sacrificat tineretea in mii de ore de antrenament pentru Romania, iar acum se vede cu renta taiata?

Da, cu renta de 7-800 de euro pe luna, platita de mocofani de la varsta de 17-18 ani (cum e cazul gimnastelor) pentru tot restul vietii, in loc sa traiasca din veniturile publicitare platite de firme private, ca in alte tari, de ce sa nu traiasa din banii fraierilor, nu ?

Dreptatea militarului caruia i-au suierat gloantele pe la ureche in diferite teatre de razboi, iar acum ticalosii de guvernanti considera ca trebuie sa li se taie sporul de radiatii si sa li se micsoreze pensiile?

Dupa ce a dat omul spaga la greu ca sa-i suiere gloantele pe la urechi crezand ca in Afganista e ca la jocurile pe calculator si are mai multe vieti.
Corect, mergem 6 luni in Afagistan sau Irak, nu platesc cu 1000 de euro pe luna, salariul ne merge acasica la familie, ne intoarcem, ne desfiinteaza astia unitatea, ne pensioneaza la 40 de ani si, pensie frate, ca de, ne-am sacrificat ...

Dreptatea generalului de brigada care a condus 2500 de oameni si care nu merita o pensie de 5000 de RON, dar cat i-ai da omului aceluia care a avut un statut si o raspundere fantastica toata viata lui?

Da, o mare raspundere, aceea de a ucide oamenii pe strada si de a-i incinera ulterior.
General de brigada, adica un fel de locotenent major din armata SUA.
Cati generali are Romania ?
Cei mai multi din lume.
Cate razboaie au castigat ?
Ce beneficii au adus neamului romanesc ?
Nici unul !
Merita pensii si onoruri ? Bineinteles !
Ce pensii ar trebui sa aiba ? 7.000 lei. Pe luna ! Normal, nu ? Pai numai asa se pot mentine salariile de 600 lei pentru ceilalti, despre care se gemea de mila un pic mai sus, nu ?

Poate ti se pare normal si drept ca cei din serviciile speciale, oamenii lui basescu sa aiba salarii fabuloase si lor sa li se calculeze pensia dupa legea speciala?

Nu, bineinteles ca nu, dara sta se intampla si cu toti ceilalti care au pensiile calculate dupa alte reguli decat ale celor de rand, tocmai din cauza celor ca tine, precum si ca minunatei curti constitutionale care declara neconstitutionala orice lege care incearca sa schimbe starea de lucruri actuala, pentru ca sunt afectate chiar persoanele care compun curtea.
Ati auzit sa fie declarate "neconstitutionale" legile speciale ? De ce ?

Dreptatea nenorocitului de parinte care isi va vedea pusa poprire pe salariu pentru ca smecherul sau de fiu a chiulit de la ore, poftim, vom deveni o tara de analfabeti, de unde bani de amenzi inventate de un guvern dezaxat?!!!!!!!!!!!

Acum nu suntem o tara de analfabeti, cand se chiuleste de la ore pe ruptelea ?
N-ar fi mai simpul sa se duca la scoala smecherul de fiu ca sa nu-l amedeze nimeni, iar taica-sau sa-l ciomageasca nitel dupa prima amenda ? In loc sa se duca la scoala sa-si apere pramatia care umbla prin baruri cu ochii dupa fufe, cand el se speteste sa-i asigure "un viitor mai bun" decat al lui ?

Dreptatea concubinei prezidentiale care toaca banii natiunii in vazul tuturor cu sfidarea oricaror reguri de decenta si bun simt.

Probabil cai ai dovezi ca d-na despre care vorbesti e concubina prezidentiala. Ai fost de fata, nu ?

DECI CE RAGAZ VREI SA DAI UNUI GUVERN UCIGAS DE POPULATIE, VREI SA NE VEZI MORTI DE FOAME PE TOTI, SA-L LASAM SA LUCREZE PANA AJUNGEM LATI DE FOAME PE CALDARAM?

Da, mereu ii vad morti de foame pe soselele blocate, cand se intorc din weekend de la ski si de la gratare, lasand in urma maldare de gunoaie, indignati, sufocati de indignare ca autoritatile nu fac nimic pentru "pastrarea unui mediu curat" pentru "urmasii nostri".

TE ROG, VINO-TI IN FIRE SI VEZI REALITATEA!

Si daca nu-ti ajunge, poti sa privesti si la Antena 3. Realitatea e cam bleaga in comparatie cu astia.
E mai miloasa.

Foarte hazliu comentariul asta.
Sper ca am reusit sa-l fac si mai hazliu.

As mai sta, dar trebuie sa ma duc repede sa-mi platesc impozitele si taxele, ca nu mai au bani de salarii pentru bietii bugetari si pentru pensiile militarilor generali. Nu le-au mai ramas bani decat pentru salariile si pensiile alea mici ... pentru saraci...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 10:56

De la: Silviu, la data 2010-04-19 09:11:54
De la: 9am178165, la data 2010-04-17 15:48:24
De la: Merry, la data 2010-04-17 14:31:34

Draga mea Mara , nu te speria !!

Apãr DREPTATEA !!
Nu apãr , în nici-un caz , mojicia !! Oameni ce expun aici oameni "montaþi" contra lui Bãsescu , dupã !o "lungã" ... campanie , dusã de antene sau irealitãþi ......

Mãcar oamenii de bine sã înþeleagã lucrul ãsta !!

Cine nu munceºte , nu greºeºte ... zice o vorbã , dar sã-i dãm rãgaz Guvernului ãsta sã DEMONSTREZE ceva !! Nu la 5 minute sã ne luãm de el ... Nu cred cã e timpul de "dispute" fãrã rost !...
dacã unii cred cã , "critica" , fãrã un þel anume decât cel al gãsirii nod în papurã , este o "lege" a progresului , se înºalã !

Atât ºi nimic mai mult !! Alte guverne , muuult mai reprobabile decât ascesta de azi , au fost "lipsite" de atâta CRITICÃ !! Acum , când totul e cam la vedere , s-au trezit "criticii" sã bloof-eze pe diverse teme ... Neinteresant !!... dacã erau aºa de energici ani în urmã , mã împãcam cu gândul ...
Dar în ziua de azi , este cam "cusut cu aþã albã "....

Înþelegi "discursul" meu ? Sau ºi tu eºti o "înrãitã" ...gratis , a "criticii" sistemului ...?

Cu drag , un nepriceput !!

Fii serioasa, ce fel de dreptate aperi?
Dreptatea copilului care-si va pierde curand alocatia?

Si nu vor mai putea mama si tata sa traiasca prin carciumi cheltuidu-i alocatia

Dreptatea pensionarului care este condamnat de guvern la cartofi fierti, care trebuie sa moara ca nu are bani de coplata si de medicamente?!!!

Si nu vor mai avea ce depune la banci, pentru cazul cand acestea vor da faliment, lasandu-l pe SOV fara venituri ...

Dreptatea angajatului care se vede cu salariul diminuat la 600 de RON, sa faci bine sa traiesti tu din banii astia, nu o familie intreaga!!!!

Dupa ce a "muncit" o viata intreaga ca sa "invete" nimic, astfel incat sa aiba un "venit" indestulator de 700 lei ...

Dreptatea perechii de someri care peste 1 luna isi termina perioada de somaj, care au trei copii si sanse de locuri de munca canci, ce faca cei cinci oameni peste 1 luna, merg la pascut, devin ierbivore?!!!

Si nici nu mai pot plati ratele la banca pentru masina noua si plasma fara de care nu mai puteau trai ...

Dreptatea sportivului de performanta care si-a sacrificat tineretea in mii de ore de antrenament pentru Romania, iar acum se vede cu renta taiata?

Da, cu renta de 7-800 de euro pe luna, platita de mocofani de la varsta de 17-18 ani (cum e cazul gimnastelor) pentru tot restul vietii, in loc sa traiasca din veniturile publicitare platite de firme private, ca in alte tari, de ce sa nu traiasa din banii fraierilor, nu ?

Dreptatea militarului caruia i-au suierat gloantele pe la ureche in diferite teatre de razboi, iar acum ticalosii de guvernanti considera ca trebuie sa li se taie sporul de radiatii si sa li se micsoreze pensiile?

Dupa ce a dat omul spaga la greu ca sa-i suiere gloantele pe la urechi crezand ca in Afganista e ca la jocurile pe calculator si are mai multe vieti.
Corect, mergem 6 luni in Afagistan sau Irak, nu platesc cu 1000 de euro pe luna, salariul ne merge acasica la familie, ne intoarcem, ne desfiinteaza astia unitatea, ne pensioneaza la 40 de ani si, pensie frate, ca de, ne-am sacrificat ...

Dreptatea generalului de brigada care a condus 2500 de oameni si care nu merita o pensie de 5000 de RON, dar cat i-ai da omului aceluia care a avut un statut si o raspundere fantastica toata viata lui?

Da, o mare raspundere, aceea de a ucide oamenii pe strada si de a-i incinera ulterior.
General de brigada, adica un fel de locotenent major din armata SUA.
Cati generali are Romania ?
Cei mai multi din lume.
Cate razboaie au castigat ?
Ce beneficii au adus neamului romanesc ?
Nici unul !
Merita pensii si onoruri ? Bineinteles !
Ce pensii ar trebui sa aiba ? 7.000 lei. Pe luna ! Normal, nu ? Pai numai asa se pot mentine salariile de 600 lei pentru ceilalti, despre care se gemea de mila un pic mai sus, nu ?

Poate ti se pare normal si drept ca cei din serviciile speciale, oamenii lui basescu sa aiba salarii fabuloase si lor sa li se calculeze pensia dupa legea speciala?

Nu, bineinteles ca nu, dara sta se intampla si cu toti ceilalti care au pensiile calculate dupa alte reguli decat ale celor de rand, tocmai din cauza celor ca tine, precum si ca minunatei curti constitutionale care declara neconstitutionala orice lege care incearca sa schimbe starea de lucruri actuala, pentru ca sunt afectate chiar persoanele care compun curtea.
Ati auzit sa fie declarate "neconstitutionale" legile speciale ? De ce ?

Dreptatea nenorocitului de parinte care isi va vedea pusa poprire pe salariu pentru ca smecherul sau de fiu a chiulit de la ore, poftim, vom deveni o tara de analfabeti, de unde bani de amenzi inventate de un guvern dezaxat?!!!!!!!!!!!

Acum nu suntem o tara de analfabeti, cand se chiuleste de la ore pe ruptelea ?
N-ar fi mai simpul sa se duca la scoala smecherul de fiu ca sa nu-l amedeze nimeni, iar taica-sau sa-l ciomageasca nitel dupa prima amenda ? In loc sa se duca la scoala sa-si apere pramatia care umbla prin baruri cu ochii dupa fufe, cand el se speteste sa-i asigure "un viitor mai bun" decat al lui ?

Dreptatea concubinei prezidentiale care toaca banii natiunii in vazul tuturor cu sfidarea oricaror reguri de decenta si bun simt.

Probabil cai ai dovezi ca d-na despre care vorbesti e concubina prezidentiala. Ai fost de fata, nu ?

DECI CE RAGAZ VREI SA DAI UNUI GUVERN UCIGAS DE POPULATIE, VREI SA NE VEZI MORTI DE FOAME PE TOTI, SA-L LASAM SA LUCREZE PANA AJUNGEM LATI DE FOAME PE CALDARAM?

Da, mereu ii vad morti de foame pe soselele blocate, cand se intorc din weekend de la ski si de la gratare, lasand in urma maldare de gunoaie, indignati, sufocati de indignare ca autoritatile nu fac nimic pentru "pastrarea unui mediu curat" pentru "urmasii nostri".

TE ROG, VINO-TI IN FIRE SI VEZI REALITATEA!

Si daca nu-ti ajunge, poti sa privesti si la Antena 3. Realitatea e cam bleaga in comparatie cu astia.
E mai miloasa.

Foarte hazliu comentariul asta.
Sper ca am reusit sa-l fac si mai hazliu.

As mai sta, dar trebuie sa ma duc repede sa-mi platesc impozitele si taxele, ca nu mai au bani de salarii pentru bietii bugetari si pentru pensiile militarilor generali. Nu le-au mai ramas bani decat pentru salariile si pensiile alea mici ... pentru saraci...
sI SA-TI PLATESTI SI TAXA DE DRUM, nu de alta dar sa nu ramai blocat in trafic si vei primi si penalizari

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 11:36

Am platit-o, am platit si taxele locale pe tot anul ... nu mai am nimic de platit.
Trec la donatii ....
Faceti o lista cu "amaratii" ...
Ca sa nu dureze, dati copy-paste din topul celor 300 ... din revista capital, ca se pare ca bietii miliardari sunt cei mai amarati ... sa mai dea si omul sarac, acolo, un banut .... sa nu mai fie nefericiti bietii miliardari ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 11:52

Despre ca sa mai vb. aici, despre ce Romanie vorbim, cand la alegerile din orasul condamnatului Gutau, pe primul loc iese tot partidul lui? Adica partidul fura prin reprezentantul lui la fruntea urbei, iar pt asta reprezentantul aceluiasi pradator obtine 48,84% din numãrul de voturi valabil exprimate, cu 50 % mai mult decat cel clasat pe locul 2!
Nu vi se pare ca aceasta Romanie e confiscata, ca "unda portocalie" a inghitit totul; SRI/SIE/Justitie/MAI/SPP/UM215/CC si nu mai avem ce sa le facem? Votam "anti" ies tot ei, nu ne ducem la vot, "rasar" urne mobile, astia sunt mai rai decat scabia?
Incepe sa-mi fie greata de romani si de cat de jos pot sa-si aplece cocoasa, pt. 30 de arginti sau si mai putin! Oare chiar atat de jos sa fi reusit comunismul sa-i indobitoceasca pe romani?

"Nihil sine Deo!" ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 11:56

De la: vaneamarin, la data 2010-04-19 08:17:48Va salut si va respect. (imi place cum suna).Ne vedem peste cel putin o luna deoarece am mult de lucru si am devenit prea dependent de forum,fac o mica cura de "deforumizare". In loc de relaxarea pe forum incerc variante vechi si aproape uitate : plimbari,cititul unor carti, sport in aer liber etc.Sa nu slabiti ritmul indiferent de tabara pe care o sustineti si sa va gasesc sanatosi si voiosi la intoarcere! .

Hasta la vista baby ! .

Mult succes,in acest caz si iti astept cu nerabdare revenirea ! spor la treba ! cu tot dragul din lume te sarut !

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 11:57

De la: Silviu, la data 2010-04-19 11:36:17Am platit-o, am platit si taxele locale pe tot anul ... nu mai am nimic de platit.
Trec la donatii ....
Ca sa nu dureze, dati copy-paste din topul celor 300 ... din revista capital, ca se pare ca bietii miliardari sunt cei mai amarati ... sa mai dea si omul sarac, acolo, un banut .... sa nu mai fie nefericiti bietii miliardari ...

Silviule, du-te si voteza pedeul, lasa bla-bla-urile, va sunt bagati oamenii in parnaie- gutau, solomon etc. si voi tot despre tariceanu ii dati inainte, vezi Sterling! Despre ce vorbim noi, despre care Romanie, care drumuri, care responsabilitate, care viitor?
Din cand in cand poti s-o suni pe eba, s-o intrebi cum se vede Romania de la Bruxelles si cate hohote de ras a starnit pe baza [si] a voturilor tale, dar nu la adresa ta, ci a Romaniei!

"Nihil sine Deo!"

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 12:08

De la: vasile_vali, la data 2010-04-19 11:52:22Despre ca sa mai vb. aici, despre ce Romanie vorbim, cand la alegerile din orasul condamnatului Gutau, pe primul loc iese tot partidul lui? Adica partidul fura prin reprezentantul lui la fruntea urbei, iar pt asta reprezentantul aceluiasi pradator obtine 48,84% din numãrul de voturi valabil exprimate, cu 50 % mai mult decat cel clasat pe locul 2!
Nu vi se pare ca aceasta Romanie e confiscata, ca "unda portocalie" a inghitit totul; SRI/SIE/Justitie/MAI/SPP/UM215/CC si nu mai avem ce sa le facem? Votam "anti" ies tot ei, nu ne ducem la vot, "rasar" urne mobile, astia sunt mai rai decat scabia?
Incepe sa-mi fie greata de romani si de cat de jos pot sa-si aplece cocoasa, pt. 30 de arginti sau si mai putin! Oare chiar atat de jos sa fi reusit comunismul sa-i indobitoceasca pe romani?

"Nihil sine Deo!" ?

as zice ca treaba sta viceversa : daca noi nu eram asa cum sintem, comunismul nu ar fi ajuns la noi pin' la faza Ceausescu presedinte pe viata ! si nici ca azi sa-si doreasca unii ,ba o mina de fier, ba o dictatura militara sau un despot luminat ,dupa cum ne zise Nutzica cea nurlie !

Ptr. toti cei care tot scrisnesc din dinti la adresa A3 sau Realitatea : fratilor, sa ziceti mersi ca oamenii au unde-si refula nemultumirile si cele doua posturi functioneaza ca niste Supape .....

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 16:26

Apropos de "lista lui Antonescu"... acu 3 sãptãmâni , nu intra la guvernare , din cauza unora ca : Boc , Udrea , Videanu , Blaga ºi Berceanu !!
Azi faimoasã listã cuprinde 2 (DOUÃ) nume : Videanu ºi Berceanu !!

Straºnicã strategie !! Adevãrat liberalism !!!

Ce o mai mâine......?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 16:56

De la: camioneros70, la data 2010-04-19 16:26:01Apropos de "lista lui Antonescu"... acu 3 sãptãmâni , nu intra la guvernare , din cauza unora ca : Boc , Udrea , Videanu , Blaga ºi Berceanu !!

Ce o mai mâine......?

dar chiar trebuie sa va spuna de la obraz ca sunteti nefrecventabili ? ca s-ar compromite definitiv,de s-ar asocia cu PDL.ul ?

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 17:08

De la: gabigabi, la data 2010-04-19 16:56:57
De la: camioneros70, la data 2010-04-19 16:26:01Apropos de "lista lui Antonescu"... acu 3 sãptãmâni , nu intra la guvernare , din cauza unora ca : Boc , Udrea , Videanu , Blaga ºi Berceanu !!

Ce o mai mâine......?

dar chiar trebuie sa va spuna de la obraz ca sunteti nefrecventabili ? ca s-ar compromite definitiv,de s-ar asocia cu PDL.ul ?

... Cum zici tu Gabriela !!! Tu ºti mai bine ca mine !!!

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 18:57

Tov.general Oprea greseste institutional,se aude ca se cuie,afectarea pensiilor militarilor,vin haia de la FMI ,eu pe cine sa mai dau afara ca sunt numai rudele presedintelui si membrilor Guvernului.
Neperformanta actualului Guvern ,face ca sefu sa se distantzeze de PDL si legile parlamentare,convocind la o slibovita forul legisativ

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 21:20

România, o þarã a dramelor sortite încã uitãrii
Romulus Dan Busnea

Lumea de astãzi devine, cu timpul, tot mai lipsitã de garanþia reperelor morale, fapt ce se reflectã într-o proporþie din ce în ce mai mare în accentuarea procesului de dezumanizare, în dispariþia oricãror forme de umanism ºi chiar în pierderea credinþei.

Comunicarea afectivã dispare treptat din sfera preocupãrilor noastre cotidiene, iar noi devenim din ce în ce mai expuºi deprimãrii induse de jungla urbanã, tot mai plinã de hãþiºurile unor interferenþe negativiste, contradictorii, deasupra cãrora planeazã o permanentã incertitudine; acceptãm indiferenþi ºi apatici noile stereotipii ale vieþii, transformate în flux continuu de informaþii ºi solicitãri psihice, deºi acestea, nu fac altceva, decât sã ne încordeze nervii dincolo de limita maximã admisã de medicina umanã. Trãim într-o societate poluatã spiritual, care produce ºi consumã în cantitãþi industriale violenþã fizicã ºi verbalã, vulgaritate ºi pornografie. Batjocorirea demnitãþii umane produce efecte de depersonalizare, iar prezentarea deformatã a stãrii de spirit a societãþii, duce la distrugerea conºtiinþei ºi personalitãþii umane.

Convingerea multora dintre noi este cã adevãrata problemã þine de mãsura în care credinþa noastrã ºi viaþa noastrã se suprapun, de mãsura în care suntem creºtini ºi acasã dar ºi oriunde în altã parte, nu doar la bisericã, duminica sau de sãrbãtori, de mãsura în care respectãm una dintre cele mai importante învãþãturi biblice, respectiv aceea de a-l iubi pe Dumnezeu ºi pe semenii noºtri. De puterea de a privi în jurul nostru la cei nevoiaºi ºi suferinzi ºi de a-i ajuta necondiþionat, de a-i educa ºi pe cei mai tineri în acest spirit, depinde în mare mãsurã modelarea lumii în care trãim deopotrivã, unii mai buni, alþii mai rãi. Din pãcate, am putut observa cu câtã nepãsare trateazã unii dintre noi, semnalele transmise cu privire la multitudinea de cazuri sociale grave, la dramele care se petrec zilnic în jurul nostru. Copii orfani, bolnavi ºi gravi bolnavi, ori aflaþi la limita subzistenþei; bãtrâni neputincioºi care nici nu-ºi mai pot ridica privirea din pãmânt din cauza suferinþelor ºi umilinþei la care sunt supuºi în cei din urmã ani ai existenþei lor; familii destrãmate în care predominã mizeria ºi violenþa; oameni ajunºi pe drumuri dupã ani de muncã, fãrã perspective de viitor. Acestea sunt imaginile care întregesc tabloul sumbru al unei þãri, în care nu bunãstarea este primul reper, ci dramele care plutesc în mlaºtina nepãsãrii, a ignoranþei celor aflaþi în partea superioarã a ierarhiei sociale. Ne mobilizãm cu adevãrat ºi sãrim în ajutorul celor uitaþi de lume, doar atunci când suntem traºi de mânecã, sau când suntem înduioºaþi de cele prezentate pe posturile de televiziune, la teledonurile naþionale, sau la o serie de emisiuni deja consacrate, care însã sunt tot mai rare. În domeniul în care am lucrat, am avut parte de mai multe astfel de exemple, care în afara interesului deosebit suscitat de senzaþionalul cazurilor respective, nu au produs decât compasiune ºi regrete, rareori putând fi vorba de un ajutor efectiv, substanþial.

Încotro ne uitãm când aceste fiinþe, copii sau bãtrâni, încearcã sã ne priveascã cu ochii plini de durere, sperând cã nu vor fi lãsaþi de izbeliºte? Pentru ce trãim, de fapt? Care sunt satisfacþiile noastre supreme, care sunt mulþumirile noastre interioare, sau ele cumva nu mai existã? Iatã întrebãri ale cãror rãspunsuri trebuie cãutate undeva în adâncul sufletului nostru, trebuie trecute mai întâi prin filtrul conºtiinþei noastre morale. Dacã ea mai existã încã. ªi sã fim convinºi cã ºi chiar atunci când crezi cã þi-ai frânt aripile, Dumnezeu îþi mai dã o ºansã ca sã poþi zbura. Sã nu uitãm acest lucru, sã nu-l uitãm nicicând, oricât de greu ne-ar fi.

BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 21:25

De la: vasile_vali, la data 2010-04-19 11:57:11
De la: Silviu, la data 2010-04-19 11:36:17Am platit-o, am platit si taxele locale pe tot anul ... nu mai am nimic de platit.
Trec la donatii ....

Silviule, du-te si voteza pedeul, lasa bla-bla-urile, va sunt bagati oamenii in parnaie- gutau, solomon etc. si voi tot despre tariceanu ii dati inainte, vezi Sterling! Despre ce vorbim noi, despre care Romanie, care drumuri, care responsabilitate, care viitor?
Din cand in cand poti s-o suni pe eba, s-o intrebi cum se vede Romania de la Bruxelles si cate hohote de ras a starnit pe baza [si] a voturilor tale, dar nu la adresa ta, ci a Romaniei!

"Nihil sine Deo!"
Desteptule,eu reprezint spuma natiunii,fica primului destept al Romaniei

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 22:00

De la: gabigabi, la data 2010-04-19 16:56:57
În curînd ºi PNL-ul va deveni "nefrecventabil" .... Ei, asta e ! Ce sã faci !?Trebuie sã-i înþelegem ºi pe ei ! Datoriile sunt prea mari ºi doar la putere se pot stinge ....
Gabi, când vã spuneam eu cã inclusiv PNL-ul este în moriºca ciolaniadei ºi fãþãrniciei politice ... mã certai.
În curând o sã aºtept reacþia ta vis-a-vis de oportunismul politic al aºa-ziºilor liberali din PNL-ul de azi. Nu trebuie sã te superi ... ºi PSD-ului dacã i s-ar mai întinde o mânã de la Cotroceni ...
Te pupã un stimabil. Numai bine.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 23:01

Am mai zis, ºtiu ! ªi nu m-am þinut de cuvânt ! Sã-mi fie ruºine !
De data asta repet ce am mai spus odatã ºi mã voi þine de cuvânt: nu voi mai posta pe acest forum. În lipsa unui / unor moderatori a devenit penibil. Fãrã nici o exagerare.
A fost ceva drãguþ cu ceva timp în urmã, azi datoritã unor marþapoi needucaþi a devenit un imens gunoi virtual. Pãcat. Am plecat ºi spre deosebire de bunul meu amic virtual Vanea, eu NU vã rog sã nu mã bârfiþi. E alegerea voastrã.
Pentru cine e interasat/ã sã pãstrãm legãtura ... o vom face pe privat. Numai bine.

necunoscut

2279 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 23:12

De la: Dorinel, la data 2010-04-19 23:01:48Am mai zis, ºtiu ! ªi nu m-am þinut de cuvânt ! Sã-mi fie ruºine !
De data asta repet ce am mai spus odatã ºi mã voi þine de cuvânt: nu voi mai posta pe acest forum. În lipsa unui / unor moderatori a devenit penibil. Fãrã nici o exagerare.
A fost ceva drãguþ cu ceva timp în urmã, azi datoritã unor marþapoi needucaþi a devenit un imens gunoi virtual. Pãcat. Am plecat ºi spre deosebire de bunul meu amic virtual Vanea, eu NU vã rog sã nu mã bârfiþi. E alegerea voastrã.
Pentru cine e interasat/ã sã pãstrãm legãtura ... o vom face pe privat. Numai bine.

Pleaca ma si tu!!! bine ca lasi locul larg pentru toate nulitatile! Deja se poate inchega un forum nou cu toti aia care mai discutau cate ceva si au plecat!!! Sper ca macar doamna Gabi sa ramana, sa vorbesca cu ecoul!

Nu trageti in pianist! 24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
MANELISTUL

271 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 00:15

Am reusit sa va ciuruiesc si pe voi ! oha,aha,aha,ha,ha,ha !

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 09:26

De la: GigiOctan, la data 2010-04-19 23:12:09
De la: Dorinel, la data 2010-04-19 23:01:48Am mai zis, ºtiu ! ªi nu m-am þinut de cuvânt ! Sã-mi fie ruºine !

Pleaca ma si tu!!! bine ca lasi locul larg pentru toate nulitatile! Deja se poate inchega un forum nou cu toti aia care mai discutau cate ceva si au plecat!!! Sper ca macar doamna Gabi sa ramana, sa vorbesca cu ecoul!

Gigi , decât aciditatea unui osciloscop .... mai bine sã vorbeºti cu ecoul !!!
La bãieþicã ãla trebuia neapãrat sã fii de acord cu copy-pasteul lui , cã în viziunea lui , ãsta este dialog ... Hai bãi Gigi , cã mã apucã tot râsul !!
În prostia lui imensã , el crede cã dacã cineva , pe acest topic , publicã contra lui Bãsescu , este neapãrat ºi necondiþionat de acord ºi cu aberaþiile lui !!!
Oare cum poþi fi atât de cioban în gândire ????
Oricum , mã bucur sã te am interlocutor pe tine sau pe Gabi , pe aici !! Chiar dacã în viziunea unor reduºi îngâmfaþi , suntem , mãscãrici , marþafoi ....

Tu mãcar mã cunoºti mai bine !!

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 09:56

Beleaua sta in sistemul legislativ intepenit de oamenii lui Iliescu prin anii 90.
Nu exista modalitati prin care cetateanul sa-l poata revoca pe cel care l-a ales, in orice moment al mandatului, daca el considera ca alesul nu-i mai reprezinta interesul pentru care l-a votat.
Asa ca fiecare partid, prin oamenii sai, odata ajuns la putere, preia tarele precedentilor.
Ca si cum votul ar insemna ca i s-a dat liber la furat. La aroganta, la nesimtire.
Toate partidele au, printre membrii lor, oameni de buna credinta si de calitate. Ei nu detin niciodata puterea executiva. Sunt buni numai pentru imagine. Dau bine.
Din pacate, se pare ca multi PDL-isti, au aceeasi metalitate exprimata de tuta aia prin expresia "ciocul, mic !, acum noi suntem la putere".
Asta va duce la pierderea alegerilor de catre PDL peste doi ani.
Din pacate.
Spun din pacate nu de dragul PDL ci pentru ca se va face o rotatie cu PSD-ul despre care nu mai trebuie sa spun nimic. A spus el tot ce era de spus. Iar de cand e micul Titulescu, parca PSD-ul s-a pipernicit de tot. Mai ales dupa scandalul Voicu.
Problema nu este Traian Basescu ci faptul ca, sa pare, nu prea ii mai tine-n frau pe "greii" PDL-ului. Boc e mai mult sub influenta Videanu-Berceanu-Blaga decat a lui Basescu.
Basescu are instinct de animal politic.
Tocmai din pricina incercarii de desprindere de Basescu, vor pieri. Pentru ca nu-l vor mai asculta din cauza intereselor financiare proprii.
Cum va reactiona Basescu ? Ramane de vazut.
Dar, la ora asta Basescu nu va putea fi invins nici daca tot PDL-ul se ridica impotriva lui.
Pentru simplul motiv ca nu au pe nimeni de talia lui.
Si nici cei din opozitie nu au o personalitate cu aderenta si fler la alegatori, de calibrul lui Basescu.
Sustinatorii de rand ai lui Basescu nu sunt niste fanatici, sunt oameni cat se poate de normali, dar ei il sustin in special din cauza faptului ca este foarte injurat.
Am fost surprins sa aflu asta de la personae care, de obicei, il cam criticau si dadeau dfe inteles ca mai degraba nu l-ar vota, dar, vazand ce campanie marsava se duce impotriva lui de catre media si detinatorii media imbogatiti de Iliescu, l-au votat fara sa stea pa ganduri.
Basescu poate fi criticat din multe puncte de vedere, dar are un atu foarte important.
Nu mai e nimeni !
Asta e lucrul cel mai rau.
Alte partide n-au nici o personalitate apropiata de valoarea lui Basescu.
Iar "simplul cetatean" simte asta.

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 12:02

Deci , hai sã vã explicitez eu , a modo mio , exact cum vãd eu problemele actuale .
Voi , cei mulþi de mã citiþi p'acilea, v-aþi obiºnuit cu mine -detest postãrile enciclopedice(de dragul emfazei), detest copierile sau ghilimelele pe texte formulate de alþii , ...etc.
ªi ca tare ...
Raþionament la rece .
Teo la Naºul se prezintã , la-la , face PRECIZAREA cã este membrã a unui partid ce o susþine ºi îi dã mâna liberã !!!!!
Nu uitã, împreunã cu Moraru , sã îl apostrofeze pe Dan Voiculescu ...etc. (aþi vãzut emisiunea , sper)
Pe irealitatea ºi alte televiziuni , Dan Voiculescu este apostrofat cum nu a fost pânã acum ...
Mircea Badea însã , pe antena 3 (sã nu uitãm în raþionamentul nostru cã el este de zece mii de ori mai prieten cu Teo , dacât cu Voiculescu), printre obiºnuitele bla-bla contrabãsesciene(de unde îi vin banii) , spune poezia cu - futache , nu futicã ....pe viu ºi explicit grai !
Nu vã speriaþi !!
El , prin pamfleturile lui de un an încoace , vrea cu tot dinadinsul sã ARATE lumii cã se pricepe în alde pulitichiei !!
Dar nu poate "scãpa" de antene !!
Cum ar putea face lucrul ãsta ?
Vorbind vulgar !!! ( dupã alegeri , a mai zis cã POATE , repet POATE , emisiunea lui v-a continua...)
Deci POATE ...
Acum , eu unul (pãrere proprie) , cred cã Teo v-a lua postul !!
Unde credeþi cã "bate" Badea acum , dacã nu la poarta politichiei ???
ªi ce partid credeþi cã va alege ?
PSD. ?

Nu cred !
PNL. ?
Inexistent ca numãr , deci irelevant fãrã o alianþã (asta mulþumitã vajnicilor sãi conducãtori ... )... Deci nu , pentru un tânãr cu aspiraþii înalte ...
Ce mai rãmâne ? ...
U.D.M.R.

PDL. ... pãi dacã e ºi Teo acolo ...

Eu nu o sã mor ! ( ... nu pot , nu mã lasã Mircea Badea ... )
Voi nu o sã muriþi !
Deci , vom vedea pe parcurs dacã am eu dreptate sau nu ...

Pentru cã , M.B. , ca ºi mulþi alþii (f. f. mulþi) nu au fãcut decât un miºto ieftin , nu analizã , fiind sigur sutã la sutã cã Bãsescu va pierde !!! S-A ÎNªELAT !!! Amarnic chiar !
ªi cum poþi s-o dregi , când þelul era ºi este (azi mai ardent ca niciodatã ) POLITICA ?
Te sprijini pe un prieten drag ...

Valabil acest raþionament dacã acceptaþi cã ceea ce vedeþi la televizor zi de zi , nimic nu este "aruncat" la întâplare ! Nimic nu este neregizat , amãnunþit pus la punct ...

PS: Nu "citiþi" acest mesaj !..............................analizaþi-l ...

Cu drag , un neica nobody !

Pagini: << 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: