back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 15:55

De la: 9am045616, la data 2010-04-21 12:22:54
De la: Silviu, la data 2010-04-21 12:19:52Camioneros,
Eu sunt tot de partea lui Basescu, dar, desi nu vreau sa le dau apa la moara unora, nu pot sa nu constat ca PDL nu prea face ce trebuie sa iesim din marasm.
Adica, se cam comporta ca cei dinainte, vorbe, vorbe, nici o lege nu e constitutionala, bugetarii stau linistiti tot pe banii aia, cu pensiile nu se intampla nimic notabil, masuri pentru relansare economica ciuciu, pretul benzinei creste in timp ce euro sta la 4,2 si nimeni nu vede ... timpul trece, au majoritate in parlament dar nu voteaza legile care trebuie pentru ca nu sunt in stare sa le faca, investitii zero, imprumuturi cat cuprinde ... nu stiu cum sa-ti spun, timpul trece si ... nimic.
Criza e o scuza buna pentru o vreme, dar trece si vremea aia si o sa constatam ca a trecut degeaba.
Mai mult, apar tot felul de tembeli pe diferite functii, doar pentru ca sunt PDL.
Si nu prea se vede nimic.
Basescu nu mai are ce pierde si nici ce castiga.
Pentru mine topicul asta trebuia inchis de mult.
Azi il inchid.
Macar eu.
Cine mai are venin de varsat pe aici, sa fie sanatos.
Fie sa ma insel in privinta PDL-ului, dar ma cam indoiesc. Pentru ca e mai simplu sa-ti umpli buzunarele pentru un mandat, decat sa-ti amintesti ce spunei despre pensii si salarii nesimtite, cand le incasezi tu.
Sa dea Domnul sa ma insel.
Adio !
si tu te rabesti sa iesi la pensie?...........clar vri sa iesi inainte de a aparea legea

pai si daca se grabeste,degeaba se grabeste sa iasa inainte de aplicarea legii noi,caci tot va fi recalculata....asta daca nu i se va taragana aprobarea dosarului pina la noua lege ! si oricum,deja au facut o magarie :sotul meu voia sa se pensioneze anticipat si uitindu-se pe legea 19 la ce virsta are dreptul la pensionare, era scris acolo 63,8 ani....interesindu-se ce-i trebuie la dosar, i s-a spus ca la nici-un 63,8 ani, la 65 !clar ?
@Silviu- nu Venin se varsa aici ,ci dezamagire si revolta ! disperarea ca desi a fost evidenta demagogia lor, o buna parte din alegatori i-au votat ! ar mai fi o cauza,ptr.care s-a continuat cu scrisul si dupa alegeri : furtul voturilor ,de catre acesti - lupi moralisti,nu alta -care sustin si acum ca ei lupta impotriva coruptiei....bleah !

@camioneros - daca tu-ti inchipui ca lupti ptr. democratie,sustinind autoritarismul lui Base ,un partid unic si o mare adunare nationala ,te-nseli amarnic ! ai imbatrinit degeaba ....Democratie inseamna altceva !

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 15:55

844 membrii 9 am , on-line !!!

Oare câþi or fi citit la topicul "Bãsescu"........

Unu' , doi ... sigur !! Mai mulþi nu !! Nu au cum , practic !!

Îþi dai seama ce îmbulzealã ar fi ....

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 16:02

De la: camioneros70, la data 2010-04-21 15:55:35844 membrii 9 am , on-line !!!

Oare câþi or fi citit la topicul "Bãsescu"........

Unu' , doi ... sigur !! Mai mulþi nu !! Nu au cum , practic !!

Îþi dai seama ce îmbulzealã ar fi ....

si ce de-njuraturi ?

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 16:10

De la: gabigabi, la data 2010-04-21 15:55:25
De la: 9am045616, la data 2010-04-21 12:22:54
De la: Silviu, la data 2010-04-21 12:19:52Camioneros,
Eu sunt tot de partea lui Basescu, dar, desi nu vreau sa le dau apa la moara unora, nu pot sa nu constat ca PDL nu prea face ce trebuie sa iesim din marasm.
Adica, se cam comporta ca cei dinainte, vorbe, vorbe, nici o lege nu e constitutionala, bugetarii stau linistiti tot pe banii aia, cu pensiile nu se intampla nimic notabil, masuri pentru relansare economica ciuciu, pretul benzinei creste in timp ce euro sta la 4,2 si nimeni nu vede ... timpul trece, au majoritate in parlament dar nu voteaza legile care trebuie pentru ca nu sunt in stare sa le faca, investitii zero, imprumuturi cat cuprinde ... nu stiu cum sa-ti spun, timpul trece si ... nimic.
Criza e o scuza buna pentru o vreme, dar trece si vremea aia si o sa constatam ca a trecut degeaba.
Mai mult, apar tot felul de tembeli pe diferite functii, doar pentru ca sunt PDL.
Si nu prea se vede nimic.
Basescu nu mai are ce pierde si nici ce castiga.
Pentru mine topicul asta trebuia inchis de mult.
Azi il inchid.
Macar eu.
Cine mai are venin de varsat pe aici, sa fie sanatos.
Fie sa ma insel in privinta PDL-ului, dar ma cam indoiesc. Pentru ca e mai simplu sa-ti umpli buzunarele pentru un mandat, decat sa-ti amintesti ce spunei despre pensii si salarii nesimtite, cand le incasezi tu.
Sa dea Domnul sa ma insel.
Adio !
si tu te rabesti sa iesi la pensie?...........clar vri sa iesi inainte de a aparea legea

pai si daca se grabeste,degeaba se grabeste sa iasa inainte de aplicarea legii noi,caci tot va fi recalculata....asta daca nu i se va taragana aprobarea dosarului pina la noua lege ! si oricum,deja au facut o magarie :sotul meu voia sa se pensioneze anticipat si uitindu-se pe legea 19 la ce virsta are dreptul la pensionare, era scris acolo 63,8 ani....interesindu-se ce-i trebuie la dosar, i s-a spus ca la nici-un 63,8 ani, la 65 !clar ?
@Silviu- nu Venin se varsa aici ,ci dezamagire si revolta ! disperarea ca desi a fost evidenta demagogia lor, o buna parte din alegatori i-au votat ! ar mai fi o cauza,ptr.care s-a continuat cu scrisul si dupa alegeri : furtul voturilor ,de catre acesti - lupi moralisti,nu alta -care sustin si acum ca ei lupta impotriva coruptiei....bleah !

@camioneros - daca tu-ti inchipui ca lupti ptr. democratie,sustinind autoritarismul lui Base ,un partid unic si o mare adunare nationala ,te-nseli amarnic ! ai imbatrinit degeaba ....Democratie inseamna altceva !

Auzi tu Gabi , scuteºte-mã te rog de discursuri revoluþionare cu autoritarisme ºi bãlãrii d'ãstea !!!
O þarã se conduce cu mânã de fier ! Punct ! Cã dacã eºti moale ºi prost "te învinge sistemu'" - exprimare academicã a la Constantinescu !!!
Fereascã-te pe tine sfântul Duh , sã mai se întoarcã vreodatã dictatura în þara asta !!!
Regi , la rândul lor buni , iubiþi de popor au fost cei ce ºi-au condus þara cu un braþ ferm !!
Paparudele , pozele politice , nu au renume în istorie , pentru cã prin definiþie sunt oameni ºterºi !!

Rãmâi draga mea la pãrerile "tale" !! Eºti supãratã , dezamãgitã , revoltatã ????
ªi eºti sigurã cã Bãsescu este sursa ?
Pãi de ce nu-l omori , draga mea ??
Eu aºa aº face cu unul ce-mi provoacã ... ce-ai zis tu ( scuzã-mã , am uitat ce ai zis...)

Dar de ce sã nu critici tu , ai ???
Nu e mai ridicol ... ãstaaaa , bine ???
Uºor ?
Þi-a mâncat pensia , Bãsescu ãsta !!! La moarte !!!

Habar n-aveþi ce vreþi ! Dacã nu aveþi , habar nu aveþi care este ADEVÃRATA cauzã !....Dar vã place la nebunie sã ... criticaþi !! Nu-i aºa cã e fain ?
Nasol însã , cã nu poþi sã te exprimi !!! E dictaturã , fir-ar al dracului de Bãsescu ãsta , de nu mai poþi tu de el ...
.

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 16:32

Basescu, Boc, sunt mici copii, nici ei nu inteleg in ce mare rahat s-au bagat din dorinta nestavilita de putere si bani. PDL a inceput sa fie altceva decit un partid. Suntem vinduti si poporul asta a inceput sa-si piarda identitatea. Ba chiar daca romanii din tara asta ar renunta la pensii si salarii, guvernul asta si cele care vor veni tot n-o sa aiba bani de investitii si de relansari economice. Banii nostri sunt la altii.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 16:32

cind ai sa intelegi ca ROMANIA are nevoie sa fie de un OM demn si nu orgolios ; ca romanii au nevoie de reformare Morala inainte de orice, atunci ai sa intelegi ca Bas' este intr-adevar una din Cauzele ptr. care s-a ajuns aici !
P.S....si ce bine ar fi daca n-ai mai scrie scrisnind din dinti si suierind cu ura ! .....ati furat si inselat ca sa ajungeti iarasi la conducerea tarii , sustinind ca NUMAI VOI sunteti capabili sa scoateti tara din mizeria pe care o clamati , FACETI - O,nu va mai impiedica absolut nimeni ! de un an va scremeti si Boc isi incepe toate promisiunile cu " VOM FACE ".....miine-poimiine-poate alta data ? au ratat pe ieri,alaltaieri si azi ....cind e VOM , ca sa stim si noi ?!

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 19:36

Mesaj pentru Gabi !!!

Nu mai citesc commenturile voastre , cã vã cunosc pe de rost ....

Dar pot sã vã spun un lucru simplu !!!

Decând Bãsescu a condamnat comunismul ºi crimele lui odioase , în plenul parlamentului României - þara mea scumpã ºi dragã - iar "bãieþii ºmecheri" ºi-au dat seama cã nu se mai poate "croºeta" nimic , au început un atac vehement , susþinut puternic cu banii furaþi din avuþia Statutlui , deci tot ai noºtri , la adresa lui Bãsescu ...

Ce þine ºi azi acest scandal interminabil !! Cu tupeu !!! Doar sunt bani ....

Ei , fatã deºteptã de crapã pietrele , înverºunarea de a îl vedea jos pe Bãsescu , a fãcut ca "iluºtrii" noºtri combatanþi antibãsescu (care au uitat complet cã mai trebuie sã apere ºi interesele cetãþenilor ce i-au votat...) sã nu mai vadã de furie ... pe nimeni altul !!!!
Nu se poate ca "lupta" ce o dai pentru putere în mascarada politicã de zi cu zi , sã te orbeascã în aºa hal !!!
Bãsescu este un om , nu o naþiune !!!!
NAÞIUNEA SUFERÃ !!! Nu Bãsescu !!!
Pe cine dracului crezi cã intereseazã "rãzboaiele" orgoliilor lor ????
Eu pot sã-þi spun cu mâna pe inimã , cã alãturându-te "luptei" contra lui Bãsescu , te-ai alãturat voluntar la o mascaradã de proporþii , ce nu are legãturã cu nivelul tãu sau al fraþilor tãi români de trai , ci are legãturã cu orgoliile lui Geoanã , Voicu , Iliescu , Patriciu , Vântu , ªuºanu , Stoenescu , Chireac , Constantinescu , Roman , Dinescu , Voiculescu ... ºi alþi trepãduºi , vasalii , sclavii banului ºi implicit a mai sus amintiþilor !!....O clicã cu un trecut reprobabil plin de suspect ºi ciudãþenii ...
Nimic din "acþiunile" contra lui Bãsescu , nu are legãturã cu bunul mers al economiei româneºti !! Economia e la pãmânt ... ºi nu din cauza lui Bãsescu !! El tocmai voia sã descoperim , democratic , normal , cine este de vinã ...Nu , nu poþi sã înþelegi , eºti mult prea deºteaptã , pentru mileniul ãsta ...
Nu am vãzut sã vinã vreun deºtept opozant , cu o idee strãlucitã , prin care sã schimbe ceva în bine în viaþa copiilor români , mamelor românce , plãtitorilor de taxe români , oamenilor de afaceri români , medicilor români , profesorilor români , savanþilor români , ROMÂNILOR în toatã complxitatea entitãþilor lor !!!!! Nici mãcar unul !!
Am vãzut în schimb ce averi colosale au , ce limuzine ºi ce iahturi !!! Au muncit sãracii oameni ...
ªi am continuat sã privim ºi sã ne minunãm ...Foooarte inteligenþi suntem !!! Mai ales când avem un monitor ºi o tastaurã în faþã , sã ne vezi !!!...

Ãsta e Guvernul ce-l avem ? Ãsta îl vom folosi sã schimbãm ceva !!
Ne unim TOÞI , în virtutea interesului NOSTRU , a celor mulþi (nu a lor , puþini ºi unilateral dezvoltaþi...), sã ne impunem vrerea !!
Dar nu !! E mai simplu sã stãm în faþa monitoarelor , ºi sã "comentãm" pe marginea frustrãrilor personale ...
E mai uºor sã criticãm , decât sã ajutãm !!!
Ne doare în cur de fapt de ceilalþi , important e sã criticãm , beºtelind ºi hulind !... Dar fãrã un scop anume , fãrã o atentã analizã înainte de a ne pronunþa ...
Aruncãm cu noroi în dreapta ºi stânga , fãrã sã ºtim de ce !! Doar aºa a zis ãla ºi ãlãlalt ....

Bãsescu v-a furat din buzunare averea ????

Unde v-a fost spiritul critic , când s-a privatizat abuziv ORICE al Statului (deci al nostru ) ??
Bãsescu a furat flota .... ... no comment ...
Unde v-a fost spiritul critic , de-a lungul a 20 de ani ??? Când totul s-a dus dracului , aþi gãsit þap ispãºitor pe Bãsescu , pe Boc ???... acum ???

Dar de iniþiatorii scandalurilor politice din ultimii ani , nimic mãi Gabriela - obiectiva forumului - ?
De cheltuielile Vosganian - Tãriceanu , cheltuieli ale Statului , nu ai gãsit nici-un document incriminator ? Negru pe alb ?
Aaaaa , numai la capitolul - Bãsescu - ai gãsit !! ªi de ce nu-l publici , sã mã edifici ºi pe mine !!!
Guvernul Tãriceanu , are o gaurã de 4 mld. DE EURO !!! Nu mai ºtie Vosganian pe ce birou i-a pus ... ...

Adrian Nãstase , avea (ºi are , cred) domenii , ce cuprindeau pãmânt arabil , intravilan ºi pãduri de mii de hectare !! Prin Harghita , Covasna ...Obþinute ilegal !!!!!!!!!!

Dar tot Bãsescu e de vinã !!!

Bãsescu a subminat agricultura româneascã ....
Bãsescu a vândut Petrom-ul ....
Bãsescu a delapidat FNI , BANCOREX ...

Subiectele ãstea , voi antibãsescienii "obiectivi" , apolitici , le ocoliþi ca de ciumã !!! De ce oare ???
Nu este evident cã munþi de bani au fost subtilizaþi , înainte de epoca bãsescianã ?
ªi de ce tãceþi ?
V-a "acaparat" lupta de clasã , "normalã", " democraticã" , "la un înalt nivel de culturã ºi civilzaþie" dusã de opozanþii lui Bãsescu ???
V-a orbit ura împotriva lui Bãsescu , dar numai voi ºtiþi de ce !!
Poate pentru cã l-a fraudat la alegeri pe Geoanã ...

Vai mama noastrã !!!

Dacã ar fi sã conteze forumul ãsta în viaþa mea , sutã la sutã , aº pleca din România într-o fracþiune de secundã !! Nu aº putea sã suport ... atmosfera !!!!
Norocul meu însã , cã suntem pe virtual ...

Eu , spre deosebire de tine , ies pe-afarã !! Deci SIMT pulsul naþiunii !!! ªi mai gãsesc câte un antiromân ca tine ! Îl apreciez !! Este un om liber !!! Se exprimã ca atare !! Afarã , în faþa tuturor !!! Jos pãlãria !!! Dar el este amãrât cã þara asta nu se ridicã la nivelul aºteptãrilor lui !! Nu cã i-a furat Bãsescu flota !! Nu cã EBA e analfabetã ! Nu cã bea Bãsescu la volan !! Nu cã de unde are aia bani de vilã !!! Nu cã Boc e mic !!
Ci pentru cã þara lui simte cã nu s-a schimbat !! Nu ca geografie sau aspect !! Ci social !! Aceeaºi laºi !! Persoane non-combat !! ...Ploconitori ºi lingãi !! E adevãrat , nu toþi !! Dar uitaþi-vã în jurul vostru , ce vedeþi ? Oameni viteji ce ºtiu ce vor de la viaþã ??? Bãtãioºi pentru drepturile lor ??? Aiurea !!
Mai avem un pic ºi de la criza asta , o sã ne ajungã vorba de neam de cântãreþi , paznici ºi dansatoare la barã !!
Meseriaºi , tehnicieni , cercetãtori ... lula !!!
Fiecare se chinuie în "stilul" lui !!... Ne "ajutãm" reciproc , ce mai , neam latin - sânge cald - ºi binevoitori de nãscare !!!!!

Am obosit !! Nu mai am nci-un chef de a mai posta pe acest topic !!
Cum spunea Silviu : ÎNCHIS !!!

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 20:45

camineros,
base i-a intrecut pe toti in potlogarii!
prin ce face, la 20 de ani de la revolutie, a facut din iliescu un bunicut simpatic si din nastase un persecutat politic.
si nu uita. base e singurul presedinte din istoria romaniei care a fost suspendat!
asa va ramine in istorie "base-suspendatu' ".
ar merge si-o manea pe tema asta!

noi vom continua sa vorbim despre prostiile pe care le face voda base.
voi, desi vedeti ce nenorocire ati adus peste romania cu voturile voastre va dati patrioti si nu recunoasteti ca ati facut o greseala...
e vorba de curaj si de educatie (eu unul nu pot face abstractie de tonul cu care scriai cu citeva pagini in urma si mai ales in decembrie 2009, asa ca nu cred prea tare in ce scrii acum).

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
9am126636

389 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 21:28

Ce ti-a trebuit asa mult sa spui ceva consistent? Basescu si Boc nu pot face nimic decit sa spuna lucrurilor pe nume, singura lor vina este ca s-au bagat intr-o hora unde cinta altii de pe axa SUA-ANGLIA-ROMANIA si trebuie sa joace dupa cum cinta B'nai B'rith.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 21:31

De la: 9am049573, la data 2010-04-21 20:45:22camineros,
prin ce face, la 20 de ani de la revolutie, a facut din iliescu un bunicut simpatic si din nastase un persecutat politic.
si nu uita. base e singurul presedinte din istoria romaniei care a fost suspendat!

voi, desi vedeti ce nenorocire ati adus peste romania cu voturile voastre va dati patrioti si nu recunoasteti ca ati facut o greseala...
e vorba de curaj si de educatie (eu unul nu pot face abstractie de tonul cu care scriai cu citeva pagini in urma si mai ales in decembrie 2009, asa ca nu cred prea tare in ce scrii acum).

Bai, tu esti un cretin !
Patentat.
Bolnav mintal.
Din cauza unor javre de teapa ta am decis sa ma lipsesc de rahatul asta.

Sa traiesti camioneros !
Daca vrei si poti sa-mi scri in privat sa ne intalnim odata, peste ceva vreme cand toate se vor fi linistit.
Mi-ar face placere sa te cunosc in carne si oase si sa ne imbatam intr-o noapte.
Doamne Ajuta!

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 21:48

parca ne-ai spus adio?!

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 21:49

intr-adevar, sunt din zodia ciinelui.

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 22:39

De la: 9am126636, la data 2010-04-21 16:32:06 Basescu, Boc, sunt mici copii, nici ei nu inteleg in ce mare rahat s-au bagat din dorinta nestavilita de putere si bani. PDL a inceput sa fie altceva decit un partid. Suntem vinduti si poporul asta a inceput sa-si piarda identitatea. Ba chiar daca romanii din tara asta ar renunta la pensii si salarii, guvernul asta si cele care vor veni tot n-o sa aiba bani de investitii si de relansari economice. Banii nostri sunt la altii.
un mare adevar iti iesi din gura nene,ce te faci insa cu cei care desi vad,nu pricep sau cu cei care desi stiu sa citeste,nu-ntelege ???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 07:45

BASESCU = SCUFUNDAREA ROMANIEI IN MOCIRLA CAPITALISMULUI SALBATIC/
ROMANE FII DESTEPT/

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 09:22

Pentru Sebastian Vladescu stringatorul de biruri: Poate se gindeste la taxa pe celibat

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 09:23

De la: 9am104796, la data 2010-04-22 07:45:27BASESCU = SCUFUNDAREA ROMANIEI IN MOCIRLA CAPITALISMULUI SALBATIC/
ROMANE FII DESTEPT/

VOM IMBUNATATI NIVELUL DE TRAI ,PRIN MARIREA BAZEI DE IMPOZITARE!
Romanul va trebui sa plateasca impozit si pe (scuze sefu Basescu) basini,deoarece maninca prea mult si polueaza atmosfera prin evacuarea gazelor

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 10:34

De la: Silviu, la data 2010-04-21 21:31:58
De la: 9am049573, la data 2010-04-21 20:45:22camineros,

Bai, tu esti un cretin !
Patentat.
Bolnav mintal.
Din cauza unor javre de teapa ta am decis sa ma lipsesc de rahatul asta.

Sa traiesti camioneros !
Daca vrei si poti sa-mi scri in privat sa ne intalnim odata, peste ceva vreme cand toate se vor fi linistit.
Mi-ar face placere sa te cunosc in carne si oase si sa ne imbatam intr-o noapte.
Doamne Ajuta!

Adio, Silviule! Prin ultima postare ai dovedit ca m-am inselat asupra-ti, nu esti mai bun decat cei carora nu le mai raspund...Faci parte din cercul talibanilor portocalii, care oricat de rau ar merge Tara, merge bine cumva?, nu ar recunoaste ca e din vina bocilor, fereasca Dumnezeu! De vina sunt "ailalti", totdeauna "ailalti", "Daaati-mi Consiliuuuuul" - nu-ti spune nimic, memoria noastra nu-ti clinteste niciun neuron, esti "incremenit in proiect". Ramai asa in suficienta-ti, succesuri!

"Nihil sine Deo!"

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 11:12

@camioneros, parca mi-e mila de tine ! ai ramas cam singur...oamenii de bine ai lui B- Apex si Mytcor - si-au luat jucariile si au plecat ,lasindu-te singur ....acu' vad ca si tu pleci....de fapt,o stergeti englezeste ,ca niste lasi ! ne-ati bagat intr-un mare boc si acum va stergeti pe miini,aruncind responsabilitatea- ca de obicei- altora ! sunteti,dragii mei, copartasi la mizeria in care traim si va doresc sa nu uitati asta !

reio

486 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 11:22

Buna gabitza ! Pana la urma, dupa ce ne trece fierbinteala politica, ne dam seama ca toti suntem in aceeasi oala (cu exceptia celor bagatzi intr-adevar in politica).
Poate ca au inceput sa simta si ei realitatea rece pe sira spinarii si s-au mai racorit (e drept, mai tarziu ca noi).
Cand ma uit la perspectivele tarii astia, incep sa inghet. Nu-mi fac probleme pentru tzara ca un mare patriot pentru ca mi se pare ca a fost deja bagata de tot in rht si mai are un pic pana la fund. Imi fac probleme pentru familia mea, pentru mine, pentru cei apropiati.
Probabil ca asta au inceput sa faca si ei.

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 11:24

De la: gabigabi, la data 2010-04-22 11:12:48@camioneros, parca mi-e mila de tine ! ai ramas cam singur...oamenii de bine ai lui B- Apex si Mytcor - si-au luat jucariile si au plecat ,lasindu-te singur ....acu' vad ca si tu pleci....de fapt,o stergeti englezeste ,ca niste lasi ! ne-ati bagat intr-un mare boc si acum va stergeti pe miini,aruncind responsabilitatea- ca de obicei- altora ! sunteti,dragii mei, copartasi la mizeria in care traim si va doresc sa nu uitati asta !

Unde am plecat eu mãi dragã ???? Topicul ãsta este închis demult !! Vrei sã discutãm , aici sunt !!!!

reio

486 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 11:26

s-a inchis ? si Base ?

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 14:11

De la: gabigabi, la data 2010-04-22 11:12:48@camioneros, parca mi-e mila de tine ! ai ramas cam singur...oamenii de bine ai lui B- Apex si Mytcor - si-au luat jucariile si au plecat ,lasindu-te singur ....acu' vad ca si tu pleci....de fapt,o stergeti englezeste ,ca niste lasi ! ne-ati bagat intr-un mare boc si acum va stergeti pe miini,aruncind responsabilitatea- ca de obicei- altora ! sunteti,dragii mei, copartasi la mizeria in care traim si va doresc sa nu uitati asta !

Doar n-o sa stam la infinit la discutii interminabile cu trupa de justitiari, Cotoroanto ...
Toate au un sfarsit.
Eu, unul, m-am lamurit, n-o sa stau acum sa dau "replici" la replici, la replici, la replici, .... pana se stinge soarele sau mor eu cu topicul lui Basescu de gat ...
Nu sunt nici las, nici englez, o sa-i sustin pe astia de la PDL asa cum sunt ei, inclusiv cu boii lor, precum si pe Basescu si cu asta-basta !
Ce responsabilitate om arunca asupra altora, tu sti ...
Responsabili pentru viata asta despre care vorbesti tu aici, si altii ca tine, sunt tocmai cei pe care i-ati aduce voi la putere deca n-ar mai fi Basescu. Te-a cam lasat memoria, Cotoroanto....

Cand o sa ne vedem, nu stiu peste cata vreme, o sa ti-o reinprospatez eu si bezmeticul asta de Camioneros. poate reusesc sa-l iau si pe el la tine, ca am vazut ca te simpatizeaza, ca si mine.

In rest, il las pe Camioneros sa se ocupe de voi, ca e in stare si nici nu pare ca s-ar fi plictisit asa ca mine.
Sper ca, de data asta sa ma tin de cuvant. Dependenta, bat-o vina ....
Adio !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
9am126636

389 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 16:17

"Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta noua ordine mondiala"
David Rockefeller

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 16:20

De la: Silviu, la data 2010-04-22 14:11:57

Doar n-o sa stam la infinit la discutii interminabile cu trupa de justitiari, Cotoroanto ...
Toate au un sfarsit.
Eu, unul, m-am lamurit, n-o sa stau acum sa dau "replici" la replici, la replici, la replici, .... pana se stinge soarele sau mor eu cu topicul lui Basescu de gat ...
Nu sunt nici las, nici englez, o sa-i sustin pe astia de la PDL asa cum sunt ei, inclusiv cu boii lor, precum si pe Basescu si cu asta-basta !
Responsabili pentru viata asta despre care vorbesti tu aici, si altii ca tine, sunt tocmai cei pe care i-ati aduce voi la putere deca n-ar mai fi Basescu. Te-a cam lasat memoria, Cotoroanto....

Cand o sa ne vedem, nu stiu peste cata vreme, o sa ti-o reinprospatez eu si bezmeticul asta de Camioneros. poate reusesc sa-l iau si pe el la tine, ca am vazut ca te simpatizeaza, ca si mine.

In rest, il las pe Camioneros sa se ocupe de voi, ca e in stare si nici nu pare ca s-ar fi plictisit asa ca mine.
Adio !
Asta e.................Adio.dar raman cu base

9am186160

4 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 16:31

SI TOT CU bASE VEI FI JUDECAT !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 17:22

Dragi combatanþi,
Mã bucur cã în sfârºit va venit mintea la cap ºi aþi hotãrât sã inchideþi topicul. Este o veste bunã ca ºi cea de mai jos ...
---------------------------------------------------------------------------
Cum s-a prabusit economia in doar 3 luni:
2008: 10.123 firme suspendate, 2.983 dizolvate. Total: 13.106 firme disparute din economie.
2009: 120.509 firme suspendate, 16.239 dizolvate. Total 136.748 firme disparute din economie. De circa 10 ori mai mult ca in 2008.
2010 (doar trimestrul 1): 20.000 firme suspendate, 2.655 firme dizolvate. Total: 22.655 firme disparute din economie. In trimestrul 1 din 2009, numarul firmelor suspendate si dizolvate a fost de numai 5612 (pentru ca lumea a inceput sa faca coada la Registrul Comertului abia catre sfirsitul anului, cind si-a pierdut speranta si au vazut ca platesc degeaba impozitul forfetar). Asta e realitatea, dincolo de declaratii oficiale.

Concluzie: mai are cineva impresia ca prabusirea s-a oprit?
In primele 3 luni, au disparut din economie de 4 ori mai multe firme decit in 2009. Si de circa 12 ori mai multe decit in 2008! Si nu e vorba de firme „specializate” in contracte cu statul, ci de firme reale, care produceau bani reali in economie. Nu mincau din banii publici, si ofereau locuri de munca. Dar, ce-i drept, erau firme micute si nu prea contribuiau la buget! Asa ca, dupa mintea politrucilor, nu meritau sa mai existe!

I-am auzit si eu pe sindicalisti cum abereaza ca Romania ar avea prea putini angajati de stat, in comparatie cu nu stiu ce Spanie sau Franta. De parca statul ar avea de indeplinit planul la angajari! Am o veste proasta pentru ei: angajatii statului n-o sa mai fie platiti deloc. Indiferent de cite ori dau in judecata guvernul, si indiferent cit urla in strada. Si asta pentru ca firmele private nu le mai dau bani. Pur si simplu!

Ce a mai ramas din economie?
Doar citeva firme isi mai mentin clientii (ca Dacia: jos palaria!). Mai „merg” si firmele de stat cu pozitie de monopol. Jos palaria si fata de ele! Eu salut orice firma care are profit – chiar daca e monopol! In fond, si Microsoft tot monopol este.

Dar Dacia nu are cum sa tina in spate o tara intreaga. Decit daca Pitesti-ul se declara republica independenta.

Sa nu uitam insa mall-urile si hypermarketurile.
„Fenomenul” romanesc din ultimii ani, cind romanii cumparau mai mult ca nemtii! Ele traiesc in principal din salariul angajatilor de stat, platiti cu bani imprumutati de la FMI si de la banci. Si care se inghesuie sa cumpere marfuri de import la pret redus. Deci mall-urile nu aduc bani in economie. Dimpotriva, ele scot din economie banii imprumutati de guvern, si pe care va trebui sa ii dam inapoi.

Dar statul, vedem cu totii, nu mai poate sa isi plateasca angajatii (chiar acum ma uit la o greva spontana la TV). Ce o sa faca atitea mall-uri, intr-o tara de grevisti muritori de foame? Ce le-o lumina Dumnezeu!

FMI ne promite o crestere economica de 4% in 2011!
Sa fim optimisti, adica! Totusi, eu n-am uitat ca FMI a estimat in 2009 (in cor cu ministrul Finantelor) o crestere economica de +2%, si in realitate am avut o scadere de -7%. Si nu uit ca in ianuarie a prognozat o crestere de peste 1%, iar acum in aprilie, zice ca o sa fie cam zero! (Si pariem ca la sfirsitul anului o sa avem de fapt tot scadere economica?)

Cine sa faca in Romania crestere economica? Revenirea economica este atunci cind niste firme romanesti isi gasesc clienti, si incaseaza de la ei niste bani. Pai cine si de ce sa mai faca afaceri cu firmele romanesti? A schimbat cumva Boc legile, pentru ca firmele sa poata angaja si concedia oameni mai usor? S-a redus CAS-ul? S-a micsorat cumva birocratia, functioneaza ANAF mai bine in 2010 decit in 2009? Si-a redus statul angajatii? A facut cineva ceva, orice? Nici vorba!

Crede FMI ca Romania va deveni brusc in 2011 o mare atractie pentru oamenii de afaceri? Un centru al capitalismului european? Nu e un salt cam mare de la pozitia de cersetori ai Europei? Pina una alta, suntem bataia de joc a televiziunilor franceze. Asa ca optimistilor, indiferent ca sunt in guvern sau in FMI, li se potriveste perfect un vechi proverb romanesc: prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul!

Ar fi de ris, daca nu ar fi de plins.
------------------------------------------------------------------------------------------
... de Mihai Giurgea

Vã salut ºi ... numai bine tuturor !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 18:06

De la: reio, la data 2010-04-22 11:22:34Buna gabitza ! Pana la urma, dupa ce ne trece fierbinteala politica, ne dam seama ca toti suntem in aceeasi oala (cu exceptia celor bagatzi intr-adevar in politica).
Poate ca au inceput sa simta si ei realitatea rece pe sira spinarii si s-au mai racorit (e drept, mai tarziu ca noi).
Cand ma uit la perspectivele tarii astia, incep sa inghet. Nu-mi fac probleme pentru tzara ca un mare patriot pentru ca mi se pare ca a fost deja bagata de tot in rht si mai are un pic pana la fund. Imi fac probleme pentru familia mea, pentru mine, pentru cei apropiati.
Probabil ca asta au inceput sa faca si ei.

buna,cotosmane ! sigur ca suntem in aceeasi oala si fierbem la foc mic ,impreuna ! oftica mea,cel putin este ca, impotriva oricarei evidente s-a sustinut ca NUMAI BAS' si BOC ne pot scoate din rahat, desi numele premierului desemnat a 4 oara, ne spunea ca cineva insista sa intram in el ! ....azi am auzit ca ne mai imprumutam de 1 si ceva de mild., tot ptr. pensii si salarii ! ce s-a facut cu cele 22 imprumutate anul trecut ,ce Nu erau ptr. asa ceva,ci doar ca centura de siguranta ? asta enerveaza cel mai tare : MINCIUNA si Prostirea-n fata !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 18:14

De la: Silviu, la data 2010-04-22 14:11:57

Toate au un sfarsit.

Adio !

Silviule, te sarut !...uite si o floare ptr. Elena .....de inchis topicul asta,nu se va inchide total
,ptr. simplul motiv ca, indiferent ce tema are un topic, pina la urma se ajunge cu discutia ori la Politica, ori la Religie ....adica sunt 2 teme ce ne framinta cu adevarat si-i normal : Politica ne hotaraste soarta pe pamint si Religia cea din cer.....sau, ma rog....cine stie ,poate ne ia definitiv !?
P.S oricind,cu placere va astept .....dar daca ala nu vine cu o visinata,iau satirul de la xzy si-i iau gitu' ....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 18:19

Firmele alea mici, chiar daca aveau o pondere mica la buget, faceau comenzi la cele mari. am mai spus asta. Au tras dupa ele si firme mari inclusiv regii care nu mai au consumatori din rindul lor.
Nu-ti trebuie nu stiu ce inteligenta sa-ti dai seama ca copii dinamizeaza pe cei mari sa munceasca. In realitate copii vin pe lume cu necesitatile lor, nu e dreptul parintilor la acele necesitati. dar parintii sint dinamizati.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 18:38

20 de ani , nu ne-a preocupat sã punem bazele unei economii ... de piaþã !!
Ne-a preocupat mai mult câþi bani avem în cont ... Pe toþi !!!
De aici nepãsarea care ne-a caracterizat !!
Nu am gândit macro , economic vorbind , am pus doar pe hârtie , sã ne facem cã ne doare-n cot , iar în practicã ciu-ciu !!...
Nu am creat facilitãþi investitorilor , nici celor români , nici celor strãini ...
I-am dezarmat complet !!!
Acum criza , a pus cu botu' pe labe pe toatã lumea ...
De dres ceva acum ... este foooarte , foooarte greu , oricât ne-am zbate noi ....
Neputinþa celor ce ne conduc , d.p.d.v. financiar este evidentã !! Dar nu din rea voinþã sau din dorinþa de a fura !! Nu mai e ce !! NU SUNT BANI !!
Nu avem bani nu numai noi românii , tot mapamondul se confruntã cu exact aceeaºi problemã : lipsuri ...
Sigur Elveþia , Monte Carlo , R. SanMarino nu au aceste probleme ...
Ca ºi o nouã conducere , o schimbare de regim (VORBESC DE '89-'90-'91 ), puteam încerca ºi noi a deveni un mic paradis fiscal ...aici la rãscrucea Europii cu Orientul ....Puteam avea în vecinii noºtri ruºi , niºte clienþi fideli ...
Dar cine sã doreascã acest lucru "pervers ºi inuman" ....

Aoleu , stai cã mã sunã banca !!... Mi-o fi furat cineva bãnuþii ??...

Pagini: << 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: